Darius Hero

Selectați aici.

S

De ieri până azi am făcut o treabă. Haideți ca să v-o povestesc.

Am luat de pe Internet un ID. De messenger. Care era public acolo, ca să îl iei, ceea ce am făcut, conform indicațiilor.

Mereu am fost fascinat de ce-și publică lumea datele de contact, când nu-i întreabă nimeni, respectiv de ce nu și le dau nici în ruptul capului, dacă li se cer. Am fost tot timpul curios de ce se teme lumea să-și dea numele, când cineva vrea să-l știe, da’ de ce și-l scrie peste tot, când nu e nimeni interesat.

***TricolorulBicolor

***

După ce l-am luat, pe ID zic, am purces în a-l utiliza în scopul publicării sale: pentru a contacta persoana posesoare. Am pornit un binecunoscut software de conversație online și am început să-i vorbesc.

Mărunte. Nimic relevant. Am salutat cordial. Am împărtășit niște opinii. A fost curioasă la nivel de sursă a ID-ului ei. I-am explicat. Pentru nici o clipită nu m-a întrebat că cine. Eu eram, atât avea importanță, nu sunt decisive detaliile. Cam asta-i starea generală online: cât timp nu-ți poate cineva băga direct un degetul în fund pe stradă, e bine. Nu necesiți amănunte.

***DiverseLiniiParalele

***

Și am vorbit cele mai abstracte socoteli ce mi-au putut trece prin cap. I-am spus ce se aude de pe geam, unde locuiesc, care-i starea generală a lucrurilor în acea seară. Și ea-mi răspundea tot atât de activ, pe cât de pasiv o întrebam eu. Uneori mă întreba înapoi, iar eu manifestam același interes dezinteresat.

După care s-a făcut târziu, așa că ne-am luat la revedere și ne-am culcat, urmând să reluăm a doua seară.

A doua seară am venit de la serviciu, precum un familist practicant, mi-am turnat apă, am băut-o, am făcut pișu la veceu, m-am schimbat în haine de casă din hainele de stradă și trotuar și m-am așezat la calculator, unde am contactat noua mea cunoștință, așa cum stabilisem de comun acord în seara precedentă. În a treia replică, a zis că sunt ciudat. Am salutat frumos și am plecat.

Ce vreau să spun? De ultima dată când cineva s-a gândit să se comporte normal, lumea s-a întors cu curu’-n sus.

***J_G

[Letițea]

***

Mie-mi place să mă uit la Olimpiada de la Beijing din greșeală. Adică atunci când prind. Și preferabil să nu mă pot opune. Deci să fiu cu cineva de care sau undeva unde nu-mi place, iar asta să fie singura distracție.

Cel mai mult mă bucură probele alea de alergare lungi, de 450.000 de km în curbă. Fiindcă durează toată ziua și pot să mă duc la serviciu, să dorm, să-mi comand mâncare, să îmi gătesc chiar, să-nvăț să cânt la ukulele și încă să nu fie gata.

Ce admir însă din toată organizarea lor este transmisia: nu există pauză publicitară, nu că le-ar fi teamă că s-ar întâmpla ceva fix atunci; operatorii se chinuie să găsească diverse cadre de reluare cu fuga, ceea ce ne dezvăluie cum ar arăta cursa dacă atletele s-ar plimba.

***

LinieCurba

***

Și dragii de comentatorii, câtă dedicație și pasiune: sunt la fel de entuziaști referitor la desfășurare, de zici că-i tras cu arcul, unde trebuie să vorbească la 300 de cuvinte pe secundă, ca să-și facă norma, să le dea salariul, chiar dacă la alergare ar putea să pună muzică simfonică și să mai intervină cu un buletin meteorologic.

Dar apogeul sunt fetele: jumătate dintre ele aleargă degeaba, fiind pe primele locuri în 90% din cursă, care nu-și are sensul, când alealalte 2 sau 3 le depășesc în ultimele 30 de metri într-un sprint de isterice, cu capul înainte, în cădere. Și – culmea! – primele par atât de uimite de acest eveniment neprevăzut. După ce-au țănțoșit 10 ore încontinuu, ca niște curci proaspăt cufurite, acum cască ochii stupefiate, se agață de aer de parcă trece nunta pe uliță și le ia căruța sub roți.

***Fig1

[Licuricea]

***

Darius: Am luat ID-ul din monitorul fratelui meu și am venit să te enervez.
Mia: ;;)
Mia: nah, de ce ai face asa ceva?
Darius: Te rog să nu mai pui întrebări tâmpite pe parcursul acestui proces.
Darius: Vreau să știu, deci, mai multe despre tine. Aș prefera chestiuni prin care să te pot ataca.
Mia: nu prea semeni cu dacian, ashai?
Darius Și pune cratime, nu fi imbecilă.
Mia: :)) Ok, enough
Mia: pa
Darius: Râzi ca proasta-n târg.

S-a supărat. Nu îmi mai răspunde. Nu-mi explic.

***

PrimaPozaCuOmulInvizibil

356 comentarii

 • Nici n-am de gand sa raspund la asta.
  Am sa ma prefac profund jignita. Si chiar as fi, daca n-as stii ca ma iubesti patimas. Cine loveste iubeste!

 • Darius zi drept, de câte ori te-ai căcat azi ? Pe cur mă refer. Că de anunţat ai anunţat vreo zece reprize bag seama.

 • Am incercat sa ma abtin, sa nu ma enervez, sa fiu pasnica. Dar n-am reusit. M-am enervat, suparat, ofticat, atacat.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Las ca-ti dau eu tie. P*lalaule!

 • Zap, ce naiba?!?!?! Omul a recunoscut rusinat ca te-a gelozit crunt. Acu’ si tu…!
  Darius, ce-ti face? Te bate? Te insulta? Of…

 • Văd că problema maro ridicată de mine este ignorată cu succes. Voi nu vă daţi seama că răspunsul la această intrebare este cheia intregii intrigi ?

 • 160. Mie îmi plac numerele rotunde. Şi formele… rotunde… Următorul e al tău monică, că e simetric şi ştiu că-ţi place 69 :mrgreen:

  Eu am dat ecoul bine, de la jeg e invers 😀 Am auzit că weekendu ăsta dai o fugă până la poştă. Aşa-i? :->

 • Zappy, tocmai ce-ai luat tu simetria pe care mi-o pastrase M@riansky. Bravo!!!!

  Pai curat cum-zici-tu-acolo-la-sait, c-asa am ajuns…

 • basty şi zappy au fost vreodată împreună ? dacă da, cum ? în ce împrejurări ? au avut copii ? câţi ? şi dacă au divorţat, ce a luat fiecare ?

 • Nu m-am cuplat cu nimeni! Eu am prieten, se numeste Vasilica si locuieste in Canada si o sa ma ia la el. Si nu mai va luati de mine ca va spun.

 • Fiindcă aveţi memorii scurte, permiteţi-mi să vă reamintesc declaraţia mea din cadrul articolului de pe treişpe august douămiiopt, în contextul înfocatei dezbateri ” cine e cu cine şi mai ales dece ?” :

  Hm. HM !!


  Deci bă.

  Io, ca un gentlemen ce sunt, iată, sigur în mod surprinzător, mă retrag din această competiţie injustă în care sunt clar dezavantajat de fizicul meu perfect, deci total superior. Ştiţi că aşa e, nu vă prefaceţi a mă contrazice că am un cor de curci care de-abia aşteaptă să râdă una bună.

  Da. Cresc curci. Şi ?

  Aşadar, decret următoarele: paharnic toader, tu eşti de acum încolo responsabil de fân-mail-ul ce în mod sigur îl voi primi . Îţi dau mână liberă în a selecta după propriul gust îndoielnic fetele care sunt crunt dezamăgite de ieşirea mea de pe piaţă şi a le consola cum ştii tu mai bine ( ţinându-le de mână, bănuiesc că ştii cum se face asta, nu ? ). toader, nu mă dezamăgi.

  De acum încolo, Basty va să fie scris cu litere aurite pe această filă de internet în mod umil numită jeg.ro iar în viitor negreşit va deveni legendă. Poveştile Veveriţei vor deveni Epistolele Faptelor Vitejeşti ale lu’ Basty, spre fericirea lui krakilla care de-abia aşteaptă să le (re)scrie. Probabilitatea de a se confunda Basty cu orice alt nume va deveni minus trei.

  Apropo: monica, accept cu demnitate provocarea ta la duel, adresată prin intermediul vizitatorului de Pulă. Have your people contact my people. <<< ASTA NU MAI E DE ACTUALITATE

 • 🙂 pam pam, si se facura rosii si incepura sa dea cu tifla in cap copiilor noi de pe aici nebagand de seama ironia si crezand ca eram impotriva lor. pai tocmaisustineam ca cei misogini si care isi arata si doza de egoism pe care orice om indubitabil o are (si chiar trebuie sa o aiba) sunt “reali”, adica nu niste ipocriti sau fraieri care nu stiu sa puna punctul pe i cand trebuie. si nu voi sunteti cei care m-ati facut sa imidau seama ca tot ce ne salveaza e rasul, ironia si sarcasmul ci sunteti si voi unii dintre cei care imi confirma. cum ar fi …sunteti in slujba lui. chiar zei fiind 😉

  krakillo, fii pe pace, sunt prea multi care ma acccepta cu “bubele” mele cum spui tu. sunt bine. multumesc. cat despre asa zisul “inceput vulgar” cu bagatul a ceea ce nu am, era o exclamatie pt ca desi eram obosita si aveam ceva treaba azi dimineata nu ma puteam abtine sa nu citesc post dupa post si sa ma bucur ca descopar din ce in ce mai multi oameni care ascuzandu-se dupa degetul “elegantei” nu au curaj sa spuna ce cred.

  zappy, nu trebuie sa ma intelegi. imi place insa blogul tau. de fapt de acolo am ajuns pe jeg, asa ca mersi cu ocazia asta

  nu, nu e nevoie sa va cereti scuze.
  nu, nu e nevoie nici sa sustineti in continuare ca eu sunt praf.
  eu oricum o sa citesc jeg-ul si o sa comentez ca o ….frustrata :d

 • Da, e total reala. >:P. Nu e in niciun caz zappy care se da altcineva! chiar daca are acelasi IP cu ea! Inseamna doar ca a venit la calculatorul ei sa dea commentul.
  Agresivilor.

 • erata, in caz ca nu v-ati prins, * sa descopar ca mai sunt si altfel de oameni in afara de cei care se ascund dupa degetul “elegantei”

 • Uite ba ce fac eu aici. Ma iau de cei care imi dau sa manance din pita lor. Vulpette, ne cerem scuze. Comenteaza :))

 • Nu e bă Vasilică, n-auzi cum zice şi Kraki: Vasilica. Nu e confuzie că Zappy tocmai a declarat că scrie cu diacritice. Alminteri pricepe că Zappy e feministă şi deci îi plac fetele şi n-are cum să-i placă de tine care eşti un Don Juan convins 😀

 • Bine ba, la ce concluzie ati ajuns. Ca imi place fetele. Si asa e!!! (gata, cu asta am incheiat subiectul “cu cine se cupleaza zappy”)

 • Nu izbândesc nicicum să înţeleg cum reuşeşte Zappy să tot scrie pe aici aşa ocupată cum e. Nu reuşesc. O fi vreo falie spaţio-temporală aici pe jeg, de se opresc ceasurile Pobeda în loc şi nu se ia în considerare timpul pierdut cu căutarea diacriticelor pentru Vasilică.

 • deci zappy e cu monica? hmm. bine. hai, s-a terminat pauza. jos cu porcii capitalisti.

 • pam pam, deci am avut dreptate! pam pam, ironia este o arta, invat-o, pam. daca ai vrut sa fii ironica,pam, asta nu inseamna ca ai si reusit. daca o eminentza ca mine,pam, ce frizeaza genialul, nu s-a prins de ironie, inseamna ca nu ai exprimat-o cum trebuie, pam. pam, explica “prea multi” si “nu au curaj sa spuna ce cred” pam. eu nu sustin nimic dar am punct pe i… i. pardon, pam!

  vulpette: mi-am dat seama, ca d-aia intrebam, acum mi-ai stricat comentariul. imi este lene sa sterg, explica doar “prea multi”!

  zappy: nici macar nu ai citit. a spus ca nu este nevoie sa iti cer scuze, ca asta am vrut si eu sa fac… nu.

  M@riansky: macar exista cineva care imi intelege geniul -tu!

 • krakilllaaaaaa si mie mi-a fost dor de tineeeeee. da’ tu ai blog? 🙂

  prea multi =oameni care imi accepta tampeniile desi se vede clar ca nu le convine ceva dar nuau curaj sa o spuna. prefer…de fapt… va rooooooggg ..sa mi se dea in cap cand sunt pe langa …decat sa mi se indure cu stoicism stupid greselile

 • unde e ala, jilmerino sau jilmerio sau jilamo? imi placea de el, ca era bautor si sarcastic. unde esti ba?
  sa nu ma injuri, nu fac sto de nick-ul, tau doar ca nu mi-l amintesc si mi-e sila sa-l caut. spune ceva ca-ti intru pe blog, poate ai ceva nou. bookmarks-ul meu este JEG-ul, ca mi-e lene sa dau bookmark page.

  vulpette: stiu ca nu tocmai. daca nu aveai ceva, nu bagai link de site porno invalid. macar baga unul bun si baga 2 useri, io si Basty. suntem fanii muzicii porno, ar trebui scoase compilatii.

 • krăkillă, de te hotărăşti să te lansezi cu blogul ăla să ştii că te pot ajuta şi eu. Asta doar dacă vrei. Dacă nu, nu. Dacă da să mă anunţi.

 • 😀 ….scz, nici nu mi-am dat seama ca a ramas si p posturile d azi, am complet azinoapte in graba ca nu vroiam sa imi zica ca trebuia sa mai completez vreun camp…scuze ca sperai ca o sa ajungi intr-o minunata lume de farts porn.

  darrrr acesta dragii mei sustinatori este viitorul meu proiect si pt ca v-ati anuntat o sa fiti primii membri, poate chiar cu drept de adaugare de materiale!!!![aplauze].va fi pus in practica in luminoasa zi in care o sa trec de perioada de timiditate si o sa accept sa imi fac publice scrierile care o sa imi aduca milioane si miliarde da haur,

 • vad ca v-ati gasit alta distractie. ce efemera e si popularitatea asta. si eu care deja ajunsesem disperata si va faceam confesiuni din identitatea mea sexuala. vai si amar ce am ajuns.

 • ah…deci timiditatea mi-e fondata..inca nu stiu cand/cum sa pun punct unei scrieri :)))

  mai ales de o calitate atat de indoilenicaaaa…. :((((( offff.. krakillaaaaaaa…..cand scoti cartea cu cum sa frizezi genialul? multumeeeeesc

 • cred că s-a pierdut, sau i-o fo căzut netu, sau i s-o fi încărcat siteul porno în bară, sau a adormit cu capu pe tastatură dându-i un cap în gură lu enter, sau…

 • zappppppyyyy…nuuuu…deci …cum era? iti plac fetele? (ma rog, in afara de mine, ca am bube)

 • ah nu, iată că s-a trezit vulpetea :mrgreen:

  io ce săţi fac Zappy dacă ai blogroll aşa mic şi fără de persoane publice cum este noi 😛 Vorba aia, tăt bloggeru bagă jegu-n listă :mrgreen:

 • A. Da. Şi aştept ziua în care ” tot bloggeru ” îl va băga pe Marianschi, toader ( deşi blogul ăla e mort de mult timp ), monica, groparu, Zappy. Să vă scot pe toţi. Să am un blogroll gol. Şi să fiu unic.

 • M@riansky, of..un timid, mult a durat pana sa incepi sa dai si tu.

  dar lapusnaneste va zic voua, daca voi nu ma vreti, eu va vreu.

Sociale