Vă prezint scuze în numele titlului; chiar regretă că n-a putut să fie prezent…

sari la comentarii

Există angajaţi ale căror salarii sunt definite prin “câştigă peste” şi cei ale călor salarii sunt definite prin “câştigă sub”. Pragul în sine nu este tot timpul relevant, cât de care parte a lui eşti.

V-am tot povestit despre buda unde mă duc eu pentru ca să fac caca atunci când îmi vine, undeva în afara firmei, conform unor norme nescrise de protecţia muncii.

Mna, de când e vacanţă, patronul învăţămăntului superior, cunoscut în lumea interlopă drept portarul, a închis buda, că doar buda respectivă este la facultate. Or dacă lunile astea nu merge lumea la facultate, s-a convenit că nici eu nu mai diger şi excret. O prostie! De adevărat, însă, lucrurile stau exact pe dos: eu mai diger şi mai excret! Chiar pe dos!

Dar să vedeţi! Tot fiindcă ar fi vacanţă, mai marii universitari au ordonat a se construi încă un etaj la clădire, în vârful clădirei, fiindcă altundeva nu puteau să-l puie. Zis şi făcut. Etajul erect în plus s-a şi construit pe dată, zing!, apărând în văzduh, din neant. Şi, ştim cu toţii, un nou etaj are implicaţii, nu aşa… Un nou etaj înseamnă noi angajaţi. Noi angajaţi înseamnă noi intestine groase, iar intestinele groase aduc mereu după curul lor – ce? – noi veceuri.

Aici este când vara a început să lucreze în direcţia mea: noi angajaţii nu muncesc în ea, vară, fiind concediu, deci folosesc buzile din domiciliile lor. (da, “aici este când”, pentru că timpul este măsurat în spaţiu, v-am mai explicat)

Cum se traduce acest lucru în interesul meu? Un etaj numai şi numai pentru fecalele mele. Şi nu prin colţuri: am fost într-o expediţie recent, fiindcă nu se mai putea tolera să defechez din picioare ca să nu ating colacul, jos, la colegii de la atelier, în timp ce ei aruncă cu apă pe geam, ca să mai ne-mprietenim.

Şi ce credeţi că am descoperit în acea oază luminoasă şi neprihănită de picior studenţesc sau didactic, printre birouri virgine, cu parchet nou şi uşi cu folie încă pe clanţă? O livadă de buzi!!! Un catraliard de megametri cubi, cât vezi cu ochii, pluteşti în relaxare rectală, cu colace de veceu în jurul brâului. M-aş putea căca în fiecare o singură dată şi şterge de pereţi întreaga viaţă, că tot nu le-aş termina pe toate.

Până azi…

… când şi restul lumii a găsit etajul. Totul, vă spui, TOTUL s-a schimbat şi nu va mai fi la fel. Oamenii intră şi ies după cum poftesc, ziua în amiaza mare, de parcă ar fi la ei în acasă. Calcă apăsat peste tot, cu labele lor cotropitoare, infecte, fără să respecte câtuşi de puţin inocenţa copilăroasă a locului.

Îţi pun degetele mitocice pe oglinzi şi sug săpunul cu trompele exagerate şi hămesite, făcând bulbuci sub rât. Sunt câh cu toţii! Colcăie pe lângă mine, ferecat după uşă, pe closet, strângând între degetele încleştate groaznic ziarul, într-o constipare indusă. Sunt extrem de nemulţumit, să ştiţi că nu-mi place deloc chestiunea aceast, dar deloc.

Sincer, mi-e dor de vechiul veceu, de la parter, cel închis. Mi-e dor de mirosul care mi-l lăsa în haine. De fineţea hârtiei igienii de pe chiuvetă, al cărui capăt era umezit de ultima dată când am rupt-o, să mă şterg pe mâini de apa de izvor care curgea prin robinetul cel puţin oxidat, pentru că femeia de serviciu nu îl curăţă, ştiind că nu-mi place să-mi rearanjeze lucrurile pe acolo.

***

SticlaPePalinca

[instantaneu surprins de Carcea]

***

La fel ca orice film de calitate, Batman este şi el. Da, aşa este formulată propoziţia, aţi citit bine. Lansat sub titlul Denevér Ember: A sötét lovag în Ungaria (Batman: The Dark Knight, în restul lumii), filmul este totuşi o producţie cinematografică de excepţie, aducând un plus faţă de o peliculă comună prin faptul că în el toată lumea moare la sfârşit. Absolut toată. De două ori. Unii dintre lume atât în film, cât şi în viaţa reală. Un final pe puţin nesimţit, pentru o serie cinematografică ce-şi propune continuări.

Fiindcă, să nu pierdem din vedere, s-au prăpădit cu toţii într-un fel destul de criptic cât să lase de-nţeles că vor mai juca totuşi şi în câteva sequel-uri, cât timp acesta este el însuşi un prequel, dar lansat după cele de dinaintea lui, care îi urmează, de fapt cronologic, da’ noi n-am plătit încă destul bilete cât să pricepem.

Între alte socoteli complexe (că filmul e compus din patru filme în total, judecând după intrigă, următoarele ar putea fi doar generice) Batman are un telefon – desigur, refuzat de armată – care face hărţi, da’ pe care nu-l lasă la poartă în China. Totuşi, Batman i-l dă la negru ăla de-o făcut accident cu o fufă în maşină, care merge şi se plimbă cu el, telefonul, prin China, deoarece acolo nu era voie, făcând hartă cu tot în jur. Mai este un telefon, pe care totuşi îl lasă la poartă, fiindcă nu poate să facă hărţi, ca primul, deşi acesta poate să taie în schimb să taie curentul în toată clădirea. Mai puţin în lanterne, costumul lui Batman şi celălalt telefon al lui Batman, care face hărţi. Precum şi telefonul cu care Batman trimite sms-uri la poliţistul ăla bun, care moare pe la mijlocul filmului, dar nu mai moare pe la sfârşit. Deci trei telefoane, în total, fiindcă Batman probabil e banat în toate reţelele că nu şi-a plătit abonamentul, deci îşi ia cartele. O posibilă explicaţie şi pentru farul ăla de pe cer. Fiindcă Batman nu răspunde la telefon (ca să nu-l găseşti prin triangulaţie), dar nici nu te sună înapoi dacă doar dai bip.

Între timp, apare Face. Despre Joker nu vorbim, că am o presimţire că nu mai joacă. Deci apare Face. Ăla care dă cu banu’ să vadă dacă trăieşti sau mori. Şi Face, ca personaj, durează cinci minute. Că moare. Deduceţi, deci, că apare la sfârşitul filmului. Face apare direct internat în spital cu arsuri de gradul III pe 50% din corp, că aşa-i Face, trăieşte periculos şi moare repede. Ei bine, de la externarea lui timpurie şi până moare, deci în cele 5 minute finale, mai puţin minutul în care copilul urlă după Batman, Face a dat cu banul de vreo 25 de ori, ca să vadă dacă şansa le salvează sau nu viaţa celor care-i ies în cale. Din cele 25 de ori, dintre care o tură a dat de două, că pica altfel, a reuşit să omoare un şofer. Care nici n-apare-n film, că-l împuşcă afară din cadru.

Cât timp Face dă cu banu’, “două din trei”, ca să-i iasă, Batman ia telefonul pe de la negru pe de ascuns şi, până să se dumirească, îl leagă la câteva sute de monitoraşe mici şi interceptează toate apelurile din Gotham City, care am căutat pe Google Earth şi nu există! Deci încep să am dubii că şi Batman ar exista.

După care se duce cu Lamborgini-ul şi buşeşte, se duce cu Batmobilul şi-l buşeşte şi din Batmobil smulge-o Batmotocicletă pe care… o buşeşte. De un TIR. După care-l împuşcă. Pe Batman. Şi moare. Şi nu moare şi cade două etaje. Şi moare. Şi nu moare. Că a mai căzut el şi un zgârie nori. Nu era împuşcat, ce-i drept, da’ era un zgârie nori. Era, clar, că doar al lui era.

Eu totuşi am nişte frământări lăuntrice de care nu reuşesc să scap, în urma vizionării:

1. Cine umflă roţile la Batmobil şi i-l spală pe interior?
2. În sintagma “maybe you should’ve checked the manual”, referitoare la noile inovaţii la nivel de costum, cine a făcut munca de DTP pentru manual?
3. De ce croitoreasa care i-a făcut masca lui Batman nu-i lărgeşte gulerul ca să nu vorbească răguşit când strigă la răufăcători?
4. Unde există Bruce Wayne? Nu putem zice Batman este Bruce Wayne în viaţa reală, căci noi suntem în viaţa reală, Bruce Wayne fiind un personaj fictiv. Şi atunci, ce fel de personaj este Batman sau unde suntem noi, de fapt?

Referitor la concursul din articolul trecut. Aţi ghicit: culoarea este într-adevăr roşu.

***

PicioarePePereţi

[fotografie realizată de Flavie]


279 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 21, 2008 la 23:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ba ! Esti la aceeasi facultate ca si domnia mea. Da adresa buzii onorifice, sa ma bucur si eu de satisfactii nebanuite.

  Zappy bag seama din comentariile minunatului articol anterior ( pupic in cur pentru Darius ) ca iti faci ochi dulci cu Groza. Prea bine. Orgoliul mi-l simt ranit.

  Scuzati lipsa de diacritice dar internetul aicea intre munti E CU PORTIA.

  toader te iubesc mai mult ca pe Zappy momentan. vrei ?

 2. August 21, 2008 la 23:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci eu nu suntem la nici o facultate deodată, mai ales cu tine. Şi e faculta de lângă oficiul muncitoresc, nu unde merg eu. Deci tre’ să găşi aia prima. Abia apoi să nu-ţi zic unde.

 3. August 21, 2008 la 23:31
  link permanent
  aham zice ca:

  bai cacaciosule

 4. August 21, 2008 la 23:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, vă rog.

 5. August 22, 2008 la 07:08
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Darius da tu nu fusasi licentiat vara asta?

  Promit sa investighez la noi in DTP poate gasesc manualu lu Batman.

  Daca tot te-am gasit, nu vii sa militezi sa ne faca si noua un etaj plin de buzi? Ca mi s-a facut lene sa tot cobor la parter in fiecare zi. Nu ca eu as “excreta” sau cum zice Darius. Fetele nu fac asta.

  Basty ce sa-ti fac daca te-ai dus in munti. Oricum Darius a fost prima mea iubire, doar ca el nu stie, ca n-am vrut in brate.

 6. August 22, 2008 la 07:24
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Io în locul tău (de cînd te caci acolo – la parter mă refer – ) aveam şi cheile, că mă întovărăşeam cu interlopu’. Toţi portarii au o slăbiciune: se chiamă Mona Lisa, sau Cava D’oro.. în fine, ştiu cum e să ai un loc al tău unde să te caci, şi să-l găseşti a doua zi pîngărit de cururi şi fecale străine. Eu am plîns! Locul acela n-a mai putut să mă încînte niciodată la fel cum mă încîntase pînă la fatidicul moment al căcării altuia în ea.. :D

 7. August 22, 2008 la 07:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Aseara, prietena mea, a primit al treilea avertisment si ultimul. A fost transmis, desigur, intr-un mod brutal si in public pentru evitarea hohotelor de plans si crizelor de isterie: “asta a fost ultima faza pe care mi-ai facut-o, asta e VERDE!”, asa, pentru ca sunt ofticos. Ma asteptam sa izbucneasca in lacrimi si sa ma roage sa nu o parasesc, ea se uita la mine si spune: “Oricum, stiu ca m-ai inselat cu Elena!”. Aha, deci Elena o chema! Si uite asa s-a dus pe carici satisfactia de a o vedea plangand… Macar atat, ba. Singura fata la care am tinut… stiam ca asa se va intampla, trebuia sa platesc fazele de cacat pe care le-am facut celorlalte. Am avut o discutie in care am stabilit vina fiecaruia, adica a ei. Am ramas socat sa aflu ca sunt un pizdalau cand tin la o fata in momentul in care i-am spus: “eu sufeream si tu ai iesit cu babuinii (asa se numeste grupul ei de prieteni din care nu au mai ramas prea multi, eliminandu-i chirurgical, unul cate unul. mai erau, o pocaita, o muta si unul pe care il suspectez de impotenta)!” Dupa ce i-am spus asta, am ramas mut. A prins momentul si a inceput sa turuie chestii pe care nici nu mai puteam sa le ascult, da’ stiu ce zicea. Ceva de genul: “…oricum ma bagi in seama doar seara si asta cand suntem singuri (dap, mi-e cam rusine cu tine), prietenii tai vin intotdeauna pe primul loc eu sunt a doua tot timpul (a patra, ai uitat de bautura si rap), m-am schimbat extrem de mult de cand ne-am cunoscut, am ajuns sa nu mai ies din casa fara sa iti cer voie (deci: sunt talentat), etc. Ba, chiar avea dreptate, adica si eu m-am schimbat da’ nici nu ma compar cu ea. Stia ca ea tine relatia asta in viata si ca ea, relatia, se bazeaza pe sacrificii -ale ei! Acu’ sunt singur, m-am batut aseara cu un prieten si i-am cam spart nasul, da’ l-am sunat azi si totul e bine.

  Pe aceasta cale anunt ca masculul alfa -eu, cauta femela inteligenta -sa-mi explice de ce fac ceea ce fac, sensibila -de preferat sa poata plange la comanda, fara grup de prieteni -prea multa bataie de cap. Ofer in schimb mistouri vulgare si grosolane, faze de cacat, nopti de asteptare, agonie si extaz. Da, si extaz, ca sunt bun, d-aia imi permit sa fiu asa nesimtit!

  Aici de incheie scrisoarea mea, in care, pentru cei mai perceptivi, imi plang de mila, in stilul propriu. Pentru inscrierii la concurs ma gasiti pe mail, adica ma cautati cu mailu’ meu pe yahoo. Ca de obicei, poponarii nu sunt acceptati.
  Darius, tu ce mai faci? Am auzit ca te caci…

 8. August 22, 2008 la 07:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce mult scrie asta…

 9. August 22, 2008 la 08:27
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Dariuse, fă-i şi la crăchilă un cap de blog bre! Poate îi place şi se apucă şi el de bloggărit mă gîndesc. :D
  Crăchi, io zic să-ţi imprimi pe un tricou următorul mesaj: “Lăsaţ’ fomeile să vin’ la mine!”. :D

 10. August 22, 2008 la 08:39
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Fa ba, cap de blog, n-auzi!!! Pentru toata lumea care nu are blog, adica eu si toader! Ma rog, toader a avut, da’ n-a mai avut inspiratie si timp. Gata, imi cer scuze, sa nu sariti toti cu gura ca scriu mult. Am zis ca nu mai fac chestii d-astea dar acum, a fost prea important si nu m-am putut abtine. Nu mai comentez pana la articolul urmator, na!

 11. August 22, 2008 la 08:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Vesti de la monica. A zis ca intra in prezentare cu clientu si ca nu se poate manifesta acuma. Da mi-a zis sa tin minte sa viu sa-ti transmitez ca ce-i cu postu asta COPROFIL?!!? (care inseamna ceva cu cacat, dar n-am inteles exact ce).

 12. August 22, 2008 la 08:49
  link permanent
  alienatu zice ca:

  Iar faci cronici la filme?!

 13. August 22, 2008 la 08:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @Groza Darius
  Amicul meu zuzărel, citeam postura asta despre vidanjarea maţelor apoi despre filme de doi lei (sau cât costă biletul) şi mă gândeam… “uite că nu am ce comenta!”. Apoi m-a străfulgerat, precum pe Hailandăr, singura scăpare, da imensă, pe care ai făcut-o, anume să legi cele două expozeuri. Deci…
  Unde îşi face omul liliac guano-ul roditor? Are telefon cu budă? Sau în bat-mobil are un loc de tip butt-imobil (imobil faţă de maşină, altfel solidar cu mijlocul de transport). Sau poate face în costumul special, precum scafandrii când îi trece sau se hipotermiază (sau hipotermizează… nici să inventez cuvinte nu mai sunt în stare)? Este o problemă importantă pentru că în astfel de filme nu prea vezi oamenii mergând la lităl ledi rum decât ca să caute prin dulapul de medicamente, întotdeauna convenabil aşezat deasupra chiuvetei, pentru ca atunci când te bărbiereşti (sau epilezi facial la doamne) să te uiţi în oglindă şi să te gândeşti că eşti ceea ce înghiţi ca droguri, seară de seară, (întotdeauna sunt pe acolo pastile recomandate pe reţetă, prozac, valium, somnifere, amfetamine, adică de alea pe bază de benzedrină plus excipient). Eu cred că aceasta este ideea nerezolvată a filmului, se va mai face o serie pentru a da rezolvarea problemei toaletelor. Acela film de artă. Omul constipat este întotdeauna cel mai expresiv (şi depresiv). Artă tată şi o să fie un film de tot căc… era să o zic, dar m-am oprit.

 14. August 22, 2008 la 08:58
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @krakilla
  ştim că şocul cumplit al proaspetei despărţiri încă te bîntuie, dar asta nu înseamnă omule, că trebuie să te izolezi…aş mai zice multe, dară mă taie o kkre şi tre’ să ajung rapid acolo unde şi împăratul mere singur. Aşa că, scrie frate! :D

 15. August 22, 2008 la 08:59
  link permanent
  Zappy zice ca:

  in curand o sa intre lumea pe jeg sa il citeasca pe krakilla.

 16. August 22, 2008 la 09:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Particula “fil” vine de la dragoste. Vezi zoofil, columbofil dar şi filiaţie, filament, filare… Coprofil este deci dragoste de copro. Adică dragoste de element savant de compunere savantă cu semnificaţia „excrement“. [< fr. copro-, cf. gr. kopros]. Toţi iubitorii de ex-cremente (adică lucruri care au fost o dată incremente sau decremente) definesc un curent în artă numit copro-cultură. Cred că acum îţi este destul de clar.

 17. August 22, 2008 la 09:03
  link permanent
  toader zice ca:

  te inteleg darius. si eu cand eram in primul an, la camin, era un etaj nelocuit (va dati seama ce camin extraordinar era daca avea locuri pe care nu le voia nimeni in conditiile penuriei alea de atunci). dar caminul acela avea un atu. la etajul 4, cel nelocuit, se afla o mandrete de buda. merita sa infrunti cele minus 15 grade si viscolul care trecea pe hol in miezul iernii pentru a te bucura de loc. de la sine inteles ca era steril la temperatura aia. eeeh, memories.

  basty, eu nu gust baieti. cat despre orgoliul tau ai si pitici pe creier. e loc pentru toata lumea draguta. zappy are suflet mare. eh, copiii astia.

 18. August 22, 2008 la 09:12
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ce am aflat nou din articolul ăsta:
  1) Că ar merita să văd ultima născocire în materie de Bătmăneală în sensul că nici vorbă
  2) Că sunt daltonist, tot timpul am crezut că aceea nu este o culoare. Evident m-am trădat
  3) Că o toaletă poate fi asemuită cu o livadă

  Ce am aflat din articolul ăsta dar ştiam deja:
  1) Darius e un mare căcăcios
  2) Darius are fetişuri cu buzi în loc să aibă cu buze
  3) Maghiarii au propria versiune de Batman, de fapt au o proprie versiune pentru orice, inclusiv pentru istorie

  Ce aş fi vrut să aflu din articolul ăsta:
  1) Dacă Darius câştigă sub, sau câştigă peste şi eventual cât…
  2) Cine a inventat roata şi când a fost ea prima dată folosită de către Batmobil
  2) Dacă este şi care este ziua în care voi primi premiile de la Darius

 19. August 22, 2008 la 09:13
  link permanent
  krakilla zice ca:

  ionutu: cand ajungi la locul cu pricina, sa bati mai intai la usa. de cand nu mai are Darius cacatoare, nu mai suntem in siguranta nicaieri.
  acum vreo saptamana radea de locul meu de munca, iar pe el il apuca cufureala pe santier. bravo, ma!
  nu mai insistati, am spus ca nu mai am de gand sa comentez si nu o s-o mai fac.

 20. August 22, 2008 la 09:14
  link permanent
  Zappy zice ca:

  toader, asta a durut. cum adica sunt pentru toata lumea? va sa zica, aici e o jegarime de zappyfili? (vezi bibli ca am inteles? oricum m-am prins dupa ce am dat publish, da n-am vrut sa fac pe desteapta, ca voua oricum nu va plac femeile emancipate :) )

 21. August 22, 2008 la 09:38
  link permanent
  ionutu zice ca:

  chiar aşa pervers nu pot fi, zappye! ;) :D

 22. August 22, 2008 la 09:56
  link permanent
  toader zice ca:

  ce nu am putut sa imi explic niciodata este cum de ramanea apa din buda in stare lichida.

  zappy, … nu pentru toata toata. si ca sa iti raspandesc niste prejudecati : emanciparea femeilor in occident a facut ca tarile sarace sa aiba populatie garla iar balanta de putere sa se intoarca. asa cum revolutiile au avut loc in interiorul statelor fiindca cei saraci, multi si cu femei supuse faceau cu mult mai multi copii decat cei cu bani, putini si cu femei emancipate asa are sa se intample si cu tarile bogate versus cele sarace. concluzia e ca tot cei care sunt mai multi isi asigura suprematia descendentei. si toate astea fiindca au femei neemancipate. de aia se bate moneda pe clasa medie. fiindca acolo e un echilibru si de copii si de emancipare. din cauza ta romania are 22 de milioane de locuitori si perspective de cacat in timp ce iranul are 70 de milioane si un viitor luminos. huo.

  si ca sa ma reintorc la subiectul zilei, eu cred ca darius face o greseala folosind ziare. ar trebui sa foloseasca drept curatator cartile de joc. ca celea ale eroului negativ din batman egeszege (sau cum s-o fi numind). adica jokeri.

 23. August 22, 2008 la 10:27
  link permanent
  stropinela zice ca:

  Kraki, te rog nu ne parasi! Ador sa te citesc! Pleaseeeeeeeeee.

 24. August 22, 2008 la 10:28
  link permanent
  irinela zice ca:

  krakilla: esti singurul motiv pentru care frecventez acest blog. TE IUBESC!

 25. August 22, 2008 la 10:32
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Gata, gata nu mai pot rezista… Daca voi ma vreti si eu va vreau!… Si chiar daca fetele au pus adresa mea de mail, asta nu inseamna ca am scris eu. Dupa cum stiti, mailul meu este public si putea oricine sa-l foloseasca. Asa au facut ele si nu este treaba voastra de unde stiu eu de chestia asta!

 26. August 22, 2008 la 10:33
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Bravo băi kraki, nişte nume mai nefictive de fete nu ţi-ai găsit şi tu? irinela? stropinela? urmează krakinela?

 27. August 22, 2008 la 10:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hai că cu mailu te-nţelegem dar aipiu? Şi ăla e public? :mrgreen:

 28. August 22, 2008 la 10:35
  link permanent

  O balada a wc-ului superba, in stilu-ti caracteristic. Te felicit.
  o zi minunata iti doresc

 29. August 22, 2008 la 10:44
  link permanent
  krakilla zice ca:

  IP??? Recunosc ca am fost putin plecat de la computer. Am avut de tras niste cabluri de retea… Este posibil sa fie niste colege de birou, nu? Si este alegerea lor sub ce nume comenteaza! Ce fel de nick este M@ariansky sau toader, ca tot veni vorba? Poate au vrut sa fie originale…

 30. August 22, 2008 la 11:00
  link permanent
  toader zice ca:

  dar pot fi si diverse spioance care spioneaza ce se scrie pe bloguri. cam cum erau aia de ascultau telefoanele inainte (si dupa) ‘89. si cum ele se interfereaza ca spioancele au acelasi IP si adresa de mail. dar nu au mai rezistat cand crachila a zis ca pleaca, au incalcat consemnul si au sarit sa il retina pe crachi. logic nu?

 31. August 22, 2008 la 11:04
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  foarte…

 32. August 22, 2008 la 11:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  jeg cu cacat. fericit amalgam…

 33. August 22, 2008 la 11:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla, sun-o ma pe elena, acum ca stii cum o cheama. ca stii ca o sa uiti repede.

 34. August 22, 2008 la 11:24
  link permanent
  toader zice ca:

  bai necunoscatorilor, e vorba despre defecatie nu despre cacat.

 35. August 22, 2008 la 11:24
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Chiar ca! Din tot rahatu asta, macar am aflat cum o cheama p-aia de m-a abuzat sexual si psihic. Nu o sun ca nu vreau sa mai fiu violat! Si oricum ce numar de telefon e ala, Elena?

 36. August 22, 2008 la 11:35
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mda, daca era ellena putea fi 0724ellena. ca un hotline basit. ca la defecatie te mai si besi. ca omu’.

 37. August 22, 2008 la 11:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nici nu mai pot să citesc, că pute de mă ustură ochii. Mai temperaţi-vă cu astfel de vocabular. La zuzel se permite, că el este megastar artistic, la el e artă, la voi fecala e fecala, defecaţia este masticaţia după câteva ore. Aşa că mai moale că devine aerul acid de atâta hidrogen sulfurat.

 38. August 22, 2008 la 11:41
  link permanent
  Zappy zice ca:

  ye, krakilla se intoarce, part 3.

 39. August 22, 2008 la 12:21
  link permanent
  monica zice ca:

  Blog pentru krakilla! Vrem blog pentru krakilla!
  Adica: krakilla, fa-ti blog.

 40. August 22, 2008 la 12:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Că mi s-a mai născut o întrebare… ce se întâmplă cu cei care câştigă exact sau aproximativ… ei nu sunt nici peste nici sub sau sunt şi peste şi sub totodată, de la caz la caz. Grave problemele de astăzi. Tocmai aud un mare ziarist care vorbeşte la Realitatea TV şi scrie la Adevărul (Val Vâlcu), poate în acelaşi timp, spunând “la toate nivelele”… Eu am ezitat să mă fac ziarist pentru că nu ştiam destulă gramatică. Ca să vezi. Ăsta cu câţi (de) i scriu? Câştigă peste… sau sub…

 41. August 22, 2008 la 12:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  castiga peste si gandeste sub.

 42. August 22, 2008 la 13:08
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  “hârtiei igienii de pe chiuvetă, al cărui capăt”

  Hă?

 43. August 22, 2008 la 13:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Valeriu, este un fel de pamflet, o combinaţie între igienic şi geniu. Iată cum hârtia capătă două valenţe cea a curăţirii, a sacralizării, dar şi cea de suport a gândului de geniu. Sesizezi conflictul? Cunoaşterea, gândirea, genialitatea l-a îndepărtat de om din rai, curăţenia îl resacralizează.

 44. August 22, 2008 la 13:16
  link permanent
  toader zice ca:

  Hã? Bibli?

 45. August 22, 2008 la 13:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Hă? reloaded. Bibli, te simti bine? :P

 46. August 22, 2008 la 13:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi, Groza este genial, are mesaje subliminale… care trebuiesc înţelese.

 47. August 22, 2008 la 13:26
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: Bibli, pai… noi nu reusim. Si tu nu ne ajuti deloc. :lol:

 48. August 22, 2008 la 13:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Păi nu vă explic eu de fiecare dată? Dar nu mă luaţi în seamă.

 49. August 22, 2008 la 13:35
  link permanent

  De la capitolul in care Morcoveata ne povesteste cum a facut nu la buda ci intr-o soba arzanda de l=a pedepsit cum o chema pe harpia de ma-sa, nu am mai citit atata coproscato…no, am uitat cum ii spune.deci io deduc ca voi lucrati in vitrina facultatii, sau ce naiba?monica, ce naiba faci tu prezentari vinerea?e clientul ciudat?

 50. August 22, 2008 la 13:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Doamna sau domnişoara cu majusculă monica… Sunt impresionat că aţi citit Morcoveaţă. A fost o lectură importantă a pubertăţii mele… căci trebuie spus că pubertatea mea a citit la greu.

 51. August 22, 2008 la 13:43
  link permanent
  toader zice ca:

  deci bibli, trebe sa ne schimbam si noi numele in monica sau ceva cu y. la tine e simplu. byblyotekaroo par egzampl. da la mine? io ce fac?

 52. August 22, 2008 la 13:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu schimb nimic, Bibliotecaru este mai cunoscut decât numele meu real… toată clasa politică tresare la auzul lui. :)

 53. August 22, 2008 la 13:48
  link permanent

  am citit Morcoveata, cum nu, si acum mi-e frica ca, daca ma opresc din baut apa, o sa ajunga mama sa tina cenusa in cana mea! da’ ce, oamenii din ziua de azi nu mai citesc poal da carota?

 54. August 22, 2008 la 13:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mie mi-au rămas in cap slujnica şi vrăbiile.

 55. August 22, 2008 la 14:07
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  ce facem toaderisky, aberezi pe seama pseudonimului? cum adică cu y? înţeleg că te-ai prins că însuşi porecla mea e un pamflet şi dă bine la gagici şi vrei să-ncerci. Good luck my friend! :mrgreen:

 56. August 22, 2008 la 14:20
  link permanent
  toader zice ca:

  ba dimpotriva. prea am socces. si nu vroi sa carele cumva sa continui in derectia asta. voiu sa ma linistesc.

 57. August 22, 2008 la 14:23
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu pana nu apare krakilla nu vorbesc cu voi. si cand apare nu vorbesc cu el.

 58. August 22, 2008 la 14:26
  link permanent
  monica zice ca:

  MMMMonico, asa e, ai mei sint mai dusi cu capul. Mai ciudati, sa le zicem :P Nush ai lui Darius cum sint…
  Just to say hello, ca ma-ntorc in balamucul de unde am scos capul pentru putin timp.

 59. August 22, 2008 la 16:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  deci cum sa fie asa balamuc vinerea?? monico, de ce nu mi-ai dat de stire dinainte?
  in fine. eu militez de asemenea pentru infaptuirea blogului lu’ krakilla.
  kraki, ai doua voturi deja. si probabil inca 1000 de la fanele devotate

 60. August 22, 2008 la 16:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, deci n-am avut net tătă ziua. Am fo’ la un training cu firma, unde nu era nici wireless, nici wirte. NIMICA. Prizele erau pre’ departe de unde puteai să şi pui laptop. O prosteală generală.

  Dar m-am întors. Mă duc ca să pregătesc ceva divin pentru Jeg. Crachilă tot pune virgulă între subiect şi predicat, unde subiectul este prietenă-sa, deci cum să nu se departă, dacă stă între ea şi ce face? Restul sunt bine, văz. Mai ziceţi-mi de mi-a schepat ceva.

 61. August 22, 2008 la 16:45
  link permanent
  vlad zice ca:

  buuuuna.. ce e… ziua, seara, nu stiu.
  cateva precizari:
  1. aia nu era o culoare
  2. posibil sa fi fost rosu
  3. nu stiu

  in alta ordine de idei, daca Bibliotecaru are dilema cu butt-mobilul si astea eu am alta dilema: de unde stiu baietii aia din filme care le dau intalneala fetelor pe care le vad pentru prima oara la vrun bairam sindrofie ceva, de unde sa le ia cand merg la intalnire, ca doar zic de obicei “pick you up at 8″… da’ adresa?? ADREEEESAAAA ??????
  offf ce lume traim… :(

 62. August 22, 2008 la 16:56
  link permanent
  toader zice ca:

  pfff. training. adica puti de la o posta a vodka ieftina. precis era si prietenul tau ugrofinic care vrea sa destabilizeze europa centrala.

  bey vlad. in filme gagicile sunt ca pe blog. le gasesti si cand nu te astepti. daramite la ora 8.

 63. August 22, 2008 la 17:15
  link permanent
  monica zice ca:

  Aha. Dariusica, si ce te-au invatat pe tine la training?

 64. August 22, 2008 la 17:17
  link permanent
  toader zice ca:

  bautura m. mbautura.

 65. August 22, 2008 la 17:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu îţi spun.

 66. August 22, 2008 la 17:47
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @Toader
  de acum încolo io să’ţ zîc twader, că sună bine. :D
  @monica şi zappy
  Faza cu blogu’ pentru crăchi io o iniţiasem, cînd îl rugasem pe Darius Groza Bîja să-i facă şi lui un cap de blog.

  byblyotekare, ţine-o tot aşa. ;)

 67. August 22, 2008 la 17:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ vlad
  Asta e o problemă simplă. Americanii se bazează foarte tare pe cartea de telefon. Şi ştii de ce? Că în filme în cartea de telefon există o singura Susan Jackson (să luăm de exemplu) iar ea este aşa în cartea de telefon chiar dacă stă cu părinţii şi normal ar trebui să fie taică-su acolo. Unde mai pui că numărul de telefon începe invariabil, orice zonă ar fi, orice stat cu… ai ghicit, cu 555. Pe de altă parte, dacă ai urmărit filmele americane, băieţii cer numărul de telefon înainte de a afla numele sau imediat după “îţi pot cumpăra un pahar?”, ca în Tanţa şi Costel, dacă mai ţii minte, şi când fata dă numărul (adică îl spune corect) este deja ca şi cum ar fi acceptat deja prima întâlnire. Americanii au un cod de conduită strict. Te duci, spui hai, ia spune hai, apoi băiatul spune ai em cutare, şi ea spune cutare, glad a mit iu, mi tu, ceva formule de agatat, du iu giv mi ior telefon nambăr, ies, is faiv, faiv, faiv…, ochei, babai, cal iu sun. Înţelegi?

 68. August 22, 2008 la 17:48
  link permanent
  ionutu zice ca:

  măi măgare, ai pus moderare de comentarii?

 69. August 22, 2008 la 17:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Auzi, Ionutu, cica nu. Am patit-o si eu. Din cind in cind, daca apare distinsul nume de dariusgroza in comment, cica i se-ncurca-n filtre. Pentru imposibilitate furt de identitate jeghica suprema

 70. August 22, 2008 la 18:07
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Stimabilul căcăcios pe neve, micuţul puiuţ de comunist.. :D Cred că l-am numit măgariu pre degeaba.. :D
  Mulţam fain monică! ;)
  deci twader?

 71. August 22, 2008 la 18:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aţi intrat, Ionuţe.

 72. August 22, 2008 la 18:25
  link permanent
  ionutu zice ca:

  un pic măgariu tot sunteţi, Dariuse.

 73. August 22, 2008 la 18:28
  link permanent
  ionutu zice ca:

  trebuie să recunoşti. :D Uite cum îl duci cu “azi-ul” pe mărianschi de o lună aproape.. :D :D

 74. August 22, 2008 la 18:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu azi. ŞI AZI! Sunteţi tipicari! Omu’ va primi ce i-am promis.

 75. August 22, 2008 la 18:45
  link permanent
  ionutu zice ca:

  twader?

 76. August 22, 2008 la 18:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai da, Ionute, tu initiasei blogul krakillesc; io si Zappy doar te sustineam :D

  Da’ Kraki pe unde-o umbla? Si rebotezatul twader, asijderea…?

 77. August 22, 2008 la 19:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  noa… eu n-am zis ca n-ai intitatara tu dara!
  deci ai mai multe voturi.
  crachi da-i cu blogu.
  darius tot pe tine te iubim, asa jegosheste, cum stim noi.

 78. August 22, 2008 la 19:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vreau să-mi schimb conceptul de blog, nu mai vreau ştiri… îmi dă şi mie cineva o idee, despre ce să mă ocup…? Voi ce aţi vrea să citiţi pe un blog (nu neapărat al meu, în general)?

 79. August 22, 2008 la 21:19
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: Bibli, ti-ai gasit si tu pe cine sa intrebi. Si, mai ales, unde. Asadara, judecind dupa ce-i aici, noua ne place sa citim comentarii.

 80. August 22, 2008 la 22:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Da. :) Dar eu nu am calibru lui jegstar să vorbesc de o budă şi să fac o mie de comentarii. Nu am nici aparatura să fac filmuleţe, că altfel le-aş face. Nu am nici computere şi programe să le prelucrez… e nasol. Dar merci de gând.

 81. August 22, 2008 la 22:29
  link permanent
  mirmen zice ca:

  bibli, mie-mi place genul de sinteză a ştirilor pe care o faci, selecţia şi prezentarea; ideia-i să faci ce-ţi place nu să cauţi să faci pe plac cuiva, pe blogul tău; scrie ce-ţi trece prin cap, doar e jurnalul tău personal; faptul că, în zilele noastre, jurnalele personale se ţin deschise e o necesară terapie de grup :P

 82. August 22, 2008 la 23:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ei, m-am cam plictisit să fiu atacat de diferiţi care-mi reproşează că le-am “furat” o poză, o ştire… toată lumea freamătă de gruja celor 500 de caractere pe care ai voie să le citezi… Au înnebunit cu toţii.

 83. August 23, 2008 la 01:04
  link permanent
  Monica zice ca:

  Şi eu sunt curioasă de partea cu spălatul batmobilului de prin interior. Mai lipsea să povesteşti cu amănunte culoarea(exactă, cu toate componentele ei!) şi mirosul lucrurilor ce le laşi tu în buda de la parterul facultăţii.
  :D

 84. August 23, 2008 la 14:47
  link permanent
  mirmen zice ca:

  vreau să ştiu unie-i preferatu’ mnieu, puştiu idealist :P

 85. August 23, 2008 la 15:45
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hopa, încă o monică, mai sunteţi multe? :D

  Zici că o să le primesc? Ca să te crez adu-mi aminte te rog pe ce stradă stau… :mrgreen:
  Dacă măcar ţi-ai notat asta continui să mai sper, dacă nu n-am decât să dau dreptate tipicarilor :D

 86. August 23, 2008 la 16:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Strada General Mociulschi.

 87. August 23, 2008 la 21:44
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Din ce oraş? :D :D Din 3 încercări. :D

 88. August 23, 2008 la 22:14
  link permanent
  S zice ca:

  Bei, de ce le-ai dat la cititoarele-corectoare vacanta?
  Ca uite ce le-a scapat:
  “o producţie cinematografică de exepţie” exCeptie…

 89. August 24, 2008 la 09:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ S
  Am mai spus că Darius este subtil şi se exprimă în simboluri.
  Excepţie, adică ex-cepţie, adică ceva care a fost acest “cepţie”.
  Ce ar fi acest “cepţie”.
  Păi îl găsim în excepţie, recepţie, concepţie, percepţie, … te-ai prins, se referă la legătura dintre raţional şi realitate? Astfel “o producţie cinematografică de exepţie” înseamnă de fapt că producţia cinematografică pierde acea legătură între raţional, “atingerea” realităţii şi realitate. Aşa trebuie gândit. Nu poţi urmări Andrei Rubliov dacă nu ştii care este simbolul calului alb… altfel nu înţelegi mare lucru din film. În Senatorul Melcilor se foloseşte simbolul bisericii sub apă… luat de la Andrei Tarkovski (dar şi din realitatea românească, căci biserica chiar este acolo, sub apă), şi iar trebuie să te gândeşti la astfel de simboluri pentru a percepe în ansamblu filmul.

 90. August 24, 2008 la 10:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Doamna mirmen, io si Zappy va trimitem ceva, da’ avem o rugaminte: sa va inregistreze Darius cind va uitati la el… :P Se poate?

  Poftiti: http://www.youtube.com/watch?v=yVjzd320gew

 91. August 24, 2008 la 12:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De tura asta, chiar am uitat litera. :P

 92. August 24, 2008 la 12:41
  link permanent
  mirmen zice ca:

  moni&zappy
  păi voi, fete inteligente, credeţi dumiţele ieftinuţe ale jegstărului cum căci io nu descoperisem iutubu’ în, bunăoară, April, 11 2007, păi se poooate…să fiu io etichetată p’acelaş raft cu gîdea şi tipu’ cu leptopu’ :P

 93. August 24, 2008 la 12:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hai să vă stric ziua. M-am întors.

 94. August 24, 2008 la 13:00
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …dragelor, tăt ce-i urcat pe iutub şi trilu despre mîţe, monitorizez zilnic, şi asta de ceve timp, de cînd îmi ascut ghiarele pe bloage :)

 95. August 24, 2008 la 13:03
  link permanent
  fcb zice ca:

  Ce căcat! (în cel mai admirativ sens)

 96. August 24, 2008 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubiteee!

 97. August 24, 2008 la 13:39
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci mirmen vreti sa spuneti ca nu ne vom mai putea hilizi la hilizelile dvs. cu si despre mate?

 98. August 24, 2008 la 13:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mirmen hămăleşte mâncare către Cluj, la ocazie…

 99. August 24, 2008 la 14:32
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ei, zappy, cîte o mamă perseverentă supraveghează, iată, şi groapa de nisip virtuală; pe fondul acestei invadări a spaţiului, cu greu tolerată de nişte “băieţi de după bloguri” reuniţi în cartel taliban, a intervenit emanciparea istorică cu, desigur, tributul blazării :P

 100. August 24, 2008 la 15:01
  link permanent
  keshishian zice ca:

  Ce mai faci Darius? In afara de faptul ca te caci ca orice om…Uite eu nu am fost niciodata la Cluj si nici la Zalau. Ce e pe acolo? Sia ce mai zice? Tot asa…sa te duci invartindu-te?!

 101. August 24, 2008 la 15:19
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  @mirmen: La momentul la care te întrebai în scris pe Jeg (August 23rd, 2008 la 2:47 pm) mirmen, eram, drept să spui, chiar la Boteni. În rest fac bine mulţumesc / Tot la ciombă mă gândesc! :D

 102. August 24, 2008 la 15:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O SUTĂ DOI!

  Cheişeneee… De aia-i arhivă.

 103. August 24, 2008 la 16:33
  link permanent
  monica zice ca:

  103. Mirmen, aveti mitze? Cite?

 104. August 24, 2008 la 17:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iar s-a ajuns la numere? Numai la asta vă este gândul.

 105. August 24, 2008 la 18:41
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Suntem o natie de numerologi, bibli, daca asta vrei sa insinuezi. Adica pe mine m-a apucat deunazi la serviciu o pofta sa fac o problema de fizica. Si cum nu era doamna Arsenov sa imi dea una, m-am pus sa inmultesc niste cifre mari, sa imi satisfac pofta de matematica.

  Nu credeam ca asa ceva e posibil.

  @mirmen, imi cer scuze, dar in inteligenta mea atat de precara nu am inteles nimic din ce mi-ati dorit a sugera dumneavoastra acolo…

 106. August 24, 2008 la 18:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îl susţin pe Bibli. Size does not matter.

 107. August 24, 2008 la 18:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :( Văd că nimeni nu mi-a vizitat noul blog.

 108. August 24, 2008 la 19:03
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @moni
  două mîţe la care jegstăru’ făcu alergie
  @zappy
  gheruiam în treacăt nişte entităţi egocentrice teribil de espandate, n-ai pierdut nimic important :P
  în general mă străduiesc să susţin spiritul jegosferei:ironia şi autoironia

 109. August 24, 2008 la 19:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-i tăt ăla, Bibli? Ai schimbat dunga sau ceva…

 110. August 24, 2008 la 19:13
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @bibli
  măreşte un pic literele
  comentez aici şi nu pe noul tău blog ca să micsorez similitudinea cu gospodina care a intrebat în galeria de artă cu ce este întreţinut perchetul atît de strălucitor :P

 111. August 24, 2008 la 19:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  http bibliotecarul.blogspot.com/

  Încă nu-l promovez, că e în teste… dar cine intra la mine vedea link-urile cu uşurinţă :) Deduc că nu prea intra nimeni la mine.

 112. August 24, 2008 la 19:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am receptat şi am mărit textul.

 113. August 24, 2008 la 19:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu am monitor de 14″, la mine toate sunt mici. Nu-mi dau seama cum arata pe 21″. De aceea m-am gândit să nu exagerez.

 114. August 24, 2008 la 19:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De ce nu-ţi iei .ro? Că altceva n-ai făcut, decât schimbat subdomeniul Blogspot din Giconet în Bibliotecar.

  Deci dacă-i renaming, de ce nu .ro?

 115. August 24, 2008 la 19:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Păi le păstrez pe amândouă… cel de al doilea este pe alt cont, plec cu spaţiu de poze de la zero.

 116. August 24, 2008 la 20:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Când vrei să-ţi iei punctro, îţi dau eu spaţiu nelimitat de tăt ce pofteşti, gratisulea.

 117. August 24, 2008 la 20:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) OK, când mă hotărăsc…

  Poate dacă fac un site de critică cinematografică a operei lui Groza Darius. :)

 118. August 24, 2008 la 20:37
  link permanent
  toader zice ca:

  kilometric.

 119. August 25, 2008 la 00:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ar fi foarte rar updatat.

 120. August 25, 2008 la 06:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Zuzel Darius, îţi spun eu. Dacă apuci un premiu din ălă de la Canes sau o Palmă de aur, un Oscar sau un premiu din alea de mă mai cunosc eu cu ele (vorba sergentului Mârlanu Ferdinand)… nu vor fi rare că vor aduce bani. Când vei ajunge vedetă, să nu uiţi cine ţi-a dat şuturi în dos ca să faci paşi înainte, să-mi dai şi mie acolo un post de “băiatul cu cafeaua” să văd şi eu actriţele mai de aproape. :D

 121. August 25, 2008 la 08:01
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Va stric si eu ziua, ca doar m-am intors!

  De vineri de la 13.00 pana aseara, am fost la haiducareala aia despre care spuneam la un moment dat. Deci vreti sa scapati de mine… sa-mi fac blog. Pai si de Jeg ce se va alege? Am spus ca vreau sa-l fac pe Darius celebru si asta voi face. Dupa aceea, nu stiu. Oricum sunt prea lenes sa am blog (si daca stau sa ma gandesc, am, da’ e la comentarii! deci eu am blog, Darius sa-si faca).

  Despre nunta nu va spun nimic! Doar ca m-am imbatat, am sunat femela, am pus-o sa-si ceara scuze (a fost amuzant, mai ales ca nu-mi aminteam de ce m-am suparat), am iertat-o, azi mi-a dat mancare, aseara nu va pot spune ce mi-a facut. Asa ca Darius: NU, pentru ca nu ai voie.

  Nu ma insor in viata mea, pana cand ma insor! Acum astept sa ajung acasa, care desigur, arata la fel ca acum o saptamana, dar la cat imi este de rau, nu mai conteaza!

 122. August 25, 2008 la 09:10
  link permanent
  monica zice ca:

  Buuun. Incepem sa ne (re)completam. Basty s-a-ntors si el – deci, tre’ s-apara – , krakilla a revenit, twader exista periodic, mai lipsesc Hudrea si Rox. A inceput saptamina!

 123. August 25, 2008 la 09:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Sa inceapa deci balacareala. Hudrea cand vine? Deja incepe sa-mi fie foame… :) ) (v-ati asteptat sa spun dor, stiu, dar v-am pacalit!)

  Deci Chrachi eu nu inteleg. Parca acu o vreme povesteai tu de ceva gagica pe care ai dus-o acasa si pe care nu stiai cum o cheama. E aceeasi cu actuala ta prietena? Sau ai inselat-o? Daca ai inselat-o, tot tu te-ai suparat si tot ea si-a cerut scuze? Trebuie sa ne clarifici aceste dileme amoroase…

 124. August 25, 2008 la 09:47
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy: ba ai inteles!

 125. August 25, 2008 la 10:06
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy, e momentul sa lasi dilemele krakilului (ce frumos suna! :red: ) si sa te concentrezi pentru a-l recupera pe Batsy. Care s-a-ntors, dar inca nu e.

  Oare cum le cheama pe pisicile lu’ Mirmen?…

 126. August 25, 2008 la 10:14
  link permanent
  Basty zice ca:

  Anton, Petrică şi Aurel.

 127. August 25, 2008 la 10:16
  link permanent
  Basty zice ca:

  Să nu vă lăsaţi induşi în eroare de aceste nume. Pisicile sunt de fapt toate femele. Darius ştie de ce.

 128. August 25, 2008 la 10:17
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica nu te mai baga tu in viata mea personala! ti-am spus de atatea ori! stiu ca vrei sa ma vezi la casa mea dar eu si basty ne descurcam si singuri. sa ne intelegem.

 129. August 25, 2008 la 10:21
  link permanent
  monica zice ca:

  Aha. Deci, la casa lui…

 130. August 25, 2008 la 10:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  Susţiu varianta Zappy. Ne descurcăm şi singuri. Fiecare cu altcineva.

  ( tura asta susţiu pe toată lumea. Ba pe Bibli, ba pe Zappy… )

 131. August 25, 2008 la 11:23
  link permanent
  toader zice ca:

  ba basty, tare in perete ai aruncat. prostea! îh!

 132. August 25, 2008 la 11:37
  link permanent
  monica zice ca:

  :D stie toader ce stie… asa e!

 133. August 25, 2008 la 12:27
  link permanent
  monica zice ca:

  Pe blogul asta e inca duminica. Ce lingoare si lentoare…

 134. August 25, 2008 la 12:38
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Întradevăr. Ce vreau acum a şti este dacă e gata noul articol :D Şi dacă tot m-am convins că spre invidia unora (a se citi hudrea) totuşi e posibil să primesc ce-i al meu, să scrii acolo cu litere mari ziua în care se va înfăptui acest lucru. Fără AZI! Asta pentru căcred că te-ai săturat şi tu să te stresez atâta cu aceeiaşi întrebare doar ca să aflu de la tine acelaşi răspuns total neconcludent :P

 135. August 25, 2008 la 12:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  Gata, halt ! Stopp ! Glumeam !! Glumeam !! Doar la Zappy îmi stă gândul, jur !

 136. August 25, 2008 la 12:43
  link permanent
  Basty zice ca:

  Apropo… Hudrea n-ar fi trebuit să se fi săturat de Pulă până acu’ ?

 137. August 25, 2008 la 12:54
  link permanent
  toader zice ca:

  marianski, are sa iti trimita pe data de 31.13.2008.

 138. August 25, 2008 la 12:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader, da’ atunci nu e Crăciunul ? Nu lucrează Poşta.

 139. August 25, 2008 la 12:59
  link permanent
  monica zice ca:

  Ce-l mai pomeniti voi pe Hudrea… Saracutu’; auzindu-va, se-ndreapta cu pasi repezi dinspre Pula inspre-ncoace. Sa-l intimpinati cum se cuvine.

 140. August 25, 2008 la 12:59
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, aia e perioada de Paste. Al cailor.

 141. August 25, 2008 la 13:01
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mulţumim, monica. Aveam nevoie de niscai inside information spre a sta liniştiţi.

 142. August 25, 2008 la 13:09
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @moni :)
  pe mîţele mele le cheamă nichi şi tom; nichi-i birmaneză iar tom e bali(argintiu cu coada sugerînd o pană)
  guliţă ar putea pune poze
  @basty
  ăia or fi cunoştinţe de ale tale, mîţi de hambar :P

 143. August 25, 2008 la 13:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  @mirmen: să avem pardon ! Petrică, Aurel şi Anton sunt nume de mâţi ( sau mîţi ) de viţă nobilă !

 144. August 25, 2008 la 13:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci, mirmen, sa-nteleg c-aveti numai cotoi in casa… :P

 145. August 25, 2008 la 13:14
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi tot ce-i mâţă ( sau mîţă ) şi nu-i cotoi, e clar. E curve.

 146. August 25, 2008 la 13:16
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, cred c-ai avut niste experiente amare de viata. Experiente de viata amara. :lol:

 147. August 25, 2008 la 13:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da ? Cu mâţe ( sau mîţe ) ? Nu-i adevărat.

  Eu tot ce am avut mîţă ( sau mâţă ) şi nu cotoi, şi-a pus-o cu tot ce era cotoi şi nu mâţă ( sau mîţă ). Deci e curve.

 148. August 25, 2008 la 13:28
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Haide Bastee că te-ai încurcat un pic cu Crăciunu ăla… Da-i şi vina lui toader că data era de fapt 32.13 anul două mii toamna :mrgreen:

 149. August 25, 2008 la 13:40
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu m-am încurcat Mariansky dear. E Crăciunul. Ziua în care, printr-o stranie coincidenţă, s-a născut şi Jesus. Ştiaţi ? True story.

 150. August 25, 2008 la 13:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da Basty aşa e, pe 31.13 e Crăciunul. Uitasem. Cum de fapt uitasem că Moş Crăciun există. Vine prin baie, eu l-am demascat brutal pe tata cu un şut în coaie.

 151. August 25, 2008 la 14:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Câte neadevăruri!
  Mai întâi că nimfomanele nu sunt prostituate. Calitatea de prostituată o ai când primeşti bani în schimb. Nevestele care să mărită pentru bani sunt deci prostituate. La fel şi mirii sunt prostituaţi dacă îşi iau nevastă cu stare. Prostituţia implică să trăieşti din banii câştigaţi astfel. Pisicile nu pot fi deci prostituate pentru că o fac doar din plăcerea lor nimfomana.

  Iisus nu s-a născut de Crăciun, este o simplă convenţie cum este şi cea că a înviat de Paste. Crăciunul şi Paştele sunt sărbători care nu au nimic de a face cu naşterea, respectiv învierea lui Iisus. Paştele cel puţin este o sărbătoare precreştină şi simbolizează ieşirea din Egipt.

 152. August 25, 2008 la 14:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Bibliiiiiiiiiiiiiiiiiiii! De ce sa devenim stiintifici, heh? M@riansky era la capitolul “Amintiri din copilarie” :D

 153. August 25, 2008 la 14:31
  link permanent
  toader zice ca:

  la munca cu voi.

 154. August 25, 2008 la 14:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  uite cine vorbea :P

 155. August 25, 2008 la 15:56
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bibli, why don’t you just kick me in the balls ? O susţin pe monica în campania ei de deştiinţificare.

 156. August 25, 2008 la 15:59
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi de unde ştii matale, dragă Bibliotecarule, că pisicile ( curvele de ele, cu excepţia celor adoptate de monica, şi zic asta fiindcă monica m-a plătit să vorbesc drumos de ele ) nu primesc bani pentru sex ? Altfel cum explici tu că pisica unui prieten se dă toată ziua cu taxiul şi merge la masaj ?

 157. August 25, 2008 la 16:02
  link permanent
  toader zice ca:

  mars la lucru!

 158. August 25, 2008 la 16:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader în sfârşit m-am prins care-i jobul tău.

 159. August 25, 2008 la 16:33
  link permanent
  toader zice ca:

  da, ma plateste zappy sa te pun la munca. om te facem.

 160. August 25, 2008 la 16:49
  link permanent
  monica zice ca:

  :P toader e un sensibil si-un discret!…
  Basty, dedesubturile pisicesti sint mult prea complicate sa le dezbatem aici. Propun ca Darius sa scrie un post nou. Miine, probabil.

 161. August 25, 2008 la 16:54
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @moni dragă, nikita e mîţă(ăăă basty vezi ce vorbeşti), de mică avea o fire războinică :P
  -thomas-ne-a sugerat o persoană paşnică, aşa-i motanul, n-a zgîriat niciodată :)

 162. August 25, 2008 la 16:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Mirmen, apai sa batzi gulitzul la cap sa puie poze! Se trece la capitolul “cererea poporului” si, nu-i asa?, “box populi, box dei!”

  Vrem poze cu mitzeeee!

 163. August 25, 2008 la 17:45
  link permanent
  Basty zice ca:

  Haha. Din cât îl ştiu pe Darius, it will be a cold day in hell când o să văd mâţe pe jeg.

 164. August 25, 2008 la 19:49
  link permanent
  Zappy zice ca:

  mate poate nu, dar pisici avem desigur. sau cel putin pisici periodice.
  toader zici ca te platesc? cu cat, ma rog? si de unde? ca eu sunt saraca pamantului. si sa nu-mi spui ca in natura, ca nu-mi plac aventurile in aer liber.

 165. August 25, 2008 la 20:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ştiinţa aduce ordinea, iar ordinea fereşte societatea de haos. Haosul înseamnă imposibilitatea empiricului, adică non-percepţia realităţii. A înlătura ştiinţa şi materialismul, este acelaşi lucru cu a reduce realitatea la reflectarea metafizică. Înţeleg deci că doriţi o realitate metafizică? Vă avertizez însă că aşa cum nu există ştiinţă şi materialism non empiric, nu există nici metafizica perfectă pentru că absenţa cunoaşterii senzoriale aduce cu sine lipsa stimulului. Rezultă că o metafizică perfectă ar fi un banal nimic.

 166. August 25, 2008 la 20:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunteţi bine, da?…

 167. August 25, 2008 la 20:36
  link permanent
  mirmen zice ca:

  zappy, dragă, ca să nu ne înţelegem în continuare, eu-pe vremea mea-la mate poate nu am fost prea atentă da’ cel puţin de pisici periodice n-am auzit :P

 168. August 25, 2008 la 20:43
  link permanent
  toader zice ca:

  am zis eu ca in aer liber?

 169. August 25, 2008 la 21:46
  link permanent
  Zappy zice ca:

  ba da, mirmen, erau pisicile alea cu ,333333 in coada….

 170. August 25, 2008 la 22:49
  link permanent
  Zappy zice ca:

  s-a intors hudrea!!! (sa stiti)

 171. August 25, 2008 la 23:58
  link permanent
  krishna zice ca:

  tot. eu. ti’am mai spus ca vreau sa am copii cu tine probabil.

  dar intre timp ai devenit faimos. oh welll.

  cacat
  atat

 172. August 26, 2008 la 00:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Uite mă ce sprintenă e asta mică, nici n-apuc bine să deschid compu’ că deja mă pârăşte pe jeg. Simona dear, îţi fu’ dor de mine, să înţeleg? Hmm.

  Observ că vorbiţi de mine şi-n lipsă. Nu-i rău. But in a good way. S-o luăm sistematic, ca ruşii:

  1. Canalie, ţi-e plin postu’ ăsta de greşale. Neglijent şi neprofesionist. Huo! Nu că care şi unde? Mi-e lene.
  2. Măgărocule, eşti boule şi dobitocule! Mă suni şi nu-mi zici că înregistrezi (ce şcoală ai făcut tu mă?), pui înregistrarea pe jeg şi nu-mi ceri acordul (tendinţi!) şi mă mai şi cenzurezi (asta le-a pus capac), tăt pe jeg. Scandalos. Scârnvie. Vezi tu. În curând. Totul e plănuit, trebuie numa’ să-i dau drumul.
  3. Basty, Basty.
  4. M@riansky, ai primit premiul? Hai no. Zi să mori tu. Că-mi fac seppuku pe arteziana aia nouă cu muzică de cameră din piaţa Avram Iancu.
  5. Tolomace, la prima parte, cu căcatul, am râs. Restul fu’ căcat cu apă rece. Nu mai scrie despre filme, rogu-te’; citind ajung să-mi doresc să văd filmele alea în loc să te citesc flendurând despre ele. Desigur că sunt obiectiv, nu mai întreba prostii. Te sun mâine să-ţi ‘t una după ceafă. Dacă nu uit.
  7. monica, te-ai ofilit de dorul meu, aşa e? Hai, recunoaşte. Să facem public. Să ştie şi jegosfera.
  8. Am cetit şi din urmă, dar pe sărite, că prea-s multe şi n-am când. Care se-ndură să-mi facă un rezumat cu ce-am (avut şi ce-am) pierdut?

 173. August 26, 2008 la 06:52
  link permanent
  monica zice ca:

  Whodrea is in da house! Las jegul cu pisici si, cind ma trezesc, descopar c-am pierdut aterizarea.

 174. August 26, 2008 la 07:05
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Uite-i cum s-au regasit ei ! monica, poate vii si tu mai vesela la serviciu si nu mai bocesti pe baricade :D

 175. August 26, 2008 la 07:18
  link permanent
  monica zice ca:

  Tu, Zap, ce dracu’ faci?!?!? N-ai somn? Cred ca trebuie sa am o discutie cu Basty… :P
  Vezi c-ajung pe la prinz. S-arunci tu, te rog, toate servetelele folosite de pe biroul meu, pozele cu Hudrea prea atacate de umezeala – pe restul le lasi! – si sa faci un pic de ordine. Sa fie frumos cind eu si Hudrea ne vom reuni virtual.

 176. August 26, 2008 la 08:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu cred că este o manipulare grosolană. Nu cred în aterizări până nu soseşte platoul cu cei 40 de mici (fără bere).

 177. August 26, 2008 la 08:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mda. Bine. Unii suntem la muncă, unde, precum sugerează şi numele… muncim.

 178. August 26, 2008 la 09:21
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Hudrea: să mori tu, chiar îţi faci seppuku pe arteziana aia nouă cu muzică de cameră din piaţa Avram Iancu dacă-mi trimite Darius premiile? Aşadar draghe Darius ştii acum ce ai de făcut pentru ca umilinţele aduse lui Hudrea să fie complete: TRIMITE ALEA AZI!!! :D Şi dovezile îţi vor parveni fără întrziere (nu cum le trimiţi tu) :P În caz contrar n-ai decât săţi faci tu aşişderea harakiri în buda aia nouă şi fără muzică de cameră de la universitate :mrgreen:

 179. August 26, 2008 la 09:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Poate că buda nu are muzică de cameră, dar cu siguranţă are ecou…

 180. August 26, 2008 la 09:56
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica, chiar ma intrebam unde esti. tre sa iti dau niste vesti. cand vii, pentru ca stiu ca intri pe jeg primul lucru, sa imi dai mai apoi de stire…

 181. August 26, 2008 la 10:12
  link permanent
  krakilla zice ca:

  ce plictiseala…

 182. August 26, 2008 la 10:20
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Daaa, se pare căcam toţi divagă, numai io-s pe subiect(am zis de buda de la universitate, nu?) :mrgreen:

 183. August 26, 2008 la 10:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Fetelor, cât de departe sunt birourile voastre unul de altul? Parcă văd că-s la 2 metri.

  monica, tu la ora 10 încă nu eşti la muncă? Huo! Io te-aş concedia.

  Darius, tu la 8.32 eşti deja la muncă? Huo! Io te-aş concedia! Unde te crezi mă, în Bucureşti? Eu zic să faci schimb de joburi cu monica, v-aţi greşit vieţile.

  M@riansky, am zis că-mi fac seppuku dacă ţi-a trimis tolomacu’ premiul. Nu ţi l-a trimis, deci am avut dreptate. Şi nici nu le va trimite, fii pe pace.

 184. August 26, 2008 la 10:22
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Invidiosule :P

 185. August 26, 2008 la 10:37
  link permanent
  toader zice ca:

  nu e invidios. doar si-a pierdut reperele cat a fost in croatia. lipsa de premii jeg isi spune cuvantul.

 186. August 26, 2008 la 10:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Premiul meu ar fi un scurt metraj transmis la un concurs şi, evident, pomenirea lui Bibliotecaru atunci când îi înmânează premiul I.

 187. August 26, 2008 la 10:43
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Da’ tu ce concurs ai castigat?

 188. August 26, 2008 la 10:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine punctat de Crachilă!

 189. August 26, 2008 la 11:05
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Hudrea suntem in alte incaperi. Ne desparte o usa.
  Darius nu cred ca vrea jobu lu monica.
  monica nu poate fi concediata.
  krakilla, fii funny, daca lu darius i-i lene.
  mi-e foame.

 190. August 26, 2008 la 11:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm, deci vă împotriviţi? Trebuie deci să vă înfrâng spiritele meschine şi leneşe, trebuie să vă zdrobesc egoismul?

 191. August 26, 2008 la 11:10
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Sunt singura care nu reuseste niciodata sa il urmareasca pe bibli?

 192. August 26, 2008 la 11:14
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy: Nu, sunteti doi: tu si el!

 193. August 26, 2008 la 11:15
  link permanent
  toader zice ca:

  dilema barbatului la 33 de ani : ce ma-sa are sa faca peste 10 ani mai e cum mai e. dar peste 15 ce are sa faca?

 194. August 26, 2008 la 11:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Încerc să-l determin pe leneşul de Groza Darius (că invers are filtru) să trimită un filmuleţ la un concurs de scurt metraje, să înceapă o dată o carieră de artist în cinematografie, iar el, din prea multă lene şi căldură între popou şi scaun, se gândeşte că mai bine este să stea decât să muncească pasional, că altă muncă poate o duce el, dar fără folos artistic. Krakilla, care-i îi este frate numai la acţiuni zgumbilitice şi nu la cele serioase, îi ţine isonul în lene… Acum e mai clar?

 195. August 26, 2008 la 11:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Dilema celui aflat la 33 are deja o soluţie, chiar dacă este prost mediatizată. Între timp s-a descoperit lama, briciul, cutterul (cu doi t mici minusculi)… şi medicina a descoperit şi exersat operaţiunea de tăiere a venelor (în lung dacă vrei neapărat, de-a latul dacă ai îndoieli).

 196. August 26, 2008 la 11:42
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Biblio: Eu ii sunt alaturi la orice fel de actiune! Nu insinua ca as avea o influenta negativa! Si ce actiuni serioase, ma rog? Referitor la solutia oferita de tine: da’ tu cati ani ai?
  Darius: Grasule, hai sa bem!

 197. August 26, 2008 la 11:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Păi câţi ani îmi dai… cu aproximaţie…

 198. August 26, 2008 la 11:46
  link permanent
  toader zice ca:

  basty, tu gandesti ca barbatul la 23 de ani. adica cel care nu are responsabilitati. adica este iresponsabil.

 199. August 26, 2008 la 11:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  1nouăşnouă!

 200. August 26, 2008 la 11:51
  link permanent
  toader zice ca:

  sia merita acest post.200

 201. August 26, 2008 la 12:02
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Biblio: Eu iti dau: multi inainte! Si nu-ti mai face atatea griji, ca asta e tanar! Oricum, acum este prea periculos succesul pentru el, ne ajunge deja o Britney Spears.Vrei sa-l vezi cracit pe la televizor si cu faina pe nas? Deja a inceput sa cace pe santiere, pana la piete si autostrazi mai este un pas. Si daca eu il pot ajuta cu ceva, il ajut asa ca nu-ti face griji nici in privinta mea.
  PS: si pune poze cu basmaua pe cap pe noul site, sa am si eu ce citi!

 202. August 26, 2008 la 12:16
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  202: unde eşti monico, îti mai plac simetriile? :mrgreen:

 203. August 26, 2008 la 12:31
  link permanent
  mirmen zice ca:

  crachi: mîinile la spate !! cum ţi-ar şedea pe coji de nucă, în colţu’ bibliotecii :P

 204. August 26, 2008 la 12:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  mirmen, iarta-l pe crachi, sunt sigura ca se referea la suc de morcovi tedy.

 205. August 26, 2008 la 12:42
  link permanent
  krakilla zice ca:

  …sexi?

 206. August 26, 2008 la 12:43
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy are dreptate… da’ unde ma refeream si ce este ala?

 207. August 26, 2008 la 12:55
  link permanent
  toader zice ca:

  crachi, tu ai accese de intelepciune.

 208. August 26, 2008 la 12:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  La vârsta lui până şi Sergiu Nicolaescu se apucase de munca de cineast. Să nu exagerăm. Am pus poză pe blogu-mi, ca să ai ce citi. :)

 209. August 26, 2008 la 13:08
  link permanent
  monica zice ca:

  209. Am pierdut simetria, M@riansky… Eh, trece, lasa. Intre timp, vad ca am fost concediata, Darius a patit-o in mod similar si am inteles ca trebuie sa fim relocati. Sa ne zica si noua Hudrea da’ ce-am facut…?, ca sa stim de unde o apucam.

  Zappy, m-am intors. Da’ cred ca mi-ai zis vestile.

  Basty lipseste iar.

  Darius? Cred ca era pe-aici.

  Toader? Este, ca a vrut sa-l bata pe Kraki. Virtual, of course

  Bibli? Este si el.

  Mirmen? A trecut si ea pe-aici – sarumiinile! -, am vazut

  Hudrea? S-a-ntors, desigur. Dom’ profesor, cum era cu redactia jeguri si concursuri? Aveti de jurizat chestii si – hehehe! – de negociat premii.

  Si m-am intors si eu.

 210. August 26, 2008 la 13:21
  link permanent
  toader zice ca:

  adica cum ca cum ca ai fost concediata?

 211. August 26, 2008 la 13:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai adica asa am vazut mai sus. :)

 212. August 26, 2008 la 13:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  moni,dragă, nuş ce-i aşa savant accesul la comentat în blogspotu’ tău că doar la alte fete cumsecade am mai nimerit, la tine nu găsesc portiţa :)

 213. August 26, 2008 la 13:25
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Da, am de jurizat, n-am uitat. Premiile mele se dau, nu ca ale ştim noi cui. Doar că îmi stă ceva pe creier şi n-am avut timp azi. Cred că mă retrag 2-3 zile în munţi, să-mi revin.

 214. August 26, 2008 la 13:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Doamna mirmeeen, nu-nteleeeeg. Au mai incercat si altii… Kraki, de exemplu. Si-a zis ca nu merge. Stati, c-o sa-i mai gidil setarile, sa vedem ce e. Da’ ce mesaj va da?

  Are cineva blogspot? Poate sa ma ajute? N-am banat decit comentariile anonime. Dar se pare ca nu pot posta toti, nici daca nu au Open ID (vezi Zappy, de exemplu)

  Deci, help?

 215. August 26, 2008 la 13:31
  link permanent
  monica zice ca:

  Nu ma mai ajutati, c-am dat drumu’ eu la toate. Sper sa mearga acum.

  Aoleu, da’ ce-a patit Hudrea? Abia vine si iar ne paraseste? Io cred ca e pentru o cauza minora. Nimic nu se poate compara cu maretia jegului. Deci, Hudrea, nu dezerta iar. Te rugam.

 216. August 26, 2008 la 13:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ monica
  Eu am blogspot, care e problema (nu că m-aş pricepe prea tare :) )

 217. August 26, 2008 la 13:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  asta era, ti-a trebuit tie moderat. de aia nu sepoate. adica nu poate lumea comenta decat daca are cont pe ici sau pe colo. dar daca ai dat drumu la toate, iokei.

 218. August 26, 2008 la 13:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ monica
  dashboard
  settings
  şi la comments
  la Who Can Comment?
  Anyone – includes Anonymous Users

  asta dacă am înţeles eu problema…

 219. August 26, 2008 la 13:37
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Aha, asta a vrut sa spuna Toader… Si eu care credeam ca ma apreciaza! Baga si anonimii, dar trebuia sa-ti apara -name/URL oricum, poate ai banat si asta!

 220. August 26, 2008 la 13:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Din păcate sunt greu de cap şi am înţeles când s-a rezolvat.

 221. August 26, 2008 la 13:39
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si eu! Da’ tot n-am inteles ce spune Biblio…

 222. August 26, 2008 la 13:39
  link permanent
  toader zice ca:

  avem 8 fregate in marea neagra.

 223. August 26, 2008 la 13:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Gata-gata, multumesc, merge! Mirmen poate sa confirme.

  Va multumesc pentru promptitudine, amabilitate si, desigur, ajutor.

 224. August 26, 2008 la 13:43
  link permanent
  toader zice ca:

  Medvedev a semnat decretul de recunoaştere a Abhaziei şi Osetiei de Sud

 225. August 26, 2008 la 13:54
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: ne-a linistit toader pe toti.

 226. August 26, 2008 la 13:56
  link permanent
  toader zice ca:

  fratele lui barack obama se zbate in saracie.

 227. August 26, 2008 la 14:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Văleeeu!

 228. August 26, 2008 la 14:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, mi s-a părut doar.

 229. August 26, 2008 la 14:22
  link permanent
  toader zice ca:

  ceea ce am scris are legatura cu articolul.

 230. August 26, 2008 la 14:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  care ar fi legatura toadere? ca daca incerc o ghiceala iar zici ca sunt infantil si traiesc intr-un mediu mizerabil. vezi ce m-am suparat? vezi cum m-ai inrait? :D

 231. August 26, 2008 la 14:36
  link permanent
  monica zice ca:

  Toata lumea se cearta cu toata lumea. Ce-i aici?!?!

 232. August 26, 2008 la 14:41
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu.

 233. August 26, 2008 la 14:44
  link permanent
  toader zice ca:

  vorba poetului.

 234. August 26, 2008 la 14:50
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, behave! las’ ca stii tu despre ce vorbesc…

 235. August 26, 2008 la 14:53
  link permanent
  toader zice ca:

  Specialiştii de la Harvard, care au analizat timp de câţiva ani creierul femeilor şi al bărbaţilor, au constatat că structurile diferă la cele două sexe. De exemplu, anumite părţi din lobul frontal sunt mai mari la femei decât la bărbaţi. Aceste regiuni sunt responsabile de luarea deciziilor şi găsirea soluţiilor la diferite probleme. Mai mare este şi o parte a cortexului responsabilă de emoţii, fapt care ar explica de ce femeile sunt mai sensibile decât bărbaţii. Aceştia au mai dezvoltate acele părţi ale creierului care procesează semnalele transmise de diferite organe şi cele care influenţează comportamentul social şi sexual. În plus, diferenţele structurale ale creierului se observă şi în interpretarea unor situaţii date.

  Cercetătorii au constatat că bărbaţii sunt atenţi la aspectele generale, pe când femeile se concetrează pe detalii. Aceasta se explică prin faptul că femeile şi bărbaţii procesează diferit informaţiile, folosind mecanisme cerebrale diferite. Tot mecanismele sunt vinovate de percepţia diferită pe care o au cele două sexe în ceea ce priveşte durerea cronică. De-a lungul vieţii, femeile suferă de mai multe ori de durere decât bărbaţii, însă ele o şi resimt mai puternic decât aceştia. O echipă de cercetători greci a constatat că există un circuit diferit la cele două sexe, prin care se suprimă durerea. Se pare că la femei există o anumită dereglare pe acest traseu, consecinţă a blocării unui neuroreceptor. Astfel se explică şi de ce unele analgezice funcţionează mai bine la bărbaţi decât la femei.

 236. August 26, 2008 la 15:02
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ooops cre’ că bibli a decis să-şi diversifice afacerea; toadere tu eşti, cumva, autobuzul cu informaţii, ştii, ăla de mere pă sate :P

 237. August 26, 2008 la 15:13
  link permanent
  sten zice ca:

  esti o fire tare poetica bah;iti dezvolti relatii afective cu veceele,te dai superior ha?!;ne faci invidiosi pe noi studentii caministi care avem un veceu la 12 oameni pe care il facem posta;suntem mutilati afeciv!,plang in pumni acuma citind eseul tau;de ciuda te blestem sa te caci pe tine,iar!

 238. August 26, 2008 la 15:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, firul ca firul, da’ sa despici cacatu’ in 238….

 239. August 26, 2008 la 15:22
  link permanent
  toader zice ca:

  “Buuuuuuun. Deci, ce e canioningul asta? O chestie extrem de simpla; o fac si copiii de 10 ani. Am avut echipe d-astea, de copii…. Zau? Paiiii…. si de ce ne trebuie costumele de izopren? Pentru ca o sa va udati putin, stiti, coborim prin cascade. Interesant. Cu CE? Cu rapel. Minunat! Nu exista restrictii de …greutate la rapel? (eu avind frumoasa virsta de 83 de kile, pe-atunci) Nuuuuu…! Bine. Prima restrictie am avut-o la marimea costumului, dar au gasit unul si pentru mine. A doua restrictie am avut-o la timpul de incepere, deoarece a trebuit sa mergem cu masina vreo 50 de kilometri prin serpentine. A treia restrictie am avut-o la panta ingrozitoare pe care trebuia s-o urcam ca sa ajungem la punctul de start al canioningului propriu-zis. Alta ora si 100 de gifiieli mai tirziu, stateam asamblati, echipati si pregatiti sa-i dam drumul. Gata obositi, as putea sa adaug.” sursa : blog pe internet

 240. August 26, 2008 la 15:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen
  Aş fi fericit cu o singură afacere. Nu ştiu unde văd alţii diversificare… :)

 241. August 26, 2008 la 15:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sten! Te rog să te stăpâneşti! Mă constip de râs în jos la tine şi colegii tăi.

 242. August 26, 2008 la 15:33
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Darius, zii ma unde sa-ti trimit 2 poze smechere din Gara de Nord (Bucuresti) :)

 243. August 26, 2008 la 15:34
  link permanent
  toader zice ca:

  Dacă până acum românii erau prinşi apelând la mila publică în străinătate, lucrurile se pare că s-au schimbat, iar unii europeni săraci au aflat că în vestul României se trăieşte bine.

  Cinci bulgari, dintre care o minoră cu handicap de vedere şi un tânăr tot cu handicap major, cu vârste cuprinse între şapte şi 57 de ani, din Vidin şi Sofia, au fost surprinşi de poliţiştii comunitari,astăzi, la cerşit în centrul Timişoarei.

 244. August 26, 2008 la 15:44
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @bibli
  cum?! nu la tine la combinatu’ cărturăresc îi proaspăt angajat toader??
  nu po’ să cred!! îi pă cont propriu? te concurează?? :P

 245. August 26, 2008 la 15:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ciumo, tu eşti debil mintal?! Ţi s-a zis de 3 ori.

  DARIUS[DOT]GROZA[AT]GMAIL[DOT]COM

 246. August 26, 2008 la 15:50
  link permanent
  toader zice ca:

  deci io azi sunt revoltat.

  in primu rand educatoarea de la cresa care se ocupa de fetita mea si-a dat demisia si noi dea abia ieri seara am aflat.
  la munca au schimbat astia prioritatea proiectelor intr-un mod incomprehensibil pentru mintea mea.
  mi-a murit bateria la masina asta dimineata.
  ploua.

  si, de parca nu ar fi fost de ajuns, rusii recunosc independenta abhaziei.

 247. August 26, 2008 la 15:51
  link permanent
  toader zice ca:

  deci io azi imi bag localitatea croata si nu mai pun mana pe lucru. sa crape toate fluxurile si sa se duca dracului ca io m-am saturat. vorba nemuritorului dardanele : “ce faci? pai ma pis cod”

 248. August 26, 2008 la 15:54
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @toader
  da’ interesant faci la revoltă :P

 249. August 26, 2008 la 15:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  incomprehensibil? nu-nteleg.

 250. August 26, 2008 la 15:55
  link permanent
  punct zice ca:

  darius, cred ca am poza care te’ar interesa numa’ nu stiu cum sa ti’o trimit :P

 251. August 26, 2008 la 15:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  da paste-uri de pe blogu lu monica jur ca nu inteleg de ce pui aici. iti zic eu ca nu e ea educatoarea de la cresa.

 252. August 26, 2008 la 15:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen
  Pe mine nu mă poate concura nimeni, eu nu am afacere, nu câştig bani din nimic, merg doar în pierdere. Sunt un sac fără fund.

 253. August 26, 2008 la 15:59
  link permanent
  toader zice ca:

  ca sa o popularizez. stai ca iau si de la tine ce gasesc a fi punct slab.

 254. August 26, 2008 la 16:01
  link permanent
  toader zice ca:

  “Oricat de batrana e o baba, niciodata nu va primi locul in tramvai. Eu totusi m-am decis ca daca e foarte scofarjita, cocosata, si mai are si un baston, eventual ma ridic. Daca nu ma ridic, e semnal ca tre sa stea acasa data viitoare.” – din blogu’ lu’ zappy. dupa cum se vede uraste femeile la varsta senctutii.

 255. August 26, 2008 la 16:03
  link permanent
  toader zice ca:

  “Si am stat eu asa si m-am gandit. Pentru ce ne agitam noi, oare? Pentru ce facem scoli peste scoli si ne dam peste cap pentru toate notele astea? Pentru ca sa terminam un liceu si sa ne mutam cu mic cu mare de acasa, de la ciorbica de pui a lu mama, daca vreti, inspre zone mai putin insorite? Pentru ce ne ducem la facultati unde nu se studiaza nimic si unde trebuie sa te chinui sa inveti ceva pentru ca nu se agita nimeni? Unde ne luam examene copiind si inseland si spaguind si dormind bine mersi noptile?

  acest text este scris de zappy. iata ce concluzie a tras zappy din parcurgerea facultatii. eu sunt indignat.

 256. August 26, 2008 la 16:04
  link permanent
  toader zice ca:

  “Bun. L-am trecut si pe asta. Adica testul psiho. Adica nu sunt psihopata, sau cel putin asta deduc eu din denumirea testului. Adevaru-i ca l-am trecut cu greu, daca chiar vreti sa stiti, deci se pare ca am putine accente de nebunie in mine.” – tot zappy. trece cu greu testele de psihoza sau cum le-o zice.

 257. August 26, 2008 la 16:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ punct
  Împătureşti bine poza, o îndeşi în floppy, dai ctrl+e, accesezi litera A şi dai SENT. Este foarte simplu. :D
  Sau te poţi şi tu folosit de aceiaşi adresa de email de mai sus, pe care a dat-o darius de trei ori numai ciumei (cu un singur i, că nu e ciumii).

 258. August 26, 2008 la 16:41
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, te-ai tzicnit? adica intreb si io, asa… da’ esti sigur ca nu te-ai tzicnit?

 259. August 26, 2008 la 16:47
  link permanent
  Zappy zice ca:

  mda, mersi dar nu era nevoie. blogul meu va sta la dispozitie fara reclama ta peiorativa. lasa toader, noi am inteles ca ai nervi si ca te revolti pe sexul “slab”.

 260. August 26, 2008 la 16:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Toadere, bagă şi de la mine, rogu-te. Şi pune şi link, să ne crească traficu’.

 261. August 26, 2008 la 16:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudrea, tu nu pari a fi sex slab. Deci, nu te incadrezi. Caz doara de aia a ramas toader fara amante :lol:

 262. August 26, 2008 la 17:03
  link permanent
  toader zice ca:

  da. vom dezvalui corespondenta intre hudrea si adela. asteptam emisiuni cu gadea si la ala cu elodia.


  From: Miss Adela Martinez

  Good Day,

  You may be surprised to receive this letter from me since you do not know me personally. I am Miss Adela Martinez, the only daugther of late Mr. and Mrs. Julius Martinez of the blessed memory, who was murdered in the land dispute in my country, Zimbabwe. I got your contact through network online and I decided to write you.

  My mother died when I was a baby and since then, my father took me so special. Before the death of my father on January 2004 in a private hospital here in Swaziland, he secretly called me on his bedside and told me that he has the sum of US$ 6.5Million (Six Million, Five Hundred Thousand United States Dollars) left in Safe Deposit Company in Europe and that he used my name as his only dauther as the Next of kin in depositing the fund. Before the death of my father, He foresaw the looming danger in Zimbabwe and moved these Funds to a private security company in Europe through their Intermidiary Company in Johannesburg,South Africa. This Deposit which is valued at US$ 6,500,000.00 was meant for the purchase of new machines and chemicals for the Farms and establishment of new farms in Swaziland.

  My Father was a strong member of an Opposition party that did not support the president’s Idea asking all minority white farmers to Surrender their farms to the government for Re-distribution to his political party Members. Due to His Opposition, he was tortured and his farm invaded by President Robert Mugabe’s party members and Loyalists. He died as a result of the Injuries he sustained while in Detention.

  Presently, I am in seeking asylum in Swaziland having fled Zimbabwe for fear of my life and since the law of Swaziland prohibits a refugee (asylum seeker) to open any bank account or to be involved in any financial transaction, I am seeking for Your assistance as partner who I can entrust my future and these Funds in his hands for investment purpose such as real estate management and any lucrative.

  I am honourably seeking your assistance in the following ways:
  1) To permit me to present You to the Deposit Company as My Late Father’s Business Partner so that these Funds can be Transferred to Your Bank Account.
  2) To serve as a guardian of this fund since I am only 21 Years old.
  3) To make arrangement for me to come over to your country to further my education and assist me in securing a resident permit for me in your country.

  For your assistance, I have two options for you. Firstly you can choose to have 20% of the money for your assistance, and helping me open an account for the money to be deposited here,or you can go into partnership with me for the proper profitable investment of the money in your country. Whichever the option you want, please to notify me in your response. Anticipating to hear from you soon.

  Best regards,

  Miss Adela Martinez.

 263. August 26, 2008 la 17:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Toadere, eşti superficial, am crezut că sapi mai mult, ai luat primu’ text pe care ai aterizat? Mai cată, mai cată.

 264. August 26, 2008 la 17:12
  link permanent
  toader zice ca:

  du-te ma de aici. esti dat in vileag acuma. te vinzi ca ultima …

 265. August 26, 2008 la 17:18
  link permanent
  monica zice ca:

  of, toader, tu esti suparat rau…

 266. August 26, 2008 la 17:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iar aţi aterizat în lene…

 267. August 26, 2008 la 17:31
  link permanent
  monica zice ca:

  in leMne, Bibli, in lemne…

 268. August 26, 2008 la 17:34
  link permanent
  toader zice ca:

  ieri seara cand ajung acasa cica tanti de avea grija de fetita pleaca maine, adica azi. si o schimba cu o temporara care si ea va fi schimbata peste o luna. azi dimineata ploua. duc copilu’ la cresa dupa ce il intolesc cu toate cele. ma intorc, intr-un garaj; bateria ma trimite cu mijloacele de transport in comuniune. pe ploaie. bat baltoacele si ajung la mijloace. de transport. nu prind loc. cu chiu cu vai ajung la servici. termin in timp record si ultima fila din premierul material care masoara ceva sute de pagini si scheme si victorios ma duc in reuniune. in reuniune in care se anunta repriorizare de proiecte si ca nu trebuie pus atata suflet. rusii anunta recunoasterea abhaziei. nervos incerc sa ma readaptez la realitatile romanesti pentru a ma reintoarce acasa dupa ce am vazut putredul occident. incep readaptarea. iau deci exemplu din scandalurile mediatice si incep sa delationez din bloguri. huo.

 269. August 26, 2008 la 17:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai să schimbăm ţara asta! Să nu mai aşteptăm ca politicienii să facă modificări cu ţârâita, să o schimbăm noi, de mâine să fie altă ţară.

 270. August 26, 2008 la 17:47
  link permanent
  toader zice ca:

  da. o revolutie. eu aduc vodka.

 271. August 26, 2008 la 17:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cine aduce micii, că de o săptămână nu am mai mâncat aşteptând cei 40 de mici, acum parcă ar merge 60. Tot fără bere.

 272. August 26, 2008 la 17:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Poate nişte apă plată cu lămâie, ca să intre lămâia în combinaţie cu bicarbonatul din mici şi să facă bulboace.

 273. August 26, 2008 la 18:09
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Pula mea, n-am vazut, n-am rabdare sa citesc toate comment`urile, ti-am dat un PM cu MEIL-u meu ma ! >:P

 274. August 26, 2008 la 18:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ CiumaAlbastra
  Pentru un om leneş eşti foarte tenace.
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM

  Haideţi să punem cu toţiiiiiii (i fără număr) cale de 100 de comentarii adresa lui groza de email, poate aşa o vede dumnealui şi o înţelege

  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM
  DARIUS[punct]GROZA[a rond]GMAIL[punct]COM

 275. August 26, 2008 la 19:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Partea ironică îi că încă nu mi-o trimis nimica.

 276. August 26, 2008 la 19:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, cred că se referă ca a completat adresa de email când a postat comentariul, adică că nu e ceva la misto.

 277. August 26, 2008 la 20:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am primitără nimicără. Gânz că zice că mi-a trimis la contact.

 278. Mai 11, 2012 la 01:01
  link permanent

  Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It will always be helpful to read through articles from other authors and practice a little something from other websites.

 279. Mai 16, 2012 la 08:28
  link permanent
  23 kwietnia zice ca:

  Someone essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish amazing. Great job!

4 trackback-uri

 1. [...] la firmă, v-am mai spus, nu mergem la buda departamentului în care lucrez eu, ca să facem felul doi, pentru că are să [...]

 2. de la Starea, de fapt. – Jurnalul Editorialistic de Groza pe Octombrie 12, 2009 la 23:41

  [...] V-am mai zis de mai multe ori de câte aţi fi vrut să ştiţi că obişnuiesc cu rigurozitate aproape zilnică-zilnică să mă duc în incinta sediului dumnealor, cu scopul de a mă căca. Se face deja un an de când am dibuit la ei o pepinieră sanitară de toalete care nu se mai sfârşea, cât vedeai cu ochii. În care mă lăfăi înconjurat de sănătatea elveţiană a digestiei mele precise şi punctuale. [...]

 3. [...] scurs deja lunile de când am abandonat cu lacrime în ochi şi gojonele la fund deosebita livadă de buzi despre care vă povesteam odinioară şi pe care am cultivat-o în secret, prin vecinătatea mansardei, la sediul Universităţii [...]

 4. de la Loch Lomond Lodge pe Ianuarie 2, 2012 la 05:12

  Hawt Post…

  Hot ideas to learn more about….

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)