Darius Hero

“Am greșit? – Nuuu!”

&

NOTĂ: Acest articol, subiect și/sau interviul cu Băsescu a(u) fost preluat(e) sau discutat de: bloguriAndrei Crivăț – Jurnal de noapte, Ciutacu.ro (via Andrei), BlogReviewMarketing Politic – Despre politică și facerea ei, Piticu.ro, De ce? Blog, WhIteWolf, OPC, Fulgerică, Golanu, The Cris Mood, Cru’s, The Sebastian Buhai Blog, Darius_II, Blogul.ro, Groparu’, MSH’s, Fenomental, Colateral, Adrian Ciubotaru, Boyarul – idei de împrumut, ContraSENS, Metropotan, Rezistența Urbană, Manafu, Fluture; presă onlineCotidianul., Monitorul de Cluj (pe print a doua zi); televiziune – Antena3 (buletine de știri, începând cu cel de la ora 18:00, înregistrare aici), Antena1 (Observator, ora 19:00, înregistrare aici). Se prospectează și în Clujeanul. Dacă ați văzut voi p-altundeva sau am omis ceva, să aflu.

Nu vreau să influențez pe nimeni cu acest articol. Dar dacă voi CONVINGE pe cineva, atunci nu-mi va fi rușine. Până nu demult eram decis să nu fac efortul fizic de a merge la vot, dar mi s-a băgat în cap la școală și de către mass-media că e singura mea șansă, în calitate de cetățean, de a-mi controla acest statut. Acum aleg să-mi exercit practic acest drept teoretic.

În urmă cu câțiva ani, am votat D.A. Acum să votez N.U.?!

Nu o să aflu niciodată cine mă minte și cine nu în acest joc. Plătesc o taxă la o facultate ca să învăț ceva realist, că e conceput să fie perfid, altfel nu poți intra în el, și ca că învăț să îl câștig. Oare cât de bine se păstrează, în aceste condiții “fierbinți”, scopul înălțător inițial, nepătat de diverse mucegaiuri și măcar comestibil, dacă nu bun?

Prin conexiunile simple din căpșorul meu, așa prostuț cum o fi dânsul, îmi vine greu să cred că, prin definiție, cineva poate ajunge sus fără să se mânjească. Totuși, am încercat mereu să accept că asta este o chestie elementară și, pe cât pot, să nu o leg de personalitatea nicicui, ba chiar să recunosc măcar față de mine însumi că probabil, pus în același… vapor (?) naufragiat moral, aș cădea și eu victima propriei mele umanități. Știu, cuvinte mari, aveți răbdare, nu am nici un scop nobil, nici un țel idealist – am o convingere și mi-o susțin.

Tratez cu scepticism orice autoritate. Cert este că detaliile unor mizerii care cu siguranță s-au făcut, se fac și se vor mai face “la putere”, indiferent de cine o deține sau unde se manifestă, nu le voi cunoaște niciodată. Aleg, egoist și pentru propria-mi protecție, eventual a celor apropiați, ca în ceva ce nu pot să cunosc vreodată în totalitate să nu-mi pun nădejdea.

Dar nu o să desființez din start. Voi fi precaut. Așa că mă voi lua după ce-mi este hrănit direct. Chestiuni simple, la nivelul meu de rațiune, nimic mai mult, nu mă hazardez inutil.

În urmă cu ceva săptămâni, Președintele României, sigur pe sine, mi-a spus mie, cetățeanul, că dacă este suspendat, adică dacă o anume instituție abilitată, cu atribuții în stat, se îndoiește de el (în orice condiții, fie ele de corupție sau inspirație divină), își va da demisia. Scurt și creț. Într-o anumită măsură, i-am respectat siguranța.

Pe rapid înainte…

Răsturnări de situație au mai fost. Re- sau necugetări și răzgândiri în tot felul de situații alambicate, dificile, “greu de explicat”, despre care nu voi ști adevărul niciodată, nu pot avea pretenția să le judec.

Dar când un om îmi cere încrederea, în special dacă pretinde să i-o acord pentru a-mi conduce viața, dându-mi gaj un lucru clar, decis, concret și simplu, pentru ca apoi să mi-l ia înapoi, să îl întoarcă, răstălmăcească și folosească în scop propriu, cu aceeași hotărâre și nonșalanță de dinainte, de parcă ce-mi DĂ mie în schimbul credinței nu valorează nimic pentru el sau valoarează atât cât vrea, în funcție de cât are nevoie să-și scoată din asta, tind să mă simt escrocat.

În foarte puține dintre cazurile multor români din situații similare, unul dintre noi chiar are șansa norocoasă, nu neapărat să-și răscumpere “investiția”, dar măcar să-ntrebe DE CE?

Dacă, prin absurd, ai locui pe strada pe care cel care simți că te-a înșelat trece cu alaiul său debordând de popularitate și girofaruri, l-ai prinde seara, după un miting în care o piață plină răspundea la orice – lucru pentru tine, om cu fărâmă de rațiune, inexplicabil – ca un cor de grădiniță, te-ai înghesui printre bodyguarzi să-i ceri o explicație, fără nici o convingere sau direcție politică, doar de la alegător la ales, atunci… ți-ar răspunde cam așa.

Tu pari a fi un puiuț de comunist. Hă-hă-hă.

Vă mulțumesc, domnule Președinte. Și ați avut perfectă dreptate. M-au mințit multe lichele.

***

Șachesperianu’ de el…

SUSDaPanaCand

***

Și din colecția primăvară-primavară “Cetățean suspendat”…

PuiutDeComunistTricouText

397 comentarii

 • Petru/Falticeni: incerc, pe cat posibil, sa nu-mi arog o culoare politica. Iar daca se pune problema de a discuta pe teme de politica/constitutionalitate o fac cu placere, dar nu cu titularul blog-ului. Tu pari, insa, a fi o persoana rezonabila din punctul asta de vedere. Spre deosebire de acest domn “Jeg”, care e un nespalat moral si un imbacsit politico-juridiceste. Un semi-doct cu valente eterogene de etica.

 • Ba Darius , io zic sa ne lasi cu campaniile astea ca-s deja invechite , mai bine zii si tu ” VOTATI DA ! ” , ar fi mult mai simplu, stim cu totii cine-i in spatele tau asa ca nu mai incerca sa fi asa neutru.

 • Da, si io zic la fel ca si DareDevil! Dar cred c-am zis-o inaintea lui, totusi!

 • scz avram, chiar nam avut timp sa citesc tot , dar cred ca avem aceeasi opinie, si darius nu cred ca tre sati dam foi, se stie bine de unde te stim !

 • prietenul meu darius … care te intitulezi jurnalist ..daca vrei sa faci ceva cu cohones … data viitoare cand mai pui intrebari cumva nu te mai crispa/gripa ca iti tremura vocea si da urat 😉
  nu am nici o problema prin ce ai facut tu, este penibil faptul ca te vrei jurnalist in devenire. cum zicea unu dintre postanti de aici mai sus George cred ca se numea … la o asa intrebare un asa raspun …. vrei sa faci pe desteptul cu presedintele? oks da o faci cu cap unu la mana si o faci cu stil … faptu ca pui intrebari care deranjaza oameni in general nu te face destept!
  poate ca asta e cea mai mare problema a ta si a tuturor jurnalistilor… una e sa ne punem intrebari destepte si alta e sa ne tragem de sireuturi cu oamenii politici.
  nu e estul sa faci pe tembeleu arogant cum fac jurnalistii in general … e foarte bine daca faci pe tembelu arogant sa o faci intr-un mod destept …
  ce ai facut tu face parte din prima categorie …. nu vreau sa fiu rautacio si sunt de parere ca omul din greseli invata !! deci iti urez multa bafta! salut si pe curand!

 • DareDevil, da-ti un ID de messenger. Avem de povestit. Daca nu vrei sa ti-l dai aici, zi asa si vedem cum facem.

 • Claaaaaaar…te-a facut puitz de comunist…si asta doar pt ca i-ai spus ca votezi impotriva….daca ii mai si spuneai de treaba cu biletzelu’ SPP-istii erau calare pe tine… ne scriai din beciurile Cotrocenilor (asta in caz ca va fi repus in functie). :))

 • A zis a daca o institutie se indoieste de el iar Curtea Surema sau nush cne a zis ca e totul in regula. Parlamentul se indoieste de el, aia nu e institutie, e o adunatura de spagari si corupti!

 • Bă. Eu am renunţat să mă mir când aud de la diverşi că oi fi zis vreodată că SUNT jurnalist sau că mă intitulez sau cum vrei tu.

  Da’ în principiu m-am dat bătut, între comentariile de aci, de subt nasul tău cel pe sus, când am zis că aş prefera să evit să devin din greşeală, că intenţionat în nici un caz, cât timp e cum e cu presa p-acilea prin ţara noastră, de prin jur.

 • @ Alex: deocamdată, nefericit sau nu, e şi Parlamentul instituţie. Că în funcţie de context te poţi îndoi de orice, la urma urmei.

  @ Kmikdze: Măcar de m-ar lăsa să-i fac un blog mai acătării. Din beci, de oriunde, da’ pă bani, să mă scald în ei, nu doar cât zice lumea c-am primit, io nu i-am văzut, da’ tăt nu-s mulţumit, e mult sub aşteptările mele. 🙂

 • n-am citit ce comentarii sunt mai sus..prea multa risipa de timp…dar mi-a sarit ultimul comentariu in ochi…. asa ca dariuse..ori faci aici sectiune de matrimoniale ori redirectioneaza baietii pe site-urile de profil 😉

 • Apăi, dacă se adună, îi aranjăm doi câte doi, jumătăţi, într-un întreg, un tot unitar.

 • da observ ca eviti discutia, in ceea cei priveste pe aia cu nume ciudate ,ca si asta cu k , ar putea sa citeasca mai sus ca nul doare mana sa invarta scrollu,daca nu sa taca.

 • asa imi place ie sa ma exprim pe litere… nu pe intelesul tuturor… si din respect pt tine mi-am scos veverita de la soarece

 • :)))) esti tare pacat ca nu vezi padurea de capaci .. cat despre nasul pe sus si valul ignorantei cred ca te caracterizeaza

 • Eu evit? Io-s aci de dimineaţă. Dacă-ncepi acum şi reiei tot, cum ar trebui, nu mai ajungi înapoi până schimb articolu’.

 • Hai sa-mi spun of-ul mai simplu:

  Omul in cauza, acest Dariusica-pasarica, e penibil. E penibil prin molotovismul de taraba, prin razvratirea existentiala care-l apasa, prin efeminarea emoticoncertata, si prin alte fapte si atitudini pe care o sa le spun cu alta ocazie.

  Si… mai Dariusica, ia iesi tu din spatele blocului si nu mai vorbi cu vocea tremuranda, precum colega mea penibila din clasa a V-a. Hai, te rog io…

  Ca sa-l citez pe un amic: “E mare pacat ca ti-a platit statul primii 12 ani din educatie.” A investit zadarnic.

  Jale mi-e de tine!

 • @Avram Iancu

  Ai trait prea comod pîn acum şi din această cauză vezi doar răzvrătire. În Romînia e o profundă linişte socială. E ca o apă liniştită.

  Toate valurile se întîmplă în culisele politice. Oamenii de rînd trăiesc într-un “asta e” continuu.

  Pe Băsescu îl respect. Dar de ce să tratăm diferit gafele unor lideri de opinie doar din cauza că (să presupunem) sînt “cel mai mic rău”?

 • @octavian

  Imi pare rau daca s-a inteles ca as fi trait comod pana acum. Problema care se pune e daca merita sau nu sa discutam despre probleme fata de care nu suntem pregatiti. Asta ma revolta la Darius si la blogul lui in general.

  Cu alte cuvinte, pe langa cerintele de forma ale unei discutii, exista anumite conditii de fond care, in materialele stimabilului citat, sunt quasi-inexistente. Ma revolta sa vad razvratire fara temei, intemeiata strict pe opinie.

  Opiniile sunt bune, dreptul la opinie e drept garantat. E bine! Ce nu e bine e ca, uneori, se fundamenteaza discutii (de genul celor care trebuie argumentate pertinent) doar pe opinii.

 • Dacă eu am blogul de mult şi se presupune că nu l-am făcut cu un interes final, fiecare articol fiind o coală dintr-un jurnal, aşa cum o fi, tu de ce n-ai zis nimic când a-nceput să te deranjeze, de ce te-ai auto-flagelat citindu-l şi de ce ai răsprit fix acum, cu tupeul de-a-mi sugera mie diverse motive pentru care-aş fi scris ce-am scris?

  Şi, dacă te-a deranjat vreo problemă, de ce n-ai zis atunci? Dacă te deranjează în special asta, de ce te legi de mine, ca persoană, nu de discuţie? Iar dacă ai ceva cu mine, de ce contează contextul?

  Nu-ţi puteai exterioriza frustrările în momentul în care-au început să te-ncerce?

  Răspunde în gând.

 • Ma leg de persoana ta pentru ca esti penibil. Ma leg de discutia ta pentru ca e nefundamentata.

  Nu am zis nimic pentru ca n-am vrut sa bag in seama. Asta pana la “interviul secolului”.

  Nu raspund in gand.

  Jurnalistule!

 • nu pe bune ….. deci darius te declar …. nu stiu in fine… ce o fi fost in capul tau de ai reusit sa scoti expresia NU PE BUNE cand ai incercat sa vb cu presedintele traian basescu … cred ca te-ai drogat stricat inainte sa vb cu el

 • Ai ajuns până la să te legi de persoana mea. Dacă adorm până termini, să mă trezeşti, cam pă când începi să zici ceva şi pe partea cu discuţia. Sau… ok: ceva, orice, de citit fără să fie degeaba.

 • pai cred ca pe partea de discutie Avram Iancu nu ar mai avea ce sa zica … si daca adormi nu ar fi un mare pacat … nu imi plac oameni ignoranti si vad ca esti unul dintre ei … ca si interviul tau

 • De acord, baselu a mintit. Da’ aialalti 322/455/879/sau cati magari sunt in Parlament de cate ori ne-au mintit? Problema e ceva mai complicata, tu o simplifici.

 • Basescu , lupul moralist.Cel mai smecher presedinte de dupa `90 , se tine intr-o mana de craca si spera sa stea confortabil in pomul cu fructe, numai ca SRI+SIE il calca deja pe degetele de la maini, nu parlamentul , vrajala mare!

 • @cetateanu antidarius esti mai prost decat pari
  cand dai pe margini jignesti tipic omului prost

 • Sfat prietenesc: ai grija sa n-o pui de o calomnie, prin materialele tale.

  Ca e reincriminata de vreo doua luni. Si de data asta a fost obligatorie Decizia Curtii Constitutionale, cea care s-a pronuntat pe neconstitutionalitatea Ordonantei de Guvern care o dezincriminase din Codul Penal.

 • O să observ şi eu o chestie. Pe unii dintre ăştia, cum e Avram, nu-i cunosc absolut deloc. Poate ştiu de ei, nu vor să ştiu concret, da’ în definitiv habar n-am cine sunteţi, dragilor. Totuşi unii, cum e tot Avram, că-i tarabostes peste ei noaptea asta, mă ştiu pe mine, prin simplul fapt că insistă să viziteze şi lectureze site-ul. Aşa aleg ei, că nu îi oblig. Din motivările lor. Dar mi se pare, băi Avrame, îngrijorător – patologic vorbind, ştii? – că eşti teribil de decis să-ţi alimentez complexele ce ţi le-am creat, generic spus zi de zi. E aşa… înfricoşător conceptual. Tu chiar ştii lucuri despre mine, le-ai cules, aflat etc. Eu n-am nici cea mai vagă idee despre tine. Şi încerci să… ce-o fi tentativa asta cu o pasiunea aproape psihopată.

 • Şi, peste toate astea, tu nu-mi poţi da mie, înţelegi?, chiar să vrei… nu îmi poţi da sfaturi prieteneşti.

 • Nu pot sa nu remarc similitudinea dintre discutiile de aici cu cele de pe TvBlog.ro(un blog foarte drag Jeg-ului) de la ultimul episod LOST. Avem si acolo un personaj acuzat de toti ca minte, nimeni nu stie ce se intampla exact pe insula aia (ca si in Romania de altfel), un grup de oligarhi (the others) conduc insula ca si cum ar fi a lor de la D-zeu, fiecare isi urmeaza interesul propriu si noi dezbatem frame cu frame si fraza cu fraza fiecare moment (cam cum a fost analizat si filmuletul asta). Mai nou, liderul incepe sa fie contestat si probabil demis si inlocuit. Nu cred ca va fi referendum sau alegeri pe insula, desi intr-un episod asa s-a spus :). Anyway…. inca un motiv pentru care prefer serialele tv in defavoarea politicii. Pfff.

 • Eu am zis ce am avut de spus. Nu ma cunosti si, probabil, n-o sa ajungi sa ma cunosti vreodata. Oricum, din punctul meu de vedere – stai linistit! Nu prea o sa mai am interventii pe site-ul tau pana la urmatoarea penibilitate.

  Dar sa stii ca abia o astept!

 • JEG, viitorul presedinte al URSS-ului. De-a stanga lui JEG, Prostanacul, de-a dreapta lui JEG, Regele Michael I Jackson. Bravo, ba, Dariuse, ai oaie!

 • Oi fi zis tu, de vreo câteva ori chiar, între spasme. Ţi-am spus, ai ceva lipsă de conexiune. Ţi se taie la un moment dat. Îi bai rău, te supra-soliciţi. Aşteaptă-n tăcere.

 • @razvan

  :)) asta inseamna ca pînă acum păream un pic mai puţin prost, da? dar acum par mai prost decît mai puţin prost, da? şi toate astea luate la un loc înseamnă că eu tre sa aleg acum “cel mai mic rău” intre “prost” si “un pic mai prost”.

  să votez D.A. sau N.U.?

  răzvan, mergi şi fă nani, visează frumos şi a doua zi dimineaţă totuşi împuşcă-te că destul îmi e sa îl urăsc pe darius. acu ai mai apărut şi tu!

 • @cetateanu antidarius
  nu nu prietene nu trebuie sa alegi nimic si nu mi se parea nimic
  dar daca tu te desconsideri si te califici ca prost eu iti urez succes … eu te consider incompetent … e simplu ca si valoarea cu care lucreaza creierul tau aproape nula (darius nu te supara ca ma certu cu asta aici.. cum sa il numesc dar ce am avut de zis am zis as trece pe privat cu cetatneau asta dar nu stiu cum sa fac) oricum el se crede prost ba deci sa il credeti apropo si tu esti din categoria pumni tai minte nu are ??

 • Fiecare are dreptul la opinia sa. Punct. Ce formeaza opiniile respective e treaba fiecaruia. Acum ca e DA ca e NU, raspunsul se afla in fiecare prin opiniile proprii formate de-alungul timpului… care este 🙂

 • Si-au tot zis …:)
  Conu’ Iancu Caragiale cred ca rade isteric de tot acest “da-i si lupta-i, neicushorule” combinat cu “una ,doua, pac la rasboiu”.
  Nu mi-e clar daca geniul lui chiar i-a depasit epoca cu sute de ani sau ,din nefericire, avem printre noi mult mai multi involuati decat ne-am dori.
  In mai putin de 24 de ore sa apara, renascut si Avram Iancu, sa se auda pana la Falticeni si sa se il si lucreze informativ pe Darius pana a sti despre el mai multe decat i-au povestit parintii…. ce sa mai, … mare lucru tehnica ,dom’le, Probabil pana maine seara apare si ala cu “Free Willy” nervos ca a durat prea mult campania; tot ca sa ii ia glanda la Darius
  Ca de ce il cheama asa… ca de ce e “jurnalistule” si “CAH”, ca de ce a bagat vorbe cu presedintele far’ sa ii fie rusine si in general dar mai ales pentru ca are tricou galben ca in bancu’ cu “de ce n-ai shapca”.
  Nu stiu, adica stiu (e clar ca un moment de sinceritate e absolut inutil) insa, asa, putin-putin, nu va e rusine, tuturor ?
  Inca trebuie sa moara capra vecinului.
  Inca cel mai indicat e sfantul “ia mai da-l in ma-sa ca prea se crede destept” doar pentru ca poate altfel decat mine
  Inca injuram, amenintam, facem dosare.
  Inca ne “batem” roman cu roman in mijlocul unui secol XII in care ne place sa ne credem civilizati?
  Din aproape 250 de comentarii, jumatate cuprind stasul “si mai stiu eu ceva despre tine da’ inca nu zic”; tot din 2 in doi emiteti judecati vis-a-vis de persoana lui Darius, de educatia, familia, parintii si studiile lui. Inseamna ca e cu mult mai popular decat in cele mai fierbinti vise ale sale; si ca daca tot e plin de defecte si merita jignit de dragul unui vot, poate n-ar fi rau sa ne stabilim o intalnire in care sa-l si ardem pe rug sa macar sa ne cacam colectiv pe el.
  Asa, cel putin sa “ne radem”.
  Unde va este bunul-simt ? Omenia ? Respectul pentru cei de aceeasi …rasa ?
  Da, a gresit, Darius. A gresit permitand comentarii in care sa fie injurat, insultat, facut troaca de porci de niste concetateni care dovedesc ca isi merita din plin politicienii si presedintii; idiferent de care parte a scenei politice vorbim. Pentru ca la asa tara, asa politicieni.
  Fuga la dush, la o bere, eventual, iubitorilor de fanilor lui Base ; mie unul imi e clar. Omul nou deja e nascut si maturizat. Exista printre noi, sanatos si vioi; nu il mai cheama Fanu lu vadim, acum isi spune Fanu Lu; Base. Chit ca diferente nu’s.
  Si relaxati-va. deja este evident ca revine la timona
  Cei cu care se razboieste nu sunt inca pregatiti sa coboare la nivelul lui. Si bine fac.
  ……………………………………………………………
  Am intrebat eu si pe forum la Cotidianul si la mine pe blog si pe la altii, intreb si aici. Dar nu ca sa primesc un raspuns cat pentru a va ruga sa priviti in voi dupa ce respirati adanc….

  “Vorbe -Fapte.
  Oricare dintre noi , in orice moment, poate reda din memorie, vitejii, poante, citate “faze” Basesciene: fesul de pe Valea Oltului, Podul de la Maracineni, Golden Blitz + Becali, seminte la meci, fuste tiganesti si geamparale la o bere, masina condusa de unul singur in miez de noapte, ironii, hahaieli, interventii in talk show-uri si emisiuni, “iarna nu-i ca vara” ..”foarte tare” …
  Cati dintre noi pot face acelasi lucru si cand e vorba despre poante , faze (etc) ale aceluiasi om vis-a-vis de politica de stat ? Mai ales in afara tarii?
  De cate ori, cu ce ocazii, in ce imprejurari si in ce companie retinem sa ne fi facut domnia sa sa ne simtim mandrii ca suntem Romani, in si din Romania si ca il avem chiar pe dansul presedinte?

 • Din pacate pentru tine esti doar un copil jenant. Te-ai scremat sa scoti un interviu presedintelui cu vocea ta pitigaiata de nerd?. Nu ti-a fost ma rusine sa te dai in spectacol cu astfel de mizerii doar ca sa ai ce pune pe blog? Nu te credem un erou daca asta asta sperai. Ai reusit doar sa te faci de cacat. Din ceea ce am mai citit despre tine …e o caracteristica de familia.

  Cat despre subiectul interviului tau … ti-a aratat ca se coboara la o faptura neinsemnata cum esti tu. Ca sa ai ce pune tu pe blog si sa te elogieze o lumea intreaga pentru efort.

  O vorba de pe strada o stiu toti ai mei: Tu nu esti comunist , esti o curva de 3 lei. Cam asa se numesc avizii de senzational.

  Succes in lumea ta.

 • Pentru Darius!
  Imi pare rau ca nu am putut participa aseara la discutii, am fost la o petrecere cu oligarhii Clujului si sa stii Darius ca le-am spus tuturor despre mareata ta fapta, pentru care te felicit, asa ca poate faci rost de o sponsorizare, doua…oricum iti doresc sa ajungi “tata de puiut de oligarh”! A propos, in legatura cu Boc, am vazut ca adoptati toti celebra dar fumata fraza “Boc aduce bani la Cluj” pe care o auziti la TV- singurul formator de opinie in ziua de astazi, evident manipulatorul suprem. Asa ca, hai sa gindim un pic si sa lasam frazele gata mestecate de Tembelizor: cum aduce Boc bani in Cluj? L-ati vazut voi cu ei in mina sau in sacosa?Nu va dati seama ca e doar un slogan?Banii sint adusi prin afaceri, afacerile se fac intre firme, care semneaza contracte, etc. banii se dau poate de la guvern, dar se dau peste tot, in toate judetele- si by the way, ati fost si in alte orase din tara?Ati vazut ce bine arata?Sibiul, Brasovul?Clujul este cu mult in urma si nu cred ca Funar este singurul vinovat…Clujul a evoluat intr-adevar dar mai incetuc asa, ca la ardeleni…Bani vin si din fonduri europene, daca stii sa faci o cerere. Asa ca Boc nu aduce nimic, el este un politician din pacate ratat si a ratat si sansa de a fi un primar adevarat, asa cum e cel al Sibiului de ex.
  Iar Basescu, ce cauta el la hotelul de 5 stele al fratilor B.-oligarhi si ei? De ce nu a mers la o bodega, fratilor? Dar bine ca a fost acolo si nu a ratat intilnirea cu Darius. Si intr-un final, al tau “multumesc, multumesc” a fost bestial, am ris cu lacrimi. Bravo!

Sociale