Darius Hero

“Am greșit? – Nuuu!”

&

NOTĂ: Acest articol, subiect și/sau interviul cu Băsescu a(u) fost preluat(e) sau discutat de: bloguriAndrei Crivăț – Jurnal de noapte, Ciutacu.ro (via Andrei), BlogReviewMarketing Politic – Despre politică și facerea ei, Piticu.ro, De ce? Blog, WhIteWolf, OPC, Fulgerică, Golanu, The Cris Mood, Cru’s, The Sebastian Buhai Blog, Darius_II, Blogul.ro, Groparu’, MSH’s, Fenomental, Colateral, Adrian Ciubotaru, Boyarul – idei de împrumut, ContraSENS, Metropotan, Rezistența Urbană, Manafu, Fluture; presă onlineCotidianul., Monitorul de Cluj (pe print a doua zi); televiziune – Antena3 (buletine de știri, începând cu cel de la ora 18:00, înregistrare aici), Antena1 (Observator, ora 19:00, înregistrare aici). Se prospectează și în Clujeanul. Dacă ați văzut voi p-altundeva sau am omis ceva, să aflu.

Nu vreau să influențez pe nimeni cu acest articol. Dar dacă voi CONVINGE pe cineva, atunci nu-mi va fi rușine. Până nu demult eram decis să nu fac efortul fizic de a merge la vot, dar mi s-a băgat în cap la școală și de către mass-media că e singura mea șansă, în calitate de cetățean, de a-mi controla acest statut. Acum aleg să-mi exercit practic acest drept teoretic.

În urmă cu câțiva ani, am votat D.A. Acum să votez N.U.?!

Nu o să aflu niciodată cine mă minte și cine nu în acest joc. Plătesc o taxă la o facultate ca să învăț ceva realist, că e conceput să fie perfid, altfel nu poți intra în el, și ca că învăț să îl câștig. Oare cât de bine se păstrează, în aceste condiții “fierbinți”, scopul înălțător inițial, nepătat de diverse mucegaiuri și măcar comestibil, dacă nu bun?

Prin conexiunile simple din căpșorul meu, așa prostuț cum o fi dânsul, îmi vine greu să cred că, prin definiție, cineva poate ajunge sus fără să se mânjească. Totuși, am încercat mereu să accept că asta este o chestie elementară și, pe cât pot, să nu o leg de personalitatea nicicui, ba chiar să recunosc măcar față de mine însumi că probabil, pus în același… vapor (?) naufragiat moral, aș cădea și eu victima propriei mele umanități. Știu, cuvinte mari, aveți răbdare, nu am nici un scop nobil, nici un țel idealist – am o convingere și mi-o susțin.

Tratez cu scepticism orice autoritate. Cert este că detaliile unor mizerii care cu siguranță s-au făcut, se fac și se vor mai face “la putere”, indiferent de cine o deține sau unde se manifestă, nu le voi cunoaște niciodată. Aleg, egoist și pentru propria-mi protecție, eventual a celor apropiați, ca în ceva ce nu pot să cunosc vreodată în totalitate să nu-mi pun nădejdea.

Dar nu o să desființez din start. Voi fi precaut. Așa că mă voi lua după ce-mi este hrănit direct. Chestiuni simple, la nivelul meu de rațiune, nimic mai mult, nu mă hazardez inutil.

În urmă cu ceva săptămâni, Președintele României, sigur pe sine, mi-a spus mie, cetățeanul, că dacă este suspendat, adică dacă o anume instituție abilitată, cu atribuții în stat, se îndoiește de el (în orice condiții, fie ele de corupție sau inspirație divină), își va da demisia. Scurt și creț. Într-o anumită măsură, i-am respectat siguranța.

Pe rapid înainte…

Răsturnări de situație au mai fost. Re- sau necugetări și răzgândiri în tot felul de situații alambicate, dificile, “greu de explicat”, despre care nu voi ști adevărul niciodată, nu pot avea pretenția să le judec.

Dar când un om îmi cere încrederea, în special dacă pretinde să i-o acord pentru a-mi conduce viața, dându-mi gaj un lucru clar, decis, concret și simplu, pentru ca apoi să mi-l ia înapoi, să îl întoarcă, răstălmăcească și folosească în scop propriu, cu aceeași hotărâre și nonșalanță de dinainte, de parcă ce-mi DĂ mie în schimbul credinței nu valorează nimic pentru el sau valoarează atât cât vrea, în funcție de cât are nevoie să-și scoată din asta, tind să mă simt escrocat.

În foarte puține dintre cazurile multor români din situații similare, unul dintre noi chiar are șansa norocoasă, nu neapărat să-și răscumpere “investiția”, dar măcar să-ntrebe DE CE?

Dacă, prin absurd, ai locui pe strada pe care cel care simți că te-a înșelat trece cu alaiul său debordând de popularitate și girofaruri, l-ai prinde seara, după un miting în care o piață plină răspundea la orice – lucru pentru tine, om cu fărâmă de rațiune, inexplicabil – ca un cor de grădiniță, te-ai înghesui printre bodyguarzi să-i ceri o explicație, fără nici o convingere sau direcție politică, doar de la alegător la ales, atunci… ți-ar răspunde cam așa.

Tu pari a fi un puiuț de comunist. Hă-hă-hă.

Vă mulțumesc, domnule Președinte. Și ați avut perfectă dreptate. M-au mințit multe lichele.

***

Șachesperianu’ de el…

SUSDaPanaCand

***

Și din colecția primăvară-primavară “Cetățean suspendat”…

PuiutDeComunistTricouText

397 comentarii

 • “puiut de comunist” :)), da, toti cei care ne-am nascut pe vremea epocii de aur suntem “puiuti de comunisti”, asta e.

 • Darius de ce nu i-ai zis ca esti unul dintre bloggerii la care el(Basescu) facea mereu apel?

 • Corina, care e problema ta? Io te-as sfatui sa iti vezi de oligofrenii (sau erau oligarhii?) tai si sa ne scutesti de aversiunea gratuita fata de cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul dupa revolutie. Trebuie sa te credem pe cuvant ca Brasovul e mai frumos decat Clujul, nu?

  Da, chiar daca asta te roade la ficati, Boc a adus bani la Cluj, dar asta e doar unul din meritele sale. Cum arata strada Republicii pana acum 2 ani? Si alte cateva sute ca ea? Cum se circula la intersectiile Observatorului cu Turzii pana s-a construit sensul giratoriu? De ce a trebuit sa asteptam 15 ani dupa revolutie sa vina investitori straini in Cluj, Simensul in Timisoara era demult o putere ecomomica. De ce a trebuit sa vina Boc la primarie ca sa se construiasca in sfarsit centuri ocolitoare fara de care te-ai sufoca cu tot cu oligarhii tai in circulatia din oras? De ce vin anual mii de tineri sa studieze la facultatile Clujene si o mare parte din ei aleg sa se stabileasca in Cluj? Ca e in urma? De ce cererea de locuinte e in Cluj mai mare decat in Brasov si Sibiu? Pentru ca e in urma?

  Io te-as sfatui sa te muti tu cu oligarhii tai in Brasov sau in Sibiu sau in orice alt oras frumos si sa ne lasati pe noi astia indoctrinati sa ne vedem de treaba in acest Cluj ramas in urma. Poate ne-ar fi tuturor mai bine.

 • Şi Boc îi şi pe locul doi la cel mai aşteptat blogăr clujean. Toate 10 secretarele l-or votat la ClujBlogFest. Ahahaha. (cR: nu i-am zis, bietu’, că nu cre’că ştie ce-i aia, i-or fi şoptit în cască, să zică şi el ceva catch-phrases)

  Cu privire la cum primărăreşte Boc, cum am zis, sunt de acord că merge bine Clujul, aşa cum merge. Nu am nimic cu el – poate e dubioasă chestia cu presa – da’ mi-am mai exprimat opinia că merge Clujul şi singur, a prins o perioadă norocoasă dom’ primar. Cât e meritul său şi cât nu, e greu de calculat. Am aflat de la oameni care se ştiu mai bine ca mine că un om din poziţia, în contextul fertil ce s-a sincronizat cu mandatul său, putea face mult mai mult. Habar n-am. Unde locuiesc prefer să fie cât mai puţini politicieni. Deci dacă şede la capitală până-mbătrâneşte n-am nici cel mai mic regret. 😀

 • Vai ce limbaj draga Adi! De ce esti asa suparat? In primul rind eu m-am adresat lui Darius.
  In al doilea, daca vrei sa stii, nu am nici o problema in a ma muta cu oligarhii mei oriunde vrem- dar atentie! oligarhii iti dau locuri de munca, desi pe tine dupa ce limbaj ai nu cred ca o sa te angajeze cineva! Strazile se paveaza de catre firme private, ca asa e in UE si peste tot in lumea civilizata…iar Boc este un mincinos la fel la stapinul lui pentru ca:
  – a fost votat sa fie primar nu sa ingroase conturile Taromului! Cine crezi ca ii plateste biletele de avion! Tu, din impozitele pe care le platesti…in fine, bine ca avem un presedinte de CJ care e si european cu papillon, e in Top 300. si daca ar fi sa-i multumesti cuiva pentru ce se intimpla in Cluj, el este acela.
  Si, daca nu ai bani sa mergi la Brasov, iti dau eu, iti fac o donatie.

 • Tu, Corină. Iaca să nu ne repezim. Ai făcut deja angajamente financiare. Nu tot arunca p-acilea cu biştăreii. Tre’ să facem economii. La urma urmei, mi-i trebuie mie, io să-i stric! Dai banu’ la duşman, când poţi să-i bagi în mine şi să fii dezamăgită de un apropiat! 🙂

 • Si tot pentru Adi:
  unde vezi tu centurile alea ocolitoare? Ca se darima toata strada Brancusi cu Tirurile care trec zilnic pe acolo! Si nu e normal ca o strada sa fie astfaltata? Iar miile de studenti care vin la Cluj se angajeaza la oligarhi, desteptule, numai Nokia acum o sa angajeze citeva sute! Ia spune-mi cine te-a indoctrinat pe tine? Te-a durut? Mai ai vreo sansa?

 • Cati vrei:)) Dariusica?
  Cat costa un tricou si o insigna? ( asta ca sa faci si tu ceva, sa nu-ti dau degeaba) Oricum esti foarte dragut…asa ca poti conta pe mine.

 • E absolut incredibil cum începe lumea să ceară tricouri. Deci m-am hotărât. În articolul viitor, vom lansa toate mercăndaisurile Jeg. Că aveam neşte idei mai vechi. Şi vom include. 🙂

 • Am crezt ca s-o terminat pina amu. Da’ nu.
  OK. Unde-i Avram Iancu? Ma asteptam sa-l gasesc inca “scuipind” pe-aici. Ca doar e om cu mintea odihnita. Io cred ca l-o prins si l-o eutanasiat. Bin’ ca n-o muscat pe nimeni. Ori l-o luat (Dear) Devil -ul?

  @ Jenant
  Iti dai asa un nume si-ti mai si umbla gura??? Esti o curva de 2 bani. No. Iti place?

  @ White Wolf
  Bravo. La ora aia din dimineata? Pentru mine ai fost “the fat lady”. Da’ se pare ca nu s-a terminat inca. Da mie mi-ai placut.

 • IMI bag pula in mortzii tai de comunist borat….ai fost umnilit mah jegosule de basescu…..tzio spalat mucii cu pula…=))….penalitate crasa…..ai de pula tah pruncule…catzi ani ai? 12? 13? vai de mama tah de jegos….pif…ink o umilintza…a da..ps…IMI SUGI COJONESU

 • e o idee buna. O sa merg la referendum cu el. Vreau si pentru fiul meu, care are 10 ani sj culmea, il iubeste pe Base! Defect genetic:))

 • @ Andrei: Foarte tare! Singur ai intrat pe net?

  (pssst… mie mi-o zis jegosule sau o zis “jegosule de Băsescu?… s-o fi fâstâcit?)

 • Sti foarte bine dar te faci ca nu sti la ce se refera termenul de ologarh pe care il foloseste presedintele. Nici eu, nici Boc si nici Basescu nu avem nimic cu oamenii de afaceri! Oligarh inseamna om de afaceri care se foloseste de relatiile pe care le are in administratie sau politica pentru a obtine foloase necuvenite.
  Asa ca ai gresit, mie cu siguranta nu mi-a dat loc de munca un oligarh, ci un om de afaceri. Daca nu vezi diferenta, asta este.
  Strazile se paveaza de catre firme private. E asa de simplu? Deci se trezeste firma privata intr-o buna dimineata si ce se gandeste, hai sa mai asfaltez o strada. Da daca asa e in UE, cine sunt eu sa zic ca aberezi.
  Ai vreo dovada ca Boc isi plateste deplasarile la Bucuresti din bani de la bugetul local? Gaseste-o, scaneaz-o si public-o aici si dupa aia acuza. Altfel sunt doar vorbe in vant.
  Papionul nu te face european, iar faptul ca e in Top 300 nici atat. Si daca tot esti in relatii asa bune cu acest domn presedinte de CJ, poate il pui odata, la vreo petrecere sa iti explice care e rolul consiliului judetean. Nu se ocupa nici de strazi, nici de sisteme de canalizare, nici de locuri de joaca, te asigur.
  Am fost la Brasov recent si nu consider ca e cu nimic mai presus decat Clujul. Pana nu vi cu ceva argumente care sa iti sustina opinia, e cuvantul tau impotriva cuvantului meu.

 • Pai ai si explicatia, de ce te-a numit asa, asta daca esti atent la inregistrare: esti consecvent in speranta de a obtine raspunsul dorit de tine, netinand cont de faptul ca ai primit deja raspunsul care exprima opinia persoanei intervievate. Metoda folosita si in anchetele SECU, daca nu ma insel… semnezi declaratia, bine, nu, mai scoatem un ochisor.

 • @ Adi
  AI invatat cuvintul oligofren cand ti-ai citit diagnosticul? Mah, nu-ti poti spune parerea frumos? De fapt….NU. Si agresivitate gratuita ne pocnesti tu in obraza. Scuteste-ne de gratuitatile tale. Io te-as sfatui sa te muti la oi. Badaranule. Si fara oligarhi nu ne-ar fi mai bine. Am ajunge neste frustrati ca tine. Pfiu ce m-ai enervat!

 • Stiu ce inseamna, Adi, oligarh, dar si Basescu trebuie sa demonstreze acuzatiile pe care le-a facut! Nu se poate sa mergi intr-o piata publica sa strigi numele unor oameni si sa indemni poporul la ura! Eu daca as fi Patriciu i-as da o lectie! Si inca o mare greseala a lui Basescu, dupa mine: atacul la minoritatea “oligarhica”:))maghiara o sa aiba consecinte mai grave decit se asteapta…

 • Andrei o zis jegosule de Basescu. Ba Andrei tu ai reusit sa-ti stergi mucii cu pula singur acilea acum.Bravo ma. Acuma infunda-ti si gura. Poate taci.

 • Exemplu clar al romanului care il va vota pe Basescu -Andrei! Si uite cu asta ne “mandrim” noi, romanii- cu un limbaj demn de “invidiat”!

 • Corina, la Patriciu e cel mai usor de demonstrat dintre toti. In orice tara civilizata un bilet de la primul ministru catre presedinte in care ii sugereaza sa intervina la parchet pentru un prieten se numeste trafic de influenta. E clar ca lumina zilei. La asta se adauga marturia ministrului justitiei de atunci, Monica Macovei, cum ca acelasi prim ministru a chemat-o in biroul lui spre a-i sugera sa intervina pentru acelasi Patriciu.
  Nu stiu daca o sa aiba consecinte grave pentru ca Verestoy nu e foarte agreat nici macar de unguri. Se stie ca omu asta si-o facut averea din defrisari masive de paduri pe cand Romania era inca tara nimanui. Asta e motivul pentru care deabia astept votul uninominal, ca sa nu mai fie minoritatea maghiara nevoita sa il aleaga pe Eckstein Kovacs (un om care merita tot respectul, o spune un roman!) la pachet cu Verestoy.

 • vorbesti din televizor din pacate…ce inseamna “a defrisat paduri”? de unde stii? ai vazut tu? Darile pe care Patriciu le plateste la stat ( cele mai mari din economie) ce inseamna?Bani adusi statului, nu?
  Eu zic sa nu sub-apreciem unitatea maghiarilor!
  Chiar, mi-a venit o idee:))de ce sa nu-l votam pe Eckstein Kovacs?? Oricum e un mai “bun”roman decit Basescu…

 • si apropos de Brasov…sigur ca e mai pre-sus de Cluj, doar e la munte:))
  cred ca acest blog e unul in care poti glumi, ca doar nu om rezolva noi problemele tarii..dar va rog, mai mukta prudenta atunci cind inghititi idei si mai ales fraze de la televizor…oricum noi romanii sintem predispusi la a fi manipulati…

 • Ok, deci: sa fie clar, sunt tot cel care scria sub userul “Avram Iancu”. Pe care l-am pus, la fel de intamplator, acolo precum l-am pus si pe asta de acum. Dar vad ca nenorocitii se leaga de el ca si cum as fi la a doua inviere.

  Wahtever…

  Constat cu surprindere ca stimabilul penibil are “priza” sau, ma rog, intrerupator, la fete. Vin, vorbesc dulcegarii, ca esti “dragut”, ca nu-stiu-ce… Acum, unde-i, “ba Dariuse”, rubrica aia de matrimoniale? Ca aseara erai tu cu inca doi penibili adjuncti, care faceati misto in modul vostru deja cunoscut: n-e-i-n-t-e-m-e-i-a-t.

  Dariusica mama, o sa vin la tine la cursuri, in caz ca dai si tu pe la scoala, ca sa te combat si de fata cu tine. Ca am auzit ca esti cam dezastru si pe la cursuri, fata de profesori. Prin atitudine si fapte, mai ales… Sigur, asta dac-o sa te sinchisesti sa mai dai si tu pe la scoala, ca am inteles ca-s mai mari sansele sa te gasesc in sesiune. De ce, ma Dariusica ma? Hai ma… Ca te plangeai ca platesti taxa… Mama ta de pseudo-capabil!

 • Ah, si corino draga: fa bine… Lasa-ne… Ca esti jalnica. Locul tau e in saloanele de frumusete si in Obsession, calare pe mese. Acolo e locul tau. Mai bine te-ai duce sa probezi curele, accesorii si gulere cu blanita. Ca si-asa ceea ce spui aici e… cum sa spun… cuvantu’ care-mi place mie… PENIBIL, tata! “Te pupik!”

 • Ei nu mai spune mai Jale… si locul tau unde-o fi?
  Pe linga Hasdeu, prin pavilioanele acelea dragute…hai ma ca pun o pila pentru tine sa fie blinzi cind iti fac electrosocuri…sau vrei poate la Aiud?Prima data cind o sa fac shopping o sa-ti iau si tie un tricou in dungi…

 • Si daca plateste cele mai mari dari din economie, ii putem ierta o infractiune, doua 🙂 , nu? Cum poti judeca asa? Banuiesc ca Enron Corp. aducea la bugetul SUA mult mai multi bani decat aduce Rompetrol, si totusi sefii companiei au fost condamnati la ani grei de puscarie.

 • Avrame… Ar fi ideal. Mă faci să-mi vină.

  Am putea asocia numele cu atâtea ameninţări şi faţa cu atâta prostie. Şi inimioara ta cu atâta obsesie. Io zic la mercăndaisuri să-mpărţim şi nişte postere, să ai ce-ţi pune-n casă, că ai profil psihologic compatibil. Poate facem o păpuşă voodoo cu mine. Sau gonflabilă. Să-mi zici. Simt o afecţiune (neuronală) ce-i ai pentru mine. Îmi vibrează din monitor. Mere netu’ de zbârnâie, câtă energie emani.

 • REPET INCA ODATA, ca vad ca mai sus s-a legat unu’ si altu’ de faptu ca as fi fanul lui Basescu.

  1. NU sunt fan Basescu;
  2. NU sunt fan Emil Boc. Dimpotriva. Am si motive;
  3. NU sunt fan PD/PLD/partid politic.

  Ok, va las un ID de messenger, ca aici e enervant sa tot raspund, si ii fac si reclama lui Dariusica. Putem sa discutam serios cu cei care vor, sau sa ne injuram cu cei care vor sa ne injuram si sa ne intrecem in chestii caustice. ID-ul e: aaijc. Inclusiv pe tine, Corino mama, sa vedem cum facem cu tricoul ala…

 • Dar Adi. A fost urmarit si gasit de catre justitie! NEVINOVAT! Atunci nu inteleg…

 • Bine Jale, o sa transmit ID-ul tau Politiei, unde din intimoplare lucrez. si sa stii ca avem niste spargatori de ID-uri excelenti! hi,hi, ne vedem la Aiud, deci?

 • Mai Dariuse… Iar nu intelegi: nu te amenint, nu amenint pe nimeni! Nu-ti vreau raul, doar ma bucur pentru chestiile tale penibile si pentru faptul ca – “parerea mea” – esti si tu nitel penibil. Atata tot. N-o sa ma vezi cu ciomagul dupa tine, sau cu Poloniul in pahar. Nu-i genu’ meu. Asa ca lasa tu amenintarile de care-mi vorbesti cu atata patos, ca ele nu exista. Dimpotriva, sa-ti ajute Dumnezeu sa te vindeci! Ca peste vreo 2-3 ani prevad c-o sa fiu jale (!) cu tine prin presa…

 • @ Corina: Hai sa lasam deoparte care pe unde lucreaza si scandalul nostru, ca nu avem nimic sa ne spunem. Si nu merita sa ne uram aiurea. Pe Darius am motive sa-l urasc, pe tine nu. Asa ca… iti inaintez o propunere de a suspenda/anula discutiile noastre. Sau, macar sa le gasim un obiect.

 • Uite-l ca s-a-ntors! V-am zis ca are mintea odihnita. Uritule, esti JALE cu toate literele mari. Si nu-i nume de user scris intimplator, e singurul tau moment in care ai aruncat o privire in sinele tau. O apreciere pozitiva nu e imediat o cerere in casatorie, bei. Da’ ce stii tu?? Ca nici (Dear) Devil-ul nu te-o vrut pina acum. Frustratule. Te duci la faculta? Norocul tuturor ca prostia si mojicia nu se transmite pe cale aeriana. C-ar intra faculta in carantina. Mama ta de pseudo-OM.
  No, iti place?
  Daca-ti place atit de mult cuvintul PENIBIL, puneti-l de nume, fraiere.

 • Cetatene…scrie-mi ceva frumos acolo la dragoste la tine, ca ma perpelesc acilea si am nevoie de antidot. Ca ma otravesc unii pe-aici si mi-e ca o sa mor fara sa te cunosc, dragule.

 • @mea

  mea = mandat european de arestare. Ca tot ziceai tu de chestii neintamplatoare, si de priviri in sine. Recunosc: ai o privire mai pragmatica decat a mea. Hehe…

 • Corina, “Dar Adi. A fost urmarit si gasit de catre justitie! NEVINOVAT! Atunci nu inteleg…”

  Nu am auzit sa se dea vreo hotarate judecatoreasca definitiva pentru Patriciu pana acuma. In care dosar te referi ca a fost gasit nevinovat?

  Si chiar daca e asa, mi se pare foarte ciudat urmatorul lucru, Patriciu sustine sus si tare ca deabia asteapta sa fie judecat pe fondul cauzei ca sa-si poate dovedi nevinovatia, dar il vezi permanent inconjurat de o armata de 5-6 avocati, mari maestri ai procedurii penale care imping nedefinit termenele pe tot felul de exceptii procedurale. Ceva nu se leaga aici.

 • Avrameee, vai de curuţu’ tău. Uiţi de tine de la o zi la alta. N-ai zis tu că mă bătuceşti? Cu buricele-ţi proprii. Nu te spărie acuma, pe final.

 • @ Avram Jale

  “Pe Darius am motive sa-l urasc” – asta m-a facut sa ma gîndesc la un eventual parteneriat că şi eu îl urăsc si bla bla. da “mandat european de arestare” ……. pai e frumos sa ii spui asa ceva unei fete? asa vorbesti tu cu fata mea? bai animalule! bai jită! TE OMOR

 • Darius nu te lasa! Si cat mai repede merchandaizurile, s’il te plait.

 • @cetateanu antidarius

  Era o replica la ce a zis ea! Usor cu etichetarile! Dreptul la replica e, daca vrei asa, drept prevazut de art. 41 alin. (1) din Legea nr. 504/2002. Nimic personal, deci. Calmeaza-te, nu-i cazul… Mai bine te enervezi pe Darius in timpul ala… Crede-ma, e mai rentabil.

 • Deci Adi, pina la proba contrarie Patriciu este nevinovat, ca doar de aia e liber si nu la pirnaie unde vor sta cei de teapa lui Jale. Atunci cum poti acuza sau jigni ( asa cum a facut jale cu mine)pe cineva fara sa ai probe! Doar pentru ca ai imunitate parlamentara? Si “puiut de comunist”ce a fost? Cum si-a permis sa-ij jigneasca in definitiv pe parintii lui Darius?Desigur”comunist”in sine nu are nimic defaimator, dar tonul cu care a spus-o?
  Dar camarila din spatele lui nu-ti spune nimic?De cand e Basescu pur si nevinovat?El, care avea 60000de dolari la Revolutie-conform propriilor declaratii? Si la Anvers sa nu-mi spuna mie cineva ca nu a dat cu subsemnatul ca nu cred nici moarta! Reprezinta Basescu Romania moderna, a sec.XXI!??Nu sintem capabili sa vedem mai departe de ziua de miine dar nici vizionari nu sintem, pentru ca altfel ne-am debarasa de astfel de personaje, ca sa citez din clasici inca in viata”penibile”?
  Cititi articolul lui T.Baconski din Cotidianul de azi.

 • Ah, si @Darius:

  Am zis ca te-as bate daca:
  1) n-ar exista lege penala care sa incrimineze lovirea, vatamarea corporala, loviturile cauzatoare de moarte, etc.
  2) ai ajunge sa-mi iei vreodata interviu. Ceea ce e putin probabil, ca daca o sa mi se ia vreun interviu, o sa incerc sa nu permit vreo acreditare a ta pe langa institutia respectiva. Daca e nevoie, o sa dau si spaga – numa’ asa… sa n-ai tu acces acolo. Ca nu-mi place mie de tine. Sic!

 • Asta a fost prima explicatie la care te-ai gandit, JALE? Ala se scrie M.E.A. DA? Sau faci jocuri de cuvinte cu mine? Pui joaca. Nu ma joc cu Jale.
  Pai f.probabil sa fii avocat atunci. Asa se explica sansa ta de 1 la un milion (pe care ai si ratat-o de altfel) de a deveni OM. Nu stii bancul? Ti-l spun. Si daca as fi personalizarea numitului mandat, numele tau ar fi scris acolo CU LITERE MARI. Pazea!
  Apreciez totusi ca ai renuntat la a te exprima magareste.
  Mai ai o sansa?

 • @corina dixit :

  “[…]nu la pirnaie unde vor sta cei de teapa lui Jale”.
  “[…] ca sa citez din clasici inca in viata”penibile”?”

  Un nou atac la persoana. Hai sa nu perseveram in asemenea chestiuni, noi doi. Cum spuneam, nu ne stim, abia ce ne citim de vreo ora. Nu-i cazul sa ne batem cu pumnii in piept ca lucram in Politie, ca nu stim unde lucreaza altii si nu vad ce relevanta ar avea in aceste discutii. Deci, din nou: hai sa ma atac eu cu Darius, cu care – repet – am motive s-o fac.

  Cat despre Patriciu, intr-adevar are noroc cu profesorii de procedura penala care-l apara. Numai asa se explica lalaiturile prin care obtine amanari dupa amanari, pentru exceptii dupa exceptii. Oricum la urma urmei, si exceptiile pe care le invoca sunt limitate ca numar, si hotararile judecatoresti beneficiaza de un numar, pana la urma, limitat de cai de atac. In cele din urma, eu am incredere ca vreo decizie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie tot il va condamna.

 • @ cetateanu

  Nu foarte curind. ACUM! (lovind isteric cu piciorul in pamint).
  Eu caut cearta numai pentru dulceata impacarii.
  Cum i-ai sarit tu la gat pentru mine….(ochii peste cap). Tigrule! Rrrrrrr! (un fel de miorlait).
  Hi! Tre sa ma si rad un pic. (chiar si relexiv, bine, bine Darius)

 • foarte bine Jale dar pina la a fi condamnat, are dreptul la prezumtia de nevinovatie!
  Iar chichitele avocatesti nu sint apanajul justitiei Romane…uite in America, in celebrul caz O.J. Simpson, a fost gasit nevinovat, desi acum a recunoscut ca a facut-o, a si scris o carte recent intiotulata “How I did it” si totusi a fost scos nevinovat de o echipa de avocati excelenti! Asta e justitia. Totusi omul-Patriciu-pina atunci lucreaza, produce bani, economia merge inainte inevitabil…uita asta nu intelege Basescu ca:cu el sau fara el, Romania e pe un drum bun!
  Si un sfat pentru el: sa nu-si doreasca adevarati oligarhi, din aceia care asasineaza pe la Moscova si in Bulgaria…
  Dar Jale, desigur nu am nimic cu tine si cu nimeni in general, imi place prea mult viata ca sa fiu rea, imi spui si mie ce ai cu Darius? VA cunoasteti?

Sociale