Darius Hero

“Am greșit? – Nuuu!”

&

NOTĂ: Acest articol, subiect și/sau interviul cu Băsescu a(u) fost preluat(e) sau discutat de: bloguriAndrei Crivăț – Jurnal de noapte, Ciutacu.ro (via Andrei), BlogReviewMarketing Politic – Despre politică și facerea ei, Piticu.ro, De ce? Blog, WhIteWolf, OPC, Fulgerică, Golanu, The Cris Mood, Cru’s, The Sebastian Buhai Blog, Darius_II, Blogul.ro, Groparu’, MSH’s, Fenomental, Colateral, Adrian Ciubotaru, Boyarul – idei de împrumut, ContraSENS, Metropotan, Rezistența Urbană, Manafu, Fluture; presă onlineCotidianul., Monitorul de Cluj (pe print a doua zi); televiziune – Antena3 (buletine de știri, începând cu cel de la ora 18:00, înregistrare aici), Antena1 (Observator, ora 19:00, înregistrare aici). Se prospectează și în Clujeanul. Dacă ați văzut voi p-altundeva sau am omis ceva, să aflu.

Nu vreau să influențez pe nimeni cu acest articol. Dar dacă voi CONVINGE pe cineva, atunci nu-mi va fi rușine. Până nu demult eram decis să nu fac efortul fizic de a merge la vot, dar mi s-a băgat în cap la școală și de către mass-media că e singura mea șansă, în calitate de cetățean, de a-mi controla acest statut. Acum aleg să-mi exercit practic acest drept teoretic.

În urmă cu câțiva ani, am votat D.A. Acum să votez N.U.?!

Nu o să aflu niciodată cine mă minte și cine nu în acest joc. Plătesc o taxă la o facultate ca să învăț ceva realist, că e conceput să fie perfid, altfel nu poți intra în el, și ca că învăț să îl câștig. Oare cât de bine se păstrează, în aceste condiții “fierbinți”, scopul înălțător inițial, nepătat de diverse mucegaiuri și măcar comestibil, dacă nu bun?

Prin conexiunile simple din căpșorul meu, așa prostuț cum o fi dânsul, îmi vine greu să cred că, prin definiție, cineva poate ajunge sus fără să se mânjească. Totuși, am încercat mereu să accept că asta este o chestie elementară și, pe cât pot, să nu o leg de personalitatea nicicui, ba chiar să recunosc măcar față de mine însumi că probabil, pus în același… vapor (?) naufragiat moral, aș cădea și eu victima propriei mele umanități. Știu, cuvinte mari, aveți răbdare, nu am nici un scop nobil, nici un țel idealist – am o convingere și mi-o susțin.

Tratez cu scepticism orice autoritate. Cert este că detaliile unor mizerii care cu siguranță s-au făcut, se fac și se vor mai face “la putere”, indiferent de cine o deține sau unde se manifestă, nu le voi cunoaște niciodată. Aleg, egoist și pentru propria-mi protecție, eventual a celor apropiați, ca în ceva ce nu pot să cunosc vreodată în totalitate să nu-mi pun nădejdea.

Dar nu o să desființez din start. Voi fi precaut. Așa că mă voi lua după ce-mi este hrănit direct. Chestiuni simple, la nivelul meu de rațiune, nimic mai mult, nu mă hazardez inutil.

În urmă cu ceva săptămâni, Președintele României, sigur pe sine, mi-a spus mie, cetățeanul, că dacă este suspendat, adică dacă o anume instituție abilitată, cu atribuții în stat, se îndoiește de el (în orice condiții, fie ele de corupție sau inspirație divină), își va da demisia. Scurt și creț. Într-o anumită măsură, i-am respectat siguranța.

Pe rapid înainte…

Răsturnări de situație au mai fost. Re- sau necugetări și răzgândiri în tot felul de situații alambicate, dificile, “greu de explicat”, despre care nu voi ști adevărul niciodată, nu pot avea pretenția să le judec.

Dar când un om îmi cere încrederea, în special dacă pretinde să i-o acord pentru a-mi conduce viața, dându-mi gaj un lucru clar, decis, concret și simplu, pentru ca apoi să mi-l ia înapoi, să îl întoarcă, răstălmăcească și folosească în scop propriu, cu aceeași hotărâre și nonșalanță de dinainte, de parcă ce-mi DĂ mie în schimbul credinței nu valorează nimic pentru el sau valoarează atât cât vrea, în funcție de cât are nevoie să-și scoată din asta, tind să mă simt escrocat.

În foarte puține dintre cazurile multor români din situații similare, unul dintre noi chiar are șansa norocoasă, nu neapărat să-și răscumpere “investiția”, dar măcar să-ntrebe DE CE?

Dacă, prin absurd, ai locui pe strada pe care cel care simți că te-a înșelat trece cu alaiul său debordând de popularitate și girofaruri, l-ai prinde seara, după un miting în care o piață plină răspundea la orice – lucru pentru tine, om cu fărâmă de rațiune, inexplicabil – ca un cor de grădiniță, te-ai înghesui printre bodyguarzi să-i ceri o explicație, fără nici o convingere sau direcție politică, doar de la alegător la ales, atunci… ți-ar răspunde cam așa.

Tu pari a fi un puiuț de comunist. Hă-hă-hă.

Vă mulțumesc, domnule Președinte. Și ați avut perfectă dreptate. M-au mințit multe lichele.

***

Șachesperianu’ de el…

SUSDaPanaCand

***

Și din colecția primăvară-primavară “Cetățean suspendat”…

PuiutDeComunistTricouText

397 comentarii

 • Adi, nu as vrea sa duc discutia pe alte directii si nici sa o monopolizez. Voi , acolo , va clateatzi ochiu cu steguletsele din autobuze, eu am facut la fel dar cu tabara cealalata; respectiv PSD. Despre asta …egal.
  Dar mi-ar fi placut, in cazul interviului de fata, ca parerea eticheta exprimata atat de transant sa pot zice ca a venit dupa ce acelasi om, ar fi exprimat la fel de categoric si sigur pe el, o parere si atunci cand se agitau maghiarii cu referendumurile lor. Nu ca am ceva cu ei sau cu referendumul; dar chiar cred ca la genul asta de probleme ar trebui sa aiba un presedinte o opinie mai intai; si abia apoi, cine si cat si de ce e comunist sau oligarh.
  In cei doi ani deja scursi domnul ,acum suspendat, avea tot timpul din lume pentru a se educa, scoli si cizela in ceea ce presupune functia; si chiar cred ca multi dintre noi i-am acordat (poate) cu prea multa larghete timp sa o faca tocmai in ideea ca nimeni nu se naste invatat (mai ales la nivel de treburi ale tarii si statului) Acest lucru nu s-a intamplat ba, mai mult, ostentativ , a dovedit in nenumarate ori ca tot ceea ce conteaza tine de acel “asa vrea muschiu’ meu”: chiar daca asta a avut ca si rezultat direct ba o greseala de protocol, ba una diplomatica, ba o mica …uimire a europenilor sau americanilor vis-a-vis de originalitatile marinaresti. Totul s-a incheiat (din punctul meu de vedere) nu doar cu decredibilizarea omului si a institutiei cat a Romaniei in sine.
  Mai ales in aceasta directie, domnul Basescu nu a demonstrat nici macar 1 % ca stie, poate sau vrea sa faca bine Romaniei si romanilor.
  Acelasi “original”, iata, il vedem punand etichete pe Darius.
  I rest my case.

 • @Nomad, pai nu vad(defapt vad da n-are rost sa despicam firu-n patru ca n-am timp da sa stii ca n-ai dreptate) ce ti se pare tie penibil si de ce ti se pae tie ca io improsc cu noroi, pana la urma urmei oamenii inteleg ce vor ei si penibil sau nepenibil am cam avut dreptate in post. desigur toti tarani aceia cu aro-urile, tractoarele si “tarabele cu branza” faceau parte dintr-o multime care mai cuprindea si oameni din inalta societate, studenti, oameni de cultura si asa mai departe. Problema e ca nu prea i-am vazut…serios. Nu stiu daca ai fost prin fata pe la El greco atunci cand a inceput sa ploua sa fi vazut cum se buzunareau si imbulzeau oamenii aia de cultura de care zici tu ca i-ai vazut..”Va rog sa luati act de ceea ce se intampla” nu altceva!!!

 • @Darius, acuma tu ii fi fiind un fel de tatal inteleptilor la nivel mondial sa nu fi nevoit niciodata sa retragi ceva ce anterior ai afirmat. Daca asa este, atunci respectele mele, dar sunt convins ca nu e chiar asa. Numai Dumnezeu se poate lauda cu o chestie de genul asta, oamenii sunt supusi greselii si cum bine spunea cineva mai sus, e o mare calitate sa vezi cand ai gresit si sa te indrepti. Eu stiu ca multora le-ar fi placut sa isi dea demisia si pana la alegeri sa dea Parlamentu o hotarare sa nu mai candideze in veci. S-a vazut ca n-au avut scrupule cu legea referendumului. A gresit ca a zis c-o face, dar si-a indreptat greseala nefacand-o.
  Nu m-as grabi sa condamn instabilitatea de care tu vorbesti, s-a vazut ce poate face stabilitatea si linistea pe vremea lui Iliescu!
  Ce sti tu despre ceausism??? Ai auzit tu de alegeri libere pe vremea aia sau de democratie sau de drept de proprietate sau macar de dreptul de a spera? De fapt ce sa auzi, ca nu erai nascut pe vremea aia. De aia te-o numit puiut :).
  Nu zic ca nu erau destui membri de partid la miting, aplaudaci la comanda si manuitori de steaguri pe-o bere, dar da-mi voie sa raman cu convingerea ca majoritatea celor adunati acolo simteau ce scandau. Poate ca visez, dar vreau sa visez in continuare, de realitatea lui Voiculescu, Iliescu, Nastase m-am saturat!

 • Simteau ?
  Eventual ,cautand mai atent, gasesi si pe cativa aflati in pragul orgasmului, Adi.
  Tu chiar crezi ca odata revenit la Cotroceni, Basescu va putea lucra si conlucra cu cei care , din ziua de cand s-a inscaunat si pana acum a dovedit dincolo de orice dubiu ca nu poate ? Daca raspunsul este”da”, intr-adevar, esti un visator.
  Sau crezi, cumva, ca primul lui gest de dupa suspendare va fi sa inchida canalul Bastroe (si ce daca ni se distruge Delta ?)pe care ucrainienii tocmai l-au inaugurat profitand de faptul ca nimeni nu mai este interesat de Romania , in Romania ?

 • Mersi ca m-ai inclus in restu, dar nu mi-ai raspuns la intrebare: votezi DA ca nu-ti place Basescu si ca te-a mintit sau crezi sincer, pe baza dovezilor prezentate de Parlament ca a savarsit fapte grave de incalcare a Constitutiei?

 • @WhIteWolf. Odata revenit la Cotroceni, ca si pana mai recent, Basescu va cauta si va gasi solutii ca acei parlamentari si in general politicieni sa fie inlocuiti intr-un fel sau altul mai indata sau mai tarziu, cu riscul de a si forta lucrurile. Deocamdata parlamentarii au castigat o lupta nu si razboiul. Institutiile statului pot sa functioneze doar daca oamenii politici nu se folosesc de acestea dupa bunul lor plac. Basescu are intentii bune si sper ca va avea si rezultate.

 • .. not impressive. Nici nu ne asteptam la altceva de la tine cu ideile tale de comunist batranicios.

 • @ Dan: Votez demiterea, până în acest punct, pentru că s-a repezit să zică o prostie, ce nu l-a pus nimeni. Deci poate greşi şi în chestii mai grave. Apoi că a-ntors-o, deci m-a minţit. Adevărul despre problemele mult mai dubioase nu-l voi afla niciodată. Nici eu, nici tu.

  @ Adi, n-am zis mare lucru, să am ce retrage. Ce-am făcut eu a fost între alegător şi ales. Astea de acum îs simple discuţii. Şi raportat la miting: a fost penibil dacă erau toţi nişte aristocraţi, toţi nişte intelectuali, să fi avut Băse dreptate în totalitate şi orice vrei tu, în orice condiţii: “Aşa-i că-i aşa? – Aşaaa-i, dom’ şăf!”

 • Ai fost vreodata la un concert? De ce oamenii fredoneaza ce le dicteaza cei de pe scena? Pentru ca le place. Asa cum si tie iti place sa pui intrebari fara sa te gandesti daca nu ai deja raspunsul. Eu cred ca ai destula minte ca sa intelegi jocul si miza lui dar nu esti obligat sa stai in tribuna si sa aclami sau sa huidui. Nici sa huidui pe cei care huiduie sau aclama, ceea ce se pare ca faci tu acum. Sunt curios cand o sa recunosti ca ai fost jenant tu insuti, daca nu cumva esti un jackass mioritic, caruia ii place sa se manjeasca cu rahat doar pentru a fi altfel decat ceilalti.

 • Esti un puiut de comunist, care a primit ce a cerut. Cred ca nici daca iti dadea o palma nu erai atat de jignit. Palma pe care o meriti. Cum iti permiti ma mucosule sa il faci mincinos pe presedintele tarii?

 • puiutz de comunist.. hehe.. dar el ce saracie facea inainte de 89?

  dar sincer te asteptai la alt raspuns?

  eu votez Da la referndum si rad de oameni creduli care absoarba minciunile lui basescu cu atata ardoare.

  noroc si tineo tot asa!

 • @ Voi -Am o doleanţă: doresc să fiu considerat de aici încolo “puiuţ de oligarh“. Deoarece vreau să fiu bogat ACUM, nu atunci. Şi să înceapă să curgă teoriile despre câţi bani am primit, măcar în teorie să mă bucur de ei. Apropo, prietena mea e PD-istă.

  @ Ciudatu’ – Mna, io ce să-ţi răspund ţie? Tu-mi zici că mă “ung cu rahat să fiu diferit” şi te semnezi aşa. Pot să răspund? M-ai făcut.

 • Insa tot n-am priceput, Darius, pana la urma ce propui? E foarte usor sa descalifici un om. Dar vad ca esti de acord ca restul politicienilor emana un iz neplacut. Este reciproc valabil si pentru PSD, PRM dupa cum ai zis. Manifestarile populare au acest penibil al lor, bineinteles. Trebuie sa definesti acest penibil in contextul actual, totusi, iar tentativa ta de a face o mica comparatie cu manifestarile Ceausestiene este putin exagerata. Oamenii sunt liberi sa strige ori “Basescu” ori “Geoana” si nu iti trebuie absolut nicio scutire ca sa nu fii prezent la demonstratie. Au tot dreptul sa anunte simpatizanti si sa ii stranga, iar simpatizantii au tot dreptul sa vina sau nu. Intr-o societate democratica de consum campaniile (subiective) si articole de presa, atentie, obiective, sunt mijloacele prin care oamenilor li se ofera posibilitatea sa cunoasca datele problemei, ca ei sa aleaga in instanta.

  Intotdeauna cand respingi un lucru, vei avea mereu in vedere un plan, o alternativa.
  Nu poti nici sa spui ca putin iti pasa (de politica in cazul asta), de vreme ce .. exista aceasta pagina cu aceste comentarii.
  Vrei sa iti pui in cui principiul respingerii raului mai mic. Dar atunci unde este binele? Ai sperante dintr-o anumita directie?
  Apoi, nu stiu de ce multi va legati de spiritul lui Basescu. “Un astfel de presedinte nu ne reprezinta.” Sigur, parca vad majoritatea romanilor usi de biserica. Este de parca nu ne-ar fi preocupat niciodata notorietatea “negativa”, vesnicele probleme ale Romaniei cu care am crescut si care au ajuns sa imi puna parca un capac la orice idee, proiect vreau sa inalt. Nimeni nu e bun, de incredere, dar cineva tot trebuie sa ne conduca. O organizare a statului tot trebuie sa avem. Daca nu noi alegem, cine va alege? Specimene precum Irimie sau asa ceva care trosnesc cateva injuraturi fara sa se gandeasca la cum se sustine o parere? Fii fara grija, acel om isi va schimba orientarea politica asa cum face musca poligoane in mijlocul camerei.

  Basescu mai are multe de invatat in politica, e adevarat, dar in Romania un raspuns curat, exemplar la intrebarile puse de tine nu va avea valoare decat pentru prea putini oameni. Trist..

  Cat despre minciuna, hai sa pornim putin de la sensul cuvantului.. dexonline spune ca este “Denaturare intenţionată a adevărului având de obicei ca scop înşelarea cuiva; neadevăr”.
  Cred ca ar fi absurd sa ne gandim ca Basescu a ascuns o intentie. In planul timpului, minciunile sunt valabile pe o semidreapta cu sensul spre trecut si originea in prezent. Anuntul demisiei nu a fost o minciuna, ci o promisiune. A fost insa atent sa nu foloseasca termeni de genul “va asigur” sau “promit”, din cate mi-amintesc.

  Asadar, cred ca un raspuns potrivit pentru Basescu la intrebarea lui Darius ar fi:
  “Nu am mintit. Minti atunci cand ascunzi sau modifici intentionat un adevar. Atunci cand mi-am anuntat demisia a fost un adevar in care am crezut. Insa demersurile parlamentarilor de a ma indeparta ca om politic, demersuri care nu fac parte din indatoririle lor morale, cel putin, au schimbat premisele acestui adevar. A fost o greseala pe care mi-o voi asuma. Prefer sa am posibilitatea de a-mi duce la indeplinire promisiunile celelalte asumate fata de electorat, decat sa dispar cu o asumare nerespectata”.
  Insa dupa ce a fost in fata a mii de oameni, obligat sa tina un discurs coerent si mobilizator..?
  Raspunsuri de acest fel au nevoie si de o atentie si dedicatie a persoanelor care le compun. Lucrurile cele mai bine finisate au intotdeauna nevoie de o perioada de pregatire mai mare. Spontaneitatea nu este nelimitata. Noi toti urmam cursul impredictibilitatii, suntem supusi la tentatii, dispozitii. Nu vom avea mereu replica potrivita.

  Basescu stiam toti ca este un om mai piperat. In politica piperul se imbina mai greu cu restul ingredientelor. Insa aici punem mirodenii peste o mancare stricata.
  Mancarea trebuie schimbata in primul rand.

  Basescu a gresit. Insa il voi sustine. Eu fac multe greseli zilnic. Am niste defecte persistente. 😛 Am spus deseori replici nepotrivite.

  Pentru mine are valoare de principiu ideea sa nu acuz oameni pentru lucruri la care si eu sunt foarte dispus.

  V-am pupat 😛

 • Foarte, frumos, da’ precum am zis – deocamdată tot aşa-s decis să votez.

  Iar Băsescu mi-este simpatic, este ghiduş şi jucăuş, un prieten fain, îs convins, ca om. Şi-aş ieşi la bere Holsten (nu reclamă, că preferată) cu dumnealui. Da’ Preşedinte, degeaba.

  Te pup înapoi.

 • sa presupunem ca sunt multi ca tine care vor vota DA iar Basescu nu va reveni la Cotroceni, pe cine vei sustine ulterior la alegerile prezidentiale?

  Stiu ca votul este secret ……….dar exprimarea poate fi libera

 • Dariuse, daca candidezi la presedintie, nu mai tre’ sa votezi. si gata. te-ai scos. io asa te-ndemn. hai c-am niscaiva necesitati de pile si relatii. s-apoi alta a fii mandria mea sa tremit pizze si beri la presedintele ROMANIEI mah. si io te pup. pot. da??? …….divertisment….pls…

 • Si-atuncea “cetateanu” o sa fie vicepresedinte.YES! Te iubesc ma cetatene, sa nu uiti.

 • @ Petru, partea serioasă: De susţinut stai liniştit că nu susţin pe nimenea. De votat nu ştiu pe cine am să votez. Adică dacă am pe cineva. Da’ am mai zis asta, măcar fii atent, că te lăudasem pentru coerenţă.

 • Dar pana a-i lua miniinterviul lui Basescu de care parte a balustradei erai?

 • bai, nerozilor!, omul nostru, JEG, a explicat clar ca si-a schimbat atitudinea dupa ce Base l-a mintit.

  simplu si corect. daca minţea Nastase sau Iliescu, nu erau ei cei mai corupti dintre mincinosi?

  dar asa, ca e vorba de Base si voi sunteti niste incapatanati, asa ca el, nu vreti sa intelegeti ca poate si Basescu are defectele lui/dosarele lui/vilele lui.

  nu e cel mai corupt, dar e acolo, unul din sistem.

 • Tocmai te-a dat la Observatorul Antenei1 … in prime-time …
  Asa am aflat de tine . Esti mare !

 • Scuze de pauza, am avut ceva de facut.

  WhIteWolf, cu cine e mai logic sa ai orgasm cu fosta care era cam curva, strica bani si o durea fix in basca de tine sau cu actuala pe care o banuiesti ca nu e in totalitate sincera, dar nu poti dovedi asta, iti mai trage cate-o scatoalca atunci cand intarzii prea mult la o bere cu prietenii si vorbeste cam porcos, da zice bine ce zice, chiar daca asta te enerveaza?

 • Da. Ai gresit.

  1. ai gresit cum l-ai abordat.
  2. ai gresit ca l-ai provocat.
  3. ai gresit ca l-ai filmat.
  4. ai gresit ca l-ai postat pe net.

  Ai gresit ca, desi erai de partea lui initial, ai dat prilejul dusmanilor sai de castiga voturi pe urma orgoliului tau ranit.

 • in conditiile in care nu avem variante din care sa ne putem alege conducatorii… nu cred ca ar trebui sa se faca un tam-tam pe seama subicetului: a mintit basescu. OK… sa zicem ca alegem suspendarea… bun… si dupa aia? ce punem in loc?? pe care dintre restul coruptilor il vedem demn de a ne conduce tara? Da, a mintit… si sa-i fie rushine… Solutii?

 • Tu esti jurnalist? Cand i`ai luat acel interviu parca vorbeai direct dintr`un butoi , se vede ca esti din Ardeal:)))

 • Darius, hai sa dam cartile pe fata, tu esti adversar vechi al lui Basescu pentru ca nu pot sa cred ca un student la o facultate clujeana, fie ea si cu plata, poate pune in balanta lucrurile bune pe care le-a facut pana acuma presedintele cu o greseala inchipuita fara nici un fel de efect negativ decat poate pentru adversarii sai si ai nostri ai tuturor. Ai pregatit demult acest “interviu”, foarte probabil impins de la spate de vreun PC-ist (dar nu, nu vine de pui de comunist), ca dovada “realizarea” ta a si ajuns la tv. Esti multumit acum? Afla ca n-ai realizat nimic, popularitatea lui Basescu nu a scazut absolut deloc, ba chiar prin agresivitatea intrebarilor pot spune ca l-ai ajutat, la fel cum il ajuta zilnic Ion Cristoiu, CTP, Mircea Badea, Gadea, Vranceanu Firea, Stan si alti improscatori de kkt pe bani. Daca iti convine galeria de “personalitati” careia tocmai i te-ai alaturat, te compatimesc sincer.

 • @ Niang – cam de nivelul tău a fost remarca; singurul lucru ce mi l-ai găsit e că-s ardelean… eşti excelent;

  @ Gaby – e părerea ta şi ţi-o respect; n-o adopt;

  @ Andreea – părerea mea personală, repet, despre “alegerea celui mai bun rău” am mai exprimat-o mai sus.

  @ Adi – Cu viitoarea.

 • Darius, de ce-ti grabesti tu procesul maturizarii (ca cetatean cu drept de vot, si ca jurnalist)? Uite ce s-a iscat. MI-E DOR DE TINE!

 • @ Adi, al doilea comentariu: Ok. Nu-ţi pot demonstra contrariul, dar nu am absolut nimic cu Băsescu, omul. Preşedintele m-a minţit. E destul motiv pentru mine să n-am încredere. Cum e un steguleţ pentru alţii să-l voteze.

  Tu eşti un susţinător de-al lui. Totuşi, eu nu te bag în oală cu nimeni, nu implic că eşti pionul cuiva. Eşti convins de părerea ta şi te apreciez pentru asta.

  Dacă aş fi plătit, prin absurd, n-ai avea cum să ştii de către cine, din mulţii lui adversari. Faci nişte observaţii aiurea, presupuneri care te dezavantajează, raportat la cum ai tratat până acum. Iar alte persoane nu au nici o legătură, despre cum ajunge ceva informaţie undeva habar nu ai. Află că blogul e relativ popular pentru un public bine definit. Nu numeros, dar important.

  Aici, tu şi cu mine suntem doi cetăţeni. Putem să ne respectăm reciproc opiniile fără presupuneri şi implicaţii repezite şi fără rost?

  @ Niang – Am uitat: de unde deduci tu că aş fi sau aş fi susţinut că aş fi jurnalist? Te afli pe un blog. Caută într-un dicţionar.

 • TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!!TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!!
  ASTA TRIMT EU CA SI MASS PE MESSENGER CAND PRIMESC DEALEA CE-L SUSTIN PE BASESCU.. CHIAR EU LAM COMPUS: “MA DISPERA MASS-URILE CARE SUNT IMPOTRIVA DEMITERII PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU. IN ACEST AN AVEM CEL MAI MIC PROCENT AL INFLATIEI IN TARA NOASTRA DIN ULTIMII 17 ANI. TOT ACEST MERIT ESTE DATORAT PREMIERULUI TARICEANU, SI NU POPULISTULUI BASESCU (DACA NU STITI CE E CAUTATI IN DICTIONAR) , CARE BOTEAZA COPIII, SI FACE POLITICA IN BISERICA CU BABELE SAU IN CARCIUMA. ACEST OM NU ARE STATURA UNUI PRESEDINTE!!!ESTE FOARE IMPORTANT!!! VOTATI: DA PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI!!! NU LASATI ATMOSFERA SI AERUL POPULIST DE BIRT DIN TOATE MASS-URILE CE SUSTIN PRESEDINTELE SA VA ATINGA SUFLETUL!!!! NE-A DUS DE NAS ODATA IN 2004, NU IL MAI LASATI SA O MAI FACA ODATA!!!! VOTATI: DA!!! DATI MAI DEPARTE DACA SUNTETI ADEVARATII “ROMANI ADEVARATI”!!!”

 • Daca nu permiti postarea de linkuri pe acest blog si mai ales a celor cu Basescu este clar ca ai devenit anti Basescu daca nu cumva erai dinainte.

 • @ Adi
  “Afla ca n-ai realizat nimic, popularitatea lui Basescu nu a scazut absolut deloc, ba chiar prin agresivitatea intrebarilor pot spune ca l-ai ajutat”
  Pai atunci poate a fost platit chiar de unii de-a lui Base. EEEE? Ce-ai gandit? Sau nu te-ai?
  O data! De doua ori! Ofera cineva mai mult?

 • @mea
  N-as crede ca poate fi opera staffului pro Basescu. Ar fi prea mult….. desi daca stau sa ma gandesc orice tehnica care are efect trebuie folosita ( in limita legala si chiar morala)

 • Marcele tata, nu sunt nici platit nici brain washed nici brainless nici altceva, sunt un cetatean cu o opinie pe care incerc s-o argumentez cat mai bine, spre deosebire de tine. Data viitoare daca ai ceva de spus spune, daca nu poate ne scutesti.

  Darius, te-au mai intrebat multi ce alternativa vezi la actuala situatie si n-am observat niciun raspuns, asa ca replica ta ” Cu viitoarea” este egal cu zero: care e aceasta viitoarea?

  Deci pana in momentul in care s-a razgandit in privinta demisiei, ai fost un sustinator al presedintelui, sau daca nu ai fost un sustinator, cel putin nu votai pentru demiterea lui. As vrea ca toti cei care citesc acest blog sa isi dea cu parerea daca tocmai am facut o afirmatie adevarata sau falsa.
  O sa respect intotdeauna opiniile logice, pe cele care nu au nici o logica imi pare rau dar nu prea pot sa le respect…

 • Ady, de pe-a mea parte esti liber sa ai orgasm cu cine doresti , domnule .Nu ma intereseaza nici macar daca stropesti cu bolta sau nu la sfarsit.
  Iar daca retorica ta se refeream mai degraba la mine, ma vei ierta, sper daca te voi dezamagi.
  Io nu umblu la kurve , bre ! -prea misuna bolile venerice pe ele. S
  Si “actuala” nu are de ce-mi trage scaltoace pentru ca ne ducem impreuna la baute. Suntem cuplul ideal !
  Eu nebun si ea betiva.

 • “Darius nu sunt permise likurile pe blogul tau????????”
  Ai mancat un c sau un n?( Fara suparare. Nu m-am putut abtine. Again. )
  Prea mult e ceea ce se intimpla aici…si-n toata tara.

Sociale