Darius Hero

Lucrurile bune încep cu deci…

L

RoBlogFestVotAșa cum am mai susținut în trecut, locul al doilea la un concurs este un adevărat trofeu pentru mine.

[Da, n-am chiar început cu deci, pentru cine se crede ghiduș să remarce…]

Fiindcă este mult mai dificil de obținut decât, să zicem, locul întâi. Necesită o mult mai ascuțită precizie, care știți deja că mi-e caracteristică mie, alăturea de finețe și virilitatea ieșită din comun, în general, mai ales cu fetele de genul feminin. Pe lângă modestie, zic. Când Jegul va fi citit pruncilor de țâță, iar triluri-liruri vor fi cântate la culcare despre eu, vă veți aminti că măcar atât ați învățat și voi de la mine, în – pe atunci – acei ani glorioși, când Jeg era biblie, iar cititul de el religie.

Iar acum, fără vreo legătură cu a mă vota pentru acel prețuit loc doi, vă prezint filmul promis, acela de acceptare a premiului de “Cel mai mișto blogger“, oferit de Nenea Cosmos și, în același timp, de candidatură pentru locul al doilea, RoBlogFest 2008.

[alternativă YouTube, în caz că merge în poze Trilul sau alte bubițe tehnologice; fie download .wmv, 25 MB]

[onest mulțam participanților: Maria Coman, Adrian Năstase, Victor Ciutacu, precum și Manuelei și lui Alin Morea, cu vitalele ajutoare la filmare, respectiv montaj și, nu în ultimul rând, că pe la mijlocul articolului, chiar, oamenilor stașnici din regie de la Atenele 2 și 3]

De asemenea, fiindcă am auzit că se practică, iar eu sunt – știți bine – un om al poporului, vă dezvălui, doar vouă și tuturor care au acces la Internet de oriunde în lume, cu cine am votat (cu justificări) la RoBlogFest, doar ca să vedeți ce nobil sunt că nu m-am ales eu pe mine înșivă. Da, înșivă, pentru că premiile ce mă vor copleși practic vă aparțin, doar că sunt ale mele.

  • Cel mai bun blog personal: Groparu’, deoarece el este o persoană, iar ea are blog.
  • Cel mai bun blog colectiv: Andreanum & Co., fiindcă o trădează “& Co”-ul, n-o mai crede nimeni că scrie singură, iar când credeam că scrie singură, nu credeam că scria ea.
  • Cel mai bun blog nou (din 2007): Creierul cu plete, fiindcă s-a născut în martie, asta făcându-l cel mai timpuriu vestitor al primăverii și al anului bun; după care s-a mai născut o tură în mai (de data asta bine), devenind cel mai târziu vestitor al primăverii, dar totuși…
  • Cel mai bine scris blog: Irene’s tea mind, fiindcă nu l-am citit nici măcar o dată, deci nu mă pot pronunța; din nefericire, pentru amintirele mele cu ei și pentru ei înșiși, la ceilalți mă pot.
  • Cel mai bun blog de divertisment: BloguLuTeo, deoarece restul sunt cele mai rele.
  • Cel mai bun blog de muzică: Monden.info, pentru că e singurul de care am auzit și am avut mereu părerea excentrică despre căci factorul definitoriu la muzică este ca să o auzi; și pentru că e și al lui Bobby “Bloggy” Voicu, care, la rândul său, este și al meu.
  • Cel mai bun blog de sport: Călin Tolontan, fiindcă, ajută ceru’, are cel mai puțin sport pe el dintre blogurile de sport și, deci, poate fi citit. Și pentru că ne anunță din prima, sub garanția propriului nume, că să luăm aragaz de pe Internet, că e mai ieftin. Și pentru că, sincer, ce naiba să votezi la blog de sport?… Dai cu banu’, tot îs populare pariurile în domeniu.
  • Cel mai bun blog: Gogu Kaizer. Ca să-l umilesc.

De asemenea, amintind bloguri importante din țară, pornind de la principiul că le-am făcut eu, iacătă, iubiți și iubite (între voi), îl invit public și punctual pe – cine? exact! – Adrian Năstase, să vină și el zglobiu la festivitatea și petrecerea RoBlogFest, ca invitat direct al mieu și ca un adevărat blogger de succes, care a ajuns. Și, în general, să ia și alții exemplu de la el cum se face, nu că le-ar ieși vreodată.

Nu vi se pare și vouă că RBF2008 sună cam Rebelde?… Întreb. În rest, fiindcă am văzut eu în caietul dictando de sugestii și reclamații… tot la categoria “cititorii întreabă, factorii poștali fac grevă de avertisment”.

{democracy:6}

[până acum s-au urcat în vagoane însumi, Dacian Groza, CreierulCuPlete, Jumară, Flaviu Comănescu, Pamfil Groza]

135 comentarii

Sociale