Darius Hero

Lucrurile bune încep cu deci…

L

RoBlogFestVotAșa cum am mai susținut în trecut, locul al doilea la un concurs este un adevărat trofeu pentru mine.

[Da, n-am chiar început cu deci, pentru cine se crede ghiduș să remarce…]

Fiindcă este mult mai dificil de obținut decât, să zicem, locul întâi. Necesită o mult mai ascuțită precizie, care știți deja că mi-e caracteristică mie, alăturea de finețe și virilitatea ieșită din comun, în general, mai ales cu fetele de genul feminin. Pe lângă modestie, zic. Când Jegul va fi citit pruncilor de țâță, iar triluri-liruri vor fi cântate la culcare despre eu, vă veți aminti că măcar atât ați învățat și voi de la mine, în – pe atunci – acei ani glorioși, când Jeg era biblie, iar cititul de el religie.

Iar acum, fără vreo legătură cu a mă vota pentru acel prețuit loc doi, vă prezint filmul promis, acela de acceptare a premiului de “Cel mai mișto blogger“, oferit de Nenea Cosmos și, în același timp, de candidatură pentru locul al doilea, RoBlogFest 2008.

[alternativă YouTube, în caz că merge în poze Trilul sau alte bubițe tehnologice; fie download .wmv, 25 MB]

[onest mulțam participanților: Maria Coman, Adrian Năstase, Victor Ciutacu, precum și Manuelei și lui Alin Morea, cu vitalele ajutoare la filmare, respectiv montaj și, nu în ultimul rând, că pe la mijlocul articolului, chiar, oamenilor stașnici din regie de la Atenele 2 și 3]

De asemenea, fiindcă am auzit că se practică, iar eu sunt – știți bine – un om al poporului, vă dezvălui, doar vouă și tuturor care au acces la Internet de oriunde în lume, cu cine am votat (cu justificări) la RoBlogFest, doar ca să vedeți ce nobil sunt că nu m-am ales eu pe mine înșivă. Da, înșivă, pentru că premiile ce mă vor copleși practic vă aparțin, doar că sunt ale mele.

 • Cel mai bun blog personal: Groparu’, deoarece el este o persoană, iar ea are blog.
 • Cel mai bun blog colectiv: Andreanum & Co., fiindcă o trădează “& Co”-ul, n-o mai crede nimeni că scrie singură, iar când credeam că scrie singură, nu credeam că scria ea.
 • Cel mai bun blog nou (din 2007): Creierul cu plete, fiindcă s-a născut în martie, asta făcându-l cel mai timpuriu vestitor al primăverii și al anului bun; după care s-a mai născut o tură în mai (de data asta bine), devenind cel mai târziu vestitor al primăverii, dar totuși…
 • Cel mai bine scris blog: Irene’s tea mind, fiindcă nu l-am citit nici măcar o dată, deci nu mă pot pronunța; din nefericire, pentru amintirele mele cu ei și pentru ei înșiși, la ceilalți mă pot.
 • Cel mai bun blog de divertisment: BloguLuTeo, deoarece restul sunt cele mai rele.
 • Cel mai bun blog de muzică: Monden.info, pentru că e singurul de care am auzit și am avut mereu părerea excentrică despre căci factorul definitoriu la muzică este ca să o auzi; și pentru că e și al lui Bobby “Bloggy” Voicu, care, la rândul său, este și al meu.
 • Cel mai bun blog de sport: Călin Tolontan, fiindcă, ajută ceru’, are cel mai puțin sport pe el dintre blogurile de sport și, deci, poate fi citit. Și pentru că ne anunță din prima, sub garanția propriului nume, că să luăm aragaz de pe Internet, că e mai ieftin. Și pentru că, sincer, ce naiba să votezi la blog de sport?… Dai cu banu’, tot îs populare pariurile în domeniu.
 • Cel mai bun blog: Gogu Kaizer. Ca să-l umilesc.

De asemenea, amintind bloguri importante din țară, pornind de la principiul că le-am făcut eu, iacătă, iubiți și iubite (între voi), îl invit public și punctual pe – cine? exact! – Adrian Năstase, să vină și el zglobiu la festivitatea și petrecerea RoBlogFest, ca invitat direct al mieu și ca un adevărat blogger de succes, care a ajuns. Și, în general, să ia și alții exemplu de la el cum se face, nu că le-ar ieși vreodată.

Nu vi se pare și vouă că RBF2008 sună cam Rebelde?… Întreb. În rest, fiindcă am văzut eu în caietul dictando de sugestii și reclamații… tot la categoria “cititorii întreabă, factorii poștali fac grevă de avertisment”.

{democracy:6}

[până acum s-au urcat în vagoane însumi, Dacian Groza, CreierulCuPlete, Jumară, Flaviu Comănescu, Pamfil Groza]

135 comentarii

 • Să corecteze cineva imbecila greşeală de identitate de mai sus, iar Valeriule, de-ţi mai laşi cookie-uri pe toate firewallurile, îţi tai mâinile pân’ ajung precum ale mele, le umplu cu pluş, mi le ataşez şi te pălmuiesc.

 • Super tare ! Bravo bă !
  Ne putem da mari la prieteni, chiar combina femei ca citim blogu tau 🙂

 • “victor ciuta-cu ochi umezi” < gluma de-aia de nu rade nici cel mai prost din spatele blocului.

  Nu-l cunosc pe om, dar mi-e antipatic. Dupa ce-am auzit, dupa ce-am citit, dupa poze, dupa primul post de pe blogul lui. Foarte antipatic. Si era sa-ti strice si filmuletul de mai sus.

 • Alexx tocmai ce a rulat. :)F

  Flo – el n-a scos excelenta producţie creativă (nu) cu “ciuta-cu om umezi”. El a zis că are ochii umezi, a fost un om realist. Ci Hodoroncu’ a dus-o mai departe prin acea cratimă bine aleasă, dar prost plasată. Dacă îţi vei pune degetul arătător pe pupilă, vei constata cu stupoare că şi tu eşti mult asemeni lui Ciutacu, pentru căci şi ochii tăi sunt umezi. Ciutac care este chiar printre cei mai simpatici antipatici ce-i cunosc. Întrebări?

 • Darius, da’ de gospodine, sa le iei apararea nu zici nimic??? Ca mai mare sau mai mica, tot omu are una p-acasa, mai spala, mai calca, mai hraneste hodoronci…de-i face mari, ca sa dea cu commentul pe bloage…! 🙂

 • s-a trezit idolul gospodinelor ,din Darius.

  Poate daca le aperi , nu li se mai vad bigudiurile ,animalule 🙂

 • eu am fost totusi decent si realist , sustinind ca gospodinele au capot si bigudiuri. Tu , vaz ca le-ai cotonogit sub centura, spunand ca ELE fata in loc sa nasca. Subtil de tot 🙂

 • ho. ce naiba aveti cu troncu’? gata. o spus si el vreo doua prostioare si voi, pac, il dati cu capu’ de pereti. lasa-l Doamne iarta-ma sa-si revina ca ii ametit. zicem una alta, da’ nu direct la brisca.

  a doua. ce naiba ma? ala din filmuletz pare cachiar ii studio de stiri. nastase e chiar nastase. ce pereu are pamfil asta dom’le… si acu’ ma uitai si pe linkurile alea. ciutacu acela chiar lucreaza la (un fel de) stiri si la jurnalu’ vaz. in afara de externe jurnalu’ nu imi place da ma rog, bravo lui.

  a treia. io nu te votez neica. daca iesi pe locu’ I? asa nebarbierit cum esti nu m-ar mira.

  a patra. i-ai trimis baietului ala lanterna? unde-i poza?

  a cincea. cand scrii ma stimabile si maretzule articolu’ ala despre lingai? a?

 • aha. accept explicatia.

  ma lasasem indus in eroare de fraza gospodinei ” mai hraneste hodoronci…de-i face mari “. Sincer nu m-am gandit deloc la …..concubin .

 • io am votat da nu’s de ce nu poci decat la popular. adica la aia din popor. pe la ce am apucat. ca ie multe categorii. io am vrut sa fac parte si din juriu da’ vaz ca nu ie voie la popor.

 • pai acolo unde esti tu am votat la populari. ca io si asa sunt crestin-democrat. nu socialist da’ noah… daca iti cetesc blogu … puschea… am votat si cu un socialist odata in viata. de fapt a doua oara. prima oara am votat pe iliescu cand era in turu’ 2 cu vadim.

 • mai troncule. semeni cu un personaj al lui marin preda.
  era un dialog in spiritul asta :

  – buna ziua tovarase.
  – eu nu sunt tovaras cu dumneata. eu sunt domn.
  – buna ziua domnule.
  – eu nu sunt domn cu dumneata.
  – buna ziua.
  – te priveste.

  asa si cu postarile tale.

 • intreaba-l, incompetentule.

  toadere, ma speriasem ca amintesti de Cocosila.

 • 🙂 😀 🙂
  Şi aşa, aveai blog înainte de revoluţie. 🙂 😀 🙂
  Ce mai contează că nu era INTERNET atunci… eu tot am întrebarea cum reuşeşti să-i pui pe micuţi să reacţioneze aşa. E drept că ciutacul putea să vorbească liber şi nu să citească, că doar e de profesie. Şi ţuica aia putea să fie la ţap.

  E drept că îmi încurci lucrurile, vroiam şi eu două locuri de 3,14 cu conţinut minim de glucoză în uree, să nu dea în diabet.

  Tu râzi aici de de domnu’ Stolo şi mi-e îmi taie Dorel cablu de curent şi-mi fură, din cei 20 jdemii de volţi care treceau prin ţeava aia racita cu substanţă uleioasă, taman ăia care veneau la PC-ul meu, drept care s-a stins. Ce mai, de acum era mort-mort, nu mai clipea nici la hopuri. Am încercat să-l resuscitez, i-am dat un pahar de apă şi am sclipit timid monitorul din condensatorii aia mari, după care, evident, s-au condensat şi ei iar apa s-a transformat în zăpadă. Şi pe când ningea liniştit cu lipsă de electroni strigau alarmele pe la vecini de ziceai că a venit cutremurul ăl mare şi lea zguduit senzorii de nu mai ştia goarna pe ce ton să strige. Când au împins aia, cam după o oră, nişte volţi pe ţeava plină cu ce nu a ars din uleiul ala de răcire, a trebuit să schimb un PELE500 la monitor şi acum merge cu frecvenţă de 30 Hz şi aud, suspect de bine aud, toate antenele Voiculesciene simultan. O fi un semn.

  De aceea vreau să negociez cu tine, să-mi laşi măcar un loc pi, adică 3 şi 14, la un concurs din asta de bloggareală, să-mi iau şi eu cu banii de premiu câteva mii de pixeli. Cică dacă îi iei la vărsat numai plăteşti Taxa Verde, că e mici şi uşor de ascuns prin buzunare.

  Hai rămâi sănătos, şi mergi la concursul ăla, cu distribuţia asta rupi gura târgului.

 • Mă, tu eşti bolund cu rezultatele. Vineri seară, mo, la festivitate. Şi parcă ziceau că se publică online, imediat dupe. Dacă vrei, hát, îţi trimit sms imediat urc pe scenă. 😛

 • io de unde cucuruz sa stiu? nu am mai fost acasa de 3 ani. daramite sa mai stau sa vaz ce se intampla in blogosfera.

  auzi la el. bolund. nici macar nu stie ce zice. noroc ca e pamfil sa-l tempereze. parca vad ca ia locu’ 3.

Sociale