Darius Hero

De ce două fete la bar par disponibile, iar doi băieți la bar par homosexuali?

D

Mă-ntreb și eu, firesc, cu un amic, lăbar.

Am decis că, de acuma înainte, vreau și e mult mai facil să fiu permanent cel de-al doilea blogăr al României. Indiferent de care ar fi primul și cum se succed restul pe acel loc. De fapt, în năzuința mea de altfel nobilă, voi face tot posibilul a fi îndeajuns de precaut încât să nu-mi calc strâmb pe principii, riscând să mă întrec și să fiu înaintea mea – un câștigător absolut, într-un moment de neatenție. Nici nu cred că am mare concurență pe locul secund, așa că ar fi pur și simplu corect să primesc asta din oficiu.

Deși nu știți, suntem într-o dată magică, așa că vom păstra incipitul pentru o dedicație deosebită, intitulată “Fiindcă o să te duci de râpă cu ecou, înainte să intri în cultura populară…“.

O profundă prosternare lirică în fața celui care ne-a dus cu cel mai dulce zăhărel, Traian Băsescu, căruia azi îi comemorăm nefericita zi a nașterii.

E freamăt în giur și tremur tot
A venit patru promorar!
Ieri până-n seară am scrijelit
Cadou lui marinar.

Sunt frânt dar împlinit și demn
Nu i-am găsit picior de lemn,
Dar îi închin umil onor.
Din inimă de alegător:

Se adună în curând trei ani
De când suntem cu tine.
Câțiva din noi ne-am resemnat,
Nu vrem să trăim bine.

Nu mai vrem lacrime-n teveu,
Scandal și anticipate,
Țigănci, găozari și păsărici
Și alte mai deșarte.

Ești cu tupeu și cu talent, bă,
Nu spriț la Blitz… nici măcar apă plată.
Dorim, de ziua ta, Traiane,
Să mergi chiar s-o faci lată.

Notă:

Diana Tușa (da, PNL) este, probabil, cea mai persoană dintre câte le-am cunoscut. În această perspectivă favorabilă sunt scrise următoarele rânduri, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Stimabila domniță este noua mea feblețe politică, în contextul în care administrez blogul lui Năstase, mă am binișor cu Alexandreasca și, în general, de fapt, “iau bani” de n-am unde-i pune de pe la toți, învârtind corupt jocurile politice pre Internet, cu un entuziasm de care sunt capabil, se pare, dar total inconștient, aflând despre asta, firește, citind în diverși, care știu mai bine decât însumi.

Să mă explic. Am rămas, constrâns de împrejurări, la Capitală, pentru sfârșit de săptămână. N-a fost chip să plec. Iar sâmbătă seara, aproape forțat de Ciubotaru, m-am deplasat, strâns la inimă, împreună cu sus numita penelistă și dubiosul ei anturaj, într-o înfiorător de tristă locație bucureșteană de bani gata, dosită-ntre blocuri și fumuri specifice, ca să consum o beiuturică alcoolică și să dospesc un nou Jeg, precum este acesta de-l citiți.

Vă povestesc una dintre marile revelații ale vieții mele spurcate, deci solicit sporită atenție.

În această nouă teribilistă experiență, am învățat, pentru voi, că până și orgasmul social al fiței, din ipocrita noastră țărișoară, este abia capabil să se identifice LEIT cu nimic mai mult decât vărul meu din comuna Hida, județul Sălaj, medic veterinar, un fecior simplu și fără pretenții. Amărâții cu care am avut de-a face în dramaticul club al fandoselii sunt o penibilă scuză pentru niște ființe cu tente umane. Am vomitat în sine de scârba profundă provocată de banalitatea grețoasă a acelui cumul mustind de idioțenie.

Voi încerca să explic minților dvs. puține morala acestui riscant experiment, cu pizde dansând într-un fel ce se vroia lasciv, dar ieșea dizgrațios, pe tejghelele cretine ale degradării umane. Am vizitat un penibil local, unde, bând mult, ca să am curajul să recunosc pentru mine depresivul evident, am constatat irevocabil căci cele mai favorabile succese personale la nivel social al întâiului pârlea cu impresii pălesc fad înaintea autenticității elementare a unui caracter format pe structura unei personalități reale oricât de simple.

Va las o clipită să rumegați.

Mi-am dat seama, printre tot felul, uitându-mă la alții că, dacă aș avea destui bani și, totuși, aș arăta exact la fel, poate chiar mult mai rău, aș fi încă extrem de sexy, în contextul propice. Că, între potrivitele panarame, oricine se poate integra fericit, cu anumite condiții, iar majoritatea pizdelor par favorabile în minimum de circumstanțe atenuante.

Agățat de Capitală:

Auzi, semeni izbitor de bine cu Monica Bârlădeanu…

Agățat de Cluj:

Auzi, Monica Bârlădeanu seamănă izbitor de bine cu tine…

***

LegumeFructeMatza

Da, aceea este o pisică moartă, dar asta proaspăt, ca restul obiectelor din imagine. Nu are vreo legatură directă cu articolul, dar îi mulțumim lui Florin Bretotean pentru conjunctura puțin stânjenitoare, pentru – la urma urmei – un animal, în care a găsit-o.

40 comentarii

De Darius Groza

Sociale