Darius Hero

Lucrurile bune încep cu deci…

L

RoBlogFestVotAșa cum am mai susținut în trecut, locul al doilea la un concurs este un adevărat trofeu pentru mine.

[Da, n-am chiar început cu deci, pentru cine se crede ghiduș să remarce…]

Fiindcă este mult mai dificil de obținut decât, să zicem, locul întâi. Necesită o mult mai ascuțită precizie, care știți deja că mi-e caracteristică mie, alăturea de finețe și virilitatea ieșită din comun, în general, mai ales cu fetele de genul feminin. Pe lângă modestie, zic. Când Jegul va fi citit pruncilor de țâță, iar triluri-liruri vor fi cântate la culcare despre eu, vă veți aminti că măcar atât ați învățat și voi de la mine, în – pe atunci – acei ani glorioși, când Jeg era biblie, iar cititul de el religie.

Iar acum, fără vreo legătură cu a mă vota pentru acel prețuit loc doi, vă prezint filmul promis, acela de acceptare a premiului de “Cel mai mișto blogger“, oferit de Nenea Cosmos și, în același timp, de candidatură pentru locul al doilea, RoBlogFest 2008.

[alternativă YouTube, în caz că merge în poze Trilul sau alte bubițe tehnologice; fie download .wmv, 25 MB]

[onest mulțam participanților: Maria Coman, Adrian Năstase, Victor Ciutacu, precum și Manuelei și lui Alin Morea, cu vitalele ajutoare la filmare, respectiv montaj și, nu în ultimul rând, că pe la mijlocul articolului, chiar, oamenilor stașnici din regie de la Atenele 2 și 3]

De asemenea, fiindcă am auzit că se practică, iar eu sunt – știți bine – un om al poporului, vă dezvălui, doar vouă și tuturor care au acces la Internet de oriunde în lume, cu cine am votat (cu justificări) la RoBlogFest, doar ca să vedeți ce nobil sunt că nu m-am ales eu pe mine înșivă. Da, înșivă, pentru că premiile ce mă vor copleși practic vă aparțin, doar că sunt ale mele.

 • Cel mai bun blog personal: Groparu’, deoarece el este o persoană, iar ea are blog.
 • Cel mai bun blog colectiv: Andreanum & Co., fiindcă o trădează “& Co”-ul, n-o mai crede nimeni că scrie singură, iar când credeam că scrie singură, nu credeam că scria ea.
 • Cel mai bun blog nou (din 2007): Creierul cu plete, fiindcă s-a născut în martie, asta făcându-l cel mai timpuriu vestitor al primăverii și al anului bun; după care s-a mai născut o tură în mai (de data asta bine), devenind cel mai târziu vestitor al primăverii, dar totuși…
 • Cel mai bine scris blog: Irene’s tea mind, fiindcă nu l-am citit nici măcar o dată, deci nu mă pot pronunța; din nefericire, pentru amintirele mele cu ei și pentru ei înșiși, la ceilalți mă pot.
 • Cel mai bun blog de divertisment: BloguLuTeo, deoarece restul sunt cele mai rele.
 • Cel mai bun blog de muzică: Monden.info, pentru că e singurul de care am auzit și am avut mereu părerea excentrică despre căci factorul definitoriu la muzică este ca să o auzi; și pentru că e și al lui Bobby “Bloggy” Voicu, care, la rândul său, este și al meu.
 • Cel mai bun blog de sport: Călin Tolontan, fiindcă, ajută ceru’, are cel mai puțin sport pe el dintre blogurile de sport și, deci, poate fi citit. Și pentru că ne anunță din prima, sub garanția propriului nume, că să luăm aragaz de pe Internet, că e mai ieftin. Și pentru că, sincer, ce naiba să votezi la blog de sport?… Dai cu banu’, tot îs populare pariurile în domeniu.
 • Cel mai bun blog: Gogu Kaizer. Ca să-l umilesc.

De asemenea, amintind bloguri importante din țară, pornind de la principiul că le-am făcut eu, iacătă, iubiți și iubite (între voi), îl invit public și punctual pe – cine? exact! – Adrian Năstase, să vină și el zglobiu la festivitatea și petrecerea RoBlogFest, ca invitat direct al mieu și ca un adevărat blogger de succes, care a ajuns. Și, în general, să ia și alții exemplu de la el cum se face, nu că le-ar ieși vreodată.

Nu vi se pare și vouă că RBF2008 sună cam Rebelde?… Întreb. În rest, fiindcă am văzut eu în caietul dictando de sugestii și reclamații… tot la categoria “cititorii întreabă, factorii poștali fac grevă de avertisment”.

{democracy:6}

[până acum s-au urcat în vagoane însumi, Dacian Groza, CreierulCuPlete, Jumară, Flaviu Comănescu, Pamfil Groza]

135 comentarii

 • mai bine dadeai cu banu` si nu-l nimereai pe tolo…
  nu comentez alegerea ta si nici nu ma refer la blogu` lui. tolontan e o eczema urata a presei sportive. nu ma obosesc sa argumentez ca nu merita efortul. stie multa lume. daca blogul e de calitate bravo lui. pentru restul multe … bip-uri.

 • Cred că am să particip şi eu la bâlciul acesta, mă puteţi considera înscris la comentarii. Să vedem doar dacă mă vrea publicul.

 • Să am şi votul familiei, da?! Deşi dacă pe UNUL singur l-am convins, pot să mă duc împăcat, când va fi să-mi suie ceasul cel de pe urmă.

 • Ti-aş zice şi eu pe cine am votat la RBF2008 dar nu te interesează deci nu îţi spun. Totuşi pentru că poate te interesează îţi spun că la categoria “Cel mai bun blog” am votat jeg.ro motivul fiind că eu am ştiut dinainte că tu nu visezi la locul 2 şi eu îţi vreau răul şi deci să iei coroniţă de premiant ca să râd de faţa ta când o să o porţi.

  @Flo – am pus pe dubios.ro la “Cel mai bun blog nou (din 2007)” – cine e cel mai bun prieten al tău, ha? Spune cine?

 • Darius, trei cafele, totusi. Te-am votat si la nenea cosmos, da? Se poate dovedi, deci trei. Daca nu as fi fost nasa taman la Bacau, as fi venit sa imi dai cafeaua, dar nah, asta este. Ce sa mai fac? Lasa, data viitoare, ma inviti? 😛

 • Io zic că, din punctul de vedere că nu primeşti nici apa rece din ea, poţi să mai tot adaugi, fără nevoie să argumentezi. 😛

 • Ma doare muschii de la falci ca m-am râs tare. Ciuta-cu ochi umezi spumega.:)

 • Eu îs ăla de mă inhib la budă, cu mine însumi, reflectându-mă în chestia de tras apa, deci nu intru, deci să mai ieşi tu uneori. 🙂

 • @Victor Ciutacu

  Tu nu poti nimic. Esti prea prostut. Aici e buba. ” daca nema putirinta, geaba chichirez galceava ” Ciuta-cu ochi ( mult prea ) umezi 🙂
  Barbatosule, m-ai dat gata 🙂

 • @victor Ciuta-cu ochi umezi.

  Ce bine te-a pocnit Darius cu ” Sucarila “. Manca-l-ar mama pe Ciutacu, umezelul de serviciu 🙂 Nu te scuip de deochi ca ai si-asa destule lichide pe mataluta 🙂

 • Mă, Hodoronc, eu cu Şucărilă mă refeream la amicul ŞuKăRiT, care comentează la Ciutac pre bloagă. Or tu nu ştiu cum nu te duce capu’ să veji căci filmul e o parodie. Personagiele au participa benevol şi bucuroase. Unde anume bagi tu în toată tărăşenia intrigi debile? Prefer să cred că e o ne-nţelegere…

 • hahahahahahaha
  … asta cu * Ciuta-cu ochi umezi* e perla zilei. No offence D-le Ciuta-cu 🙂

 • @Darius Groza

  Am inteles mesajul. Dar raman la parerea mea 🙂 ( ne me quitte pas ) 🙂

 • De multa vreme nu ma mai delectasem cu atata revarsare de prostie la un loc. Darius, treci printr-un proces de rebranding al blogului? Te-ai gandit ca mai multi prosti inseamna mai multa putere? Te apuci sa candidezi la uninominal?

 • si cine a luat ma locul unu? io’s nedumerit. ce e festivalu’ asta? la telejurnal apare roblogfestu’ asta? sunt mai multi concurenti sau darius vrea locu’ doi de chichi? si de unde venim noi, oamenii? exista un sens in viata?

 • Aia cu ochii umezi a şi zis-o el însuşi şi chiar sunt umezi. Dragul de el, duios.

  Tuadere: deci iexte Nenea Cosmos, concurs, câştigat; urmează RoBlogFest (pentru locu’ 2), unde e câta butonul de deasupra filmului, ce tre’ urmat şi făcut cont şi votat şi salvat voturile.

 • @victor ciuta-cu ochi umezi

  Cum zici matale ?

  ” De multa vreme nu ma mai delectasem “…Greu cu gramatica asta, mai ales cu vorbele. Mai incranceneaza-te o data, poate, poate iasa si ceva de Doamne-ajuta din tastatura matale 🙂

 • @darius, lasa ca nici matale nu le stii chiar pe toate. Fiecare cu ale sale . Ca doar n-o fi foc .

 • Darius, copile, fa ceva cu ban-ul ala, zau, e pacat sa strici bunatate de blog pe prost… Asculta la mine ca is mai batrana 😉 Si sfatul intra la plata, patru cafele 😀

 • Io nu dau nici un ban de la mine, nici dacă-s pe IP-uri. Hát, ca să numai zic căci prostia tre’ expusă, la îndemână, unde s-o vază lumea şi să râză.

 • Daca e vb de impartit cafele la gospodine ( era sa scriu Oane ) cu capot inflorat si bigudiuri multicolore , pe mine sa nu contati.

 • musteste testosteronu’ printre comentarii. !!!
  bai grozo, iti dai tu seama ce a devenit blogu’ tau? locu’ al mai loc din toate pentru rupt muschiu’ auricular (habar n-am daca exista. sa imi spuna bibliotecaru’) din toate blogurile.

  random message : ne quittez pas. on va prendre votre appel. ne quittez pas. on va prendre votre appel. ne quittez pas. on va prendre votre appel. ne quittez pas. on va prendre votre appel.

 • Maria a anuntat in prime-time ca esti omul cel mai iubit de Popor, Nastase a declarat public ca te apreciaza, te-ai autodenuntat cu privire la legaturile voastre obscure si, colac peste pupaza, Victor rosteste vorbe grele despre tine. Dar nu-ti face (prea multe) griji… nu te cheama la DNA (cel putin pana la RBF), asa ca du-te si fa-i bagaju’ lu’ Pamfil, de cate ori tre’ sa te roage? 🙂

Sociale