Selectaţi aici." />

Selectaţi aici.

sari la comentarii

De ieri până azi am făcut o treabă. Haideţi ca să v-o povestesc.

Am luat de pe Internet un ID. De messenger. Care era public acolo, ca să îl iei, ceea ce am făcut, conform indicaţiilor.

Mereu am fost fascinat de ce-şi publică lumea datele de contact, când nu-i întreabă nimeni, respectiv de ce nu şi le dau nici în ruptul capului, dacă li se cer. Am fost tot timpul curios de ce se teme lumea să-şi dea numele, când cineva vrea să-l ştie, da’ de ce şi-l scrie peste tot, când nu e nimeni interesat.

***TricolorulBicolor

***

După ce l-am luat, pe ID zic, am purces în a-l utiliza în scopul publicării sale: pentru a contacta persoana posesoare. Am pornit un binecunoscut software de conversaţie online şi am început să-i vorbesc.

Mărunte. Nimic relevant. Am salutat cordial. Am împărtăşit nişte opinii. A fost curioasă la nivel de sursă a ID-ului ei. I-am explicat. Pentru nici o clipită nu m-a întrebat că cine. Eu eram, atât avea importanţă, nu sunt decisive detaliile. Cam asta-i starea generală online: cât timp nu-ţi poate cineva băga direct un degetul în fund pe stradă, e bine. Nu necesiţi amănunte.

***DiverseLiniiParalele

***

Şi am vorbit cele mai abstracte socoteli ce mi-au putut trece prin cap. I-am spus ce se aude de pe geam, unde locuiesc, care-i starea generală a lucrurilor în acea seară. Şi ea-mi răspundea tot atât de activ, pe cât de pasiv o întrebam eu. Uneori mă întreba înapoi, iar eu manifestam acelaşi interes dezinteresat.

După care s-a făcut târziu, aşa că ne-am luat la revedere şi ne-am culcat, urmând să reluăm a doua seară.

A doua seară am venit de la serviciu, precum un familist practicant, mi-am turnat apă, am băut-o, am făcut pişu la veceu, m-am schimbat în haine de casă din hainele de stradă şi trotuar şi m-am aşezat la calculator, unde am contactat noua mea cunoştinţă, aşa cum stabilisem de comun acord în seara precedentă. În a treia replică, a zis că sunt ciudat. Am salutat frumos şi am plecat.

Ce vreau să spun? De ultima dată când cineva s-a gândit să se comporte normal, lumea s-a întors cu curu’-n sus.

***J_G

[Letiţea]

***

Mie-mi place să mă uit la Olimpiada de la Beijing din greşeală. Adică atunci când prind. Şi preferabil să nu mă pot opune. Deci să fiu cu cineva de care sau undeva unde nu-mi place, iar asta să fie singura distracţie.

Cel mai mult mă bucură probele alea de alergare lungi, de 450.000 de km în curbă. Fiindcă durează toată ziua şi pot să mă duc la serviciu, să dorm, să-mi comand mâncare, să îmi gătesc chiar, să-nvăţ să cânt la ukulele şi încă să nu fie gata.

Ce admir însă din toată organizarea lor este transmisia: nu există pauză publicitară, nu că le-ar fi teamă că s-ar întâmpla ceva fix atunci; operatorii se chinuie să găsească diverse cadre de reluare cu fuga, ceea ce ne dezvăluie cum ar arăta cursa dacă atletele s-ar plimba.

***

LinieCurba

***

Şi dragii de comentatorii, câtă dedicaţie şi pasiune: sunt la fel de entuziaşti referitor la desfăşurare, de zici că-i tras cu arcul, unde trebuie să vorbească la 300 de cuvinte pe secundă, ca să-şi facă norma, să le dea salariul, chiar dacă la alergare ar putea să pună muzică simfonică şi să mai intervină cu un buletin meteorologic.

Dar apogeul sunt fetele: jumătate dintre ele aleargă degeaba, fiind pe primele locuri în 90% din cursă, care nu-şi are sensul, când alealalte 2 sau 3 le depăşesc în ultimele 30 de metri într-un sprint de isterice, cu capul înainte, în cădere. Şi – culmea! – primele par atât de uimite de acest eveniment neprevăzut. După ce-au ţănţoşit 10 ore încontinuu, ca nişte curci proaspăt cufurite, acum cască ochii stupefiate, se agaţă de aer de parcă trece nunta pe uliţă şi le ia căruţa sub roţi.

***Fig1

[Licuricea]

***

Darius: Am luat ID-ul din monitorul fratelui meu şi am venit să te enervez.
Mia: ;;)
Mia: nah, de ce ai face asa ceva?
Darius: Te rog să nu mai pui întrebări tâmpite pe parcursul acestui proces.
Darius: Vreau să ştiu, deci, mai multe despre tine. Aş prefera chestiuni prin care să te pot ataca.
Mia: nu prea semeni cu dacian, ashai?
Darius Şi pune cratime, nu fi imbecilă.
Mia: :) ) Ok, enough
Mia: pa
Darius: Râzi ca proasta-n târg.

S-a supărat. Nu îmi mai răspunde. Nu-mi explic.

***

PrimaPozaCuOmulInvizibil


356 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 26, 2008 la 20:41
  link permanent
  toader zice ca:

  te-a apucat harnicia sa pui articol nou.

 2. August 26, 2008 la 20:43
  link permanent
  Andra zice ca:

  Hi, am intrat din curiozitate. Mi-a spus leyla despre tine (respectiv faza cu “Ai facut sex, recunoaste”…;))…geniala!). Asa…si vroiam sa-ti zic ca-i misto ce scrii si keep going;)

 3. August 26, 2008 la 20:48
  link permanent
  toader zice ca:

  deci ai facut sex.

 4. August 26, 2008 la 20:49
  link permanent
  mea zice ca:

  fourth

 5. August 26, 2008 la 20:49
  link permanent
  toader zice ca:

  bag picioarele ce nervi mi-am facut azi. pa.

 6. August 26, 2008 la 21:21
  link permanent
  virgula zice ca:

  Dac-ai pus deja capatana la spanzuratoare inseamna ca cineva a indraznit sa incerce o litera gresita?! Tz, tz… urat din partea stimabilului!

 7. August 26, 2008 la 21:31
  link permanent
  Simona zice ca:

  Asa ca fapt divers, blogul tau citit cap-coada ia cam 3 zile cu pauza de pisu, mancare,caca, somn:D si e tare:) m-ai facut sa rad:D
  Aaa da, si mi se pare cunoscut omul invizibil. Cred ca l-am vazut mai vazut pe undeva dar nu-mi dau seama unde..sigur l-am vazut pe hi5! Tin sa mentionez ca am dat de tine de pe blogul lui Zappy:)

 8. August 26, 2008 la 21:34
  link permanent
  andrada zice ca:

  eu una urasc oamenii aia care, atunci cand iti iau id’ul de pe undeva si ii intrebi frumos, politicos, cine sunt, ei raspund : “un baiat/ o fata”. si atat. ei asteapta ca tu sa repornesti conversatia. e penibil!

  dar omul invizibil nu bea chiar nimic? o bere, un suc, o apa plata cu lamaie? doar sta la masa. ciudat om!

 9. August 26, 2008 la 21:46
  link permanent
  Cornelia zice ca:

  Don’şoara Mia aia şi-a meritat-o, zic. Şi-a meritat comparaţia ce i-ai adresat-o.

 10. August 26, 2008 la 22:58
  link permanent
  S zice ca:

  Eu zic ca in spatiul lipsa dintre J si G sa inventezi o noua litera, care sa se cheme litera itasa. (cu tot cu diacritice, pe care computerul de pe care scriu nu le cunoaste…)

 11. August 27, 2008 la 00:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă zice cineva .jpg… îl las în pace de nu se vede.

  Andra, mulţămi, Simona – vezi Andra. :)

  În rest, aveţi dreptate, mai puţin Toader.

 12. August 27, 2008 la 00:22
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Îi “jug”, că de-aia îi spânzurătoare.

 13. August 27, 2008 la 00:35
  link permanent
  octav zice ca:

  Darius e “curioasă”, sau a scris letiţiEa?

 14. August 27, 2008 la 03:39
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Draga Darius, … iti multumesc ca m-ai pus “Primul in Top”, la acest post … Esti un sughy bughy >:P

 15. August 27, 2008 la 07:31
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  Clar, ai făcut o treaba mare de ieri pînă azi. Ciuma a pus link spre un site porno, netotul! :D

 16. August 27, 2008 la 08:14
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Darius, vrei sa vorbesti cu mine? Promit sa pun cratima!!! Hai ca iti dau tandrete. Da-mi atentie, te rog!
  Pe mine cel mai tare ma enerveaza aia care FAC SCHIMB DE LISTE. Dupa care, tu, din bun simt, ii mai lasi acolo doua secunde, ca poate le debiteaza ceva mintea, desi au ID dutzu_putzu_cel_mai_basthan_1993. Dupa care primesc vreo 20 de massuri intr-o zi, sa ii spun daca 1.imi place de el, 2.il iubesc, 3.vreau sa ne sarutam, 4.vreau sa imi pipaie sanii, si lista continua pana la 20. care probabil e o orgie cu el si prietenii lui de 15 ani.

 17. August 27, 2008 la 08:51
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Cuvantul cautat este, desigur, jaguar!

  Ma uitam asa, cu ochiu’ mai bun, la femeile care iti trezesc interesul si la femeile carora nu le trezesti interesul. Dupa ce am stabilit ca sunt aceleasi, am realizat ca iti plac mimozele. Iti plac femeile care in aparenta par neajutorate, dar care ascund secrete macabre si apucaturi zevzece. Aceste fapturi visatoare, posesoare de suflete melancolice, fermoare si viori (ca tot veni vorba, daca a durut fermoarul ala, gandeste-te cum vine o vioara in dinti), au abilitatea de a se metamorfoza in creaturi diabolice, in plus, majoritatea sunt urate. Ia incearca tu o fata mai simpla, care stie sa stea cu fundul sus si fata in perna, asa, pentru comparatie si largirea orizontului. Asta cu poezia si firea boema e misto… de citit, dar de trait mai greu. Prefer sa citesc iubirea in ochii unei fete care nu reuseste sa o exprime in cuvinte decat o mie de poeme, din partea uneia cu scarnazul altuia in coltul gurii. Spunea un filozof: “Iar pe partea cealalta/ Sunt tinerii boemi/Ea ar vrea sa-i suga …/ El ii scrie un poem!” Zic si eu asa, tot de plictiseala.

  Ce? Ai facut sex… cu o femeie? Da si mie ID-uri de mimoze, sa-mi largesc si eu orizontul! Daca ai ceva legat de perne sau paturi, fara bucatarese sau alte prosti, ca vreau sa apuc a doua zi. Eu oricum sunt incapabil sa lovesc o femeie, le strang de gat sau le inec!

 18. August 27, 2008 la 08:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Hi Andra, hi leyla, ma bucur ca va place blogul! Sunt curios “hi”, nu se scrie “hiiiiiiiiiiii”? Am mai vazut undeva hi5, este acelasi lucru? Ce cauta 5 acolo? Caruta se opreste mai repede daca spui si 5? Sau este o caleasca cu 5 cai? Sau vorbesc eu despre altceva?

 19. August 27, 2008 la 09:04
  link permanent
  Zappy zice ca:

  krakilla, misogin, sadic si dezgustator, asa cum ne place noua :)

 20. August 27, 2008 la 09:17
  link permanent
  toader zice ca:

  crachila draga, ai uitat sa spui la suflete si “alcoolice”.

 21. August 27, 2008 la 09:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Krakilla rules! Respect.

 22. August 27, 2008 la 09:36
  link permanent
  toader zice ca:

  dap. era de asteptat sa il lase balta pe saracul basty. nu are discurs viril precum crachila.

 23. August 27, 2008 la 09:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aflu cu surprindere din aceste comentarii că fetelor nu le place să începi o conversaţie, fie ea şi instantaneu-mesăgerească cu întrebarea: can i motorboat your boobs ?

  ( Hudrea ştie de ce. )

  Şi pelângăcale* Darius, faza cu selectaţi ca să vedeţi ce scrie alb pe alb că e cul şi eu sunt dăştept s-a făcut de jdemii de ori.

  *cunoscut ca BTW în culturile mai civilizate

 24. August 27, 2008 la 10:05
  link permanent
  Zappy zice ca:

  toader despre ce vorbesti? cine sa-l lase? l-a luat cineva vreodata?

  daca va intrebati, monica e in concediu,asa ca pana vine raman singura sac de box lipsit de aparare.

 25. August 27, 2008 la 10:10
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bey, aici e mai rau ca la Spitalul 9.
  Adica plec si eu in concediu de pe 20 august si cind revin constat ca ati scris atitea comentarii ca as consuma jde` mii de kilowatti sa le citesc. Ei poftim, chiar si articol nou !!!
  As putea sa-i felicit pe cei care n-au dat internet la popor in statiunea in care am fost.
  Chiar am s-o fac acum si in plus ma duc sa cumpar o scară si un patent. Cum ii prind ca instaleaza sîrme cum le tai. Sa se inveţe minte sa mai prosteasca poporul. Zău, fara internet oamenii aia erau asa de sanatosi la cap…

 26. August 27, 2008 la 10:37
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ţucă-te mama de dobitoc (că d’aia nu te iubesc eu pe tine – cum am mai declarat şi cu alte ocăzii), unde-mi eşti (?) că vroiam să te ţuc pe software-ul de conversaţie online!

 27. August 27, 2008 la 10:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ S
  După cum deja cunoşti, litera itasa este deja, nu poate fi reinventată.
  Priveşte la jeg.ro/titlul-mortii/

 28. August 27, 2008 la 10:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Păi normal să se supere… dacă spui:
  “Râzi ca proasta-n târg.”
  Proasta râzăreaţă era în oraşul ăla de a fost omul cu micii… apropo, mai vin micii aia, că slăbesc pe zi ce trece, între timp mi s-a făcut şi sete de o bere, neavând după ce bea apă.

 29. August 27, 2008 la 10:46
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: nu mai deschide subiecte delicate că o să faci bube. Pe cur.

 30. August 27, 2008 la 10:50
  link permanent
  Zappy zice ca:

  doamne bibli, da asa zice el la toate, le alinta. (a se vedea in aceeasi categorie de alinturi niste animale grase alaturi de alte apelative denigrante).

 31. August 27, 2008 la 10:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ca să nu fie vorbe, eu am un ID de mess folosit ca tehnic, cel care este dat şi aici, şi un altul pentru conversaţii. Ăla pentru conversaţii nu-l dau de colo colo până-n fund la taxatoare… şi ce să gândesc eu când îmi apare câte o puştoaică, 14-16 ani (astea sunt active din punct de vedere mess-ual, a nu se confunda cu mensual) şi mă întreabă nonşalant “Dar tu cine eşti dragă, că nu te am pe listă”. Cum să le explici că, din moment ce ele au intrat, ar fi trebuit ca ele să ştie deja cine sunt. Experienţa mea mă face să dau imediat, dar imediat, un IGNORE. Deştept a fost ăla de a inventat chestia asta cu ignoratul. Cred că butonul de IGNORE este mai important decât cel de SEND.

 32. August 27, 2008 la 10:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cele patru linii pot fi paralele dacă nu sunt două câte două coplanare.

 33. August 27, 2008 la 10:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Uite că şi lui Bibli i se întâmplă să se converseze cu fete, numai mie nu. Ce fac greşit ?

 34. August 27, 2008 la 10:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Bicolor… alb şi negru nu sunt culori, sunt nonculori

 35. August 27, 2008 la 10:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că omul invizibil v-a tras ţeapă. Este evident că nu era acolo.

 36. August 27, 2008 la 11:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Chestiunea aceia cu linia curbă era de la Banda lui Moebius, suprafaţa cu o singură faţă?

 37. August 27, 2008 la 11:02
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “a se vedea in aceeasi categorie de alinturi niste animale grase alaturi de alte apelative denigrante” poate obţinute prin schimbarea primei litere, la fel ca la “moaie”.

 38. August 27, 2008 la 11:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  fig. 1 este tot cu omul invizibil? Sau cu figura este a altcuiva care a întârziat?

 39. August 27, 2008 la 11:03
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bîjă, desenele alea cretine, alea de mai sus, ce-s? Spânzurătoare e mişto. Io aş prinde-n laţ liniuţa, să atârne J-ul şi G-ul de-o parte şi alta.

  De mâine plec în concediu. Da, iar. Nu, nu cu monica.;)

  Basty, Krakilla vă las pe voi responsabili cu datul la gioale şi palme după ceafă lui Darius, că altfel şi-o ia în cap. Mă bazez pe voi, să nu mă dezamăgiţi.

  À Bientôt

 40. August 27, 2008 la 11:09
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Pe tine încă nu te-a învăţat mirmen că nu-i frumos să furi ID-uri din lista lui Dacian? nţ, nţ, nţ. Şi de unde ştia că nu prea semeni cu Dacian? V-aţi dat şi webcamul? După ce ţi-a văzut făţăul era şi normal să nu-ţi mai răspundă… Probabil şopteşte şi acum într-un colţ întunecat al camerei: “Nu mi-e frică de bau-bau…”

  Drăguţă faza cu titlul invizibil. Făceam şi eu farse dinastea… pe messenger… la grădiniţă :mrgreen:

  Le-ai trimis :?:

 41. August 27, 2008 la 11:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Funny…

  Hudreo iar pleci?? Ce mama ma-sii e aici, Olanda? Bine ca eu am 3 zile amarate scofarjite si tu te plimbi din organe genitale la destinatii de vacanta.

  asta mica cu m mic, la fel.

  mama ma-sii capitalism.

 42. August 27, 2008 la 11:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Da, iar, în Făgăraş, pe Negoiu. Hai şi tu. Poate-l conving şi pe Basty. Da’ ce te-ai mai dezgolit pe blogu-ţi.

  Ho, nu daţi buzna animalelor, dezgolit sufleteşte. Desigur.

 43. August 27, 2008 la 11:37
  link permanent
  Zappy zice ca:

  O data pe sezon merge si o dezgolire. Mai ales ca-i vara. Cred ca e din cauza fiorilor unei noi iubiri….

 44. August 27, 2008 la 11:37
  link permanent
  toader zice ca:

  bey hudrea. pana mea. am dat fuga repede sa vaz si io goliciunea si cand, dezamagit, ma intorc acilisea vaz ca ai scris tocmai jos ca sa nu dam buzna animalic.

  in alta ordine de idei din mesajul lui marian s deducem ca are un nou job (daca s-a dus in conje musai are job). la mai mare.

 45. August 27, 2008 la 11:38
  link permanent
  toader zice ca:

  da zappy, stim ca il iubesti desi il intarati cu zambituri catre crachila.

 46. August 27, 2008 la 11:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu mai ştie lumea ce să facă pentru trafic :)

 47. August 27, 2008 la 11:51
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da, tu de exemplu dai mai multe commenturi, doară de-o da lumea click si pe Bibliotecaru :D Eu am încercat să o conving pe Zappa să facem link exchange dar mi-a trântit cutia de Africana în nas :mrgreen:

 48. August 27, 2008 la 11:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bag seama ca aveti concediu mai mult ca detinutii.

 49. August 27, 2008 la 11:57
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Toader: Usurelu, ca eu nu combin nimic si nici nu vreau sa ma combine altii. Eu am actuala fosta prietena, pe care am inselat-o si pe care… o… iubesc! Ai auzit fa, sa nu mai plangi ca nu ti-am spus niciodata te iubesc. Na, ca am facut-o si p-asta, pentru tine. Si pe Elena tot pentru tine am facut-o, sa vad daca tin la tine, proasto! Deci, te iubesc.. Si daca te gandesti sa-mi intorci gestul, sa fii sigura ca apari la ora 17.00 la TV, numa’ ca nu-i vei putea face cu mana matii! Ce birjar sunt… Numai Toader este de vina, uite ce scoate din mine!

  Acum sa-mi anunte cineva prietena ca mi-am declarat dragostea fata de ea in public. Sa-i spuna ca sunt pe Jeg si ca sunt krakilla, ca nu a auzit pana acum de niciunul!

  Hudreo: Sa nu le spui cum ma cheama, ca ma nenorocesti!

 50. August 27, 2008 la 11:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Auzi tu, dezgolit. Păi dacă dezăpezit înseamnă îndepărtarea zăpezii, dezrădăcinat înseamnă ruperea rădăcinilor, deznădăjduit înseamnă lipsit de speranţă (nădejde)… atunci dezgolit înseamnă o acţiune împotriva goliciunii, adică îmbrăcare. Confuzia apare probabil de la faptul că a dezgoli înseamnă şi a despuia, care fiind cu s nu cu z, provine din a puia des, adică a împuia, a reproduce… şi lumea se împuiază, de cele mai multe ori, dezbrăcată, pentru a avea libertate în mişcări, de aici a despuia= a dezbrăca şi alunecarea lui dezgolit.

  Interesant este că DISPOLIARE, cuvântul din latină din care provine a despuia, înseamnă, în dicţionarul alchimiei, disoluţia materiei moarte
  Brrrrr, mă opresc aici pentru că cine ştie ce mai descopăr.

 51. August 27, 2008 la 12:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ M@riansky
  Ironia subţire cu cheltuială intelectuală se ţine… Link-ul pe care îl am la nick este spre blocul vechi, unde nu ai de ce să te duci. Poate să dai un alt click pe blogul nou. :) Aşa că comentariile mele de aici (sau numărul lor) nu au nimic de a face cu traficul pe blogul meu.

 52. August 27, 2008 la 12:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cacofonia nu este întâmplătoare. :)

 53. August 27, 2008 la 14:22
  link permanent
  moimeme zice ca:

  hei… protestez! postarea asta e mult mai despre nimic decat de obicei. macar Groparele cand a simtit ca-i scade calitatea, s-a autosesizat si-a plecat in concediu, sa-si improspateze fortele. Propun sa facem cheta, sa-si mai faca si Jegul un concediu, spre binele tuturor

 54. August 27, 2008 la 14:38
  link permanent
  toader zice ca:

  sau sa se duca la buda. punem mana de la mana si cumparam o hartie matasoasa si dam spaga sa se deschida buda de vis-a-vis de locu-i de munca. eu cred ca de aia insulta fetele de pe messenger. l-a innebunit constipatia.

 55. August 27, 2008 la 14:39
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  ce trântă eşti… Jegul întoteauna a fost despre nimic… :mrgreen:

 56. August 27, 2008 la 14:55
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce are asta ma, stie cineva? Nu mai intra pe Jeg, iar cand intra, da acolo doua cuvinte despre nimic. Eu incep sa-mi fac griji! Femeile sunt de vina sau este altceva la mijloc? Cine il cunoaste sa-l intrebe de sanatate ca ceva este in neregula!

 57. August 27, 2008 la 15:00
  link permanent
  Vera zice ca:

  vii sambata la bukresh?

 58. August 27, 2008 la 16:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunt bine. Eram doar în deplasare…

  (Cine să vie?)

  Biblio: Ştiu că-s nonculori, da’ suna bine aşa, ca idee. Plus că de la cameră, nu-i fix alb şi nu-i hăpt negru. :) Da’ cu ele mi-a mai explicat Moafle-ntr-o discuţ’e.

 59. August 27, 2008 la 17:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Krakilla, l-am sunat eu azi, nu cred că-i în apele lui. Poate creşte, se maturizează şi el. L-am chemat la bere şi m-a refuzat. Cică tre’ să facă duş.

 60. August 27, 2008 la 17:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Păi până acum era “mă spăl pe cap”… :?:

 61. August 27, 2008 la 17:36
  link permanent
  arpadov zice ca:

  ultima poza putea fi la fel de usor intitulata: uite-o pe elodia!

 62. August 27, 2008 la 18:19
  link permanent
  monica zice ca:

  Cum il cheama pe krakilla?!?!?!! Hudrea,…? :twisted:

 63. August 27, 2008 la 18:20
  link permanent
  monica zice ca:

  Adica bunadimineata, inca n-am plecat, dar plec curind. Ma bucur sa va gasesc alerti. Pe toti. Zappy, verific imediat cum ai reusit sa te dezbraci. Dezgolesti. Desnudezi. Alea.

 64. August 27, 2008 la 18:54
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu pot să spun, aş viola codul. Ş-apoi e killa, vrei să mă omoare? Tu ce te-ai face pe urmă?

 65. August 27, 2008 la 19:20
  link permanent
  monica zice ca:

  …pai eu plec in concediu… :D
  Bine, mah, nu-l dezvalui! Na! Las’ ca aflam noi… Incoruptibilul Hudrea.

  PS: Oare “incoruptibil” inseamna “care nu poate fi rupt impreuna”? Unde-i Bibli, sa saie cu etimologia?

 66. August 27, 2008 la 19:51
  link permanent
  evergreen zice ca:

  saraca Mia… bine ca s-au sfarsit olimpiadele… asa nu vei mai fi “obligat” sa vezi schijele alea alergand…

 67. August 27, 2008 la 20:18
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mda. What a fucking coincindence. HĂ HĂ. Şi Hudrea şi monica pleacă în acelaşi timp în concediu. Şi comentează amândoi cam la aceeaşi oră. Şi măgarul mai susţine şi că ” Nu, nu cu monica.;) ”

  Păi cum aşa.

 68. August 27, 2008 la 20:44
  link permanent
  monica zice ca:

  Exact asa! :)
  Iti dai seama, Basty, cum ne-mpingem eu si Hudrea care sa stea la calculator si sa comenteze primu’? Grea viata-n perechi…

 69. August 27, 2008 la 20:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu. E grea viaţa cu Hudrea. Nu toţi bărbaţii sunt la fel.

 70. August 27, 2008 la 21:03
  link permanent
  monica zice ca:

  Tu dupa cine te jelesti aici, ca sa fim mai exacti? :D

 71. August 27, 2008 la 21:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  După Delta Integrale. Mi-a trebuit să-mi amintesc. Era cu culorile Martini…..

 72. August 27, 2008 la 21:44
  link permanent
  koma zice ca:

  huooo !
  acum pui poze cu oameni dezbracati pentru trafic excesiv…

 73. August 27, 2008 la 21:52
  link permanent
  Vera zice ca:

  tu, tu sa vii.

 74. August 27, 2008 la 21:54
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Eşti de groază (apreciază, căci este mai mult decât un compliment).

 75. August 27, 2008 la 21:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Văd ca s-a făcut ora de threesome. Nice. Can i watch ? koma ? Vera ? Alexandra ?

 76. August 27, 2008 la 22:22
  link permanent
  toader zice ca:

  Genele care influenţează curajul şi agresivitatea bărbaţilor au evoluat sub presiunea selectivă a micilor societăţi preistorice.

  Femeile şi proprietatea sunt cauzele fundamentale ale agresivităţii masculine, conchid cercetătorii americani dr. Laurent Lehmann şi dr. Marc Feldman, de la Universitatea Stanford, într-un studiu asupra matematicii războiului. Cei doi au analizat forţele evolutive care au generat nevoia bărbaţilor de a fi beligeranţi, care-i împinge să încerce a-şi cuceri vecinii, şi de a fi viteji, calitate graţie căreia au mai mari şanse de reuşită în cuceririle respective.

  Genele agresivităţii, formate din timp

  Studiul celor doi s-a concentrat pe societăţile mici, prestatale, precum cele de vânători-culegători. Ei au descoperit că „presiunile selective“ asupra genelor legate de agresivitate şi bravură pot fi substanţial egale în grupurile de dimensiuni mari, astfel încât evoluţia a favorizat grupurile cele mai beligerante şi mai îndrăzneţe.

  Prin „presiune selectivă“ cercetătorii înţeleg întinderea până la care o populaţie de indivizi pot să dobândească o trăsătură genetică sau culturală pozitivă, care să îi confere un avantaj şi deci să mărească şansele de supravieţuire şi de reproducere a membrilor grupului respectiv, sau să piardă o caracteristică din cauza căreia grupul este mai ameninţat să dispară.

  Lehmann şi Feldman adaugă că bravura şi beligeranţa sunt stimulate de două tipuri de „resurse“ independente, care sporesc abilitatea unei gene de a fi transmisă generaţiilor viitoare: partenere suplimentare pentru bărbaţi (mai mulţi urmaşi) şi spaţiul în plus (sau resurse materiale) pentru femei, în care creşte următoarea generaţie de războinici. Făcând sex cu soţiile şi fetele inamicilor înfrânţi, războinicii deosebiţi de curajoşi şi agresivi şi-au maximizat numărul urmaşilor care să le transmită genele.

  Un exemplu ilustru în acest sens este cel al lui Gingis Han, cuceritorul mongol din secolul 13 ale cărui gene se regăsesc azi în peste aproximativ 16 milioane de bărbaţi şi cel puţin tot atâtea femei.

  Nici beligeranţa, nici bravura nu sunt caracteristici care să fie controlate de o singură genă, dar Lehmann şi Feldman au imaginat emergenţa unor variante genetice unice care promovează o trăsătură sau alta. Multiplele gene care influenţează curajul şi agresivitatea au evoluat, spun autorii, într-o manieră similară.

 77. August 27, 2008 la 22:23
  link permanent
  toader zice ca:

  noi romanii, scrie in cartea de istorie, nu am cucerit niciodata pe nimeni. :(

 78. August 27, 2008 la 22:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îhî. Să ştii că şi eu sunt dezamăgit din cauza asta.

 79. August 27, 2008 la 23:37
  link permanent
  vulpette zice ca:

  imi bag p*la . cum sa mai aprecieze o fata un baiat simtit/finut/atent dk voi misogini, capiati, egoisti …de fapt..sunteti reali…..prea greu cu voi, imposibil si d kkt fara voi. sa va ia dl dr dracu , ma faceti sa cresc mare si sa nu mai cred decat in ‘zeii” rasului, auto/ironiei, sarcasmului, datului cu tifla peste bot.pam pam

 80. August 28, 2008 la 01:46
  link permanent
  Rox zice ca:

  Dragă Darius, atunci când spui unei persoane (indiferent de sex – dacă e bun sau nu) că râde ca proasta, respectiv prostu’ şi anume chiar în târg, indubitabil, incontestabil şi neîndoios (că toate sunt sinonime), se vor supăra. Nici un prost sau agramat nu vrea să afle că este prost sau agramat. Dacă abordezi o persoană sau un person cu scopu’ de a ajunge la o relaţie cât de cât tangenţial sexuală, nu îi mai adresa injurii, da? Asta doar dacă ţii la viaţa ta sexoasă.

 81. August 28, 2008 la 04:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bună dimineaţa!

  Uite Basty, a trebuit să mă trezesc la 5 ca să apuc la comp înaintea monicăi.

  vulpette, wellcome to our world. Sarcasm – just another service we deliver.

 82. August 28, 2008 la 04:54
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Darius, vezi că nu-ţi merge bine ceasul. E 5.54.

 83. August 28, 2008 la 07:31
  link permanent
  monica zice ca:

  Buna dimineata, acum m-am trezit si eu. M-a lasat Hudrea sa dorm mai mult, dragutzu’ de el, si nu m-a trezit cind a plecat. Cred ca m-a pupat in somn.

  Deci, ce comentam aici? Literatura de messenger a lui Darius? E buna, mie-mi place. Sfisierile sufletesti ale lui Kraki? E un sensibil, il respect. Faptul ca toader da copy-paste la tot felul de almanahul-magazin stuff de doua zile-ncoace? Chiar cred ca trece printr-o perioada grea.
  S-a-ntors Rox.
  Basty, te pup, te pup.

 84. August 28, 2008 la 07:32
  link permanent
  krakilla zice ca:

  vulpette: pam pam, daca esti fata si nimeni nu vrea sa stea cu tine, atunci cum reusesti sa-ti bagi p*la, pam pam? doar pentru ca esti urata si Fat-Frumosul tau curvar, pam pam, nu trebuie sa urasti toti barbati care exista pe pamant. undeva este un barbat care te va accepta cu bube cu tot, pam pam. deci, realizezi ca sunt zeu… pam
  Rox: genial, tocmai mi-ai schimbat viata sexuala. imi vine sa ma virginez la loc. (stiu ca nu vorbeai cu mine, dar am tinut sa-ti multumesc)
  Revenind la Darius, Hudrea spune ca a ales dusul in locul berii. Nu se maturizeaza, se transforma in femeie… Acum sunt sigur ca se petrece ceva necurat. In plus, nu mi-a dat ID-uri de mimoze.
  Buna dimineata mea!

 85. August 28, 2008 la 07:45
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  toader zice că:
  August 27th, 2008 la 10:22 pm : si zice, zice, zice…..

  Acuma eu nu stiu ce sa mai cred. Variante de lucru:
  1. biblio a scris de zor si s-a trezit semnind toader.
  2. toader a luat microbi de la biblio.
  Tineti-o tot asa, baieti, in curind astia de la wikipedia o sa-l dea in judecata pe Darius ca le-a luat traficul.

  PS la toader (sau biblio): eu n-am cucerit pe nimeni dar genele mi le-am bagat pe ici, pe colo…

 86. August 28, 2008 la 08:03
  link permanent
  monica zice ca:

  toader cu Bibli sînt gemeni. Eu aşa cred. Sau, dacă nu sînt, vor deveni :P

 87. August 28, 2008 la 08:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Incoruptibil este o provocare.
  Provine din lat. incorruptibilis via fr. incorruptible. “Cor” înseamnă bătătură, corupere înseamnă im-oralitate (deci este vorba despre limbaj), dar şi mită (bani). Incoruptibil ar însemna să nu te calce altul pe bătături vorbindu-ţi despre bani.

 88. August 28, 2008 la 08:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu gemeni, tripleţi. :)

 89. August 28, 2008 la 08:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  v-o zîs mama…v-o zîs mama…încă de cîteva zile că între bibli şi toader se înfiripă oarece empatie, lucrativă am decodat-o io, da’ bibli degrabă s-o lepădat de necurăţenia ideii de afacere înte ei, amu văz că voi identificaţi microbi/gene de infecţie/transfer de personalitate :P

 90. August 28, 2008 la 08:51
  link permanent
  Basty zice ca:

  monică, dacă Hudrea te pupă pe tine, iar tu mă pupi pe mine… eu pe cine pup ?

 91. August 28, 2008 la 09:11
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Kraki iţi dau eu Iduri de mimoze. Nici eu n-am inţeles-o pe această vulpette. Ce are cu barbaţii misogini ea oare? Ar trebui să-i explicăm că uneori şi femeile ar trebui să fie misogine, de exemplu in cazul fiinţelor ca dânsa. Kraki, pam pam, foarte tare explicaţia. Adorabil de drăgălaşă.
  Şi pentru că ma chinui de 10 minute să scriu cu diacritice, am o întrebare : cum face sex obsedatul de diacritice?
  Mulţumesc auditoriului.

 92. August 28, 2008 la 09:13
  link permanent
  toader zice ca:

  multumesc si eu pe aceasta cale monicai ca nu m-a trezit si nu m-a deranjat dupa ce s-a trezit dupa hudrea.

  tu basty poti sa pupi pe bibli. pe zappy am lasat-o dormind.

 93. August 28, 2008 la 09:13
  link permanent
  toader zice ca:

  iaca a aparut si zappy la cafea. te cauta basty.

 94. August 28, 2008 la 09:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen
  Afacerile implică bani… mie nu-mi da nimeni bani, deci nici o afacere. :(
  Chiar visez să-mi dea cineva nişte bani ca să fac şi eu o afacere din faptul că am primit nişte bani…
  Chiar, aş putea face un concurs. Cine îmi primul 100.000 de euro câştigă un marker permanent foarte bun (ştiu că este foarte bun pentru că îl verific de cam 3 ani de zile). Deci… CONCURS.

 95. August 28, 2008 la 09:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  De emoţie am sărit cuvinte:
  Cine îmi primul

 96. August 28, 2008 la 09:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci eu mă cam plictisesc. Fiţi mai comunicativi. Hai să ne râdem dară.

 97. August 28, 2008 la 09:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Cite triunghiuri conjugale, Dumnezeule!… Propun sa trecem la patrate si romburi. Dupa putin antrenament, cred ca putem aborda cu succes pentagoanele, octagoanele si, probabil, si dodecagoanele. Nu probabil, ci desigur.

  Zappy, si io cred ca te cauta Basty.

 98. August 28, 2008 la 09:28
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Daca vrea sa ma caute, sa ma caute pe privat nu aici! M-am saturat sa imi tot spal rufele in public. Apropo, aveti niste Cocolino?
  Si acum hai sa radem. toader?

 99. August 28, 2008 la 09:29
  link permanent
  toader zice ca:

  si daca te cauta basty ar cam trebui sa iti dispara zambetul ala multumit din coltu’ gurii.

 100. August 28, 2008 la 09:29
  link permanent
  toader zice ca:

  monica vorbeste de triunghiuri cu patru laturi. stim, geometria nu e punctul ei forte.

 101. August 28, 2008 la 09:31
  link permanent
  toader zice ca:

  hai ca plec. ma duc sa muncesc pentru porci capitalisti. unde esti tu che gue doamne.

 102. August 28, 2008 la 09:31
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, desţicneşte-te. Ce-ai? Cine a vorbit de triunghiuri d-alea?

 103. August 28, 2008 la 09:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Cineva care ştie să scrie “dodecagoanele” cred că ştie şi geometrie. :)

 104. August 28, 2008 la 09:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci şi voi sunteţi bine. Bun. Ochiul meu mămos priveşte de deasupra, din balcon.

 105. August 28, 2008 la 09:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Băi, Darius, ochiul tău parcă priveşte din ce in ce mai rar. Ne scapi aşa, din mînă, şi ne laşi să debităm di tăti şele. Ia fă tu ceva angajant. Hai, că poţi!

 106. August 28, 2008 la 09:39
  link permanent
  toader zice ca:

  monica zise : “Cite triunghiuri conjugale…” or daca stai sa numeri personajele erau 4. plus basty da nu se pune.

 107. August 28, 2008 la 09:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, ştiu, în braţe… Pofteşte, te rog.

 108. August 28, 2008 la 09:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Julietule, ce mai face filmul ăla de scurt metraj?, că mi-a crescut barba de când îl aştept. Haide că am o idee pentru când vei obţine finanţarea pentru lung metraj pe peliculă. Este vorba de viaţa văzută prin ochii unei junici care crede că va fi vaca de lapte, că va face sex cu mâna veterinarului, dar de fapt viaţa ei se curmă tragic la 8 luni într-un abator la standarde europene (ar merge şi cu fonduri UE pentru că ar fi un efort de conştientizare a normelor europene din abatoare şi a condiţiilor de asomare).

 109. August 28, 2008 la 09:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  PS
  Mai este vorba şi de ochiul mămos al artistului care îngraşă astfel vita.

 110. August 28, 2008 la 09:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă are succes, partea a doua se poate face cu viaţa văzută de o scroafă care face o minunată prietenie cu un câine comunitar care fura gâşte de la ferma agricolă (Mircea Diaconu în rolul veterinarului).

 111. August 28, 2008 la 09:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ocheeei. *muzica din Twin Peaks*

 112. August 28, 2008 la 09:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă are succes şi partea a doua, partea a treia este despre veterinar (Mircea Diaconu) care cade într-o pasă mistică, simte că nu mai poate omorî animale, se retrage în munţi unde luptă să salveze nişte oi cu saivanul retrocedat. Se roagă la Dumnezeu care-i facilitează un schimb de terenuri şi ajunge astfel miliardar în euro. Îşi cumpără un vechi palat în stil Brâncovenesc şi o echipă de fotbal. Când echipa de fotbal câştigă tot ce se poate câştiga, îl aude pe arhanghelul Gabriel care-i porunceşte să se lase de afaceri şi fotbal şi să să călugărească prin oi. El se retrage fericit în munţi făcând o biserică dintr-un vechi staul de vaci (iată ciclicitatea trilogiei) şi de vine primul preot al oilor, un fel de sfântul Francis din Assisi dar limitat la a vorbi cu oile. Filmul se sfârşeşte cu imaginea bucuriei pe care o are el când moşeşte o oaie.

 113. August 28, 2008 la 09:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu ai înţeles nimic, muzica de film va fi una dacică, străveche… mă ocup eu, dar îţi bag la cheltuielile filmului două trei sintetizatoare şi laptopuri.

 114. August 28, 2008 la 09:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Darius: Ocheeeei… * muzica din Dallas *

 115. August 28, 2008 la 09:56
  link permanent
  Zappy zice ca:

  @Lume ….. Ocheeei…. *muzica din Bibli nu poti fii si tu o data pe subiect?!*

 116. August 28, 2008 la 10:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  După ce ajungi celebru cu această trilogie, urmează o mini-serie TV: La hanul celor trei stejari.
  Este vorba de o dramă cu tente suprarealiste.
  Acţiunea începe din vechime când cineva coboară dintre nori şi sădeşte la rădăcina celor trei stejari ceva. Aceştia (stejarii) devin nemuritori. În zilele noastre, un întreprinzător autohton preia ruina hanului “la trei stejari” şi vrea să-l refacă într-o perlă a agroturismului autohton. Dar pentru asta trebuie să dărâme cei trei stejari. Săpând găseşte acel ceva ascuns. Este un document cu 7 peceţi. Cele 7 peceţi sunt distruse una după alta şi… de fapt sunt peceţile apocalipsei, de unde începe miniseria, câte un episod de pecete, plus unul de început, plus încă două la sfârşit, 10 episoade. Finalul este că întreprinzătorul de fapt face la sfârşit promisiunea că nu-şi va vinde sufletul banilor şi întreaga omenire devine cum a fost la început, fără distrugeri, iar el se trezeşte, ca şi cum ar fi visat şi face din ruinele hanului un azil pentru bătrânii ţărani fără bani din zonă… totul se sfârşeşte pe o alunecare în adâncuri şi, evident, pe documentul cu cele 7 peceţi.

 117. August 28, 2008 la 10:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Unul dintre subiecte, şi cel mai interesant, este “LINII PARALELE”. Eu cred că sunt chiar pe subiect.

 118. August 28, 2008 la 10:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Hai ba Dariuse cu filmul ala scurt sau de scurt metraj, ca ard de nerabdare. Noi stim ca esti talentat mai lenesule (vorbesc de animalul cu acelasi nume), asa ca surprinde-ne cu geniul de care dispui… daca vrei iti dau fete, ieftin, ca asa sunt ele.

  Bibliotecaru: nu am inteles bine: era 50 lei pentru un mesaj sau cate 50 pentru fiecare mesaj? sa mor impuscat in deget daca nu o pun de 800 de comentarii de unul singur, ca baiatul ala pustiu’ care era fata de origine ungur!
  Si trebuie neaparat sa-l pup si in fund? Nu e de ajuns: scoate filmu’ ba capatanosule?

  Din nou va combinati virtual, iar la sfarsitul serii adormiti singuri si nesatisfacuti? Mai bine o puneti de o secta, unde toata lumea haiducareste cu toata lumea. Am inventat si un nume, sa-i spunem… MISA. Asa, ca sa nu va mai intrebati cine este cu cine, ca am vazut ca aveti dubii.

  M-a enervat iar aia (ii spun asa pentru ca sunt ranit, ca puiul din povestea cu numele Puiul – pizdalau, eu), nici nu va povestesc, solicit numarul de telefon al fostelor lui Darius. Preferabil sa aiba toate acelasi numar de telefon. Oricum le dau doar beep (a nu se interpreta ca ceva vulgar, ca nu sunt, azi) si ma suna ele.

  Ioan Al.Bratescu-Voinesti -cu numele asta, daca ar trai azi, ar canta sigur manele.

 119. August 28, 2008 la 10:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius… următorul film, a cărui acţiune nu o mai povestesc, că văd că plictisesc, se numeşte Borta Pământului. Cuprinde pe Hercule în trecerea lui spre lumea cealaltă…

 120. August 28, 2008 la 10:07
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ocheeei… episodul 4. * muzica din Anal Express XIX: The Ass Collector *

 121. August 28, 2008 la 10:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Biblio spunea ca el nu consuma alcool, da’ de substante halucinogene nu l-a intrebat nimeni! Deci, tragi?

 122. August 28, 2008 la 10:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  “50 lei pentru un mesaj sau cate 50 pentru fiecare mesaj” :?:
  Stimate domn, habar nu am despre ce vorbiţi.

 123. August 28, 2008 la 10:10
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu incep sa cred ca e putin schizofrenic. Bibli, vezi voci?
  Kraki, hai sa-ti dau mimoze, ce tot astepti atata?

 124. August 28, 2008 la 10:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  CE A APARUT XIX? Asa ma, sa nu spui nimic, sa te uiti doar tu! Spune macar, raman impreuna sau iar sa baga aia intre ei? Ce curva… Si de ce sta tot timpul cu fundul la camera de luat vederi?

 125. August 28, 2008 la 10:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Mie-mi place mult de Kraki. E extrem de simpatic. Si sufera, bietul.

  Kraki, we love you. Cum, care we? Noi, draga, noi.

 126. August 28, 2008 la 10:15
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica, tu esti cu cracii in doua barci. cu cracii da, adica picioarele, ghioambele sau cum vrei sa le mai zici. sau in trei barci, daca il punem si pe toader, desi nu l-ai pupat azi dimineata. si singurul care are de suferit din toata treaba e basty. ce lume cruda.

 127. August 28, 2008 la 10:16
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Se face ca nu stie… Poate dau convorbirea de aseara LIVE! Cand ma mituiai sa-l coving pe Darius sa faca scurtu’ ala de care tot zici si nu te baga nimeni in seama! Nu ma face, ca le spun tuturor despre ea!

 128. August 28, 2008 la 10:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mă gândeam doar să încep o fructuoasă carieră de scenarist. Talent am, mai este necesară nişte voinţă.

 129. August 28, 2008 la 10:17
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy: sunt emotiv, imi fac curaj sa iti cer ID-urile, ai putina rabdare!

 130. August 28, 2008 la 10:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Încet-încet, Bibli creează aşteptarea că eu pregătesc un scurt-metraj. Asta s-a gândit el să facă, pentru ceu să mă simt obligat.

 131. August 28, 2008 la 10:19
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai de ce are Basty de suferit? Heh? Heh? Aud? Of, mai Zap, mah! Ne-am pierdut printre patrate. Eu zic sa-i distribuim o data pentru totdeauna. Sa ne facem linii parelele, doua cite doua. Asa, confuzam.
  Eu pe toader nu-l pup, oricum.

 132. August 28, 2008 la 10:21
  link permanent
  monica zice ca:

  ….aaa, te rog sa precizezi: eram cu cracii in doua barci sau cu kraki? Ca nu mi-e clar.

 133. August 28, 2008 la 10:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  pai vezi ca n-ai inteles nimic?

 134. August 28, 2008 la 10:25
  link permanent
  monica zice ca:

  [bataie]

 135. August 28, 2008 la 10:26
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Basty cu dedicaţie: * genericul de la Tezaur Folcloric *

  @Krakilla cu dedicaţie specială: * genericul de la Dosarele X *

  @Darius cu întrebarea: Ai trimes premiile :?: * Cleopatra Stratan – Ghiţă *

  @Zappy: Acum şi la Basty la blogroll * WHITNEY HOUSTON – I Will Always Love You *

  @Bibli: Nu prea te intersectezi cu liniile alea * Trei culori cunosc pe lume *

  @toader: munceşti bre sau ce faci? * Nicolae Guta – Vrei si bani, vrei si iubire *

  @monica, Hudrea …. No soundtrack found. Out of order!

 136. August 28, 2008 la 10:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Văd eu că toată lumea s-a coalizat împotriva mea. :(

 137. August 28, 2008 la 10:28
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Dupa cum spuneam: MISA!

 138. August 28, 2008 la 10:29
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Toti ma iubiti si ma puneti la blogroll! Stiam eu. Kraki, pe cand vine blogu ala? Ca vreau la blogroll. Show me love.

 139. August 28, 2008 la 10:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Vă deranjez cu un anunţ: de acum încolo monica îmi reprezintă interesele, ca avocat al domniei mele, Basty.

  Aşadar… dacă aveţi ceva de comunicat, comunicaţi-i dumneaei.

  Mulţumesc.

 140. August 28, 2008 la 10:34
  link permanent
  monica zice ca:

  Domnia-Sa Basty m-a găsit pe mine. Nu´ş cum a reuşit. Bine, mă, comunicaţi-mi mie, acu´ ce să mai zic…? :roll:

 141. August 28, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, apropo, nu mă duc nicări în nici un week-end.

 142. August 28, 2008 la 10:42
  link permanent
  krakilla zice ca:

  krakilla’s blog Blogroll: thoughts of a drama queen

  momentan este tot ce pot sa fac

  Darius: Ba te duci sa faci scurtu’!
  Biblio: Da banii, pana acum 100 lei!

 143. August 28, 2008 la 10:44
  link permanent
  monica zice ca:

  O fi ajuns toader la porcii capitalişti la care zicea că se duce? Just curioasa.

 144. August 28, 2008 la 11:11
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îi şi hrăneşte. Le spală trocuţa. Ehe… câte nu ştie toader să face.

 145. August 28, 2008 la 11:35
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ba te duci :!: La poştăăăăăă băăăă!!!! Trimiţi alea, nu mai uiţi, da?

 146. August 28, 2008 la 11:36
  link permanent
  toader zice ca:

  si ii si bag in mamii lor la o adica.

 147. August 28, 2008 la 11:53
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @toader: munceşti bre sau ce faci? * Nicolae Guta – Vrei si bani, vrei si iubire *

 148. August 28, 2008 la 12:24
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da unde aţi plecat mă cu toţii? Pauza de masă sau ce? Aloooo [ecou:] Aloooo, Alooo, Aloo, Alo… [cineva:] Alo, da, ce dracu tot zici alo alo ca prostu?

 149. August 28, 2008 la 12:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ecoul se face invers: Mariansche, ariansche, riansche, iansche, ansche, sche, che, he, e.

 150. August 28, 2008 la 12:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu am fost la masa da am venit. monica s-a dus sa gateasca. basty canta. darius se cacă. cu restu nu vorbesc.
  Kraki? mai zi ceva. Te astept sa stii.
  mi-e sooooooooooooooooooooooooooooooooooooomn.

 151. August 28, 2008 la 12:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mi se pare mie sau Zapa se oferă lu’ toţi la picioare? Nu zic “curvă!”, întreb doar. :P

 152. August 28, 2008 la 12:39
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nici n-am de gand sa raspund la asta.
  Am sa ma prefac profund jignita. Si chiar as fi, daca n-as stii ca ma iubesti patimas. Cine loveste iubeste!

 153. August 28, 2008 la 12:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi ea nu înţelese că a fost o izbucnire posesivă şi geloasă…

 154. August 28, 2008 la 12:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Darius zi drept, de câte ori te-ai căcat azi ? Pe cur mă refer. Că de anunţat ai anunţat vreo zece reprize bag seama.

 155. August 28, 2008 la 12:58
  link permanent
  monica zice ca:

  Iubitii de voi…!

 156. August 28, 2008 la 13:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Am incercat sa ma abtin, sa nu ma enervez, sa fiu pasnica. Dar n-am reusit. M-am enervat, suparat, ofticat, atacat.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Las ca-ti dau eu tie. P*lalaule!

 157. August 28, 2008 la 13:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  * numai în reţea

 158. August 28, 2008 la 13:07
  link permanent
  monica zice ca:

  Zap, ce naiba?!?!?! Omul a recunoscut rusinat ca te-a gelozit crunt. Acu’ si tu…!
  Darius, ce-ti face? Te bate? Te insulta? Of…

 159. August 28, 2008 la 13:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  Văd că problema maro ridicată de mine este ignorată cu succes. Voi nu vă daţi seama că răspunsul la această intrebare este cheia intregii intrigi ?

 160. August 28, 2008 la 13:13
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  160. Mie îmi plac numerele rotunde. Şi formele… rotunde… Următorul e al tău monică, că e simetric şi ştiu că-ţi place 69 :mrgreen:

  Eu am dat ecoul bine, de la jeg e invers :D Am auzit că weekendu ăsta dai o fugă până la poştă. Aşa-i? :->

 161. August 28, 2008 la 13:15
  link permanent
  Zappy zice ca:

  eu zic ca saitu asta sa se numeasca pentru o vreme Or.gej. pentru simetrie.

 162. August 28, 2008 la 13:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy, tocmai ce-ai luat tu simetria pe care mi-o pastrase M@riansky. Bravo!!!!

  Pai curat cum-zici-tu-acolo-la-sait, c-asa am ajuns…

 163. August 28, 2008 la 13:29
  link permanent
  toader zice ca:

  bonjour. zappy si basty s-au despartit?

 164. August 28, 2008 la 13:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  basty şi zappy au fost vreodată împreună ? dacă da, cum ? în ce împrejurări ? au avut copii ? câţi ? şi dacă au divorţat, ce a luat fiecare ?

 165. August 28, 2008 la 13:35
  link permanent
  toader zice ca:

  nu stiu. ma intrebam cum de s-a cuplat cu darius.

 166. August 28, 2008 la 13:36
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi, si de ce nu au fost impreuna?

 167. August 28, 2008 la 13:37
  link permanent
  Basty zice ca:

  bine toader. totuşi, data viitoare te rog să ai răspunsurile pregătite.

 168. August 28, 2008 la 13:38
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nu m-am cuplat cu nimeni! Eu am prieten, se numeste Vasilica si locuieste in Canada si o sa ma ia la el. Si nu mai va luati de mine ca va spun.

 169. August 28, 2008 la 13:44
  link permanent
  toader zice ca:

  *timorat* auzi basty, il cheama vasilica. e la produs in canada.

 170. August 28, 2008 la 13:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  Fiindcă aveţi memorii scurte, permiteţi-mi să vă reamintesc declaraţia mea din cadrul articolului de pe treişpe august douămiiopt, în contextul înfocatei dezbateri ” cine e cu cine şi mai ales dece ?” :

  Hm. HM !!


  Deci bă.

  Io, ca un gentlemen ce sunt, iată, sigur în mod surprinzător, mă retrag din această competiţie injustă în care sunt clar dezavantajat de fizicul meu perfect, deci total superior. Ştiţi că aşa e, nu vă prefaceţi a mă contrazice că am un cor de curci care de-abia aşteaptă să râdă una bună.

  Da. Cresc curci. Şi ?

  Aşadar, decret următoarele: paharnic toader, tu eşti de acum încolo responsabil de fân-mail-ul ce în mod sigur îl voi primi . Îţi dau mână liberă în a selecta după propriul gust îndoielnic fetele care sunt crunt dezamăgite de ieşirea mea de pe piaţă şi a le consola cum ştii tu mai bine ( ţinându-le de mână, bănuiesc că ştii cum se face asta, nu ? ). toader, nu mă dezamăgi.

  De acum încolo, Basty va să fie scris cu litere aurite pe această filă de internet în mod umil numită jeg.ro iar în viitor negreşit va deveni legendă. Poveştile Veveriţei vor deveni Epistolele Faptelor Vitejeşti ale lu’ Basty, spre fericirea lui krakilla care de-abia aşteaptă să le (re)scrie. Probabilitatea de a se confunda Basty cu orice alt nume va deveni minus trei.

  Apropo: monica, accept cu demnitate provocarea ta la duel, adresată prin intermediul vizitatorului de Pulă. Have your people contact my people. <<< ASTA NU MAI E DE ACTUALITATE

 171. August 28, 2008 la 13:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  …sau o cheama Vasilica?

 172. August 28, 2008 la 13:49
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: şi acest vasilică e o persoană total reală şi neinventată, nu ?

 173. August 28, 2008 la 13:54
  link permanent
  vulpette zice ca:

  :) pam pam, si se facura rosii si incepura sa dea cu tifla in cap copiilor noi de pe aici nebagand de seama ironia si crezand ca eram impotriva lor. pai tocmaisustineam ca cei misogini si care isi arata si doza de egoism pe care orice om indubitabil o are (si chiar trebuie sa o aiba) sunt “reali”, adica nu niste ipocriti sau fraieri care nu stiu sa puna punctul pe i cand trebuie. si nu voi sunteti cei care m-ati facut sa imidau seama ca tot ce ne salveaza e rasul, ironia si sarcasmul ci sunteti si voi unii dintre cei care imi confirma. cum ar fi …sunteti in slujba lui. chiar zei fiind ;)

  krakillo, fii pe pace, sunt prea multi care ma acccepta cu “bubele” mele cum spui tu. sunt bine. multumesc. cat despre asa zisul “inceput vulgar” cu bagatul a ceea ce nu am, era o exclamatie pt ca desi eram obosita si aveam ceva treaba azi dimineata nu ma puteam abtine sa nu citesc post dupa post si sa ma bucur ca descopar din ce in ce mai multi oameni care ascuzandu-se dupa degetul “elegantei” nu au curaj sa spuna ce cred.

  zappy, nu trebuie sa ma intelegi. imi place insa blogul tau. de fapt de acolo am ajuns pe jeg, asa ca mersi cu ocazia asta

  nu, nu e nevoie sa va cereti scuze.
  nu, nu e nevoie nici sa sustineti in continuare ca eu sunt praf.
  eu oricum o sa citesc jeg-ul si o sa comentez ca o ….frustrata :d

 174. August 28, 2008 la 13:55
  link permanent
  Vasilică zice ca:

  Da, e total reala. >:P. Nu e in niciun caz zappy care se da altcineva! chiar daca are acelasi IP cu ea! Inseamna doar ca a venit la calculatorul ei sa dea commentul.
  Agresivilor.

 175. August 28, 2008 la 13:56
  link permanent
  vulpette zice ca:

  erata, in caz ca nu v-ati prins, * sa descopar ca mai sunt si altfel de oameni in afara de cei care se ascund dupa degetul “elegantei”

 176. August 28, 2008 la 13:56
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Uite ba ce fac eu aici. Ma iau de cei care imi dau sa manance din pita lor. Vulpette, ne cerem scuze. Comenteaza :) )

 177. August 28, 2008 la 13:57
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Nu e bă Vasilică, n-auzi cum zice şi Kraki: Vasilica. Nu e confuzie că Zappy tocmai a declarat că scrie cu diacritice. Alminteri pricepe că Zappy e feministă şi deci îi plac fetele şi n-are cum să-i placă de tine care eşti un Don Juan convins :D

 178. August 28, 2008 la 13:59
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Bine ba, la ce concluzie ati ajuns. Ca imi place fetele. Si asa e!!! (gata, cu asta am incheiat subiectul “cu cine se cupleaza zappy”)

 179. August 28, 2008 la 14:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu izbândesc nicicum să înţeleg cum reuşeşte Zappy să tot scrie pe aici aşa ocupată cum e. Nu reuşesc. O fi vreo falie spaţio-temporală aici pe jeg, de se opresc ceasurile Pobeda în loc şi nu se ia în considerare timpul pierdut cu căutarea diacriticelor pentru Vasilică.

 180. August 28, 2008 la 14:13
  link permanent
  toader zice ca:

  deci zappy e cu monica? hmm. bine. hai, s-a terminat pauza. jos cu porcii capitalisti.

 181. August 28, 2008 la 14:16
  link permanent
  krakilla zice ca:

  pam pam, deci am avut dreptate! pam pam, ironia este o arta, invat-o, pam. daca ai vrut sa fii ironica,pam, asta nu inseamna ca ai si reusit. daca o eminentza ca mine,pam, ce frizeaza genialul, nu s-a prins de ironie, inseamna ca nu ai exprimat-o cum trebuie, pam. pam, explica “prea multi” si “nu au curaj sa spuna ce cred” pam. eu nu sustin nimic dar am punct pe i… i. pardon, pam!

  vulpette: mi-am dat seama, ca d-aia intrebam, acum mi-ai stricat comentariul. imi este lene sa sterg, explica doar “prea multi”!

  zappy: nici macar nu ai citit. a spus ca nu este nevoie sa iti cer scuze, ca asta am vrut si eu sa fac… nu.

  M@riansky: macar exista cineva care imi intelege geniul -tu!

 182. August 28, 2008 la 14:21
  link permanent
  vulpette zice ca:

  krakilllaaaaaa si mie mi-a fost dor de tineeeeee. da’ tu ai blog? :)

  prea multi =oameni care imi accepta tampeniile desi se vede clar ca nu le convine ceva dar nuau curaj sa o spuna. prefer…de fapt… va rooooooggg ..sa mi se dea in cap cand sunt pe langa …decat sa mi se indure cu stoicism stupid greselile

 183. August 28, 2008 la 14:25
  link permanent
  krakilla zice ca:

  am, dar il tin secret!

 184. August 28, 2008 la 14:26
  link permanent
  krakilla zice ca:

  da’ tu ai?

 185. August 28, 2008 la 14:29
  link permanent
  vulpette zice ca:

  nu tocmai

 186. August 28, 2008 la 14:32
  link permanent
  krakilla zice ca:

  stiu, eram ironic… sesizezi?

 187. August 28, 2008 la 14:40
  link permanent
  vulpette zice ca:

  eu sesizez dragul meu krakilla.
  …cu toate ca am o mica nelamurire…ce stii? :)

 188. August 28, 2008 la 14:44
  link permanent
  Basty zice ca:

  *Yawn

  Cine are chef de-o plimbare ? I sure do…

 189. August 28, 2008 la 14:46
  link permanent
  krakilla zice ca:

  unde e ala, jilmerino sau jilmerio sau jilamo? imi placea de el, ca era bautor si sarcastic. unde esti ba?
  sa nu ma injuri, nu fac sto de nick-ul, tau doar ca nu mi-l amintesc si mi-e sila sa-l caut. spune ceva ca-ti intru pe blog, poate ai ceva nou. bookmarks-ul meu este JEG-ul, ca mi-e lene sa dau bookmark page.

  vulpette: stiu ca nu tocmai. daca nu aveai ceva, nu bagai link de site porno invalid. macar baga unul bun si baga 2 useri, io si Basty. suntem fanii muzicii porno, ar trebui scoase compilatii.

 190. August 28, 2008 la 14:57
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  krăkillă, de te hotărăşti să te lansezi cu blogul ăla să ştii că te pot ajuta şi eu. Asta doar dacă vrei. Dacă nu, nu. Dacă da să mă anunţi.

 191. August 28, 2008 la 14:57
  link permanent
  vulpette zice ca:

  :D ….scz, nici nu mi-am dat seama ca a ramas si p posturile d azi, am complet azinoapte in graba ca nu vroiam sa imi zica ca trebuia sa mai completez vreun camp…scuze ca sperai ca o sa ajungi intr-o minunata lume de farts porn.

  darrrr acesta dragii mei sustinatori este viitorul meu proiect si pt ca v-ati anuntat o sa fiti primii membri, poate chiar cu drept de adaugare de materiale!!!![aplauze].va fi pus in practica in luminoasa zi in care o sa trec de perioada de timiditate si o sa accept sa imi fac publice scrierile care o sa imi aduca milioane si miliarde da haur,

 192. August 28, 2008 la 15:02
  link permanent
  Basty zice ca:

  … haur virgulă ce ?

 193. August 28, 2008 la 15:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  vad ca v-ati gasit alta distractie. ce efemera e si popularitatea asta. si eu care deja ajunsesem disperata si va faceam confesiuni din identitatea mea sexuala. vai si amar ce am ajuns.

 194. August 28, 2008 la 15:06
  link permanent
  vulpette zice ca:

  ah…deci timiditatea mi-e fondata..inca nu stiu cand/cum sa pun punct unei scrieri :) ))

  mai ales de o calitate atat de indoilenicaaaa…. :( (((( offff.. krakillaaaaaaa…..cand scoti cartea cu cum sa frizezi genialul? multumeeeeesc

 195. August 28, 2008 la 15:07
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  cred că s-a pierdut, sau i-o fo căzut netu, sau i s-o fi încărcat siteul porno în bară, sau a adormit cu capu pe tastatură dându-i un cap în gură lu enter, sau…

 196. August 28, 2008 la 15:08
  link permanent
  vulpette zice ca:

  zappppppyyyy…nuuuu…deci …cum era? iti plac fetele? (ma rog, in afara de mine, ca am bube)

 197. August 28, 2008 la 15:10
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  ah nu, iată că s-a trezit vulpetea :mrgreen:

  io ce săţi fac Zappy dacă ai blogroll aşa mic şi fără de persoane publice cum este noi :P Vorba aia, tăt bloggeru bagă jegu-n listă :mrgreen:

 198. August 28, 2008 la 15:11
  link permanent
  Basty zice ca:

  da ? DA ?!?! Iaca eu îl voi scoate. Eu nu vreau să fiu ” tot bloggeru’ “.

 199. August 28, 2008 la 15:13
  link permanent
  Basty zice ca:

  A. Da. Şi aştept ziua în care ” tot bloggeru ” îl va băga pe Marianschi, toader ( deşi blogul ăla e mort de mult timp ), monica, groparu, Zappy. Să vă scot pe toţi. Să am un blogroll gol. Şi să fiu unic.

 200. August 28, 2008 la 15:14
  link permanent
  vulpette zice ca:

  M@riansky, of..un timid, mult a durat pana sa incepi sa dai si tu.

  dar lapusnaneste va zic voua, daca voi nu ma vreti, eu va vreu.

 201. August 28, 2008 la 15:15
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  două suteeee. Domnu Bîja, e gata articolul ăla nou?

 202. August 28, 2008 la 15:19
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Eu nu dau, doar primesc :D îmi făceam griji doar cu Basty că ne-ai lăsat aşa în aer după virgula aia… PE care apropo îl pleznesc dacă mă scoate de la blogroll :mrgreen:

 203. August 28, 2008 la 15:22
  link permanent
  monica zice ca:

  201. Buna dimineata. Ce dracu’ e aici? Iar va scoateti ochii. Sforairea este buna (pentru mine, ca sint in concediu). Pentru voi, nu e. Doamne. Încăieraţilor! :lol:

 204. August 28, 2008 la 15:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Na, ca fu 202. Mariansky, merci de simetrie. Noroc cu tine.

 205. August 28, 2008 la 15:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: deci am intuit bine că sforăi. Damn i’m good. Iată.. cărţile îmi mai zic …. VAI !

  … că faci şi pârţ în timp ce dormi. monica. păi se poate ? of !

  Da’ e pârţ de ăla delicat, ce miroase a trandafiri, aşa-i monică ?!?! Aşa-i ?!?! Zi-mi că aşa e !

 206. August 28, 2008 la 15:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, îmi este atit de ruşine cu tine, încît n-am cuvinte să-ţi explic. Să încerc, totuşi, cîteva: porcule, măgarule, mizerabilule, nesimţitule, animalule, ordinarule ce eşti tu. Nţţ. Nu. Tot simt că am rămas fără cuvinte. Deşi cred că nu le-am folosit pe toate.

  Cereţscuze! Acuşilea! :evil:

 207. August 28, 2008 la 15:38
  link permanent
  Basty zice ca:

  Cărţile nu minte, monică ! Dar uite, îmi cer scuze. Mi-am cerut scuze de la Zappy, cum să nu-mi cer scuze de la tine.

  SCUZE !!!

 208. August 28, 2008 la 15:42
  link permanent
  monica zice ca:

  :insuficient:

 209. August 28, 2008 la 15:44
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Haide măi monică nu te supăra pe Basty, ştii doar că-i plac glumele proaste şi de prost gust, dar el nu-i rău intenţionat, uite, te-a pus şi pe tine la blogroll, te pun şi eu numai să-l ierţi pe Basty.

  IARTĂ-L PE BASTY!!! MONICĂ IARTĂ-L PE BASTY, IARTĂ-L PE BASTY, MONICĂ IARTĂ-L PE BASTY :!:

 210. August 28, 2008 la 15:46
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aşadar. Având în vedere faptul că eu, Basty, m-am exprimat ireverenţios la adresa monicăi, sugerând prin metode mârşave şi mişeleşti cum că delicata ei fiinţă ar emite lucruri ruşinoase în timpul somnului, adresez în mod public următoarele :

  SCUZE !!!!!!! E TOTAL NEADEVĂRAT !!! SUNT UN ŞARLATAN, DE FAPT CITEAM IN CĂRŢI DE CREDIT !!!

  Aceste scuze sincere nu sunt însoţite de nici un disclaimer sau copyright precum mai sus.

 211. August 28, 2008 la 15:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Ho, gata, că-l iert. Nemernicul.

 212. August 28, 2008 la 15:49
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi Marianschi, îţi voi pune linkul din blogstopdropandroll cu roz, în semn de mulţumire pentru susţinerea oferită.

 213. August 28, 2008 la 15:51
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Drăgălaşii de voi. (am vorbit in numele lu Darius care sigur asta v-ar fi spus daca s-ar mai obosi sa poposeasca pe propriul blorum)

 214. August 28, 2008 la 15:51
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Aşa aşa, de fapt doresc să scrii un post numai despre mine în care să relatezi mărinimia-mi :mrgreen:

 215. August 28, 2008 la 15:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  Poate dacă pretindem că ne simţim jigniţi de absenţa lui Darius o să pretindă şi el că dă un ochi din interes pe acilea.

  Acu’ parcă văd că vor apărea pretexte de genul vită, prostule, feleharţule, de fapt eu vă pregătesc articol nou nehaliţilor, nerecunoscătorilor şi pierzători de vreme ce sunteţi vitelor, în timp ce eu sunt eu, tăcere !

 216. August 28, 2008 la 16:00
  link permanent
  monica zice ca:

  Lasă, M@riansky, te-am trecut eu la blogroll. Că te-ai rugat frumos să-l iert p-ăsta micu´. Pe Basty.

  Cu M, de la M@rinimos.

 217. August 28, 2008 la 16:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Măi, da· toader…? L-or fi îngropat porcii respectivi? Capitalişti, parcă le zicea.

 218. August 28, 2008 la 16:03
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hai mai fetelor, lasati dracu` scabroseniile astea (ups, am inventat un cuvint ?)
  Mai bine sa va fac o dedicatie. Dariuse, n-o sterge, ca e curata si frumoasa.
  Este dedicatia pe care mi-o faceau mie fetele. Dar asta acum vreo zece-cinspe ani.

  http://www.youtube.com/watch?v=iwp5Z-9JtFc&feature=related

 219. August 28, 2008 la 16:04
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader e ca torpila. pândeşte prin adâncuri până prinde momentul să dea cu oiştea în gard. sau mucii in fasole. sau bâta în baltă.

 220. August 28, 2008 la 16:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Spunea cineva, nu neapărat demonstrat practic, că duşurile reci şi luuuuungi ajută. Cică scade atacul hormonal şi omoară libidoul. Hai băieţi şi fete, repede sub duş. Nu uitaţi rece ca gheaţa (cu apă, nu cu Coca-Cola).

 221. August 28, 2008 la 16:09
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  OOO, mulţumim frumos monică [plecăciuni] Vezi Dariuse cum se procedează? Tu ce anume faci pentru comentatorii tăi fideli? Că nu prea-i văd la blogroll. Şi să nu zici că organizezi concursuri că n-am văzut premiile alea pe care tot te lauzi că le trimiţi până-n ziua de azi. Of of, măi măi…

 222. August 28, 2008 la 16:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bibliotecarul – torpila numărul 2 ( doi ). Doar rusească.

 223. August 28, 2008 la 16:18
  link permanent
  toader zice ca:

  salut prieteni. am ajuns la partea cu parturile si nu am rabdare sa citesc pana la capat fiindca trebuie sa ma intorc sa ranesc la capitalist pigs. de unde stii tu basty ca monica trage parturi? fiindca e cu zappy? de ce? asa e destinul lui zappy? sa aiba amici care trag parturi? ma intorc peste vreo doua ore si voi ceti. deci scrieti.

 224. August 28, 2008 la 16:19
  link permanent
  jimerinoprindeplasare zice ca:

  n-am scris ba krakilla nimic. a fost meci. da, de vreo doua saptamani a tot fost meci. restu’, ce zici tu acolo cu bookmarks, nu inteleg nimic.

 225. August 28, 2008 la 16:25
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, …lasă. Vino tu şi citeşte. Mai încolo.

 226. August 28, 2008 la 16:25
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tin sa-i multumesc lu’ fratili marianskycare mi-a adus aminte ce uitasem

 227. August 28, 2008 la 16:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Nici pe asta cu torpila nu am înţeles-o.

 228. August 28, 2008 la 17:23
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  ?

 229. August 28, 2008 la 17:28
  link permanent
  fcb zice ca:

  Băăăă… a dreq, ce fain desenezi.

 230. August 28, 2008 la 17:41
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Mariansky… ai primit stencil-ul?

 231. August 28, 2008 la 17:44
  link permanent
  monica zice ca:

  Măi, Andule, de ce-l stîrneşti? :lol:

 232. August 28, 2008 la 17:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Blorum”. Uuu. Smartie-pants. :D Da, aia aş fi zis. Dar s-a zis, deci e bine.

 233. August 28, 2008 la 19:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Ahhhh! 233. Mamaaa, ce-am ratat simetrica!!! Bai Darius, vii rar p-aici si, cind vii, strici ceva. Un’ te trezesti?
  La tine-n blog, probabil.

  Restul: voi unde va treziti? Va mai treziti? Iete, mi-e dor de Kraki – azi a fost cam silentios – , de bufeurile lu’ toader – scurte, rare, da’ bine ca sint – si de prelegerice Biblice :) . Ce naiba…?

 234. August 28, 2008 la 19:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai să pun eu comentariul 2 3 4…

 235. August 28, 2008 la 19:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Fraţilor, sunt lovit crunt de plictiseală… o plictiseală obosită. Am căutat pe internet Bitza, cele mai frumoase cântece de sinucidere. Omul ăsta are talent real, dacă ar avea şi voce… ar ajunge departe. Dar şi aşa, după un cântec două ascultate de câteva sute de ori, am început să-mi caut cutterul de tăiat vene (am unul special, foarte ascuţit şi flexibil). Parcă a intrat în pământ. Mi-e lene să cobor după unul nou, aşa că am renunţat. Mare lucru plictiseala asta. Uite cum pun eu aiurea punct în loc de semnul exclamării… Mare lucru plictiseala asta!
  Sa prins cineva că a exclama se descompune în ex, adică în trimiterea în trecut, şi a clama, adică a se manifesta, a se exprima în termeni violenţi sau cu strigăte; a chema cu voce tare… Iată deci că exclamarea este practic ecoul acţiunii, evocarea ei… Dar nu mai contează. Cutterul, unde este cutterul?!?

 236. August 28, 2008 la 20:10
  link permanent
  oama invizibila zice ca:

  nu pot sa cred!!! e chiar omul invizibil!!!

 237. August 28, 2008 la 20:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi dragă Bibliotecar: toader e torpila NATO. Vine, loveşte şi pleacă să lucreze la capitalişti. Tu, eşti torpila rusească. Vii, loveşti şi stai. Preţ de încă vreo trei commenturi.

 238. August 28, 2008 la 20:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  Văd că la ora douăzecişiunşitreizecişitreiminute scuze douăzecişiunşitreizecişipatruminute scuze douăzecişiunşitreizecişicinciminute ( îmi ia câte un minut să scriu ora care este ) scuze douăzecişiunşitreizecişişapteminute toată lumea s-a dat la fund.

  Păi cum aşa. Să ma plictisesc singur ?

  Am rămas şi fără tutun la narghilea. Of !!

 239. August 28, 2008 la 20:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  era sa ma intoxic de la domestos. de ce nu mi-ati zis ca nu se bea?!

 240. August 28, 2008 la 20:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  A. Tu nu eşti ungur. NU SE BEA !!!

 241. August 28, 2008 la 20:56
  link permanent
  toader zice ca:

  mda. deci nu trage parturi.

  domestosul se bea. dar trebuie sa ai antrenament.

 242. August 28, 2008 la 20:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  scria ceva cu pine freshness si am crezut ca e vin. of, la dracu, imi iau concediu medical maine.

 243. August 28, 2008 la 21:00
  link permanent
  toader zice ca:

  mda. in liceu mi se spunea torpila. credeam ca din cauza ca trimit mingea foarte tare pe un teren de basket.

  zappy, nu lua concediu. la servici trebuie sa te duci cand esti daramat. sa vada compania ce sacrificii faci.

 244. August 28, 2008 la 21:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader, Mie de ce nu Îmi dai atenţie ? las-o pe Zappy, că ea e nouă. Eu sunt important.

 245. August 28, 2008 la 21:15
  link permanent
  toader zice ca:

  tu esti invechit? :)

 246. August 28, 2008 la 21:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Voi sinteti doar trei. E de inteles :P

 247. August 28, 2008 la 21:23
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: da. învechit ca un vin bun.

  iar tu apreciezi vinul bun. remember discuţia despre beaujolais ? vezi câtă istorie avem în urma noastră, toader dragă… păi nu-i păcat ?

  Apropo, Am băut un gewurztraminer de alsacia…. ay dios mio !!!!

 248. August 28, 2008 la 21:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Nu sunt torpila rusească, sunt bombardeaua de cauciuc chinezească.

 249. August 28, 2008 la 21:30
  link permanent
  toader zice ca:

  eu va apreciez pe voi in general. pa. am trebi.

 250. August 28, 2008 la 21:33
  link permanent
  Basty zice ca:

  totdeauna ai trebi când eşti emoţionat. da.

 251. August 28, 2008 la 21:39
  link permanent
  toader zice ca:

  sa nu uit. voi lucrati toti in publicitate?

 252. August 28, 2008 la 21:49
  link permanent
  Basty zice ca:

  eu da.

 253. August 28, 2008 la 22:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu.

 254. August 29, 2008 la 03:32
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  douăsutenuştiucât.

 255. August 29, 2008 la 06:55
  link permanent
  Zappy zice ca:

  si eu, si monica, si darius… (chiar vorbeam cu monica, oare avem de o agentie?)

 256. August 29, 2008 la 07:32
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Buna dimineata, dobitocilor !!! V-ati trezit ? Nu v-ati mai fi trezit… gloabe nenorocite, zapauci de toate virstele, pulifrici si zgubilitici ! Ce e asta, forum, chat sau blog ?

  Hai mai ca am glumit. Nu va injura nimeni, am vrut doar sa vad daca citeste cineva comentariile dinainte si apoi posteaza ceva in tema. Canci ! Nici nu v-ati uitat la piesa pe care v-am sugerat-o (pe youtube).

  In rest sa fim sanatosi, azi e sarbatoare dubla: in primul rind e vineri, prima zi dinainte de weekend si apoi (LEAST BUT NOT LAST) e Sf. Ion – ca el se serbeaza de mai multe ori pe an, sa traiasca ionii si sa dea o bere.

 257. August 29, 2008 la 08:05
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Neaţa bună şi ţie măreane, tu ai dat click pe blogul meu? Io de ce să dau pe linku tău? Nu mai vorbesc de blog… :P No hai că dau acuma :D Pe blog doar ;)

  Am dat, ce-i ăla bre? Pagină personală zici? Şi io unde-ţi dau un comment la poza aia? Pfff mai bine te băgai pe haifaiv… :mrgreen:

  Anduule, măă Darius nu mi-a trimis premiile măă, e rău cu mine să ştii…

  Despre ce ti-am adus jimerino aminte? Nu înţeleg…

  Dariuseee, îmi trimiţi măă premiile măăă? AZI măăă

 258. August 29, 2008 la 08:17
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am fost si eu la fotbal aseara. In tineretea mea, adica nu de mult, am jucat vreo 2 ani la o echipa de amatori. Aseara am relizat ca sunt o cizma. Pot sa bag mana in foc, ca la un moment dat m-a intrecut un copil de 9 ani care radea in hohote, iar el nici macar nu juca. Si dupa vreo 2 ore de fotbal, nu cred ca mai existau 2 muschi de pe suprafata corpului meu (da stiu, muschii nu se afla pe suprafata, gura) care sa nu ma doara. Si stiam ca in comparatie cu dimineata urmatoare, asta, era mizilic. Ca de obicei, am avut dreptate! Jumatate din mine nu mai raspunde la comenzi, cealalta, doare ca dracu’! In rest sunt bine.

  Tot n-am casa, dar lucrurile arata mai bine ca acum doua saptamani. Acum am o oglinda si un ibric pentru cafea.

  Darius, nu mai da pe aici, dupa cum spuneam, se intampla ceva si iar aveam dreptate. Voi lua problema in propriile-mi maini si-l voi aborda eu insumi, pentru ca eu altcineva nu s-a inventat in limba romana.

 259. August 29, 2008 la 08:22
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bre Mariansky, bre
  Am facut si io o pagina personala, un fel de carte de vizita, pe aia ajungi cind dai click de aici. E facuta in html “chior“ sau static, cum zic profesionistii. Ca sa nu dea buzna labagii astia de hackeri. Din link in link ai fi ajuns tu si la blog care este un subdomeniu atasat si e in php. Din pacate aici au intrat “viermii“ si uite ca nu ma mai lasa sa scriu si sa editez nimic in el din 15 iunie. Pur si simplu nu am avut timp de curatenie (si nici mare chef) iar pe de alta parte sunt cam amator la treaba asta. Dar ma tratez.
  Si cind va veni toamna si voi avea timp de stat in casa cred ca am sa-l si rezolv. Sa-mi tii pumnii !

 260. August 29, 2008 la 08:27
  link permanent
  monica zice ca:

  Krakillo, şi ce dor ne-a fost de tine…!

 261. August 29, 2008 la 08:33
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Virgula dintre subiect si predicat este peceta mea, sa fie toata lumea sigura ca eu sunt… repetent.

 262. August 29, 2008 la 08:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care vă faceţi griji (sau iluzii), nu, doar n-am timp, nu c-aş face celebrul scurt metraj imaginar.

 263. August 29, 2008 la 08:49
  link permanent
  toader zice ca:

  multi sunteti.

 264. August 29, 2008 la 08:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ M@riansky
  Sfântul Ion este pe 7 Ianuarie.
  Naşterile se sărbătoresc, aici e vorba de un deces, Tăierea Capului Sf. Prooroc Ioan Botezătorul. Nu se spune La Mulţi Ani!, doar se merge la biserică. Încă mai e timp.

 265. August 29, 2008 la 08:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pardon, am copiat greşit… era vorba de @ Marian S.

 266. August 29, 2008 la 08:52
  link permanent
  krakilla zice ca:

  La multi ani Ion! Doamne ajuta!

 267. August 29, 2008 la 08:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aproape că mă gândesc să investesc într-o cameră video cu DVD şi un stativ… prea nu vrea nimeni să facă filme.

 268. August 29, 2008 la 08:53
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai e bun si mersul la biserica. daca stii pe cine trebe bei si acolo. te impartasesti de 63 de ori si esti numai bun de agatat o grasa. de cotnari, de la orice butic basit.

 269. August 29, 2008 la 08:55
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ah, eu nu inteleg despre ce vorbiti. Nu putem incepe cu niste subiecte mai light, asa, matinale?

 270. August 29, 2008 la 08:55
  link permanent
  toader zice ca:

  aha, deci sunteti x profesionisti in ale publicitatii. foarte bine. cand aveti nevoie de un sef, deci unul venit cu pluta pe meleag, sa dati o cerere catre mine. conditiile sunt simple, salariu dublu pentru mine, sa va faceti mici cand am nervi si sa recunoasteti ca insuccesele se datoreaza voua in timp ce succesele sunt doar ale mele.

 271. August 29, 2008 la 08:56
  link permanent
  toader zice ca:

  hai ca plec. capitalisti porci ce sunt cu mama lor ce i-a facut.

 272. August 29, 2008 la 08:56
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce? Cine a murit?

 273. August 29, 2008 la 09:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Are toader draci pe dînsul. De vreo săptămînă.
  toader, să ştii că-ţi sîntem alături. Serios.

 274. August 29, 2008 la 09:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Primesc 2Gb de spam peste noapte. Where is this world heading to ?

 275. August 29, 2008 la 09:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Of, Biblio, ce ne faceam noi fara tine ? Ai dreptate, multzam fain.
  Stiam eu ceva de Sf. Ion azi dar acum m-am uitat mai bine in calendar.
  Oricum, sa stii ca romanii serbeaza cu orice ocazie. Uite la mine, par egzampl: am serbat si pe 15 august (desi ziceau unii ca nu e bine) o sa serbez si pe 8 septembrie. Si cind nu mai am motiv gasesc eu unul, ca sunt baiat inventiv la chestii d`astea. Ce, numai unii (unele) au dreptul sa bea domestos ?

 276. August 29, 2008 la 09:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Daca ar fi castigat toader ii trimiteam eu un stencil cu “Capitalism is Canibalism”, dar lui M@arinsky nu stiu ce sa-i trimit. Poate adrese cu bloguri ce au autori, de origine, femei. Te-am citit si pe tine…

  Nu mai am voie sa intru in biserica, ca ma duceam. Mi-a dat popa ban, de acolo, eu am incercat sa-i dau kick, da’ m-au tinut niste babe. Viteze babele, in biserica, cand se vad multe. Le-a fost frica s-o dam la parte. Ma rog, ideea e ca nu mai intru in biserica. Las’ ca doamne-doamne ma aude cand ma rog si prin terase si baruri, de obicei de femeie, sa ma imprumute cu niste bani, pe care stie ca nu-i mai vede inapoi.

 277. August 29, 2008 la 09:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu ma rog acasa dar tot de femeie. de obicei de mama. de unde rezulta ca avea dreptate toader, sunt copilas. dar berea, pardon, scopul, scuza mijloacele. cica…

 278. August 29, 2008 la 09:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Şi la sfânta Maria nu se serbează numele pe 15 august… pe de altă parte atunci este un prilej fericit, chiar dacă este vorba despre moarte, pentru că Maria a fost fericită că se va ridica la Fiul ei.
  “Căci Arhanghelul Gavriil, venind la dânsa, a zis: «Acestea zice Fiul tău: „Vremea este a muta pe Maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeşte cuvântul cu bucurie, de vreme ce vii la viaţa cea nemuritoare“». Născătoarea de Dumnezeu s-a bucurat cu bucurie mare şi, cu dorul ce avea ca să se mute la Fiul său, s-a suit degrabă în Muntele Măslinilor ca să se roage, căci avea obicei de se suia adesea acolo ca să se roage. Şi s-a întâmplat atunci un lucru minunat. Când s-a suit acolo Născătoarea de Dumnezeu, atunci de la sine s-au plecat pomii ce erau pe munte şi au dat cinstea şi închinăciunea ce se cădea către Stăpână, ca şi cum ar fi fost nişte slugi însufleţite.”
  Este evident că este vorba de o bucurie şi nu de tristeţe. :)
  Dat fiind că trupul a dispărut, că şi în cazul lui Iisus, este evident că nici moartea nu e moarte. De ce să te întristezi atunci. Ia să-mi spună cineva că voi muri la noapte, oare nu m-aş bucura? Ba cred că aş chema pe toţi şi am petrece împreună ultimele ore şi aş muri cu zâmbetul pe buze, pentru că viaţa este plata pentru păcat.

 279. August 29, 2008 la 09:50
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A ajuns sa-mi fie frica sa spun si “La Multi Ani” pe blogul asta…

 280. August 29, 2008 la 10:01
  link permanent
  monica zice ca:

  :P kraki, curaj. Poate vei gasi pe cineva care sa spuna un simplu “multumesc”

 281. August 29, 2008 la 10:03
  link permanent
  Zappy zice ca:

  De ce vorbiti, voi n-aveti treaba? Uite-l pe toader cum munceste.

 282. August 29, 2008 la 10:11
  link permanent
  monica zice ca:

  Unde? Noi nu-l vedem… toader, fă cu mîna.

 283. August 29, 2008 la 10:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Eşti răutăcios. Eu credeam că ofer o greutate actului, de această dată, religios. De exemplu, astăzi toţi repetă Tatăl Nostru necunoscând că fac taman pe dos decât se spune în Noul Testament atunci când se vorbeşte chiar despre Tatăl Nostru; există o cale a celor mulţi care sunt asemeni celor supuşi şi merg în şir disciplinaţi şi ordonaţi, sau fi o cale a celor neliniştiţi care caută explicaţii. Eu nu blamez pe cei din prima categorie, îi ajut pe cei din cea de a doua categorie. Pe cât pot. Nu vreau să supăr pe nimeni. E atât de simplu să sări un comentariu, chiar dacă este mai lung, încât nici nu cred că se pune problema unei stări de rău.

 284. August 29, 2008 la 10:40
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Tu cateodata imi dai impresia ca ai simtul umorului. In restul timpului stiu ca nu-l ai. Am glumit!!! Daca vrei sa ne imparti ceva din experienta ta, fa-o! Nu zice nimeni nimic (eu) cu rautate! Chiar mai trebuie sa-ti spun?

 285. August 29, 2008 la 11:03
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dă-i lui Biblio un deget şi el îţi ia toata mâna…

  Hai măi că noi mai glumim. Subscriu la ceea ce a zis krakilla mai sus.

 286. August 29, 2008 la 11:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) Şi mai ziceţi de mine că nu am simţul umorului… v-am spus că eu sunt suprarealist.

 287. August 29, 2008 la 12:00
  link permanent
  toader zice ca:

  pofta buna

 288. August 29, 2008 la 12:09
  link permanent
  jimerino zice ca:

  merci.

 289. August 29, 2008 la 12:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa va fie de bine!

 290. August 29, 2008 la 13:23
  link permanent
  toader zice ca:

  deci astept planul de activitate. sunteti responsabili toti 5.

 291. August 29, 2008 la 13:24
  link permanent
  krakilla zice ca:

  macar nu ne plictisim…

 292. August 29, 2008 la 13:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  daca mai pe dimineata o frec la birou la ora asta deja o zgudui violent. daca faceti agentia aia imi dati si mie un part time sa-l fac in timpul lu’ full-time-ul de aici.

 293. August 29, 2008 la 13:26
  link permanent
  toader zice ca:

  crachi, de la tine asteptam noi remarci in linia cunoscuta. nu constatari de genul asta.
  hai pa.

 294. August 29, 2008 la 13:29
  link permanent
  krakilla zice ca:

  noi, adica eu si ceilalti 5, adica tot eu. noi. cu personalitatile mele multiple… da s-ar putea sa fim mai multi… cica toader ar vrea sa va fie sef? si ce sistem de conducere implementeaza? monarhie?

 295. August 29, 2008 la 13:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Care-s ăia 5, toderiţă? Şi ce plan aştepţi tu? Deocamdată, mergi şi tu cu vîntul; nu veyi ca jegul în sinea-i e un măreţ plan de inactivitate? Darius, dă-te jos de la Zapă din braţe şi fă treabă, puturosule!

  Hudrea cică e bine.

 296. August 29, 2008 la 13:30
  link permanent
  krakilla zice ca:

  toata lumea are doar asteptari…

 297. August 29, 2008 la 13:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă iertaţi, azi am fost ocupat toată ziua.

  De dimineaţa mă durea capul, iar colega din spate nu a vrut să mă pupe pe frunte în acest sens. Astfel, i-am confiscat scaunul directorial. Ea nu e directoare, doar scaunul. Bine, e art directoare. Art patroană. Şi, pe cale de consecinţă, mi-a vărsat 3 pahare de apă pe mine. A avut timp să reumple, că eu nu mă opuneam.

  De atunci stau cu geanta ei în braţe, cu tricoul de schimb şi cu scaunul sub cur. Abia acum mi-am recuperat mouse-ul.

 298. August 29, 2008 la 13:51
  link permanent
  jimerino zice ca:

  j

 299. August 29, 2008 la 13:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba….daca ala mic cu nume de unguroaica ce se afla a reusit 7stesiceva de comentarii singur…

 300. August 29, 2008 la 13:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  300

 301. August 29, 2008 la 14:03
  link permanent
  krakilla zice ca:

  aha… ai fost ocupat toata ziua… 7 ore ai stat sa toarne apa pe tine o colega, in timp ce nu voiai sa-i dai scaunul inapoi… du-te acasa si odihneste-te… pe voi va platesc acolo ma?

  maine ma duc in bucale, la meci, asa ca nu stiu daca ajung pe la serviciu. asa ca asteapta pana luni, sa postezi articolul nou. cine ma injura primul?

 302. August 29, 2008 la 14:04
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Saracu Darius. Treci in brate!

 303. August 29, 2008 la 14:04
  link permanent
  krakilla zice ca:

  asa ca, astept…

 304. August 29, 2008 la 14:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai zi la ce meci ca sa stiu daca ma inscriu eu.

 305. August 29, 2008 la 14:30
  link permanent
  krakilla zice ca:

  dinamo-craiova

 306. August 29, 2008 la 14:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai in cazul asta considera-te injurat. daca te rog sa-i transmiti ceva lu’ postasu…e cam non-sens, nu? cum ar fi sa-i canti o balada lu’ gilmour…

 307. August 29, 2008 la 14:45
  link permanent
  krakilla zice ca:

  in cazul asta considera-te injurat la randul tau… da’ stii, nu mai trebuie sa spun!

 308. August 29, 2008 la 15:00
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ca la usa cortului s-a ajuns la jegster asta. mi-e rusine cu mine si de voi. voi 5. 5 erati, nu?

 309. August 29, 2008 la 15:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  cam asa ceva… dar nu toti in acelasi timp…

 310. August 29, 2008 la 15:14
  link permanent
  toader zice ca:

  buna ziua. ca sa fie treaba buna renumaram :

  monica, basty, zappy, darius si roxp.

  altcineva care locreste la publicitati? si ce monceli de asemenea? pe caprarii va rog.

 311. August 29, 2008 la 15:17
  link permanent
  monica zice ca:

  toader mai apare din cînd în cînd, dupe cum îl lasă şi pre el porcii ceia. Capitalişti.

  Darius, te-ai uscat, draghe?

 312. August 29, 2008 la 15:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a scurs la fund. Stau pe fleaşcă.

 313. August 29, 2008 la 15:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Îţi şedem cu totţii alăturea. În mod sufletesc.

 314. August 29, 2008 la 15:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să îmi şedeţi voi p-acelaşi scaun, aşa să-mi fiţi alăturea!

 315. August 29, 2008 la 15:45
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, bă furiosule, ‘ţ-eram alaturea-n metaforă. Eram o mare de funduri ude si solidare cu al tău. Aşa că ia, pofteşte de ne ia TU în braţe. Pe toţi! :P

 316. August 29, 2008 la 16:43
  link permanent
  monica zice ca:

  8O

 317. August 29, 2008 la 16:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Dariuse, cine-a fost porcul şi măgarul de adineauri?

 318. August 29, 2008 la 16:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bănui căci ceva obsedat, bănui eu, care bănui. Eu, mă refer. La obsedat.

 319. August 29, 2008 la 16:58
  link permanent
  monica zice ca:

  AiPiu’ la control, atunci.

 320. August 29, 2008 la 17:38
  link permanent
  toader zice ca:

  va dau liber cateva zile. va urez concediu placut. va interzic aparitia pe acest forum.

 321. August 29, 2008 la 17:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  De la concursul cu micii eu nu am mai mâncat nimica… Cum micii nu au venit, nu mai am putere să scriu nimica.

 322. August 29, 2008 la 18:16
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa moara stratul de ozon daca gasesc doi ciorapi sa faca pereche unul cu altul. sau macar intre ei.

 323. August 29, 2008 la 19:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sau cu alţi ciorapi sau cu nişte chiloţi, unul dintre ei, că celălalt picior îl poţi ţine la spate, cumva.

 324. August 29, 2008 la 19:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Imi zise autorul acestui preaminunat blog (dariusss…iarta-maaaa…hai sa vorbim!) ca am vrut sa, ma scuzati, ma ofer lui ca o floare imbobocita… ca el e asa preaminunat (dariussss….ma ierti? hai sa vorbim). oricum intre timp am aflat cine e dansul, adica nu il cunosc, doar observ ca isi tot schimba IPul si activitatea lui favorita de weekend este sa ma spameze… iupi… daca n-ai ceva inteligent de spus, da-i cu spamu!
  Anyway…. dariusssssssssssssss sa vorbim am zis!
  (darius s-a suparat. ca i-am inchis telefonu ca eram la cora si aveam 7 plase in mana, rupeam bonuri si se mai auzea si beepu de la casa si el credea ca il inregistrez.)

 325. August 29, 2008 la 19:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu s-a supărat, Darius, contrar aşteptărilor, se mai spală. Iar când a vorbit cu tine de pre Internet, zicându-ţi că merge la duş, dar nu ca o invitaţie, era chiar pe budă, unde o utiliza, nu că ar fi comod.

 326. August 29, 2008 la 20:25
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, te rog eu ca un frate mitic ce-ti sunt: nu mai astepta mici de la ardelenii astia ca se misca greu.
  Eu cred ca la ora asta se uita la mielul ce abia s-a nascut ce va deveni oaie ce va fi taiata ce va fi carnea tocata si apoi in mici bagata. Dar pina atunci mai va.
  Ca sa nu mai vorbim de procesul de fabricare a carbunilor. Stii cit timp ia sa faci mangal, chiar daca il freci ???
  Asa ca fii tu un frate mitic bun si suna-ma in cursul zilei de maine la 0723135869, poate bagam un mic – doi in noi la padure la Cernica. Sau d`aia de Billa perpeliti la bricheta. Aferim.

 327. August 29, 2008 la 21:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Eu nu-mi voi părăsi casa. Este o citadelă… dacă ies, duhurile rele vor pune rapid stăpânire pe colţurile întunecoase. Eu cred în mitul faustian. Mulţam mult de intenţie.

 328. August 30, 2008 la 09:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mda. E weekend iar în Braşov plouă deci e timp urât. Mi-e lene să plec la plimbare cu maşina, fiindcă plouă deci e timp urât. De asemenea, prieteni de chemat la bere slash chef nu am, fiindcă plouă deci e timp urât. Ce să fac ? Fiindcă plouă deci e timp urât.

 329. August 30, 2008 la 10:58
  link permanent
  tom zice ca:

  pai cre’ca un sg lucru ti-a mai ramas de facut! dak ai cu cine….

 330. August 30, 2008 la 12:28
  link permanent
  toader zice ca:

  fa sex.

 331. August 30, 2008 la 12:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, Toader, ai spart nuca!

 332. August 30, 2008 la 14:00
  link permanent
  toader zice ca:

  am aruncat-o cu forta.

 333. August 30, 2008 la 14:01
  link permanent
  toader zice ca:

  Si Sa Nu Uit. Esti Un Bou Care Abuzeaza Majuscule.

 334. August 30, 2008 la 14:17
  link permanent
  mirmen zice ca:

  eheheiii moni-i cu fundu-n peninsule(halkidiki), nu-i mai pasă de numerologie/simetrie :P

 335. August 30, 2008 la 14:45
  link permanent
  Basty zice ca:

  făcut. alte idei ? staţi o secundă, nu vă mai agitaţi că se pare că iese soarele.

 336. August 30, 2008 la 16:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă nu apare rapid o veste…

 337. August 30, 2008 la 16:57
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  ce linişte pe aici…atipic. Sunt eu singura care nu are ce face sâmbăta?

 338. August 30, 2008 la 17:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nimeni nu are ce face, dar nu avem ce să spunem… că postare nouă numai după nu ştiu câte comentarii, aşa e regula acum.

 339. August 30, 2008 la 17:25
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Dezastru.

 340. August 30, 2008 la 17:25
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Adică, catastrofă, cum s-ar spune.

 341. August 30, 2008 la 18:16
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Dacă asta e regula, atunci ne resemnăm, dar până când să comentăm, cu atât mai mult…despre ce???

 342. August 30, 2008 la 18:40
  link permanent
  mirmen zice ca:

  LA MULTI ANI alexandr(i/e)lor :)

 343. August 30, 2008 la 18:42
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Mulţumiri Mirmen!

 344. August 30, 2008 la 19:57
  link permanent
  Zappy zice ca:

  tanti mirmen, sa stiti ca darius bea alcool!

 345. August 30, 2008 la 20:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  M-am întors din munţi, ceea ce vă doresc şi vouă. V-am adus ploi şi vânt.

  S-a întâmplat ceva important cât am lipsit?

 346. August 30, 2008 la 21:31
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Hudrea, după cum singurel poţi observa, pe aici nu prea mişcă mai nimic. Despre Darius ce mai putem spune…arareori ne onorează cu prezenţa :)
  Aşteptăm, aşteptăm…

 347. August 30, 2008 la 23:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu căăă!

 348. August 30, 2008 la 23:23
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hudrea ! My saviour ! Chiar mă gândeam la tine cu vremea asta urâtă….

  Dar mai bine continuăm discuţia aceasta pe privat. Căăăăăăăăă….. mno.

 349. August 31, 2008 la 02:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De cu ziuă va să scârmăm Jeg nou. Mai sunt mici detalii. Nu vă împacientaţi.

 350. August 31, 2008 la 10:05
  link permanent
  mirmen zice ca:

  zappy, mami, păi pare-se că şi dari da’ şi tu nu prea luaţi cu pîine, gicuţilor, mamă:P

 351. August 31, 2008 la 10:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  :) ) mirmen rules!

 352. August 31, 2008 la 12:29
  link permanent
  toader zice ca:

  unde-s micii lui bibli mai hudreo?

 353. August 31, 2008 la 12:32
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce mici, măi toader? Nu ştiu despre ce faci vorbire.

 354. August 31, 2008 la 13:31
  link permanent
  toader zice ca:

  cum? nu stii? groza o pus premiu mici gratis dati de tine pentru depasirea pragului de 777 de comentarii!

 355. August 31, 2008 la 13:34
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Poftim? Şi cui trebuia să-i dau mici, mă rog frumos, la tăt jegu’? Dacă Groza pune, Groza să dea. Şi ştim cum dă Groza premiile, nu Mariansky?

  Pramatie, merg să mănânc ceva, sună-mă dacă-ţi mai tre’ ăla. Îţi scriu acilea că mai degrabă citeşti aici decât pe mess, boule!

 356. August 31, 2008 la 14:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toadere, email sau YM ai? Bagă. Aci sau pe mailu-mi / messu-mi de pe blog. Rogu-te. Degrabă.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)