Mna, atunci bine.

sari la comentarii

[pentru fascinaţi, am pus filmu' cu prezentarea despre publicitate neconvenţională, de la Zilele Marketingului]

Compania la care lucrez eu cu râvnă şi dedicaţie profesională, Vitrina Felix Media Advertising Full Service (punct ro sleş index pehaşpe), şi-a găsit o cale să-şi sporească eficienţa angajaţilor (deci eu şi colegii) prin două manerve de-o simplitate de-a dreptul obscenă. (Ce scriu aici îi de bine, chiar dacă nu-mi convine, deci să nu fiu concediat şi din astea, da? Deci fără.)

1. au adus un scaun nou;

Context: Ne construim un sediu nou mare şi lat cam cât o pizdă, în sensul bun. Adică “ne”… Patronatul ne construim, mă refer. Că doară nu io, pă bonuri de masă. Aşa, şi el – sediul – este mai aproape de unde locuiesc, da’ nu cre’că ăsta-i gându’ din spatele construcţiei, iar acolo totul va fi ţais şi lux, ca într-un Merţan ultimul model. Deşi nouă ni-i oricum dragă Dacia asta papuc, în care şedem deja. Da’ bine. Şi cum lucrurile vor fi toate noi-nouţe, chiar acum se aleg nişte directoriale de alea de să stăm noi pe ele, cu roate să se mişte şi spătar să ne ţie coloana ergonomic şi să ne simtem ca-cum-virgulă suntem pielea.

Ş-au adus în acest sens, cum vă spusăi, un scaun (deci 1 exemplar, 1 buc. element) la sediul actual, ca să se hâţâne lumea-n el şi să spuie că îi place sau că are alte pretenţii. Deci constructivă şefa, să nu ne cumpere ce nu convine, iar noi să ne sclifosim când e prea târziu.

Cum a ajutat asta la randamentul firmei? Păi, toţi vrem să stăm pe scaunul cel nou, ca nişte prunci proşti. A fost aruncat între noi, nu s-a stabilit o ordine, doar s-a adus şi s-a pus acolo. Mă, n-a mai fost aşa bătaie intra-instituţională pe ceva, de când s-a ales tipul de făcător de cafea de la secretariat, dispută în care s-au băgat până şi ăia care nu consumă.

Ş-acuma, cu scaunul nou – care ajunge primu’, ăla stă pe el! Precum când eram mici şi locuiam la ţară şi aveam toţi doar o singură pereche de pantofi. Nu noi, că ăia mai necăjiţi, da’ pătrundeţi analogia. Dacă se ridică, stă ALTU’ pe el. Pe cale de consecinţă, cine ajunge primul nu se ridică. Nu se cacă, nu mănâncă, nu merge la ţigară, nu iese pe hol să se beşească, mai bine face ocluzie intestinală, nu trage căcaturi la imprimantă, NIMICA! Munceşte. “De când cu noul scaun” (fiindcă e o sintagmă aproape calendaristică deja), programul începe la 05:30. Aşa s-a ajuns.

Eu încă n-am stat, de exemplu, pe scaun. Eu nu mă pot trezi la 23:00, ca să ajung devreme la firmă, când crapă ziua şi să utilizez minunea. Aşa că deseară dorm în sediu. PE SCAUN! Aştept să plece Vasile de la DTP. Care mereu pleacă ultimul, că-i place pe scaun. O să trebuiască să meargă, la un moment dat, că are o familie, iar la el ţine cineva. Şi mă pun pe scaun ŞI NU MĂ MAI SCOL DE ACOLO!

2. ne-au scos messengeru’;

CEEE-au făcut?! Da. Messengerul. De fapt, mă exprim greşit şi dezinformez, daţi-mi voie să reiau: zicea în mail că nu să-l dezinstalăm, ci să nu-l folosim. Deci nu ni l-a scos, îi acolo, putem să ne uităm la el, doar să nu-l atingem. Şi asta ziceau că o lună va dura. Să verifice nu-ştiu-ce. Nu ne-au zis ce, că probabil şi-or fi închipuit după multă caznă că n-au ce să verifice, ideea de principiu e să nu ne conectăm. Că nu-i ca la gaz, să nu folosim cuptoru’, că se lucrează pe ţeavă. Doar să nu intrăm şi gata, atâta timp cât ne-au comunicat ei.

De asemenea, nu putem folosi servicii de corespondenţă personale. Fiindcă n-avem ce boscorodi în timpul lucrului cu nime’. Ceea ce-i corect, io-s de acord. Mă enervează, da’-s complet supus, mi se pare o politică de companie suportabilă.

Apropo, comentariile de pe Jeg mie-mi intră-n softu’ de mail, acelaşi pe care vin ălea de firmă, aşa că poziţia mea oficială raportat la această decizie şi situaţia generată este fâs. Şi nu, nu se mai acceptă amendamente. În circulara respectivă nu a fost nici o notă personală legată de mine, or blogu’ nu-i nici messenger (deşi aşa pare, dacă-i să ne uităm la Biblel), nici mail (deşi aşa pare, dacă-i să ne uităm la Biblel). E un blog (deşi nu aşa pare, dacă e să ne uităm la Biblel). Pentru cine nu ştie cine-i Biblel, unu la mână că sunteţi proşti şi, doi la mână, este Ţopescul blogosferei, când era încă tânăr şi vivace. Aşadar, dacă nu mi-a spus nimenea anume (iar acum am degetele-n urechi, la-la-la-la-la-a), consider că-i un răspuns explicit de tacit că am voie.

Însă tot ce sper e că partea cu messengerul nu e ceva fază pregătitoare pentru “nu-l mai băgăm în veci”. Altfel, accept experimentul, îl îmbrăţişez. Cred cu sinceritate că şefa vrea să se lămurească referitor la cum lucrăm fără chat. Ceea ce-i îngreunează vizibil evalurea, pentru că pe mine de obicei chiar acolo mă întreba ce am de făcut şi cum stau cu una-alta. Intra pe mine, iar eu îi ziceam. Acuma pe ce intră? Pe nimica.

Dar fie. Paradoxal e că nu ne-au tăiat vreun port, ca să nu dăm sign-in cu de-a sila. Deci putem, dacă vrem, numa’ că nu-i voie. Doar au spus să n-o facem, asta-i manerva coercitivă. Câteodată se mai aude un zbieret de arsură cu apă clocotită, dacă cineva dă click din greşeală pe iconiţă şi-ncepe să-i caute serveru’. Lumea e spărietă, dă reset de la buton, nu-i de şagă. Mie, preventiv, nu-mi merge messu’ nici acasă în perioada asta. Nu mă poci încrede şi să intru fără să-mi dau seama.

***

kispajtars

[clic aici ca să vezi mai mic]

***

Nu ştiu dacă aţi remarcat cum cele mai infime probleme de sănătate au nişte nume absolut înfiorătoare. O echimoză, de exemplu. Îţi iese o echimoză! Hait! UNDE?! Pe mână. Văleeeu, mi-o taie! O echimoză. Adică o vânătaie, că ne-am întors greşit cât ne futeam şi s-a ridicat canapeaua din două picioare şi ne-am vărsat pe jos din ea. Sau am un traumatism cranian. Adică am dat cu capu’ în raft, când încercam s-o ridic de şolduri ştiind că n-am forţă în braţe (nu, desigur că nu eu, zic generic; eu nu fac; nici n-am raft, că se ţin cărţi pe el, ce să fac eu cu alea?). Sau ruptură de tegument. Când mă agăţ într-o cracă cu spini şi mă zgâriu, pân’ pădure, trăgându-mi budigăii înapoi pe mine… Mă-nţelegeţi?

În schimb, SIDA/AIDS. Sună fain. O fostă prietenă avea porecla asta. Şi tot am fost cu ea. HIV. H1N1. Zici că-s formaţii. Cre’că şi ÎS formaţii deja. Cancer sigur îi formaţie. Şi astea-s toate cele la care se moare pe capete. Da’ ce pizdoase par şi majoritatea acolo şi sunt.

În ordine, bolile incurabile sunt cele mai şmechere. Şi pe cale de consecinţă obţin cea mai multă atenţie, deşi lumea e conştientă că n-are rost să-ncerce. La fel ca-cu-virgulă femeia fatală. Că de aia-i fatală. Dup-aia urmează astea de la care poţi muri, da’ te poţi şi salva, deci ţi-o faci mai mult singur, dacă nu te ştii păzi. Ş-apoi îs piţipoancele astea de răceli, tusă, stare de vomă. Sferele fetelor şi a bolilor, dintr-această metaforă comparativă, se suprapun cam pe la boli venerice, p-acolo.

***

tudorgheorghemahalauamonamour

[fotografia e a Luizei; mi-a dat-o mie mai demult, că mă iubeşte; cre'că ăsta e linku' ei]

[a, ş-apropo de asta: uită]

***

Am fost chemat la Zilele Marketingului în ultimu’ moment (în locu’ lu’ Naumovici, care avea altă treabă ş-atunci s-au gândit ei că eu aş face totul mult mai bine, mult mai repede şi mult mai gratis), să vorbesc despre publicitate neconvenţională. Ş-aşa că m-am dus ş-aşa c-am vorbit.


184 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 11, 2009 la 13:32
  link permanent
  marius.mar zice ca:

  mai ai putin pana il scoate, Messengeru’, de tot. Si la noi a fost asa si nu mai este :)

 2. Mai 11, 2009 la 14:00
  link permanent
  monica zice ca:

  un scaNun nou
  vĂnătaie

  Cum unde? Sus, mă..! Ni la el…

  Si apoi stergem cuminti. Caci de aveai messenjer, era mult mai simplu. Dar n-ai. Iiiihihihihi.

 3. Mai 11, 2009 la 14:05
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ergoNOmic, să se consemneze, ş’aşa viaţa ta-i totalmente publică :P

 4. Mai 11, 2009 la 14:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dar cind ti se rasuceste un coi cum i se spune ?

 5. Mai 11, 2009 la 14:41
  link permanent
  Flo zice ca:

  Parca era un roman Manastur mon amour.
  Mi-am dat demisii pentru motive si mai subtirele decat interdictia de a palavragi pe mes.
  Bibliotecaru o sa tresalte si in acelasi timp o sa se inroseasca precum o fata mare si o sa spuna “offffff…”.
  Vitrina devine un monstru capitalist.

 6. Mai 11, 2009 la 14:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe mine mă scapă de tăte inepţiile ce mi se zici tu zilnic-zilnic. Mă, tu-mi voi peirea?! Să mă deue afar’? Asta cauţ’? C-aş intra să te-njur, dacă aş avea de pă ce. Torsiune testiculară. Mamă – şuşt. Monica nu ştiu despre ce vorbeşti. Marius – hîîîhîhîhî.

 7. Mai 11, 2009 la 16:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  adica daca mai avem ceva de injurat sa te injuram aici ca doar aici vezi. s-a notat. si daca avem de zis d-alea nasoale despre vitrina, special ca sa te dea afara, tot aici, da? stiitu, ca atunci cand te-ai imbatat si ne-ai povestit cum cand i-ai pus cenusa in cafea lu’ calin? sau era ceai…? ma rog.

 8. Mai 11, 2009 la 16:31
  link permanent
  ovi sirb zice ca:

  Expresia maestrului face toti banii, serios.

 9. Mai 11, 2009 la 17:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Care expresie, ca maestrul statea cu spatele?! Si, oricum, nu i se vede capul.
  ….Ceeeee? Nu de Pamfil e vorba?! Pai atunci de cine?

 10. Mai 11, 2009 la 17:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mă ameţeşti cu probleme minore. Unde e filmul?

 11. Mai 11, 2009 la 17:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Se uita Pamfil la el.

 12. Mai 11, 2009 la 18:36
  link permanent
  Lupul Alb zice ca:

  Noa, numa’ ai de grija. In loc de ergonomic sa nu va dea electrice, ca cica e la moda.
  Sanatate lui Pamfil.

 13. Mai 11, 2009 la 22:08
  link permanent
  Vlad zice ca:

  Si zi asa Darius, ai reusit sa intri pana la urma la Tudor Gheorghe? Te vazui negociind cu unul din aia 2 care rupea beletele, dar in prima instanta nu parut-ai prea convingator…

 14. Mai 11, 2009 la 22:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am aflat ce e cu scaunul acela, este scaunul electric dat de EBa.
  Pe lângă problema filmului, văd că dumneJeg a anulat duminica trecută După Bloguri. Chiar aşa domnule? Eu înţeleg că cenzura este neplăcută, şi pe mine mă cenzurează, în exprimarea mea de privighetoare, foarte multă lume. Dar chiar să schimbi o asemenea emisiune, unde ne mai rădeam şi noi gura cască a spectatorilor, cu una electorală… Brrr.

 15. Mai 11, 2009 la 22:32
  link permanent
  ZuZu zice ca:

  Si ia zi, m-ai recunoscut sau nu ieri in Janis? :)

 16. Mai 11, 2009 la 22:52
  link permanent
  Andi zice ca:

  Domnu’ Bibli, noi cu cine votăm? Când o să fie. Că nu ştiu. Da’ nici nu mă-nghesui să aflu.

  Acum îmi permit să spun la persoana întâi, “noi votăm”, că-i prima oară din viaţa mea când am dreptul la vot în cadrul naţiunii şi nu vreau să pierd şansa.

  Darius, la mai mare. Sediul, zic. Şi la mai multe. Scaune de-alea lipicioase. Deşi, dacă are roţi scaunul, nu pricep cum nu te poţi fâţâi până la una-alta, ca imprimanta, butoiul cu fundul în sus cu apă în el, alte asemenea. Asta dacă n-aveţi covoare, mochete sau altceva care seamănă cu o pătură groasă.

  Cum anume arată o poziţie “fâs”? Că eu trebuie să-mi închipui ceva ca să pricep, de-aia mi-e mai greu cu chestiile abstracte ca infinitul, iubirea, geometria neeuclidiană, a doişpea dimensiune, marele atman.

  Dacă nu e deja, ţi-ai face formaţie numită H5N2? Că no, N1 e probabil mai mult ca sigur luat. La ce-ai cânta în ea în afară de ukulelele? Ukulelele tău, zic.

  Jimi, scuze că am scris aşa mult, dar nu era pentru/despre tine, oricum.

 17. Mai 11, 2009 la 23:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vlad – n-am putut. Taică-miu s-a gândit să lase invitaţiile LA Tudor Gheorghe. Care, într-o anumită măsură, era ocupat să ţie concertu’. Deci n-am putut.

  Zuzel – acum că mă-ntrebi, da.

  Ăialalţi doi – vă las să mai dezvoltaţi şi intervin.

 18. Mai 11, 2009 la 23:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Revin în primul meu comentariu după mine însumi, că văd că Andea chiar m-o-ntrebat ceva. Poziţia “fâs” vizavi de ceva este ca un fel de “ete, pârţ”. La nimica n-aş cânta. Sau, de fapt, ba da – la toate, poftim. La orice.

 19. Mai 12, 2009 la 00:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  La alegerile euro-parlamentare eu o susţin pe Corina Creţu. Din păcate PSD-ul mă dezamăgeşte zi de zi cu câte ceva, ca şi celelalte partide de altfel… Voi vota însă cu PSD pentru Corina Creţu.

  Pentru votul la prezidenţiale, în acest moment sunt în stadiul “voi anula votul”… dar mai este timp până atunci, poate că vor fi alţi candidaţi, cine ştie…

 20. Mai 12, 2009 la 00:01
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ce frumos. Si noi n-avem messenger. Da avem meebo si webmessenger si ebuddy si spark. toate deodata. desi cred ca au banat si meebo. La mess’ mai ziceau ca “n-au licenta”, da la meebo nu s-au mai obosit sa inventeze vreo scuza. In curand o sa desfiinteze si webmessenger… si atunci o sa trebuiasca sa ma unesc cu toti angajatii asupriti de pe lumea asta, sa ne inventam propriul chat. Ca eu nu rezist asa, ca-s dependenta.

  Hai >:D< noapte buna.

 21. Mai 12, 2009 la 00:40
  link permanent
  Chira zice ca:

  Tipului care urlă după Pamfil îi iese intestinul subţire pe lateral. Şi de ce stă desculţ în sloboz pe faianţă?

 22. Mai 12, 2009 la 08:54
  link permanent
  marius.mar zice ca:

  @Darius
  Frate, e chiar tare bicicleta aia a ta. te vazui prin parculetul din spatele Teatrului national pedaland agale :)

 23. Mai 12, 2009 la 09:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Gata, am găsit soluţia la problema cu scaunul cel nou de la firmă. Il acoperi cu preşul pe care a stat Pamfil. Ca să nu mai vorbim că bagabondul de Pamfil stă cu genunchiul pe singura ta pereche de chiloţi, aflată la uscat în momentul fotografierii. Ce pervers e Pamfil ăsta… am auzit că fetişism se numeşte, piz…

 24. Mai 12, 2009 la 09:12
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Acilea pari chiar trist: “…iar la el ţine cineva.”

  Andi opserva chiar corect: dacă e pe roţi, de ce nu mergeţi cu scaun cu tot la budă, imprimantă, budă, cafea, budă?

  Dacă bine ţiu minte, ai messenger şi pe telefon. Deci şuşt!

  Săracu’ Pamfil.

  T.G. e constipat?

  7. Bă, vă mai plângeţi mult? La noi la muncă (hăhăhă) nu merge nimic (hăhăhă). Nici mess, nici meebo, nici ebuddy, nici măcar webmessenger. NIMIC (hăhăhăhăhă). Totul e oprit din server. Interdicţie. Deci să nu v-aud. Şi da, se poate trăi şi fără messenger. So, chill.

 25. Mai 12, 2009 la 10:17
  link permanent
  geretus zice ca:

  bre… Tudor Gheorghe asta… imi vine sa vomit cand aud de el…
  Am un vecin, oltean, care cand se imbata ( cum ar fi in weekend-u trecut) si-a dat magaoaia la maxim cu tot CD-ul mustaciosului astuia… si ragea si el impreuna cu cd-u…
  Te ustura pula… ce mai…

 26. Mai 12, 2009 la 10:34
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai la voi la munca, Hudreo, nici ţara nu merge, ce sa mai vorbim de detalii d-astea… :P

 27. Mai 12, 2009 la 11:06
  link permanent
  Flo zice ca:

  Hai sa nu votam, sa fie anarhie. Zappy, pentru mes nu-i nevoie de licenta.

 28. Mai 12, 2009 la 11:37
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  monico, am hăhăhă-it eu destul prin parantezele alea, aşa că ţie nu prea ţi-a mai rămas ce hăhă-i, ăla-i baiul, nu? :P

 29. Mai 12, 2009 la 11:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Hă? Ce? Da, desigur, ai hăhăit tu tot ce se putea hăhăi, sigur că da, eu sînt hăhăiless.

  [careva să-mi explice şi mie ce vrea Hudrea, de fapt, că singur văd că nu reuşeşte]

 30. Mai 12, 2009 la 12:02
  link permanent
  Andi zice ca:

  Flo, dacă în ce-i în ţara asta se numeşte democraţie şi eu nu votez când am responsabilitatea să-mi spun părerea în legătură cu felul în care aş vrea să fie administrat statul din care fac parte, îmi pierd statutul de cetăţean. Sau ar trebui s-o fac. Aşa se întâmpla când a început democraţia. Iar un om care nu e cetăţean nu are nici drepturi şi rămâne la mila celorlalţi. Iar eu nu vreau să fiu sclav. Mai mult decât sunt deja.

  O anarhie paşnică n-o să ai niciodată, sunt prea mulţi oameni pe planeta asta. Şi aproape toţi se cred superiori tuturor celorlalţi. Însă în jeg suntem egali. Chiar de nu ne dăm seama întotdeauna. Şi nu mă refer la acest blog…

 31. Mai 12, 2009 la 12:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  altfel, esti bine sanatoasa andi? bun, ma bucur. stii care e asemanarea intre adevar si osanza?
  zapo, NICI voi nu aveti.
  hudreo, a zis monica ce era de zis. din cand in cand mai da-mi un telefon, eu raspund, da’ nu neaparat sa si vorbim. doar sa stiu si eu de ce platesc impozit. ca platesc.

 32. Mai 12, 2009 la 12:37
  link permanent
  monica zice ca:

  Jimi, daca-ti da telefon, tot tu platesti :lol: . Ce n-ai inteles?

 33. Mai 12, 2009 la 12:38
  link permanent
  Flo zice ca:

  democratia ori e pana la capat si te lasa sa nu faci parte din sistemul degenerat ori nu e.
  nu votez, nu lucrez, nu fac parte din sistem, dar nici n-am nevoie de mila celor care au reusit in viata.

 34. Mai 12, 2009 la 12:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  monico, stiu ca eu platesc, daca stau bine sa ma gandesc eu ii platesc toata viata mizera…. da’ nu ma gandesc, ca am promis.
  asta micu’ cu democratia, cum sa zici ma ca n-ai nevoie de mila? uite la gras, pana si chilotii ii cere de pomana.

 35. Mai 12, 2009 la 12:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Ii cere de pomana, in sensul ca degeaba. N-o sa primeasca nimic. Da’ nu spun, ca am promis.

 36. Mai 12, 2009 la 13:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  http://www.bastylica.net/ sau “basty – the beginning”.

 37. Mai 12, 2009 la 13:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jimel, te-am sunat, n-ai răspuns. Te mai sun peste o oră?

 38. Mai 12, 2009 la 13:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  hudrea, te-am sunat, n-ai raspuns, m-ai sunat, am raspuns. ma mai suni peste o ora?

 39. Mai 12, 2009 la 13:59
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu, nu te mai sun. O sun pe monica să-i spun ce mi-ai spus despre ea. Deşi ştiam. Dar să ştie şi ea că mi-ai spus. Că poate nu trebuia să-mi spui. Sau nu trebuia să scriu acilea toate astea? monica, acu că le-ai citit, te mai sun?

 40. Mai 12, 2009 la 14:01
  link permanent
  Andi zice ca:

  Flo înţelege prin “a fi la mila cuiva” altceva decât mine. El înţelege a cere de pomană. Eu înţeleg a fi la fel de important pentru ceilalţi precum o furnică/goangă ce s-a nimerit din întâmplare sub talpa unuia.

  Şi, Monică, o să primească. Vineri chiar. Dacă află când sau unde să mă găsească în Cluj.

 41. Mai 12, 2009 la 14:24
  link permanent
  monica zice ca:

  Andi, stiam eu ca cineva are sa se induplece de dragul de grasun… Atita doar ca m-am ferit eu sa fiu aceea.

  Suna-ma, Hudreo, cum sa nu. Stai, sa-mi activez casuta vocala. Gata. Vezi ca durata-limita per mesaj e de 1 minut. Ai grija cum te-ncadrezi! Pe de alta parte, cite injuraturi sa ai sa dureze mai mult de un minut…?

 42. Mai 12, 2009 la 14:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  stau si ma uit la comentariul hudrelui si mi se pare cunoscuta gluma, eu, ieri, 16:27, si nu stiu de unde. ciudata senzatie. cum se numeste asta? deja mu?

 43. Mai 12, 2009 la 15:08
  link permanent
  Flo zice ca:

  Andi da stii ca ăi [ căcaţi/transpiraţi/lărgiţi/decoloraţi/ofiliţi/apretaţi/frecaţi cu curu de pământ/rupţi la fofoloancă în scopuri nu tocmai nobile ] ies din discuţie, nu ?

 44. Mai 12, 2009 la 15:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zici că-i şedinţă de bloc, Flo îi ţaţa de la 3, iar Andi îi şeful de scară şi au nereguli legate de fondul de rulment. Şi e în stadiul de “ba p-a mă-tii” conversaţia.

 45. Mai 12, 2009 la 16:14
  link permanent
  Andi zice ca:

  Eu n-am nimic cu Flo. Nici măcar nu respirăm aer în comun, că mie-mi place ăsta mai puţin poluat din cealaltă jumătate a depresiunii.

  Au mai încercat câte unii să mă enerveze, de am rămas cu vânătăi de la degetele înfipte în coaste. Dar cam atât, că nu funcţionează metodele utilizate de ei. Nici chiar tu, Glad, n-ai fi în stare să mă enervezi. Dar ştii deja, că nu te-ai apucat să încerci.

 46. Mai 12, 2009 la 16:29
  link permanent
  monica zice ca:

  Asa zicea si Iisus…

 47. Mai 12, 2009 la 16:38
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  I hate to say it, dar monica tocmai a rulat.

 48. Mai 12, 2009 la 16:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  word!

 49. Mai 12, 2009 la 17:11
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iar îmi curg ochii când citesc aceste comentarii…

 50. Mai 12, 2009 la 18:33
  link permanent
  Andi zice ca:

  Să înţeleg că sunt, din nou, fără să fi făcut eu vreo aluzie, comparată cu Iisus (dumnezeu)? Dar pe el cine a reuşit să-l enerveze?

  Sau Iisus zicea şi el că nu respiră acelaşi aer cu Flo? Ar fi de înţeles, având în vedere cam când se spune că a trăit nenea.

  Sau zicea de vânătăile pe coaste? Hmm…

  Domnu’ Bibli, prin ce metode vă lichefiaţi ochii?

 51. Mai 12, 2009 la 19:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apropo – .mar: mulţam.

 52. Mai 12, 2009 la 23:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ba, eu ti-am laudat presul si tu nimic, nimic… rar mai gasesti manifestari din astea de arta populara si trebe sa le remarcam. Apropo, niste mileuri n-ai sa ne arati ? Pamfil nu are chiloti cu franjuri ? Pamfil nu poarta chiloti de la tine ? Pamfil nu… hai da-l undeva pe Pamfil asta, mare pishiker…
  Ba, uite care e chestia, uneori am impresia ca asta nu e blog, e messenger pentru ardeleni. Eu n-am pretentia ca “rulez“ de fiecare data dar de multe ori am impresia ca sunt in plus. Ce mama dracului, vine Bibli si va da clasa la capitolul educatie, Google si civilizatie, vine jimi si va mai invata cite ceva din dictionarul de injuraturi si alte chestii de sezon, vin eu si mai fac una-alta… si cind imi e lumea mai draga dau de Pamfil.
  Vorba lui bibli, las-o dracu` de poanta si baga un film cu ukulelelelele.

 53. Mai 12, 2009 la 23:47
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ba, ce am scris mai sus nu am scris eu, au scris mainile mele dupa ce au lasat pe masa sticla de whisky, pardon.

 54. Mai 12, 2009 la 23:49
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si nici diacriticele nu le mai nimeresc, piz…

 55. Mai 13, 2009 la 00:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu mi-ai lăudat MIE, că nu-i al meu, ş-ai şi zis că N-are Nume ar fi Pamfil. Când el e, de fapt, cum spuneam, N-are Nume. E indian băştinaş.

 56. Mai 13, 2009 la 00:54
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Esti mai beat decit mine si asta nu poate decit sa ma bucure, parol !

 57. Mai 13, 2009 la 01:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Citesc ce se scrie aici şi ei, ochi, curg natural. Ar citi şi ei altceva, ar vedea un film… din păcate…
  Am mai vrut să spun cinci chestii, ori poate şase, nu-mi amintesc, poate că am numărat ceva de două ori… dar am luat o pauză să mai scrie cineva şi am uitat. Nu era nimic important, una, alta, cealaltă… Până la urmă…
  Foaie verde trestia
  Mi-e profundă chestia!
  Patru taţi şi cinci mămici,
  Adânc îmi vine să fac plici!

  Nu, că asta cu pliciul este licenţă Prigoană/Bahmu…
  să fac… ce să fac… mici?… prea banal, cred că … acizi dezoxiribonucleici… da ici, leici… da… Asta e!

  Adânci şi mici, nişte acizi dezoxiribonucleici

  E bună rima.

 58. Mai 13, 2009 la 09:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel tocmai a rulat şi el. Sau doar Hudrel se ocupă de evaluări şi să tac molcom?

  Mna, deci am de lucru. Să nu-mi puneţi întrebări complicate. Sau întrebări, aşa, în general. A, Biblel – am fost la o conferinţă să vorbesc despre publicitate neconvenţională. În locu’ lu’ Naumovici. Nu fiindcă n-ar fi fost destul de bun; ci deoarece n-a venit. Dar ideea-i că am filmat, iar rezultatul unei filmări este – ce? exact! – un film. Şi-l voi pune grabnic. Bun?

 59. Mai 13, 2009 la 10:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cui pula mea i-a venit ideea sa inlocuiasca un gras borhait cu un gras buhait? pic de economie de resurse si spatiu nu faceti voi astia, publicitarii.

 60. Mai 13, 2009 la 11:26
  link permanent
  Basty zice ca:

  A, da. Şi Graţielei Iordache să-i transmitem: MORI!

 61. Mai 13, 2009 la 11:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Tocmai mă pregăteam să zic: păzea că vine Basty cu coasa.

 62. Mai 13, 2009 la 11:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa moara antonio sabato jr. daca nu o gugalesc p-asta, ca deja nu te mai suport.

 63. Mai 13, 2009 la 11:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  a, ma fut, e cu politica.

 64. Mai 13, 2009 la 12:03
  link permanent

  mă, deci io stau în mănăştur! mon amour..

 65. Mai 13, 2009 la 12:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că asta o fo’ invitaţie directă, a lu’ Gimel, să cat Antonio Sabato Jr. Sacură – păi, bun.

 66. Mai 13, 2009 la 15:46
  link permanent
  Lupul Alb zice ca:

  Nu ma mai joc azi, ca mi-au borcanat astia masina.

 67. Mai 13, 2009 la 16:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Naumovoci, Naumovici… Aaaaa, da, cel cu reclama la nu ştiu ce aparat TV, când povestea el Gâlşeavă pi Cer… ala mic negru care respira greu… era ta’su măi!
  Am înţeles… deci, unde e filmul, că l-am controlat pe Pamfil în toate cutele blănii lui de viril aplecat peste balustradă a sinucidere, dar filmul nu era acolo.

 68. Mai 13, 2009 la 17:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ sakura, mama lui Marius Casian
  Mai sakura, spune drept… nu te voi întreba despre muşcătură, ci… Nu ai apărut la intimata emisiune După Bloguri?
  Marius Casian este rudă cu Pamfil?
  în sfârşit…
  Unde este sexiunea cu poze XXX, ca văd că blogul sakura, mama lui Marius Casian fuse demolat de presarii cuvântului, adică wordpress. A rămas numai blogul fiului.

  PS.
  Dia-mama seamănă cu Mihaela Rădulescu. Când era tânără. Când făcea dansuri din ale moderno-erotice…

  Nu mai ştiu, Răduleasca a fost Bebeluşă? Parcă nu.

 69. Mai 13, 2009 la 18:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel – pricepem, deci, oare, că ăla nu-i Pamfil? Filmu’ imediat, că exportă etc.

 70. Mai 13, 2009 la 19:30
  link permanent
  Marius Casian zice ca:

  despre muşcătură? nu ştiu nimic. Mama Sakura n-a apărut la nici o emisiune. Şi nici nu-i Răduleasca! nici când a fost mai tânără nu era. Bebeluşă? rudă cu Pamfil? cred că-s din alt neam. Azi l-am găsit pe unu Valeriu, din neamul meu. O să pozez cu el foarte curând. Dar poze XXX nu ştiu să fac.

 71. Mai 13, 2009 la 22:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marius Casian
  Mai Mariuse… ţin eu minte ceva, o emisiune, cum explica mama ursuleţului de pluş că nu ştiu ce… de ce să caut eu aiurea prin emisiunile alea, că tot îmi sare procesorul la 65 de grade de cum deschid un fişier de După Bloguri… merg extrem de greu.

  De altfel am şi dovada… Citez:
  Marius Casian: Şi acum?
  Gică: Mi-e sete!
  Marius Casian: Să ne cărăm.

  Şi mai târziu…
  Marius Casian: Păi atunci, hai să bem în cinstea lui Godot!
  Gică: Hai!

  Păi eu sunt Gică măi!

  Doar ţi-am spus că mai demult am fost prieten cu Samuel Beckett.

  Nu ştiu dacă ai observat că Samuel Beckett s-ar putea să fi făcut Waiting for Godot inspirându-se din piesa apărută cu un an mai devreme Scaunele, de Eugen Ionesco. Şi uite aşa am făcut legătura cu centenarul Eugen Ionesco, este că am fost subtil?

  Marius Casian, nu am pus link-ul blogului tău în bookmark, mai intră tu pe aici când pui ceva nou, OK?

  @ Darius şi Groza
  Păi eu credeam că Pamfil vrea să fugă cu filmul… sărind de la etaj…

  Apropo. Eu unul nu cred să mai ajung în viaţa asta pe la Cluj. Ar fi frumos un fel de fotoblog care să reprezintă Clujul pas cu pas, poză/text… îţi dai seama că jumătate din conducerea statului îl va viziona şi va lăcrima de dorul oraşului natal…

  Sau, şi mai tare, un videoblog cu numele… un moment să întorc arcul la mecanismele minţii… “Boema Clujului, alcool şi virilitate”. Cred că ar fi mai tare decât YouTube… milioane de euro… fără număr, fără număr…Clujul nu cred că are nici măcar NORC… acum e momentul.

 72. Mai 13, 2009 la 22:40
  link permanent
  Andi zice ca:

  De ce oare am impresia că toţi cred că (ne)spălatul ăla de urlă de la balconul NEal lui Groza este Pamfil? Unde a dispărut imaginea angelică de chestie mică, roz şi cu ochi atât de uriaşi încât se văd în poză oricum l-ai ţine? Pe Pamfil, zic.

  Bine, spun balcon ne-al lui Groza, închipuindu-mi că toate celelalte poze făcute în alt balcon erau făcute în balconul locuinţei pe care o împarte cu fratele. Sau nu am fost eu atentă în trecut şi acum greşesc.

 73. Mai 13, 2009 la 22:42
  link permanent
  Marius Casian zice ca:

  @Bibliotecaru
  Tu…eşti Gică?
  De altfel, ar putea fi vorba şi de Cântăreaţa Cheală. Deşi nu mai ţin minte când a apărut. Mă repet cu emisiunea, nu există cu mine ori cu maică-mea. De altfel, eu sunt proaspăt pe-aici prin Cluj, prin bloguri, blocuri, apartamente, baruri, discoteci, biblioteci ş.a.m.d.
  Este că ai fost subtil. Gică. Proiectul meu iniţial e să prezint clujul prin fotografii. Cu mine. Mai joc şi teatru, din când în când.
  @ Pamfil
  hm, cică ursul către tine: “ni ce prost îi”. Prost îi ursul, crede-mă!

 74. Mai 13, 2009 la 22:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ha, te-ai prins şi tu aşa vag, în sfârşit, cum e cu personajele. Mbine. Deocamdată poftim acest film. Şi altele va să vie, desigur, cum te-am alintat mereu.

 75. Mai 14, 2009 la 00:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius,
  Iar am văzut un film de o oră (la jumătate am luat o pauză de 10 minute să răcesc un pic procesorul că s-a înfierbântat când te-a văzut şi auzit) şi iar nu am auzit să spui nimic de mine. Este incredibil! Aşa ceva nu am mai văzut! Ai ceva cu mine?

  Acum, relativ la film… Era acolo o domnişoară care tot chicotea la tot ce spuneai… I-ai luat numărul de telefon?

  Şi, referitor la conţinut, încep să înţeleg publicitatea. Încă două sau trei filme din astea şi-mi depun CV-ul undeva. Există o specializare de publicitate electorală? Apropo, purceii nu numai că ţi-au dat o pungă în loc de bani, dar nici nu te-au pus pe site. Naşpa, aiurea… cam nasol.

  @ Marius Casian
  În După Bloguri de acum trei săptămâni era o domnişoară cu un ursuleţ… acum mă uit să văd ce şi cum… poate că este foarte multă lume cu ursuleţi în ziua de astăzi… Al meu este pus la păstrare, învelit în plastic, e ca nou. Dar dacă-i musai şi creşte traficul, îl despachetez, că şi aşa am scăzut de la 1600 la nici 300… Şi nici pe Zelist nu am crescut… E drept că nici nu mai am chef de bloguri, dar nici nu mai citeşte lumea cum combat eu politica.

 76. Mai 14, 2009 la 00:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel – am făcut glume prin sală înainte, iar lângă cine râdea mai tare, acolo am pus camera să-nregisteze… Şi n-am NIMIC cu tine, motiv pentru care nici n-am zis. Iubiiitule!

 77. Mai 14, 2009 la 10:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Cred că există o relaţie de strînsă între filmuleţe şi resurecţia …ăăă… Biblică. Cum apare-un filmuleţ, cum învie Bibli!
  :lol:

 78. Mai 14, 2009 la 12:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Insurecţie aplicată psihologiei analitice poate, pentru că mereu constat că sunt unul dintre acele elemente despre care nu se poate spune nimic… Din ce în ce mai des am impresia că mă agit de fapt degeaba, rodul muncii mele nu este decât în mintea mea… :(

 79. Mai 14, 2009 la 15:58
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: mă Bibli mă, de la 12.30 şi pîn-acuma nu te-a contrazis nimeni?! Hai in braţe!!!

 80. Mai 14, 2009 la 16:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu, de exemplu, nu contrazic de la lucru. Unde lucrez. De la lucru pot doar accept tacit. Că se uită şefa să vadă dacă aprob situaţia c-aş fi la lucru, prin a nu mă opune la ce se zice aici, deci muţi ascultător. (Da, sunt încă la lucru, deci ziceţi-ziceţi, ca să fiu de acord.)

 81. Mai 14, 2009 la 16:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Bine. Groza, esti o oaie!
  [sper din suflet ca inca mai lucrezi :lol: ]

 82. Mai 14, 2009 la 18:15
  link permanent
  Andi zice ca:

  Jegmeister, mai vrei chiloţii sau îi las aici?

  Că văd că, după atâtea milogeli, nici nu-ţi pasă că un suflet nobil s-a plecat spre nevoile tale şi a binevoit să-ţi găsească unul dintre obiectele atât de necesare şi ignorate până acum.

 83. Mai 14, 2009 la 18:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De unde-i ridic?

 84. Mai 14, 2009 la 18:26
  link permanent
  mirmen zice ca:

  vizitaţi vedreridintrecut.blogspot.com, sigur o să vă placă :)

 85. Mai 14, 2009 la 18:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen
  Chiar e frumos site-ul…
  Pe vremea aia eram copil şi nefericit dacă nu căpătam o mingie de 36 de lei…

 86. Mai 14, 2009 la 19:02
  link permanent
  Andi zice ca:

  Păi dacă-mi zici unde să ţi-i las, de-acolo.

 87. Mai 14, 2009 la 21:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La mine acasă. Strada Traian Moşoiu nr. 48, ap. 24, 400132 Cluj-Napoca, judeţul Cluj.

 88. Mai 14, 2009 la 21:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Sub pres sau pe clanta? Unde sa ti-i lase, adica.

 89. Mai 14, 2009 la 22:50
  link permanent
  Andi zice ca:

  O să i-l înfig în… cutia poştală. Mna. Şi-o să sun la interfon la vreo băbuţă ca să zic că-s poşta şi că să mă lase înăuntru, în scară. Doar că nu.

  Dară tu ce mă crezi, domnule, măgar zburător să-ţi vin acasă cu pacheţele? Nu-mi ajunge acasă la soră-mea să nu ştiu unde e, să mai caut şi unde stai tu. Speram şi eu un loc mai public, mai cunoscut, mai pe unde mă voi plimba eu din dorul de Cluj, nu că o să mă fâţâi eu prin cartiere necunoscute să-ţi caut locuinţa ca să-ţi dau ceva ce ţie îţi trebuie.

  Mâine la zece o să fiu pe Kogălniceanu nr.1, unde ar trebui să ştii ce se ţine. Poate mă găseşti acolo. Ioi, stai, hă, nu ştii pe cine cauţi. O să fie foarte amuzant. Hi. Hi.

 90. Mai 14, 2009 la 23:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi

  Ora 10.30, Muzeul Universitatii Babes-Bolyai, expoziţie dedicata istoricilor de arta Coriolan Petranu si Virgil Vatasianu? :D

 91. Mai 15, 2009 la 00:24
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bibli, da’ ce făceai tu cu mingea aia? Dacă-mi zici că jucai fotbal, îl iau pe colegul Jim şi ne închidem în bibliotecă 3 zile. Nu Jim, fără bere, numa’ cărţi.

 92. Mai 15, 2009 la 02:16
  link permanent
  anca zice ca:

  mai darius….flashmobu de la t mobile..primu..ala facut in gara …i’o costat ceva banutzi…in sensu ca o fost 14 000(sau 12000:-? ) care au dat auditii ca sa danseze…si au fost selectati numa 400(sau 200:-? nush ce am in seara asta ca de obicei nu’mi da cu virgula la cifre..da whaeva’…intelegi u treaba..)…asha….deci muuultzi oameni implicati..nu dansatori sau trupe profesioniste….si s’au facut muuuulte repetitii in gara respectiva….inchiriata banuiesc ca…si alte alea…deci…dezinformezi saracii studenti si cititori ca i’o costat un piculutz mai mult ..da treaba iesita o fost faina:Dsi de ce nu ai zis si de chestia “declinata” din flash mob care a fost aplicata in iulius?:)….si inca ceva….zi si tu cand mai meri la chestii d’astea sa onorez si eu cu prezenta:D

 93. Mai 15, 2009 la 08:04
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai, mai, exista oameni carora le este dor de Cluj ? De ce nu e si Boc printre ei ? Nu va e dor de primarele vostru, nu-l vreti cumva inapoi ? Ca vi-l trimitem, zau asa, pacat de bietul om ca se iroseste pe aici prin miticie.

 94. Mai 15, 2009 la 09:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Andeo, adică vrei să mă vezi, să pui mâna, asta îi de fapt. Păi, bine. Doar că sunt două zeceuri într-o zi. Da’ bănui că n-ai cursuri noapcea. Deci bine. Azi am conţed’, pentru o treb’şoară de ordin personal, că eu sunt o persoană – precum bine ştiţi – şi am astfel de îndeletniciri.

  Anceo, am zis că io costat CEVA. Şi al doilea i-o costat şi mai mult, desigur. Da’ 14.000 îi cât ceva măruneţel în România, un spot teveu regional către central aşa. Şi reţine comparaţia cu celălalt (de la alţii, de i-am amintit acolo), care-a fost “făcătură” şi-a costat patru meleoane.

  Da’ când am zis că costat un piculuţ… atâta a şi fost: doar ‘jdemii. Putea fi şi până către 50. Pentru CÂTA VIZIBILITATEA a făcut, tot era încă destul de piculuţ. Nu ne raportăm la banii noştri de buzunar. 10-20.000 îi de ‘ici de ‘colo în publicitate, rezonabil, pentru producţie video bunuţă, medie. Chiar şi pe ţară. Dăramite mondial.

  [Două jumătăţi de oră mai târziu...]

  boxeriianzii

  Deci să luaţi exemplu. De trimis, mă refer.

 95. Mai 15, 2009 la 11:08
  link permanent
  anca zice ca:

  :) )))))da ce bucuros esti ca ti i’a trimis:)))))sau stai….i’m not glad to see u…i just a have a big penis:D..asa era faza:D…si legat de subj anterior….mentioneaza si tu atunci…ca isi creaza omu false impresii:D

 96. Mai 15, 2009 la 11:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci ţi-a trimis şi şosete?! Vreo două perechi, aşa cum se-arată-n poză…
  :P

 97. Mai 15, 2009 la 11:16
  link permanent
  anca zice ca:

  da monica…probabil:)))))sau vreun fular..prosop…alte accesorii

 98. Mai 15, 2009 la 12:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Hudrea
  Ba chiar asta făceam. :) Nu ştiu de ce, când eram copil îmi plăcea să joc fotbal, deşi nu-mi plăcea să mă uit la meciuri şi nu am fost niciodată microbist. E drept că nici talent nu am avut, dar era haios.

 99. Mai 15, 2009 la 12:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, chilotii nu se poarta pe cap. scoate-ti muia din cur. stai, reformulez: bai muie-n cur, scoate-ti muia din cur. gata, acum e bine.

 100. Mai 15, 2009 la 13:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  N-ati inteles nimic, ce credeti voi ca e erectie, e de fapt curul.

 101. Mai 15, 2009 la 14:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  jeg are un cur erect? ciudat functioneaza treburile la cluj. fara legatura cu buf.

 102. Mai 15, 2009 la 14:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Eu cred ca asa i-a cumparat…

 103. Mai 15, 2009 la 15:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi inteligenţilor… ia priviţi unde se deschide cureaua, că doar nu se deschide la spate. :D

 104. Mai 15, 2009 la 15:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Umflătura este făcută cu poli-uret-an. Nu v-aţi prins că e treaba cu uretra?

 105. Mai 15, 2009 la 16:30
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bibl, ştiu căcureaua se deschide invers, dar nu găseam nici un motiv pentru care şi-ar fi îndesat un morcov în faţă, de unde am dedus că-i iese din spate. Morcovul.

 106. Mai 15, 2009 la 17:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cică “Bibl”. Ahahahahaha, asta a rulat între toate comentariile.

 107. Mai 16, 2009 la 09:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mda, e clar, toata lumea are dreptate. Facind o analiza cultural-artistica putem remarca urmatoarele:
  1. Deasupra e un tricou. Nu E doua ca altfel ziceam ca are doua tricoaie.
  2. Urmeaza niste boxeri sexy. Hudrea are dreptate, Jegul ne arata curu`.
  3. Pantalonii sunt imbracati special pe dos sau cum se spune popular “cu curu-n pulă“. (sa ma scuze doamnele)

  Eu remarc in mod deosebit cureaua de epoca. Epoca Ghita Funar cind totul trebuia sa fie tricolor. Privind ieri catre Cluj si azi catre Piata Victoriei ma intreb ce microbi zboara prin Clujul aista ? O fi de la Padurea Baciului ?

 108. Mai 16, 2009 la 10:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Urmăriţi reflecţia în LCD-ul din spate… :D

 109. Mai 16, 2009 la 11:05
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bibli, eu astept ziua de luni ca ma duc la birou si acolo am un LCD mare si luminos in care pot vedea si eu poza aia cum trebuie. De pe umilul meu monitor vechi de acasa nu vad decit niste pantaloni cu curu-n pula.
  Am zis.

 110. Mai 16, 2009 la 12:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mna. Pentru cei care ştiaţi şi vroiaţi să vedeţi, pentru cei care nu ştiaţi, da’ aţi fi vrut să ştiţi, pentru cei ce ştiaţi şi nu vroiaţi să vedeţi, dar în nici un caz pentru cei care aţi văzut fără să ştiţi…

  tatuajpamfiladouazi

 111. Mai 16, 2009 la 12:34
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ăla-i fotoşopat acolo, aşa-i? AŞA-I??

  Săracu’ Pamfil! Cu ce-o fi greşit?

 112. Mai 16, 2009 la 12:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă pofteşti să-ţi “arât” pre webcam, putem aranja, pe teren neutru. Asigur eu securitatea. (mă scuzi, facem maraton de Godfather)

 113. Mai 16, 2009 la 13:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Lu’ Hudrea i-e ciuda; ca el n-ar putea sa mearga tatuat cu ditamai papusa “Aradeanca” si sa spuna tuturor a fost jucaria mea de cind eram mic

  Foarte frumos. De ce o ureche-i de-o culoare si alta de-o culoare? Sa mearga cu stelutele, respectiv floarea?

 114. Mai 16, 2009 la 14:15
  link permanent
  Flo zice ca:

  mai pui un cod de bare si te iau babele de pe rafturi din supermarket.

 115. Mai 16, 2009 la 14:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deoarece, imbecilo, aşa are Pamfil urechile, care eşti tu imbecilă: http://www.jeg.ro/wp-content/uploads/2007/10/pamfilmugshot.jpg

  Flo. Şi eu pe tine.

 116. Mai 16, 2009 la 14:23
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  papusile Aradeanca ie cinstite. altceva nu mai am de zis, ca Darius l-o sufocat pe Pamfil in chiloti!

 117. Mai 16, 2009 la 16:22
  link permanent
  mirmen zice ca:

  păpuşile Arădeanca ie cinstite ;;) ooops…io, amu o vreme pe cînd madam udrea încă nu se aburcase pe cai mari, am comentat la nuş ce articol de ziar cum căci ea-i Barbi, mai provincială aşa, adică Arădeanca… hmmm cum se leagă cozile cu hudrea, şi aici nu mă refer la fonetica numelui :P

 118. Mai 16, 2009 la 19:05
  link permanent
  Lupul Alb zice ca:

  Urechea albastra e asa de la cangrena? Sau are amigdalita si e data cu albastru de metilen….?E misto nuanta. Ar turba Balasa daca ar vedea-o.

 119. Mai 16, 2009 la 19:07
  link permanent
  Lupul Alb zice ca:

  Ar trebui intors proiectoru’….Pozitia e gresita… De la stanga la dreapta si de jos in sus, sa aiba perspectiva si unghi de fuga.

 120. Mai 16, 2009 la 19:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a discutat. Şi culoarea aici. Iar poziţia cu artistul executor.

 121. Mai 16, 2009 la 21:30
  link permanent
  Alle zice ca:

  //// J’adore Tudor Gheorghe !

 122. Mai 17, 2009 la 13:22
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pamfilu` ca Pamfilu` dar el vrea sa ne arate ca are chiloti Calvin Klein. Si astia tot de pomana sunt ? De la cine ?

 123. Mai 17, 2009 la 13:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tu eşti cam prost, aşa? Dă mai sus, la prima poză de la comentarii. Că scrie pe ea.

 124. Mai 17, 2009 la 14:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dupa cum vad jegul e cam nervos de la o vreme. Pe nu stiu cine o face imbecila, pe mine prost… uite ca Bibli a bagat capul la cutie si a scapat nebalacarit.
  Pulifriciule, gata, am remarcat: ai chiloti Calvin Klein. Indiferent ca aia e mutra lu` Pamfil sau nu – noi am remarcat ce era de remarcat: BAAAAI, JEGUL ARE CHILOTI CALVIN KLEIN, ATI PRICEPUT ???

  Si n-am chef sa ma injur cu tine ca mi s-a terminat berea si asta e un motiv serios sa fiu nervos PRIN DEFINITIE.
  Cine dracu` se duce pina la butic sa mai ia ? Eu nu.

 125. Mai 17, 2009 la 18:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis că scrie pe poză de la CINE îs. Da’ bere ţi-o iau eu, e la buza străzii chioşc. Da’ tu tre’ să vii la buza berii.

 126. Mai 17, 2009 la 21:58
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai jegule, mai puiutz de comunist, hai sa ne lamurim: In prima poza se vad niste budigăi de la Andi, intr-adevar (ca asa scrie pe poza). Arata ca şalvarii lu` tataie, parol. Dupa aia te puna naiba si il imortalizezi pe Pamfil pe burta ca sa ne arati trei lucruri: ca il iubesti pe Pamfil, ca ai mai slabit si ca ai chiloti Calvin Klein. Ia spune mai baiat destept: in prima poza se vede cumva pe ei marca ? Nuuuu, nu se vede. Din poza a doua, in afara de marca se mai vede ceva concret ? Privind mai bine am vazut si eu ca sunt tot aia cu dungile albastre.
  Pariezi cu mine ca vreo 90% din jegarime n-a vazut ca era vorba de aceiasi ? Lumea se uita la Pamfil ba, ala e personajul iubit, nu burta si nici chilotii tai.
  Hai, spune ca am rulat si iti promit ca nu-ti mai spun: sa ma pupi in cur !

 127. Mai 17, 2009 la 23:04
  link permanent
  Flo zice ca:

  Am fost martor al unor dezbateri şi mai elevate.

 128. Mai 17, 2009 la 23:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu-ai întrebat că de la cine-s pomăniţi, nu căăă. Deci degeaba, băiatu’. Flo – mereu ridici miza şi ejaculăii ăştia prematuri nu reuşesc să fie la fel de semeţi.

 129. Mai 18, 2009 la 11:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, să păstrăm totuşi un limbaj academic, că suntem intelectuali, ce pula mea!

 130. Mai 18, 2009 la 11:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tot cu chilotii in cap si urechile mirosindu-va a coaie o ardeti? mno…

 131. Mai 18, 2009 la 13:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Apropo, căci acum am opservat: Ce sfinţi e aia păpuşa Arădeanca?

 132. Mai 18, 2009 la 14:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mno, gia sau zapa. [mai spuneti-mi si mie cand il bag bine pe mno si cand nu]

 133. Mai 18, 2009 la 14:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudre draga, mno [da, Jimi?!], ia clickaie si matale linkul: haştetepe [doo puncte sleş sleş] aradeanca [punct] com

 134. Mai 18, 2009 la 14:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Apropo de aradenci: mirmen ruleaza din gros ;) Era sa uit, ptiu!

 135. Mai 18, 2009 la 15:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  “Mno” ăla nu ştiu ce e, noi zicem “no”. Da, Jim şi Monică? NO! No binie?

  Şi ca să vă lămuresc şi mai rău vi-l spun şi pe “no bine no!”. Da’ aici e musai să-l auziţi cu intonaţie şi în context, altfel…Ce înseamnă şi când se foloseşte vă explică Gia, Zapa sau Darius.

  Monă, dragă !

 136. Mai 18, 2009 la 15:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pe top 3 cei mai inteligibili i-ai ales. daca-i pui pe toti trei sa-mi explice o bila sigur inteleg un intreg lego.

 137. Mai 18, 2009 la 15:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, da. Deci ti-ai ales modelul, da? Nu stiu cit dureaza livrarea. Au conditii de virsta? Trisezi si tu. Mai au niste conditii, probabil, dar tac, caci daca zic ca le indeplinesti… :lol:

  Ma duc sa ma pitesc undeva. Ies peste o luna.

 138. Mai 18, 2009 la 15:27
  link permanent
  Andi zice ca:

  Doar un secui (precum mă aflu eu pe-aici) poate să vă pronunţe corect şi cu tonalităţile potrivite cuvântul maghiar “na”, care se citeşte aproape ca un “no” românesc, dar nu chiar, că nu e. De fapt, înseamnă un fel de “deci”, însă e utilizat chiar mai des. Mult mai des. Prea des, poate.

  Acel “a” de care vă zic în “na” apare şi în numele meu, motiv pentru care mi s-a părut stupid încă de la început faptul că mi vă adresaţi “Andeo”.

 139. Mai 18, 2009 la 15:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da’ spre mijloc ajunsa incepu sa e gadile altcumva, este?

 140. Mai 18, 2009 la 15:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hîmmm. Andeo e articulat. Da’ mi s-a părut suprinzător că Timea îţi zicea Andi, pronunţat maghiar (poate de ce îi maghiară) şi a şi nimerit. Ceea ce mi se pare şi mai surprinzător îi că ei îi zic Timea cu pronunţie normală (adică româneşte, maghiară fiind anormal) şi nu se supără.

  Despre ce Timea vorbiţi?

 141. Mai 18, 2009 la 15:44
  link permanent
  monica zice ca:

  Stai sa vezi cind om ajunge la sfirsit! Ba, dar am o intrebare: de ce secui si nu secuie?
  [a trecut luna; nu va uitati urit]

 142. Mai 18, 2009 la 15:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai cum si “te” al meu s-a transformat in “e” odata ajuns in jeg. c-asa-i in jeg…

 143. Mai 18, 2009 la 15:51
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Monă, ia du-te până jos acolo la voi la intrare, ţi-a venit un pachet.

  O lună? Da’ mandatele alea nu-s pe 20 de zile, de obicei? :D

 144. Mai 18, 2009 la 16:02
  link permanent
  monica zice ca:

  Nu-i ca voi, la Guvern. Voi aveti altfel de mandate :P

 145. Mai 18, 2009 la 16:14
  link permanent
  mirmen zice ca:

  CEEE!!! hudrea, dom’ profesor încă nu se vorbeşte cu no pe tătă valea dîmboviţei?! proastă guvernare, am mai zîs :P

 146. Mai 18, 2009 la 16:44
  link permanent
  Flo zice ca:

  Am surprins o chestie.

 147. Mai 18, 2009 la 18:52
  link permanent
  Andi zice ca:

  Mă miră cum de Flo are voie cu link-uri pe-aici.

  Secui pentru că aşa mă consider eu şi n-o să scriu despre mine cum nu mă consider.

  Jimi, citeşte mai întâi TOATE cuvintele şi apoi comentează că am lăsat spaţii pentru interpretare.

  Mie nu mi se pare surpinzător faptul că îmi închipuiam că Timeei Gladul îi citeşte numele în mod românesc. Adică nici nu mi-aş fi imaginat că i-ar fi citit numele altfel.

  Dariusule, tu când te adresezi unui câine de pe stradă, rugându-l să elibereze trecerea ca să nu-l calci pe-un picior cu turbo-bicicleta, îi spui “Câineule, dă-te-n lătúri!”? Vocativul tău cel articulat…!

 148. Mai 18, 2009 la 19:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, face referinţă la ceva jegal. Deci se permite. Deşi cu indulgenţă…

 149. Mai 18, 2009 la 19:36
  link permanent
  Flo zice ca:

  Unele cuvinte seamana prea mult cu fecal si ar trebui ocolite.

 150. Mai 18, 2009 la 19:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Regal. Jegal. Din clasa asta era. Da’ bine, fecal. La mijloc între cele două, deci nu-mi fac griji, Jeg e mai rău.

 151. Mai 18, 2009 la 22:12
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Penal.

 152. Mai 18, 2009 la 23:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  A se remarca faptul ca nu mi-a zis ca rulez deci ramine cum am stabilit.

 153. Mai 18, 2009 la 23:40
  link permanent
  jimerino zice ca:

  in alta ordine de idei, toti prostii care si-au pierdut 50 de minute din viata uitandu-se la ce zice….well, jeg, mana sus. parca vad ca raman ca copos.

 154. Mai 19, 2009 la 03:37
  link permanent
  dan zice ca:

  cand incepi iarasi sa cutreieri prin lume?

 155. Mai 19, 2009 la 09:53
  link permanent
  shmeny zice ca:

  cu alte cuvinte, cand dracu’ pleci si nu ne mai naucesti cu povestile tale?

 156. Mai 19, 2009 la 10:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dan – prin ţară, excursia cu ţoglete, la vară (iulie, aşa); detalii acilişea şi acolo-ni. Dan îi oare de fapt Şmenea, da’ i-o fo’ ruşine iniţial să zică prin propriile-i degete declarate?

 157. Mai 19, 2009 la 11:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, cand vii, sa o iei pe DN1, astfel te putem lua cu oua si krakilla si eu. bine, mie pe DN1 imi place sa arunc cu cacat, ce-i drept, da’ stai linistit ca atasez si niste chiloti la el.

 158. Mai 19, 2009 la 12:30
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jim, nu eşti copos, le-am pierdut şi eu. Minutele. Singurul lucru oarecum de reţinut a fost chestia cu dalele. Care nici măcar aia nu-i vreo idee de-a Bâjelului.

 159. Mai 19, 2009 la 13:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bun, pai pana acum tu esti ala ca copos. eu sunt de partea cealalta. a majoritatii, se pare. la nivel declarativ, suspectez eu. :wink:

 160. Mai 19, 2009 la 22:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Şi când vine noul film?

 161. Mai 19, 2009 la 22:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E în post-producţie. Da’ nu e anunţată data lansării, nici pe IMDb n-am văzut încă ciotu’ de articol. Mai ştii, poate îi moare ceva membru al castingului sau echipei în ceva accident, să fie bine primit…

 162. Mai 19, 2009 la 23:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  mno

 163. Mai 19, 2009 la 23:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Exact: mno!

 164. Mai 20, 2009 la 00:36
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Ai 3 (trei) tzatze (sani, mameloane).

 165. Mai 20, 2009 la 10:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  4. Sfârcuri.

 166. Mai 20, 2009 la 12:19
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  ma simt profund jignita de insinuarile de grup cu privire la papusa Aradeanca. eu nu sunt hudrea. nu, chiar nu sunt hudrea.

  jims: no=nah, da’ mai feng shui :) ) ai inteles?

 167. Mai 20, 2009 la 12:25
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  monico, acuma am vazut si io site-u :) ) am primit si io una cand eram mica, curios, de la o olteanca.

 168. Mai 20, 2009 la 13:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  no=nah. da’ mno=no? aia de la olteanca era clar aluzie. zicea ca esti curva.

 169. Mai 20, 2009 la 15:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, mno nu există în ardeleneasca vorbită, l-aţi inventat voi la Bucureşti că nu-l pricepeaţi pe “no” (noh/nah).

  Aţi venit voi să ne spurcaţi nouă limba! Zât!

 170. Mai 20, 2009 la 15:58
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci esti bozgor.

 171. Mai 20, 2009 la 16:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Deci terminaţi cu prostiile că vine filmul şi vă prinde cu chiloţii la glezne… Deci există promo pe IMDB… sau aşa ceva.
  Deci am zis.

 172. Mai 20, 2009 la 16:17
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Deci clar. Deci ăsta nu e Biblio.

 173. Mai 20, 2009 la 16:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Deci nici comentariile astea nu sunt comentariile de altă dată cu care JEG-ul ne îmbia intelectual.

 174. Mai 20, 2009 la 16:43
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pe mine nu ma acuzati, eu mereu am zis de muie. sunt constant. krakilla e oscilant, ca ala se mai trezeste, se mai imbata, mai e confuz, mai nici el nu stie…

 175. Mai 20, 2009 la 16:51
  link permanent
  musai zice ca:

  cine stie ce crede Bibli ca e “imbierea intelectuala”

 176. Mai 20, 2009 la 17:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Rulat alert. Rulat alert! *Eeek, eeek!* Acesta nu este un exerciţiu.”

 177. Mai 20, 2009 la 17:24
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  este un fel de mno numai ca m-ul il marai in gat si e sau cand zici ceva spurcat, ironic, amuzant sau cand te pregatesti de plecare si dai semne de plictiseala in conversatie. dar are mai multe sensuri. sa explice bibliotecarul in colaborare cu darius. ca ei scriu mult si cu rabdare.

  cum ma sa fie aluzie? eram la gradinita. dar daca imi amintesc bine, iar olteanca (care mi-a devenit ruda prin alianta) o primise de la o unguroaica. care sigur a primit-o de la altcineva ca era cam curva. si a vrut sa scape.

 178. Mai 20, 2009 la 17:24
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dar totusi ce cadou ti-au dat? Nu s-au gandit ca ai nevoie de chiloti?
  Ala marketing, sa-i dai omului ce-i trebuie exact atunci cand e disperat si apuca orice. :) )

 179. Mai 20, 2009 la 17:25
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  fara “iar”

 180. Mai 20, 2009 la 18:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci mno e ca “coaie traiasca-ti fratele altuiva, daca nu zici ceva sa rad iti fut un colt de masa in gat si ma mut la bar sa vorbesc cu ala care de 2 ore pare ca vorbeste cu bunica-su desi are cel putin 80 de ani”.

 181. Mai 20, 2009 la 23:29
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  uneori

 182. Mai 21, 2009 la 00:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am o nelămurire. cu Mna la început nu ar fi trebuit să sune cam aşa?
  Mna,’tunci ghine…
  Căci ori că îi, ori că nu îi, dar îi sigur undeva căci mere-n plata lui şi nici ăl de n-are nume, ucigă-l toaca, nu-l ştie.

 183. Mai 21, 2009 la 20:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a trecut la articolul viitor, ăsta a rămas o pată ruşinoasă a amintirilor, pe spatele chiloţilor. :)

 184. Mai 11, 2012 la 00:25
  link permanent

  An engrossing discourse is worth report. I opine that you should pen statesman about this issue, it power not certainly be a bias get better at but generally grouping aren’t sufficiency for you to speak upon specified topics. To another. Cheers such as your Khmer Karaoke Stars.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)