De când n-am mai vorbit noi, eeej, despre gojonele?

sari la comentarii

Cine mai trăieşte, de când era ăsta subiect în vogă la noi, pe Internetul de faţă, să-şi amintească. Cine nu, să facă greşeala să întrebe.

Eu am o… persoană umană de sex masculin în împrejurimile vieţii mele, dându-mi târcoale. Acest individ se numeşte Marius Iulian. El nu există undeva, ca să vi-l pot arăta cum arată. Are profiluri online cu poze şi o identitate a sa, confecţionată, lumea îl strigă pe nume, însă asta nu înseamnă că el se află cu adevărat. Nu este semnificativ. Este un compozit de materie, cu diverse utilizări şi funcţionalităţi, fără să fie necesară definirea completă a lui în calitate de un ceva anume.

Apare şi dispare. De fapt, când nu este lângă mine, el nu prea există, singur sau în relaţie cu altcineva.

L-oţi fi văzut alăturea mie, câteodată şi cam atât. Există unii care vor susţine că l-au văzut şi separat sau chiar cu ei înşişi, dar este un fals sfruntat şi ieftin.

Însă eu trag câteva foloase din interacţiunea mea cu Marius Iulian uni-direcţionată dinspre el spre mine, beneficii care să ducă interacţiunea un pic mai departe de un parazitism pur din partea lui, dar nici cât să se apropie de simbioză, astfel încât mi-este perfect dispensabil.

Unul dintre aceste beneficii care mi se cuvin pentru că-l accept în compania mea selectă este că Marius Iulian – în timpul său liber, din care nu ştiu cât îi mai poate rămâne, în afara relaţiei cu mine, în care mă dădăceşte necondiţionat – reuşeşte eşecuri emoţionale care le umbresc pe mai toate ale mele vreodată, luate separat sau cumulate, făcându-le mici dramolete neglijabile. De pildă, vin turcii şi îi fut femeile sau îşi găseşte numa’ lesbiene de care să se îndrăgostească şi şi-alea dubioase, nu m-ar surprinde să îi cadă câte cineva cu tronc şi să realizeze prea târziu că-i băiat şi alte astfel de dezastre sentimentale. Da? Bine. Asta mă face să-mi iau problemele mele mai mult în glumă, ca un fel de simulări, pe lângă zbuciumele sale.

O altă parte avantajoasă din activitatea pe care o întreprindem împreună, eu cu Marius Iulian, este că practic eu nu mă mai fac de mândra minune dând-o-n bară cu câte vreo domnişoară de prin birturi, fiindcă, dacă-mi este aghiotantul prezent, odată ce accept că n-am nici o şansă, mă sucesc spontan zicând că-s homosexual şi că Marius Iulian e iubitul meu, pe care pot evenual să-l şi sărut demonstrativ, că-i docil şi nu se opune, în oportunitatea în care eu decid că vreau să mă utilizez de orice resursă a meschinăriei ce o pot înjgheba.

Dacă, prin absurd, există câte una care mă vrea ea pe mine şi eu n-o poftesc înapoi (deci prin absurd, zic), i-o pun lui Marius Iulian în braţe, ca pe-un deşeu, fiindcă Marius Iulian are şi el un aspect plăcut, cât să se mulţumească rebutul lipsit de pretenţii şi cu el, care altfel mimează şi inteligenţa, prin asociere cu mine, dacă îl ghidez cu mare atenţie prin conversaţie, să nu-şi sclintească ceva.

Singurul lucru care-i lipseşte lui Marius Iulian, în a mă întrebuinţa eu de el, este o husă tricotată, ca să nu se zgârie, în care să îl ţin până când am nevoie de el.

***

Convieţuitul acesta cu Marius Iulian pe aceeaşi planetă poate totuşi să ridice şi dificultăţi. Pentru că avem noi doi păreri nu mereu convergente, eu cu el. Eu, de exemplu, am opinii sincere pe care mi le exprim. Nu zic corecte, da’ oneste. El are păreri atente. Care să fie amabile, păreri de bun simţ. Pe care de cele mai multe ori  şi le inhibă, că le consideră şi pe alea deranjante.

Pe când eu cred că ceva sau pe dincolo, el crede, în general, de bine. Lui orice i se pare în regulă, ceea ce face ca lumea însăşi aşa cum trebuie ea asimilată să se împarte în două, între ce cred eu şi ce-o fi crezând Marius. Aici se face diferenţierea. Cu cât e punctul de vedere a lui Marius mai politicos, deci al meu mai vehement, cu atât acel aspect asupra căruia reflectăm este mai periculos. Eu am învăţat să mă uit după colţuri şi să iau poziţii de angajare ofensivă, umblând pe stradă, numai dacă-l văd zâmbind. Pe mine mă face să fiu extrem de vigilent, dacă el îi fericit…

Un alt aspect despre care Marius Iulian are greşita impresie că este posibil: el nu diferenţiază, declarativ, între prietene. Că “el nu le vede aşa”. Eu, în schimb, compar tot. Deci orice. La mine nu există fără să fie ceva mai bun sau mai prost. Nu pot să nu mă consolez că nu-ştiu-care e mai sexy decât nu-ştiu-cine sau că vreun careva îi mai jenant decât altul, preferabil mine, care sunt, ştim, nici sexy, da’ şi jenant. Sau cu fetele, la fel. Cum adică să nu compari? Cum adică să nu le vezi diferit. Marius Iulian zice că el nu vrea să le supere. Şi în primul rând că nu le vede aşa, ăsta-i motivul primordial, că nu-i capabil, de fapt. Şi că şi dacă îl întreabă cineva, el crede că se referă la personalitate, iar el le îndrăgeşte pe toate la fel şi nu s-a gândit niciodată la altceva.

Eu pot face comparaţie exclusiv sexuală între maică-mea şi bunică-mea, fiind pus în această situaţie, fără ezitare. Dacă ar trebui să aleg, da, aş avea o preferinţă. Nu vreau să creez zâzanie şi râcă acuma neapărat, dar clar e maică-mea. Cu ea oricum am avut fantezii Oedipiene şi m-am obişnuit, nu am de ce susţine că “nu le văd în felul ăla”. Ba le văd, mi-i scârbă, da’ le văd. Marius nu vede între două amice dintre ale lui, nu, el închide ochii, chiar şi cei ai minţii, el nu poate, nu e în măsură sau putere.

Până când l-am întrebat de una specific, despre una, cu precădere, şi-a sărit ca ars, nemaicontrolându-se: “Îu! Da’ Numele Ei îi naşpa!”. Adică el, în capul lui se gândeşte, în ordine: (1) nu o văd aşa; (2) nu vreau s-o văd aşa; (3) nu mă obliga s-o văd aşa; (4) mai bine îi urâtă, decât s-o văd aşa. Şi, culmea, că nici nu e…

***

Şi dacă tot vorbirăm de probleme erectile (înainte de Marius Iulian), iacătă ce mi-este dat pentru ca să descoper pe noua senzaţie online în timp ce o studiam în scop profesional şi pe care tot a treia transmisie este câte-o pulă flască…

[şi da, precum puteţi lesne remarca, s-a terminat cu macul]

***

[aspectul mai riscant este că dacă te ceri pe Jeg, laşi la voia întâmplării a-ţi găsi locul disponibil sub o pulă de pe Internet; însî avantajele sunt aceleaşi]


82 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 31, 2010 la 21:41
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Fiecare cu fetişurile lui. Scop profesional? Mă-ndoiesc :) )

 2. Martie 31, 2010 la 22:53
  link permanent
  Gia zice ca:

  tocmai mi-ai amintit ca am avut un vis porno IAR cu maica-mea. si nu era necesar. serios, nu era.

 3. Martie 31, 2010 la 22:53
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  K. Sa-l vedem in furca putului pe Marius Iulian, na. Btw sogore, pune ma Opera, lasa-l in cacat pe Mozilla, ca mananca resurse aiurea. Voiu reveni.

 4. Martie 31, 2010 la 23:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Uie ce-i bese mintea cind toata lumea se uita la meci !
  Si o intrebare pentru mirmen: asta micu` si-a facut toate vaccinurile cind era mic ? S-a lovit la cap in joaca ? S-a dat la etnobotanice ?

 5. Martie 31, 2010 la 23:05
  link permanent
  Gia zice ca:

  Deci daca te lovesti la cap se micsoreaza. Asta explica multe.

 6. Martie 31, 2010 la 23:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, tzucu-va, care traduce asta (Artpi sa se abtina, iar voi sa nu catati pe goagle, na!) are un premiu de la mine!
  Én mostanában mindig rólad álmodom,
  Átélem újra azt a régi szép napot,
  Mikor egy borús szürke nyári délután,
  Beléptél hozzám, s megtelt fénnyel a szobám,
  Nem értem most sem mi történt akkor velem,
  Talán ez volt az első, igaz szerelem,
  Szemedbe néztem, s ennyit mondtam, csendesen
  Csak terád vártam eddig, légy a kedvesem.
  Szeretni úgy foglak én mint senki más,
  Bármerre járok mindig hozzád visz az álom,
  Száz mezei virágból koszorút kötök,
  S boldogabb nem lesz senki nálam, e világon
  Száz mezei virágból koszorút kötök,
  S boldogabb nem lesz senki nálam, e világon.
  És jöttek szenvedélyes, forró éjszakák
  Melyeket soha többé nem tudok feledni,
  Hullamló dús hajadnak, édes illata,
  Bármeddig élek én örökre fog követni.
  Mióta elhagytál oly szomorú vagyok,
  Miért lett ez így mindig csak arra gondolok,
  Az ablakomban hervadó petúniak,
  Azóta várnak egyre szomjasan terád.
  Feledni nem tudlak én, soha már,
  Utolsó pillantásod most is egyre látom,
  Mint sárga falevelet hideg őszi szél,
  Úgy vitt el téged valaki, azon a nyáron,
  Mint sárga falevelet hideg őszi szél,
  Úgy vitt el téged valaki, azon a nyáron.
  Feledni nem tudlak én, soha már,
  Lépteid kopogását most is egyre várom,
  Tudom, hogy újra lobban szívünkben, a láng
  S kinyílnak még a hervadó petúniák,
  Tudom, hogy újra lobban szívünkben, a láng
  S kinyílnak még a hervadó petúniák.

 7. Aprilie 1, 2010 la 00:00
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Puteai şi tu să pui poza aia în capul… articolului, nu la baza… ce-ai zâs tu, da?! :) )

 8. Aprilie 1, 2010 la 09:40
  link permanent
  ... zice ca:

  Ce-i cu tine ügyvéd? De ce ţii neaparat sa te manifeşti?

 9. Aprilie 1, 2010 la 10:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lasă copilu’ să se joace, fă!

  (Asta nu înseamnă că nu tre’ să răspunzi politicos, Ügyvéd, ceea ce oricum îţi va da şansa să te manifeşti.)

 10. Aprilie 1, 2010 la 10:15
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, voi observati ca darius l-a parasit pe artpi pentru acest marius iulian?

 11. Aprilie 1, 2010 la 11:08
  link permanent
  mirmen zice ca:

  deh, Marian S, burghez de bloc,între două vârste, acolo şi tu, deloc nu faci faţă jegmetafizicii :P

 12. Aprilie 1, 2010 la 11:18
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Politete scrie pe fruntea mea Darie. Punctulete …, nu-i nimic cu mine, si ma manifest cum si cand imi vine pe chelie. Versurile pe care le-am postat, abuzand intr-un mod infam si inacceptabil de bunavointa lui Darie, sunt ale unui cantec de dragoste, al clujanului Tamás Gábor. Ma rog, fostului clujan, ca acum ii in Stockholm. Am dorit a aduce o unda de romantism in acest ocean de pesimism. Na, hervadó petúniák inseamna petunii ofilite.

 13. Aprilie 1, 2010 la 11:25
  link permanent
  artpi zice ca:

  asa e…toadere… ochii care nu se vad se uita:))

 14. Aprilie 1, 2010 la 12:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io să ştii că apreciez. Multiculturalitate, reconciliere etnică, de tăte…

  Artpi, tu cum bozmeg te-ai dezlegat?

 15. Aprilie 1, 2010 la 12:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mult şi prost. Iar.

 16. Aprilie 1, 2010 la 12:37
  link permanent
  ... zice ca:

  dar tipa de sub pulă e chiar drăguţă.

 17. Aprilie 1, 2010 la 18:21
  link permanent
  monica zice ca:

  “Iaca-ta”, agramatule?! Hai, sterge repede, pina nu stiu despre ce vorbesc.

 18. Aprilie 1, 2010 la 19:45
  link permanent
  artpi zice ca:

  dezlegat la ce?

 19. Aprilie 1, 2010 la 20:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iacă-tă este un fel de uită-te, în capul meu, dar alţii ar zice că-i o interjecţie.

  Cert este că eu am scris bine.

 20. Aprilie 1, 2010 la 21:53
  link permanent
  daciansiromanian zice ca:

  now you’re talkin’

 21. Aprilie 2, 2010 la 16:23
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, ce zic eu e asa: daca fata e din cluj mi se pare de maxim prost gust ca tocmai ei sa-i inlocuiasca U-ul din nume cu un O total aiurea. ca vorba aia, cat s-o iubeasca pe ma-sa?

 22. Aprilie 2, 2010 la 17:21
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Măi jimerinule, că tot a venit vorba de agramaţi, tu ai auzit aşa, din pură întâmplare, zic, de “Cartea Mironei”?
  Cine să iubească pe cine?

 23. Aprilie 2, 2010 la 17:29
  link permanent
  Gia zice ca:

  nu se uita, fa, la fotbal tot poporu’ :D

 24. Aprilie 2, 2010 la 18:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel, fată să fie, că-i găseşte el problema…

 25. Aprilie 2, 2010 la 19:22
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Am un banc. Trist dar destul de bun, zic eu. Nu l-am spus aici ca doar am si eu blog, pai nu ?
  (Cind vii in miticie treci pe la mine, tre` sa fac cinste pentru promovare).

 26. Aprilie 2, 2010 la 20:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Marian n-a mai rezistat şi a recunoscut public că vine aici doar pentru trafic, invitându-ne explicit să-l vizităm totuşi.

  Io nu mă blog merg, mă, că pă site-ul tău. Şi acolo stau şi mă hlizesc la poze, ori de câte ori îs deprimat. La tine, ]n chiloţi sau la mare sau de sărbători, când eşti tot în (aceeaşi) chiloţi sau poze cu Zoso, oricare.

 27. Aprilie 2, 2010 la 21:52
  link permanent
  Gia zice ca:

  si eu, si eu. deci nu sunt singura nebuna. site-ul lui Marian S este de o dementa absoluta. inca nu am decis daca voluntara.

  uneori stau ore intregi pe el, ii citesc biografia, ma uit la pozele in chiloti, citesc cu sarguinta sus “un gand pios pentru cei care nu mai sunt”, dau click pe tzatze. e ca un ritual pentru zilele negre. si l-am initiat de curand si pe surf in acest univers fantastic.

  repet, inca nu am decis daca geniul lui este voluntar.

 28. Aprilie 2, 2010 la 21:55
  link permanent
  Gia zice ca:

  (darius, chilotii sunt totusi de gen masculin, acuma nu trebuie sa il si jignesti)

 29. Aprilie 3, 2010 la 00:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dragilor, dragilor, calm ! Pai eu nu v-am invitat pe site-ul cu poze, cel cu autobiografia. V-am invitat pe paine-si-circ. Click pe nume, ce naiba !
  (am schimbat linku`, e la mintea cocosului)

 30. Aprilie 3, 2010 la 02:15
  link permanent
  tankistu zice ca:

  gia
  nu numai musai a fost convins de tine. si eu l-am vazut pe marian in shlipi. spectacol. SPECTACOL!!!

 31. Aprilie 3, 2010 la 09:10
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Am eu o vorba cu voi, o sa va explic si ce-s alea gojonele, dar dupa Paste.
  Si ca tot a venit vorba: va urez multa sanatate si o sarbatoare fericita.
  Asemenea si mie, multumesc, cu placere !

 32. Aprilie 3, 2010 la 12:47
  link permanent
  toader zice ca:

  artpi, lasa-l, du-te la casa ta si traieste-ti nefericirile tale.

 33. Aprilie 3, 2010 la 12:50
  link permanent
  mirmen zice ca:

  să ai Sărbătoare Luminată, jegosferă :)

 34. Aprilie 3, 2010 la 21:45
  link permanent

  Paşte Fericit! pentru cei ce cred, Joacă Plăcută cu Gojonelele pentru cel ce nu.

 35. Aprilie 3, 2010 la 22:40
  link permanent
  toader zice ca:

  Eu ii urez ceva liniste sufleteasca. Si nu numai lui Darius ci si celorlalti.

 36. Aprilie 4, 2010 la 01:11
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Pule şi vedete.

 37. Aprilie 4, 2010 la 12:25
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Christos a înviat, jegărime !

 38. Aprilie 4, 2010 la 12:45
  link permanent
  mirmen zice ca:

  toadiere, trebuia să zâc ”întreaga jegosferă” ca să te sâmţăşti inclus :D

 39. Aprilie 4, 2010 la 14:09
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mirOno, era cu fotbal, fa, nu te salta prea tare din chiloti. mareane, tu sezi, e vorba de alti chiloti. deci nu. adica nu am auzit. merita s-o gugalesc? ca tot veni vorba de agramati si eu nu stiu cand. sau unde.

 40. Aprilie 4, 2010 la 17:47
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindekinek! Paste fericit ma ciovargailor, si mare atension la ce crapati in voi, tzucu-va dragilor! Aia cu burti gravitationale, na numa’ cantariti la ochiometriu bunataturile, si daca-s pré iesite din common sense, luati atitudine si faceti numa’ cum zice aia, americanca slabanoaga, get fit, get smart.

 41. Aprilie 4, 2010 la 20:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na kedveseim, adica dragii mei, ca n-am stare amu’ si mi-i si gagica’n ceea cetate de pe Duna, cum te uiti pe stanga cum curge. Na, acu’ o zis unu’ Aurelius Augustinus ca tat ce lucra, tate cate le lucra el ca un maistor, zice ca nu le lucra pantru el, dragul, ci pantru cunoasterea de sine, adica cunoasterea de Isten, care duminica in biserica ortodoxa ii zice Dumnezeu. Na, ati cunoscut acestea, mancatori de drob si miel ce sunteti? Na, uite ce-o stiut zice dragul Augustinus: “Nu cu constiinta indoita, ci cu cea sigura te iubesc pe tine Doamne. Tu mi-ai lovit inima cu cuvintele tele, de atunci te iubesc. Ce este acel ce ma strabate cu lumina si imi patrunde in inima, insa fara sa mi-o raneasca? Intelepciunea insasi este cea care se revarsa stralucind inauntrul meu, despicand zidul de ceata, care ma cuprinde apoi cand acest abur ma inghite din nou, iar praful pedepselor mele ma acopera.” (Augustinus, Confessiones) Na, astea sa cititi ma.

 42. Aprilie 4, 2010 la 22:29
  link permanent
  Gia zice ca:

  Jimmi mi-a amintit de reclama aia de parfum :” Be yourself. Be U.” (B.U.)

 43. Aprilie 5, 2010 la 14:21
  link permanent
  maria zice ca:

  cat de banal si neinspirat a ajuns blogul asta, un timp il rasfoiam dar s’a'nchis la imaginatie

 44. Aprilie 5, 2010 la 22:43
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ca bine zice Maria de mai sus. Io cre` ca asta micu` se maturizeaza, altfel nu-mi explic. N-ar mai fi ca variante decit gripa porcina si flacara violeta, dar nu merg cu gandul atit de departe.

 45. Aprilie 5, 2010 la 23:30
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Gia, te conjur sa ma lamuresti intr-o cestiune care vasazica cum ar zice, ii minora. Na tu pe blog zis-ai ceva de sudisti. Cine is acesti sudisti, te intreb eu cu multe plecaciuni? Is sudistii din sudul Frantei au is sudistii din sudul Romaniei? @ Marian S., ziceai ca dai o pálinka, tzucu-te. @maria, cum dracu’ reuseai sa rasfoiesti blogurile, ca mie nu-mi iese defel? Na tu, fata draga, incearca sa rasfoiesti oarecateva carti, asa, de kiki bambus. Tu Marie, nu te supara, da’ tare mi-i frica ca ti-au lipsit cartile din preocupari, na! Na Marie tu, da un exemplu de blog nebanal si inspirat. Paste Fericit tuturor!

 46. Aprilie 6, 2010 la 12:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  krakilla

 47. Aprilie 6, 2010 la 13:55
  link permanent
  Gia zice ca:

  ugyved,

  Sudul Frantei. Nu neaparat la locuitori, ci la toti obsedatii de Coasta de Azur, care merg acolo sa faca poze pe o plaja scumpa pe care sa le puna apoi pe haifaiv si feisbuc. Un fel de manelisti ai genului, ca sa zic asa, cu “ieuroi” si “yachte”.

  Mie imi place in Nord. In Sud imi place doar peisajul, nu si atmosfera.
  Da’ tu si asa erai parca ungur, deci nu aveai oricum de ce sa te nelinistesti…

 48. Aprilie 6, 2010 la 23:42
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Gia iti foarte multumesc pentru raspuns. Eu is un ungur roman patriot, caruia ii place Normandia, Bretania, plajele de acolo, viata de acolo, na tu, simtamantul ala ca de acolo se duce in stanga Atlanticul. Imi place ceea ce scris-a Henri Queffélec in “Un feu s’allume sur la mer”. Na, sa stii tu drágám Gia, ca as dori sa-mi traiesc restul zilelor plimbandu-ma pe plajele Normandiei si Bretaniei, si numa’ ase, sa dau cu piciorul cutiilor de bere lasate acolo de frantuji, sa mananc un peste excelent intr-o carciumioara si sa ascult povestile pescarilor. Aia care se duc la Nisa si la Monaco, doar pentru a se trage in cele poze, cu yachturile in spate si cu sampania in fata, imi “repunga”. Kezét csókolom/Sarut mana Gia.

 49. Aprilie 7, 2010 la 19:58
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, de ce mai venim noi pe aici ? Fiindca speram ca o sa-ti revii.
  Hai, lasa accesul asta de astenie de primavara si depresie si PUNE MANA SI SCRIE !
  TREBUIE sa fii optimist. Puna mana pe coiul ala natural si daca ai o erectie completa in acel moment inseamna ca nu e totul pierdut. Vezi partea buna a lucrurilor: unii au patru, altii (banali) au cite doua iar tu ai unul bionic !!!
  Stiu ca nimic nu merge bine in tara asta, poate nici tie nu iti merge.
  Si stii cine iti spune asta ? Unul care tocmai a primit o “felicitare“ de Paste:
  Stimate Marian S, avind in vedere situatia financiara precara a societatii X va instiintez ca postul dumneavoastra va fi desfiintat incepind cu 1 aprilie 2010.
  Si nu e gluma de 1 aprilie, in mod sigur. Iar tu, care ai in spate un capital de simpatie si cu mult mai putini ani decit mine stai si te vaicaresti ca nu ti se scoala. Pulica, stii care e problema ? Mai ai mult pina la culmea impotentei. Aia va fi cind ti se inmoaie degetul cu care impingi limba. Pina atunci sigur mai merge ceva, e clar ?

 50. Aprilie 8, 2010 la 08:55
  link permanent
  John zice ca:

  No bine. Să te pupe porcu, cu Kelly Ripa ta cu tot. Auzi că actriţă de opere de săpun.
  Ca să vezi cu câtă atenţie îţi mai citesc (încă) bloaga, că m-am apucat s-o gugălesc şi io pe aia numai ca să aflu că mi-am irosit 3 secunde din viaţă.
  Şi ca chestie numa’, da, se scrie cu un singur “p”. Asta ar fi singura observaţie care se merită.

 51. Aprilie 8, 2010 la 18:09
  link permanent
  toader zice ca:

  ce vremuri erau alea in care strangea jegul sute de comentarii … sau cand merita sa il boicotezi… amu’ ce dracu’ sa boicotezi? absenta?

 52. Aprilie 8, 2010 la 21:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe vremea aia, primeam mâncare şi valută de la citiori.

  Nu primesc? Nu citiţi!

 53. Aprilie 8, 2010 la 21:31
  link permanent
  toader zice ca:

  acum cred ca ar trebui sa incepi sa dai valuta inapoi ca sa fii citit. nu mai ai nerv. cumva te-a dezvirginat (fie si partial) chelnerita?

 54. Aprilie 8, 2010 la 21:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Euroii ăia ieftini devalorizaţi ce mi i-ai dat ca să achiţi minutele petrecute în prezenta mea augustă, scârbovnicule?!

  Bă, tu eşti cu chelneriţa aia încă… Doreşti să-ţi fac cunoştinţă? E din 2007, da’ dacă doreşti, încerc.

 55. Aprilie 8, 2010 la 23:30
  link permanent
  toader zice ca:

  pai stiu ca nu esti cu aceeasi chelnerita. esti cu alta. nu? ca tu doar cu chelnerite care nu te sexualizeaza iesi.

 56. Aprilie 9, 2010 la 10:37
  link permanent
  John zice ca:

  “Când o persoană merge ca să facă caca şi reuşeşte, acele mici reziduri fecale rămase pe părul din jurul orificiului anal sunt motroşite de către fese, în timp ce posesorul încearcă să facă autostopul. 24 de ore mai târziu, fără izbândă, subiectul adoarme, iar produsul finit format la el în cur, când se uscă transpiraţia, se numeşte gojonea. Fiecare bobiţă. Plural – gojonele”, aş putea să le spun cititorilor mai puţini experimentaţi într-ale search-ului, citându-te, ca să-i scutesc de a mai răscoli vasta arhivă de hăhăieli. Dar nu vreau, că aia e mult mai faină decât ce se-ntâmplă pe-aci în ultima vreme.

 57. Aprilie 9, 2010 la 11:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravooo! Ion a spart nuca!

 58. Aprilie 10, 2010 la 01:04
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, eu iti zic sa platesti fetele alea talentate si cu diplome in regula sa scrie pe acest jeg. doar asa vei mai vedea tu ceva trafic. altfel te sparge arhi. tu o sa mori sarac si cinstit si el se va imbogati. si vei plange in pumni ca de ce el si tu nu. in plus vei muri virgin. imbogateste-te si vei avea cate chelnerite vrei tu sa faca din tine un barbat. nu ca astea care pana acum nu si-au dat silinta nicicum.

 59. Aprilie 10, 2010 la 10:14
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Auzi la el, vrea valuta. Se vede ca erai mic copchil la rivolutiune, cind fetele de la APACA strigau ca apucatele: nu vrem lei, nu vrem valuta, vrem pe Roman sa ne futa !!! Auzi la el, valuta … zi mersi daca gasesti pe cineva sa te futa.

 60. Aprilie 10, 2010 la 10:54
  link permanent
  Gia zice ca:

  asa, ii amintiti ca poate sa scrie si posturi sub forma de excel. poate cumpara o chelnerita cu doo roti.

 61. Aprilie 10, 2010 la 11:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io zic să scriu direct reclame.

 62. Aprilie 10, 2010 la 11:42
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Io zic să scrii direct reclamaţii.

 63. Aprilie 10, 2010 la 23:28
  link permanent
  toader zice ca:

  sau despre recluziuni.

 64. Aprilie 10, 2010 la 23:47
  link permanent
  Sa-mi traiasca zice ca:

  Eu zic sa scrii fara sa-ti treci articolele prin filtru. :) Stii cum zic?

 65. Aprilie 11, 2010 la 13:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să-i trăiască tocmai a rulat şi nu remarcă nimenea.

 66. Aprilie 11, 2010 la 17:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  67

 67. Aprilie 11, 2010 la 17:34
  link permanent
  Marian S zice ca:

  68

 68. Aprilie 11, 2010 la 17:34
  link permanent
  Marian S zice ca:

  69. Ca sa nu mai ziceti ca ratez.

 69. Aprilie 11, 2010 la 19:26
  link permanent
  Gia zice ca:

  te-ai grabit, mariane. ejti precoce. 69.

 70. Aprilie 11, 2010 la 23:17
  link permanent
  Cinema Awards zice ca:

  interesant!

  the future is internet..

 71. Aprilie 11, 2010 la 23:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cu trackback sau fara? caconteaza.

 72. Aprilie 11, 2010 la 23:49
  link permanent
  Gia zice ca:

  trackbacku e cand te gandesti la cineva de la tine de acasa, eventual privind poza. pentru 69 e nevoie de prezenta, consider.

 73. Aprilie 12, 2010 la 04:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Gia, nu vrei tu să împărţim acest 69 pe din două ? Colaborare reciproc avantajoasă, ca de-aia s-a inventat.

 74. Aprilie 12, 2010 la 17:27
  link permanent
  Gia zice ca:

  Nu. Dar poti sa-mi faci un trackback daca tii neaparat.

 75. Aprilie 12, 2010 la 19:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Gia, sunt prea bine educat ca să-ţi spun: ce bine mi-ar prinde să simt bretonul tău gâdilîndu-mi buricul ! Deci n-o să-ţi spun, dupa cum am promis.

 76. Aprilie 12, 2010 la 20:27
  link permanent
  mirmen zice ca:

  marean, satyr bătrân, ia o bere mai rece

 77. Aprilie 12, 2010 la 21:35
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Am luat, mirmen, dar cum le bag in burta cum se incalzesc, ale dracu` !

 78. Aprilie 15, 2010 la 02:46
  link permanent
  ELMMAR zice ca:

  Visu’ Lu’ Boc Cel Mic

  La umbra de bonsai nipon, un Boc mic vegeteaza,
  Si ascultandu-l pe Salam, maret destin viseaza.
  In bataliile ce vin cu ostile batrane,
  Biruitor in veci va fi, catane va rapune.

  El este Cezar-ul roman, cand galii ii invinge
  Sau Alexandru Macedon, pe persi cand ii infrange.
  E Napoleon-ul din Egipt, luptand cu mamelucii
  Sau Stefan Sfant, cand la Vaslui, se razboia cu turcii.

  E general sau imparat, e rege, mai nou e presedinte
  Ochi pentru ochi avand in gand si dinte pentru dinte.
  Profesori cad suvoi pe camp, cand coasa manuieste
  Si bugetari, doi cate doi, securea de-i luceste.

  Se vede-n vis eminescian, nemuritor si rece,
  Privind de sus la boborean, in viata cum se trece.
  E mic de stat, liliputan , dar varsator de sange
  Cand ordonante da in draci si biruri grele strange.

  Deodata insa-un hahait loveste ca Furia
  Si-o voce dura, de stapan, ii curma reveria:
  - Ce faci Emile, iar visezi cand imi asculti maneaua?
  Hai, mars d-aci si-adu-mi la pat tucalu’ si cafeaua!

  Morala:
  De esti Boc si dobitoc, sa nu te-ncrezi in Guta
  Ca vine Basea cel Voinic si-ti trage drept sub…barbie!
  (Autor, Marcus)

 79. Mai 23, 2010 la 23:01
  link permanent
  Costache zice ca:

  Ce face Muscamor?

 80. Mai 24, 2010 la 07:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce cine?

 81. Iulie 22, 2010 la 09:27
  link permanent
  Sotir Silviu zice ca:

  Dar Sen, 1grec ???

 82. Mai 11, 2012 la 00:59
  link permanent

  Writers like you are one in a million these days. Unique and original ideas are uncommon in most articles today. You have a great writing style and a lot of new ideas in this article.

7 trackback-uri

 1. [...] Darius Groza [...]

 2. [...] alegere dintre pretendenţii entuziaşti care începeau să se încoloneze pe preş, pornind de la Marius Iulian, pe care vi l-am mai prezentat şi care s-ar fi mulţumit şi să vagabondeze pe balcon, învelit [...]

 3. [...] [bunăvoinţa logistică îi aparţine lui Marius Iulian] [...]

 4. [...] vine rândul şi mergem la tejghea, unde operatorul – să-i zicem Virgil, deşi Marius Iulian insistă să-i aflu numele cu exactitate – ne întâmpină [...]

 5. [...] Dragă prieteni şi, abia în ultimul rând, stând în picioare, Marius Iulian Bulia, [...]

 6. de la Loch Lomond Lodge pe Ianuarie 2, 2012 la 00:32

  Point the Way…

  If you could just lead me in the right direction, it would be treasured, thanks….

 7. [...] ăsta mă obligă să fac, ceea ce mă expune, cum ar fi, de pildă, la Marius Iulian. Despre el ştiţi, dar vă rog să mai recuperaţi: în ultimii ani şi-a strâns bani să-şi ia [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)