Darius Hero

… dacă doriți să faceți sexul.

&

Canalizați circulația, a rugat-o paznicul discotecii pe Adela, practic rezolvând astfel pentru vecie o dilemă cu care s-au confruntat generații înainte.

La mine în bloc nu are nimeni nesimțirea să burghieze, bocăne sau să taie cu firezul electric. Construcția a fost făcută perfect la început și nimenea nu vrea să schimbe nimica, da’ la nici o oră. De ce, dacă așa a dat Dumnezeu? Și într-adevăr.

Însă la mine în bloc este o cățălărie de namaiîntâlnit. Apartamentele luate per ansamblu, ca un complex unitar, nu pot fi comparate realist cu nimic mai puțin decât așezămintele fericite ale unui bordel notoriu de mare diversitate și nemărginit orizont sau o fabrică de dragoste industrială de cel mai pur rafinament. Nivelul producției crește exponențial și nu au existat vreodată factori externi destul de determinați să-l sisteze, nici măcar sărbătorile religioase cele mai însemnate sau autoritățile.

Mă, să fut ăștiea aicia cu tă’ felu’ de fufe zbierânde descreierat a mulțumire, ăvaaai! Și bine fac, că nu există nimicuță pe lume mai prețios decât iubirea.

Nu se poate zice că dezinhibiția e la ea acasă, că o fi locuind altundeva, dar ne vizitează cu sporită regularitate și e binevenită orișicând, pentru că deja practic face parte din familia noastră tot mai mare și mai numeroasă. Uneori nu reușesc să determin cu precizie din care dintre apartamente NU se aude o chițăială, măcar cât de-un masaj erotic la domiciliu, dacă nu entuziasmul unei noi prietenii sau esența succesului unui stabil concubinaj. Băuăne satisfacția prin pereți, de se zgâlțâie întreaga structură din țâțâni!

***

[bunăvoința logistică îi aparține lui Marius Iulian]

***

Este foarte probabil și departe de mine să neg ca și eu să fi acumulat, în toți acești ani de feciorie, o paletă largă și colorată de fel de fel de vuvuzele destupate, cu care să-mi fi impresionat și ambiționat la rândul lor vecinii. Ne amintim că Dacian mai mult ca sigur, cât locuia aici, s-a apucat de World of Warcraft ăla nou exclusiv pentru coloana sonoră de mare angajament, care îi asigura din căști intimitatea necesară tuturor peregrinajelor cu rigurozitate demnă unei înregimentări religioase de prin patul meu… sau budă sau masa pe care s-a format ca arhitect sau geamul de la balcon sau patul lui sau biblioteca cu două sensuri dintre camere, poate mașina de spălat aia veche, din aceeași gamă sonoră a activității pe care o întreprindeam.

Dat fiind faptul că nici una nu a acceptat pe deplin să ne mișcăm pe ritmurile de suavă armonie ale lui Tudor Gheorghe – da’ tematic, frumos, în funcție de anotimp – chiar și când am încercat să le iau prin surprindere și o trebuit de fiecare dată să ne întrerupem ca să opresc, eu n-am putut ascunde realitatea de publicul ascultător format din competitorii amicali la activitatea de pe coloană. Și nici pe duț-duț-duț-duț futurist io la mine-n casă nu mă compromit să fac vreo concesie!

Așa că nu vreau să acuz pe nimeni și nici să dau nume – lista disponibilă la interfon, ba chiar felicit!

Bună dispoziția împărtășită la mica dar efervescenta noastră echipă, pe Traian Moșoiu 48, adunată întâmplător și concretizându-se atât de funcțional, distribuită în funcție de asociația de locatari este echivalentul unui chef perfect complet la care toată lumea s-a înscris pe Facebook, ca la o activitate pre-decembristă de partid, adică evenimentul ăla la care vine trupa sau DJ-ul pentru care regretă cei doi nefericiști care s-au dus împreună când chiar nu erau cazul în pula mea prin Midi sau altă țigăneală din asta, că nu le-a mers netul și la care vine colac peste pupăză și taică-so lu’ Nono. Exact atâta de amplu îi futaiul la noi pe scară, de parcă ar fi venit taică-so lui Nono la chef. Și noi nici n-avem nevoie de pretextul unui chef.

Aș putea să pun bazele unui site de mp3-uri porno gratis sau un stock audio pentru filmele deja consacrat, dar creu eu prea austere pentru ce se demonstrează zi de noapte, prin împrejurimi.

***

Pentru poza asta era să moară Imbuzan Camelia, care și-a verificat în horoscop dacă e compatibilă după data de naștere cu Barack Obama. Și de aici urma să-și ia puli în gură de la posesorul materialului promoțional, dacă acesta ar fi ales să se trădeze și să își exprime punctul de vedere cu privire la indiscreția fotografică a mai sus numitei. Deci îi mulțumim pentru stăpânirea de sine și hotărârea de care a dat dovadă.

***

[Registrul diverse!]

***

De punctat că zilele următoare sunt plecat din localitate, după următorul program strict:

Miercuri dimineața – treabă în interes de serviciu, conferință How To Web tătă ziua până-n seară, cu Radu mamii de toartă,  săru’-mâna la patronat.

Miercuri noaptea – stimate pizde și Sepucele.

Joi dimineața – treabă în interes de serviciu, conferință How To Web tătă ziua până-n seară, cu Radu mamii de toartă, săru’-mâna la patronat.

Joi noaptea – stimate pizde, Sepucele și retur.

24 comentarii

 • Băăi. Fain aşa. Ai prins o bulă spaţio-temporală în care tot ce se întâmplă e iubire. Bucură-te de ea, bucur-o, bucu-ceva, ce vrei tu.

  Dar tare te-ai grăbit. Vezi că nu-ţi spun unde, c-aş scrie mai mult decât toate chestiile la un loc, inclusiv pozele şi n-ar fi frumos.

  Altfel, bravo.

 • Un nou post atât de repede. Cam nestatornic Darius-san. Şi se vehiculau nişte virginări p-acilea. Eu una nu cred. Oameni răi şi gura lumii slobodă. Totuşi am impresia că nu ai tratat suficient de profund acest subiect. Că puteai să oferi mai mult. Nu te armonizezi cu atomsfera pe care ai descris-o.

 • Da, deci după ore seculare, iată ce aveam de gând să comentez pe la 5 şi ceva în această minunată seară: impresionezi la rândul tău, nu al altora, ceva cu activitate ade pe o anume coloană, nişte virgule lipsă acolo pe unde chiar se cer (la budă, ca la grădiniţă. doamna! – cu accent pe al doilea a, evident), ceva “pentru filmele deja consacrat, dar creu (bla bla bla)” (parcă ar fi faza cu suntem oameni sau suntem dansator =))).

  Mulţumit? Să nu ştii despre ce vorbesc!

 • Adela… Îmi aduce aminte de bibliotecă… 😀

  Cataloagele — pentru momentele de lirism intelectual. Unele cărţi le-ai citit. Ţi-aduci aminte şi împrejurările. (Era pe vremea…) Câteva… stai la îndoială. Iată una pe care vrei s-o citeşti de zece ani şi nu ştii pentru ce n-ai reuşit încă, cu toate că o ai în bibliotecă. Pe aceasta, deşi ilustră, ai ocolit-o necontenit. De ce?… Câteva, mai interesante, ai să le comanzi cu siguranţă. Le însemni cu o cruce. Pe cele mai importante, cu două. De la o vreme observi că ţi-ai pierdut forţa de inhibiţie, şi crucile duble devin tot mai dese. Atunci, pe cele “câteva mai importante” le însemni cu trei cruci, care, în curând, încep să-şi piardă şi ele valoarea selectivă… Iată tratatul dispărut din bibliotecă de mult: cine ţi l-a confiscat sub formă de împrumut? Treci în revistă pe împrumutătorii probabili cu un sentiment neplăcut. Iată şi volumul (fireşte de poezii) în care ai trimis Elizei declaraţia de dragoste… Eliza…

 • Bey, stii ce nu inteleg eu ? La tine in bloc la Zalau, unde te-ai nascut, sau la Cluj, unde stai ?
  Ca se leaga cu ultimul banc despre clujeni, de aici, din miticie: Stiti ca cei din Cluj fac sexul cel mai lung ? Doua ore si trei minute, cronometrat de astia de la Guiness Book. O ora dezbracarea, inca una imbracarea, doua minute pentru montat prezervativul.

 • ba, deci tu mai incerci s-o futi pe palarista (mnaziua Adamarcu) sau gata, ati renuntat? ca sa…stiu, na. stim! stim era forma pe care o cautam. ca sa stim, evident.

 • A, da, s-a sfârșit. Ada s-a sfârșit.

  Aveam undeva scris un anunț formal, pentru minuta blogului, era în textul cu un articol, dar vedem cu toții n-a mai apărut. Deci să se puncteze prin prezenta că s-a încheiat.

 • Mai pishti, esti de-a dreptul ingrat.. acela ti-a fost programul la Bucuresti? nici un pic de recunostinta, copile.. ma dezamagesti.

 • Eu o’i fi mai crazy asa…dar cand in bloc domneste magia imperecherii….poi de nu ma pun si eu in cursa sa vedem, na! Care’i mai smecher? :))

  Totusi activitatea in sine…este fun pana la un anumit punct….

 • One thing I’ve noticed is the fact there are plenty of common myths regarding the financial institutions intentions when talking about foreclosed. One fantasy in particular is always that the bank prefers to have your house. The lending company wants your hard earned cash, not your home. They want the amount of money they gave you together with interest. Keeping away from the bank will still only draw a foreclosed final result. Thanks for your posting.

De Darius Groza

Sociale