A;a arat[ o propozi\e la jum[tatea dintre a avea ;i a nu avea diacritice.

sari la comentarii

Ducu de la serviciu (se pronunţă Duţu, pe motiv că e ungur) e într-atât de ungur,
încât deja mă pufneşte râsul când zice ceva corect.

Anterior:

Live-blogging de la cofetărie. Io-s ăla cu prăjitura în gură, iar Hudrea ăla care-o plătit.

HudreoPrejiturarulMic

Ulterior:

Rezolvând cubul Rubik în 1 secundă.

[cubul aparţine hudrei]

Zilele astea am tot încercat să cuceresc domnişoare printr-o nouă metodă, de care sunt convins că sunteţi curioşi. Aceasta îmi aparţine în totalitate de la idee, până la desfăşurare şi este  dezvoltată anume pentru plaja nexploatată a fetelor despre care ştiu precis că nu mă vor. Pentru că mi se pare un sector neglijat. Este inabordabil în principal doar pentru că aşa îl considerăm. Cândva, demult, la început, ne-am scos din cap că un specimen potrivnic poate fi cucerit şi aşa s-a împământenit. Totuşi, propun eu, haidem să ni se aplece totuşi atenţia asupra lui…

Nu spun asta ca să le vizez anume pe unele, când vor citi (pentru că sunt atât de multe), ci fiindcă chiar am încercat să le cuceresc şi fiindcă chiar este o metodă, lucru probat de însuşi faptul că nu a funcţionat. Şi ce defineşte mai bine o cale decât eşecul? (Nimic.)

***

PatratOrigami

De asemenea, nu am ales o procedură meschină, mă cunoaşteţi doar. Ştiţi deja că mă consolează să nu-mi iasă în condiţii nedrepte, decât să funcţioneze când aş merita. Până la urmă, ce s-ar alege de mine, dacă chiar mi-ar merge bine?

Procedeul e simplu: alegi fete nefericite. Nu în sensul că nişte triste, cel eufemistic, pentru că altfel mi-ar fi ruşine să zic. Ci nişte fete care suferă, care sunt încercate de sentimentul supărare, zbuciumate, care nu decurg cum s-ar cuveni din punct de vedere emoţional.

Acestea sunt foarte uşor de recunoscut: zâmbesc şi sunt zglobii. Ele-s! Alea. Dacă-s şi cu băieţii de faţă şi se gudură extaziate pe lângă ei, în mod cert le puteţi marca drept propice experimentului de care vă zic. Pentru că în nici o clipită o fată mulţumită n-o să se bucure de ce-a găsit sau, culmea, să lase acest fapt să transpire din comportamentul său, mai ales cu împricinatul de faţă. Ar fi inadmisibil să-i… câh… chiar arate?! Vă daţi seama, să ştie băiatul? ABSURD!

Astfel, o fată disperată va mima mereu piscul fericirii, pe când una mulţumită va strâmba din nas. Moment în care atacaţi ca nişte cobre. Cu primele zic, că alealalte lua-le-ar fra’-su să le ieie de imbecile.

***

MototolOrigami

***

Deci ce ziceam? Ah, da! Distrusele. Am uitat să menţionez că această procedură complexă la care vă îmbiu este una a artei, a cunoscătorilor, nu a rezultatelor imediate. Este pentru pasionaţi, nu hămesiţi. Este de amor, nu plăceri carnale. Fiindcă de cele mai multe ori n-o să vă alegeţi cu pizda în sine. Dar, credeţi-mă, merită ritualul.

Aşadar le alegeţi pe sprânceană, preferabil dintre fostele voastre prietene şi neapărat actualele prietene ale altcuiva. Puteţi să le luaţi pe rând, eu aşa am făcut.

***

AcoperisOrigamiSauCort

***

Apoi le ziceţi tot ce iubiţi la ele, da’ n-aţi recunoaşte într-o altă circumstanţă. Cu-ncredere, serios, ajută la caracter, vă ia frustrările cu mâna. Când altcândva să le copleşiţi cu sentimente, dacă nu când nu se pot folosi de ele împotriva voastră? Ştiţi momentele alea când nu ştiaţi cum să le scoateţi ochii cu cele mai la îndemână sentimente? Mna, tura asta faceţi exact la fel, da’ fix invers. N-or să se aştepte şi o să puteţi privi (preferabil de după un plexiglas sexurizat) cum li se prăbuşeşte sistemul de valori. Dacă credeaţi că relaţia cu ele din care mai mult sau mai puţin tocmai ce-aţi ieşit e un haos, încercaţi asta ce vă spui acum. O să fie haos în toate relaţiile din jur. Degringoladă pânâ la grade foarte îndepărtate de amanţi. Cel mai probabil rezolvaţi şi câţiva din viitor. Gata, acum ştiţi. Sunteţi liberi. (Da’ mai poftiţi…)

Dacă veţi privi în sus veţi observa nemulţumiţi că citiţi un articol despre fiascoul care este viaţa mea. Doresc totuşi să vă aduc în vedere arhiva, cunoscută şi drept motiv pentru care mă citiţi şi în acelaşi timp motivul fals pentru care vă face să vă simţiţi mai bine.

Desigur, întreagă această tărăşenie vine oarecum şi în baza logicii elementare a faptului că, în oportunitatea în care chiar v-ar vrea fetele, nu aţi avea nevoie de tutoriale ca să le obţineţi. Dar nu-i, desigur, cazul vostru, pe care nu vă vor. Altfel eu n-aş fi aici scriind şi, mai important, voi citind.

***

TeancOrigami

***

Deschid o categorie nouă, cu ediţie inaugurală unică – O tradiţie populară pe zi, tradusă, cu sfaturi.

Azi: Te mănâncă în palma stângă.

Traducere: Ai toxiinfecţie alimentară sau alergie sau nimic.

Sfat: Te scarpini.

***

BibliotecaLuiCalatori

[mulţămim, Ciumă]

***

Panonia All Inclusive.

ComplexAllInclusive

[köszönöm, Pişto]

***

V-a mai fost vreodată dat să vă confruntaţi cu o kitschoşenie de o asemenea enormitate?

DoamneDumnezauleDoamneSiDomni

Am înţeles că-i şefu’ de la Ziua de Cluj. S-o fi fi gândit că eu oi fi trecând pe strada mea chiar uitându-mă pe unde merg… Da’-n rest casă de piatre cu geamuri termopan, nu zic…


262 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 31, 2008 la 15:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Probabil că nimeni nu a îndrăznit să comenteze, sau nu a avut ce. :)

 2. August 31, 2008 la 15:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci sper că toată lumea e de acord. :) Mă mir că l-ai cetit deja, că aba acuma l-am pus şi io n-am apucat să mi-l citesc mie, care l-am scris.

 3. August 31, 2008 la 15:33
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Ca fată ar trebui să nu fiu de acord cu cele spuse de tine, dar nu prea se întâmplă. Explicaţia ar fi că nu fac parte din categoria mai sus menţionată sau…

 4. August 31, 2008 la 15:51
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  La jegu’ ăsta te tot scremi de 5 zile? Pfuuu. Eşti cam distrus.

  Salut totuşi voios categoria cu tradiţiile. Când te mănâncă nasu’ ce-i? Când visezi cu morţi? Da’ când strănuţi? Dacă îţi iese cineva cu plin în cale? Dacă stai pe colţu’ mesei? Dacă-ţi trece mâţa neagră prin faţă? Dacă te-ntorci din drum?

  Observ că modelul cu poze fără legătură cu nimic se repetă. Oare ce-a vrut să zică (taie peste poetul) prostea?

  Deci toate femeile care-s fericite de fapt nu-s şi alea care-s nemulţumite de fapt sunt fericite? Aha. Logic. Bine c-ai zis că muream prost. Şi pe câte ai încercat şi eşuat în acelaşi timp?

 5. August 31, 2008 la 16:01
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Bine, bine am înţeles cum stă treaba cu femeile fericite care de fapt nu sunt şi cu cele nemulţumite care în sinea lor sunt fericite, dar eu…dacă să zicem că nu sunt nici fericită 100%, dar nici absolut nemulţumită, aici cum e de fapt?

 6. August 31, 2008 la 17:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mvai. De ce nu ai facut experimentul propus de mine? In care le vorbesti urat, asa cum stii tu, si studiem reactiile? Ai fost cam pasnic in ultimul timp. N-am mai auzit nici o vitica, prostanaca, nimic. Doar imbratisari si pupaturi. Ma sperii, Darius.
  In alta ordine de idei, sunt fascinata de arta asta origami, tre sa invat si eu.
  In a 3a ordine de idei…. ma inseli, ma? Ce dracu?!

 7. August 31, 2008 la 17:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, dar încerc.

 8. August 31, 2008 la 17:41
  link permanent
  andrada zice ca:

  neexploatata.

  hugs

 9. August 31, 2008 la 19:21
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  @Zappy: deci tu ai venit cu ideea sa ma faca vitica?:)
  Doamne, Dariuse, nu ai pic de imaginatie… ce te-ai face fara prietenii astia ai tai care mai vin cu o idei?
  PS: eu chiar te iubeam pana azi… deci nu intram in categoria “care nu te vor”…:D

 10. August 31, 2008 la 19:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Adicătelea Zappiţica se apucă să facă la lume viţele, după ce eu am făcut la ea? Înţeleg.

 11. August 31, 2008 la 19:54
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Zappy, te-nşală. L-am văzut eu azi c-o d-ră. Pe care tocmai ce-o muşcase.

  Mă, cubu’ la ce-ţi trebui, că nu văz nimic pe jeg. Să scrii că-i cubu’ lu’ Hudrea, da?

 12. August 31, 2008 la 20:50
  link permanent
  keshishian zice ca:

  tu crezi acum ca viata asta nu mai merita traita fara Sia cea nehotarata in privinta culorii de par? mai ramane sa te transformi in violator…ale dracu’ proaste… hai ma, nu te agita! eu am zis ca fata aia nu era de nasul tau, dar tu te incapatanai sa iti dea cu fermoarul in gura. si apoi crezi ca nu meriti?! crede-ma, esti suficient de idiot uneori cat sa enervezi si o studenta la psihologie. asta-i, ti-o spun ca un amic ce nu iti sunt, ca nah eu nu scriu sute de comentarii la un singur post…

 13. August 31, 2008 la 21:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Sigur, după ce l-am obosit eu vreo 10-15 minute, tu îl faci într-o secundă. Pramatie! Să mi-l aduci înapoi! Întreg!

 14. August 31, 2008 la 21:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nici nu m-ai ştiu unde-i. Tătătăt l-am împrăştiat de bucurie. Da’-i bun cum ai băgat tu 10-15 minute aşa, din 3 ore singur în budă, nu ştie nime’ când ai făcut cubu’, cât altceva.

  (hai, iubite, curaj, corectează-mi “m-ai”-ul, să dau cu print-screen-ul din dotare)

 15. August 31, 2008 la 22:05
  link permanent
  psaico zice ca:

  fain sa arati printr-un banner ca ai fost la Fontana di Trevi @ Roma :)
  nu se mai practica conturile pe “social media sites” :)

 16. August 31, 2008 la 23:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  “(hai, iubite, curaj, corectează-mi, “m-ai”-ul, să dau cu print-screen-ul din dotare)”

  Cu accent pe virgula de după “corectează-mi”. Care n-are ce căuta acolo. Desigur. Na!

 17. Septembrie 1, 2008 la 00:49
  link permanent
  Dracu zice ca:

  pune clipu de youtube inapoi sau pun pechinezu sa-ti muste coiele

  sa-ti creasca mare !

 18. Septembrie 1, 2008 la 03:16
  link permanent
  krystake zice ca:

  ideea cu camasa e traznita rau, am ras putzin asa.. bv!

 19. Septembrie 1, 2008 la 08:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudreo, desigur, nu ştiu despre ce vorbeşti. :P

 20. Septembrie 1, 2008 la 08:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mda…
  1. ne oferi o metoda de a agata fete care spui ca nu functioneaza, ba dimpotriva, iti mai da si viata peste cap
  2. keshishian este o fosta prietena ranita sau un barbat cu inclinatii dubioase, ranit. pazeste-ti spatele
  3. am o stare de sictir si nemultumire, asta inseamna ca, dupa tine, sunt fericit! hai ma… sau se aplica doar la femei?

 21. Septembrie 1, 2008 la 08:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pentru că am văzut acolo cuvântul GENIU, lansez o provocare, care să nu însemne abilitate, ci gândire. Cineva să reuşească să facă 4 feţe ale cubului, nici mai multe, nici mai puţine. Cine reuşeşte este pentru mine într-adevăr geniu (scris cu litere mici, dar la fel de valabil precum cel cu litere mari).

 22. Septembrie 1, 2008 la 08:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  PS.
  Vreau poze cu cubul din diferite unghiuri, ca să nu fie vorba de iluzii făcute cu carioca sau astfel de subterfugii.

 23. Septembrie 1, 2008 la 08:36
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mai repede magician, decat geniu.

 24. Septembrie 1, 2008 la 08:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu înţeleg de ce râdeţi de cei cu Pizza. Mănâncă omul pizza, i se face de o chestie de la salamul stricat… doar nu o da o fugă până la budele fără număr de la etaj, se duc “À Côté” (am scris bine accentul pe O?, că am cam uitat din grădiniţă).

 25. Septembrie 1, 2008 la 08:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da mai bibli, şi mie mi-e dor de concursurile alea de pe Jeg în care fiecare avea ceva de câştigat şi implicit am câştigat şi eu… Iar acum ca să ne îndepărtăm de subiectul acestui post (pentru că, nu-i aşa, asta e ceea ce ne place să facem cel mai mult) am să-i pun lui Darius o întrebare la care sunt mai mult ca sigur că nu se aşteaptă dat fiind faptul că e doar a suta oară când abordez subiectul, nu şi predicatul:

  Domnule Darius, av\nd ]n vedere c[ ]n sec’iunea de comentarii a postului trecut a’i precizat c[ ]n acest weekend nu plecati nic[ieri, a'i folosit timpul r[mas ]n afara celor 3 minute ]n care a’i creeat acest articol s; ]n vederea deplas[rii c[tre cel mai apropiat oficiu postal pentru a trimite premiile c\;tigate de c[tre subsemnatul, revendicate de c[tre subsemnatul ;i bine meritate de c[tre nimeni altul decat subsemnatul? Dac[ nu, v[ rog s[ argumentati r[spunsul!

  P.S. Credeai că am uitat, mâncaţi-aş sufleţelul…

 26. Septembrie 1, 2008 la 08:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci toata lumea e bine. M-a bucur, cu doi i :-) . Hai ca va ambrasez pe toti. Grecia aproape ar rula daca n-ar fi locuita.
  Darius, vad c-ai devenit stiintific. Da-i cu experimentele in continuare.
  Zap, esti bine, da?
  Hudrea, toa ossi, j’espere.
  Unde-s Basty si toader?

 27. Septembrie 1, 2008 la 08:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bîjă, ai modificat, recunoaşte şi fă-ţi un sepuku mic. Era virgulă acolo, Zoso ce eşti! Huo! În curând o să începi să cenzurezi comentarii.

  M@riansky, de câte ori să-ţi spun ca să pricepi? JEG NU DĂ PREMII! Renunţă, omule.

  Bibli, oricare 4 feţe? :D

 28. Septembrie 1, 2008 la 08:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  era virgula, am vazut-o si eu!

 29. Septembrie 1, 2008 la 09:00
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hudrea, dar de câte ori să-ţi spun eu ca să pricepi tu – mie o să-mi dea! :mrgreen:

 30. Septembrie 1, 2008 la 09:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Hai ca aproape am ras la faza cucubu. Apoi n-am mai ras cand am vazut ca tot apar pretendente pe aici. Ce-i aici, bar de negri? Fetelor, eu zic sa facem greva. Traiasca feminismul.

 31. Septembrie 1, 2008 la 09:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Merienscă: azi! Mă giur!

  Crachileo – nu există nici o lingură.

 32. Septembrie 1, 2008 la 09:09
  link permanent
  krystake zice ca:

  jeg, sunt nervos – astept un raspuns; nu am dormit toata noaptea si am verificat acest thread din 5 in 5 minute

  -se pare ca tocmai te-ai ales cu un criminal informatic, deja m-am gandit bine ce fel de tortura sa iti aplic in duba

  -este una neagra, in stil american

  -am urmarit toate filmuletele tale cu excursia ta in strainatzatze

  -cred ca o sa activez mai des blog.ul tau, cele 5 din 5 nu ma satisfac complet

  citez din video tau cele spuse de tine: nu s-au calificat persoanele care ar fi trebuit sa vina cu mine
  eeee..eu m-as fi calificat cu siguranta

  esti un geniu jeg,
  toate cele bune
  just kidding

 33. Septembrie 1, 2008 la 09:10
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Argumentează! Cum azi?

 34. Septembrie 1, 2008 la 09:19
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Darius ar trebui sa faci un post special “Rugile lui M@riansky” si sa cauti toate commenturile in care iti cere premiile. Cred ca umpli o mie de pagini :)

 35. Septembrie 1, 2008 la 09:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba eu stiu de la baieti ca daca te juri pe puscarie nu mai poti sa dai inapoi. deci marianske daca iti vrei premiul, stii cum sa procedezi. best of luck!

 36. Septembrie 1, 2008 la 09:20
  link permanent
  krystake zice ca:

  eu vroiam doar sa stiu de unde a cumparat camasa din videoclipul acesta unic
  Rezolvând cubul rubic în 1 secundă

 37. Septembrie 1, 2008 la 09:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Darius voia sa filmeze ceva. Nu stia ce. Asa ca s-a gandit sa foloseasca camasa pe post de muza. S-a dus la magazin si a zis, dati-mi cea mai URATA camasa pe care o aveti. Si camasa avea patrate colorate pe ea. Asa ca, i-a venit ideea pentru aceasta capodopera cinematografica.

 38. Septembrie 1, 2008 la 09:28
  link permanent
  mihai zice ca:

  mi-a aratat zappy , site-ul asta al tau..felicitari, keep on going…credeam ca’s singurul “tampit” :P

 39. Septembrie 1, 2008 la 09:30
  link permanent
  krystake zice ca:

  am inteles.
  mi-a placut foarte mult filmuletzul,
  bafta!

 40. Septembrie 1, 2008 la 09:32
  link permanent
  krystake zice ca:

  ps: o sa mai trec pe aici numai daca ma primeste Darius cu bratele deschise

  hehe

 41. Septembrie 1, 2008 la 09:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cristacă: Este primită cadol, de la băiatul la care am stat în Ungaria, Nemere “Tite” Kerezsi, când eram plecat.

  A trecut prin Cludge cu trenul şi mi-a adus-o-n miez de noapce.

  Miţă: Accept felicitările tale sincere.

 42. Septembrie 1, 2008 la 09:47
  link permanent
  krystake zice ca:

  @Darius Groza: ms fain

  o idee ar fi sa organizezi un concurs cine castiga camasa

  ar fi super super

  -krystake

 43. Septembrie 1, 2008 la 09:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De ce aş face o asemenea gogomănie? Ca să rămân făr’ de cămaşă? DA’ AM CĂPIAT?!

 44. Septembrie 1, 2008 la 09:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da. Şi mie mi-a plăcut..ăăăăăă…tot. Te iubesc Darius, eşti cel mai tare, XOXOXOXO.

  Tot uit de blogul tău, dar noroc cu unul şi cu altul că mi-l mai arată, că să îţi citesc din nou textele minunate, XOXOXOXO.

  monica, next time > hawaii > 2000 EUR cu tot cu avion.

  Hudreo.. dă-mi mie cubul să ţi-l fac tetraedru. Vrei ? Normal că vrei.

 45. Septembrie 1, 2008 la 09:55
  link permanent
  krystake zice ca:

  Dar imi place camasa mult de tot, mai ales ca este purtata de tine in videoclip, si cu o semnatura pe ea – si totul este ok.
  Hai ca nu este greu, se poate
  Nu ca as vrea sa iau si camasa de pe tine
  -
  ..

  -krystake

 46. Septembrie 1, 2008 la 09:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Basteo, io te bănui că tu eşti autoironic cu mine…

  Cristaque: Nu, nu ţe-o dau. Nu o dau la nimenea.

 47. Septembrie 1, 2008 la 09:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu ai motive să mă bănui. În schimb ai motive pentru certitudini.

 48. Septembrie 1, 2008 la 10:02
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mi-a venit o idee de cămaşă. Deci. Sunteţi atenţi ! Cu toţii, da ? Bun. Aşadar. Hm. Deci. Pe cămaşa respectivă… desenăm o chestie de genul uniţi punctele… mă urmăriţi ? Da ? Bun. Şi… punctele unite.. reprezintă o puţă mare desenată. Ce ziceţi ?

  Bineînţeles, în buzunarul de la piept se oferă pixuri / creioane / markere pentru doritorii de unit respectivele puncte.

 49. Septembrie 1, 2008 la 10:03
  link permanent
  krystake zice ca:

  @Darius Groza
  Te-as provoca la un concurs, nu stiu ce sa zic:
  Sa ma gandesc zilele acestea la un videoclip asemanator cu al tau, voi face unul cu camasa
  mea personala,
  Tu alegi juriul sa decida care este cel mai bun videoclip
  Cel care pierde trimite camasa
  Cum suna?
  -krystake

 50. Septembrie 1, 2008 la 10:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ce urat vorbesti! A trebuit sa-mi pun mana la ochi. Vai.

 51. Septembrie 1, 2008 la 10:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Hudrea
  Oricare 4 feţe, chiar şi feţe-feţe… dar să fie 4, nu 5 sau 6 şi nici 3.

 52. Septembrie 1, 2008 la 10:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cristacheo: Nu mai scrie @Darius Groza, că-ţi intră comentariile în moderare; ştiu că la mine te referi. Nu te mai semna la sfârşit Cristachea, că ştiu care eşti.

  Accept provocarea concursului tău. Desemnez juriul: juriul sunt eu. Acum că avem juriu, aş dori să primesc filmul concurent. Pentru mai puţin efort, poţi să-l trimiţi deodată cu cămaşa ta.

 53. Septembrie 1, 2008 la 10:31
  link permanent
  krystake zice ca:

  Tocmai ma gandeam sa fac filmuletzul, pana diseara o sa ti-l trimit.
  Deoarece sunt in dezavantaj (neavand cine sa ma ajute sa fac filmul si folosind o camera web dar cu o rezolutie acceptabila) poate te mai gandesti in privinta juriului…?
  I mean, este corect sa fi arbitru si jucator in acelasi timp

 54. Septembrie 1, 2008 la 10:32
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Darius, te iubim, că ca tine nu găsim.

  Basty a cam rulat în ironia-i. Ţi-aş da cubul, da’ nu cred că-l mai văd nici eu. Moment în care vă luaţi adio de la jegstăr.

  M@riansky, să nu zici că nu ţi-am zis. O să vezi tu premiile când îşi va lua Darius examenul pe care-l are restanţă la mine. Dacă-l ia, mă duc personal cu Bîjel la poştă să-ţi trimită premiul. Dacă premiul mai există.

 55. Septembrie 1, 2008 la 10:33
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Să arbitreze noi. Clar.

 56. Septembrie 1, 2008 la 10:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  Susţin şi eu propunerea de arbitraj a Hudrelului.

 57. Septembrie 1, 2008 la 10:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, că oi fi căpiat…

  Şi desigur căci premeul există.

 58. Septembrie 1, 2008 la 11:09
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Oau! Ce fruuuuuu mos. Succes participantilor. Apar pe blog filmuletele?

 59. Septembrie 1, 2008 la 11:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, te referi la LCD? Vreau şi eu să particip, chiar am nevoie de un LCD.

 60. Septembrie 1, 2008 la 11:26
  link permanent
  krakilla zice ca:

  De ce va agitati asa, ma? Si cu juriul din Somalia poate rula concursul asta! Daca va castiga Cristache, nu va vedea camasa decat pe Darius. Imi ajunge deja M@ariansky saracu’, cu tipetele lui mute, ca vrea premiul castigat pe drept. Mai vreti inca unul? Sau faceti asta doar ca sa va amuzati pe seama lui Cristache? Ba Cristache, singurul motiv pentru care exista concursurile Jeg este acela ca pierzatorii se distreaza pe seama castigatorului. Un echilibru bolnav adus in natura de baiatul cu Jegu’. Restul sunt oameni rai, ei vor sa suferi. NU PARTICIPA LA CONCURSURI JEG. M@ariansky nu m-a crezut, macar tu.

 61. Septembrie 1, 2008 la 11:27
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce ma, LCD??? Asta n-a fost in stare sa dea un nenorocit de carton, pe numele lui stencil, si tu vrei LCD? Ce se va alege de lumea asta?

 62. Septembrie 1, 2008 la 11:30
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ăla nu e LCD chiorilor. E MacBuc în toată regula. Săriţi.

 63. Septembrie 1, 2008 la 11:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, monitorul era pus doar ca să vedeţi că poza-i făcută în timp real, nu de mult. Am stencile-ul în mâna mea.

  În rest, iubiţilor, aştept înscrierea eşuată a lu’ Cristocea, care să piarză şi să-mi dea cămaşa. Nu, nu arbitraţi voi.

 64. Septembrie 1, 2008 la 11:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  pofta buna…

 65. Septembrie 1, 2008 la 11:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mărire ţie doamne Groza… ai zis iată premiul, adică că există… eu înţeleg că văd un LCD, stencilul este partea care nu se vede. Te-ai prins?

 66. Septembrie 1, 2008 la 11:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  “Singurul motiv pentru care exista concursurile Jeg este acela ca pierzatorii se distreaza pe seama castigatorului.”

  Kraki, draghe, nu pot decât să mă înclin cu respect.

  M@riansky, nici acu nu pricepi?

 67. Septembrie 1, 2008 la 11:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Glumă sau nu, chiar am nevoie de un LCD… eventual cu ecran mare, ca sunt cam chioreni. Deci ce concurs este pentru LCD?

 68. Septembrie 1, 2008 la 12:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Este un stencil pus peste un Jeg deschis azi, ca când virgulă pui oameni cu ziare-n mână, să demonstreji că încă nu ie-ai omorât.

 69. Septembrie 1, 2008 la 12:11
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Lasă mă, că a priceput Bibli. Tu nu vrei să pricepi. În altă dezordine de idei: când îmi dai cubul şi sticla aia de Jidvei (Sauvignon Blanc, musai)?

  Basty, iei obiceuri proaste de la tolomac.

 70. Septembrie 1, 2008 la 12:19
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Hudrea: Îmi cer scuze, Marianschi Doi, dar eu furam cu nesimţire conversaţii din messenger long before să descopăr blogul tolomacului.

  Aşa că în cel mai bun caz putem spune că mi-am rafinat acest obicei studiind măgărimea lui Groza.

 71. Septembrie 1, 2008 la 12:25
  link permanent
  krystake zice ca:

  Filmuletzu’ este gata asa cum am promis.Ti-am trimis un mesaj cu link de unde se poate downloada si detalii daca vrei sa il pui langa filmuletzul tau (la alegerea ta bineinteles).
  Astept raspuns :o )

 72. Septembrie 1, 2008 la 12:33
  link permanent
  Basty zice ca:

  Cristache. Păi dă să-l vedem cu toţii, ce treabă e asta. Şi în acest fel putem arbitra, chiar împotriva voinţei şefului plantaţiei.

 73. Septembrie 1, 2008 la 12:34
  link permanent
  rika zice ca:

  faza cu cubu…cam aiurea as zice, pozele ok.si alea cu origamii bla bla bla…is relaxing. keep the good work

 74. Septembrie 1, 2008 la 12:45
  link permanent
  krystake zice ca:

  Basty imi pare rau, nu vreau sa HIJACK-ez sit-ul
  decizia ii apartine lui in totalitate

 75. Septembrie 1, 2008 la 12:55
  link permanent
  toader zice ca:

  salut. a primit mariansky trofeul? dar bibli micii promisi de darius din partea lui hudrea?

 76. Septembrie 1, 2008 la 12:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  RIka: HUOOO!!! COMUNIŞTII!

  Restul: sărăcuţul filmuleţ… Mi-i ruşine. Dar poftiţi: http://www.ibe1.com/Movie_0001.rar Nu-l pun pă Jeg, ferească sfântu’. Scenariu prost. Producţie proastă. Ăla ce s-a ocupat de locaţie, recuzită şi costumaţie, hai, că mere.

 77. Septembrie 1, 2008 la 13:00
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toadereeeeeeeee, adresă de mail, rogu-te. Că altfel tre’ să-i dau de mâncare dariusului să mi-o dea. Amu!

 78. Septembrie 1, 2008 la 13:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Super tare. Filmuletul adică. :)
  Doar că nu are final… :?:
  Trebuia scris ceva la final despre futilitatea vieţii…
  :)

  Şiiiiii, ce mi-ai adus? O sticlă de vermut?
  Nu, un buchet de flori de cauciuc.

  :)

  Super tare

  Super

  Tare

 79. Septembrie 1, 2008 la 13:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, pune rogu-te filmuleţul 2 pe youtube, ca vreau să fac un post cu amândouă.

 80. Septembrie 1, 2008 la 13:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ pune tu. Ce!

 81. Septembrie 1, 2008 la 13:11
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai măi că ai deja cont… Cât durează?

 82. Septembrie 1, 2008 la 13:15
  link permanent
  krystake zice ca:

  Bibliotecaru da ar fi o idee, nu m-as oftica…cu toate ca florile sunt reale :o ) / :o P

 83. Septembrie 1, 2008 la 13:19
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu nu vad filmu. N-am cu ce sa-l vad la serviciu asta. Faceti cumva sa-l vad si eu! Huo :|

 84. Septembrie 1, 2008 la 13:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tre’ să downloazi .rar-ul, apoi să-l dezarhiveji.

  Nu pun nici un film pe contul meu cel curăţel!

 85. Septembrie 1, 2008 la 13:23
  link permanent
  toader zice ca:

  da-i mancare sa iti dea adresa. dovlecei cu capere.:))

 86. Septembrie 1, 2008 la 13:29
  link permanent
  Basty zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=1EBakW1RfZI

 87. Septembrie 1, 2008 la 13:30
  link permanent
  Basty zice ca:

  Zappy dear, don’t get your panties in a twist ! There you have it !

 88. Septembrie 1, 2008 la 13:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Deci băi Cristache, videoclipul rulează. Da. Să ştii. Dacă nu era ATB-u’ era mai bine. Da’ merge şi aşa.

 89. Septembrie 1, 2008 la 13:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  N-am winrar la servici. How about that? ma rog, sa vedem deci pe iutiub.

 90. Septembrie 1, 2008 la 13:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe mine mă şochează c-ai recunoscut artistul, Baste. Deci tot rău…

  Bun, aţu văzut toţi? Ok. Eu am câştigat. Din nefericire, nu-mi place chemeşa. Cristacheo! Vreau alta. O să-mi aleg. Ai ceva poze cu mai multe? Sau viu pe la tine? Cum facem? Aş dori şi de mâncare.

 91. Septembrie 1, 2008 la 13:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Lasă talentele Groza, că şi tu ai recunoscut artistu’. Eeee comedie !

 92. Septembrie 1, 2008 la 13:57
  link permanent
  toader zice ca:

  tot ce pot spune e ca darius a belit-o. vai de capul tau darius. nici nu vreau sa ma gandesc la viitorul tau.

 93. Septembrie 1, 2008 la 13:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci am câştigat, bun? Bun.

 94. Septembrie 1, 2008 la 14:01
  link permanent
  toader zice ca:

  vai de curu’ tau. ca georgienii osetia. o sa suferi mai glade. pana ajungi ca menumorut. ‘ai de capu’ tau ce urgie te asteapta.

 95. Septembrie 1, 2008 la 14:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  :)

 96. Septembrie 1, 2008 la 14:08
  link permanent
  toader zice ca:

  noroc ca tu nu ai cortex ca dupa aia se lasa cu condamnari penale.
  ::::
  Durerea provocată de o jignire durează mai mult decât cea fizică Durerea provocată de o jignire durează mai mult decât cea fizică (Imagine: Mediafax Foto) ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

  WASHINGTON / 18:54, 29.08.2008

  Durerea provocată de o experienţă emoţională negativă durează mai mult decât durerea stârnită de un traumatism fizic, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americani.

  Potrivit unui studiu publicat în Psychological Science şi preluat de BBC, Cercetătorii de la Universitatea Purdue (Indiana), autorii acestei lucrări, au intervievat mai multe persoane tinere despre evenimentele dureroase din ultimii cinci ani care au precedat studiul.

  Voluntarii au fost rugaţi să scrie despre experienţe dureroase, fizice şi emoţionale, apoi au primit un test mental dificil. Cu cât mai dureroasă era amintirea, cu atât rezultatele la testul mental erau mai proaste.

  Rezultatele testelor erau semnificativ mai bune în cazul celor care aveau amintiri dureroase despre o traumă fizică decât în cel al persoanelor care au scris despre o experienţă emoţională negativă.

  Specialistul a indicat că evoluţia unei părţi din creier – cortexul cerebral -, care procesează gândirea complexă, percepţia şi limbajul, poate fi responsabilă de acest lucru.

  “Aceasta a îmbunătăţit cu siguranţă capacitatea omului de a crea şi adapta, de a funcţiona în cadrul grupurilor, comunităţilor şi culturilor şi de a răspunde la durerea asociată cu interacţiunile sociale”, a spus acesta. “Totuşi, cortexul cerebral poate avea şi un efect neintenţionat, acela de a face ca oamenii să reexperimenteze şi să sufere din cauza unei «dureri sociale»”, a mai explicat el.

  Cercetătorii doresc să repete experimentul pe un grup de voluntari în vârstă, care prezintă mai multe probabilităţi de a se confrunta cu dureri cronice.

 97. Septembrie 1, 2008 la 14:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Adicălea… cam ce ar fi o durere socială?

 98. Septembrie 1, 2008 la 14:27
  link permanent
  krakilla zice ca:

  sa-i explice si prietenei mele cineva, chestia asta…

 99. Septembrie 1, 2008 la 14:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă ar exista o definiţie clară pentru durerea asta socială, poate că l-aş da în judecată pe Tăriceanu că-mi provoacă nişte dureri sociale atroce şi cu perversiuni agravante.

 100. Septembrie 1, 2008 la 14:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, eu acum observ. Tu de fapt ai făcut cubul în 52 de sutimi de secundă, pentru că celelalte 48 de sutimi de secundă le-ai pierdut ca să amesteci cubul… Am măsurat exact cu cronograful de la pendulă mea Rolex.

 101. Septembrie 1, 2008 la 14:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla vrea ca prietena lui sa fie multumita cand ii da asta mare justice, ca se putea mai rau: “fa panaramo!”. cum ar fi durut asta… trei spituri la felinare sunt boboc.

 102. Septembrie 1, 2008 la 15:00
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Daca tu insinuezi ca as putea lovi faptura la care tin, esti nebun. Nici cu o floare sau un cactus, nu as putea da in ea. Cand iubesti pe cineva, nu-l lovesti, nici macar cu ganduri. Este exact ca si cum maica-mea m-ar fi batut cand eram mic… asta este un exemplu prost. Este ca si cum taica-miu ar fi batut-o pe maica-mea… tot prost. Este ca si cum as bate eu alcoolul -eeeee?. Dupa cum ceilalti au realizat, ma refeream, desigur, la faptul ca actiunile ei ma ranesc mai mult decat actiunile fizice, intreprinse impotriva mea de cacanari si alte lighioane.
  Ce m-e enervat si aseara… Ce mai caut eu cu asta??? Am zis sa fiu finut si n-am mai plecat pe nicaieri. Am stat acasa sa-i fiu alaturi, sa nu mai zica ca nu-mi pasa de ea. La 22.00 dormea… Ce cacat! Patru baute am refuzat sa stau cu ea si se culca.
  Doua lucruri:
  1. Daca esti bun esti luat de prost, intotdeauna!
  2. Femeile sunt rele, stati departe!

 103. Septembrie 1, 2008 la 15:04
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Kraki, tu ai suflet? Unde?

 104. Septembrie 1, 2008 la 15:06
  link permanent
  jimerino zice ca:

  la asta cu dormitul nu ma bag. la mine in ograda suntem cam chit la capitolul asta. asta e singura ei actiune care te-a ranit, dormitul?nu puteai sa-i scapi un cot in gura si sa-i zici ca ai tresarit din cauza unui cosmar?

 105. Septembrie 1, 2008 la 15:13
  link permanent
  toader zice ca:

  dara kraki, tu ai pisica sau catelusa? ca eu inca nu imi dau seama despre ce vorbesti.eu zic nu la ecarisaj da’ macar la o vecina ceva sa plasezi delicata lighioaie.

 106. Septembrie 1, 2008 la 15:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am auzit sa i se zica protuberanta, scarbavnic madular si multe altele mai vulgare….da’ lighioaie, m-ai surprins toadere. desi ideea cu vecina e buna.

 107. Septembrie 1, 2008 la 15:25
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy: da, undeva afara din trup, acum ma uit la el… uite, face cu mana.
  jimerino: nu ma, asta era un exemplu din cat de perfida poate fi. pai cum, imi spune sa stau cu ea, ca ma iubeste, ca se simte singura, eu raman, ea se culca dupa o jumatate de ora. daca plecam, imi zicea ca m-a asteptat toata noaptea. normal ca nu m-am suparat doar pentru ca s-a culcat.
  Toader: aha…

 108. Septembrie 1, 2008 la 15:28
  link permanent
  krakilla zice ca:

  femeile sunt egoiste. daca ele se simt rau, trebuie sa te simti si tu rau. daca ele se simt bine, tu nu trebuie sa te simti mai bine decat ele. parca noi nu suntem asa…
  cine ma poate contrazice?

 109. Septembrie 1, 2008 la 15:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ma da’ e instruita? bea? vorbeste? nu merge scoasa la bauta? sau e bauta d-aia stricta, numai flacai?

 110. Septembrie 1, 2008 la 15:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  auzi cica cine-l poate contrazice. ras cu capul dat pe spate. pai stai sa-si faca zappy si monica o tzara de timp…

 111. Septembrie 1, 2008 la 15:44
  link permanent
  krakilla zice ca:

  nu mai are voie sa bea! a baut o singura data si mi-a vomat de la balcon. de vorbit vorbeste, tu cu cine crezi ca stau eu, ma? betive (pardon, fete cu chef de viata) combinam cand eram mai tanar si le imparteam si noi (sau ele pe noi, sa nu fiu inteles gresit). tu nu intelegi ca asta e prietena mea? as spune ca e si desteapta, da’ nu sunt pregatit pentru pasul asta. si pun pariu ca nu ma va contrazice nici Zappy, nici monica. de injurat insa… nu bag mana in foc.

 112. Septembrie 1, 2008 la 15:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mi s-a stricat PC-ul! am calculat 1400 lei pentru reparatii. se baga cineva? ce trebuie sa fac pentru ei?

 113. Septembrie 1, 2008 la 15:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Cam ce anume ţi s-a stricat la PC de costă reparaţia mai mult decât unul nou?

 114. Septembrie 1, 2008 la 16:00
  link permanent
  krakilla zice ca:

  au ars placile video. nu mai iau doua, iau doar una, dar imi trebuie si sursa noua, sa nu se mai repete…

 115. Septembrie 1, 2008 la 16:18
  link permanent
  toader zice ca:

  eu zic ca mai bine te insori.

 116. Septembrie 1, 2008 la 16:20
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla: auzi, da’ tu de ce nu ţi-ai luat de alea ignifuge ? Plăci zic.

 117. Septembrie 1, 2008 la 16:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  tu existi doar in capul meu…

 118. Septembrie 1, 2008 la 16:23
  link permanent
  krakilla zice ca:

  biblio: ba, n-au ars la propriu. s-au ars de la fluctuatiile de curent.

 119. Septembrie 1, 2008 la 16:31
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mai întâi a rulat jimerino, apoi toader şi apoi iar jimerino. Ho bă, că mă împrăştii de râs.

  Krakilla, monica n-o să te contrazică pentru că e prin Grecia, iar Zappy e cu capsa pusă azi. Dar se va găsi ea una care să te contrazică. Cred.

  Să vedeţi: îl sun adineauri pe Bîjel şi nu răspunde. Mai sun odată şi-mi închide. Apoi primesc sms:

  “Nu poci ca sa vbesc. (am prescurtat ultimul cuvant, ca sa iti denot lipsa de timp, insustinere a argumentelor mele)”

  Analizaţi, rogu-vă, sintactic, morfologic şi logic sm-textul de mai sus.

 120. Septembrie 1, 2008 la 16:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mai apar cuiva doo pete negre pe ecranul de la Dell sau doar mie ?

 121. Septembrie 1, 2008 la 16:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  Acum sunt trei. E cazul să intru în panică ?

 122. Septembrie 1, 2008 la 16:38
  link permanent
  Basty zice ca:

  Puteţi a vă relaxa, puneţi jos instrumentele de scris şi / sau defrişat găina, am găsit cauza problemei. Erau degetuţele mele care apăsau pe verso şi astfel deranjau aranjarea cristalelor lichide. Mulţumesc.

 123. Septembrie 1, 2008 la 16:43
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ce ? Nu aici e tech-support ? Mă scuzaţi.

 124. Septembrie 1, 2008 la 16:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Senior krakilla, o placă video, chiar două, şi o sursă ajunge 14 milioane lei vechi? Păi cu banii ăştia luai 14 PC-uri ca al meu. =))

 125. Septembrie 1, 2008 la 16:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Ia priveşte în jurul monitorului, nu ai nimic cu magnet? :) Poate sunt doar nişte aluniţe. Dar fără nici o grijă, petele ies cu Vanish. Normal că e gravă chestia cu petele.

 126. Septembrie 1, 2008 la 16:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  E display LCD. Şi la astea poţi să pui jdemii de magneţi în jurul lor că imaginea nu se strică. Doar hdd-ul se face praf. Dar imaginea rămâne limpede.

 127. Septembrie 1, 2008 la 17:22
  link permanent
  sten zice ca:

  la capitolu’ traditii populare:”sa te manance in cur”;intrebarea care se impune e “cine?”(acum ca am interpretat corect zicala putem traduce)
  traducere:esti atras de persoane de acelasi sex(bah,esti homo,nu rade ca e grava,stai sa vezi leacu’!)
  leac:nedescoperit;(ai belit-o!)
  hahahahahahahahahah!

 128. Septembrie 1, 2008 la 17:37
  link permanent
  toader zice ca:

  petele de pe ecran sunt de la mustele ucise. nu are nimic monitorul.

 129. Septembrie 1, 2008 la 17:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Muşte ucise? Poate dacă sunt ucise cu barosul. :) Muscă stai aşa fiindcă vreau ca să te fac…
  http www trilulilu.ro/Willma/1f3a6b435c9177

 130. Septembrie 1, 2008 la 17:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla, daca n-ai 14 mil pe numele tau eu zic invers decat toader (iar). scuze toadere. eu cred ca e fix momentul pentru un divort d-ala cu plansete, batai si balacareli prin tribunale. ca sa vezi cum e, pentru mai tarziu. da’ e bine sa te pregatesti acum, cat n-are ce sa-ti ia. daca se tiganeste grav imparti frateste perechea de bascheti din dotare. daca ai mai multe perechi trece-le repede pe numele maica-ti.
  va uram succes!

 131. Septembrie 1, 2008 la 18:30
  link permanent
  toader zice ca:

  cum sa divorteze ma cand are monitorul stricat? ‘ai de mine si de mine.

 132. Septembrie 1, 2008 la 18:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  i-ai incurcat. ala e altul. krakilla e cu placa. daca avea probleme cu monitorul n-as fi indraznit asa sugestie.

 133. Septembrie 1, 2008 la 18:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunt cu Hudrea la Long Islandsafdk dfl jlgfd gmfdgm. Hâc.

 134. Septembrie 1, 2008 la 18:42
  link permanent
  toader zice ca:

  da. cu placa da. poa’ sa divorteze. hai pa. ma duc la porci.

 135. Septembrie 1, 2008 la 18:44
  link permanent
  fcb zice ca:

  1. te-ai îngrăşat.
  1bis. am şi eu o hidoşenie de-aia cu afiş cu un tip cât o clădire da-i în Sibiu.

 136. Septembrie 1, 2008 la 18:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  jegule cheama-l ma si pe krakilla, zi-i ca faci cinste. oricum nu vine ca are de vegheat un somn.

 137. Septembrie 1, 2008 la 19:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu ştiu dacă aţi observat coada discretă de gagici care s-a format în spatele Hudrelului, pentru a-i cere autografe. Norocosule !

 138. Septembrie 1, 2008 la 19:27
  link permanent
  keshishian zice ca:

  krakilla: pana sa apuc eu sa vad ce regulamente de viata interioara s-au mai scris aici tu deja ma facusei poponaut sau vreo iubita cu inima rupta. nah ca eu nici gay nici iubita lu’ darius nu-s. nasol, macar se anima discutia, stiu!! bai, eu nu=l cunosc asa profund ca voi sa stiu ce ascund postarile astea in stafundul lor, ca tot venise vorba, dar am avut asa o banuiala ca l-a lovit strechea omului ranit in dragoste. io zic sa nu generalizam ca ramane fata batrana daca mai abordeaza toate duduile din zalau/cluj cu “fa, proasto!”. si nu uita ca sunt orase mici si se termina repede fomeile disponibile….ofof, vezi ce patesti cand dai sfaturi bune?! ridici suspiciuni…asa e viata asta.

 139. Septembrie 1, 2008 la 20:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bag seama că acest thread de comentarii s-a aglomerat cu texte mult prea lungi şi mult prea gândite. Lumea nu mai are răbdare să citească, deci să răspundă.

  Propun să ne limităm la chestii simple.

  Încep eu: I like boobies.

 140. Septembrie 1, 2008 la 21:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cu referire la poza ulterior adăugată, Hudrea îţi dă prăjitura cu jeleu ca la fete de liceu… dar cei 100 de mici ai mei?

 141. Septembrie 1, 2008 la 21:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  fara bere.

 142. Septembrie 1, 2008 la 22:01
  link permanent
  keshishian zice ca:

  intrebare, ca sa ma fiu la zi cu blogul: ce fac tipii din ultima poza? de ce stau catarati pe un bloc si multumesc poporului ca au fost alaturi de ei? pe bune…

 143. Septembrie 2, 2008 la 06:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bănuiesc că s-au căsătorit. Nu?

 144. Septembrie 2, 2008 la 07:34
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ba, va place nu va place, pe mine atat ma costa calculatorul. Nu v-am cerut sfaturi, eu v-am cerut bani. N-aveti bani, gura. Daca imi dati bani, primesc si sfaturi.
  jimerinio: Daca n-am 1400 lei, tu propui sa divortez… Logica ta este imbatabila. La fel ca logica lui toader, dar macar acolo castigam niste bani din cadouri, tu imi vinzi si baschetii.
  Nu mai avem fete… Sper ca asta nu inseamna ca sunt pe urmele mele…

 145. Septembrie 2, 2008 la 07:54
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si ca sa nu mai avem discutii o placa video high-end poate costa in jur de 2400 lei iar o sursa in jur de 1500 lei… Pe mine numai sistemul audio m-a costat 1200. Asa ca nu sunt nesimtit… Ba sunt, dar doar cand vine vorba de sistemul audio, de restul am neaparat nevoie, ca nu mai merge calculatorul. La sistemul audio mai am doua rate… Dupa, imi pot permite restul.

 146. Septembrie 2, 2008 la 08:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Dacă există plăci video de 2400lei (bănuiesc că nu e vorba de plăci video care se găsesc la Flamingo sau Best Computers), probabil că foloseşti acel PC în televiziune, ca staţie grafică… Dar o sursă de 1500, adică 15 milioane vechi, probabil că vorbim de o sursa de un megawatt, altfel nu înţeleg cum se poate ajunge la un asemenea preţ nici dacă sursa ar conţine nici UPS?

  Precis sunt bine puse zerourile?

 147. Septembrie 2, 2008 la 08:53
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Placile video high end sunt folosite pe calculatoare personale in primul rand pentru jocuri si aplicatii, de regula grafice. Da, se pot gasi si la Flamingo si la Best. Sursele foarte scumpe se gasesc indeosebi pe servere, dar le poti intalni si pe calculatoare personale. Daca ai o placa de baza cu tehnologie SLI (adica optiunea de a rula cu doua placi grafice in acelasi timp -folosite indeosebi pentru jocuri ), iar cele doua placi grafice sunt high end, ai o placa de sunet Creative X-FI Elite Pro (care, apropo, trece de 750 lei), vreo 4gb Ram, si un tetra pe hard-disk-uri, fara o sursa de calitate, calculatorul tau, nici ledurile nu le va aprinde. Si sursele nu sunt mai scumpe neaparat in functie de putere. Un Sea Sonic de 550W costa in jur de 450 lei pe cand un Corsair la 750W costa in jur de 370 lei, dar asta este alta poveste.
  Deci, imi dai si mie 1400 lei?

 148. Septembrie 2, 2008 la 09:14
  link permanent
  toader zice ca:

  clar, trebuie sa schimbi gagica.

 149. Septembrie 2, 2008 la 09:19
  link permanent
  krakilla zice ca:

  asta incercam sa spun!

 150. Septembrie 2, 2008 la 09:20
  link permanent
  toader zice ca:

  foarte bine. am zis eu ca esti intelept.

 151. Septembrie 2, 2008 la 09:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  baaa, ce faceti aici? va las un pic singur si incepeti sa vorbiti de chestii tehnice? hai, back to common shit.

 152. Septembrie 2, 2008 la 09:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla, cum zice inteleptul:”lunga, lunga…”. de banii astia mai bine ia-ti o joabla de masina ca si-asa nu prea ai unde rezida. la femeie noua masina la mana a 8-a! asta e deviza.
  si de ce cacat va treziti la 6 juma’ – 7?

 153. Septembrie 2, 2008 la 09:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  rectific: 7 juma’ – 8. e vina jegului pe care il iau solstitiile prin surprindere si prin surprindere ramane.

 154. Septembrie 2, 2008 la 09:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Eu nu câştig 1400 nici în doi ani… dar dacă aş avea de prisos, vi i-aş da.
  Sincer nu înţeleg de ce este nevoie de astfel de investiţii, probabil că ştiţi domnia voastră. :)
  Placa de sunet Creative X−FI Elite Pro 7.1 o achiziţionaţi foarte bine, eu ştiam de 898,54 RON, deşi nu înţeleg la ce vă trebuie, chiar şi la jocuri. Calitatea sunetului care să pună în vedere o astfel de placă nu cred că poate fi nici pe DVD. Eu cred că astfel de plăci sunt pentru producţie, adică dacă ai un studio de înregistrări şi vrei să înregistrezi sunet pe 24 de biti şi nu 16 cum e normal. Dar şi aşa, înţeleg că nu poţi şi înregistra 7.1 ci doar reda 7.1
  În plus, sursa de sunet 7.1… rar de tot. Poate emulat, adică “la mişto”. Umbla vorba că vor ieşi DVD-uri cu muzică 7.1, dar nu am văzut.

  Este adevărat, la mine de multe ori nu se aprind LED-urile, mai ales pe timp de vară. Folosind calculatorul şi 20 de ore pe zi, sursa se încălzeşte şi… are protecţie. Dacă PC-ul e stins, nu se răceşte neam, trebuie întrerupt curentul. O frumuseţe. Pe de altă parte eu ţin PC-ul fără carcasă, în cazul în care chiar aş simţi nevoia, aş pune o sursă separata, de 250W pentru hard şi DVD, că nu-i bai. Probabil că este o mică problemă legată de sincronizarea surselor (să nu se aprindă sau să se stingă numai una), dar nu poate fi prea complicat, apelez la un prieten electronist la o adică, dacă nu mă descurc după schemă. În cel mai rău caz, aş face singur o sursa de 1KW (fier de călcat), măcar să ştiu o chestie :) , dar nu aş da 4 mil. pe o sursă. De fapt nu mi-aş face o sursă de 1 kW pentru că ar costa curentul prea mult. Oricum am renunţat la jocuri.
  Eu vă doresc multă baftă în obţinerea bulioanelor, dacă asta doriţi.

 155. Septembrie 2, 2008 la 09:41
  link permanent
  toader zice ca:

  mie mi se pare destul de clar. kraki, nu ii dai tu lui bibli gagica pe care vrei s-o dai?

 156. Septembrie 2, 2008 la 09:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Mie mi-ar trebui o gagică cu bani care să ajungă acasă câteva ore pe săptămână, ceva gen realizatoare de emisiuni zilnice undeva în provincie care nu are decât duminica liberă. În rest… nu contează decât să mă iubească îndeajuns încât să mă suporte. :)
  “Gagica pe care vrea să o dea kraki” se înscrie în parametrii?

 157. Septembrie 2, 2008 la 09:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si banii care s-au adunat pentru mutu in contul deschis de borcea eu zic sa-i dam tot lu’ bibliotecaru.

 158. Septembrie 2, 2008 la 09:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ jimerino
  Ce să fac eu cu banii strânşi pentru Mutu? Eu nu am nevoie de bani, am nevoie de oameni… cum spunea odată cineva, sunt pescar de oameni. Mai bine daţi banii lui Mutu lui krakilla, el are nevoie de ei pentru a-şi repara PC-ul.

 159. Septembrie 2, 2008 la 10:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa inteleg ca pregatesti un bussiness de succes in domeniul traficului de carne vie?
  il stii pe ala cu autocarul de jidani plecati in vizita la lagar?

 160. Septembrie 2, 2008 la 10:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  X-FI Elite este Pro. Nu stiu pe nimeni sa-si fi pus asa ceva pe PC. Pretul, in Romania pleaca de la 750 pana la 1060 in functie de magazin. In schimb, placi video high end am vazut destule. Cu 150 lei maxim, ti-ai rezolvat problema cu sursa, nu ai nevoie de 400.
  Gagica, daca se inscria in parametri, nu o mai faceam publica, deci, nu.
  Multumesc pentru gandul bun!
  Ceilalti: astept banii!!!

 161. Septembrie 2, 2008 la 10:10
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Dupa ce imi schimb sursa, ti-o trimit pe a mea, cea veche. Ar trebui sa duca vreo doua calculatoare ca al tau lejer!

 162. Septembrie 2, 2008 la 10:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  as vrea sa continuu sirul inceput de basty aseara dar ce sa vezi….i like titties!

 163. Septembrie 2, 2008 la 10:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla, asteapta si tu primul concurs al lu’ jegu’ asta, castiga-l si vinde premiul. macar scoti biletul de autobuz pana la magazin. si lu’ bibliotecaru nu-i da sursa ca n-are ce face cu ea. da-i un om ;) eventual gagica.

 164. Septembrie 2, 2008 la 10:20
  link permanent
  krakilla zice ca:

  n-are ce face cu ea… ii dau sursa! sa castigi tu concursurile jeg, eu mai bine caut bani pe jos.

 165. Septembrie 2, 2008 la 10:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da ba da’ unde-i satisfactia. noroc poa’ sa aiba tot prostu’. da’ sa-l castigi pe concurs si sa-l mai si faci pe jeg sa-ti dea premiul…. gogule, atunci te simti valoros ca Steaua. :D

 166. Septembrie 2, 2008 la 10:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  *topic closed din cauza injuriilor!

 167. Septembrie 2, 2008 la 11:04
  link permanent
  krakilla zice ca:

  I like intelligent girls!!!

 168. Septembrie 2, 2008 la 11:38
  link permanent
  Basty zice ca:

  I don’t.

 169. Septembrie 2, 2008 la 11:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  i do. daca au big round titties.

 170. Septembrie 2, 2008 la 11:47
  link permanent
  toader zice ca:

  post nou.

 171. Septembrie 2, 2008 la 12:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  M-ai făcut să mă uit daca e post nou :) Of, of, măi, măi!

 172. Septembrie 2, 2008 la 12:14
  link permanent
  krakilla zice ca:

  din incultura mea, titties sunt alea mai mici si boobies sunt ale mari… cred ca faci o confuzie. Basty are dreptate… adica, nu! mie imi plac inteligente! nu conteaza aspectul… oameni sa fie!

 173. Septembrie 2, 2008 la 12:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tits si boobs sunt tot acolo. daca le diminutivezi sunt ambele mai mici. femeia poa’ sa aiba pepeni sau pepenasi.

 174. Septembrie 2, 2008 la 12:53
  link permanent
  krakilla zice ca:

  asa e! eu sunt de vina! bea mai mult si citeste mai putin!

 175. Septembrie 2, 2008 la 13:12
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai as bea dar cred ca se trezesc astea sa comenteze. nu stiu ce dracu au…

 176. Septembrie 2, 2008 la 13:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  da, e clar, prea mult testosteron printre jeg…

 177. Septembrie 2, 2008 la 14:05
  link permanent
  toader zice ca:

  eu credeam ca mizeria de pe ecran e din cauza mustelor. :-/

 178. Septembrie 2, 2008 la 14:07
  link permanent

  daca nu ai turnat aici ce prajitura mancai sus, aia de nu ai platit-o tu, se cheama ca e un post incomplet??sau nu cumva ai zis si nu am retinut eu si atunci acesta e un comentariu inutil?

 179. Septembrie 2, 2008 la 14:28
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ai trimis ustensila? Ca ieri te jurai de numa…

 180. Septembrie 2, 2008 la 14:50
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  1. Si la sfert sau la trei sferturi cum ar arata?
  2. PRajitura “cu pricina” pare ingrozita de viitor
  3. Nu stiu altii ce cred, dar mototolul ala origami e chiar artistic
  4. Tehnica asta cu aparent preafericitele merge sigur, numai ca nu intotdeauna
  5. Desi miroase puternic a testosteron, Jegul poate fi efeminat
  Imi place Jeg…nu sariti, va rog!

 181. Septembrie 2, 2008 la 14:53
  link permanent
  toader zice ca:

  ca sa raspund numeroaselor intrebari iata un copypaste.
  Bărbaţii sunt mai predispuşi la boli de inimă decât femeile, iar cauza este reprezentată de hormonii sexuali, conform unui studiu al Universităţii Leicester.

  Cercetătorii britanici au realizat studiul pe un eşantion de 933 de bărbaţi, aparent sănătoşi, cu o medie de vârstă de 19 ani. A fost căutat, astfel, modul în care hormonii sexuali (estradiol, estron, testosteron şi androstenedion) interacţionează cu cei trei factori majori ai bolilor de inimă, respectiv colesterolul, presiunea sângelui şi greutatea.

  Potrivit rezultatelor studiului, doi dintre hormonii sexuali masculini (estradiol şi estron, numiţi împreună estrogeni) sunt legaţi de nivelurile crescute de colesterol negativ şi scad colesterolul pozitiv la bărbaţi. Aceste rezultate sugerează că anumiţi hormoni sexuali pot reprezenta importanţi factori de risc la bărbaţi, chiar înainte ca aceştia să prezinte simptome de tromboză cardiovasculară sau de atac cerebral.

 182. Septembrie 2, 2008 la 14:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ashes to ashes and jeg to jeg!

 183. Septembrie 2, 2008 la 15:01
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  In urma jegului, asta…studiului ajung la concluzia ca voi, masculii, ar trebui sa va lasati de fumat, beut, de viata. Oricum va omoara hormonii, de ce sa mai riscati, sau sa va mai obositi?

 184. Septembrie 2, 2008 la 15:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Exact la asta mă gândesc şi eu. M-am lăsat de băut, de fumat, chiar şi de femei… mai trebuie să mă las de trăit şi devin perfect, bun de pus în sarcofag să vine băbuţele să pupe sfintele moaşte.

 185. Septembrie 2, 2008 la 15:22
  link permanent
  toader zice ca:

  bibli, daca esti virgin poti spera la titlul de feciorul gheorghe. in conditiile astea, daca vei avea un copil, vor urma 20 de secole de florism.

 186. Septembrie 2, 2008 la 15:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  :)
  Să spunem că am exacerbat zona relaţiilor până am ajuns la abhoră, ca cei care mănâncă prea multă ciocolată şi li se apleacă.

 187. Septembrie 2, 2008 la 15:32
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Eee, nu te lasa de femei! Asta deja e prea catre extremitate. Sfant sfant, dar trebuie avute in vedere anumite nevoi. Si na, hormonii duc la ricuri enorme, iti pun in pericol viata dar in acelasi timp, te trimit catre nevoie de feminism, nu?:)

 188. Septembrie 2, 2008 la 15:36
  link permanent
  toader zice ca:

  :) parca suntem in sceneta din eden. cu bibli in rolul lui adam. respectiv etc.

 189. Septembrie 2, 2008 la 15:50
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  @Bibliotecaru
  Musca din mar! E bun, e dulce…si pana la urma e doar un fruct, culmea caloriilor!:D

 190. Septembrie 2, 2008 la 16:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) Nu muşcătura din fruct (nu era măr) i-a aruncat din Rai, ci faptul că au început a cunoaşte binele de rău, adică a altera realitatea raiului.

 191. Septembrie 2, 2008 la 16:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Na că mi-aţi făcut poftă. Mă duc să-mi fac o tocăniţă cu mere.

 192. Septembrie 2, 2008 la 16:42
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  I-o fi aruncat cunosterea aia departe, dar tot fructul (eu is mai putin erudita, spre deloc, credeam ca-i mar) a fost inceputul sfarsitului. Si Eva…da, Eva…ca nu s-o putut abtine, vroia tocanita, na!
  Desi, ma gandesc ca e posibil ca vinovatul principal sa fie Dumnejeg. Eva o fi fost parasita si Dumnejeg a zis s-o invaluie cu amabilitatile: No’ ia un fruct, bun! Off, Eva a cazut, lamentabil chiar!

 193. Septembrie 2, 2008 la 17:12
  link permanent
  Vera zice ca:

  ce urat, ai un cos mare imediat sub nas. iaaac.

 194. Septembrie 2, 2008 la 17:30
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, da ce ochi are Vera! Să vezi că a mâncat ardei iute şi s-a scărpinat la el. La coş adică. Şi desigur că a ţinut morţiş să ştim şi noi. Ăia ce eram lângă el şi care, desigur, nu observasem scârboşenia.

 195. Septembrie 2, 2008 la 17:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Noua’n Jeg
  Revin cu explicaţii, acum am făcut tocana şi a ieşit pe placu-mi… peste 1 oră.

 196. Septembrie 2, 2008 la 19:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Viaţa surâde misterios după ce pui stomacul la cale…
  OK

  @ Noua’n Jeg
  Dumnezeu a dat o interdicţie, să nu mănânci din acel pom. Dar omul era fără de păcat, el nu ştia ce înseamnă a face rău. Nimeni înaintea lui nu ştia să facă rău, nimeni înaintea lui nu ar fi putut să-l înveţe pe om că respectarea poruncii Domnului este condiţionată de o pedeapsă. Nici şarpele nu avea de unde să ştie că greşeşte. Omul nu era altceva decât o fiinţă ca toate celelalte animale, pentru că nu avea conştiinţa de sine.
  Iată însă că a muşcat din fructul cunoaşterii, a înţeles că a greşit, că a făcut ceva rău şi practic a inventat un sistem de bine/rău şi acest sistem nu era potrivit cu viaţa sa în rai. De aceea a fost alungat.
  În biblie se arată că Dumnezeu descoperă încălcarea poruncii sale prin faptul că omul se acoperă, diferenţiindu-se astfel de animale.
  Fructul în sine, muşcarea fructului, nu l-a făcut mai deştept, ci la făcut să descopere ce este aceea o greşeală. Aici este o chestiune interesantă, fără nici o interdicţie, nu poţi relaţiona ceea ce se întâmplă în realitate cu un sistem valoric. Interdicţia era condiţia necesară pentru ca omul să fie deosebit de animal prin cunoaşterea acestui bine şi rău.
  Dacă unui copil nu-i stabileşti nici o interdicţie (îl fereşti, evident, de ce i-ar putea face rău, dar nu-i impui nici o interdicţie) el nu va avea păcat. De aceea se consideră în religie că un copil nu poate păcătui până la 7 ani, tocmai pentru că el nu conştientizează real ceea ce este bine şi ceea ce este rău. Pentru a intra în rai, trebuie doar să scapi de sistemul bine/rău, destul de simplu, nu?
  Cea mai tulburătoare concluzie este că păcatul uman se perpetuează prin intermediul societăţii umane. Fără memoria socială păcatul nu ar supravieţui. Păcatul original, care se îndepărtează cu ajutorul botezului, ajunge la copil prin intermediul memoriei societăţii. Iată deci că societatea este cea care împinge omul la păcat. De altfel, cele 10 porunci au o primă parte prin care se clădeşte legătura dintre om şi Dumnezeu, iar celelalte 7 porunci sunt reguli de conduită sociale, 7 constrângeri către 7 păcate.

 197. Septembrie 2, 2008 la 20:00
  link permanent
  keshishian zice ca:

  apropo de cos: ai putea sa nu lasi realitatea crunta sa ne loveasca in toata povestea asta cu aceste cosuri ale tale. ai putea sa bagi un fotoshop, inteleg ca tot te pricepi. deci, vera are dreptate si acum ca le vaz si eu le gasesc de prisos si complet neplacute. mai ales ca apar in aceeasi poza cu prajiturile. pofta buna

 198. Septembrie 2, 2008 la 20:02
  link permanent
  keshishian zice ca:

  hudrea, mersi. deci daca te “iei” pui poza pe blocul de garsoniere in care stai si le multumesti tutulor ca sunt alaturi de tine in cvartalul de bloace la care locuiti. adica ce erau ei…ironici? bai, ce oameni.

 199. Septembrie 2, 2008 la 20:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu. Să-ţi explic. Ştii bancul cu radio Erevan? Nu era bloc de garsoniere, ci hotel de 5 stele. Ăia ce-i sunt alături nu-s locatari, ci nuntaşi. Capisci?

 200. Septembrie 2, 2008 la 20:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  La hotelul respectiv s-au luat, desigur.

 201. Septembrie 2, 2008 la 20:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Adică să-mi scot coşurile pe calculator?… N-ar fi aia cea mai falsă auto-chestie?

 202. Septembrie 2, 2008 la 21:07
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi mânjeşti calculatorul în acest fel, puber dragă. Încearcă pe un şerveţel.

 203. Septembrie 2, 2008 la 21:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aşa este, se mânjeşte… şi aşa am rezolvat misterul petelor de pe ecranul LCD. :) Nu erau deci de la muşte, care va să zică.

 204. Septembrie 2, 2008 la 22:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Dragelor şi dragilor, m-am săturat, nu mai suport, mi-e scârbă, mi-a ajuns, s-a umplut paharul, am ajuns la capătul răbdărilor şi puterilor. Vă las, plec din ţară. Mâine, la prima oră. Rămâneţi cu bine.

 205. Septembrie 2, 2008 la 22:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Hudrea
  Ai grija să te întorci repede… eu tot mai sper la mici aia.

 206. Septembrie 3, 2008 la 08:33
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Hudrea: Adio! (nu cred că se mai întoarce prea curând)

  Dar post nou avem? Am trecut suta a doua oară la postul ăsta…

  Post Scriptum: Ştiu că s-ar putea să par insistent. Dar nu. Chiar sunt. Le-ai trimis? Premiile adică. Ştii tu… Ustensila. Dar şi lanterna. Să nu uiţi de lanternă. Că poză cu lanterna încă n-am văzut. Mai trăieşte?

 207. Septembrie 3, 2008 la 09:00
  link permanent
  toader zice ca:

  da. si eu sunt scarbit. cosurile alea sunt scarboase. si premiile lui mariansky nu mai apar.

 208. Septembrie 3, 2008 la 09:28
  link permanent
  Zappy zice ca:

  iar pleaca Hudrea. sper ca nu iar 777 comentarii sa-l aducem inapoi. buna dimineata.

 209. Septembrie 3, 2008 la 10:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De tura asta sperăm să nu se întoarcă, nu m-a dus la vargabeleş cum a promis.

 210. Septembrie 3, 2008 la 11:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba…777 nu erau bateriile alea bune rau?

 211. Septembrie 3, 2008 la 11:39
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Nu cred, parca erau alea rau bune…sau dintre rele, cele mai bune. Cred am zis!

 212. Septembrie 3, 2008 la 11:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a mai discutat…

 213. Septembrie 3, 2008 la 11:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  john nash asta mic si-n forma de garfield nu accepta decat idei absolut originale. mea culpa.

 214. Septembrie 3, 2008 la 11:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sau dintre rele cele mai chinezeşti… nu le fac reclamă, dar eu încă mai am baterii (inutil să spun că nu sunt baterii din moment ce au 1,5V) din acestea pe la ceasuri, pe la telefoane…

 215. Septembrie 3, 2008 la 12:16
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Cred ca poti sa-ncepi a le colectiona. Nu se stie niciodata…la ce valoare au sa ajunga?!

 216. Septembrie 3, 2008 la 12:19
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Da’ ma scuzati, daca s-a mai discutat, eu nu am ajuns la respectiva bucata de arhiva, nu vreau sa repet subiecte.
  Numa’ bine!

 217. Septembrie 3, 2008 la 12:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :( speram să sară cineva să mă contrazică cu bateriile. Dar nu ai să vezi. :(

 218. Septembrie 3, 2008 la 12:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu te voi contrazice imediat ce voi intelege ceva. conteaza pe mine!

 219. Septembrie 3, 2008 la 12:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Ouzo orange. M-a luat atit d rau, k-s capabela sa rezolv cubu lu hudrea intr-o secunda. Sau rubik, ca nu mai stiu.
  Sint pe plaja si voi nu. D-aia va pup. Hudrea se intoarce, nici o grija; inainte s-ajungeti voi la 777 d comentarii. Si eu la fel :-)

 220. Septembrie 3, 2008 la 12:56
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, io nu inteleg. monica s-a maritat cu hudrea? sau invers?

 221. Septembrie 3, 2008 la 13:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Nimeni nu s-a măritat cu nimeni. Şi invers, nimeni cu nimeni. Aici este vorba de o osmoză emoţională fără a exista o comuniune spirituală propriu-zisă. Eu mă întreb însă cine este membrana prin care se face osmoza.

 222. Septembrie 3, 2008 la 13:29
  link permanent
  toader zice ca:

  hhh … hiiii …. hhiiimee… cum dracu’ ii zice la osmozeala aia?

 223. Septembrie 3, 2008 la 14:18
  link permanent
  Zappy zice ca:

  iaca blogu membrana… ma bibli, pai ce citesti tu acolo cat stai in biblioteca?

 224. Septembrie 3, 2008 la 15:26
  link permanent
  toader zice ca:

  Frica de căsătorie manifestată de unii bărbaţi ar putea fi genetică Frica de căsătorie manifestată de unii bărbaţi ar putea fi genetică (Imagine: Mediafax Foto)
  LONDRA / 16:46, 2.09.2008

  Reticenţa anumitor bărbaţi faţă de căsătorie ar putea fi un “defect” genetic, susţin cercetării suedezi de la Karolinska Institute, într-un studiu publicat în revista de specialitate Proceedings of the National Academy of Science şi preluat de bbc.co.uk.

  Potrivit cercetătorilor, bărbaţii care moştenesc o variaţie genetică ce afectează un anume tip de hormon (vasopresin) sunt predispuşi la conflicte în cadrul cuplului şi prezintă mai multe probabilităţi să se căsătorească.

  Studii efectuate pe animale au demonstrat că acelaşi hormon afectează capacitatea acestora de a rămâne monogame.

  Cercetătorii au examinat ADN-ul a 552 de perechi de gemeni, toţi implicaţi în relaţii de lungă durată şi cu copii. Unii dintre aceştia locuiau împreună cu partenera, alţii erau căsătoriţi.

  Femeile şi bărbaţii care locuiau în cuplu au fost rugaţi să răspundă unor serii de întrebări despre relaţia lor. Răspunsurile acestora au fost apoi comparate cu cele oferite de către fraţii lor gemeni.

  Bărbaţii purtători ai versiunii 334 a genei AVPR1A au obţinut punctaje mai mici faţă de soţia sau iubita lor, în ceea ce priveşte stabilitatea în cadrul relaţiei. Potrivit cercetătorilor, aceşti bărbaţi prezintă şanse mai mici de a se căsători, iar dacă sunt deja – prezintă mai multe şanse de a se confrunta cu probleme în căsnicie.

  Se presupune că această genă, care este purtată de 40% dintre bărbaţi, ar putea afecta felul în care creierul foloseşte hormonul vasopresin.

  Aceeaşi genă a fost asociată şi cu autismul – o boală caracterizată, printre altele, de incapacitatea de a interacţiona şi comunica cu ceilalţi oameni.

  “Acesta a fost prima dată când o anumită variaţie a unei gene a fost asociată cu modul în care bărbaţii se implică într-o relaţie”, a declarat Hasse Walum, şeful echipei de cercetători.

  “Femeile căsătorite cu bărbaţi ce poartă acestă genă sunt, în medie, mai puţin satisfăcute de relaţia lor conjugală decât celelalte femei”, a mai spus el.

  Cu toate acestea, Walum a subliniat faptul că respectiva genă reprezintă doar o mică parte dintr-un întreg proces, ingredientele necesare pentru o căsătorie fericită fiind cu mult mai multe.

 225. Septembrie 3, 2008 la 15:27
  link permanent
  toader zice ca:

  iata dovada ca lui darius asa ii e datul si nu ii de vina cu nimic. se stie doar ca fratele dupa sora de unchi de strabunica verisoarei bunicii al lui darius a fost necasatorit. clar. genetic.

 226. Septembrie 3, 2008 la 15:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aaaaaaand that’s a 9 on the well known Boredom Scale. Good job, toader. Good job.

 227. Septembrie 3, 2008 la 15:51
  link permanent
  toader zice ca:

  de acord. trebuie un post nou.

 228. Septembrie 3, 2008 la 15:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Cum să fie blogul membrana? Blogul joacă rol de catalizator nu de filtru… el potenţează dar nu are condiţionări de substanţă. Membrana este ceva precum sita de refuz. Atunci când se sortează agregatul (pietrişul) pentru beton, există mai multe ciururi suprapuse. Dacă piatra este mai mare decât dimensiunea primului ciur, se dă pe de o parte, dacă este mai mic, trece prin ciur şi ajunge în alt ciur se sortează şi aici, ajunge în alt ciur… Acum există pietriş prea mare pentru a intra în beton, acesta va fi pus deoparte sau va fi concasat (refuz), există pietriş cuprins între două ciururi, acesta este sortul şi va intra într-o anumită proporţie în beton (combinaţia de sorturi obţine marca betonului) şi, în sfârşit, dincolo de ultimul ciur este praful, care poate să intre în beton sau nu, funcţie de tipul betonului. Cam aşa funcţionează şi membrana, mai întâi are o zonă de refuz, apoi are o zonă care este semnificativă şi atunci există sensuri separate, apoi mai este o zonă nesemnificativă, un fel de reziduu.

  Deci… ce anume este membrana.

 229. Septembrie 3, 2008 la 15:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Probabil de aceea am rămas eu burlac. Când eram mic am căzut cu bicicleta şi am avut un accident genetic, mi-am fracturat o genă. De atunci gena aia nu prea mai funcţionează bine.

 230. Septembrie 3, 2008 la 16:04
  link permanent

  Bibliotecarule, lipeste gena aia fracturata cu rimel! recomand unul transparent!

 231. Septembrie 3, 2008 la 16:21
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Cred ca membrana in cauza se numeste membrana matrimoniala. Pe masura ce inaintezi in casnicie tot treci prin site si ciururi ca doar na, dracu’ te-o pus sa iti iei filtre!

 232. Septembrie 3, 2008 la 16:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai mai mai
  Eu încercam să învăţ cu metafore meşteşugite, tineri specialişti. :D Să-mi fie ruşine. :)

 233. Septembrie 3, 2008 la 17:21
  link permanent
  toader zice ca:

  hhh… hiii… hihihimen

 234. Septembrie 3, 2008 la 19:17
  link permanent
  Andreitza zice ca:

  Foarte fain . Am vazut ceva asemanator aici ..

 235. Septembrie 3, 2008 la 19:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Numa’ că altfel…

 236. Septembrie 3, 2008 la 20:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eşti răutăcios, seamănă atât de mult că parcă-s identice. Doar culoarea bate un pic înspre… Încep să cred că nu voi mai mânca mici. :(

 237. Septembrie 3, 2008 la 21:55
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Ce tehnica! Dar sunt sigura ca mototolul aterizeaza mult mai corect si mai fain din punct de vedere…tehnic, ca…da, cred ca da

 238. Septembrie 3, 2008 la 22:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Din moment ce ghemotocul (că mototolul poate însemna şi bleg nu numai cocoloş) este în aer, atunci se justifică particula “aero”. Din moment ce se mişcă, se justifică particula “dinamic”. Ghemotocul este deci aero-dinamic. Deci din punct de vedere tehnic, da.

  Dacă spunem însă aero-purtat situaţia nu mai este chiar atât de limpede.
  Aici trebuie să aplicăm relaţia lui Bernoulli pentru curgerea turbionară pentru profilul Jukovski al aripii aeronavei. Ghemotocul nu are profil . Aici este diferenţa.

  Ecuaţia lui Bernoulli:
  http books.google.com/books?id=0nTIkltgnDcC&pg=PA16&lpg=PA16&dq=bernoulli+equation&source=web&ots=7ZB6kFLvnP&sig=43PJtybua-bvd2G8XuDMsT1UGiM&hl=en&sa=X&oi=book_result&resnum=1&ct=result

  Profilul Jukovski:
  http ro.wikipedia.org/wiki/Profil_aerodinamic

  Atenţie, este vorba despre curgerea turbionară nu laminară.

 239. Septembrie 3, 2008 la 22:23
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Atunci devine clar ca ghemotocul (sau mototolul, in situatia de fata nu ne referim la “cineva” anume deci nu jignim utilizand termenul) isi pierde dinamismul. Ma gandesc, presiunea si densitatea aerului, nu ar putea aduce prejudicii si celuilalt element (avionul origami) si daca nu cumva, la o presiune mai mare, avionul sa piarda in fata elasticitatii mototo…ghemotocului. Nu?

 240. Septembrie 3, 2008 la 22:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu este vorba despre presiune atmosferică aici ci de diferenţa de presiune creată de mişcare, respectiv presiunea de sub aripă creează o forţă mai mare decât presiunea de deasupra aripii, iar diferenţa dintre cele două forţe susţine avionul.

 241. Septembrie 3, 2008 la 22:30
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Perfect, acum am inteles, multumesc!

 242. Septembrie 3, 2008 la 22:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)

 243. Septembrie 3, 2008 la 22:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Că acum îi dau un email lui Berceanu să intre aici să ne explice clar. :D

 244. Septembrie 3, 2008 la 22:34
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Da’ chiar te rog…poate ma mai lumineste…asta, incalzeste cu informatii!:)

 245. Septembrie 3, 2008 la 22:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vrei să mă alerge Darius prin Cluj când eu stau în Bucureşti? Să nu exagerăm. :)
  Că altfel sunt convins că Berceanu ar intra imediat să explice cum e cu aero modelul. :) )))))))))))))))

 246. Septembrie 3, 2008 la 23:01
  link permanent
  Noua'n Jeg zice ca:

  Nu vreau sa te alerge, DoamneJeg fereste! Ca e posibil sa faca un alt post, de pe urma exerciciului si eu inca nu am terminat arhiva.:)

 247. Septembrie 4, 2008 la 09:00
  link permanent
  toader zice ca:

  este momentul sa iti asumi o identitate, ca gata, te-ai invechit.

  altminteri nu te grabi. ce atata repezeala cu noul post? oricum va fi mai prost decat precedentul. noi ne intrebam cand se va opri declinul.

 248. Septembrie 4, 2008 la 09:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Declinul se va opri atunci când domnul Groza Darius va reveni la rolul social al domniei sale, adică atunci când va reieşi în stradă pentru a face una din nebuniile domniei sale, nebunie care după reanalizare face lumea mai bună sau măcar diferită, sau când domnia sa Don Groza va realiza unul dintre acele filmuleţe de scurt metraj cu mici chintesenţe de realitate. Pentru a nu se interpreta eronat, chintesenţa este folosită aici (de către mine, evident) cu sensul primar de a cincea esenţă, substanţă eterică considerată de alchimişti ca al cincilea element în afară de pământ, apă, aer şi foc (chint-esenţă, a cincea esenţă) şi nu cu sensul de ceea ce este esenţial, de bază într-un lucru, într-o concepţie. Cine a văzut cel de al cincilea element, probabil că înţelege că mă refer la esenţa spiritului uman. Cine nu a văzut filmul, tocmai i-am explicat la ce fac referire. Dar dacă cineva nu a văzut filmul, măcar să vadă ce a fost mai bun în film.
  http www youtube.com/watch?v=EuDOlPaLnVw

 249. Septembrie 4, 2008 la 14:13
  link permanent
  toader zice ca:

  boicotesc.

 250. Septembrie 4, 2008 la 14:16
  link permanent
  Noua'n Jeg -->Sofia zice ca:

  Pe cine, cand si din ce cauza? Daca imi este permis sa ma introduc in informatie…:D

 251. Septembrie 4, 2008 la 15:39
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu mai dau refresh, revin direct mâine, poate se schimbă ceva.

 252. Septembrie 4, 2008 la 15:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Asa arata un comentariu la jumatatea drumului dintre comentariul numarul 252 si cite p.m. vor mai fi.

 253. Septembrie 4, 2008 la 16:04
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  N-am diacritice. Ca sa stiti.

  Bibli, eu nu ti-am promis mici, ci ala micu de respira greu, dar fie, cand ajungi prin cluj, da de veste. Bine ma
  Bijel, poti veni si tu, sta-ti-ar micii-n gat.

  M@riansky, nu spera si nu ai teama. Ma intorc.

  Zappy, de data asta nu ne mai vindem pentru 777. 1007! Am zis!

  monica, 7!

  Basty, cum stam cu afacerea de bine?

  Bija, tu stai pana ma intorc ca sa pui post nou? Dar vai, sunt onorat.

  Din Rotterdam, pentru jurnalul Jegoviziunii Romane

 254. Septembrie 4, 2008 la 17:15
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Am observat ca ai dinti frumosi… si mai ales ca ai dintii toti. Bravo.

 255. Septembrie 4, 2008 la 18:14
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  N-am teamă dragă hudreo dar… premiile mele? Ce se va întâmpla cu premiile mele?

 256. Septembrie 4, 2008 la 20:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să mă scuzaţi dacă azi am fost tătă ziua la lucru “pe teren” şi chiar am avut lucruri de făcut şi vezi doamne n-am putut fi alăturea de voi. Şi domni. Vezi.

 257. Septembrie 5, 2008 la 02:50
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Eu zic sa nu se intoarca Hudrea pana nu-i ajung premiile lui M@riansky…

 258. Septembrie 5, 2008 la 09:43
  link permanent
  Basty zice ca:

  Darius, tu bagi din burtă, aşa-i ?

  Hudreo, afacerea merge bine, mulţumesc. Am pansat deja un fund si îl aştept pe al doilea.

 259. Septembrie 5, 2008 la 15:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm, deci aşa se întâmplă? Am băgat la cap.

 260. Septembrie 5, 2008 la 15:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  jegstărule, mami, product placementul jeg de după colţul hungaropizzeriei a fost o campanie ratată sau comunitatea jeg îi toropită de vara indiană şi dom’ profesor hudrea îi tăt dus :P

 261. Septembrie 30, 2008 la 13:57
  link permanent
  antidarius zice ca:

  last

 262. Decembrie 3, 2009 la 18:26
  link permanent
  romana zice ca:

  bou

un trackback

 1. de la Origami | Zi de zi... pe Septembrie 1, 2008 la 20:24

  [...] si eu o nelamurire, s-a apucat Darius de origami ?! Aaaa da… si lucreaza oare numai pentru export ?!? Currently [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)