Darius Hero

A;a arat[ o propozi\e la jum[tatea dintre a avea ;i a nu avea diacritice.

A

Ducu de la serviciu (se pronunță Duțu, pe motiv că e ungur) e într-atât de ungur,
încât deja mă pufnește râsul când zice ceva corect.

Anterior:

Live-blogging de la cofetărie. Io-s ăla cu prăjitura în gură, iar Hudrea ăla care-o plătit.

HudreoPrejiturarulMic

Ulterior:

Rezolvând cubul Rubik în 1 secundă.

[cubul aparține hudrei]

Zilele astea am tot încercat să cuceresc domnișoare printr-o nouă metodă, de care sunt convins că sunteți curioși. Aceasta îmi aparține în totalitate de la idee, până la desfășurare și este  dezvoltată anume pentru plaja nexploatată a fetelor despre care știu precis că nu mă vor. Pentru că mi se pare un sector neglijat. Este inabordabil în principal doar pentru că așa îl considerăm. Cândva, demult, la început, ne-am scos din cap că un specimen potrivnic poate fi cucerit și așa s-a împământenit. Totuși, propun eu, haidem să ni se aplece totuși atenția asupra lui…

Nu spun asta ca să le vizez anume pe unele, când vor citi (pentru că sunt atât de multe), ci fiindcă chiar am încercat să le cuceresc și fiindcă chiar este o metodă, lucru probat de însuși faptul că nu a funcționat. Și ce definește mai bine o cale decât eșecul? (Nimic.)

***

PatratOrigami

De asemenea, nu am ales o procedură meschină, mă cunoașteți doar. Știți deja că mă consolează să nu-mi iasă în condiții nedrepte, decât să funcționeze când aș merita. Până la urmă, ce s-ar alege de mine, dacă chiar mi-ar merge bine?

Procedeul e simplu: alegi fete nefericite. Nu în sensul că niște triste, cel eufemistic, pentru că altfel mi-ar fi rușine să zic. Ci niște fete care suferă, care sunt încercate de sentimentul supărare, zbuciumate, care nu decurg cum s-ar cuveni din punct de vedere emoțional.

Acestea sunt foarte ușor de recunoscut: zâmbesc și sunt zglobii. Ele-s! Alea. Dacă-s și cu băieții de față și se gudură extaziate pe lângă ei, în mod cert le puteți marca drept propice experimentului de care vă zic. Pentru că în nici o clipită o fată mulțumită n-o să se bucure de ce-a găsit sau, culmea, să lase acest fapt să transpire din comportamentul său, mai ales cu împricinatul de față. Ar fi inadmisibil să-i… câh… chiar arate?! Vă dați seama, să știe băiatul? ABSURD!

Astfel, o fată disperată va mima mereu piscul fericirii, pe când una mulțumită va strâmba din nas. Moment în care atacați ca niște cobre. Cu primele zic, că alealalte lua-le-ar fra’-su să le ieie de imbecile.

***

MototolOrigami

***

Deci ce ziceam? Ah, da! Distrusele. Am uitat să menționez că această procedură complexă la care vă îmbiu este una a artei, a cunoscătorilor, nu a rezultatelor imediate. Este pentru pasionați, nu hămesiți. Este de amor, nu plăceri carnale. Fiindcă de cele mai multe ori n-o să vă alegeți cu pizda în sine. Dar, credeți-mă, merită ritualul.

Așadar le alegeți pe sprânceană, preferabil dintre fostele voastre prietene și neapărat actualele prietene ale altcuiva. Puteți să le luați pe rând, eu așa am făcut.

***

AcoperisOrigamiSauCort

***

Apoi le ziceți tot ce iubiți la ele, da’ n-ați recunoaște într-o altă circumstanță. Cu-ncredere, serios, ajută la caracter, vă ia frustrările cu mâna. Când altcândva să le copleșiți cu sentimente, dacă nu când nu se pot folosi de ele împotriva voastră? Știți momentele alea când nu știați cum să le scoateți ochii cu cele mai la îndemână sentimente? Mna, tura asta faceți exact la fel, da’ fix invers. N-or să se aștepte și o să puteți privi (preferabil de după un plexiglas sexurizat) cum li se prăbușește sistemul de valori. Dacă credeați că relația cu ele din care mai mult sau mai puțin tocmai ce-ați ieșit e un haos, încercați asta ce vă spui acum. O să fie haos în toate relațiile din jur. Degringoladă pânâ la grade foarte îndepărtate de amanți. Cel mai probabil rezolvați și câțiva din viitor. Gata, acum știți. Sunteți liberi. (Da’ mai poftiți…)

Dacă veți privi în sus veți observa nemulțumiți că citiți un articol despre fiascoul care este viața mea. Doresc totuși să vă aduc în vedere arhiva, cunoscută și drept motiv pentru care mă citiți și în același timp motivul fals pentru care vă face să vă simțiți mai bine.

Desigur, întreagă această tărășenie vine oarecum și în baza logicii elementare a faptului că, în oportunitatea în care chiar v-ar vrea fetele, nu ați avea nevoie de tutoriale ca să le obțineți. Dar nu-i, desigur, cazul vostru, pe care nu vă vor. Altfel eu n-aș fi aici scriind și, mai important, voi citind.

***

TeancOrigami

***

Deschid o categorie nouă, cu ediție inaugurală unică – O tradiție populară pe zi, tradusă, cu sfaturi.

Azi: Te mănâncă în palma stângă.

Traducere: Ai toxiinfecție alimentară sau alergie sau nimic.

Sfat: Te scarpini.

***

BibliotecaLuiCalatori

[mulțămim, Ciumă]

***

Panonia All Inclusive.

ComplexAllInclusive

[köszönöm, Pișto]

***

V-a mai fost vreodată dat să vă confruntați cu o kitschoșenie de o asemenea enormitate?

DoamneDumnezauleDoamneSiDomni

Am înțeles că-i șefu’ de la Ziua de Cluj. S-o fi fi gândit că eu oi fi trecând pe strada mea chiar uitându-mă pe unde merg… Da’-n rest casă de piatre cu geamuri termopan, nu zic…

263 comentarii

 • krakilla, cum zice inteleptul:”lunga, lunga…”. de banii astia mai bine ia-ti o joabla de masina ca si-asa nu prea ai unde rezida. la femeie noua masina la mana a 8-a! asta e deviza.
  si de ce cacat va treziti la 6 juma’ – 7?

 • @ krakilla
  Eu nu câştig 1400 nici în doi ani… dar dacă aş avea de prisos, vi i-aş da.
  Sincer nu înţeleg de ce este nevoie de astfel de investiţii, probabil că ştiţi domnia voastră. 🙂
  Placa de sunet Creative X−FI Elite Pro 7.1 o achiziţionaţi foarte bine, eu ştiam de 898,54 RON, deşi nu înţeleg la ce vă trebuie, chiar şi la jocuri. Calitatea sunetului care să pună în vedere o astfel de placă nu cred că poate fi nici pe DVD. Eu cred că astfel de plăci sunt pentru producţie, adică dacă ai un studio de înregistrări şi vrei să înregistrezi sunet pe 24 de biti şi nu 16 cum e normal. Dar şi aşa, înţeleg că nu poţi şi înregistra 7.1 ci doar reda 7.1
  În plus, sursa de sunet 7.1… rar de tot. Poate emulat, adică “la mişto”. Umbla vorba că vor ieşi DVD-uri cu muzică 7.1, dar nu am văzut.

  Este adevărat, la mine de multe ori nu se aprind LED-urile, mai ales pe timp de vară. Folosind calculatorul şi 20 de ore pe zi, sursa se încălzeşte şi… are protecţie. Dacă PC-ul e stins, nu se răceşte neam, trebuie întrerupt curentul. O frumuseţe. Pe de altă parte eu ţin PC-ul fără carcasă, în cazul în care chiar aş simţi nevoia, aş pune o sursă separata, de 250W pentru hard şi DVD, că nu-i bai. Probabil că este o mică problemă legată de sincronizarea surselor (să nu se aprindă sau să se stingă numai una), dar nu poate fi prea complicat, apelez la un prieten electronist la o adică, dacă nu mă descurc după schemă. În cel mai rău caz, aş face singur o sursa de 1KW (fier de călcat), măcar să ştiu o chestie :), dar nu aş da 4 mil. pe o sursă. De fapt nu mi-aş face o sursă de 1 kW pentru că ar costa curentul prea mult. Oricum am renunţat la jocuri.
  Eu vă doresc multă baftă în obţinerea bulioanelor, dacă asta doriţi.

 • @ toader
  Mie mi-ar trebui o gagică cu bani care să ajungă acasă câteva ore pe săptămână, ceva gen realizatoare de emisiuni zilnice undeva în provincie care nu are decât duminica liberă. În rest… nu contează decât să mă iubească îndeajuns încât să mă suporte. 🙂
  “Gagica pe care vrea să o dea kraki” se înscrie în parametrii?

 • @ jimerino
  Ce să fac eu cu banii strânşi pentru Mutu? Eu nu am nevoie de bani, am nevoie de oameni… cum spunea odată cineva, sunt pescar de oameni. Mai bine daţi banii lui Mutu lui krakilla, el are nevoie de ei pentru a-şi repara PC-ul.

 • sa inteleg ca pregatesti un bussiness de succes in domeniul traficului de carne vie?
  il stii pe ala cu autocarul de jidani plecati in vizita la lagar?

 • X-FI Elite este Pro. Nu stiu pe nimeni sa-si fi pus asa ceva pe PC. Pretul, in Romania pleaca de la 750 pana la 1060 in functie de magazin. In schimb, placi video high end am vazut destule. Cu 150 lei maxim, ti-ai rezolvat problema cu sursa, nu ai nevoie de 400.
  Gagica, daca se inscria in parametri, nu o mai faceam publica, deci, nu.
  Multumesc pentru gandul bun!
  Ceilalti: astept banii!!!

 • Dupa ce imi schimb sursa, ti-o trimit pe a mea, cea veche. Ar trebui sa duca vreo doua calculatoare ca al tau lejer!

 • krakilla, asteapta si tu primul concurs al lu’ jegu’ asta, castiga-l si vinde premiul. macar scoti biletul de autobuz pana la magazin. si lu’ bibliotecaru nu-i da sursa ca n-are ce face cu ea. da-i un om 😉 eventual gagica.

 • n-are ce face cu ea… ii dau sursa! sa castigi tu concursurile jeg, eu mai bine caut bani pe jos.

 • da ba da’ unde-i satisfactia. noroc poa’ sa aiba tot prostu’. da’ sa-l castigi pe concurs si sa-l mai si faci pe jeg sa-ti dea premiul…. gogule, atunci te simti valoros ca Steaua. 😀

 • din incultura mea, titties sunt alea mai mici si boobies sunt ale mari… cred ca faci o confuzie. Basty are dreptate… adica, nu! mie imi plac inteligente! nu conteaza aspectul… oameni sa fie!

 • 1. Si la sfert sau la trei sferturi cum ar arata?
  2. PRajitura “cu pricina” pare ingrozita de viitor
  3. Nu stiu altii ce cred, dar mototolul ala origami e chiar artistic
  4. Tehnica asta cu aparent preafericitele merge sigur, numai ca nu intotdeauna
  5. Desi miroase puternic a testosteron, Jegul poate fi efeminat
  Imi place Jeg…nu sariti, va rog!

 • ca sa raspund numeroaselor intrebari iata un copypaste.
  Bărbaţii sunt mai predispuşi la boli de inimă decât femeile, iar cauza este reprezentată de hormonii sexuali, conform unui studiu al Universităţii Leicester.

  Cercetătorii britanici au realizat studiul pe un eşantion de 933 de bărbaţi, aparent sănătoşi, cu o medie de vârstă de 19 ani. A fost căutat, astfel, modul în care hormonii sexuali (estradiol, estron, testosteron şi androstenedion) interacţionează cu cei trei factori majori ai bolilor de inimă, respectiv colesterolul, presiunea sângelui şi greutatea.

  Potrivit rezultatelor studiului, doi dintre hormonii sexuali masculini (estradiol şi estron, numiţi împreună estrogeni) sunt legaţi de nivelurile crescute de colesterol negativ şi scad colesterolul pozitiv la bărbaţi. Aceste rezultate sugerează că anumiţi hormoni sexuali pot reprezenta importanţi factori de risc la bărbaţi, chiar înainte ca aceştia să prezinte simptome de tromboză cardiovasculară sau de atac cerebral.

 • In urma jegului, asta…studiului ajung la concluzia ca voi, masculii, ar trebui sa va lasati de fumat, beut, de viata. Oricum va omoara hormonii, de ce sa mai riscati, sau sa va mai obositi?

 • Exact la asta mă gândesc şi eu. M-am lăsat de băut, de fumat, chiar şi de femei… mai trebuie să mă las de trăit şi devin perfect, bun de pus în sarcofag să vine băbuţele să pupe sfintele moaşte.

 • bibli, daca esti virgin poti spera la titlul de feciorul gheorghe. in conditiile astea, daca vei avea un copil, vor urma 20 de secole de florism.

 • @ toader
  🙂
  Să spunem că am exacerbat zona relaţiilor până am ajuns la abhoră, ca cei care mănâncă prea multă ciocolată şi li se apleacă.

 • Eee, nu te lasa de femei! Asta deja e prea catre extremitate. Sfant sfant, dar trebuie avute in vedere anumite nevoi. Si na, hormonii duc la ricuri enorme, iti pun in pericol viata dar in acelasi timp, te trimit catre nevoie de feminism, nu?:)

 • @Bibliotecaru
  Musca din mar! E bun, e dulce…si pana la urma e doar un fruct, culmea caloriilor!:D

 • 🙂 Nu muşcătura din fruct (nu era măr) i-a aruncat din Rai, ci faptul că au început a cunoaşte binele de rău, adică a altera realitatea raiului.

 • I-o fi aruncat cunosterea aia departe, dar tot fructul (eu is mai putin erudita, spre deloc, credeam ca-i mar) a fost inceputul sfarsitului. Si Eva…da, Eva…ca nu s-o putut abtine, vroia tocanita, na!
  Desi, ma gandesc ca e posibil ca vinovatul principal sa fie Dumnejeg. Eva o fi fost parasita si Dumnejeg a zis s-o invaluie cu amabilitatile: No’ ia un fruct, bun! Off, Eva a cazut, lamentabil chiar!

 • Bă, da ce ochi are Vera! Să vezi că a mâncat ardei iute şi s-a scărpinat la el. La coş adică. Şi desigur că a ţinut morţiş să ştim şi noi. Ăia ce eram lângă el şi care, desigur, nu observasem scârboşenia.

 • Viaţa surâde misterios după ce pui stomacul la cale…
  OK

  @ Noua’n Jeg
  Dumnezeu a dat o interdicţie, să nu mănânci din acel pom. Dar omul era fără de păcat, el nu ştia ce înseamnă a face rău. Nimeni înaintea lui nu ştia să facă rău, nimeni înaintea lui nu ar fi putut să-l înveţe pe om că respectarea poruncii Domnului este condiţionată de o pedeapsă. Nici şarpele nu avea de unde să ştie că greşeşte. Omul nu era altceva decât o fiinţă ca toate celelalte animale, pentru că nu avea conştiinţa de sine.
  Iată însă că a muşcat din fructul cunoaşterii, a înţeles că a greşit, că a făcut ceva rău şi practic a inventat un sistem de bine/rău şi acest sistem nu era potrivit cu viaţa sa în rai. De aceea a fost alungat.
  În biblie se arată că Dumnezeu descoperă încălcarea poruncii sale prin faptul că omul se acoperă, diferenţiindu-se astfel de animale.
  Fructul în sine, muşcarea fructului, nu l-a făcut mai deştept, ci la făcut să descopere ce este aceea o greşeală. Aici este o chestiune interesantă, fără nici o interdicţie, nu poţi relaţiona ceea ce se întâmplă în realitate cu un sistem valoric. Interdicţia era condiţia necesară pentru ca omul să fie deosebit de animal prin cunoaşterea acestui bine şi rău.
  Dacă unui copil nu-i stabileşti nici o interdicţie (îl fereşti, evident, de ce i-ar putea face rău, dar nu-i impui nici o interdicţie) el nu va avea păcat. De aceea se consideră în religie că un copil nu poate păcătui până la 7 ani, tocmai pentru că el nu conştientizează real ceea ce este bine şi ceea ce este rău. Pentru a intra în rai, trebuie doar să scapi de sistemul bine/rău, destul de simplu, nu?
  Cea mai tulburătoare concluzie este că păcatul uman se perpetuează prin intermediul societăţii umane. Fără memoria socială păcatul nu ar supravieţui. Păcatul original, care se îndepărtează cu ajutorul botezului, ajunge la copil prin intermediul memoriei societăţii. Iată deci că societatea este cea care împinge omul la păcat. De altfel, cele 10 porunci au o primă parte prin care se clădeşte legătura dintre om şi Dumnezeu, iar celelalte 7 porunci sunt reguli de conduită sociale, 7 constrângeri către 7 păcate.

 • apropo de cos: ai putea sa nu lasi realitatea crunta sa ne loveasca in toata povestea asta cu aceste cosuri ale tale. ai putea sa bagi un fotoshop, inteleg ca tot te pricepi. deci, vera are dreptate si acum ca le vaz si eu le gasesc de prisos si complet neplacute. mai ales ca apar in aceeasi poza cu prajiturile. pofta buna

 • hudrea, mersi. deci daca te “iei” pui poza pe blocul de garsoniere in care stai si le multumesti tutulor ca sunt alaturi de tine in cvartalul de bloace la care locuiti. adica ce erau ei…ironici? bai, ce oameni.

 • Nu. Să-ţi explic. Ştii bancul cu radio Erevan? Nu era bloc de garsoniere, ci hotel de 5 stele. Ăia ce-i sunt alături nu-s locatari, ci nuntaşi. Capisci?

Sociale