Darius Hero

A;a arat[ o propozi\e la jum[tatea dintre a avea ;i a nu avea diacritice.

A

Ducu de la serviciu (se pronunță Duțu, pe motiv că e ungur) e într-atât de ungur,
încât deja mă pufnește râsul când zice ceva corect.

Anterior:

Live-blogging de la cofetărie. Io-s ăla cu prăjitura în gură, iar Hudrea ăla care-o plătit.

HudreoPrejiturarulMic

Ulterior:

Rezolvând cubul Rubik în 1 secundă.

[cubul aparține hudrei]

Zilele astea am tot încercat să cuceresc domnișoare printr-o nouă metodă, de care sunt convins că sunteți curioși. Aceasta îmi aparține în totalitate de la idee, până la desfășurare și este  dezvoltată anume pentru plaja nexploatată a fetelor despre care știu precis că nu mă vor. Pentru că mi se pare un sector neglijat. Este inabordabil în principal doar pentru că așa îl considerăm. Cândva, demult, la început, ne-am scos din cap că un specimen potrivnic poate fi cucerit și așa s-a împământenit. Totuși, propun eu, haidem să ni se aplece totuși atenția asupra lui…

Nu spun asta ca să le vizez anume pe unele, când vor citi (pentru că sunt atât de multe), ci fiindcă chiar am încercat să le cuceresc și fiindcă chiar este o metodă, lucru probat de însuși faptul că nu a funcționat. Și ce definește mai bine o cale decât eșecul? (Nimic.)

***

PatratOrigami

De asemenea, nu am ales o procedură meschină, mă cunoașteți doar. Știți deja că mă consolează să nu-mi iasă în condiții nedrepte, decât să funcționeze când aș merita. Până la urmă, ce s-ar alege de mine, dacă chiar mi-ar merge bine?

Procedeul e simplu: alegi fete nefericite. Nu în sensul că niște triste, cel eufemistic, pentru că altfel mi-ar fi rușine să zic. Ci niște fete care suferă, care sunt încercate de sentimentul supărare, zbuciumate, care nu decurg cum s-ar cuveni din punct de vedere emoțional.

Acestea sunt foarte ușor de recunoscut: zâmbesc și sunt zglobii. Ele-s! Alea. Dacă-s și cu băieții de față și se gudură extaziate pe lângă ei, în mod cert le puteți marca drept propice experimentului de care vă zic. Pentru că în nici o clipită o fată mulțumită n-o să se bucure de ce-a găsit sau, culmea, să lase acest fapt să transpire din comportamentul său, mai ales cu împricinatul de față. Ar fi inadmisibil să-i… câh… chiar arate?! Vă dați seama, să știe băiatul? ABSURD!

Astfel, o fată disperată va mima mereu piscul fericirii, pe când una mulțumită va strâmba din nas. Moment în care atacați ca niște cobre. Cu primele zic, că alealalte lua-le-ar fra’-su să le ieie de imbecile.

***

MototolOrigami

***

Deci ce ziceam? Ah, da! Distrusele. Am uitat să menționez că această procedură complexă la care vă îmbiu este una a artei, a cunoscătorilor, nu a rezultatelor imediate. Este pentru pasionați, nu hămesiți. Este de amor, nu plăceri carnale. Fiindcă de cele mai multe ori n-o să vă alegeți cu pizda în sine. Dar, credeți-mă, merită ritualul.

Așadar le alegeți pe sprânceană, preferabil dintre fostele voastre prietene și neapărat actualele prietene ale altcuiva. Puteți să le luați pe rând, eu așa am făcut.

***

AcoperisOrigamiSauCort

***

Apoi le ziceți tot ce iubiți la ele, da’ n-ați recunoaște într-o altă circumstanță. Cu-ncredere, serios, ajută la caracter, vă ia frustrările cu mâna. Când altcândva să le copleșiți cu sentimente, dacă nu când nu se pot folosi de ele împotriva voastră? Știți momentele alea când nu știați cum să le scoateți ochii cu cele mai la îndemână sentimente? Mna, tura asta faceți exact la fel, da’ fix invers. N-or să se aștepte și o să puteți privi (preferabil de după un plexiglas sexurizat) cum li se prăbușește sistemul de valori. Dacă credeați că relația cu ele din care mai mult sau mai puțin tocmai ce-ați ieșit e un haos, încercați asta ce vă spui acum. O să fie haos în toate relațiile din jur. Degringoladă pânâ la grade foarte îndepărtate de amanți. Cel mai probabil rezolvați și câțiva din viitor. Gata, acum știți. Sunteți liberi. (Da’ mai poftiți…)

Dacă veți privi în sus veți observa nemulțumiți că citiți un articol despre fiascoul care este viața mea. Doresc totuși să vă aduc în vedere arhiva, cunoscută și drept motiv pentru care mă citiți și în același timp motivul fals pentru care vă face să vă simțiți mai bine.

Desigur, întreagă această tărășenie vine oarecum și în baza logicii elementare a faptului că, în oportunitatea în care chiar v-ar vrea fetele, nu ați avea nevoie de tutoriale ca să le obțineți. Dar nu-i, desigur, cazul vostru, pe care nu vă vor. Altfel eu n-aș fi aici scriind și, mai important, voi citind.

***

TeancOrigami

***

Deschid o categorie nouă, cu ediție inaugurală unică – O tradiție populară pe zi, tradusă, cu sfaturi.

Azi: Te mănâncă în palma stângă.

Traducere: Ai toxiinfecție alimentară sau alergie sau nimic.

Sfat: Te scarpini.

***

BibliotecaLuiCalatori

[mulțămim, Ciumă]

***

Panonia All Inclusive.

ComplexAllInclusive

[köszönöm, Pișto]

***

V-a mai fost vreodată dat să vă confruntați cu o kitschoșenie de o asemenea enormitate?

DoamneDumnezauleDoamneSiDomni

Am înțeles că-i șefu’ de la Ziua de Cluj. S-o fi fi gândit că eu oi fi trecând pe strada mea chiar uitându-mă pe unde merg… Da’-n rest casă de piatre cu geamuri termopan, nu zic…

263 comentarii

 • Deci sper că toată lumea e de acord. 🙂 Mă mir că l-ai cetit deja, că aba acuma l-am pus şi io n-am apucat să mi-l citesc mie, care l-am scris.

 • Ca fată ar trebui să nu fiu de acord cu cele spuse de tine, dar nu prea se întâmplă. Explicaţia ar fi că nu fac parte din categoria mai sus menţionată sau…

 • La jegu’ ăsta te tot scremi de 5 zile? Pfuuu. Eşti cam distrus.

  Salut totuşi voios categoria cu tradiţiile. Când te mănâncă nasu’ ce-i? Când visezi cu morţi? Da’ când strănuţi? Dacă îţi iese cineva cu plin în cale? Dacă stai pe colţu’ mesei? Dacă-ţi trece mâţa neagră prin faţă? Dacă te-ntorci din drum?

  Observ că modelul cu poze fără legătură cu nimic se repetă. Oare ce-a vrut să zică (taie peste poetul) prostea?

  Deci toate femeile care-s fericite de fapt nu-s şi alea care-s nemulţumite de fapt sunt fericite? Aha. Logic. Bine c-ai zis că muream prost. Şi pe câte ai încercat şi eşuat în acelaşi timp?

 • Bine, bine am înţeles cum stă treaba cu femeile fericite care de fapt nu sunt şi cu cele nemulţumite care în sinea lor sunt fericite, dar eu…dacă să zicem că nu sunt nici fericită 100%, dar nici absolut nemulţumită, aici cum e de fapt?

 • Mvai. De ce nu ai facut experimentul propus de mine? In care le vorbesti urat, asa cum stii tu, si studiem reactiile? Ai fost cam pasnic in ultimul timp. N-am mai auzit nici o vitica, prostanaca, nimic. Doar imbratisari si pupaturi. Ma sperii, Darius.
  In alta ordine de idei, sunt fascinata de arta asta origami, tre sa invat si eu.
  In a 3a ordine de idei…. ma inseli, ma? Ce dracu?!

 • @Zappy: deci tu ai venit cu ideea sa ma faca vitica?:)
  Doamne, Dariuse, nu ai pic de imaginatie… ce te-ai face fara prietenii astia ai tai care mai vin cu o idei?
  PS: eu chiar te iubeam pana azi… deci nu intram in categoria “care nu te vor”…:D

 • Zappy, te-nşală. L-am văzut eu azi c-o d-ră. Pe care tocmai ce-o muşcase.

  Mă, cubu’ la ce-ţi trebui, că nu văz nimic pe jeg. Să scrii că-i cubu’ lu’ Hudrea, da?

 • tu crezi acum ca viata asta nu mai merita traita fara Sia cea nehotarata in privinta culorii de par? mai ramane sa te transformi in violator…ale dracu’ proaste… hai ma, nu te agita! eu am zis ca fata aia nu era de nasul tau, dar tu te incapatanai sa iti dea cu fermoarul in gura. si apoi crezi ca nu meriti?! crede-ma, esti suficient de idiot uneori cat sa enervezi si o studenta la psihologie. asta-i, ti-o spun ca un amic ce nu iti sunt, ca nah eu nu scriu sute de comentarii la un singur post…

 • Sigur, după ce l-am obosit eu vreo 10-15 minute, tu îl faci într-o secundă. Pramatie! Să mi-l aduci înapoi! Întreg!

 • Nici nu m-ai ştiu unde-i. Tătătăt l-am împrăştiat de bucurie. Da’-i bun cum ai băgat tu 10-15 minute aşa, din 3 ore singur în budă, nu ştie nime’ când ai făcut cubu’, cât altceva.

  (hai, iubite, curaj, corectează-mi “m-ai”-ul, să dau cu print-screen-ul din dotare)

 • fain sa arati printr-un banner ca ai fost la Fontana di Trevi @ Roma 🙂
  nu se mai practica conturile pe “social media sites” 🙂

 • “(hai, iubite, curaj, corectează-mi, “m-ai”-ul, să dau cu print-screen-ul din dotare)”

  Cu accent pe virgula de după “corectează-mi”. Care n-are ce căuta acolo. Desigur. Na!

 • mda…
  1. ne oferi o metoda de a agata fete care spui ca nu functioneaza, ba dimpotriva, iti mai da si viata peste cap
  2. keshishian este o fosta prietena ranita sau un barbat cu inclinatii dubioase, ranit. pazeste-ti spatele
  3. am o stare de sictir si nemultumire, asta inseamna ca, dupa tine, sunt fericit! hai ma… sau se aplica doar la femei?

 • Pentru că am văzut acolo cuvântul GENIU, lansez o provocare, care să nu însemne abilitate, ci gândire. Cineva să reuşească să facă 4 feţe ale cubului, nici mai multe, nici mai puţine. Cine reuşeşte este pentru mine într-adevăr geniu (scris cu litere mici, dar la fel de valabil precum cel cu litere mari).

 • Nu înţeleg de ce râdeţi de cei cu Pizza. Mănâncă omul pizza, i se face de o chestie de la salamul stricat… doar nu o da o fugă până la budele fără număr de la etaj, se duc “À Côté” (am scris bine accentul pe O?, că am cam uitat din grădiniţă).

 • Da mai bibli, şi mie mi-e dor de concursurile alea de pe Jeg în care fiecare avea ceva de câştigat şi implicit am câştigat şi eu… Iar acum ca să ne îndepărtăm de subiectul acestui post (pentru că, nu-i aşa, asta e ceea ce ne place să facem cel mai mult) am să-i pun lui Darius o întrebare la care sunt mai mult ca sigur că nu se aşteaptă dat fiind faptul că e doar a suta oară când abordez subiectul, nu şi predicatul:

  Domnule Darius, av\nd ]n vedere c[ ]n sec’iunea de comentarii a postului trecut a’i precizat c[ ]n acest weekend nu plecati nic[ieri, a’i folosit timpul r[mas ]n afara celor 3 minute ]n care a’i creeat acest articol s; ]n vederea deplas[rii c[tre cel mai apropiat oficiu postal pentru a trimite premiile c\;tigate de c[tre subsemnatul, revendicate de c[tre subsemnatul ;i bine meritate de c[tre nimeni altul decat subsemnatul? Dac[ nu, v[ rog s[ argumentati r[spunsul!

  P.S. Credeai că am uitat, mâncaţi-aş sufleţelul…

 • Deci toata lumea e bine. M-a bucur, cu doi i 🙂 . Hai ca va ambrasez pe toti. Grecia aproape ar rula daca n-ar fi locuita.
  Darius, vad c-ai devenit stiintific. Da-i cu experimentele in continuare.
  Zap, esti bine, da?
  Hudrea, toa ossi, j’espere.
  Unde-s Basty si toader?

 • Bîjă, ai modificat, recunoaşte şi fă-ţi un sepuku mic. Era virgulă acolo, Zoso ce eşti! Huo! În curând o să începi să cenzurezi comentarii.

  M@riansky, de câte ori să-ţi spun ca să pricepi? JEG NU DĂ PREMII! Renunţă, omule.

  Bibli, oricare 4 feţe? 😀

 • Hai ca aproape am ras la faza cucubu. Apoi n-am mai ras cand am vazut ca tot apar pretendente pe aici. Ce-i aici, bar de negri? Fetelor, eu zic sa facem greva. Traiasca feminismul.

 • jeg, sunt nervos – astept un raspuns; nu am dormit toata noaptea si am verificat acest thread din 5 in 5 minute

  -se pare ca tocmai te-ai ales cu un criminal informatic, deja m-am gandit bine ce fel de tortura sa iti aplic in duba

  -este una neagra, in stil american

  -am urmarit toate filmuletele tale cu excursia ta in strainatzatze

  -cred ca o sa activez mai des blog.ul tau, cele 5 din 5 nu ma satisfac complet

  citez din video tau cele spuse de tine: nu s-au calificat persoanele care ar fi trebuit sa vina cu mine
  eeee..eu m-as fi calificat cu siguranta

  esti un geniu jeg,
  toate cele bune
  just kidding

 • Darius ar trebui sa faci un post special “Rugile lui M@riansky” si sa cauti toate commenturile in care iti cere premiile. Cred ca umpli o mie de pagini 🙂

 • ba eu stiu de la baieti ca daca te juri pe puscarie nu mai poti sa dai inapoi. deci marianske daca iti vrei premiul, stii cum sa procedezi. best of luck!

 • Darius voia sa filmeze ceva. Nu stia ce. Asa ca s-a gandit sa foloseasca camasa pe post de muza. S-a dus la magazin si a zis, dati-mi cea mai URATA camasa pe care o aveti. Si camasa avea patrate colorate pe ea. Asa ca, i-a venit ideea pentru aceasta capodopera cinematografica.

 • Da. Şi mie mi-a plăcut..ăăăăăă…tot. Te iubesc Darius, eşti cel mai tare, XOXOXOXO.

  Tot uit de blogul tău, dar noroc cu unul şi cu altul că mi-l mai arată, că să îţi citesc din nou textele minunate, XOXOXOXO.

  monica, next time > hawaii > 2000 EUR cu tot cu avion.

  Hudreo.. dă-mi mie cubul să ţi-l fac tetraedru. Vrei ? Normal că vrei.

 • Dar imi place camasa mult de tot, mai ales ca este purtata de tine in videoclip, si cu o semnatura pe ea – si totul este ok.
  Hai ca nu este greu, se poate
  Nu ca as vrea sa iau si camasa de pe tine

  ..

  -krystake

 • Mi-a venit o idee de cămaşă. Deci. Sunteţi atenţi ! Cu toţii, da ? Bun. Aşadar. Hm. Deci. Pe cămaşa respectivă… desenăm o chestie de genul uniţi punctele… mă urmăriţi ? Da ? Bun. Şi… punctele unite.. reprezintă o puţă mare desenată. Ce ziceţi ?

  Bineînţeles, în buzunarul de la piept se oferă pixuri / creioane / markere pentru doritorii de unit respectivele puncte.

 • @Darius Groza
  Te-as provoca la un concurs, nu stiu ce sa zic:
  Sa ma gandesc zilele acestea la un videoclip asemanator cu al tau, voi face unul cu camasa
  mea personala,
  Tu alegi juriul sa decida care este cel mai bun videoclip
  Cel care pierde trimite camasa
  Cum suna?
  -krystake

Sociale