Darius Hero

Țucu-mi suflețelul meu să-ți fut…

Ț

Voi ați văzut că pe LinkedIn absolut toată lumea este extraordinară?! Și recomandă pe toată lumea extraordinară din jur? Măi, să fie!

Așa că ne-am despărțit iară. Eu și cu Sia, zic. Ultima dată era ea de mine. Post-ultima dată – adică ulterior – eu de ea. Nu, nu este o chestie de cuplu de-a noastră, că tre’ să despărțim cu toții unii de ambii, până să se termine. N-avem dezvoltat vreun fetiș (că se poartă) din a ne da papucii. Deși suntem la un pas de a ieși eu bătut cu șlapul în public, dacă tot suntem în aria asta a încălțărilor, de bou cu ele ce sunt (cu încățările, negreșit).

Prima dată ne-am despărțit fiindcă eu urma s-o înșel, pare-se. Așa am fost informat, vă zic și eu ce-am înțeles. Iar acest fapt a fost bine marcat din timp cu fermoarul de la hanorac peste bot (al meu bot, al ei hanorac, cu catarama).

Iar a doua oară ne-am despărțit eu de ea, aparent după ce am eșuat în a o-nșela, de data asta alegându-mă doar cu o din aia de prins părul, peste bot. Iar când zic “aia”, mă refer la “din plastic, mare, cu dinți”, ca de vânat urși, doar că pentru plete. Care când m-a lovit, m-a mai și mușcat, că s-a deschis în aer. Intenționat, susțin eu.

A treia oară, când nu ne-am mai despărțit, deoarece eram deja despărțiți și epuizaserăm toate cele două posibilități de a ne despărți unul de cealaltă, respectiv una de celălalt, a aruncat de încheiere în mine cu ce?… CU CE?! Cu Pamfil.

Așa că nu se poate. Voi știți cum mie-mi place să întrețin o atmosferă calmă, în care e preferabil să nu ne batem cu poșetele-n aprozar. Un astfel de exemplu al echilibrului este dat zi de zi pe Jeg, la comentarii, unde indivizi docți dezbat echilibrat probleme de înaltă calitate culturală, fără să o ia pe arătură, da?…

Așa – ca să mă citez pe însumi – că nu se poate. S-a-ncheiat, deci. Boceli. Scâncete. Mai departe.

***

Fiin’că tot veni vorba de cultură (în special c-am tras-o eu de păr încoace pe ea, vorba, dar mai ales că ea, cultura, e trasă de păr)… io tot șăd de mă chiorăsc la treaba cu Cristian Neagoe și Piss Cocktail – The Saga creată în jurul lui. Micționez opinal abia acum, pentru că mi-era lene să deschid subiectul și să trebuiască să vă explic toată prosteala mai devreme; în schimb, în acest punct știți mai toți despre ce este vorba, fiindcă mai toți căscați gura la orice idioțenie ce mai apare pe la televizor.

Să-ncepem cu părerile tâmpite. Mai concret, să-ncepem.

Părerea “băut urină pe banii statului/banii mei“.
Eu, unul, sincer, ezit să mă arăt atât de surprins că România ar plăti pentru urină. Că, din punctul ăsta de vedere, s-au dus banii și pe căcaturi, da’ să nu politizăm. Dar, citând sursele (toate cele trei jurnalistice, cum se cuvine, adică Bădin din față, Bădin din spate, respectiv Bădin în general), omul purtător de cuvânt, inculpatul deci, ipotetic vorbind, ar bea urina prietenei. Corect? Păi, corect, că nu-i grețos, să-și bea singur urina.

Pe de altă parte, totuși, prietenă-sa, din câte-mi dau eu seama, e fotograf ocupat, că nu se poate nici epila singură inghinal, de atâta pozat. Am dovezi. Mă jur pe Flickr!

Atunci, mai exact, Cristian Neagoe nu bea de fapt pe banii statului. Dimpotrivă, el bea economisind banii statului, un răcoritor gratuit sau cel mult pe banii altcuiva – că nu l-o fi pus să plătească – dintr-o terță sursă, civilă, ne-guvernamentală, cu statut cetățenesc.

Părerea “cum vorbește ăsta așa la Internet, care mă reprezintă pe mine?!“. Păi, băăăi, Gâdeastanciutacu, dintre care cel din urmă ai blog și mi-ești atât de intim și o să-mi fii naș la nunta fără de mireasă (te-anunț pe această cale) și la divorțul așijderea… Haidi, bre, ca să ne esprimăm sinceramente. Care n-a mai zis și el cu pulă la viața lui și n-a mai împărtășit o neortodoxie cu vreo fată? Îi glumă serioasă aici. Păi, ne batem joc?! Nu ne-am pleznit fiecare nevasta, hai, măi, măcar o dată, măcar în joacă? Că nu-i rău, parol, mai ales dacă vroia. Pudijamesbonzii lu’ taica.

Părerea “păi, uite-te și tu la pizda asta, nu-ți crapă obrazul de rușine?“. Mi-e o jenă de pozele cu Neagoe prestând servicii de cosmetică și înfrumusețare, de mi-e greață să vă povestesc; în acest sens, mă ajută să vi le arăt, căci le-am găsit pe jos, legându-mi nevinovat șiretul, în drum spre Biserică. Zise jurnalistul, scos din context, desigur. Și de n-ar fi fost duminică, pe bune, nu m-ar fi deranjat atât, în numele Talălui și-al Fiului și-al Sfântului duh, Publish. Zic și eu, nu vreau să arătu cu degetul, Bădine, Bădine, esluxive, cum ești tu mai live ca Elodia, pe care-ai găsit-o, da’ era alta, un țigan, dar a fugit. Neîncetat te tot întreb, dar tu te-ntorci îmbufnat pe altă parte: de ce arăți tu mai departe pozele, care ți-e rușine de ele, mă refer, dacă nu le suporți?

Părerea “da’ ce mă interesează pe mine?”. Hopaaa, uite o părere bună. E și a mea.

***

NazyAndGay

[foto Dacian]

***

La Bucureșt.

DariusAndLadyInRed

[Talida devine fotograful oficial al Jeg.]

***

Amintind Europa…

RaininBruxelles

[Stanescu și prietenă devin fotografi oficiali în deplasări externe.]

***

Între timp, înapoi în cancelarie!…

La pușcărie cu derbedeii! Happy mamii mă-sii lor! Vivat Romanian Production of America, Diparmănt ov Calciurăl Dezvolteișăn Sectăr tu Perpendichiulăr Strit Against Obscenity!

132 comentarii

 • Ni că o pui şi eu pe a mea: alienmurderer@yahoo.com. Din solidaritate. Numa’ nu ne părăsi că se strică echilibrul şi se înclină blogul.

  ( de fapt îmi pun adresa din motiv de singurătate şi disperare. scrieţi-mi ! scrieţi-mi !!! )

 • Buna…
  In calitate de fiinta monstruoasa, de ingrozitoare facatoare de rau si sfidatoare a tuturor regulilor societatii si a valorilor morale ce dainuie prin ea, am decis sa imi protejez identitatea. Astfel, puteti sa va adresati mie apeland la pseudonimul Sia…sau Augustina….nu m-am decis inca…
  Navigand eu prin vasta lume a bloggurilor, am descoperit acest mirific loc, in care se discuta tragedia finalizarii unei tumultuoase povesti de amor (adica ar trebui, ca e cea mai importanta parte a articolului de fata, da’ vad ca totul a deviat….ma ocup acum de asta). Prin urmare, am decis ca este locul oportun pentru a solicita si eu niste sugestii in vederea continuarii umilei mele existente, care momentan este si ea umbrita de norul despartirii.
  Am sa incep rezumandu-mi mica mea istorioara: am intalnit si eu un om cu chip paros cu suflet mare, alaturi de care am trait o intensa poveste de dragoste de aproape 2 luni calendaristice. In momentul de fata, acesta m-a declarat fericita posesoare a unei perechi de papuci, cu care pot continua sa pasesc singura pe drumul vietii. Motivul?Nepotrivire de caracter! Huh??? Adica al lui cu al meu!!!
  DA! Pledez vinovat in fata voastra, Onorata Curte a cititorilor de jeguri. Sunt o persoana impulsiva si sangeroasa. Am avut o tentativa esuata de crima pasionala, care s-a soldat cu ranirea fragilei persoane pe care o iubesc nespus. Armele? Un fermoar si o clema de par (nu a fost vorba de niciun Pamfil!!!!). Locul? Acceleratul Bucuresti Nord-Cluj Napoca, data 09-08-2008, vagon 2, cls. 2, locul 48, undeva in intervalul 19:30-3:56. Acestea sunt dovezile care atesta monstruozitatea fiintei mele: http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=304122016 , iar daca as avea niscaiva cunostinte in Photoshop, as putea reda si halul in care mi-am adus persoana care mi-a fost aproape timp de 2 luni fara cateva zile…
  Da…aceasta sunt eu…o forta negativa care umbreste armonia Terrei, pleava a societatii si un spin intre coastele idolului vostru, o bucatica de materie fecala, in ploaia destinului…
  Ce vreau? Ei bine,mizez pe bunavointa voastra….eu, un suflet chinuit dupa gratiile iubirii, solicit modalitati interactive si ieftine ( pentru a ma simti in continuare ca alaturi de fostul meu suflet pereche) de umplere a spatiului temporal gol pe care inainte il ocupa povestea de iubire rezumata mai sus. Mentionez ca spatiul de care dispun nu imi permite sa apelez la gradinarit sau la achizitionat animale de companie (sa stau acasa sa ingras matze, hamsteri,etc…), asa ca veniti si voi cu idei mai creative.
  Semnat:
  …..un suflet ratacit…

  P.S.: Mentionez ca as avea nevoie de idei pt umplut aproximativ 13-15h, dintre care aproximativ 8h se desfasoara pe parcursul austerei nopti!
  Va multumesc anticipat!

 • Sia, nu dispera. Te rog eu si, probabil, te rugam cu totii. Ai fost sursa de inspiratie a magariului care te-a desnudat in public (recte Darius) si sursa de nesfirsita incintare, in directa consecinta!, pentru noi toti astilaltii care am shezut pe blogu-i, ca sa citim ce-a (re)produs. Jegul s-a revigorat prin Sia. Muzo!!!

  Mie apelul asta mi-a rupt inima. Sincer.

 • linku nu merge… ai putea sa pui poze pe alte site-uri… mai putin hi5… ca asta deja e renumit pentru cocalari si pitzipoance… si ma gandesc ca nu esti nici-una nici alta…

  Apoi o intrebare… VOI SUNTETI NORMALI?!?!?!?!?!?!!?
  Sau maestrul JEG in cautari de noi subiecte nu le gaseste si prin urmare le reincalzeste pe alea vechi 😀
  Adica acu urmeaza sa vedem poze cu tine cu acelasi buchet de plastic si aceleasi bomboane?
  Adicatelea sa chiama ca ti-o plateste cu aceeasi moneda…

 • Fătuca a pus Hi5 din perspectiva că mai penibil nu se putea, bănuiesc. Cum spuneam: a funcţionat. 😛 Şi mere linku’ (zic eu, din nefericire).

 • da si mie atunci un link functional… sau ceva…. ca sa ma dumiresc ce vrea sa zica…

 • frate… mie imi deschide pagina de home a lu Hi5 asta (bleah….bleah… bleah) si nu-mi arata nimica… Cica sa ma inregistrez… Sa moara ei ca ashea tre sa fac…

 • 1. Ştiu eu Photoshop şi particip cu dragă inimă la un proiect în care să-i ataşăm Dariusului bube. Pe cur.
  2. M-am prins. Ăla mototolit din poză e numărul de telefon. E cu 0264 ? Da ? Pot să sun ? Pot ? Da ? Mulţumesc.

 • jeee…. sa dau click pe el….. Aaaaa…. nu m-am gandit…. Ce destept suntem noi…Putem sa te atingem?

  Mars d-acilea cu sfaturi din astea…

 • ai de capu meu…. io-s singuru fraier care nu poa sa acceseze linku lu pestele sarat….

 • Mda… curiozitatea a omorat pisica…
  Na ca m-am inregistrat…
  Ashea.. si?
  Sunt dezamagit de poze….
  Darius, n-ai invatat-o si tu pe fata asta sa faca niste poze mai misto in alea 2 luni fara cateva zile in care v-ati iubit intens?

  Sia draga … nu dispera…
  Ca activitati de omorat timpul propun:
  – fotbal in sala ( e misto, reconfortant, se transpira mult, mai ales pe vremea asta)
  – tenis la perete ( o racheta 2 mingi si un perete; dai cu mingea in perete si cu racheta in minge ore in sir; calmeaza mintea, limpezeste spiritul)
  – recuperari creante ( avem un client pe la Cluj care are sa ne dea ceva bani… mai multi; ii recuperezi, iti dam si tie de-o ciocolata… mai mare ashea)

 • draga sia, eu iti recomand sa te mariti cu hudrea, bibli, basty sau geretus. uiti instant de jeg.

 • Total de acord cu Monica. Noroc cu tine, Sia, ca altfel nu eram inca aici si citeam povesti plicticoase despre cum se plimba simpaticul paros pe autostrazi sau autostrade (dupa caz). Noptile iti vor fi clar ocupate de telefoanele disperate si plansetele fierbiti ale maimutzei care va incerca in fel si chip sa-si revigoreze simtul tastaturii inspirat de estrogenul persoanei dvs.

 • zau? hmmm, tu ca fan adevarat sigur iti imiti idolii. va fi destul de greu sa te lupti cu burtica si parul pe care le-ai acumulat din dragoste de jeg si in loc sa pui tate si sa te epilezi. basca sa te vopsesti blonda si sa iti pui lentile de contact.

 • Dariuse, văd că nu ai de gând să ştergi adresa mea de email, Darius Groza, August 13th, 2008 la 4:45 pm.
  Eu o iau ca o declaraţie împotriva mea, pe care o consider şi absolut gratuită. Nu-mi rămâne decât să abandonez acea adresă şi să refac toate site-urile pe altă adresă. Gestul tău a fost foarte urât şi nu-l pot trece cu vederea, mai ales că ţi-am dat o şansă să o ştergi.

 • ia uite, ce chestie! azi dimineata ti-am citit mandretea de articol si descoperisem o greseala gramatica asa ca am intrat acu mai spre seara-noapte sa comentez cu rautate (ca un monstru ce sunt, tzzz) ca Darius, cel care admonesteaza superior ici si colo bloggerii mai nestiutori, deci da, tocmai el, face asemenea greseli de novice. Dar a fost prea tarziu caci greseala fusese corectata intre timp. A fost cat pe ce!

 • Vezi tu tăt biciuit, zevzecule! Revenind la ofensiva Siei. Să ne concentrăm pe asta în cele ce urmează şi să rămână Darius să povestească cu alţi cetitori pe jegul nou. Sau o să vorbesc eu singur p-acilea. Hai că v-aştept.

 • Hudrea, sunt alaturi de tine! Sa discutam in continuare despre mine! E mult mai interesant, din punctul meu de vedere!!!!:)) mai ales ca jegul m-a facut sa par o persoana atat de controversata, cu o personalitate indoielnica…

Sociale