Darius Hero

Țucu-mi suflețelul meu să-ți fut…

Ț

Voi ați văzut că pe LinkedIn absolut toată lumea este extraordinară?! Și recomandă pe toată lumea extraordinară din jur? Măi, să fie!

Așa că ne-am despărțit iară. Eu și cu Sia, zic. Ultima dată era ea de mine. Post-ultima dată – adică ulterior – eu de ea. Nu, nu este o chestie de cuplu de-a noastră, că tre’ să despărțim cu toții unii de ambii, până să se termine. N-avem dezvoltat vreun fetiș (că se poartă) din a ne da papucii. Deși suntem la un pas de a ieși eu bătut cu șlapul în public, dacă tot suntem în aria asta a încălțărilor, de bou cu ele ce sunt (cu încățările, negreșit).

Prima dată ne-am despărțit fiindcă eu urma s-o înșel, pare-se. Așa am fost informat, vă zic și eu ce-am înțeles. Iar acest fapt a fost bine marcat din timp cu fermoarul de la hanorac peste bot (al meu bot, al ei hanorac, cu catarama).

Iar a doua oară ne-am despărțit eu de ea, aparent după ce am eșuat în a o-nșela, de data asta alegându-mă doar cu o din aia de prins părul, peste bot. Iar când zic “aia”, mă refer la “din plastic, mare, cu dinți”, ca de vânat urși, doar că pentru plete. Care când m-a lovit, m-a mai și mușcat, că s-a deschis în aer. Intenționat, susțin eu.

A treia oară, când nu ne-am mai despărțit, deoarece eram deja despărțiți și epuizaserăm toate cele două posibilități de a ne despărți unul de cealaltă, respectiv una de celălalt, a aruncat de încheiere în mine cu ce?… CU CE?! Cu Pamfil.

Așa că nu se poate. Voi știți cum mie-mi place să întrețin o atmosferă calmă, în care e preferabil să nu ne batem cu poșetele-n aprozar. Un astfel de exemplu al echilibrului este dat zi de zi pe Jeg, la comentarii, unde indivizi docți dezbat echilibrat probleme de înaltă calitate culturală, fără să o ia pe arătură, da?…

Așa – ca să mă citez pe însumi – că nu se poate. S-a-ncheiat, deci. Boceli. Scâncete. Mai departe.

***

Fiin’că tot veni vorba de cultură (în special c-am tras-o eu de păr încoace pe ea, vorba, dar mai ales că ea, cultura, e trasă de păr)… io tot șăd de mă chiorăsc la treaba cu Cristian Neagoe și Piss Cocktail – The Saga creată în jurul lui. Micționez opinal abia acum, pentru că mi-era lene să deschid subiectul și să trebuiască să vă explic toată prosteala mai devreme; în schimb, în acest punct știți mai toți despre ce este vorba, fiindcă mai toți căscați gura la orice idioțenie ce mai apare pe la televizor.

Să-ncepem cu părerile tâmpite. Mai concret, să-ncepem.

Părerea “băut urină pe banii statului/banii mei“.
Eu, unul, sincer, ezit să mă arăt atât de surprins că România ar plăti pentru urină. Că, din punctul ăsta de vedere, s-au dus banii și pe căcaturi, da’ să nu politizăm. Dar, citând sursele (toate cele trei jurnalistice, cum se cuvine, adică Bădin din față, Bădin din spate, respectiv Bădin în general), omul purtător de cuvânt, inculpatul deci, ipotetic vorbind, ar bea urina prietenei. Corect? Păi, corect, că nu-i grețos, să-și bea singur urina.

Pe de altă parte, totuși, prietenă-sa, din câte-mi dau eu seama, e fotograf ocupat, că nu se poate nici epila singură inghinal, de atâta pozat. Am dovezi. Mă jur pe Flickr!

Atunci, mai exact, Cristian Neagoe nu bea de fapt pe banii statului. Dimpotrivă, el bea economisind banii statului, un răcoritor gratuit sau cel mult pe banii altcuiva – că nu l-o fi pus să plătească – dintr-o terță sursă, civilă, ne-guvernamentală, cu statut cetățenesc.

Părerea “cum vorbește ăsta așa la Internet, care mă reprezintă pe mine?!“. Păi, băăăi, Gâdeastanciutacu, dintre care cel din urmă ai blog și mi-ești atât de intim și o să-mi fii naș la nunta fără de mireasă (te-anunț pe această cale) și la divorțul așijderea… Haidi, bre, ca să ne esprimăm sinceramente. Care n-a mai zis și el cu pulă la viața lui și n-a mai împărtășit o neortodoxie cu vreo fată? Îi glumă serioasă aici. Păi, ne batem joc?! Nu ne-am pleznit fiecare nevasta, hai, măi, măcar o dată, măcar în joacă? Că nu-i rău, parol, mai ales dacă vroia. Pudijamesbonzii lu’ taica.

Părerea “păi, uite-te și tu la pizda asta, nu-ți crapă obrazul de rușine?“. Mi-e o jenă de pozele cu Neagoe prestând servicii de cosmetică și înfrumusețare, de mi-e greață să vă povestesc; în acest sens, mă ajută să vi le arăt, căci le-am găsit pe jos, legându-mi nevinovat șiretul, în drum spre Biserică. Zise jurnalistul, scos din context, desigur. Și de n-ar fi fost duminică, pe bune, nu m-ar fi deranjat atât, în numele Talălui și-al Fiului și-al Sfântului duh, Publish. Zic și eu, nu vreau să arătu cu degetul, Bădine, Bădine, esluxive, cum ești tu mai live ca Elodia, pe care-ai găsit-o, da’ era alta, un țigan, dar a fugit. Neîncetat te tot întreb, dar tu te-ntorci îmbufnat pe altă parte: de ce arăți tu mai departe pozele, care ți-e rușine de ele, mă refer, dacă nu le suporți?

Părerea “da’ ce mă interesează pe mine?”. Hopaaa, uite o părere bună. E și a mea.

***

NazyAndGay

[foto Dacian]

***

La Bucureșt.

DariusAndLadyInRed

[Talida devine fotograful oficial al Jeg.]

***

Amintind Europa…

RaininBruxelles

[Stanescu și prietenă devin fotografi oficiali în deplasări externe.]

***

Între timp, înapoi în cancelarie!…

La pușcărie cu derbedeii! Happy mamii mă-sii lor! Vivat Romanian Production of America, Diparmănt ov Calciurăl Dezvolteișăn Sectăr tu Perpendichiulăr Strit Against Obscenity!

132 comentarii

 • fac eu un algoritm de sortare pentru monici. metoda bulelor, ca-i simpla.
  le punem intr-o matrice si luam un criteriu de sortare.

 • Groză, eşti prostule! Preferai să zic că eşti un narcisist, un egoist şi-un spurcat, cum rezultă de fapt? Bestie nerecunoascătoare. Las’ că vezi tu analiză la următorul jeg. Şi “bănui” ăla ai vrut să fie “bănuiesc” de fapt, da’ nu ţi-ai găsit literele pe moment, în inerţia emoţiei, aşa-i? Nu că n-ai ştii. Recunoaşte. Amu. Aici. Să vadă tăţ’.

  Dragul de Kraki. Aprob pozitiv tăt ce-ai zis. Şi io mă întreb la fel. De ce nu-i ca-n engleză? Şi şi cu nervii-ţi empatizez. Da’ fără pastile că ni ce-au făcut din V. Stan şi V.C. Tudor.

  Şi şi Dacian are dreptate, da.

  monica, dacă o monică îi cu m (mic, de la monstru) şi cealaltă Monică îi cu M (mare), de ce la plural le scriem (adică tu) cu M (Monicile)? Şi dacă mai apare o Mmonică, pe aia cu ce mM (mama Mă-sii) o scriem?

  Monica, e Hudrea, fără coadă de maimuţă (@). “Joey doesn’t share food!”. În rest, nu-i bai, chill.

  Da’ de spurcat nu se mai spurcă nimeni cu nimeni p-acilea? Ce-i aici, jegtă de secoşi?

 • când colo, Darius o avut grija să preintampine astfel de calamităţi confuzionale: doară precizează claaar că sus se completează altceva decât prenumele.monico, sunt alături de tine, din solidaritate monicească, desigur!
  PS: noi comentăm aici la un post care are cu totul alt subiect, haidaţi să fim conştienţi cu toţii!

 • Domnu’Hudrea, am zis să mă conformez regulilor nestabilite de nimeni pe bloguri şi, la comentariu, dacă mă adresez cuiva să-i pun un arondel înainte de nume. Cum erai primul în enumerarea mea, ai crezut că-ţi aparţine coada de gibon. No nu-i aşa. E pentru tăţi! Dacă am greşit amarnic, îmi cer iertare, că nu am chef să iasă cu spurcături.

 • Monicile sînt cu M mare deoarece sînt la început de frază. hudreo.

  PS: da, sintem pe arătură rău de tot. Dacă noi nu ne schimbăm felul la comentarii, poate dorește Darius să schimbe postul…? Nu ne adecvăm noi la dînsul, ci dînsul la noi. Tirania democratică a comentatorilor. Ce zici, Dariuse?

 • Offff…
  “Domnu’Hudrea, am zis să mă conformez regulilor nestabilite de nimeni pe bloguri şi, la comentariu, dacă mă adresez cuiva să-i pun un arondel înainte de nume.”

  Dar care e monica majoră şi care minoră?

 • “derbedeii aceia au plecat ieri dupa-amiaza, spre seara, cand eu eu filmam azi-noapte”… genial…
  brainwashing experience pe strada din fata blocului de la interesectia cu terasa de vizavi de unde locuiesc oameni un-happy

 • @Darius ( ca sa respect… legea cu arondelu’)….
  La emisiunea de care zici…boii i-au facut un mare serviciu d-lui presupus bautor de pisat…
  Da ce nu inteleg io… Daca bea pisat ( nu ca ar bea…el zice ca nu)… cu ce ne fute pe noi grija?!?
  Il bea pe-al nostru ( io i l-as vinde… as mai scoate niste bani)?
  Il bea cu gura noastra ( bleah)?
  Nu… deci… de ce ne fute grija…

 • bey geretus, stii vorba lu’ poietu’ ala : suntem cei mai virili si sexosi dintre traci.

 • si dobitocu ala… care a facut filmulet-u… cine pana mea e frate?
  Cat e el de afectat de peretii lu’ peste…Cum si-a amanat el zboru spre canada si intalnirile cu clientii (!?) ca sa filmeze kktu asta…

 • Bah… cum dracu se face ca toti astia care emigreaza… in special in USA…se transforma frate in complet alti oameni…
  Am avut ocazia sa vb cu diverse persoane emigrate (sau care au stat o perioada mai mare de timp in USA sau Franta sau whatever) si nu-mi venea sa cred cat snobism de prost gust afiseaza…
  Ei sunt subit mai snobi ca bastinasii, pe motiv ca asa e trendy frate…
  Americanii de rand… ii doare in basca… Romanii emigrati?!? Noooo… ei sunt miezu… (lui kkt desigur)

 • nu draga. asa sunt si acasa. doar ca acasa snobii se dau mari ca sunt ramasi in tara in timp ce snobii din strainatate se dau mari ca au fugit din tara. de aici si viciul de perceptie. totusi, ca sa ii apar pe snobii de afara, tin sa observ ca macar snobii emigrati nu se afiseaza la televiziuni si pe bloguri. 🙂

 • geretus, ce lege? Nu-i nici o lege cu arondelul, terminaţi cu prostiile. Tocmai reuşirăm să-şi scoată maimuţa coada de pe jeg şi voi umblaţi iar cu maimuţa vopsită.

  toader a surprins esenţa şi de data asta. Chirilă, Hotel Cişmigiu, americani, ştiţi voi.

  Darius, te anunţ că pregătim o conspiraţie. Îţi spun din timp, să nu zici că te-am lucrat mişeleşte, pe flancuri. Noi ceilalţi oameni de bine care ne aflăm pe spaţiul ăsta virtual şi care formăm deja comunitatea (nu-i aşa?) jeg îţi vom lua jegul de sub picioare. Căci, Jegul, dragă Darius, nu-i al tău, ci al….ştii tu. Mai multe detalii, nu chiar aşa curând.

 • Darius… ce zici daca te suna tipele alea de pe scara de la metrou sa-ti ceara socoteala ca le-ai folosit imaginea… pe post de fundal ca sa-ti expui tu fizicu gratios?

 • A philosophy professor walks in to give his class their final. Placing his chair on his desk the professor instructs the class, “Using every applicable thing you’ve learned in this course, prove to me that this chair DOES NOT EXIST.”

  So, pencils are writing and erasers are erasing, students are preparing to embark on novels proving that this chair doesn’t exist, except for one student. He spends thirty seconds writing his answer, then turns his final in to the astonishment of his peers.

  Time goes by, and the day comes when all the students get their final grades … and to the amazment of the class, the student who wrote for thirty seconds gets the highest grade in the class.

  His answer to the question: “What chair?”

  toader, sari cu un id de mess (YM:adihudrea), avem nevoie şi de tine. Basty e deja la bord. La fel şi kraki. Mai lipseşte biblio, geretus. V-aştept.

 • Eu nu stau pe mess. Experienţa mea internaută a început cu IRC-ul şi cu mess-ul. Stăteam de vorbă până la 4 dimineaţa, era un drog… nu mai vreau după ce am scăpat.

 • Bibliotecaru | [s-a supărat, măgarele]@yahoo.com – hai, că-s curios ce se petrece, ca apoi să pedepsesc pe cineva; instalează-ţ’.

 • Da? Facem puci? Minunat. Acum aflu si eu. Sa-mi ziceti ce trebuie sa fac, unde si cind. Cui – e deja clar. Jegului. Nu sariti, loazelor, ca probabil ii vom face cu totii.

  Se-nsoara Hudrea? Si moniuca aia cine e? O fi vreo cunostinta de-a lui toasder…

 • Măi Darius, păi pe mine deja m-ai pedepsit oferind adresa mea de email în mod public. Poate nu vroiam să o ştie întreg universul cosmic. Mulţam mult! Aşa îmi trebuie.

 • Stai liniştit că nici dracu n-o să-ţi scrie epistole. Îţi zic din experienţa proprie. În afară de toader. El scrie tuturor. Nu zic şi ce scrie, că nu-i frumos.

 • De fapt o grăbeşti pe a mea, că asta înseamnă că mâine o să primesc iar 500 de spamuri şi facturi de tip fishing. Fă bine şi o şterge de acolo…

 • In timp ce majoritatea romanilor incearca sa uite ce a insemnat regimul comunist pentru Romania, circa 30% dintre studenti considera ca, in tara noastra, era mai bine inainte de 1989, arata un studiu realizat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale. Potrivit sociologilor, aceasta categorie de studenti este ignoranta, nu deosebeste regimul autoritar de cel democratic si este nemultumita de societatea actuala. Criteriile pe baza carora studentii si-au exprimat simpatia pentru Romania comunista sunt performanta sistemului educational si nivelul de trai. In plus, potrivit studiului, o treime dintre studenti ar prefera instaurarea unui regim autoritar daca acesta ar asigura cresterea nivelului de trai al populatiei si doar 24% dintre studenti nu ar aproba, sub nici o forma, o dictatura.

 • @ toader
  “o treime dintre studenti ar prefera instaurarea unui regim autoritar daca…”

  Să o spunem pe aia dreaptă, 90% din cetăţenii acestei ţări ar înghiţii orice pentru ca să trăiască în huzur. Acest adevăr a fost dovedit de nenumărate ori în istorie şi actualitate.

 • Pe acest site există o celulă puternică și sănătoasă de am-treabă-dar-nu-și-chef-de-dînsa. toader a fost primul care a îndrăznit să recunoască, ba chiar mai mult, să exemplifice.

  toader, ești un curajos. Coming out, so fearless…! M-am zbîrlit de admirație 🙂 Vin și eu să zic că-s ca toader. N-am cum exemplifica, din păcate. Cine se mai bagă la noi în celulă?

 • Mi-am dat seama că de fapt eu trăiesc în umbra voastră. Ce trăiri şi simţiri profunde experimentaţi voi, pe când în capul la mine iegzistă doar ţâţe şi cururi. Şi ocazionala nevoie de a mânca.

 • Basty, primești card de membru, ho! Virtual cardul, cît și membrul. Jumătatea Hudrea se va ocupa de detalii – vă rog să-l anunțați voi, că eu n-am de gînd – , dacă tot vă strînge ca pe pui, la dînsul în mess.

  Darius nu mai dzîce ni’ca?! Comentatorii săi se grupează, se celulesc și se clubesc la el pe blog și el n-are nimic de zis?!?!?! Ceciudat, dom’ne, ceciudat…

 • Uite că spun eu ceva. Cum văd că domnul Groza nu face nici un efort să scoată acea adresă de email, mă văd nevoit să părăsesc acest blog.

  Ba bai

Sociale