Darius Hero

Întâmplarea face să fiu un imbecil…

Î

Da’-n rest, toate neghiobiile sunt întreprinse foarte calculat și nu le las pe niciuna la voia neprevăzutului, ferească sfântu’ să-mi iasă ceva bine.

Am reușit în sfârșit să intru într-un ritm relațional coerent, șlefuit de-a lungul anilor de eșec perpetuu: îmi găsesc fătuci, le cuceresc (un procedeu devenit deja o formalitate), după care mă părăsesc pentru fostul.

Am devenit într-atât de iscusit, încât reușesc să îndeplinesc din oficiu funcția de petic emoțional pentru toate amețitele, motiv pentru care așa mi le și găsesc, defecte, că altfel fut workflow-ul.

Cam în clipita în care ar trebui să mă resemnez să renunț, eu purced temerar în a le cuceri a doua oară, de data asta cu mici eforturi și cheltuieli, trecând astfel în etapa secundă a interacțiunii noastre, cunoscută și drept relația în sine.

Ca ulterior să mă înșele, desigur, toate sub vigilența zâmbetului meu tâmp.

În viziunea scurtării acestui proces, în care domnișoarele mă aleg pe mine din mai multe chei, pe viitor mă voi distribui la pachet cu alți indivizi recomandați cu care să mă înșele pe parcurs, ca să nu aibă dificultăți în a-și găsi alternative la mine și eventual să-mi fie chiar prieteni apropiați. Fiindcă-mi vine tot mai complicat să trebuiască să mă împrietenesc cu ei ulterior aventurii pe care o au.

Doamnele Jeg din viața mea parcurg astfel un traseu bine definit de mine prin cicatrici sufletești, epuizând în primele șase luni majoritatea ororilor abjecte la care mă pot dânsele supune, umilințe pe care eu le apreciez prostește, luate aproape ca pe niște favoruri care mi-ar fi făcute.

Statistic vorbind, majoritatea acestor contracte dintre mine și bambine expiră în mai puțin de un an, odată ce sunt prea obosit a-mi mai târî orgoliul și mă rostogolesc ca să mor în mine, pe-o parte. Ș-atunci trebuie să mă grăbesc în a înghiți toate măcăriile, ca să nu rămână vreuna și să se sleiască-n farfurie.

Ultima a fost binecunoscuta Pălăristă, înaintea dânsei au mai contat câte-o Timeă, câte-o Sie, câte-o Jutkă, câte-o Păstaie, câte-o Paulă și proverbiala Lia (care mai-mai se și-nsoară cu domnul de bine pentru care m-a lăsat).

Privind așa în urmă, sunt convins că aș putea administra mai multe nereușite deodată. Aș putea avea câte una în fiecare oraș… cu care nu-mi iese.

Recent am descoperit în noroi lucind încă o Adă, ceea ce mă avantajează, că fac o tranziție ușoară de la precedenta. Trestiuța vulnerabilă este greșeala perfectă, ușor compromisă, legând o prea strânsă amiciție îndelungată cu Sorel, or io nu am ambiția de a mă duce week-end de week-end la țară-n Hațeg, să plivim la grădină până-ntunecă și să smulg buruieni din fața blocului de nefamiliști, de pântre seringile colegilor de clasă ale ăstora doi.

Dar, cum menționam, convingerea mea este că o să iau un balot tura asta, să văd cum se cerne. Mai există o nestemată în Capitală, cu aia plănuiesc să văd Praga, singurul loc în care n-am apucat să o conving pe niciuna dintre celălalte să mă urmeze.

Cred că strategia mea va fi să-mi canalizez resursele pe segmente bine delimitate: o borfetă să primească numa’ JÄger, o alta, trează, să primească numa’ sex, o a treia să mă însoțească de colo-colo, încă una să-mi fie muză într-ale scrisului și să accepte s-o disec articol de articol.

Două lucruri, ambele grave pentru fizic și spirit, se pot întâmpla: fie am o iubită cumulativă, luând câte puțintel din fiecare și să întemeiez în timp micul meu harem, da’ cu o diviziune a muncii clar stabilită, fie între ele-mi găsesc una, aia ideală, care ba îmi face de mâncare fără s-o fut, ba mă fute fără s-o-mbăt, ba mă-mbată fără să trebuiască să-i plătesc. Și nu mârâie dimineața, pentru că IO trebuie să mă duc la serviciu și strânge după ea și pune cănile-n chiuvetă.

Un prim vestitor a ceea ce se construiește-ntr-o solidă dereglare comportamentală: azi mi-am găsit un floc cărunt.

***

[Dăm lucrare din toată materia, la Registrul Diverse!]

***

[Primit la redacție de la eterna Raluca, din vreun cămin.]

93 comentarii

 • Femeia ideala nu exista :)). Spunea cineva ca de fapt fiecare femeie de pe pamant e doar o copie imperfecta a idealului

 • Domnule Darius,

  Sus, jos, sunt poziţii relative şi nu absolute.

  De exemplu, “a coborî” dintr-un lift este acelaşi lucru cu a te extrage din el, a-l părăsi, a ieşi din el (“a ieşi afară”, deşi eşti tot “înăuntru”, pentru că rămâi în clădire), a descăleca la un anumit etaj. Dacă luăm o clădire cu parter şi două etaje. Avem etajul de sus şi etajul de jos, respectiv etajul 2 şi etajul 1, adică sus şi jos. Are o logică să întrebi în liftul imobilului, “cobori sus sau cobori jos”, pentru că poziţia se relativizează faţă de un punct de reper care, la rândul lui, este relativ la poziţia proprie. În plus, cineva care spune “Cobor jos” nu se referă la faptul că nu coboară sus, ci la “jos” cu înţelesul, de exemplu, de “în faţa blocului”.

  În concluzie, atunci când “sus” şi “jos”, “înăuntru” şi “afară sau “înapoi” definesc un anumit loc subînţeles, nu are de ce să fie un pleonasm. Eu cred că aceste formulări ar trebui acceptate.

 • Despre femeile care se împacă cu fostul… păi sunteţi un aşa numit “talisman”. Dacă se află, orice femeie care se ceartă cu prietenul va apela la domnia voastră pentru o partidă de sex, desigur, una ce va aduce cu sine împăcarea cu “ex-ul” (căci ăsta va fi scopul). Nu veţi putea păstra femeile, dar veţi avea parte de sex nelimitat.

 • Cum îţi permiţi, scârnăvie?! Desigur că sunt pleonasme. Teoria dumitale e aproape la fel de tâmpită a a prietenului vecinei Tina, Vasile, care zice că în spaţiu poţi folosi aceste pleonasme, că spaţiul e nu-ştiu-cum.

  Luându-ne după definiţia concretă. Însă, există excepţiile în care, din fluenţa vorbirii, se adaugă direcţia. Vorba ta, cobor jos, din bloc, în faţa lui, însă asta s-a împământenic aşa. Nu înseamnă că nu e tot greşit. Pentru că, dacă n-ar suna dubios acuma, că ne-am obişnuit aşa, ai putea zice: Mami, cobor. Acuma, dacă eşti în lift, şi eşti între etaje, blocat şi deschizi uşile şi te caţeri de la patru, la ăla de la cine, ok, atunci cobori din lift şi cobori sus. Bine?

  Accept teoria cu sexul nelimitat, cercetând-o. Mmmm!

 • Măi Bija,
  Violenţa de limbaj este specifică oamenilor lipsiţi de inteligenţă care nu pot argumenta altfel. 😀

  Atunci când cineva spune “mă duc sus” sau “mă duc afară”, nu determină prin acest “sus”/”jos”, sau “înăuntru”/”afară” un spaţiu care posedă această informaţie relativă, ci determină un loc foarte bine menţionat. Din acest motiv este şi folosit şi apare folosirea sa. Din acest motiv are sens şi “avansaţi înainte”, pentru că acel avansaţi, oricât ar părea de similar, nu este acelaşi lucru cu înaintaţi, tocmai pentru că se relativizează mişcarea la ceea ce face cel care vorbeşte.

  “Urc sus” înseamnă de fapt “urc spre locul denumit sus”, este diferit de “urc acolo”, pentru că “acolo” trebui să-l identifici, eventual prin arătare cu degetul. Locul este subînţeles şi are rost cât timp vorbitorul înţelege exact despre ce este vorba. Verificarea a ceea ce spun eu… este banală. Este îndeajuns a se observă că atunci când vorbeşti cu cineva (de exemplu la telefon) care habar nu are unde eşti şi el nu poate indica exact ce se exprimă prin “sus”, “jos” sau “afară” “înăuntru” şi aşa mai departe, niciodată nu va exista tentaţia să spui “ies afară”, “cobor jos”, întotdeauna locul se va identifica concret. Eu nu am auzit pe nimeni spunând “intru înăuntru şi pierd semnalul la mobil”, toţi spun că “intră la metrou” sau în tunel, sau în rectul vacii nebune… mă rog, în locuri fără semnal la mobil.

  Dacă veţi analiza aceste greşeli în vorbirea reală (la faţa locului), veţi vedea că ele indică un loc identificabil. “Jos” este o formă precum “p’afară” sau “prin oraş” sau “cu băieţii la o bere”… “Jos” înseamnă pentru cel căruia i se comunică informaţia de fapt “în faţa blocului pe bară” (sau locul efectiv unde se duce cel care se duce “jos”) şi nu o direcţie. Desigur, nu întâmplător locul desemnat este în concordanţă şi cu direcţia…

 • … ca sa nu mai vorbim de expresiile “o iei sus“ sau “o iei jos“ ? Deci intrebarile sunt legitime, nici vorba de pleonasm, avem nevoie de clarificari.

  Bai, am avut si eu un amic in situatia ta. Stii cum a rezolvat problema, definitiv ?
  A lasat dracului femeile si acum e fericit cu baieti. Brrrr… nu mai e amicul meu, dar el cica e fericit. Vrei telefonul lui ? 🙂

 • O fi pentru că te-ai îngrăşat? N-ai mai dat check in la sală cam de multişor.

  Bineînţeles, ar mai fi şi cazul licenţei poetice. Şi cum românul s-a născut poet, maltratarea limbii mioritice este un sport naţional unanim acceptat.

  Cobori în jos, Luceafăr blând, alunecând pe-o rază, pătrunde-n casă şi în gând, orgazmu-mi luminează!

 • Toată teoria ta mi-e foarte cunoscută. De cele mai multe ori am auzit-o la amici în floarea vârstei, așa cum ești și tu, chiar înainte să o cunoască pe EA, viitoarea mamă a copiilor lor. Mai sunt câteva cazuri când, de la o anumită vârstă, teoria devine utopie. Mno, eu zic că sună bine aia cu sexul nelimitat. Succes!

 • de acum in colo vei fi nevoit sa te exprimi in… vectori de miscare. ca sa stim clar in jurul carui sistem de referinta inertial catadicsesti a te roti, care e tot un fel de deplasare, in sus sau in jos, inainte sau inapoi, dar intotdeauna ciclica, aceeasi

 • Mi-e mila de situatie,nu de adevar. Ce o sa retina toata lumea(posibilele naive) din povestea cu istoria ta de relatii nereusite e ca mai vrei sa mergi cu una la Praga si ea stie ca te va parasi in parcurs de un an. Eu gandind pozitiv,zic ca:bine a fii,ma !

 • Nu.

  Trebuie găsit şi smuls de unde se află. În condiţiile în care asta îi o versiune sucită la a fi pus deoparte, atunci da.

 • Pari a fi unul dintre putinii care au gasit constanta in viata amoroasa. Complimente.

 • ce e bine în toată căcănăria asta e că a le cuceri pe respectivele fătuci a devenit deja o formalitate pentru tine.

  în rest, nu cunosc cuvintele: acetui, măcăriile, înainte, îndelugantă.

  a, ps. tu cînd zici ‘floc’ te referi la părul de pe ţeastă? că parcă acolo unde e adevărata ţară a flocilor genuini mărturisisei colectivului că te razi.
  deci cum e?

 • În primul rând că desigur că nu ştiu despre ce vorbeşti, iar măcării aşa am vrut, în onoarea lui Marius Iulian Bulia, care e prost şi zice lucrurilor greşit.

  Şi ca să mă rad în zona pubiană a flocilor, trebuie să crească ce rad, nu? Unul a crescut alb.

 • in alta ordine de idei: coiut, sezi bland in clujul tau si nu le mai plimba pe piste tot, ca o fi si nefututul asta contagios si daca tot nufuti prin toata lumea scazi natalitatea si n-o sa mai fie negruti de muncit in fabrici si creste pretul fortei de munca si, deci, pretul la basceti si componente pc si paine alba si mobila si castraveti si ne ducem pe pula, futu-te-n inima care n-ai lasa de la tine sa le servesti cu macar un colt de pula. hapsane!

 • Cum se gasesc cei mai buni poeti numai in buda…
  Nu mai sta trist, Darius, pentru ca fetele de admira, ce-ti mai trebuie iubire? 🙂

 • Hai, mai, Darius, mai! Fruntea sus!

  Cu anuntul asta public ca esti freelance lover, o sa ploua cu oferte. Ca doar de asta ti-ai zis oful pe net.

  Auzi, este posibil ca aceasta tragica ruptura sa aiba vreo legatura cu articolul in care tot dai cu flocu-n sus si-n jos, acelasi articol in care iti pomenesti si iubita? Daca nu i-o fi placut?

 • Io insist cu propunerea mea. I-am vorbit despre tine şi a zis că te place, că lui îi plac ăştia mai durdulii şi cu un coi răsucit.
  Tu vrei or tu nu vrei ??? Asta-i întrebarea.

 • #1 .-
  @ ottffsse / Mai 9, 2011 la 12:42 / zice cä :
  “a, ps. tu cînd zici ‘floc’ te referi la părul de pe ţeastă?”

  Pretine, ai resetat cam prea multe din flip-flopurile materiei cenushii si e nedrept, cä doar nu esti aproape de alzheimer-state of things ; pentru remember, cam cu 6 luni mai devreme magistrul a axiomat clar si räspicat : CITAT ” am inteles ( EU ) cä existä unii cärora le cresc floci in cap.” Punct .
  A se citi si reciti arhiva.Cä dacä subiectul EU era submultime a multimii UNII, atunci zicea ” am inteles cä suntem unii … samd samd ”
  Deci, loviturili sub buric si pänä la coaie e permise nici in kickboxing …intreabä-l si pe ügived, cä el a fäcut faculta la drept !

  #2 .-
  @ clona lui Bibliotecaru/ Mai 7, 2011 la 12:56 /zice ca:” Despre femeile care se împacă cu fostul… păi sunteţi un aşa numit “talisman” …”

  2.1 .- Nooo, e pe deläturi si e gol turcesc !
  Cuväntul ce esprimä adevärul e altu’ , in harem se numeste ” HULA ” ( nu stiu unde e accentul ) si era al doilea, dupä sultan, ce avea dreptul sä poarte coaie netäiate – chiar ADMIS active – in harem ;
  Cum e istoria ? Päi, dacä barosanul se plictisea de una din cele n dame( cifra e cu zeci si unitäti ), cu un singur cuvänt putea sä divorteze, aruncändu-o virtual pe stradä ; cä-i venea si lui cäinta, nu putea sä o aducä inapoi din starea de independentä acordatä prin propria prostire; atunci intervenea hula, care dupä o impreunare cu nefericita crea premiza unicä si necesarä pentru reaccesul in harem !
  Cum s-ar zice la chimie, “chimia functiona din nou”, dama recäpätänd electronii liberi necesari samd samd !
  2.2 .- Madam, iertare !
  Dacä ” hula” se traduce prin “talisman”, sä mä duc la dat cu capu’ de zid? oricare ar fi, ar dure’… nu pe zid, de cap e vorba, cä de-aia e douä, ca-n dialectu’ din Giulesti!?

  #3 .-
  @Darius : cum pu la mea sä mä fac si eu hulä ?Astept
  (Fi-v-ar-nchinarea-a-dracu’ la mitici, cä asa om muri pe ränd !)

 • #1 .-
  @ ottffsse / Mai 9, 2011 la 12:42 / zice cä :
  “a, ps. tu cînd zici ‘floc’ te referi la părul de pe ţeastă?”

  Pretine, ai resetat cam prea multe din flip-flopurile materiei cenushii si e nedrept, cä doar nu esti aproape de alzheimer-state of things ; pentru remember, cam cu 6 luni mai devreme magistrul a axiomat clar si räspicat : CITAT ” am inteles
  ( EU e subiectul) cä existä unii cärora le cresc floci in cap.”
  Punct .
  A se citi si reciti arhiva.
  Cä dacä subiectul EU era submultime a multimii UNII, atunci zicea ” am inteles cä suntem unii … samd ”
  Deci, loviturili sub buric si pänä la coaie nu e permise nici in kickboxing …intreabä-l si pe ügi, cä el fäcu faculta la drept si nu la private, cu idiotii de la circulatie !

  #2 .-
  @ clona lui Bibliotecaru/ Mai 7, 2011 la 12:56 /zice ca:” Despre femeile care se împacă cu fostul… păi sunteţi un aşa numit “talisman” …”

  2.1 .- Nooo, e pe deläturi si e gol turcesc !

  Cuväntul ce esprimä adevärul e altu’ , IN HAREM se numeste ” HULA ” ( nu stiu unde e accentul ) si era al doilea, dupä sultan, ce avea dreptul sä poarte coaie netäiate – chiar ADMIS active – in harem ; prin extrapolare,valabil si in cazul de fatä ;

  Cum e teatrul ? Päi,de pildä, dacä barosanul se plictiseste de una din cele n dame
  ( cifra e cu zeci si unitäti ), cu un singur cuvänt poate sä divorteze, aruncändu-o virtual pe stradä ; cä-i venea si lui cäinta, nu putea sä o aducä inapoi din starea de independentä stradalä acordatä prin propria dobitocire; atunci intervenea hula, care dupä o impreunare cu nefericita( fericire reciprocä) crea premiza unicä si necesarä pentru reacces: scurt si practic !
  Buni muslimanii si Coranu, nu s-au impiedecat de-un ciot !
  Cum s-ar zice la chimie, “chimia functiona din nou”, dama recäpätänd electronii liberi necesari samd .

  2.2 .- Madam, iertare-mi-dati?
  Dacä ” hula” se traduce prin “talisman”,(n-am dic-ex-ul) sä mä duc la dat cu capu’ de zid? oricare ar fi, ar dure’… nu pe zid, de cap e vorba, cä de-aia e douä, ca-n dialectu’ din Giulesti!?
  (Fi-v-ar-nchinarea-a-dracu’la mitici,cä asa om muri cu totii pe ränd,de ei räzänd !)

  #3 .-
  @Darius : cum pula mea sä mä pot face si eu hulä ? Mai ai ALTÄ retetä ?
  Eventual, hulä de rezervä … cänd tu n-oi mai pute’/ accent pe e /
  din cauza scräntitului …Mä-ntelegi, eu nu ti-oi dori frodatä sä-l dregi!

  PS. Bozgorul pierdu partida, n-avu-ce-face si se duse la Buda …
  ca sä vinä cu belciug in desht si cu cäpästru peste urechi,
  “ca calu” la tata – nainte de comunisti! Päcat de el !
  Ar fi acceptat si färä de leafä !

 • ionique, ce să zique.
  mare dreptate aveţi, mare. iar cunoştinţele de gramatică/algebră a mulţimilor vă sînt impresionante, probabil aţi urmat (poate şi terminat) o facultate de profil, dacă nu chiar două. mă simt răstignit în fundul gol pe crucea neconsultătorilor întregii arhive jegoase, înainte de a posta. iar cine-o mai face ca mine, ca mine să păţească!
  altfel, interesantă fişa postului ‘hula’. like, cplm!

  ps numitul ‘ügived’ o să te cam dea în judecată (singur ai zis că a făcut dreptul) pentru înlocuirea nobiliarului ‘y’ cu neaoşul şi ţărănescul ‘i’. nu mai zic de ultimul paragraf, unde-ai făcut varză din sfînta instituţie a căsătoriei catolice, de mă cutremur şi fac piş pe mine.
  pps ce dracu-i aia ‘alzheimer’? că nu mai ţin minte.

 • @ ionicä depe pogonici

  Sincer să fiu, vă citisem de prima data… nu era nevoie de repetir (vorba lui Caragiale via Cunigunda… Eginhardt cel elegant: „Noch a’ Krieg’l, repetir: Aber nicht vo Bragadir! …Luther!!… Ich bin protestant!”).

  Puţinele cuvinte pe care le ştiu în turcă nu au primit între ele şi acest cuvânt, hula. Nici de această tradiţie nu am auzit. Nu înseamnă că nu există…

  Pe de altă parte “kul” se traduce în turcă prin “utilizare” (motiv pentru care intră în componenţa şi altor cuvinte, precum ), pe de o parte, dar şi “omul în raport cu Dumnezeu”. Se prea poate ca ceea ce ştiţi domnia voastră că ar fi “hula” să desemneze efectiv un “servitor”.

  Pe de altă parte, “kül” reprezintă cuvântul turc pentru “zgură” (nici o legătură cu înjurătura cu acelaşi nume).

  Eu nu vorbeam despre asta. “Bărbatul talisman” este cel cu care o femeie face sex şi apoi se căsătoreşte în scurt timp. Cum sunt foarte multe femei, de toate vârstele, care doresc să se mărite, atunci când se va duce vestea că domnul Bija este un “talisman”, toate vor da năvală…

 • @jime’: Mi-a fost dor de tine.

  Iar clona lui Bibli mi se pare mai secksy ca niciodată. Spune ceva şi despre efectul razelor de lună asupra papucilor de gumă. Te roooooog!

 • bibli, originala idee cu barbatul talisman. a fost recent si un film pe tema asta, sigur nu l-ai vazut, da’ zic.

 • @ jimerino
  Eu nu am spus că sunt original. Ba chiar dimpotrivă… Eu vorbeam despre ceva ce nu este o invenţie de-a mea şi la care nu am avut nici o contribuţie. Nu aţi fost atent. Dacă s-au făcut şi filme, cu atât mai veridic este ceea ce spun eu, înseamnă că nu inventez nimic şi mai ştiu şi alţii. 😀

 • 1
 • 2

Sociale