Darius Hero

Întâmplarea face să fiu un imbecil…

Î

Da’-n rest, toate neghiobiile sunt întreprinse foarte calculat și nu le las pe niciuna la voia neprevăzutului, ferească sfântu’ să-mi iasă ceva bine.

Am reușit în sfârșit să intru într-un ritm relațional coerent, șlefuit de-a lungul anilor de eșec perpetuu: îmi găsesc fătuci, le cuceresc (un procedeu devenit deja o formalitate), după care mă părăsesc pentru fostul.

Am devenit într-atât de iscusit, încât reușesc să îndeplinesc din oficiu funcția de petic emoțional pentru toate amețitele, motiv pentru care așa mi le și găsesc, defecte, că altfel fut workflow-ul.

Cam în clipita în care ar trebui să mă resemnez să renunț, eu purced temerar în a le cuceri a doua oară, de data asta cu mici eforturi și cheltuieli, trecând astfel în etapa secundă a interacțiunii noastre, cunoscută și drept relația în sine.

Ca ulterior să mă înșele, desigur, toate sub vigilența zâmbetului meu tâmp.

În viziunea scurtării acestui proces, în care domnișoarele mă aleg pe mine din mai multe chei, pe viitor mă voi distribui la pachet cu alți indivizi recomandați cu care să mă înșele pe parcurs, ca să nu aibă dificultăți în a-și găsi alternative la mine și eventual să-mi fie chiar prieteni apropiați. Fiindcă-mi vine tot mai complicat să trebuiască să mă împrietenesc cu ei ulterior aventurii pe care o au.

Doamnele Jeg din viața mea parcurg astfel un traseu bine definit de mine prin cicatrici sufletești, epuizând în primele șase luni majoritatea ororilor abjecte la care mă pot dânsele supune, umilințe pe care eu le apreciez prostește, luate aproape ca pe niște favoruri care mi-ar fi făcute.

Statistic vorbind, majoritatea acestor contracte dintre mine și bambine expiră în mai puțin de un an, odată ce sunt prea obosit a-mi mai târî orgoliul și mă rostogolesc ca să mor în mine, pe-o parte. Ș-atunci trebuie să mă grăbesc în a înghiți toate măcăriile, ca să nu rămână vreuna și să se sleiască-n farfurie.

Ultima a fost binecunoscuta Pălăristă, înaintea dânsei au mai contat câte-o Timeă, câte-o Sie, câte-o Jutkă, câte-o Păstaie, câte-o Paulă și proverbiala Lia (care mai-mai se și-nsoară cu domnul de bine pentru care m-a lăsat).

Privind așa în urmă, sunt convins că aș putea administra mai multe nereușite deodată. Aș putea avea câte una în fiecare oraș… cu care nu-mi iese.

Recent am descoperit în noroi lucind încă o Adă, ceea ce mă avantajează, că fac o tranziție ușoară de la precedenta. Trestiuța vulnerabilă este greșeala perfectă, ușor compromisă, legând o prea strânsă amiciție îndelungată cu Sorel, or io nu am ambiția de a mă duce week-end de week-end la țară-n Hațeg, să plivim la grădină până-ntunecă și să smulg buruieni din fața blocului de nefamiliști, de pântre seringile colegilor de clasă ale ăstora doi.

Dar, cum menționam, convingerea mea este că o să iau un balot tura asta, să văd cum se cerne. Mai există o nestemată în Capitală, cu aia plănuiesc să văd Praga, singurul loc în care n-am apucat să o conving pe niciuna dintre celălalte să mă urmeze.

Cred că strategia mea va fi să-mi canalizez resursele pe segmente bine delimitate: o borfetă să primească numa’ JÄger, o alta, trează, să primească numa’ sex, o a treia să mă însoțească de colo-colo, încă una să-mi fie muză într-ale scrisului și să accepte s-o disec articol de articol.

Două lucruri, ambele grave pentru fizic și spirit, se pot întâmpla: fie am o iubită cumulativă, luând câte puțintel din fiecare și să întemeiez în timp micul meu harem, da’ cu o diviziune a muncii clar stabilită, fie între ele-mi găsesc una, aia ideală, care ba îmi face de mâncare fără s-o fut, ba mă fute fără s-o-mbăt, ba mă-mbată fără să trebuiască să-i plătesc. Și nu mârâie dimineața, pentru că IO trebuie să mă duc la serviciu și strânge după ea și pune cănile-n chiuvetă.

Un prim vestitor a ceea ce se construiește-ntr-o solidă dereglare comportamentală: azi mi-am găsit un floc cărunt.

***

[Dăm lucrare din toată materia, la Registrul Diverse!]

***

[Primit la redacție de la eterna Raluca, din vreun cămin.]

93 comentarii

 • staţi domnule clona, nu trageţi cu arbaleta-n jimerinho săracul.
  exact asta a zis şi dînsul, că sigur n-aţi văzut filmul respectiv pe care dînsul l-a văzut şi a făcut apropierea între acea operă de artă şi bărbatul hula-talisman (despre care parcă şi domnul kadare a pomenit în a sa operă de-o moralitate îndoielnică (astea-s aiureli, ce zic eu aici) les tambours de la pluie).

  dar de fapt e vina dumnealui, pentru că-n loc să-şi bage pula în mod suveran şi ca de-obicei, a ales să vorbească oarecum normal.
  aşa-i trebuie!

 • @ ottffsse
  Eu nu am tras cu arbaleta, ba dimpotrivă, am o mare consideraţie pentru faptul că domnia sa a confirmat ce am spus. Am vrut însă să subliniez că nu am inventat eu, astfel încât să-mi fie atribuit un conţinut genuin. Pe de o parte nici nu vreau să-mi arog merite pe care nu le am, pe de altă parte, nici nu aveam cum să greşesc (relativ la hula), cel mult greşeau cei de la care am auzit.

  PS.
  Speram ca domnul jimerino să revină şi cu titlul filmului… M-a făcut curios.

 • 53. Scrieţi, băieţi, numai scrieţi !!!
  Să ne spună cineva cine a zis vorba asta. Altcineva decît domnul bibliotecar, care ştie sigur. Şi clona lui ştie, că de-aia e clonă.

 • “Scrieţi băieţi, numai scrieţi româneşte!” 😀
  Nu denaturaţi conceptul citatului! 😆 Ştiu că, de regulă, este cenzurat ultimul cuvânt. Contextul era că, în plin secol XIX, cărţile scrise în româneşte erau, mai toate, traduceri ale unor autori străin. Îndemnul era de fapt spre realizarea unei literaturi naţionale. Aş putea spune şi că zicerea a avut efect, pentru că a urmat cu adevărat o revoluţie în literatură românească, impulsionată, desigur, şi de scrierile patriotice ale paşoptiştilor.

 • @ottffsse / pps alzheimer cu tz

  Padre, standard ne asteaptä dupä usä in intervalul 70 +/- 5 ; dupä aia, cale liberä spre 100 ; e o perioadä fericitä pentru subiect, afli quasipermanent NOUTÄTI si te bucuri pe bune, dar le uiti rapid urmare a resetului de memorie afectatä ; caracterul de noutate il reapreciezi chiar in urmätoarele 5 minute, motiv pentru care cei din jur mai primesc cäte un floc alb! Alte forme : nu mai stii cum ajungi acasä – nu cä ai fi alcoolizat – ;fugi relativ des din perimetru, dar porti pe spate o etichetä indestructibilä in genul ” telefon 012345678 , venim sä-l recuperäm ” in vreme ce tu le zici cä esti la miting contra bäse.
  Unii (urmasi de turci – Clona cu c mare mä va indreptäti ) zic cä ne-am dilit, altii cum cä e cu stricare la cap, totul e foarte uman si nu drept pentru satirä, dar merge la o glumä !
  Salvarea ? imi doresc sä gäsesc dosita pastilä CN, cäci in faza initialä perioadele alz alterneazä cu luciditatea ! clar.-

  2 .- nu am facultä (e), am urmat prea cuväntcucuvänt indemnul unui superior de acasä : unde e carte multä, e si prostie multä, simbolic cm ==> pm !

  3 .- persoana 2 plural nu mä caracterizeazä; ceva nu a functionat in posting… iar exclamatiile profund crestine dariusiste le trec la categoria ale curvelor demagogice, departe de respectul ce-l port profesionistelor celei mai vechi indeletniciri sociale, recunoscänd cä nu tot ce a fost in epoca pietrii a fost si räu !

  @CLONA :

  1 .- zitat ““Bărbatul talisman” este cel cu care o femeie face sex şi apoi se căsătoreşte în scurt timp ”

  Invätzat ceva-ceva,dar propun reformulare,cä prea multi sunt parametrii liberi in ecuatie :

  “Hula” este cel cu care o femeie face sex şi apoi FEMEIA se căsătoreşte în scurt timp CU ALTU ! pozitie ce i-o atribui lu Darie si il invidiez ! O sä se cäineze, pozitia-i actualä nu e deloc de imbecil ci de placä turnantä : pärerea me !

  2 .- Nici n-am visat sä postez 2x ! Scenario : ajung la bagä, bag, VISTA se cutremurä, loading dureazä, ceatzä pe display, aleg nouä sesiune, top reapare JEGul la ultimul stagiu, dreg atributele pe ici-colo, bagä, bag, mä cac pe mine : posting 2x, error +/- 5 % . Sugerez observarea notelor definitorii finisate .-
  Ce-am avut de ales intre variante : cherchez le juif ptr. bägat pm.

  Frage :
  BÄGATUL PM este si la turci?
  Stiam numai cum e cu FUI TVOIU MATI & CO ale vijeliilor VOLGA nealtaice ,deasemeni dovadä PIZDA / romäneste = 100% pizda / ruseste .
  CINE scoate piatra, eu o aruncai ?

  Altfel zis,o sperantä intre altele
  Cicero pe latineste, as citi: multe – mi lipseste, Ügi nost’ din ungureste vine si mä/ne lämureste !
  Pentru justificare,pärerea mea :la masa asta ungurii altaici stau in capu-ei,cinste lor si chapeau bas !
  Bibliografie ?

  am zis.

 • @ ionicä depe pogonici

  Dumneavoastră insistaţi pe varianta domniei voastre şi nu înţeleg de ce trebuie să-mi comunicaţi ce ar trebui să spun.

  Eu nu am de ce să subliniez acel “cu altul”, eu spuneam că doar se căsătoreşte. Ca să fiu mai sigur că aţi înţeles, nu neapărat cu altul, nu spun nici că mai târziu nu va divorţa… Aici era vorba despre căsătorie, punct.

  Eu am încercat să vă spun că acest cuvânt “Hula” nu apare în dicţionarul explicativ turc cu sensul pe care îl spuneţi. Mai exact, în dicţionarul explicativ turc, de la “hukuksuzluk” se sare direct la “hulliyat”. Există, şi în turcă, ca peste tot, “hula” trecut ca dans tradiţional hawaian, dar acesta nu este practic un cuvânt în turcă. În concluzie, sau este un cuvânt în turca veche care nu mai este în uz, sau se scrie altfel şi aşa doar se pronunţă, sau faceţi o confuzie şi este vorba despre alt cuvânt… Mă feresc să zic că vă înşelaţi, aşa că nu o iau ca variantă. Oricare ar fi situaţia, ceea ce susţineţi domnia voastră nu exclude ceea ce spun eu. Oricum vorbim despre lucruri diferite, eu vorbesc despre forţele universului care pun într-un bărbat o esenţă a dorinţei de căsătorie, dumnevoastră, din câte înţeleg, vorbiţi de un aspect juridico-tradiţional.

  Chiar nu văd unde anume ne contrazicem. Sau mai bine zis, nu înţeleg de ce mă contraziceţi.

  Altfel…
  V-aş răspunde şi la punctul 2, dar nu am cunoştinţe de limbă spargă. Poate reveniţi cu un mesaj în limba română (desigur, dacă punctul doi era tot mie adresat).

 • @ionică, dragul mieu, ügyvéd, fratele de tine, am cazutul in batalia nemiloasa cu nevasta, cu atmosfera, cu umiditatea, cu cauciucurilurile de masina de la Bismarck. Rugam la tine pentru tinem steagul susul si dam cu cutitele tare la bozgorele smecherele care facem cu limba multele nazdravaniile (unele puteam pentru facem la mandra flocoasa, hi, hi, hi), si nu lasam pentru sa trecem mistourile evidentele! Rugam pentru facem vigilenta si lasam din candul in candul, cand mai tragem un puiul de somnul, pentru treceam mistourile subversibilele. Na, sa va vaz!

 • eu cred ca totusi a fost cu intentie. nu esti chiar asa din intamplare.

 • ionique, eşti impresionant prim mărime.
  dac-aş fi răutăcios, aş spune: TL-DR (asta că tot îţi plac ţie acronimele criptate, prescurtările care-mi fac mie viaţa grea şi abrevierile îndrăzneţe – alege ce-ţi place).
  cu un alzheimerist trebuie să te exprimi mai concis, că ăla uită ce-a citit la început. u said urself.

  jimerinho! filmul, băiete! mai precis, titlul acestuia. formez împreună cu clona un grup restrîns de 2 curioşi, vrem titlul.

 • 🙂
  Domnul Năstase ar fi vrut să facă astăzi o referire spre blogul tău… Pentru că nu putea să trimită fix în “Întâmplarea face să fiu un imbecil” a trimis spre “EU”.
  😀
  Acum, dacă aveai postat un super film… Ehehe…

 • Poezie în limba spargă

  În câmpul ce iţea de bruturează,
  A cţipitat un ptruţ, ce-i drept cam bumbarbac,
  Dar zumbărala ghioală, încă trează,
  A cropoţit aproape, în cordac:
  Ce pisindreaua mea de brutuşleagă,
  Şi şomoiogul meu cu zdrolociţă,
  Mi-ai bosfroholojit stroholojina!
  Ţichi-mi-ai sima simibleagă!

  Morala: În lanţuri apa să se tragă!

  Pese unu: Domnu` bibliotecar, tre`be sa inteleaga lumea cum e cu limba sparga.
  Un soi de sparga fac si eu acuma, ca aici nu ploua cu diacritice.

  Mii de multumiri catre wikipedia. Of, lucrari de Nina Cassian n-am vazut de mult prin librarii. Ma contrazice cineva?

  Pese doi: tot in limba sparga vorbeste si musiu Darie cand aminteste despre secs.

 • Am şi eu una în perfectă rezonanţă cu aşa-numita stare Darius (fără diacritice, căciuliţe, virguliţe şi alte prezervative poeticeşti).

  In tara lui Mura-n Gura,
  totu-mi este pe masura.
  Cand ma scol de dimineata,
  Nu la sapte, ci la zece,
  Vine-o tava cu dulceata
  Si-un pahar cu apa rece.
  Si dulceata zice: ia-ma!
  Si paharul zice: bea-ma
  Ia-ma!Bea-ma!
  Usor de zis!
  Insa gura s-o deschizi,
  Nu-i deloc asa usor!
  -Ajutor! Ajutor!
  Lingurita, grijulie,
  Imi deschide gura mie.
  Ei, asa mai merge, zic,
  Daca ma ajuti un pic!

  Dar e timpul sa fac baie!
  Apa intra in odaie
  Cu volanele-i albastre.
  – Ne-adresam domniei voastre!
  – Cum doriti sa fiti spalat?
  Uite-asa, culcat in pat!
  Cum doriti sa fiti laut?
  Uite-asa, in asternut!
  Iar, acum prosopul cel pufos
  Se inclina, moale, pana jos
  -Eu sa va frec as vrea , pe spate
  -Nu, vai de mine, nu se poate!
  Intreaba-te si intreaba-ma
  Cum pot sa ies din plapuma?
  Afara-i frig, in pat e cald
  La urma urmei nu ma scald!

  In tara lui Mura-n Gura,
  Casti o gura cat o sura,
  Si indata-ti pica-n ea,
  Tot ce vrei si tot ce ai vrea!
  Sarmalute-n foi de vita,
  Supa calda, tocanita,
  Cozonac, compot, halvita
  Carnaciori si ciulama,
  Muraturi, etc.

  Am mancat, de m-am umflat
  Nu-i nimic, o macara, iata ca pe sus ma ia
  Si m-aseaza dupa plac,
  Colo-n umbra-ntr-un hamac.
  Huta-huta, ce sa zic,
  Bine-i cand nu faci nimic.
  Lectiile stau pe masa,
  Dar de lectii nici nu-mi pasa.
  Stau si motai in hamac,
  Ele singure se fac.
  -Draga aritmetica, nu stiu ce te-mpiedica
  Sa rezolvi vreo trei probleme!
  Eu de fleacuri nu am vreme!
  Draga mea gramatica,
  Nu fi antipatica!
  Nu fi zau, nesuferita!
  Si transcrie intr-o clipita
  Exercitiile mele!
  vezi ca eu n-am timp de ele!
  Hai, draga mea istorie,
  N-am chef sa am memorie!
  Tine minte tu mai bine,
  Cine s-a luptat cu cine,
  In ce an si-n care loc!
  Eu sa-nvat nu am timp deloc!

  In tara lui Mura-n Gura,
  Am prieteni pe masura!
  Vreti sa vi-i prezint cumva?
  S-a facut! Poftiti incoa!
  Asta-i Puiu-prinde-muste,
  Asta-i Lica-vreau-galuste.
  Asta-i Mita-straba-nas
  Asta-i Duta-mielul-gras
  Asta-i Sanda-somn in gene
  Si-asta-s eu: burduf de lene.

  toata-toata ziulica,
  ati vazut? nu fac nimica.
  si programul se incarca.
  astfel, nu e de mirare,
  ca ceva ma-mbie parca
  si ma trage la culcare.
  Ah! imi este somn de pic!
  si-apoi, prea mult am vorbit cu voi!
  cand vorbesc mai multisor
  obosesc ingrozitor!
  in tara lui Mura-n Gura
  somnul repede te fura!
  nici n-ai timp sa spui la luna
  …Noapte buna!…
  (Nina Cassian – in tara lui mura-n gura)

 • 🙂
  Ce timpuri… Nimeni nu mai zoreşte spre comentariul pervers… Nici perversiunea nu mai este ce a fost o dată, ditamai tata FeMeI (buşiaşporşuluidefiţe) a ajuns să dea atenţie la o biată cameristă… şi cică s-a lăsat cu sânge pe cearşaf. Ce lume, domnule!

 • e, acum hai. se numeste good luck chuck si este o comedioara nu cine stie ce. da’ e cu jessica alba, ceea nu poate strica. dar sa va frec in noroc ca nu mai stiam cum ii zice si nici cum il cheama pe actor, dar stiam ca actorul a jucat in alt film care nu stiam cum se cheama, alaturi de alt actor pe care nu stiam cum il cheama. dar al doilea actor a jucat intr-un film cu diane keaton. asa ca am cautat-o pe imdb pe diane, am luat la rand filmele, l-am gasit pe ala cu actorul 2 (dax nustiucum, lansat de seria punkd), i-am luat astuia la rand filmele pana l-am gasit pe cel in care a jucat cu actorul 1 (dane cook) si in sfarsit am vazut ca scrie acolo “charlie talisman”, care e good luck asta. impulamea cata munca!

 • împlm, şi-l văzusem! pe film, mă refer.
  dar la vîrsta aia n-am fost în stare să pricep profunzimile conceptului de bărbat talisman. dar acum sînt mult mai deştept, şi încetaţi cu rîsetele acolo în ultimele bănci.

  mariane, ce să fac frate. eu ţi-am ridicat 69-le la fileu, tu trebuia doar să-i fuţi un smash sănătos. dac-o freci în loc să stai pe-aicea… vine jimi şi-ţi ia 69-le din dunlop. şi nici n-a vrut săracu’!

  tot mă uit pe ştiri… nu mai moare dracu’ odată?

 • Jegvoluţie!
  Martie 9, 2007 – 20:53 42 comentarii

  Acesta NU este articolul hiper-amuzant pe care l-am tot anunţat şi voi l-aţi tot aşteptat zadarnic. Acesta este doar un articol hiper-amuzant. Dar totuşi, în mod absolut miraculos, chiar am terminat la timp de schimbat scutecele Jeg. Ne-am sincronizat aproape perfect: şi eu cu şezutul şi nefăcutul de nimic – în afară de dat ordine, scărpinându-mă-n diverse orificii sau biciuind, şi Dacian cu grafica, şi Sorel cu partea tehnică de trecut pe platformă de WordPress. Este încă azi, aşa cum era plănuit, iar noi, ÎMPREUNĂ, ca o echipă unită, ca un mecanism în care fiecare rotiţă – fie ea şi burtoasă, cu picioru’-n gips, coiul pansat şi îngropat în şerveţele cu muci, ambalaje de Eugenia şi de supozitoare – contează, am izbândit! Slavă mie! Şi celorlalţi.

  Acum, din raţiuni de cronologie, vom explica aceste rânduri cititorilor ce va să vie, care nu ştiu ce-i aia Jeg, de unde a început el şi când nu se va sfârşi vreodată. Punem, deci, primele trei steluţe despărţitoare, din noua serie.

  ***

  Aţi ajuns la capătul Jegului şi, implicit, al Universului. Dar un capăt înseamnă doar un nou început sau un… ceva, care-i vechi… da’ pentru voi este… mă rog, citiţi voi mai departe, că vă dumiriţi pe parcurs.

  Venind dinspre recent spre indecent, aţi reuşit performanţa (Ura!) să terminaţi toate articolele. Sunteţi în faţa căldării unde dă în clocot supa primordială ce fierbe Jeg. Spre deosebire de alte religii ce promovează chipuri cioplite, Jeg chiar vă dă ocazia să veniţi aici, la începuturi – contra cost, desigur, da’ cu reducere pentru studenţi – să vedeţi că el l-a făcut pe tot, că datorită şi pentru el există tot, inclusiv voi şi că este pe cât se poate de real.

  Dar nu disperaţi! Acest final se limitează (că ce altceva să facă?) doar la până de când am trecut pe altă platformă, care, în totală opoziţie cu cea precedentă, sunt convins că va merge la fel de prost. În fapt, Jegul este – ştim cu toţii, iar dacă nu, vă zic eu şi voi mă credeţi fără crâcnire – infinit.

  Ce citiţi acum este de fapt prima pagină a Noului Jegstament. Spre bucuria voastră ce n-o să vi-o stăviliţi, există şi unul Vechi (dar veşnic verde şi cu muşte roind în jurul lui), pe care-l puteţi găsi, scris direct în piatră, cu ghearele de la picioare, că aşa erau condiţiile. Tot ce trebuie să faceţi – curaj – este să efectuaţi clic unde scrie “aici“. Pentru că vă va duce la el, unde găsiţi articolele cele frumoase de dinainte, care nu mai sunt “aici fără link”, fiind acolo, unde tre’ să mergeţi. Aşa că repet, că văd că vă-ncăpăţânaţi în prostie: clic acilea. Sau acolo sau sus, unde scrie aici, dacă e subliniat. Mă rog… oriunde, de fapt.

  Jeg împlineşte azi 3 ani. Vă blogoslovesc pe toţi.

  O, tempora!!!

 • ăştia-s toţi plecaţi în concediu ca vest europenii, sau la căpşuni în spania ca românii
  (nu ştiu de ce aş marşa mai mult pe ultima variantă). dă-i îplm.
  lumina am stins-o eu, am dat şi cu mopu’. străluceşte trist a curăţenie, poţi să şi mănînci de pe jos dacă-ţi scapă puţină şaorma din botic.

 • @ottffsse, eu estem un capsunarele prezentele pe baricadele. Am pierdutul la poker ceasul si nu mai estem ora exacta de plecam la Budapest. Spunem sotia bozgoroaica ca facem turistele tarantelele cu vaporasele pe Duna, si cu multe betiile la cluburile. Na, eu estem la capsunile la marele si gloriosul orasul lui demnul ciobanul Bucur. Noi facem curatenia cu mopul amandoii, si imparteam frateste si jidaneste bacsisul? Daca nu dam nimeni bacsisul, dam unul la altul si din castigul cumparam un shaorma aromata. Jaj, ca uitasem de prietenele maestrele Marian, care estem cu ochii ca cum pe butelia pe noi. Facem partea din shaorma si la prietenele maestrele. Rugam pentru cine vream un shaorma aromatul, picantul, imbujoratul, degrabadigestivul, sunam la numarul de telefonul 555JEGRO. Asteptam cu cutiturile si limbile ascutitele ( sunam ca dracu reclama, dar mergem. “Aicisa, numai intamplarea facem pe voi pentru simtim ca un imbecilul. Daca nu am fi intamplarea, voi am simti ca un imbecilul de buna voia, deci consumati cu increderea shaorma literarul! Numai la 555JEGRO”. Cred ca am datul lovitura cu ultima varianta la reclama. Na, voi sanatosi, voinici?

 • Nu vreau şaorma, că are E-uri multe.
  Vreau drăcovenie de aia ungurească, parcă csolent i-a zis banditul ăsta mic. Cică face taică-său, da` nu vrea să dea şi la alţii.
  Şi mai vreau palincă sau palinka, tot aia e.
  Zacusca i-o las lui.

  A, că era să uit: mai poate veni mitzilixu` cu o porţie de fasole cu ciolan. O aştept în staţia lui 123, cu sufertaşul. De acolo şi pînă la mine e puţin, putem merge şi pe jos.

  Cred că sunt gravid, am pofte.

 • cher ügy, accept cu mare bucurie şi plescăituri de limbă graţioasa ta invitaţie la şaorma, că oricum pe-aicea altceva nu prea mai e de făcut. cam într-un sfertsă bem

 • (continuare…)

  de asemenea şi pe a gravidului (care mi se pare şi bolnăvior, odată ce refuză zacusca) mare maestru marean la palincuţă, miam-miam.

  deci să bem, să ne-ndopăm şi să ne veselim.

  ps totuşi, chiar trebuie invitate şi femei? dacă ne-mbătăm şi ne încăierăm pe ele? eu zic să ne mai gîndim. spre ajutor vedeţi şi subiectul articolului de faţă.

 • Dragă otetefeseeule, nu sunt bolnăvior dacă las altuia zacusca mea.
  E un semn de mare iubire, i-o dau la schimb pentru palinca şi csolent.
  A, apropo, care staţi aproape de Satu Mare, să daţi o fugă la festival, cică o să curgă palinca în valuri. Asta este, dacă m-am certat cu doamna mea din Satu Mare… acum rabd şi tac.

  Şi, ca să vă dau un semn al iubirii mele pentru aproapele meu, să vă spun una bună. Intr-o bună zi am “dat la raţe“ cam tot ce mîncasem şi băusem pînă atunci. Un amic mucalit a zis: iote-te frateeee, ce zacuscă a făcut ăsta!!!

  Deci eu dau zacusca mea cui o vrea, am zis.

 • Trebuie să recunosc… Nu am mâncat niciodată şaorma, kebab, hot-dogs… o singura dată am mâncat, acum 15 ani, poate 16 ani… un hamburger. Am mâncat însă de două ori colaci ungureşti… asta da, aici aş recidiva. 😀

 • sa-ti zic si eu parare de femeie maritata care bantuie pe blog-ul omului tanar si simpatic doar ca sa se simta si ea tanara si simpatica 🙂

  experienta mea si a altora din jur zice ca daca esti asa mai profund si neinteles (ca matale) mereu vei fi nevoit sa faci “cumul de functii” de la mai multe… mereu… crudul si ispititorul adevar 😀

 • @clona : am ceva de zis la posting ultim, si nu numai!

  1 .- repetir e mai bine ca recidivä : vezi dacä m-ai invätat vorba asta ?
  2 .- Krüg’l in loc de Krieg’l, von in loc de vo si protestant cu P mare, dar omu’ tot vänzänd bere Luther a ajuns sä aibä bani pentru 5 ani de apartament cu chirie in Berlin, sä nu mai vorbim de guvernantä …alte timpuri, respect pentru inaintasi.
  3 .- Eu ce sä fac, domnule ? Ideea de Adjunct HULÄ nu functioneazä => n-a intrat nici-o ofertä, ideea n-a fost nici de lecturä pläcutä, iar la practic : ioc! ; Ügy se specializeazä pe cäpsunar sau la bacsis siesi / camaradului, ca din din acest cästig sä … ( metodä de brevetat ) =>eu sä mä mai gändesc ; Nina a intins-o cu geamantanul si talentul sparg la NYC, sä adauge +1 la credinciosii din sinagogä => poezia ei cu mura, dacä o dai la un cäine, päi äla moare pe loc ! Noi ne-am asteptat la ceva da nivel PESTE rondelul cu ” Cärbosul fic” …Dä-o-n-mä-sa! Poezia : sä nu särim peste!=> deci nici aici nu-s locuri libere .

  Deci, ce pärere ai ? Sä nu-mi zici cherchez la femme, cä asta se zice numai cänd a iesit cu bucluc MARE : deocamdatä putem sä alegem, nu sä culegem.
  Da-ezistä si varianta mais ou sont les femmes d’aujourdhui, asta ar fi top !

  M-am hotärät. Astept. Des femmes. Cu bani. Plecäm. Haltä la Timisoara pentru o saorma. Haltä la Buda pentru o Barack palinka . Si gaaaaaaz, pedala jos la asfalt …dar nu spre castravetii din sud! Sunt oträviti, ce pizda-mä-sii mai e si asta ?

  Tu ?
  Cästigi bine ca scriitor la Darie – maestru ?

 • Acest mesaj este un apel la bunul simt. Deci a urca jos si a cobori sus nu se pune. 🙂

 • Nu, momentan e pe ciclu – o decizie foarte convenabilă ei, care se întinde cam până pe când trebuie să plec la Londra.

  Dar dacă faci referire la lipsta articolului, într-o oareşcare măsură, da, din cauza asta, deși în cea mai mare măsură de lene.

  Însă acuma mă ocup de ăstalalt nou.

 • Dariuse, de-ai sti tu numai cate ”bambine” ar fi dispuse sa-ti puna canile-n chiuveta dimineata.. 🙂

 • 1
 • 2

Sociale