Darius Hero

Dragi camarazi și drage cărămizi!

D

Haidem să o mai dezbatem puțin de pământ (da’ constructiv nu căăă) pe noua mea achiziție din domeniul amoros, fiindcă n-am făcut altceva decât pe ea, în lungul timp ce s-a scurs de la ultima noastră întrevedere. Achiziție care vă asigur că se roagă pe grăunțe în genunchi și plângând s-o iertați că v-a lipsit de mine. Când nu-i ocupată să-i fie explicat de către Moafle absolut fiecare personaj din Stăpânul Inelelor, acum contractați ca eroi într-un joc pe calculator, care-i înlocuiește viața personală celui antemenționat, pentru perioada în curs. Deoarece asta face Moafle cu prietenele mele, de cum le cunoaște. Nu ca să le testeze, ci doar asta face. Ce altceva să poată? Asta face și cu prietenele lui, de altfel. Toate două.

Fiindcă instituția și societatea online din spatele organizației centralizate Jeg – în vârful piramidal al căreia tronez cocoțat chiar eu – respectă minimele norme ale intimității, ne vom adresa de acum Primei Doamne Jeg prin titulatura născocită de “Silvia Lungu”. Sau, mai simplu, “Sia”. Pentru că nu-i frumos să dai numele lu’ oameni așa, pe Internet.

Am remarcat că mulți sunteți sceptici în cadrul comentariilor cu privire la posibilitatea ca eu chiar să fiu împreună, într-o relație, cu o ființă umană vie, dar să știți că doar fiindcă i-am conferit această identitate scornită, ca s-o protejez, nu înseamnă că-i contrazic existența. Fata este cât se poate de facsimilă. În fundamentarea acestei ipoteze aduc ca martore toate neajunsurile ei.

Să am eu pe cineva ar fi ideal și în același timp ireal, or ea nu se apropie de a fi perfectă, ceea ce confirmă că mi-ar putea aparține de-adevăratelea.

Deci poftiți să-i punctăm aici fiecare defect, până se decide să-și reevalueze comportamentul:

1. vorbește tare la telefon, iar asta n-ar fi o problemă, dacă n-ar vorbi toate prostiile posibile – cu cine? – cu, desigur, toate proastele posibile;

2. fiindcă e de părere că nu face destule la telefon, se mai și mâțâie (la telefon), dar asta se poate cu ușurință transforma într-un avantaj, fiindcă n-o s-o sun, deci vom face economii; pentru a avea de unde să mi le cheltuie, evident;

3. are niște poze absolut grețoase publicate pe – unde?! da! – Hi5, din trecutul întunecat de liceancă de Teiuș; nu toate, dar e condamnabil că și le promovează pe cele care sunt cu adevărat o amenințare pentru tinerii și copiii expuși nesupravegheați la media nereglementată care este netul; și le mai și promovează alături de celălalte, care astfel sunt voalate moral de primele;

4. zice “pupic” (da, tot la telefon, da’ simțeam nevoia să bag o observație fără telefon între ele, că mai vin destule); mai grav decât că-i zice “pupic” mumă-sii, când încheie o conversație, este faptul că-mi zice MIE! pupic când încheie o conversație; fată, îți notezi?

5. e vegetariană; acest aspect nu va trece cu siguranță netaxat pe lângă oalele de csolent ale lui Carcea [care, apropo, mă obligă să vă anunț că într-unul dintre articolele Jeg precedente s-ar strecurat o teribilă eroare – csolentul e evreiesc, nu unguresc; mii și mii de scuze, tată mult iubit; poate chiar zeci de mii de scuze, dacă nu chiar sute; de mii]; ceea ce mă frapează este că, la fel ca majoritatea vegetarienilor, și ei îi trebuiesc lucruri vegetariene care au fost inventate inițial din carne; astfel, ea nu va mânca ardei vegetali, crescuți în copac, cum e firesc, ci va mânca pateu vegetal; nu va mânca praz proaspăt și vegetal, așa cum curge el în râu, de la mama și tata natură, deci, căci va mânca șnițel de soia și alte astfel de preparate închipuite, toate din soia, fiindcă din soia cre’că se pot face mai nou și site-uri web;

6. are telefoane din alea cu tastaturi cretine, fie în spirală, într-o ordine ce sfidează logica matematică, fie cu câte două cifre pe-o singură tastă, care se-nclină indecisă către una sau cealaltă, în funcție de cât de greșit o apeși; ele sunt în număr de două, telefoanele, iar la ele nu se răspunde – da’ la nici unul -, în special dacă sunt apelate de pe telefonul meu; ca să fie și mai bine, pe ele nu intră sms-uri la timp; un mesaj este recepționat abia când de la același număr de la care a fost expediat mai este trimis încă unul (vezi punctul 2 monetizarea acestui dezavantaj al fetii);

7. M-a siluit să mă uit la “Sex & The City”, lung metrajul, noaptea la 2 dimineața; ca o notă personală, n-are rost să-l vizionați, Sarah Jessica Parker moare la sfârșit, atât în film cât și în viața reală; și nici n-am primit nimica la sfârșit.

Am o sumbră presimțire că această listă va fi mereu în versiune beta, brutal re-editabilă.

***

Sperietoare de șoferi.

SperietoareDeSoferi

***

Încă mă suprinde – de când eram mic – cum sunt capabili să se isterizeze comentatorii sportivi într-asemenea hal la orice fel de meci. În speță, când joacă alte echipe decât cea a țării natale, care, cum s-a văzut, nu se prea înfige adânc în campionat. Înțeleg că joacă, în marea lor majoritate, mai bine decât România, ceea ce ar putea fi o potențială cauză a entuziasmului psihotic, dar – ați remarcat? – zevzecii țin cu ambele echipe din teren la orice meci. Nu contează cine marchează, cine ratează, ei “Hău! Ha! Văleu! Cea! Uauăleo! Ioioi! Hait! Zmârc! Gogâlț!“. De aia e comentariul audio și nu video, că nu le-ar ajunge terenu’ să se tăvălească și dea de ceasu’ morții la fiecare fază.

***

Priviți, această tanti (n-o cunosc) zice-n gazetă că-s de căcat. Mă rog, eu eram deja în altă zonă a lumii până a reușit ea să publice recenzia. Da’, orișicum, zicea la un punct în timp și-n spațiu că-s de căcat și-s convins că nu m-am schimbat între timp. Sau între spațiu. Doamna n-a fost impresionată de acest Internet al meu, care este Jegu’, că n-aveam filmulețe hazlii cu mâțe la care să se uite dimineața în birou și, când a citit ea, oricum scriam în engleză, iar comentariile erau și ele peste puterile dumneaei, nesimțiților. S-a mai uitat la câteva bloguri la rubrica “știați că”, să aibă ce scrie, după care a plecat mai departe.

A apărut în Elle, poftiți-l aici, îl pun în rână, că-cam așa a fost și scris.

EleInORana

[aici îl vedeți în variantă mai mare; sursa: Andra13’s Flickr Photostream]

***

Revenind la trebile noastre, adică prietena mea, pe care, la fel cu ce-am mai drag, o-mpart cu voi (aici te axezi pe “ce-am mai drag”, adică fă! că țiu la tine și poți profita, nu pe “o-mpart”…

Fata pleacă curând către vatra ei natală, de unde s-ar putea să mă priveze de sex pentru o anumită perioadă. Că, din câte am înțeles, cică n-aș avea voie să fac cu altele. Este adevărat? Știți ceva despre asta? Bun, cazul e că ne vedem forțați să ne consumăm relația în regim altert și intensiv, ceea ce intră în conflict flagrant cu numărul de nivele pe care le mai are Dacian de terminat. Astfel, vom stabili un program foarte strict de scoatere a lui în oraș seară de seară.

Responsabili: miercuri – Markus Merz, joi – Laura “Licurici” Laurențiu, vineri – Tudor Mărghidanu, sâmbătă: Tudor Pănescu și fratele Eugen. Se fac obligați de întregul proces al ieșirii, de la chemat și convins, la ținut afară și întârziat.

La revedere.

93 comentarii

 • Jegule, de cand te-ai intors in tara mama ai ramas fara idei. Cam trasa de par povestea despre fatuca Sia. Posteaza oleaca mai des si despre alte subiecte. Nu de alta, dar eu ma plictisesc cumplit acu’ cu bacu’ asta.

  Si da, am comentat in speranta ca o sa-mi atrag niste vizitatori noi 😉
  Sayonara!

 • Keishan… eh, mai pune. Gura. Pe carne. Vorba lu’ Ciribantrop, ca să nu intru-n detalii.

  Dragoaşe: Şi ai comentat anti, ştii tu cum îi cu controversa. Stai să-ţi scot linku’. 🙂 Povestea cu Sia e inventată, susţii şi tu? Marş învaţă, măgare. Ştiu, ştiu, mă tachinezi, te inspiri la examene din Jeg. 😛 Foarte bună aia cu feed-ul cu notele la examene, ehehehe.

  Bibliotecare: Alţii ziceai că-i aia cu “blogdereporter”. Sincer, nu mă fascinează, pare să fie nimeni. 🙂 (Don’şoara “BlogDeRepoter” a dezminţit. Nu e dumneaei aceeaşi.)

 • deci, tipa asta de a elle e oare vreo fosta de-a ta, “inervata” si geloasa care vrea sa te discrediteze. bai ce lume…!

 • ma indoi de veridicitatea celor spuse de de armeanul de mai sus.

  respectiva de la elle nu poate fi o fosta a lui darius pentru ca la darius sunt toate fantezii prezente. nicidecum foste.

 • @ Darius
  Blogul este încă ceva destul de nou pentru a fi definit. Problema duduiţei nu este că aruncă cu lucruri din prostie, ci din faptul că-şi defineşte altfel decât noi un blog. Cine îşi închipuie un cal ca o girafă, va râde de un pur sânge arab pentru că nu are gâtul lung. Adevărul este că noţiunea de blog este în continuă mişcare, nu poate fi stăpânită printr-o definiţie. Am intrat în lume blogurilor de mai puţin de un an, şi uite că totul s-a schimbat de atunci. Sunt din ce în ce mai puţine bloguri cu reacţia “aţi văzut bă ce proşti e ăia!”. Din păcate blogurile-proiect care au o coerenţă sunt încă foarte puţine. Iată de ce cultura blogului construieşte o gaşcă care comentează în cerc închis.
  Cele mai penibile sunt blogurile scrise de jurnalişti pe marginea articolelor care le publică. Iniţial acestea se doreau ca o dezbatere asupra articolului, după cum se întâlnesc cunoscuţii şi vorbesc despre Elodia la o cafea, pentru că nu au altceva de discutat. Real, subiectul articolului devine însă rapid o dispută, mereu aceiaşi, de a înjura sau a săruta cu foc în dos, pe cine trebuie, ca nişte tonomate mai mici.
  Sunt şi excepţii. Una dintre ele este Simona Ionescu de la Click cu o prestaţie pe blog foarte diferită de cea a ziarului.
  După cum ţi-am spus, am primit şi eu un premiu de la digitallights.net:
  Motivatia Juriului: Castigator este Bibliotecaru. Nu credem ca exista blogger in Romania care sa scrie mai mult si mai prost decat Bibliotecaru. In afara unei vadite apartenente la ideile de stanga, acest om este capabil sa posteze pana la 12 articole pe zi pe blogul personal, iar aceasta statistica nu include cele 4 sau 5 bloguri in plus pe care le are si le populeaza.

  Nu m-am supărat, deşi cele în plus erau, în acea perioadă, cam 20, m-a mirat însă gratuitatea gestului şi, mai ales, că am fost cotat ca fiind de stânga.

  În acest caz al domniţei Anca Gradinariu, nu comentez concluziile dumneaei, fiecare are dreptul la opinie, dar nu înţeleg rostul articolului. Putea să scrie despre cei pe care îi consideră indispensabili, dar ce sens are să compui întreg articolul despre ceilalţi la care recomanzi “intraţi rar”. Este ca şi cum te-ai duce la o doamnă pe stradă şi i-ai spune de câteva ori, “Doamne, ce urâtă eşti!”. Poate că domnia sa a rămas cu mecanismul critică teatru-film-restaurante-cărţi, acum şi blog. Şi domnia sa a făcut efortul să-i sară în ochi nişte poze gigantice şi scrisul în engleză al filmuleţelor picante. Atât a înţeles, dar nu pentru că are o inteligenţă limitată, pentru că fenomenul blog este împrăştiat ca sens şi că tu, Darius, ai un stil mai neobişnuit şi nu poţi fi înţeles dintr-o fugărire de postări. Dacă ţi minte, şi eu m-am luat de voi că vorbiţi porcos, asta înainte să înţeleg care e condiţia piesei care se joacă aici.

  Eu nu aş introduce pe această domniţă în seamă, probabil că va veni peste un an cu altă părere.

  Mai bine să vorbim despre profesoara care a jucat într-un film porno şi… a fost suspendată din comisia de bacalaureat. Nu de alta, dar nu se puteau concentra elevii. 🙂

 • Hmm draga Jeg,
  Eu nu sustin ca-i inventata treaba cu don’soara Sia. Ma gandesc ca ai si tu dreptu’ la o gagica faina. Eu doar ziceam ca nu-i treaba de povestit pe blog, oricat de personal ar fi el (el blogul ca sa fim intelesi). Asta nu din motive morale, ci din motive de “nu intereseaza pe multa lume”.
  Treaba cu feedul cu note n-am prins-o in cazul in care ai fost ironic. Chestia aia n-am vazut-o in jegu’ tau, daca asta sustii pe ascuns. Daca nu-i asa, atunci nu pot decat sa-ti multumesc, desi mi se rupe ca-ti place sau nu 🙂
  Numa’ ghini si la mai multe Sii.

 • dragos, nu fi prost. totul e spre binele fetii. cu cat mai repede intra darius in detalii si amanunte cu atat mai repede isi da respectiva cu cine are de a face si il paraseste.
  si pe darius il protejam intr-un fel. ramane si el cu ceva banuti sa isi cumpere bilet pentru acasa, mancare dimineata, si chiar cafea.

 • Darius nu bea cafea, fiindcă e lipsit de vicii. Dragoşe: la care mai multe Sii? Îmi ajunge (şi nu în sensul că mi-e deja greaţă). La treaba cu feed-ul te lăudam, tembele. Chiar mi-a plăcut live-ul cu decursul examenelor, nu poţi să apreciezi un compliment sincer. Toadere – tu sandviciurile să mi le iei când vin şi 20 de euro şi suc şi biscuiţi. Eventual o-mbrăţişare. De aia te ţin!

 • “I also met “veteran” Jeg reader and young blogger Dan Toader (blog here) who sponsored my stay with 30 euros, 6 sandwiches and 10 metro tickets (plus biscuits and a Coke – so full menu). His contribution got me up the Eiffel Tour, into Louvre and basically everywhere I wanted to go.”

  ce observam de aici? ca neghiobula tinut minte (vag) banii si potolul in schimb a uitat de la mana pan’ la gura ca i-am deschis creierul lui de soia modificata genetic si l-am trimis sa vada si altceva in afara de autostrazi.

  cica “Darius nu bea cafea, fiindcă e lipsit de vicii.” – de aia ai obsesii asa de multe.:)

 • E greu de identificat un compliment sincer printre atatea ironii. In plan era sa apara doar “10” pe-acolo, dar deja nu se mai poate.

  Cheers.

 • @ Marian S
  Discuţia despre ceea ce spune Marius Tucă am dus-o pe blogul Simonei Ionescu de la Click, dacă nu mă înşel. Concluzionam că în ceea ce mă priveşte, Marius Tucă m-a descris perfect.
  Pentru că sunt puturos, iau cu copy/paste din reacţia mea de acolo, deşi fragmentul este de la finalul discuţiei… dar cred că se înţelege.

  Este o frustrare le mijloc, ceva subtil. Atunci când privesc la TV şi moderatorul nu-i pune invitatului o întrebare isteaţă pe care tu ai putea să o adresezi, când vezi că un om care posedă o opinie cu greutate nu observă ceva evident care ţi-a sărit în ochi, atunci când ajungi la concluzia că ajunge vedetă o persoană cu prezenţă şi iubită de camera video, peste care eşti, în mod vizibil, cu multe clase… atunci da, simţi o frustrare. Nu ştiu dacă de aceea mi-am făcut un blog, nu cred că acesta a fost motivul. Cred că mi-am făcut blog pentru a putea comunica lucrurile pe care eu le-am descoperit atunci când răsfoiam informaţia şi le găsesc interesante, pentru a-mi trata propria superficialitate în a clasifica lucrurile ce se desfăşoară după altă realitate decât aparenţa, pentru a-mi trata frustrarea pe care o am când văd că natura intelectuală a vieţii este înghiţită de instinctul animal, într-o continuă degradare. Şi iar sunt frustrat pentru că “lumea” să încăpăţânează să vadă exact aceiaşi realitate liniară cu care a fost învăţată de mii de ani. Deşi ştim că ceea ce este în jurul nostru, chiar dacă se observă, este aer şi nu vid, continuăm a ne duce viaţa fără preocuparea aerului, deşi ştim că pământul este curb, trăim ca şi cum ar fi drept. Suntem liniari şi inerţiali cu miliarde de lucruri mărunte, cu zeci de mii de lucruri importante. Sunt frustrat pentru că eu mă gândesc la toate acestea şi se dovedeşte a nu fi un lucru util.
  Dar nu e vorba numai de frustrare, ci despre tot ce a spus Marius Tucă, cuvânt cu cuvânt… (nu a pus decât un singur punct acolo) sunt un mic servitor al globalizării, cu poză menită se mă arate intelectual, sunt o râmă care preiau informaţia şi o redau fără să schimb nimic esenţial în ea, “ca un fel de masturbare comună, dar vândută pe afiş ca un mic secret care ne va schimba filozofia de viaţă, fără inspiraţie şi fără talent”… mă rog, exact aşa cum este mai departe. Dacă poţi lua contact cu domnia sa, îi poţi spune că Bibliotecaru îi mulţumeşte, m-am văzut în ceea ce a scris exact aşa cum sunt, o personalitate inadaptată şi hâdă. E perfect adevărat, “soarele răsare doar să aducă lumină şi niciodată glorie…”, eu aş adăuga şi linişte. Parcă e mai presus dorinţa de linişte decât dorinţa de glorie, sau doar aşa îmi place mie să cred.

 • @Biblio: Tuca este un tip relativ ingamfat si sa stii ca tot ce i se intampla nu il ajuta sa se schimbe. Dar referitor la bloggeri, am tot citit diverse si sa stii ca in multe privinte are dreptate. Probabil nu e cazul tau, nu o lua personal, dar uneori era sa mor cu mousul in mana de atata plictiseala cititind ..”opinii”. Sunt bloggeri care, slava Domnului, au un instrument de popularizare dar altii… anyway, nu pune la inima, cum spuneam, Tuca e ziarist si ca toti ziaristii cunoscuti nu va renunta la aerul lui atotstiutor. Believe me!

 • Abia acum mi-am putut reveni din ras!!! Intai te-a numit onanist Marian S (de fapt ne-a numit pe amandoi, cand ne-a spus ca postele cu 5 degete nu se pun, in articolul precedent). Da’ eu nu am zis nimic, ca am crezut ca va stiti de undeva si stie el ce spune… Dar acum si Marius Tuca te numeste onanist? Ce inseamna sa fii plimbat prin lume… Iti faci tot felul de cunostiinte! Nu stiu frate, toata lumea azi stie sa arate cu degetul, toata lumea comenteaza si judeca… Suntem toti sfinti atunci cand ne uitam in oglinda iar restul merita crucificati, nu pentru ceea ce sunt sau ce au facut, ci mai repede pentru ce credem noi ca sunt si fac! Mortii lor!!! Dupa cum spunea si Bibliotecarul, blogul nu este ceva clar definit. Daca nu va place un blog, nu il mai frecventati si atata tot! Cat despre Tuca, nu prea am ce spune, el fiind incununarea tuturor calitatilor umane (printre care corectitudinea si impartialitatea fiind cele mai accentuate) iar voi blogatilor sunteti niste onanisti… Onanistilor! Nu stiu de la ce o fii pata asta de pe tricou… Idle: fak baie (adica o construiesc)

 • @ krakilla
  Pentru un intelectual onanism nu înseamnă masturbare.

  Biblia/Vechiul Testament/Facerea/Capitolul 38 1:10
  În vremea aceea s-a întâmplat că Iuda s-a pogorât de la fraţii săi şi s-a aşezat lângă un adulamitean, cu numele Hira.
  Văzând Iuda acolo pe fata unui canaaneu, care se numea Şua, el a luat-o de soţie şi a intrat la ea.
  Şi ea, zămislind, a născut un băiat, şi Iuda i-a pus numele Ir.
  Zămislind iarăşi, a născut alt băiat şi i-a pus numele Onan.
  Şi a mai născut un băiat şi i-a pus numele Şela. Şi când a născut ea acest fiu, Iuda era la Kezib.
  Apoi Iuda a luat pentru Ir, întâiul născut al său, o femeie, cu numele Tamara.
  Dar Ir, întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul.
  Atunci a zis Iuda către Onan: „Intră la femeia fratelui tău, însoară-te cu ea, în puterea leviratului, şi ridică urmaşi fratelui tău!”
  Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intra la femeia fratelui său, el vărsa sămânţa jos, ca să nu ridice urmaşi fratelui său.
  Ceea ce făcea el era rău înaintea lui Dumnezeu şi l-a omorât şi pe acesta.

  Onanism înseamnă risipa seminţei şi refuzarea actului creaţiei. Onanismul intelectual s-ar putea traduce, şi am să cobor spre vulgar, “să dai un şut în cur talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu”.

 • @ krakilla : Ma bucur ca ai avut parte de o portie buna de ris, asta face bine la sanatate. Ceea ce nu inteleg eu: de unde ai tras concluzia ca te-am facut “onanist“ ? Sau de ce sa il fac onanist pe Biblio? Suferi si tu de caldura ? Nu te cunoasc, nu ma cunosti, de ce as fi facut asta ? Acolo era un articol glumet despre femei si am bagat si eu un comentariu in tema, atita tot. Restul sunt visele tale. In baia aia pe care zici ca ai construit-o mergi acum si fa-ti un dus rece si mai vorbim.

 • Adica nu ma mai iubesti ? Se poate asa ceva ? Pentru o vorba in vint dai cu piciorul unei relatii promitatoare ? Adica eu tac si trec cu vederea ce i-ai facut profei de franceza si tu… asa imi raspunzi ?

 • E clar, mon cher, caldura mare. Apropo, krakilla, vezi ca mi-am facut si eu un dus rece. Asta e, daca nu citesc cu atentie, nu mai stiu cine pe cine si ce a facut. Deci tu, krakilla, cind ziceai “te-a facut onanist“ te referai la Darius, nu la Biblio ! Shame on me ! Dar, maestre, tine minte cinci cuvinte: in lumea asta nu sunt decit doua feluri de barbati: aia care o fac si aia care nu recunosc. Asa ca gata, ciocu` mic, hai sa stam toti pe burta…

  In ceea ce-l priveste pe mister Tuca, ehei, aia e alta poveste. Sa fie el sanatos, de unde pina mai ieri inca mai aveam respect pentru omu` asta acuma nu prea mai am. E problema lui daca ii face pe bloggeri onanisti; dupa umila mea parere unul care se exprim astfel e un labagiu. Pai e tot aia ?

 • bre patroane, matale faci moderarea la nastase? parca cu tine m-am certat odata ca nush-ce n-aveam voie sa zic pe blog. esti un idiot. noroc ca esti frumos, ca altfel prafu’ s-alegea de tine, asa ai cum sa pui o piine pe masa.

 • Biblio… mă, fă, nu pricepi că-n februar’e? Deja-i destul de stresată mumă-mea, că nu mi-oi mai putea da examenele “din cauza la” sistemu’ Bolognese (da, da, ştiu cum îi zice).

  PCH – să fi tot fost eu şi eventual nu ţi-am dat voie să zici acolo chestii care totuşi îţi dau voie să le zici aici, unde-ţi pot spune că eşti înduioşător de prost, pentru că am dreptate în acest sens.

 • măăăăăăă, toate alea îs calităţi, mă, la Sia…băgare de seamă, că, dacă s-o căra, nu mai pupi soia în farfurie, cu pretextu” că-i carne ş-o să mori tânăr şi n-ăi mai fi contemporanu’nost!

 • darius
  chestii PE care totusi iti dau voie… da-o dreak de limba romana de clasa a 2-a. eu nu-s prost sigur, tu esti idiot pt ca faci moderare fara sa stii sa moderezi. acu, poate nu erai tu, da’ era cineva din echipa asta care tine blogul. sunteti fix pamint de flori. tu ai ceva potential de almanahul urzica, pacat ca esti alcoolic – da’ nu-i bai – si nichita la fel era, si uite ce tare e acu’!

 • @ PCH
  Dacă alcoolul ar scoate numai oameni ca Nichita, ar trebui predat în şcoală, de două ori pe zi ar trebui să fie ora de “alcoolici pasionaţi de artă”. Să nu uite domnia voastră că regulile după care se ghidează moderarea unui blog nu sunt înscrise în cartea de aur a conversaţiilor internaute, ţin pur şi simplu de cel care moderează blogul. El e jupânul, face ce vrea, oricât de arbitrare ar fi regulile impuse sau de părtinitoare. “Nu se există” deci moderare greşită. La domnia voastră acasă aţi putea lua hotărârea să nu primiţi musafiri, chiar dacă au un vocabular perfect, maniere desăvârşite, şi un bun -simţ exersat 7 ani la mama lor acasă. Este o chestiune de alegere pe care o puteţi face ca proprietar. Aşa şi aici, nu trebuie să vă deranjeze moderarea, aveţi prilejul să nu mai comentaţi acolo dacă vi se pare moderarea imbecilă. Eu unul nu am observat la domnia voastră tendinţe “deranjante” care să necesite moderare, nu am observat nici la mine atunci când mi s-au uitat “la moderat” textele pe blogul lui Adrian Năstase. Nu este însă un motiv de supărare, sunt absolut convins că totul se întâmplă din cauza faptului că traficul de mesaje de pe acel blog este precum cel de maşini în centrul Bucureştilor, adică infernal.

  @ darius
  Esti de de groza măi. Eu ţi-am amintit să nu uiţi link-ul, nu ţi-am spus să-l dai acum. Ştii sceneta cu Horaţiu Mălăiele cu calculelele. Îmi este teamă că o să bei lucrarea de diplomă înainte să apuc şi eu să mă văd în ea la rubrica “aşa nu, în nici un caz”. 🙂

 • PCH: Nu, sunt destul de sigur că eu eram, că-mi demonstrezi tu. Îmi dau seama că eşti exact genu’ ale căror comentarii n-ar apărea, fiindcă n-au nici o legătură cu discuţia. Orişicum, n-am reţinut un moderare decât mesaje jignitore fără de sens, da’, din nou, cum ziceam Bibli, a comenta pe un blog e un privilegiu, nu un drept. Simte-te persecutat mai încolo, eu zic să ieşi în stradă sau să faci o petiţie online.

  Bibli: Lucrarea mea va fi un Long Island Ice Tea Ultimate al licenţelor. 😛

 • lasati mai baiatu’ in pace. iaca treaba. va luarati de el. privilegiu de postat commenturi. iaca fromage de branza.

 • @ Bibliotecaru` : dar ce, omule, Darius face lucrare de diploma cu subiectul “Who`s who in blogging“ ???
  @ Darius : cit e şpaga sa ne bagi la ASA DA ?

 • La o prima lectura, io zic c-o iubesti. Pe fata. Sia. Nu pe tembel(le)a de la revista. Da’ ma obsedeaza, chiar cred c-o iubesti. Orice sac isi are peticul. La virsta ta, vor fi mai multe petice, probabil, dar asta e un petic dragutz. Si eco-friendly, dupe cum a probat-o maica-ta.
  Mult succes!

 • Stimat Darius Groza. vin tarziu, dupa nshpe mii de recomandari de la o colega sa te citesc. acum regret ca n-am venit mai devreme. trebuia sa vin dupa roblogfest unde te-am vazut cu ghiozdanul in spate 🙂
  In fine. Voiam sa zic ca e misto sa ai un prieten dinasta care chiar sa stea sa iti analizeze defectele. Am avut si eu unul, ce-i drept, aveam 16 ani si el 18… dar defectele astea ne faceau iubirea mai mare. Ma rog, probabil nu te intereseaza. In final, prin acest prim comment doresc sa te salut in mod oficial si sa-ti spun ca mai trec pe la tine.
  The end 🙂

 • Daca taceai filozof ramaneai!
  Un alt dicton latin!!
  Panoul se afla in fata firmei CORONITA!!!
  Carpe Diem are sediul in cealalta parte a strazii Avram iancu.

 • 1
 • 2

Sociale