Darius Hero

Dragi camarazi și drage cărămizi!

D

Haidem să o mai dezbatem puțin de pământ (da’ constructiv nu căăă) pe noua mea achiziție din domeniul amoros, fiindcă n-am făcut altceva decât pe ea, în lungul timp ce s-a scurs de la ultima noastră întrevedere. Achiziție care vă asigur că se roagă pe grăunțe în genunchi și plângând s-o iertați că v-a lipsit de mine. Când nu-i ocupată să-i fie explicat de către Moafle absolut fiecare personaj din Stăpânul Inelelor, acum contractați ca eroi într-un joc pe calculator, care-i înlocuiește viața personală celui antemenționat, pentru perioada în curs. Deoarece asta face Moafle cu prietenele mele, de cum le cunoaște. Nu ca să le testeze, ci doar asta face. Ce altceva să poată? Asta face și cu prietenele lui, de altfel. Toate două.

Fiindcă instituția și societatea online din spatele organizației centralizate Jeg – în vârful piramidal al căreia tronez cocoțat chiar eu – respectă minimele norme ale intimității, ne vom adresa de acum Primei Doamne Jeg prin titulatura născocită de “Silvia Lungu”. Sau, mai simplu, “Sia”. Pentru că nu-i frumos să dai numele lu’ oameni așa, pe Internet.

Am remarcat că mulți sunteți sceptici în cadrul comentariilor cu privire la posibilitatea ca eu chiar să fiu împreună, într-o relație, cu o ființă umană vie, dar să știți că doar fiindcă i-am conferit această identitate scornită, ca s-o protejez, nu înseamnă că-i contrazic existența. Fata este cât se poate de facsimilă. În fundamentarea acestei ipoteze aduc ca martore toate neajunsurile ei.

Să am eu pe cineva ar fi ideal și în același timp ireal, or ea nu se apropie de a fi perfectă, ceea ce confirmă că mi-ar putea aparține de-adevăratelea.

Deci poftiți să-i punctăm aici fiecare defect, până se decide să-și reevalueze comportamentul:

1. vorbește tare la telefon, iar asta n-ar fi o problemă, dacă n-ar vorbi toate prostiile posibile – cu cine? – cu, desigur, toate proastele posibile;

2. fiindcă e de părere că nu face destule la telefon, se mai și mâțâie (la telefon), dar asta se poate cu ușurință transforma într-un avantaj, fiindcă n-o s-o sun, deci vom face economii; pentru a avea de unde să mi le cheltuie, evident;

3. are niște poze absolut grețoase publicate pe – unde?! da! – Hi5, din trecutul întunecat de liceancă de Teiuș; nu toate, dar e condamnabil că și le promovează pe cele care sunt cu adevărat o amenințare pentru tinerii și copiii expuși nesupravegheați la media nereglementată care este netul; și le mai și promovează alături de celălalte, care astfel sunt voalate moral de primele;

4. zice “pupic” (da, tot la telefon, da’ simțeam nevoia să bag o observație fără telefon între ele, că mai vin destule); mai grav decât că-i zice “pupic” mumă-sii, când încheie o conversație, este faptul că-mi zice MIE! pupic când încheie o conversație; fată, îți notezi?

5. e vegetariană; acest aspect nu va trece cu siguranță netaxat pe lângă oalele de csolent ale lui Carcea [care, apropo, mă obligă să vă anunț că într-unul dintre articolele Jeg precedente s-ar strecurat o teribilă eroare – csolentul e evreiesc, nu unguresc; mii și mii de scuze, tată mult iubit; poate chiar zeci de mii de scuze, dacă nu chiar sute; de mii]; ceea ce mă frapează este că, la fel ca majoritatea vegetarienilor, și ei îi trebuiesc lucruri vegetariene care au fost inventate inițial din carne; astfel, ea nu va mânca ardei vegetali, crescuți în copac, cum e firesc, ci va mânca pateu vegetal; nu va mânca praz proaspăt și vegetal, așa cum curge el în râu, de la mama și tata natură, deci, căci va mânca șnițel de soia și alte astfel de preparate închipuite, toate din soia, fiindcă din soia cre’că se pot face mai nou și site-uri web;

6. are telefoane din alea cu tastaturi cretine, fie în spirală, într-o ordine ce sfidează logica matematică, fie cu câte două cifre pe-o singură tastă, care se-nclină indecisă către una sau cealaltă, în funcție de cât de greșit o apeși; ele sunt în număr de două, telefoanele, iar la ele nu se răspunde – da’ la nici unul -, în special dacă sunt apelate de pe telefonul meu; ca să fie și mai bine, pe ele nu intră sms-uri la timp; un mesaj este recepționat abia când de la același număr de la care a fost expediat mai este trimis încă unul (vezi punctul 2 monetizarea acestui dezavantaj al fetii);

7. M-a siluit să mă uit la “Sex & The City”, lung metrajul, noaptea la 2 dimineața; ca o notă personală, n-are rost să-l vizionați, Sarah Jessica Parker moare la sfârșit, atât în film cât și în viața reală; și nici n-am primit nimica la sfârșit.

Am o sumbră presimțire că această listă va fi mereu în versiune beta, brutal re-editabilă.

***

Sperietoare de șoferi.

SperietoareDeSoferi

***

Încă mă suprinde – de când eram mic – cum sunt capabili să se isterizeze comentatorii sportivi într-asemenea hal la orice fel de meci. În speță, când joacă alte echipe decât cea a țării natale, care, cum s-a văzut, nu se prea înfige adânc în campionat. Înțeleg că joacă, în marea lor majoritate, mai bine decât România, ceea ce ar putea fi o potențială cauză a entuziasmului psihotic, dar – ați remarcat? – zevzecii țin cu ambele echipe din teren la orice meci. Nu contează cine marchează, cine ratează, ei “Hău! Ha! Văleu! Cea! Uauăleo! Ioioi! Hait! Zmârc! Gogâlț!“. De aia e comentariul audio și nu video, că nu le-ar ajunge terenu’ să se tăvălească și dea de ceasu’ morții la fiecare fază.

***

Priviți, această tanti (n-o cunosc) zice-n gazetă că-s de căcat. Mă rog, eu eram deja în altă zonă a lumii până a reușit ea să publice recenzia. Da’, orișicum, zicea la un punct în timp și-n spațiu că-s de căcat și-s convins că nu m-am schimbat între timp. Sau între spațiu. Doamna n-a fost impresionată de acest Internet al meu, care este Jegu’, că n-aveam filmulețe hazlii cu mâțe la care să se uite dimineața în birou și, când a citit ea, oricum scriam în engleză, iar comentariile erau și ele peste puterile dumneaei, nesimțiților. S-a mai uitat la câteva bloguri la rubrica “știați că”, să aibă ce scrie, după care a plecat mai departe.

A apărut în Elle, poftiți-l aici, îl pun în rână, că-cam așa a fost și scris.

EleInORana

[aici îl vedeți în variantă mai mare; sursa: Andra13’s Flickr Photostream]

***

Revenind la trebile noastre, adică prietena mea, pe care, la fel cu ce-am mai drag, o-mpart cu voi (aici te axezi pe “ce-am mai drag”, adică fă! că țiu la tine și poți profita, nu pe “o-mpart”…

Fata pleacă curând către vatra ei natală, de unde s-ar putea să mă priveze de sex pentru o anumită perioadă. Că, din câte am înțeles, cică n-aș avea voie să fac cu altele. Este adevărat? Știți ceva despre asta? Bun, cazul e că ne vedem forțați să ne consumăm relația în regim altert și intensiv, ceea ce intră în conflict flagrant cu numărul de nivele pe care le mai are Dacian de terminat. Astfel, vom stabili un program foarte strict de scoatere a lui în oraș seară de seară.

Responsabili: miercuri – Markus Merz, joi – Laura “Licurici” Laurențiu, vineri – Tudor Mărghidanu, sâmbătă: Tudor Pănescu și fratele Eugen. Se fac obligați de întregul proces al ieșirii, de la chemat și convins, la ținut afară și întârziat.

La revedere.

93 comentarii

 • ma cam seaca razboiul asta jurnalisti versus blogisti. e un cacat. e un cacat pentru ca se compara un ziar sau o revista, cu un blog. e de cacat ca toti jurnalistii au impresia ca e de cacat sa ai un blog.

  si…

  sunt de cacat articolele de 3-4 pagini din elle scrise cu google, wikipedia si hoitnews in fata.

  si mai e de cacat faptul ca se judeca aceasta critica omniprezenta indreptata catre tara noastra de cacat. pai, stai putin…e vina mea ca traiesc intr-o tara comunista din lumea a treia? bine, pentru voi, amatorii de idei originale si inovatoare, care va plictiseste orice paragraf mai mare de 3 randuri, am sa ma prefac ca totul e marfa. o sa fiu un mic irinel pentru voi, otevistilor.

 • deci de ce am impresia ca Anca Gradinariu e una dintre “bloggerele” frustrate?

  in rest, duceti-va

 • Mi se pare mie sau paragraful despre argumentaţie şi întorsul vorbei se repetă în altă postare de’a ta. Nu-i bai dacă-i aşa, cînd ai gagică, se întîmplă des să-ţi pierzi din concentrare. Aşa păţesc şi eu.
  Despre tanti din Elle Internet prefer să mă abţiu. Aleg oricînd un jeg.ro, sau un groparu.ro, decît să plătesc 10 lei la cheoşc ca să cumpăr o revistă, a cărei unică diferenţiere faţă de curpapir, este că încă nu s-o inventat hîrtia de şters la fund, lucioasă..
  Pamfil ce părere are despre noua achiziţie a Dariusului? 🙂

 • Sa iti traiasca noua achizitie! Din cate ai spus mai sus, pare femeie! Adica are mai toate defectele ce vin o data cu ele. Vei realiza in curand ca, dintre toate defectele, cel mai dureros este faptul ca e vegetariana! Cat despre monogamie, pot spune cu mana pe inima, ca e prima data cand aud aceasta ipoteza bizara. Poate asa o fii pe acolo pe la Teius! Daca nu iti da voie cu alte femei, intreab-o daca macar poti singur. Ar fii pacat sa pierzi o asemenea relatie pentru o miscare gresita (fie ea si din incheietura)! Si mai intreab-o cum te poate controla? Asta doar daca raspunsul este negativ!

 • Panoul de avertizare a soferilor cu “RISCATI PENE” mi se pare o trimitere directa la soferii de o anumita etnie, ceea ce ma face sa sesizez de indata comisia pentru discriminare sau cum se mai zice. 😉

  Pentru soferii luati de fraieri de neveste ar putea exista un panou cu “RISCATI COARNELE” … 😀

 • Nu ma pot abtine sa nu-ti trag una scurta, nivel de gradinita dar inca valabila:
  “ si marmota invelea ciocolata in staniol, nu-i asa “ ?
  Dar te iert din doua motive: 1.e cald al dracu` si 2.faza aia cu anuntul cu parcarea mi-a dat idei bune ca si eu am probleme din astea cu niscaiva vecini.

 • elle aia e pentru pitzi…si e folosit limbaj pitzi de catre o pitzi care stie un pic de gramatica, deci nu va agitati, pana la capat…any comment is a good comment 😀

 • 1. de ce ai dat copy si paste la un text mai vechi?
  2. de ce nu te iubeste fata ceea?
  3. de ce iti interzice sa faci sex in lipsa ei cand stim cu totii ca nu reusesti nici macar cand e ea acolo?
  4. de ce il minti in halul asta pe taica-tu’ apelandu-l “tata mult iubit”?

  razboiul dintre blogeri si jurnalisti deriva din frustrarea pe care o au jurnalistii. ei nu isi pot insira fara nici o sanctiune toate prejudecatile si tembelismele lor, ale jurnalistilor. blogerii in schimb mai si castiga bani din asta.

 • 1. Am scris peste notepadu’ precedent, nu mă pune în situaţia penibilă de a fi nevoit să te pleznesc peste faţă.
  2. Deloc. Da’ nici un pic. Ce, de fapt, nici nu mimează. 🙂
  3. Îmi rămâne doar să fac sex cu ea de faţă, dar cu altcineva. Ştiu, sunt constrâns într-un prezervativ moral.
  4. Băi, deci tatăl meu vopseşte casa cocoţat pe schele şi cu fruntea lui ajunge până sus la stele, nu ştiu dacă mă-nţelegi.

 • 1. panoul cu “riscati pene” e in fata la Carpe Diem, serviciile funerare. deci e chiar gentila avertizarea, la o adica, puteam risca sa ajungem la ei mai devreme decat ar trebui.
  2. dupa descrierea, esti sigur ca Sia nu e robot telefonic?
  3. imi esti dator vandut pentru subordonata propozitia subordonata
  4. enjoy your relationship.

 • toader zice că: 3. de ce iti interzice sa faci sex in lipsa ei cand stim cu totii ca nu reusesti nici macar cand e ea acolo?
  Buna rrrrrau, toadere draga, ia un zece de la mine !!!

  Dariuse, apropo de csolent, ca ma simt vinovat moral: daca e mincare evreiasca de ce e intilnita doar in Ardeal si in special la maghiari ?

 • 2. banuiam eu ca darius are o relatie cu un robot telefonic. si inca platonica.
  4. ce urare itzi facu ancutza 🙂 sa te bucuri de relatia cu carcea. nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. viva mirmen!

 • Mariane: E de origine evreiască, de atunci s-a tot declinat. E întâlnită peste tot, dac-o cauţi. Toadere: cum vroiam să-i zic şi Ăncii, da’ am crezut că vă prindeţi – nu este Sia un robot telefonic, deoarece roboţii telefonici răspund la telefon şi chiar şi vorbesc un pic cu tine. 🙂

  Licurice: Da, şi fiecare sunteţi responsabili pe organizarea serii, inclusiv scosul în oraş, chematul, convinsul etc.

 • ce vorbesti ma? ai avut tu inainte robot telefonic de sex feminin ca sa stii ce toane are cand raspunde?

 • Am inteles. In cazul aista cind (si daca) vin prin Cluj mama ta pune o palinka pe masa, tu dai zacusca iar tatal tau imi arata pe viu ce e aia csolent. Stabilit ? Ca orice ai spune prin Bucale n-am intilnit csolent desi mai auzisem de el. Miam-miam !

 • ai uitat cumva sa specifici faptul ca cica “iti mannaca toti banii” si trebuie sa vii sa ceri imprumut de la fosta ta preietena? sau asta nu trebuia sa se stie…:)

 • vrem (adica numa eu) poze cu prietena asta… vrem (tot eu) dovezi! eu nu cred nimic!!!

 • daca-ti pleaca femeia nu te apuca sa umbli de zevzec dupa alte femei… stai potolit ca se intoarce. de restul te vei ocupa in timp, adica adio vorbit la telefon, adio pupic, adio soia…

 • si sa nu uit. ca ultima intrebare la al carei raspuns uita-ma-voi peste fro 10 ore :

  chiar iti mananca o gramada de bani?

 • La cum s-arată vegetarianca cred şi io că scrii postări noi, peste postări vechi, şi la urmă îţi iese un “csolent” de postări măi Dariusule. 😉
  Ştii cum îmi zicea răposatul de bunică-miu? “Daţi-le băi la supapă!” Mno..deci?

 • Mda. Deci Toader are dreptate mai sus. Se poate vedea in docoment cum Darius doarme dus deci nu face sex nici macar cu ea de faţă. Asa, ca iti maninca banii… ete plici, asta poa` sa o faca oricine.

 • Când spui “Fata este cât se poate de facsimilă.”, te referi la gemenele de la INDIGGO?
  Nu e “pupic” măi, ci “pupici”… cu totul altceva.
  Nu există pateu vegetal ci unt de lemn combinat cu nişte E-uri care conferă produsului acel aspect greţos.
  Păi ar trebui să te bucuri ca nu se răspunde la telefon cand suni tu, vezi capitolul cu economia.
  Poza… o să pună şi fulgi pe maşină sau numai pene? Ori poate e vorba de… situaţie în care se află o navă cu vele care are vânt din faţă şi nu poate înainta.
  Doamna de la Elle,.. spune-i mercic (e tot din zona pupici) ca “te-a făcut celebru” la ziarul domniei ei cu tiraj de 1000 de reviste per săptămână. 🙂 Ea a înţeles că blogguitul este pentru ca ziariştii să mai aibă un loc de manifestare.
  Ce face Dacian de termină nivelele atât de repede, o nivelă nu-i ajunge?
  Apropo de doamna de la Elle, şi pe mine m-a făcut celebru cineva care m-a propus drept cel mai prost blogg, sau aşa ceva, şi am ajuns cu blogul la ziar :)))))))))))

 • tuuuu ce ochi frumosi areee 😡 da`i asa slabuta 🙁 nu-i bine cu vegetarienismu asta…. e lacto-vege, inghetata papa? da-i multa multaaaa 😀
  p.s din pacate e pe bune.. nu ai voie cu altele cat e ea plecata.. dar nici ea cu altii ;;)

 • 1. ii faina

  2. ioi cat o mai pupai la matyas kiraly la statuie…

  3. te vrea. tu esti o bucata de carne. ea ii vegetariana. no care din astea ii gresita?

 • de fapt darius e o bucata de soia. asta a si atras-o pe tipa. … si banii.

 • deci zici ca ea nu pune gura pe carne…te priveaza de orice si se satura cu pateu vegetal. ai fost atent nu cumva zice” poop” la telefon? e in trenduri si am eu o vaga senzatie ca ea e o fata in trenduri. din ce spui tu aici nu ma asteptam sa iti iei drept iubita asa o fata superficiala. ma asteptam la cel putin un einstein cu sexapil. ceea ce dovedeste ca esti om si inca unul su(s)pus greselii. in rest…astia de la elle nu stiu ce spun..!

 • apropo amatorilor: vreti poze cu superficiala pe site? voi chiar urati toate fetele ce umbla cu D, asa-i? sa nu mai aiba ea viitor si sa umble cu stigmatul jeg in frunte? vai de capul vostru!

 • Am pus deja poze, subtil, printre comentarii, dacă erai atent. 🙂 Şi încerc s-o disec precum pe-o broscuţă emoţională, acilea, pe site-ul meu care-l folosesc în acest scopuri perfide, ca să nu fie vegetariană sexual, dacă vrei musai să folosim această imagine plastică, care eu, om cu frica bunului Dumnejeg, nu mi-am permis nici măcar s-o sugerez. Evident că este o genială şi o superbitate cum nu vă veţi bucura vreunul dintre voi să aveţi vreodată. 😛

 • Mai sculatilor devreme, mie sa-mi spuna cineva cum dau de Anca Gradinariu asta ca s-o induplec sa scrie prostii si despre blogul meu, ca pe urma sa te tii trafic… se zice ca pe orice pune mina femeia asta creste mare.

 • asta denota ca nu dau click pe toate cuvintele tale itite in comentarii. dar am vazut. a visat mereu sa fie blonda, ca toate superficialele, dar o dau de gol sprancenele. ma bucur, in acest caz, ca te-am inervat ;| pana ai spus ceva de bine de femeia ta stigmata jeg – desi initial o vroiai cracanata si despicata precum o broasca la laboratorul de biologie. felicitari, faci sex!

 • “Inervat”, da. VICTIMELOR. Că io şăd cu ea c-ar fi naşpa, în capu’ vostr’? Normal c-o s-o expun pre Jeg în pielea morală goală. Că doar dacă se dovedeşte a-mi fi nocivă, să scot măcar şi io un articol, două, din frumoasa relaţie, că sex nu mă credeţi. Păi, nu? Păi, da?…

  Cât despre ea şi cu mine… chihihi, nu veţi afla niciodată ce contează cu adevărat, vă mai arunc câte o ciozvârtă informaţională, iar voi o hăpăiţi mulţumiţi. SĂLBATICILOR!

 • pai e clar ca niciodata nu stii ce conteaza cu adevarat de vreme ce nu s-a decis ce culoare sa fie si nici ca nu pune gura pe carne. dar daca face sex atunci suntem toti multumiti, ca te mai calmezi si tu. asta conteaza! salbaticii de noi!

 • @ Marian S.
  Dacă dumneaei este…
  http://www.tiff.ro/files/images/ancagradi_sm.jpg

  Trebuie ştiut că doamna este are ceva stare la B1 TV, dar este şi scenaristă şi critic de film.

  Există o adresă prin care îi puteţi propune colaborarea la un scenariu 🙂
  scenario@fx.ro , este adresa de la secţiunea scenarii Buftea.
  Sper să mai fie de actualitate, adresa este din 2000.

  Mai există http://www.tiff.ro/ro/blog-anca-gradinariu , dar TIFF-ul tocmai ce s-a încheiat.

  Până la urmă şi eu scriu de geaba, cu atâtea adrese, comentariul va intra precis în moderare. 😀

 • 1
 • 2

Sociale