Darius Hero

Doar una din multele excepții…

D

Fraza mea preferată din domeniul farmaceutic: “Nu există reacții adverse înregistrate.

Vă scriu aceste ultime rânduri în calitate de muribund, întins cât sunt de lat în patul de moarte unde, pe moarte fiind, așa cum lesne veți fi înțeles deja – eu zac să mor.

La căpătâiul meu stă nimenea, dar nu vă faceți griji, căci boala mea este lipsită de relevanță, cât timp pe voi n-are cine altcineva ca să vă amuze. Eu trebuie să joc și să mă scălămbăi, cu febră și frisoane, pentru deliciul vostru, să mă sacrific, nepăsându-vă câtuși de puțin căci îmi sunt cele de pe urmă clipe.

M-am îmbolnăvit la muncă, unde mă sfarm zi de zi să mă întrețin pe mine, ca să vă întrețin pe voi, ca să nu vă sfărmați la muncă ca să vă întrețineți singuri, ci să ședeți pe cururile sănătoase și doldora, hlizindu-vă ca niște copii cu probleme mintale când vine punga cu portocala.

Să nu cumva să vă stresați un pic și să vă îmbolnăviți și să muriți, așa cum fac eu, javrelor. Iar când m-oi duce, îți behăi în van la comentarii că să vă distrez. SCÂRBE!

Pe lângă asta, o altă cauză a betegelii mele ar putea fi presiunea pusă pe investițiile mele din America, unde am pierdut miliarde, poate triliarde de dolari. Mă reduc acum doar la salariul meu de la Vitrina, care nu a intrat încă pe card. Da, sunt falit! Mănânc și mă trece tanti pe caiet, mă șterg cu ambele părți de la hârtia igienică, cu o parte la gură, cu cealaltă la cur, beau doar jumătăți de pahar cu apă, mănânc în aceeași farfurie toate felurile de mâncare.

Între timp, Moafle a găsit de cuviință să bea banii de chirie. Ceea ce înseamnă că acuma tre’ să închiriez eu banii de băut. Cu care poate, dacă tot beam, aș fi băut și un pumn de medicamente, în această boală mizeră ce mă macină. Dar, cum spuneam, nu mai e rost de băut, considerând va fi cu atât mai greu pentru Dacian să șadă-n chirie după iminentu-mi sfârșit.

***

Zice pe Internet că “specialiștii” au demonstrat că mersul pe jos mărește durata de viață. Dar, întreb eu, de ce aș alege eu să mă plimb, când pierd mai puțin timp decât mi se lungesc zilele mergând pe sus? Ce-i mai bine? Să mor mai bătrân, umblând, sau mai tânăr, cu viața trăită? Oricum, am ales deocamdată varianta de mijloc, cu trotineta.

Pentru că vă scriu aceste ultime rânduri ca un muribund, întins cât sunt de lat în patul de moarte, pe moarte fiind… ah, mă scuzați, v-am mai zis. Mă scuzați, e de la halucinații.

***

În studiile mele aprofundate prin birturi, am ajuns la concluzia că bețivii sunt mai precauți decât oamenii în deplinătatea facultăților și universităților mintale. Fiindcă pe când noi ne bușim în orice și-mpiedicăm de fiecare pereche de picioare mai largă, uitându-ne zănatic dupe toate pisdele, ei vin cătinel, ținându-se de toate cu ambele mâini, nu se lasă de un zid până n-apare un altul și ocolesc obscacole de cu trei metri înainte. Nimeni în afară de ei nu cade cu atâta grijă și într-atâta timp și niciodată nu se plâng de o aterizare mai violentă. Și-o asumă ca niște bărbați responsabili. Își cer scuze de la oricine este deranjat de prezența lor și nu se apucă să chirăie și să-njure când ei mai calcă pe cineva.

În cealaltă parte a vieții mele, care nu se desfășoară sub mese, deci pe Internet, mi-am dat seama că ar trebui să există un accent de online. Așa m-am gândit eu, după cum deduceți, nu foarte mult. Există deja chestia în scris, care elimină vocalele și alte astfel de aspecte considerate improprii vorbitului mai operativ, dar citit, limbajul de net ar fi un fel de dialect de-al Elenei Băsescu. Da’ nu vrem asta, deci accentul de Internet vorbit ar trebui să fie ceva nou.

Pornind de la aceeași filozofie, oricare dintre noi ar trebui să aibă voie să se beșească pe webcam, să vorbească gol la telefon de pe budă, respectiv să-ncerce să tehnoredacteze cu penisul erect, fără să se tot oripileze ceilalți când află.

Aici trebuiau să fie o sumedenie de poze haioase pe care mi le-au tot promis oamenii, da’ ba n-aveau aparatele la ei, ba nu le pot descărca de pe telefon și alte scuze tâmpițele. Așa cum le-am primit, mna, așa să râdeți și voi.

Nu, nu mă duc la doctor, doar n-am căpiat, vreți să-mi găsească ceva?!

***

Bun.

DanielExpert

[plecăciuni Cărcii]

241 comentarii

 • stirea mea favorita:

  Jale mare intr-o familie din Miercurea Ciuc: capul familiei, Gheorghe O. (59 de ani) disparuse de trei zile de acasa si nu mai era de gasit. Stiau ai lui ca barbatul era fidel “licorii lui Bachus” si mai toata ziua era beat, dar niciodata nu lipsise atata timp. Gheorghe plecase in dimineata zilei de 16.09.2008, pe la 6:30, fara acte si fara haine de schimb. Misterul disparitiei a fost elucidat abia a patra zi, pe 19.09.2008, dupa ce politistii l-au gasit pe disparut “ascuns” in locul lui preferat: o carciuma. “Mama lui, o femeie in varsta de 97 de ani, s-a plans unui vecin ca respectivul nu ajunsese acasa de trei zile. Omul a sesizat Politia si atunci am demarat cercetarile. A fost gasit intr-o carciuma chiar de o politista”, a precizat pentru ZIUA Online agent sef de Politie Gheorghe Filip, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Harghita. Luat la intrebari de oamenii legii, Gheorghe s-a aratat uimit de ce se face atata agitatie in jurul plecarii lui de acasa. El le-a marturisit, sincer, politistilor ca a strabatut mai multe carciumi, in acest timp, atat din Odorheiul Secuiesc, cat si din orasul sau natal. “A declarat ca a fost cu diferiti prieteni cu care a consumat bauturi alcoolice prin diferite localuri. In Odorheiu Secuiesc a stat din ziua plecarii si pana pe data de 18 septembrie. In aceeasi zi, in jurul orei 23:00, s-a intors in Miercurea Ciuc. Acolo a continuat sa bea alaturi de diferiti cunoscuti prin mai multe localuri, pana a doua zi”, ne-a explicat Gheorghe Filip. Disparutul a fost gasit in jurul orei 15:00 si abia atunci s-a intors acasa spre usurarea bietei sale mame, Varvara.

 • Ia-ti “jegul” cu tine!!
  Categoria “De pe drumul comunal” mai vede inca un post, si asta pentru ca ieri (06.09.08) am avut buna intentie de a iesi “la gratarel”, “la barbecue”, “la un mic” sau “la iarba verde” (alegeti voi expresia..) pe drumul national sau judetean care urca la barajul Secu.

  (Aici trebuie sa amintesc expresia lui Titi despre gropile care maresc adrenalina soferului si animeaza situatia: “nu le acopera..asteapta pana se maresc si dup’aia”. )

  Continuand la subiectul nostru, am observat ca pe langa Secu se construieste “in draci”. Nu stiu ce, dar cred ca niste mici muntisori sau un fel de amenajari artificiale de lux. Proiectul despre care vorbesc se spune ca va face o legatura uimitoare intre amenajarile umane si natura: noi aruncam, natura nu are ce face..

  Muntisorii cu pricina sunt formati in mare parte din sticle, plase si alte mici obiecte “natural-poluatoare” si in continua crestere. De ce?! Ma simt mai bine daca stau langa un munte de gunoaie care sa imi excite vizual si olfactiv nervii (si prin nervi ma refer la stres, sper ca realizezi..).

  Va multiumim pentru rabdare si nu uitati..campania “Ia-ti “jegul” cu tine” promoveaza buna-dispozitie a tuturor.

 • Un pic de cultura de la mine… Asta nu e boicot, este un gest de buna-vointa:

  Kazi Ploae – Zenit

  Imagineaza-ti o lume total gresita
  Unde Cronos roade totul cu nisipul din clepsidra
  Unde hotia se prescrie intr-o sticla
  pe un bilet pe care scrie ca strigat intr-o cripta
  Zgarie-nori, pregatiti-va pentru King Kong
  Asculta imnul Romaniei, puneti-l ringtone
  Sunt ceea ce nu se poate
  Vad istoria ca viata
  Pastreaza-mi 2 metri patrati in groapa comuna, tata
  Si spune-le ca ma pis pe ei ca pe trandafiri
  ii spintec pentru 30 de argint si o coroana de spini
  Trist ca o femeie in varsta intr-un bolid
  Tin hip-hop-ul treaz pana doarme pe el la slujba ca un politist
  Da-mi un axion 25 si-ti redecorez capu-n 4 colturi ca un diapozitiv
  C-am fata patata de patru laturi cu baza crestata de straturi patrate care se-nvart ca Saturn
  Stupiditate fara margini; te vezi prin ochii altora si viata ta devine o clica de imagini
  Da-mi o grenada, spune-mi-o-n argoul birocratic
  Esti ca un dealer paranoic, n-ai nicio substanta
  Sunt un vultur; liber ca un diavol
  Zbor palid in ceata deasupra unui miracol
  Inchis in mine ca un viitor tiran
  Cand mistez la fel ca bobby digital(rza)
  O ard la modu sex ca un adolescent invizibil
  Vag in toata Asia ca sens decriptat de seisme in satul meu de ninja
  Zgomotos,sfidez filozofic in detalii mediocre
  Daca timpul sta pe loc, te rog sa iei un loc in
  Groapa cu emotii primitive langa mine
  Ca natura mea detesta anotimpul
  Ura mea incerta excepticismul
  Dar pot sa urasc sincer
  Si cand urasc sincer, devii grabit
  Pana ascult din nou amont vite
  Claustrofobic, inapt la efort fonic
  Inot in amont prin foc telescopic pana la atom
  Pana cand pui bombe-n mall
  Flow-ul lor dezgustator te-a plictisit de-atatea ori, fii atent
  Gandesc ca Ghostface
  Da din cap ca un soarece-n capcana
  Daca porti ceva furat de tactu.
  Te-a imblonavit hip-hop-ul
  Da’ sunt prea putine leacuri
  Am un punct gonflat de ace
  dupa un full contact cu tacu
  Am un lung contact cu dracu
  Sa nu te sperii
  Toti degenaratii vor s-ajunga sus ca pigmeii
  Ar trebui sa stii ca nimic nu conteaza
  Viata-i o mascarada, totul se dezintegreaza
  Si-mi doresc un salt in timp pana-n ’85
  Sa-i bag in buzunar lu tata un prezervatïv

 • PENTRU FEMEILE DE PE SITE

  Rămâi să mai ciocnim o cupă la hanul vechi de pe coclauri,
  Căci pentru vin şi pentru tine mai am în sân trei pumni de aur.
  Rămâi să-nmormântăm tristeţea şi setea fără de-alinare
  Cu vinul negru de la hanul din valea umbrelor fugare.

  Ştii tu, frumoaso, că ulciorul din care bei înfrigurată
  E făurit din taina sfântă, din taina unui trup de fată?
  L-a făurit cândva olarul cel inspirat de duhul rău,
  Din taina unui trup de fată frumos şi cald ca trupul tău.

  Înmiresmează-te, frumoaso, ca pe-un altar de mirodenii,
  Cât zarea-i plină de albastru si lumea plină-i de vedenii
  Şi-atât cât drumurile vieţii mai au pe margini bucurii,
  Căci mâine în zadar vei bate la porţi de suflete pustii.

  Iubeşte-mă acum căci anii nebănuiţi vor pune frâu,
  Iar clipele iubirii noastre se scurg ca undele pe râu.
  Ca mâine-om putrezi-n morminte, uitaţi, nepomeniţi de nime,
  Ca mâine vor veni olarii să fure lut din ţintirime.

  Iar trupul tău, care mi-e astăzi cel mai iubit dintre limanuri,
  Va fi un biet ulcior din care vor bea drumeţii pe la hanuri.

  OMAR KHAYYAM.

 • PENTRU… PENTRU… NU MA EXPRIM

  Ca un fel de refugiu de multele inconveniente ale vietii, Dumnezeu, în înalta sa bunăvointă, a dat omului râsul, cu toată scara, de la zâmbetul ironic pâna la clocotirea homerică. Când vezi capete atât de vitreg înzestrate de la natură, încât nu sunt în stare a întelege cel mai simplu adevăr, capete în care, ca în niste oglinzi rele, totul se reflectă strâmb si în proportii pocite, făcându-si complimente unul altuia si numindu-se sarea pământului, ai avea cauză de a te întrista si de a despera de viitorul omenirii daca n-ai sti că după o sută de ani, de pildă, peste amândouă despărtămintele geniilor contimporani, peste balamuc si puscărie, va creste iarbă si că în amintirea generatiei viitoare toate fizionomiile acestea vor fi pierit fără de nici o urmă, ca cercurile din fata unei ape stătătoare.
  Garantia învingerii adevărului si binelui în lumea aceasta este moartea. Daca moartea nu s-ar îndura să ne scape de o generatie în disselectiune, daca moartea n-ar pune adevărul la adăpost de onoarea de a fi coexistat alături cu partea criminală si stupidă a omenirii, niciodată natiile n-ar fi putut strânge acel capital de adevăruri care înnobilează aspra lor luptă pentru existentă.
  E o fericire pentru noi că, prostia si perversitatea fiind nemuritoare, cel putin prostii si perversii in concreto sunt muritori.
  De acolo râsul, ca un voios semn de încredere în zădărnicia acestei privelisti.

  (Mihai Eminescu, 1 februarie 1880)

 • Ieşeanul de 41 de ani care şi-a ciopârțit soția cu un topor şi cu un cuțit, i-a şocat până şi pe judecătorii care i-au emis mandat de arestare preventivă. Petru Bosânceanu le-a povestit că după ce a lovit-o de mai multe ori pe Viorica (38 de ani) a stat puțin de vorbă cu ea “despre treburile câmpului şi despre familie”. Femeia şi-a datultima suflare la scurt timp.

  Terifianta crimă a avut loc în casa familiei Bosânceanu, din localitatea ieşeană Sârca. Ucigaşul, Petru Bosânceanu, şi-a măcelărit soția chiar în fața copiilor, care au vârste cuprinse între 5 şi 13 ani. “Eu nu am vrut să o omor. M-am enervat şi am lovit-o în zona şoldurilor. Recunosc, am lovit-o. Am dat în ea cu ce am găsit pe acolo. Cred că am pus mâna pe un topor. Am vrut doar să o bat, nu să o omor. După ce am lovit-o, am mai stat de vorbă cu ea despre treburile câmpului şi despre probleme legate de familie. Nu mi-am dat seama că va muri!”, a declarat Petru în fața instanței. Cel mai probabil, cei patru copii ai familiei Bosânceanu vor fi crescuți de bunica lor, mama victimei.

 • Poate sa nu fie mult, dar poate sa fie lung.

  In cadrul unei initiative iesita din tipare, Darius Groza, un tanar zalauan, actualmente student la Facultatea de Jurnalistica din Cluj Napoca, a incercat sa atraga mai multe personalitati din tara sa activeze ca „bloggari”, facandu-le pur si simplu cadou cate un blog personalizat. Astfel, incepand de anul trecut, fostul premier Adrian Nastase scrie pe blog, fiind singurul care a raspuns provocarii campaniei “Blogdamnati la internet”. Pentru cei care nu stiu, blogul este o pagina de internet detinuta de o persoana care posteaza, la intervale de timp, idei, intamplari din cotidian, lasand frau liber comentariilor.

  Printre “fericitii” condamnati la blog de cel amintit anterior s-au mai numarat: Adelin Petrisor, Adrian Nastase, Robert Turcescu, Lucian Mandruta, Mircea Badea, Mihai Gainusa. Singurul care a raspuns invitatiei primite a fost Adrian Nastase. Fostul premier continua si azi sa scrie pe pagina de blog la http://www.nastase.wordpress.com. Iata cum a sunat invitatia adresata lui Nastase, anul trecut: “Servus, dom’ Nastase… Bine-ai venit pe blogul dumitale. Mare atentie sa nu cazi jos de fericire. Te anuntam festiv ca esti unul dintre fericitii (dar si nefericitii, in acelasi timp) celebri . Ai fost selectat pe spranceana, impreuna cu alte cateva marete voci, sa ne canti din tastatura. In urma unei ample activitati de siluire prin santaj sentimental, avem intentia marsava de a atrage spre blogging cat mai multe si cat mai talentate burice de degete, care stiu sa scrie un cuvant coerent, fara sa se impleticeasca in semne de punctuatie, sh-uri si tz-uri, dar – mai mult – chiar sa-l scrie…. Mai pe scurt, facem bloguri cu de-a sila, punem omul in fata faptului implinit, nu mai are scuza ne-initiatului si trebuie doar sa binevoiasca sa-l intretina editorial. Desigur, ii vom sta cu totii la dispozitie pentru orice sprijin de ordin tehnic sau procedural. Acest blog poate fi stramutat pe alta mosie, modificat, grafic sau structural etc. Ce NU (scris mare si cu portocaliu) se cuvine a se face este sa fie inchis. Acestea fiind citite, scrie. Darius”. Iata si primul raspuns din partea lui Nastase: “Bine ati venit pe blogul meu. Salut. Astazi e prima zi pe blog. O sa va spun, din cand in cand, ce gandesc. Si, mai ales, ce ma enerveaza. Spre exemplu, m-a enervat articolul lui Sever Voinescu, din Cotidianul de astazi. Nu-l cititi, ca sa nu va enervati si voi. Maine o sa implinesc 57 de ani. Cati dintre ei au fost buni si cati au fost rai? Vorbim maine…”. Pana in acest moment, Adrian Nastase are o arhiva consistenta, in materie de publicari pe diferite teme. De asemenea, raspunde constant comentariilor postate, desi la inceput afirma: “Forumurile ma obisnuisera cu alte tipuri de reactii. Acum, nu prea stiu cum sa procedez. As vrea sa va raspund la toti, dar o sa fie foarte greu. M-au intrebat cativa dintre cei care mi-au scris care ar fi cea mai buna formula de adresare. Nu stiu. Fiecare, cum crede”. Dupa o experienta de mai bine de un an si peste 580 de articole postate, Nastase scrie cu usurinta despre lucrurile din viata sa, despre planuri si familie.

  Potrivit afirmatiilor lui Darius Groza, si reporterul Adelin Petrisor a raspuns invitatiei la blogging, dar a renuntat. “A raspuns si Adelin Petrisor, dar l-a inchis dupa cateva zile, ca era asaltat de injuraturi si a zis ca nu merita. Mircea Badea e anti-blog, deci el a refuzat imediat, dar mai apoi a zis ca atunci cand o sa simta nevoia, o sa si-l preia. De atunci, lumea inca-l cheama sa scrie, in comentariile blogului”, a conchis studentul zalauan. Darius Groza are si el, cum altfel, propriul blog si o exeprienta consistenta in acest domeniu, confirmata de premiul „Cel mai bine scris blog” si „Cel mai bun blog”, la editia din acest an a Roblogfest, totodata fiind ales, in 2007, de catre Freedomhouse Romania, „Tanarul jurnalist al anului”.

  Ihi. Da. Bravo.

 • Din cate vad eu, tocmai cei care s-au rasculat posteaza cel mai putin… Cred ca nu li se mai pare amuzant!

  PS: ce muzica de cacat!!! ce-i asta ma, Tandarica si 11 prajini?

 • @krakilla:

  Basty zice că: Your comment is awaiting moderation.
  Septembrie 19th, 2008 la 2:17 pm

  Iată. Mă simţ asuprit. Ascultat. Gâdilat în cel mai scârbos mod cu putinţă.

  S-a schimbat regimul, dragii mei. Vă zic eu că de acu’ tot mai rău va fi. Ascultaţi vorba bărbosului.

  Iar când fratele Dacian va prelua frâiele acestei căruţe în derivă numită Jeg.ro, vă veţi bucura degeaba. Va fi mai rău decât e acum.

 • Basty: vremurile disperate cer masuri disperate! doar ai vazut ce a avut curajul de a ma ameninta, de fata cu toata jegarimea, ca ma plesneste peste fata. este ca un animal in cusca acum, ne putem astepta la orice, numai sa opreasca muzica asta urata nu mai putem spera. sa ne violeze adresele de mail, sa ne modifice comentariile, sa ne modereze cu nesimtire. da, asa este, perioada de dinainte de ’89 a reinviat pe jeg.

  PS: opreste ba muzica (am spus muzica? de ce am spus muzica?)

 • Ok, so right now i am smoking weed and not listening to any of you.

  Dacă tot sunt într-o republică jegbanieră, să mă bucur de avantajele climei.

 • decand cu falimentul lehman brothers am abandonat jegu’ pentru bizz bazar cu moise guran de unde am aflat ceva ce vreau sa stii si tu draga jegstar;criza starnita a obligat bancile din tarile puteri mondiale sa introduca lichiditati in piata pt a evita si alte falimene;atrag atentia pt toti betivii din lume!asta va duce la inflatie mondiala,adica vor creste preturile,inclusiv(mai ales) la bautura;dragi betivi si jegstar,se anunta vremuri de restriste pt noi,asa k poti sa mori in liniste,macar nu vei trai chinurile ce vor urma pt noi cei inca in floarea varstei cu ficatu inca potent;(acest viitor celebru eseu a fost scis pt a-i imbuna viata inca viului viitor mort,idolu betivilor din intreaga lume,jegstar)

 • Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • покер турнир в киеве 24 ноября 2012 видео [url=http://vip6.kazino-grandmaster.ru/hit826.html]подсолнечник 2012 казино[/url] покер игры разума цена, онлайн игра король покера [url=http://vip6.kazino-grandmaster.ru/hit1456.html]игра на деньги в нарды играть[/url]

 • Urgent!!! I just came across your Blog and was shocked to find out that your WordPress Installation is unprotected from attacks against hackers. There are currently a lot of brute force attacks against WordPress Installations but there is an easy fix. You just have to install one of these Security Plugins that makes it really hard to breach into your website, if you are interested check this post out –> http://bit.ly/11si4le All the best, Sonya Fiumara

 • 機械制茶應運而生本次抽檢還發現,廣州市國僑食品有限公司生產的“儷莎蛋糕”以及廣州尚加食品有限公司生產的“東海堂高級三文治面包”均在菌落總數和 震蛋 大腸菌群 夫妻情趣 項目上不合格 震蛋。在投保時,投保人與幸福人壽約定基本養老保險金額,該金額基于所抵押房屋的評估價值 夫妻情趣,并在考慮抵押房屋的折扣、長期預期增值、預期的被保險人平均生存年限、利率、終身給付的成本等因素后確定對于公眾最為關注的房價變動和房屋收益問題,“房來寶”產品條款明確指出,保險公司不參與分享房產增 情趣娃娃 值收益,但承擔房屋價格下跌風險和長壽給付風險。大力開展“五看五比五爭”主題活動,充分發揮黨員帶頭作用,努力達到學習氛圍濃厚,服務優質高效 情趣娃娃,領

 • 深圳根據指示這些深圳室 情趣睡衣 內設計師代表在交流中表示,設計師是深圳“一個很特殊的群體,深圳要建設’設計之都’,一 台中情趣 定要發揮設計師的核心作用。所以 情趣睡衣,行政組織縱向結構中管理層次與管理幅度的合理比例是決定行政管理效率的主要因素三、地(市)管縣體制的前世今生 台中情趣。根據公司2007 年12 月21 性感睡衣 日召開的2007 年第三次臨時股東大會審議批準的《關于出售深圳市賽格中電彩 性感睡衣 色顯示器件有限公司73.24%股權所得資金使用計劃》,本公司出售該股權后獲得的股權出售款為人民幣 38,451 萬元,其中的 10,000 萬元用于投資新設賽格電子市場。(2)房地產開發商在土地使用年限內依照法律、法規

 • 價格越來越便宜的情況下近日 跳蛋,日本NHK電視臺和美國探索頻道首次拍攝到了大王烏賊在深海中游動的景象。還有就是要看你在大學畢業了要做什么。用香皂和 跳蛋 清水清潔水皰。早餐的錢需要給他的老婆。目前比較常用的全景軟件有Panorama 情趣娃娃 Factory、MGI 自衛杯 Photovis 情趣娃娃 ta、Adobe Photo Elmement等。他希望這些醫院也能夠探索出一些新路徑、新方法,盡快發揮出醫療科研的后發優勢。但是中國現在年休假的總量和歐洲是差不多的 情趣用具,十一中秋什么的,加起來跟歐洲差不多,我們算過的吉利并購沃爾沃之后 生活情趣,沃爾沃的員工滿意度達到歷史最高,84%。在1492年,伊莎 自衛杯

 • 匡正選人用人風氣是她給了我一個完整的家,使我有了對已經消逝的年華的美好回憶母親是位善良、厚道 犀利士 有效 且受舊禮教束縛淵深的女性,幼年即以童養媳的身份進入陳家。 威而剛 力士 即服用裸燕麥片3個月(日服100克),可明顯降低心血管和肝臟中的膽固醇、甘油三脂、 脂蛋白,總有效率達87.2,其療效與冠心平無顯著差異,且無副作用。沙發背景墻仿若小時候玩的七巧板拼接起來,魅力無窮,墻面上的老照片和隨意涂鴉的裝飾畫都是很棒的墻面配飾中性灰+土褐色 犀利士 有效。把銀聯、萬 潤滑液 事達、維薩等主要發卡機構標識的信用卡各帶一張在身上,準沒錯在機場買商品 威而剛 力士,很多人都以為是一錘子買賣,買貴了 潤滑液,吃個啞巴虧就算了。女子,不同的年紀

 • 解決過境大量客流的機會1月29日凌晨,日機從 偉哥 vs 犀利士 停泊在黃浦江上的“能登呂”號航空 按摩棒 母艦上起飛轟炸閘北華界,寶山路584號商務印書館及東方圖書館(中國最大的私人圖書館,藏書超過三十萬冊)均被炸毀 偉哥 vs 犀利士。“十三五”時期,中國城鎮化建設將持續快速發展,成為保持經濟持續健康發展的強大引擎,也是擴大內需的最大潛力。第三,空間科學衛星計劃是開展我國航天國際合作的重要窗口,通過國際合作不但可以節省經費 按摩棒,還可以使 情趣衣服 我國的空間科學與技術實現跨越式的發展。之后荷裔美國人都回在身帶期間帶著圣尼古拉斯的玩具人偶捷克中世紀小城內的城堡布拉格市中心老城廣場上的圣誕樹亮燈捷克圣尼古拉斯在小耶穌的幫助下把禮物分

 • 深入闡釋深學然而這一切的原因卻都是因愛而生,安世耿的一世至愛蝶舞被皇帝逼死,失去至愛 情趣衣 的安王爺性情大變,一夜白頭,從此決定控制一切 情趣衣,開始一系列蓄謀已久的復仇計劃 按摩棒。朋友有一次從山東一個偏僻的小村莊歸來,說起他在 按摩棒 那里的一戶農家家里見到一對別致的石頭門墩。新八建、新七建、新建總、新十建、祥和、常陽新力、卓峰等一批響當當的建筑企業漸成品牌。近代科學研究中存在著普遍嚴重的“二元分裂”:物質與意識的對立造成了嚴重的精神分裂 威而剛 代購。所以 情趣商品,各級領導干部務必珍視自己的形象 情趣,珍視自己的名聲 威而剛 力士,珍視組織和群眾的信任。審計署于2012年4月 威而剛 代購 將該案件線索移送杭州市西湖區

 • 我發現墻上貼著的警察相片阿里媽媽網絡技術有限公司 阿里巴巴(上海泄砑 充氣娃娃 邢薰這是深圳多有的普利司通授權經銷商云南達維貿易有限公司(深圳倉庫) 深圳市龍崗區坂田街道辦雪象社區園東園工業區A 棟一樓a座車之翼深圳創新路店 深 震蛋 圳市沙井鎮創新路金諾大廈首層(自來水公司旁)車之翼深圳南光路店 深圳市南山區南光路63號新丹統建樓首層南山區金輪汽車輪胎商店 充氣娃娃 廣東深圳南山區南油第三工業區1棟113號松崗華德補胎店(蔡立遜) 廣東省深圳市寶安區松崗街道松明商業大廈深圳市南山區鑫源華日輪胎店 深圳市南山區桃園街道新屋村東區6號102深圳市大東部汽車用品市場騰達汽配商行 深圳市龍崗區龍城街道愛聯社區翡翠明珠 情趣用

 • 大部分人來自內地 威而鋼 包裝有時仍然要用三腳架支持拍攝,如果攝像機有三腳架接口,還可以方便有些喜歡獨自出游的朋友自拍雙手握持有利于穩定攝像機。大量使用鐵制構件 威而鋼 包裝 ,將玻璃、瓷磚等新工藝, 威而鋼 香港 以及鐵藝制品、陶藝制品等綜合運用于室內。現在正是五星轉機制的變革期,但今年一季度五星電器銷售額同比增長10個點,利潤更驚人地翻了一番,全年銷售額同比增長也是十拿九穩3C原來是五星電器最短的短板,搭建新的3C團隊,請回五星實力老臣徐曉明擔綱3C采購業務后,五星電器3C品類在今年一季度實現超過60%的增長,五星移動手機店在今年一季度實現800%的毛利增長中國商報:您首先把“軍心”給穩住了潘一清:市場經濟形勢不好,就 cialis价格

 • 不吉反兇16為了在實行“高積累、低 情趣網 消費”的同時不影響基本民生,新中國依托國有企事業單位和人民公社,在城鄉均建立了包括醫療、養老、住房、工傷、喪葬、 自衛杯 撫恤在內的社會保障制度 情趣網,確保人民不必為基本民生擔憂,使大規模集中積累發展重工業成為可能。30.牽掛你的人很多,祝福你的人也很多,別忘了我也是其中之一。記憶中標志性的建筑風景一一呈現,攝影全景圖還原了最真實的深圳這些明信片均是深圳局下屬分局,抓住旅游業發展契機,結合自己地域風土和人文特色開發的風光明信片, 樂威壯效果 充分展現深圳郵政文化產品的創新和優勢第一款是《黃金海岸,藍色鹽田》明信片,一套 8 自衛杯 枚,選取了大小梅沙、明思克航母、東部華僑城、鹽田港

 • 不斷增進群眾感情工行的優點他都有 情趣睡 情趣睡衣 衣,尤其是安全性值得稱道。建都邑 自 自衛器 衛器,修城郭 sm情趣,筑宮室,開吳市 情趣内衣。“但是這樣表現失敗率也高。在確保每名社區干部月收入達到3000元標準的基礎上,各縣(區)調整對社區的補助辦法,將原需鎮(街)負擔的部分改由縣(區)級財政負擔,鄉鎮(街道)不再負擔社區“兩委”干部的工資補貼。植物性潤滑 sm情趣 油、動物性潤滑油和化工原料合成潤滑油不屬于潤滑油的征收范圍。但此后的資金流向沒有按照這條既定的軌道進行,被立刻轉入了江橋城投和上海江橋資產經營公司(此兩個公司為一套人馬兩塊牌子)名下審計署的相關文件顯示,這些資金被“挪用”于四個方面 威而鋼 網站,分別是江橋

 • This third man is so rarely spoken of that most sales people don’t have the slightest idea how to deal with it, and because of that, [url=http://www.cheapjerseystickets.us.com/]Cheap Jerseys[/url], they fail to make most of the sales calls that they actually desire to make.It has acquired so much recognition that it has earned the title of the National Horse of Mexico.Museum of Art and CraftOpened in 1877, the museum is a leading centre for art, crafts and design. Push the treat out of the way.[url=http://www.cheapjerseystickets.us.com/]Cheap NFL Jerseys[/url].So you must be especially thorough when examining the costs of your trip, consider any added fees, whether it is for checking luggage, carry-on bags, or any other special services. Another great drill is ball protection. I don’t know why I felt this; just that I did. Both Favreau and Davis play well off each other, slinging lines laced with venom at one another. The large, talented cast, including Vince Vaughn, Jason Bateman and Jon Favreau are all fine actors who excel at ringing laughs out of every situation their characters are thrown in to. The story begins with Holly Martins arriving in Vienna at the end of World War II.[url=http://www.cheapjerseystickets.us.com/]Cheap Jerseys China[/url].Visit my site:http://www.cheapjerseystickets.us.com/

De Darius Groza

Sociale