Darius Hero

 din i și î din a

Â

Cel mai simpatic ar fi să primim subit o a 11-a poruncă, prin care să fim anunțați că, din motive organizatorice, este recomandat să începem să murim în ordine alfabetică. Și cu nota căci cine își pierde rându’ ajunge în Iad, unde se intră haotic, iar cine se bagă în față la fel.

Eu cred că Orban, sărăcuțu’, a fost fraier doar deoarece nu se aștepta ca toți țăranii care-și aranjează accidentele într-un frumos triunghi model financiar șofer/victimă/tino-nino or să sară cu legea-n dinți, chit că o fi lovit-o pe fată sau nu și s-a înțeles cu familia ori ba, care, apropo, sunt niște isterici și ferească-ne sfântu’ (o să vedeți curând care) de oameni ca ei. Mai în siguranță m-aș simți cu ministrul în mașină, decât cu unii dintre ăia pe trotuar.

Și cre’că nașu’ Victor nu tre’ să se agite că-i prieten cu Orban (apropo, Ludy, pe când blog?) și să-l protejeze, că e normal să-l jupoaie presa de viu, căci ce dracu’ or face toată ziua pe calculatoarele alea pe care nu merge nici Minesweeperu’? Să-mi prezinte chestii care chiar mă interesează? De parcă ai lui nu fac asemenea, cu alte ocazii?

Și Orban nu bea, să intru io pe ArhiTV și să mă uit la filme tătă ziua, dacă vă mint… Da, are o figură flagrantă de bețivan, garantez. Dar, de asemenea, mă jur cu mâna pe fundiță și cu fundul pe oliță și garantez și că nu ia moleculă de CnH2n+1OH, recte alcool.

Fiin’că, în contextul unei beții de basm, organizată de partidul lui, partea tânără, în urmă cu câteva luni, unde eu m-am făcut cu determinare și mândrie muci, fiindcă era foarte pe gratis, iar cei din jur asemenea, ăsta micu’ de accidentează lume n-a sorbit un strop. Repet – NIMICA, asta cu condiții prospective aș zice de laborator pentru o beută dementă, cum am mai spus la momentul respectiv, în iunie. Tare-mi vine greu să cred că de data asta a făcut o excepție și a tras o dușcă scurtă cu fi-su, duminică pe la prânz, înainte de-o tură cu mașina, pe ninsoare…

OrbanSiCiutacu

***

Am dezvoltat o metodă foarte dibace de a curăța cartofi. Din șase mișcări. Și nu rămân “părți complicate”, greu accesibile. Tot ce aveți nevoie sunt mulți, mulți cartofi, fiindcă din fiecare rămâne un mic cub. Ceea ce elimină și tăierea, dacă tot e încă în curs de perfecționare.

***

În completare, am găsit o procedură foarte bună de a obține fete. Aștept să se cupleze altcineva cu ele, ușurându-mi astfel munca. Deoarece o fată este foarte greu de convins să înceapă o relație, spre deosebire de a fi foarte ușor de convins să înceapă încă o relație.

SfantulDarius

În această ordine de idei, vă blogoslovesc pe toți și vi-i prezint pe șeful meu, căruia-i vom spune generic Călin, respectiv colegul artist Vlad, care s-au opus vehement ideii de a publica pe Jeg o colindă, închinată exclusiv cititorilor mei.

29 comentarii

 • ZIUA TREZIREA!!! 1 AN CU BLOGUL TREZIREA!!! [beep] Bautura si femei, cultura si desene animate… De toate pentru toti! Ia, bade, de citeste… :)) [beep]

 • Marius, de ce pula mea eşti vulgar?

  Rox, da.

  Vlad Viski, stai să-ţi modific în comentariu şi să te întreb despre ce vorbeşti…

 • Nu mă aşteptam să dau de Orban şi aici… Oriunde mă uit, orice ascult, tot el, peste tot! Cred că mă hărţuieşte… Şi mai cred că faci şi tu parte din complot…

 • Hmm, Laura mi-a luat vorba din gura, da-mi-o inapoi 😀 . S-a iterizat poporul asta cu Orban, de parca ar fi dat in cap la drumul mare. Mare smecherie, si eu am facut accident, fara victima, ma rog, ar fi putut fi, dar nu fu. Si ce? Nu se mai tamponeaza lumea pe drum? Iete la ei. Acum, zic eu, sa ne aruncam in cap cu totii ca facu Orban accident.

 • “În completare, am găsit o procedură foarte bună de a obţine fete”
  Daca am astepta toti dupa ei sau dupa ele am ramane…. in fine…
  zi-mi tu ce fata ai pe plac, pe stil… ma bag eu pe fir, si cum ii atat de mare diferenta dintre noi… sper ca sa gaseasca afinitatea si implinirea apoi in tine :))))))))

 • mha sincer, am putea incerca… is atatea fete interesante/faine cu care umblii si pe care as vrea sa le enervez… sigur te-ar putea re-aprecia apoi la o alta valoare :))))

 • (DOAR ?) UN IPOTETIC SCENARIU (atentie la Poiana Brasov) ???

  Ioan Rus si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD Cluj (neformulandu-si, insa, intentia de a parasi functia de vicepresedinte al PSD- pe un criteriu pe care l-am putea numi, regional).

  Dupa aproximativ o saptamana, Vasile Blaga de la PD (ca si Ioan Rus, membru al Republicii de la Cluj, unde relatiile sunt transpartinice) si-a programat, in prima parte a dupa amiezii, la Bucuresti, o intalnire cu membri foarte influenti ai societatii civile (plasati, ca orice forta reala a acestui interesant segment, in zone putin vizibile).

  Intalnirea a fost programata la o zi dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD- Caras Severin si exact in ziua in care fusese programata sedinta Consiliuluii Judetean Caras Severin (la ora 15,00- dar, dupa cum s-a aflat, la ora 13,00, prin secretara, a fost contramandata).
  Interesant este ca despre Ion Mocioalca (lider al PSD caras Severin) s-a spus ca ar fi plecat, in mare graba, catre Bucuresti, unde fusese convocat!

  Seara, dupa acea intalnire programata a lui Vasile Blaga (PD si membru al Republicii de la Cluj) s-a spus ca Ion Mocioalca (PSD) ajunsese la Patulele (comuna sa natala, din Mehedinti). Aparent, pentru a petrece sarnbatorile in familie (asa cum afirmase si Prostanacul ca va face!).
  Patulele se afla la mica distanta de Vanju Mare- care desemneaza o “arie” ce nu are nevoie de recomandari, fiind celebra.
  Ca atare, nu ar mira pe nimeni daca ar afla ca, “intamplator”, acolo au ajuns, inainte de Craciun (sau, de ce nu, chiar pentru a petrece aceasta superba Sarbatoare crestina) diversi politicieni. Unii de la PSD, sa zicem, Mehedinti, unii de prin alte judete (unii, apropiati ai lui Mocioalca; nu s-a aflat cu exactitate unde va petrece Sarbatorile Sarbu de la PSD Timisoara- caruia Mocioalca ii este credincios supus!; numitul Sarbu este membru al Republicii de la Cluj; pe de alta parte, legaturile lui Sarbu cu Mehedinti sunt vechi- acesta ocupand, intr-o anumita epoca, o functie speciala la Seminarul din Caransebes). Altii, de la PD.

  Surse care au ales sa nu taca, au afirmat ca anterior precipitatei plecari a lui Mocioalca (initial) catre Bucuresti, s-ar fi desfasurat negocieri de taina, departe de “lumea dezlantuita a Capitalei (si a presei de aici)” intre Mocioalca de la PSD si PD, in vederea unei aliante. Ca s-ar fi discutat despre “demolarea ” Guvernului si, previzibil, intr-o astfel de situatie, despre viitoarea impartire a unor posturi, inaintea alegerilor anticipate.

  Sursele au lasat sa scape informatia dupa ce verificasera abordand diversi stiutori cu functii din PSD local.
  Daca trebuie sa dam crezare surselor, respectivii NU au negat cu fermitate existenta acelor aranjamente, precizand chiar ca ar fi bine sa se puna toti sub o umbrela puternica- numindu-l pe Sorin Fruzaverde de la PD (din aceeasi “grupare pedista” cu Vasile Blaga).

  Un comentariu asemanator, legat de Sorin Frunzaverde, i-a apartinut lui Stefanescu secretarului organizatiei PSD Caras Severin (comentariu facut pentru sursele care au ales sa vorbeasca!).
  Acelasi Stefanescu se pare ca a afirmat:
  “Daca ii iese lui Mocioalca (evident, se referea la strategia cu “negocierile de culise”; n.A.) e un om facut”.

  Conform acelorasi surse, cel mai probabil, comentariul lui Sorin Frunzaverde a fost de genul:
  “Daca iese, e OK- daca nu, nu va cunosc!”.

  Una dintre posibilitatile luate in calcul e ca o anumita grupare a PSD (cu Prostanacul cu tot) si o parte marcanta a PD (cuprinzandu-i pe Blaga si pe Frunzaverde) sa se intalneasca, in final, la Poiana Brasov (foarte interesant loc de taina, ales de diversi, in aceleasi scopuri!) unde ar urma sa si dea o declaratie comuna legata de “alianta”, daramarea Guvernului Tariceanu, impartirea posturilor, alegeri anticipate si alte chestiuni care decurg, logic, din toata aceasta increngatura de aspecte.

  Aceleasi surse au aformat ca discutiile au purtat su asupra caderii de acord cu sustinerea unei asa-zise autonomii regionala, in Romania (care, practic, duce, in final, la federalizarea Rom aniei).
  Aceeasi idee e sustinuta si de partidul lui Talpes (fost senator PSD de Caras Severin- actualmente, senator independent).
  Nu de putine ori, s-a sustinut ca ideea ii este draga si lui Ioan Rus de la PSD Cluj (cel cu demisia).
  Ideea e impartasita si de Liviu Dragnea (PSD Teleorman- si presedinte al Consiliului Judetean, acum la PSD- dar provenit de la PD).

  Daca ar fi sa analizam aceste spuse din surse, concluzia este:
  – La adapostul relaxarii generale din perioada Sarbatorilor Craciunului, anumite grupari din PSD si PD (PSD: Cluj, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Teleorman; PD: gruparile asociabile cu Blaga si Frunzaverde) au negociat in taina o alianta, care sa duca la rasturnarea Guevrnului si la alegeri anticipate;
  -Respectivii si-au impartit deja posturile viitoarei guvernari (scurte- caci, repet, se vizeaza, aberant, alegerile anticipate);
  – Este programat sa dea o declaratie comuna, in acest sens, la Poiana Brasov (unde, bineinteles, se va prostanaci din nou Prostanacul a carei unica dorinta este de a sta cel putin o ora pe jiltul din Palatul Victoria pe care a stat AN timp de patru ani);
  -Respectivii sustin autonomia regionala (pas decisiv catre federalizarea Romaniei);
  – “Conspiratorii” sunt, in egala masura, impotriva lui Traian Basescu si impotriva lu Ion Iliescu si Adrian Nastase;
  -Demersul jalnic e sustinut de indivizi precum, Talpes (senator de Caras Severin) si de asa-zisul sau partid;
  -In urma acestei miscari e previzibila destamarea PD (y compris a PD-L) dar si un mare cutremur dezintegrator in PSD.

  P.S. Foarte interesant e ca preconizata declaratie (anticipata printr-o intalnire) ar urma sa fie facuta la Poiana Brasov.
  Este foarte ciudat ca acel loc e ales pentru astfel de miscari conspirationiste.
  In 1990, acolo s-a luat decizia ruperii PNL-AT de PNL (al lui Campeanu);
  Mult mai tarziu, acolo urma sa se ia decizia fiormarii unui anumit grup de influenta in PNTCD (sub pretextul unei zile onomastice- in urma intalnirii si intelegerii, prim minsitru a ajuns Radu Vasile).

  Ca atare, a aparut un reflex firesc: intalnirile “ciudate” intre oameni politici, desfasurate la Poiana Brasov, au ca tel rasturnari si rupturi politice, urmate e dezastre politice (sa ne amintim soarta PNL- formula initiala, cel putin- si a PNTCD).

  Ce face PSD autentic, doarme?

 • Interesant, foarte interesant…
  Uneori mă apucă furia că năduful exprimat este inutil.
  Românul este din păcate obişnuit să se aplece până la pământ, cu evlavie, când trece boierul şi apoi scuipă cu obidă în ţărână. Frustra laborat, qui omnibus placere studet

 • Craciun fericit si toate cele bune, iti doresc, de acasa, din Zalau ! Sanatate alor tai de acasa, prietenilor tai si tuturor fetelor frumoase care te vor intalni si te vor iubi si care inca nu stiu ce pierd ca nu te cunosc ,ca …naste si Zalau oameni,bre:) !Ai grija, las-o mai moale cu ,,mucii’ ca esti crudut si tie se apleaca la ficat (asta ti-o spun ca profa si mamica).

 • After study just a few of the weblog posts in your website now, and I truly like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and will likely be checking back soon. Pls try my website online as well and let me know what you think.

De Darius Groza

Sociale