Darius Hero

Bloggerul viitorului e acela care-și va comenta primul articolele

B

Eu: […] și ăla o profitat de ea toată noaptea,
iar ea, când s-o trezit dimineața,
s-o speriat că nu s-o protejat
și m-o sunat pe mine, ca să…

Dacian: Ca să-i dai parola!

(frâncuții noi pe OiMR)

N-ar fi fain să avem dulciuri în cap? Astfel, ar fi mult mai amuzant să ți-l spargi. Și de-abia ai aștepta să îți moară cineva. Plus că slujba de medic legist ar fi cu atât mai interesantă. Întreb și eu, nu dau cu paru’.

***

Ieri Dacian m-a sunat în drum spre un chef, să-mi spună că nu mai trece pe acasă să facă duș, deoarece nu mai apucă, dar că mă invită să-i aduc deo-stick-ul.

***

Petrecerea a fost foarte antrenantă, atât de antrenantă încât am avut timp berechet să mă gândesc la asta: mi-am dat seama că eu nu aș putea – dacă aș trece prin perioada de întunecime a vieții în care chiar aș vrea – să mă epilez în zonele specifice (inghinal, piept, fund etc.). Fiindcă, la cum e distribuită pilozitatea uniform la mine pe corp, s-ar crea un fel de anti-oază, o deșertăciune flagrantă, ce ar bate la ochi, ar luci cumva, pusă în contextul întregului meu trup, gol și la lumină.

Și cam în acest punct mi s-a curmat șirul gândurilor, aseară, la benchetuială, fiindcă a venit momentul standard al unui astfel de eveniment, când un beat o zărește pe fosta lui prietenă și-i vine ideea să o bată un pic. Aceea a fost clipa în care m-am gândit eu nefericit să intervin salvator, în opoziție cu decizia înțeleaptă de a-mi feri paharul și a mă îndepărta tiptil. Dar nu: “Ia să-l prind eu din spate…” Neinspirată decizie. Nu fiindcă mi-aș fi luat-o – ceea ce e bine, cu multe fete în jur, mai ales dacă te-ai băgat pentru una dintre ele. Ci deoarece în sub 5 minute de negocieri de voie bună, mai toți credeau că sunt prietenul lui cel mai bun și că am venit împreună. Ceea ce, luați aminte, este extrem de dezavantajos.

În conjunctura respectivă, el era de înțeles să fie beat și deci compătimit, chit că vroia să spargă fața lu’ toți din preajmă, mai puțin mie. Fapt nepotrivit care-mi creștea mie responsabilitatea, ca unic cunoscut treaz de al lui. Să nu pierdem din vedere, desigur, că e o mare imbecilitate strategică să încerci să fii eroul unei seri în care consumația este oricum gratis… și să nici nu-ți iasă.

După fâsâirea agitației, mi-am petrecut tot restul timpului nebând nimic, explicând persoanelor cheie implicate adevărata situație; persoane care, bând, bineînțeles că nu m-au crezut. Și normal căci tipu’ deja consumase o beuturică cu ăia cu care vroia inițial să se bată și acum erau vechi camarazi.

Dar să trecem la idei mai sărbătoricești; da, jegoni dumneavoastră, am decis să fac un clasament de onoare Jeg, pentru a-i elogia pe cei care o merită, acum, în lumina Sfintelor Sărbători și căldura clipelor de magie ale unui iminent nou început.

Astfel, am creat Jeg TOP 1, arenă în care înșiruim spre admirația supremă pe cei care ne fac să năzuim deșart, să visăm, să sperăm spre mai bine pentru noi înșine sau măcar mai rău altora.

Prin definiție, Pamfil ocupă cele un singur loc pe acest podium.

(să ne ierte cei implicați că aseară nu se vedeau creditele de final)

[contra-opțiune youtube]

49 comentarii

 • Ar trebui să ai totuşi satisfacţia că fătuţa aia n-a luat bătaie. Nici măcar ea nu ţi-a recunoscut meritele?

 • Ba, că şi-o furat amărâta câteva… Am uitat să menţionez că faza s-a repetat de 3 ori (JUR) şi de fiecare dată eram exact lângă ei, din întâmplare. Când sărea ăla la bătut, deja se uita lumea la mine, de parcă aş fi nesimţit.

 • Mie mi s-a întâmplat că băiatul cu care am ieşit pt prima oară şi-a revăzut fosta şi săraca fată s-a trezit cu o scrumieră în cap… Îţi dai seama cum se uita lumea la mine, de parcă eu aş fi aruncat-o… Deci cred că te-am întrecut 🙂

 • Tipu’ ieşise cu tine, în sensul că să vă pupaţi?… Şi a văzut pe domniţă şi şi-a reprofilat seara pe dat în capul ei cu lucruri? Prin aruncare…

 • Ceva de genu’, da… Adică noi stăteam de vorbă la masă şi la un moment dat m-am trezit că ia scrumiera şi o aruncă. Ţinta era o blondă drăguţă care se întampla să treacă pe lângă terasa la care eram noi. Apoi a continuat să vorbească cu mine ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat… Bine măcar că n-a nimerit-o pe fată, dar eu am rămas traumatizată, oricum…

 • hahahahhha, ce tare-i faza cu scrumiera! si ai continuat discutia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? genial!

  multumesc pt dedicatie!

 • Daca am avea capatinile pline cu dulciuri, mi-ar fi frica, pentru ca ne-ai alerga si ni le spargi, ca sa mananci tu tot 😀

 • @Fana
  aha. deci ti-a placut faza cu scrumiera in cap? o putem repeta cu tine in calitate de cap. ce zici?

 • cică tipa merita să o încaseze pt că e … (nu îndrăznesc să reproduc cuvintele respective). gurile rele de la chef ne-au mărturisit acest amănunt important în desfăşurarea evenimentelor ulterioare. şi tot aceşti informatori spun că tânărului Cineva i se spune, de fapt, Glonţu’ pt că e foarte rapid în reacţii de acest fel. şi nu numa’ 😀

 • În nici o situaţie nu tre’ia să şi-i ia, chit că-i (nu îndrăzneşti să reproduci cuintele respective). Şi nici ăla să sară precum i se spune, fapt pentru care i se spune aşa. În rest, Cineva era simpatic, înainte să se-mbete. Şi dacă e ceva de capu’ lu’ cineva, nu tre’ia să se-ncurce cu altcineva de genul ‘celeia.

 • mă, da’ înţelept ai devenit peste noapte. şi atât de corect politic de mă sperii. nu e nimic amuzant în atitudinea ta mai nou. eşti în suferinţă cumva?

 • Păi, dacă îi să fie cineva bătut, să fiu io, fiindcă tot mi se arată de câţiva ani şi nemica. Şi după aceea să fiu compătimit de toate prostănacele.

 • sunt o pustoaica simpatica care-i place baieti frumosi, panfil ejti super scump te pupik dulcik dak vrei s ma cunojti mai bine idul meu de mess e papushikarozpufoasa coadademaimuta punkt com.
  poate esim la o kfea ce zici

 • Iată de unde puteţi descărca şi discuta cele trei proiecte propuse pentru dezbatere de către ministerul învăţământului:
  Lege privind Statutul Personalului Didactic (proiect aflat în dezbatere publică începând cu data de 17 decembrie 2007)
  Articol nou Legea Învăţământului Superior (proiect aflat în dezbatere publică începând cu data de 17 decembrie 2007)
  Articol nou Legea Învăţământului Preuniversitar (proiect de lege aflat în dezbatere publică începând cu data de 17 decembrie 2007)

  meiproiect.forumotion.com/index.htm
  AICI este locul de dezbatere.

 • Darius? Dar ce facem aici? Parca iti deschideam tie fan club nu lu` Pamfil… Pai acum trebuie sa deschidem doua.
  Ma intreb ce se va intampla cand o stranga Pamfil mai multi fani decat tine…

 • Da’ de ce nu faci din nou un sondaj de opinie, cu ce bucata ar trebui sa isi epileze Pamfil? Eu propun: Sprancene, Barba sau Fund. Mno.

  Si pentru nenea cu legile invatamantului: daca citeai legea invatamantului superior sigur te opreai la primul cuvant de la pagina a doua si te prapadeai de ras (asta e bun si de potential material pentru jeg – check it out!!!)

  😀

 • Cand sunt trista sau plictisita iti citesc blogul si ma amuz. apoi imi continui ziua. btw, ti-a trecut cosul pe care-l puteai atinge cu limba?

 • Mi-a. Sunt bine acum. Un pic de roşu-n gât, tot până unde pot atinge cu limba, da’ numa’ un pic, că mă înec. Oameni ca tine îmi ţin blogul şi spiritul în viaţă! Să ştii.

  Şi hostu’ şi Flaviu c-o luat domeniu. Şi Sorel. Şi mulţi alţii, eu nu prea fac nimica pe aici. Doar adun lauri, cu nesimţire şi colectez mâncare şi tot felul de altfel de retribuţii nemeritate.

 • Dacă ai fi câştigat la poll-ul nou adăugat (că se poartă!), ai fi primit un binemeritat sirop de tuse sau la alegere dintre: ospen 500, ospen 1000 sau tussin şi acum ţi-ai fi oblojit picul de roşu-n gât 😀

 • WIN! (vroiam sa scriu EPIC WIN, dar parca nu e chiar EPIC)

  Tare filmuletu’, iesit-a bine, mai. Daca ar fi fost si sunetul inregistrat gigea, ar fi fost si mai bine. Anyway, job well done.
  G.

 • Va informam, ca datorita, schimbarilor care se produc pe vrute si pe nevrute, spre dezamagirea si bucuria unora, care se intampla sa fie majoritatea, domnul conte de monte cristo a suferit un accident in urma caruia nu poate, temporar, sa mai isi dea cu parerea, atat de importanta si relevanta. in urma accidentului s-ar putea sa fi suferit niste mutatii, deci nu stim sigur cand, in ce stare fizica si cum va reveni, insa speram ca va fi totul bine. printre putinele vorbe care le-a zis m-a rugat sa va scriu una dintre poeziile sale, sau tentative, cum ii place dansului sa le zica, spre neplacerea domnului darius, am inteles.
  ” stateam rezemat de teracota
  ma cuprindea o caldura si o placere intensa
  si mi-am adus aminte de clipele in care
  ma tineai in brate si ne mangaiam.

  aveam imaginea chipului ta
  in perna cufundat si ata de dulce
  simt o durere in piept, zdrobitoare
  pe tine te vreau cu ardoare

  daca asa trebuie s fie
  atunci am sa fiu fericit asa
  de craciun tu esti a mea dorinta
  as vrea acum sa-ti sarut a ta guritza.

  daca apar manifestatii neplacute sau efecte secundare, adresativa medicului sau farmacistului. daca continua, atunci beti o cana de vin cald cu scortisoara si culcati-va. mai multe detalii. http://www.inimata.yourname
  de la 0899090909098989880 apel gratuit in reteau folosita de martieni pe jupiter.

 • am scris aceste, nu pot sa le zic poezii pt ca is mai mult sentimentele care le simteam atunci, pt ca nu-mi place sa ma duc sa plang la cineva si sa-i zic ce am pe suflet, familia mea are un orgoliu prea mare si totul ramane in noi, dar trebuia sa ma exteriorizez cumva, si am ales acest mod. acum ma amuz cand le citesc si nu mai au asa mare imp pt mine. da am ami scris si altele nu numai despre iubire si alea alea, insa sunt de pe vremea cataniei. daca stai si analizezi toti poetii au scris poezii care reperezentau sau descriau o stare, un peisaj, o persoana. nu zic ca sunt poet, nu cred ca voi fi vreodata, insa da, aceste poezii sunt despre o fata si despre sentimentele lor pt ea. tu ai talentul tau, toti avem cate un talent pus sau nu in evidenta, eu pot sa zic ca incer c sa le descoper pe toate care le am si prin urmare incer multe chestii si pana acum am descoperit la fel d emulte chestii pe care le pot face bine. ma ghinionul tau ca am ales site-ul asta ca sa ma laud. :))

 • am observat, jeg draga. ai o secretara … sa ti-o tina Dumnezeu. trage tare mult la tine :))

 • hello!,I really like your writing so so much! percentage we be in contact extra approximately your post on AOL? I require an expert in this space to resolve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to see you.

De Darius Groza

Sociale