Darius Hero

Nu cred nici dacă văd!

N

Zilele astea am tot umblat cam subțirel îmbrăcat, că mi-era lene să-mi spăl hainele groase. Sau să le port. Și, pe lângă asta, am văzut un tip în pantaloni scurți, scoțând bani de la un bancomat, departe de vreo zonă locuibilă și nici nu cre’că mergea la vreun bar, testând metoda mea de a nu plăti intrarea oriunde. Asta în contexul în care toată lumea-n jur era înfofolită până sub urechi. Și s-a întâmplat un lucru absolut ieșit din comun: eu și cetățeanul în șort nu pățeam nimica, nu ne era frig, eram perfect în regulă; ceea ce m-a făcut să-mi dau seama de un fapt stupefiant: iarna este, de fapt, o autosugestie.

***

Am decis ca, începând de curând, să îmi tratez absolut toate cunoștințele în mod identic, comportându-mă la fel cu fiecare dintre ele, fără excepție, de la iubită la pe cine nu suport (uneori același lucru). Toată această alegere corectă – dintr-o rațiune destul de practică: niciodată, când trimit sms-uri greșit, n-o să pară ceva nefiresc. Mi s-a întâmplat îngrijorător de des să expediez mesaje din repezeală la fostele prietene, din obișnuința tastării, mesaje care erau, vă spun, foarte precis formulate pentru, să zicem, o prietenă actuală. De asemenea, mi s-a întâmplat similar făcând asta cu actuale prietene, iar țintele erau, de fapt, la acel moment, viitoare prietene. Așa că mi se pare mai la îndemână să spun deschis că iubesc și să prind de fund orice persoană care-mi iese în cale – ideal e să fie cât mai multe. Desigur, va părea puțin bizar la primele câteva întâlniri, dar mai bine să creez această mică tensiune când vreau, nu când, spre exemplu, nu vreau.

***

Tot timpul când ieșeam cu domnița, aduceam ceva cu mine, ca să poarte ea în geantă, astfel încât să nu se poată despărți de mine într-o scenă cu circ, în care-mi aruncă public mâna cât colo și pleacă fulgerând. Dar asta nu mai are sens acum, că ne-am despărțit pasional.

Dar rețineți și luați exemplu! Când impresionez o fată, e indicat și mereu mă prezint în cea mai respingătoare stare a mea, descriindu-mă prin culmile caracterului meu de tot rahatul – dar întotdeauna doar adevăruri pure. La început – nu-mi pot explica de ce – asta li se pare extraordinar de incitant, doar pentru ca mai târziu să se găsească în impasul de a-mi reproșa că mă dovedesc a fi exact cum le-am spus.

Iar, pentru cei dintre voi care chiar munciți pentru a trăi – sau, mă rog, mergeți la serviciu în diverse instituții și citiți Jegul, pentru ca la sfârșit de lună să fiți plătiți pe degeaba – un alt sfat util, formulat printr-o mică anecdotă personală, să nu vă suprasolicitați, încercând s-o pătrundeți: de câte ori am de făcut prin firmă ceva muncă voluntară – încărcat, descărcat, lipit, șters, vopsit, aerisit calorifere – îmi introduc galant ajutorul, înainte să mi se ceară, fără excepție, cu o glumă extrem de tâmpită, aproape de fiecare dată despre cel care e mai instabil pishic de față. Astfel, acesta va vrea să mă omoare, iar ceilalți să nu fie martori și să nu completeze declarații la poliție toată noaptea, deci se vor lipsi politicos de mine.

***

Scurt insert: când șed văcit într-un bar, cu picioarele-n mai multe direcții de câte am, aerisindu-mi relaxat coiul bionic, poate cel mai lipsit de inspirație lucru ce poate să mă întrebe o chelneriță, fie ea și simpatică, este dacă “așa stau și acasă?”; pentru că ne-am lansa inutil într-o lungă și întortocheată poliloghie despre comoditate și, mai ales, cum stau eu acasă.

***

Și fiindcă tot a bolunzit patria dupe concursul/invitație-la-spam/intrați-fraieri-de-ne-faceți-trafic, organizat cu succes pentru ciurda de victime, de către ele.ro, intitulat ispititor “Cel Mai Sexy Blogger”, îmi jertfesc demn certitudinea câștigului propriu domnului Ciubotaru, Adrian. Pe care îl veți vota spre culmea (că ar fi cel mai atractiv) succesului, punând un comentariu de bine, acolo unde scrie cuvântul “aici“, însemnând, în același timp, un punct în plus pentru dânsul.

JegFeatCiubotaru

45 comentarii

 • in semn de protest, am vrut sa votez groza. Mah! dar poza mai nashpa nu ai gasit? Ca de la mine sigur ai fi avut un vot. Dar asa… 🙁

 • Nu io m-am înscris. M-a pus cineva, când o început concursu’, cre’că organizatorii. Or fi luat poza de la secţiunea “eu”. Da’ de ce, nu e atrăgătoare? 😀

 • Toata lumea stie ca barbatii adevarati au o singura spranceana si un singur penis! Prin urmare, acel “Adrian” nu se incadreaza in aceasta categorie (cel putin prima…). Darius, fii capitanul nostru secsi! DARIUS vine de la: “Doamne aratos si radiant iesti uber-sexualule”!

 • Apai mai degraba mi-ti infunda cu parul din spranceana. Asa-i, Darius?! Ca pe Ciubotarul nu-l “cunosc”.

 • Cum am zis-o, poza de pe site-ul cu concursul e nashpa. Ui’ si tu la aia ce ai asezat-o langa poza cu tzucatura! Ala da macho! Deci pe ala vreau sa-l votez! Ce privire… ce trup… ce tzoale.. CE BARBAT! 😀

 • Era aia de la categoria “Eu”, de la început. Or fi luat toate bloagele de la “despre”-urile respective. Ştiu, e sabotaj. 😀 Dar iată c-au schimbat-o. 🙂

 • Oana si Andreea… voi nu intelegeti… poza nu e nasoala, e chiar frumoasa… Darius e urat…

 • mai există astfel de bărbaţi?? şi pe unde stau ei, aşa, ziua şi noaptea, de nu-i vedem? şi, de fapt, cine e acest ciubotaru? prezintă? :)))))

  PS: ŞI TU, MOAIMĂ, DE CE NU MAI EŞTI CU IOANA???

 • “ne-aţi”?? care “ne-aţi”??? eu l-am scos până şi pe dacian la film numa’ să aveţi voi libertate de mişcare în propriul apartament de lux. şi tu, fraier, pierzi fata. nimic nu ştii!!

 • :)))) ce să mai ştiu zice… poate dacă te descurcai sub cearşaf ceva mai bine, nu rămâneai liber :-p

 • Auzi, darius mamã, testiculul acela la care “s-a umblat”, daca e cu ceva tija de titan eu cred ca ai merita premiul cel mare. Sau nu era fractura???

 • Era întors, să zicem. Şi l-au deztors şi lipchit. Eu am vrut de metal, bionic, cu led. Şi să-mi instalez pe el widget-uri (tirbuşon, busolă etc.), da’ mno… încetuc-încetuc.

 • deci pana la urma tot ai facut ce ai vrut tu – ceea ce coincide cu ceea ce am vrut si noi, sau cel putin io – si te-ai despartit de dmnita ioana? daca tot ai facut asta te superi daca imi dai nr ei? is curios de niste chestii 😀 da, da esti mandru fecior, alea, alea….deci, nr? 😀
  cristo out.

 • da mai si inca rau de tot! asta este oricum stiam ca nu e al ei dar totusi trebuia sa incerc…. blame me!!!!

 • maaaaaaaaai sa fie! ma uit pe Jeg…Darius, maica, sexi mai esti! mai sa lesin de admiratie…(numa ca nu prea am vreme). incolo, nu-i rea ideea sa-i tratezi pe toti la fel. men includeed, presupun 😀

 • bai, gheorghe (ioana masculina adicatelea)
  tu chiar n-ai muncit o zi in viata ta. nu inteleg de ce esti mândru de asta.
  si acuma nu fa trimiteri la postingurile tale din 1900 vara, când te aflai in stare lichida inca, stiu ca ai un servici. ma intreb numai cât de tâmpiti pot fi cei care te platesc degeaba, doar pentru prezentza fizicului tau fermecator 😀
  (chestia cu coiul bionic e de pus in dex)

  blogarul ala sexy de pe poza e asa de sexy ca ar duce la disparitia speciei daca ar fi singurul barbat intr-o lume plina de muieri

 • Băi, ăsta ni! Eu sunt plătit ca să îţi vând ţie căcaturi pe care nu ţi le permiţi şi de care n-ai nevoie. Şi să nu realizezi, în timp ce-o faci. Pen’ aia-s plătit.

  Dar, presupunând că n-aş fi muncit toată viaţa, precum susţii… de ce anume nu aş fi mândru de asta? Că n-am înţeles raţionamentul. 😀

 • Desigur, iarna poate fi şi autosugestie, dar şi o autopsie după o pneumonie.

  Un lucru foarte bun chestia asta cu prinsul de fund… Eu te sfătuiesc însă să nu apuci de fund un politician, dacă îi ciupeşti mai tare, s-ar putea să aibă migrene. Nu uita, la ei partea cu care şed pe scaun este organul gândirii. S-ar putea să te acuze de abuz intelectual cu uz de fals.

  Excelent sfatul: Adu ceva cu tine să poarte în geantă. Sfatul meu este să fie ceva de peste 3 kg şi voluminos, o bormaşină, un baros, un bust al lui Eminescu… nu de alta, dar să simtă dragostea. Desigur, dacă intervine o ceartă, după obiceiul feminin îţi va da cu geanta în cap şi nu va mai conta pentru tine dacă vă veţi despărţi sau nu… în locul cu verdeaţă în care vei ajunge este întotdeauna linişte.
  Cât priveşte tentativa de omor al celui instabil fizic, ăştia sunt persuasivi (eu cel puţin aşa sunt) şi, într-o zi, te va prinde fără martori.

  Chelneriţa poate că întreabă “aşa stai şi acasa la mine?”, dar nu te prinzi tu. De fapt nu te iubeşte sincer ci doar îţi doreşte gâlma bionică proaspăt aerisită.

  Mie nu mi se pare Ciubotaru sexy, nici măcar metrosexual, ca Cioroianu. Dar mie nu-mi plac bărbaţii în genearal, poate doar atunci când vorbesc şi au mai multă cultură decât Academia la un loc. Dar asta e aşa de rar!
  În rest…

 • Bibliotecaru, daca tot ne-ai facut recenzia articolului, poate ne luminezi si cu titlul, ca l-ai omis. Asa se-nvata acolo, la tine, in biblioteca, sa nu duci treaba pana la capat? 😀

 • Dariusule…ai luat tu sacou` si-ai pus pe Dacianul sa faca mandrie de poza a la haifaiv pt a o pune la concurs?…daca tot ai dat in clisee trebuia sa-ti pui o pereche de ochelari “musca” pe nas, aparatul in mana dreapta si sa-ti imortalizezi chipul usor inclinat spre stanga (sau dreapta, de ce nu) in timp ce buzele-ti pronuntau GUCCI cu un “U” cat de lung posibil…asha…pt a accentua artisticitatea autoportretului 😀
  Bestie manipulanta ce esti…deformezi perceptia prin efecte de lumini, background, a touch of adobe and u also drag your innocent brother into this cheap scheme? :)))))
  oricum te-am votat
  Odeatza`

De Darius Groza

Sociale