Validarea încrederii de sine e să-ncerci să te minţi singur şi să te crezi

sari la comentarii

Aşa: RealitateaTV, reprezentanţii ei direcţi, patronatul, acţionariatul, angajaţii, colaboratorii şi  împreună cu Teo de la Deko, adică acela care-i responsabil, sunt poftiţi oficial la pupaţi-mă-n pulă. Detalii la finele articolului.

“Hai să facem o horă MARE! De ce?! Păi – hâc! – pentru că, bă, nu contează:
ucrainieni, bulgari, francezi, moldoveni, turci…  toţi suntem români!”

(beţiv adolescent, la Park Fest 2009, Haţeg, judeţul Hunedoara)

Amicul Flavie a izbândit în iniţiatva sa de a da peste cap orice principiu strategic masculin firesc de socializare cu femelele. Prin nişte manevre dibace dincolo de puterea de priceprere a celor ce-au conceput tertipurile iniţiale:

- el are o brichetă, deşi nu fumează, doar ca să ofere foc; şi chiar dacă nu i se cere; nu de multe ori avea lumea nevoie pe cât aţi crede;
- tot el râde de orice zice o fată, pentru ca această să se desfăşoare nestingherită, în largul ei şi să nu se concentreze întruna la dacă are simţul umorului sau nu; de cele mai multe ori e înţeles greşit;
- face cunoştinţă don‘şoarelor cu prietenii săi mult mai favorabili (cum aş fi eu), excluzându-se din start eşecului; şi funcţionează;
- el nu zice că e slab la pat, prevenind, cum fac eu; ci surprinde; adică aşteaptă să realizeze ele singure, când deja e prea târziu; niciodată n-a fost să regrete;

***

Lumea trebuie să înceteze să mai facă numai căcaturi. Ştiţi? Fiindcă orice întreprinde, indiferent în ce manifestare a sa, tot asta-i iese. Doar să ne băgăm la toate treburile şi cam atâta. Nu ne găsim locul nicăieri, da’ altfel îl tot căutăm pretutindeni.

Viaţa este un fel de perpetuu “aşezat”. Unde ne place – e ocupat, iar unde parcă-parcă ar mai merge – e rezervat altcuiva. Şi e mereu gol unde nu ne convine. Da’ ne punem jos oricum, aşa, ca să ne dăm seama cum se vede-n faţă. Nu poziţionările-s de vină. Că noi suntem de umplutură. Dar e clar că niciodată n-o să ne fie confortabil, de la deloc şi până la în nici un caz la nesfârşit. Întrebarea nu “e ce căutăm aici”, cât “ce ne aşteptăm să găsim”.

De exemplu: eu nu m-am găsit pe mine, deşi am impresia că asta-ncercam să aflu. Habar n-am de, unde şi cine îs. Sunt total confuz către inconştient, nu-mi dau seama că ce şi că cum.

În sfârşitul de săptămână ce abia începe să fie la mijloc, tot în cheia asta, a ceea ce-am scris mai sus, m-am dus la Haţeg. În afară că locuieşte acolo Sorel, care mi-e prieten şi deci eu îl cunosc, ce căcat e la Haţeg, până la urmă şi, de ce să meargă cineva acolo? De fapt, în general, că nu numa’ la Haţeg. Că la! Ce este oriunde? Am mers şi nimeni-eu, până nicăieri, ca, până la urmă, să nimica. Cam aşa s-ar rezuma. Acolo m-am întâlnit cu nişte ceilalţi, care, la fel ca şi mine, tot aşa. Eram toţi-nici-unul acolo, ca să ne-facem orice.

Am cunoscut nişte lume – aş zice frumoasă, da’ ca să nu risc să greşesc şi să fie urâtă, o să rămânâ doar nişte. Bun, şi?

Una mi-a povestit despre că are o prietenă în Zalău, că poate-o ştiu, poate mi-e vecină, că unde stau? Nu stau cumva lângă cimitir? Că prietena ei acolo locuieşte, deoarece a decedat şi, pe cale de consecinţă, au şi înmormântat-o. Ea-i din Zimbor, de loc, ştiţi? Prietena, zic.

O alta m-a oprit la tarabă, ca să-mi mărărturisească spăşită că în sfârşit şi-a făcut curaj să dea din întâmplare peste mine, ca să-mi spuie că a fost o vreme când eu aveam singurul blog pentru ea, iar ea avea ochi doar pentru el. Dar apoi s-a înhăitat cu alte bloguri şi m-a dat uitării, iniţial. După care am devenit blog-buddies şi mă citeşte probabil doar când îi foarte excitată intelectual. Nu ştiu încă dacă să-mi convină. Mie-mi plac sentimentele şi dezmierdatul.

Ulterior, un băiat s-a rezemat de mine şi mi-a mugit blajin în ureche scărpinându-se pe burtă că “bă, Darius, kygchs jbk, n ml1 fhjzszz?!“. Ceva din seria că-când-virgulă – nu-i aşa? – în sfârşit o să scriu pe Jeg despre cum am fost la Haţeg, drept îi c-o să scriu şi de el, că doar am zis că Jeg îi blogul meu pe care eu scriu ce se întâmplă? Mno, nu c-o să scriu? Ştie el c-o să scriu. Bravo, Bruzli, ai spart nuca: te-ai întâmplat şi tu, la rândul tău.

Balanţa s-a-nclinat aproape de tot în detrimentul a ce vroiam eu: gata, toată lumea s-ar scălămbăi, să apară. Dacă înainte se fereau şi codeau, acuma ar face giumbuşlucuri. Or mie-mi trebuie să fie oamenii imbecili din proprie iniţiativă! Mna, gata.

***

Era un băiat care făcea poze cu un aparat foto şi mi le-a dat şi mie, se să mi le copiez pe calculator câteva. Şi de aceea am optat să fac acest fotoreportaj mai amplu, de aici, de mai jos. Mai ales că până acum n-am mai prea avut ocazia, poate doar fotoreportaje mai puţin ample sau poze ce v-am mai arătat. Nu şi acum! Deci le-am aranjat, ca să înţelegeţi exact cum a fost. Bine?

fotoparkfest1
Din prim plan. În spate este locaţia, acolo unde s-a ţinut festivalul.

***

fotoparkfest2

Aia e scena, chiar în spatele nostru undeva. Ştiţi?

***

fotoparkfest3

Şi din alt unghi.

***

fotoparkfest5

Şi e alb-negru.

***

fotoparkfest6

Că venise lumea la camping; aşa stăteau tinerii acolo, că era voie. Erau şi bătrâni, pe la 30 de ani.

***

fotoparkfest7

Dar îs fix alea de dinainte. Deci exact aceleaşi!

***

fotoparkfest81

De fapt, toate pozele-s făcute de băiatul ăla, în afară de una, care-i făcută de altcineva.

***

fotoparkfest9

Eram pe un drum, cum ar veni.

***

fotoparkfest10

Tot de la festival, de acolo.

Bun?

[ULTERIOR]

Am mai primit poze de la prietenul Flavie.

fotoparkfest11

Ăla cel mai din spate are microbuz, l-a dus pe Sorel pe munte a doua zi cu el. Ne-a oferit cortul lui în prima (şi singura) noapte, da’ până la urmă am dormit îngemănat cu o fată din Cluj şi soră-sa şi prietenu-so şi încă o fată, a căreia era cortu’. Ea nu o dormit prea bine, că eram prea mulţi, cu tot cu ea.

***

fotoparkfest12

Şi nici paint-ball. Nici balon cu aer cald. Doar bună dispoziţie.

***

fotoparkfest13

Într-una din ipostazele sale mai fericite.

***

fotoparkfest15

Avea dreptate. Şi mai avea şi o metodă tare interesantă de îmbătare: 5 minute era muci, 5 minute era perfect lucid. Aici tocmai îşi revenea de tot, undeva prin ultimele secunda 30 de treaz şi se pregătea.

***

fotoparkfest16

Era de treabă. Şi presupun că încă mai e, dacă n-o fi murit, de când am plecat eu.

***

fotoparkfest17

O să vă arăt o melodie de-a lui.

***

fotoparkfest17prim

Şi s-ar putea să chelesc.

***

fotoparkfest18

Aşa-l cheamă. Avea curea ca a mea. De fapt, nici una nu erau ale noastre.

***

fotoparkfest19

DECI ZICEAM: Am tot auzit despre emisiuna După Bloguri (de duminica, la 23:30, pe Realitatea TV – că aşa-i frumos) c-ar prelua cu blogării, după care să taie din filmări, să iasă fâs, că nu pot altfel. E adevărat. Ba mai mult, concepţia generală e că marii majorităţi, până departe spre nimănui, nu i-a convenit ce s-a ales de contribuţia făcută.

Astfel – se oferă penisul erect spre înghiţit până la bază lui Cosmin Popan, ca persoană de contact. Îl reamintesc pe Teo, că-i moral vinovat. Anei-Maria Caia, direct în măsură s-o sugă, după cum s-a şi declarat, în caz că nu-mi convine. Echipei de montaj de la Realitatea TV, căreia i-am dat mură-n gură, video, voice over, SFX separat, tot ce-i trebuia, ca să poată s-o dea cu mucii-n fasole în cele mai propice condiţii. Sunt convins c-a fost dificil pentru ei să ia ceva gata şi bine făcut şi să fută. O adevărată provocare. De SOV am zis?

Altfel – o iniţiativă de lăudat, toată producţia. Şi sigur creşte şi va fi mai bine. Susţin cu sinceritate şi determinare, se drege şi învaţă pe parcurs.

Aici este varianta trimisă. Şi aici nu este varianta căreia nu-i dau link, aia “finală”, difuzată, ciuntită precum o cerşetoare care-şi arată cioturile pansate. De parcă nu-i destul ce i s-a întâmplat.

criticalmassbicicletecluj


164 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 3, 2009 la 08:48
  link permanent
  fanu' zice ca:

  hah! primu!

 2. Mai 3, 2009 la 09:06
  link permanent
  Miss Happy zice ca:

  Bun.

 3. Mai 3, 2009 la 09:36
  link permanent
  Andi zice ca:

  Observ că mersul prin diverse spaţii îţi iese, dar ia încearcă să visezi o vacă invizibilă.

  Apare de câteva ori (dar nu-ţi spun de câte, ca să nu pară prea puţin dacă-i doar de două ori) cuvântul “ştiţi” cu semnul întrebării după, de parcă ar trebui să-şi închipuie cititorul ce-ţi trece prin minte la un moment (ne)dat. E, de fapt, cuvântul ăla total inutil pe care-l aruncă lumea de colo-colo când nu ştie ce să mai spună, “ştii?”, însă la plural. Că mie, ca cititor, mi te adresezi la plural, că doar îs turmă.

  Ce-i neplăcut aici e să constaţi că Darius a rămas fără cuvinte. Adică şi-a închis prăvălia vocabularului, ca să cedeze presiunii maselor, alături de limbajul lor.

 4. Mai 3, 2009 la 09:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, era o schemă. Da’ bine.

 5. Mai 3, 2009 la 10:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “Darius a rămas fără cuvinte. Adică şi-a închis prăvălia vocabularului, ca să cedeze presiunii maselor, alături de limbajul lor.”

  Şi monica mă certa că am deschis blog de cuvinte… Uite, pentru cei care rămân accidental fără cuvinte muncesc eu. :D

  Domnu’ Darius, iaca n-o fost nimeni moderat aşa că zvonul că aş fi un di vină că aşa şi pe dincolo a rămas nefondat. Mno, zic.

 6. Mai 3, 2009 la 10:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Aşa, să rămână între noi, întreb în şoaptă… vaca aia invizibilă este bună de muls? Cum stă cu lactaţia?

 7. Mai 3, 2009 la 10:30
  link permanent
  fcb zice ca:

  Prietenul Darius (care inca nu i-am dat jos tresele ca sa-l fac amic, precum el mie ntzntz) m-o recunoscut foarte corect. In afara de ultimul punctul. Adica acela cu “realizatul lor singurelor” care nu le-am intrebat pe ele ca nu m-a interesant asa de tare. Dar poate ca le-i fi intrebat tu Dariususule?

  Intrebarea nu e nici “e ce căutăm aici”, nici “ce ne aşteptăm să găsim”, ci nu e intrebare; ca e mai mult daca ai cort sau nu. Si daca n-ai, macar o haina groasa de provenienta soreliana (ca sa-ti tina de cald ca lumina soarelui) si unul care sa puna lemne pe foc sa ai. Ca altfel e de rau.

  Nu mergeti la Hateg ca-i mai frig ca oriunde pe unde am fost. Adica mergeti daca vreti sa va “prajiti”. (ca atunci nu va mai pasa de frig) Hateg massive!

  Muzica o fost chiar misto.

  Si inca-s surprins ca m-ai pus pre jeg. Adica pentru mine ii cum o zis fatuca ceea ieri dupa-masa: “Nu fa aia ca te zic lui Darius si te pune pe jeg” doar ca io nu-mi amintesc sa fi facut ceva : )) (adica jegul ca elementziul coercitivo-punitiv)

 8. Mai 3, 2009 la 10:49
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  M-am gândit că să comentez şi eu ceva.

 9. Mai 3, 2009 la 11:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Punitiv e prea subtil… pumnitiv. Cred că o să-l adaug la cuvinte…

 10. Mai 3, 2009 la 11:47
  link permanent
  andreea zice ca:

  Batrani, pe la 30 de ani?????

 11. Mai 3, 2009 la 12:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Săraca de tine.

 12. Mai 3, 2009 la 13:59
  link permanent
  monica zice ca:

  Observ ca ai chiloti. De ce mai cereai de la noi, ha?!

 13. Mai 3, 2009 la 14:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis că am f’o 3, da? Ăştia-s rupţi. Unde mi-s ai voştri, deci?

 14. Mai 3, 2009 la 14:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Ai nostri? Ii vrei pe ai nostri?!? :lol: A, da… Hm. De ce sa dam banii pe unii noi cind a te vedea pe tine cu chiloti maro e priceles?
  Hai in brate, da’ cu grija!

 15. Mai 3, 2009 la 14:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Că aţi promis. Ai promis tu, măcar, pentru toţi.

 16. Mai 3, 2009 la 14:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “încă o fată, a căreia era cortu’”?

 17. Mai 3, 2009 la 14:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Este o poză pe care ai scris tu… “Asta sărăcuţa, vai de pula ei.” dar pentru care autorul pozei a pus o săgeată în gros plan pe care scrie CRAMĂ. Pe care dintre voi să cred?

 18. Mai 3, 2009 la 14:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am înţeles că toate gagicile erau “de greaţă” dar de câţiva băieţi ţi-a plăcut… mişto, adică ca lumea.

 19. Mai 3, 2009 la 14:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai sus am “uitat” o virgulă ca dar să semene a cadou cu băieţi nuzi făcând plajă… să nu avem vorbe că nu aţi înţeles aluzia şi am fost prea subtil… ptiu, iar am “uitat o virgulă”.

 20. Mai 3, 2009 la 14:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iar vorbesc singur, ca întotdeauna… vai, ce m-am obişnuit. Pardon, semn de exclamare.

 21. Mai 3, 2009 la 15:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Băi, ce a trecut timpul! Îl ştiu pe Sorel de când avea capul chel…
  trilulilu.ro/vandamus/1f7d43fb513b75

 22. Mai 3, 2009 la 16:30
  link permanent
  chira zice ca:

  Darius, ce am mai slăbit, amândoi.
  Ce ochelari are băiatul acela de îşi schimbă starea din 5 în 5 minute?

 23. Mai 3, 2009 la 16:49
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Comentariu de om realist: şi cred că o să chelesc.
  Sigur că da, proverbul “părul deştept părăseşte capul prost“ se verifică întotdeauna.

 24. Mai 3, 2009 la 19:53
  link permanent
  Andi zice ca:

  Domnu’ Bibli, în şoapte zic, vaca era, probabil, bună de muls, că doar eram la ţară şi oamenii de la ţară nu ţin vaci care nu dau lapte, e mai uşor să le dea la abator. Deşi nu ştiu ce să zic despre culoarea laptelui. Adică s-ar putea să fi dat lapte invizibil. N-am apucat să verific, că a fugit că n-a vrut să bea apă din găleata mare pe care am umplut-o cu mai multe găleţi mai mici dintr-o fântână apărută miraculos pe marginea drumului, la umbra unui prun. Sau a ceva de genul. Poate cais, poate cireş, nu m-am uitat în sus…

  Groză, ai făcut urât acum ceva vreme şi inconştientul meu s-a hotărât că să fac şi eu urât, aşa că am uitat să trimit chiloţii. Bine, poate e şi din cauză că în celălalt sfârşit de săptămână au fost zilele oraşului şi eu am avut expoziţie, deci stand cu chestii, deci copii cretini şi picături de ploaie pe creierul meu de pe care au sfâşiat fiecare foiţă protectoare. Mna, o să-i vezi la vară. Poate până atunci mai găsesc vreo câţiva, fac colecţie şi-i vând la licitaţie, dar no, mai vedem.

 25. Mai 3, 2009 la 21:00
  link permanent
  nina zice ca:

  era foarte paintball! nu îi fi văzut tu, că era colo-n jos către unde mergeau oamenii să se descarce numa’ că mai în dreapta, şi dacă te uitai din stânga, mai în dreapta era scena 2. da?! :D

 26. Mai 3, 2009 la 21:14
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dar vaz ca te-ai cam luat de la atata ananas. :P

 27. Mai 3, 2009 la 22:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nină – adică unde era generic numita “scena 2″ şi banda aia alb-roşie, de-am crezut noi că delimitează inutil zona de pişat, sugerezi tu c-ar fi fostă paintball? Că io am dubii.

  Sofio – zât!

  Andeo – nu ţi-e ruşine obrazului?

  Marian a rulat pentru a doua oară în viaţa lui. E de notat, fiindcă prima dată nu şi-o aminteşte nimenea.

  Chireo – ceva ce se sugera de sudor, da’ am dedus că de alpinist; oricum, tipu’ nu era deloc alpin, da’ altfel, între ceilalţi, la înălţime. Altfel, nu-ţi tăt suge pula singură, că eşti dolofană.

  Mai era cineva? Că doar n-o să-mi răspund singur.

  Pe Biblel îl bănui c-a scris prima dată beat pe Jeg, intrând în gaşca formată de Gimel singur.

 28. Mai 3, 2009 la 22:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, m-am prins… Dar băieţii în cort erau nuzi, sau îţi plăcea Cocotă Marian ca o flagelare a emoţiilor virile pentru combaterea a masculinităţii? :)
  Ptiu, ce beat sunt…
  youtube.com/watch?v=DYiAUnIHevY

  Hai să fie într-un ceas bun…

 29. Mai 3, 2009 la 22:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu mă mai suspectaţi că sunt băut, că nu consum alcool decât la evenimente cum ar fi 5 minute înainte de moarte… sau 5 minute după moarte. Poate demenţă, alzheimer… chestii mai normale.

 30. Mai 3, 2009 la 22:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel. Nu mai comenta “una după alta”, c-ai belit pula, ca să mă exprim cât de poate de elegant. Poţi, te rog? Îmi plăcea Cocotă Marian ca persoană. El n-a fost în cort. Deci cumva ca flageralare-ce-ai-scris-tu-acolo. Dar dacă era să mă fut cu cineva de acelaşi sex şi asta mă-ntrebi, da, cu el aş fi optat.

 31. Mai 3, 2009 la 23:12
  link permanent
  Marmo zice ca:

  referitor la tipul cu bricheta. [ comentariu de femeie:))]
  un fost prieten de–al meu avea aceleasi semnalmente, doar ca cel mai probabil la chestia cu patul era mult mai jalic:))

 32. Mai 3, 2009 la 23:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oricum, să-l încerci şi pe Flaviu. Şi să te decizi.

 33. Mai 3, 2009 la 23:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Da’ cel’lalt tatuaj de ce-l ascunji? Ţi-e ruşâne, că-i făcut la beţie?

 34. Mai 4, 2009 la 00:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu poci să casc cu ambele mâini deodată. La fel cum nici nu pot fi mahmur în acelaşi timp cu activitatea menţionată de tine.

 35. Mai 4, 2009 la 00:37
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Ai slăbit sau e de la păr? În persoană nu mi s-a părut. Şi ai fost cu aceeaşi fată şi azi, deci ai minţit, profitând de starea mea, când mi-ai zis că nu e vară-ta pe care o plăteşti ca să creadă lumea că e prietenă-ta, ea chiar fiind (una dintre cele două chestiuni). Sau ceva.

 36. Mai 4, 2009 la 00:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Slăbit.

  Şi, iubitule, tu erai cu vară-ta şi făcea pro bono, cum ţi-am şi explicat la faţa locului. E reduntant să foloseşti aici ce-ţi împărtăşesc eu ţie în viaţa ta reală imaginară.

  Iar eu eram cu aceeaşi facă ca şi când? Că ieri am cunoscut-o. Lăsând laoparte că a fi cu aceeaşi fată e pentru tine ceva negativ.

 37. Mai 4, 2009 la 00:46
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Aceeaşi fată ca-n pozele în care vorbeşti cu aceeaşi fată care poartă aceiaşi tenişi. Este negativ doar dacă a fi cu aceeaşi fată înseamnă că şi eu sunt cu aceeaşi fată cu care eşti şi tu, fată.

 38. Mai 4, 2009 la 00:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu nu erai cu nici o fată. Sau aia nu puteam spune c-ar fi fată, nu ştiu cum eşti mai mulţumit, da’-ţi dau să alegi între astea. Da’ tu însăţi eşti fată, dacă vrei şi te consolează. Fată.

 39. Mai 4, 2009 la 00:51
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Deci am dreptate. Şi te oftici.

 40. Mai 4, 2009 la 02:52
  link permanent
  artpi zice ca:

  cred ca mai interesant ar fi fost ca nomenclaturistul sa se intrebe ce ar fi facut comunistii cu internetul, cu toate valentele lui. nomenclaturistule!

 41. Mai 4, 2009 la 09:09
  link permanent
  nistor zice ca:

  Esti de groaza!

 42. Mai 4, 2009 la 09:29
  link permanent
  geretus zice ca:

  Referitor la muia foarte doct oferita… ai primit f-un raspuns? S-au sesizat baietii ca au de supt?

 43. Mai 4, 2009 la 10:22
  link permanent
  fanel zice ca:

  Praf toata lumea te cauta ca sa le vorbesti de cacatu ala cu Baselinio da nimeni nu s-a dus sa-l ia la pula pe El Presidente pentru gafa facuta :) )=)).

 44. Mai 4, 2009 la 10:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ştefi, dragă, cât timp mă bănuiai tu, io durmeam, cum fac oamenii normali. Da’ numa’ la cap. Altfel eşti bine.

  Ghere – da’ i-am avertizat din vreme, nu-i o problemă, eu ştiam c-au de gând să ciopârţească, ei ştiau că ştiu, eu le-am zis că li se arată, ei au înghiţit, la acel moment, doar în sec.

  Fănel – păi, la El s-ajungi tre’ s-ai talent. Cam ca mine, cumva. :P

 45. Mai 4, 2009 la 10:47
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Io tot dau clicky pe varianta de la Realitatea. Am inteles ca nu futi link, da’ ma gandesc ca poate te razgandesti. Adica in mintea ta, tu chiar crezi ca te pot aproba fara dovezi? Tu zici ca au stricat aia filmuletul, da’ eu unde il gasesc (asta e retorica, mi-e lene sa caut de fapt)?

  Aici aveam niste glume facute pe seama fizionomiei lui Sorel, da’ m-am hotarat sa devin mai impaciuitor, sa nu fac puscarie ca Gigi. Eu nu prea intru in biserici, asa ca, daca infund puscaria, ma uita militia acolo. In plus, nu am fost slobozit, sau cum ii spune, de preafericitul teoctist, sau cum se scrie.

  Mna… Astia sunt aia cu pantofi sport rosii, pe care i-a spurcat betivu’ de Jim? Mi-a povestit, da’ eram beat, si nu-mi mai amintesc sigur.

 46. Mai 4, 2009 la 13:32
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Pofteşte, Kraki:
  1. Ce-a dat RTV: realitatea.net/emisiuni/dupa-bloguri_25351_75967.html
  2. Ce-a pus Cosmin Popan pe site: dupabloguri.ro/2009/05/02/ajutor-jeg-isi-arata-dintii-si-cravata/

 47. Mai 4, 2009 la 14:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  si acum ce fac, trebuie sa le copiez?

  am glumit. m-am uitat, tot nu inteleg de ce e asta atat de viral… i-a taiat filmuletul! da’ nu rau, doar fazele in care era amuzant.

 48. Mai 4, 2009 la 15:01
  link permanent
  esti de cacao zice ca:

  mai bine nu apareai la RTV…. te-ai facut de ras…. esti praf

 49. Mai 4, 2009 la 15:29
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu. (nu la ce-a zis persoana fără frate de mai sus)

 50. Mai 4, 2009 la 15:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da. La ce-a zis persoana fără frate de mai sus.

 51. Mai 4, 2009 la 16:06
  link permanent
  Andi zice ca:

  Adică da, te-ai băgat în gura lupului, voluntar, neîmpins de la spate de nimeni şi netras din faţă cu nici o sfoară, funie sau odgon.

  Dar nu la aia ziceam nu.

 52. Mai 4, 2009 la 16:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu la aia ziceam da, da’ omu’ oricum se-nşeală, e singur la părinţi, ştii cum.

 53. Mai 4, 2009 la 18:14
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu, nu ştiu cum, nu am avut posibilitatea să aflu. Şi ştii la fel de bine ca mine de ce, că eşti în aceeaşi situaţie.

  Deci nu ne contrazicem. De parcă ar conta…

 54. Mai 4, 2009 la 18:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  NU TE CONTRAZIC!

 55. Mai 4, 2009 la 23:27
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ti-am vazut filmul trimis la Realitatea. Prea lung maestre, prea lung. In timpul acesta ei puteau sa dea douaj` de kile de publicitate, de unde dracu` timp pentru dreptul tau la replica ? Eu am glumit cu chelia dar vad ca o iei in serios… de la basca aia de pionier ti se trage !

 56. Mai 5, 2009 la 05:10
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  mno nu fi suparat, viata e frumoasa, ceausescu mort. nici eu nu sunt fan psd si vantu. si citesc jeg-u. acuma ma simt ca o inflirtata. infiltrata. filtrata. asa ceva.

 57. Mai 5, 2009 la 05:17
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  sau ceva cu -toare. oricum astea-s chestii irelevante, stii bine. si daca iti faci tu o fotografie frumoasa, s-ar putea ca cineva sa ti-o lipeasca pe corpul lui hitler.

 58. Mai 5, 2009 la 08:30
  link permanent
  krakilla zice ca:

  si ea imi spune mie sa nu mai beau…

 59. Mai 5, 2009 la 09:39
  link permanent
  maria coman zice ca:

  batrani de 30 de ani? piei

 60. Mai 5, 2009 la 10:14
  link permanent
  Andi zice ca:

  Iuii. Tanti maria coman cumpără cumva… piei de bătrâni? Ca să facă ce anume cu ele? Sau nu cumpără, dar e obişnuită să le valorifice, să le îngrijească sau…??

 61. Mai 5, 2009 la 11:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  ‘re-aţi ai dracu’!

 62. Mai 5, 2009 la 12:49
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  trebuie sa bei ca sa fii sigur ca esti in afara subiectului. inlauntru e intotdeauna canicula. nu stiu despre ce vorbesc acuma, ca imi vine sa ma si contrazic si nu. deci ma duc sa fac o cafea. ca ma doare capu. astea doua nu sunt in raport de cauzalitate. de fapt…gata, ma duc.

 63. Mai 5, 2009 la 14:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba muie, eu nu comentasem ceva pe aici? ca mie asa mise parea. in sensul ca traiam cu senzatia. apropos de asta, am auzit mega vorba de agatat: “fata, esti senzatie!”. care sare primu’ sa-mi zica ca e veche sa se duca la coada si sa se bage in fata alora de care zice grasu’ la inceput si la sfarsit.

 64. Mai 5, 2009 la 14:16
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Oh, nu, e nouă. Vai, ce mişto e!

 65. Mai 5, 2009 la 15:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ai fost? ai incasat?

 66. Mai 5, 2009 la 15:24
  link permanent
  dragos zice ca:

  Ti-au taiat foarte putin din filmuletul pe care l-ai trimis. Nu pricep de ce te-ai ofuscat, ca nu erau chestii esentiale.

 67. Mai 5, 2009 la 15:45
  link permanent
  Andi zice ca:

  Cine zice că s-a ofuscat cineva? Iui, Glad, te-ai ofuscat?

  Ce e tare în comunicarea vorbită înregistrată e că dacă scoţi chiar şi un singur cuvânt dintr-o frază, mesajul întregului text se schimbă radical. De aia e important şi să fii atent ce cuvinte scrii/zici, că… întotdeauna pot fi scoase la iveală numeroase aspecte care nici nu ţi-au trecut prin cap (chiar şi fără să fie scoase cuvinte).

  De fapt, cred că asta încearcă Darius de obicei, pe jeg. Sub formă de monolog. De mai multe ori. Adică de fiecare dată. Dar doar cred…

 68. Mai 5, 2009 la 16:28
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Eu zic sa se puna amenintarea in practica. Si fara asigurare medicala pentru ca e mai romatic asa. :D

 69. Mai 5, 2009 la 16:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da da da! asa! asa! si sa nu te speli la pula! si sa-i futi s-o dunga mov!

 70. Mai 5, 2009 la 18:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dragoş – e scoasă muzica de pe fundal… aia una. Era de atmosferă. A cost părţi foarte interesante, a stricat firu’ întreb. Da’ te mai uiţi o tură şi vezi. Plus ce-am zis ANUME să nu scoată.

  Gimel – deci tu cam cu sex, aşa, da?

 71. Mai 5, 2009 la 19:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  `r-ati ai dracului cu melcii vostri, ca sa ma exprim elegant…

 72. Mai 5, 2009 la 21:33
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mici fragmente de neant:

  Hudrea: mere treaba?
  Groza Darius: Că n-o sta.
  Hudrea: no bun atunci
  Hudrea: eşti bine, sănătos?
  Groza Darius: Corect.

  Groza Darius: Ah, vrei banii.
  Groza Darius: Am înţeles.
  Hudrea: băăăăăăăăă
  Hudrea: mi-ai dat banii
  Hudrea: prostea!
  Groza Darius: Mă vrei doar pentru bani. Ai tăi, e drept.
  Groza Darius: Ţi i-am dat?
  Hudrea: =))
  Groza Darius: EU?!
  Hudrea: =))
  Hudrea: =))
  Hudrea: =))
  Hudrea: =))
  Groza Darius: Serios?
  Groza Darius: DE CE AŞ FI FĂCUT ASTA?
  Hudrea: =))
  Hudrea: gata, eşti pe blog
  Hudrea: durere!
  Groza Darius: Măcar ţi-am dat banii.

 73. Mai 5, 2009 la 22:13
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Incredibil! Darius Groza e un om manios…dar vai, cum poate? Cum a putut?

 74. Mai 5, 2009 la 22:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ho, mă! Că mi-s dragi tăţi (Teo şi Cosmin, restu’ nu).

 75. Mai 5, 2009 la 23:05
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Dupa cum am zis si pe blog, “pupati-ma-n pula” + “dragi” suna cam gay… :D

 76. Mai 5, 2009 la 23:34
  link permanent
  Flo zice ca:

  Bă, da am înţeles c-a fost lăbăreală la parkfest şi că a fost NON-ECO EVENT. Adică ăia de nu ştiu să lege doo vorbe dar ştiu să mixeze şi să fie ipocriţi au declarat că a fost non eco şi non fain. Eu ce sa mai cred acu.

 77. Mai 5, 2009 la 23:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A fost demi… Şi-şi.

 78. Mai 6, 2009 la 04:03
  link permanent
  anca zice ca:

  bilbi esti prin zona?sau care e?

 79. Mai 6, 2009 la 12:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  inca din anii 90 s-a stabilit ca se sta “pe zona”, nu “in zona”. da-o-n handel!

 80. Mai 6, 2009 la 12:53
  link permanent
  krakilla zice ca:

  vintage, ba, vintage…

 81. Mai 6, 2009 la 19:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Vintage vorbind, unde pana mea e Bibli? Cachiar asa, incep a ma ingrijora.

 82. Mai 6, 2009 la 21:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibli!

 83. Mai 6, 2009 la 22:17
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Ti-ai tatuat un favicon. Impresionant.

 84. Mai 6, 2009 la 22:53
  link permanent
  anca zice ca:

  pfu…si aveam nevoie de el…:-<(bibli)

 85. Mai 6, 2009 la 23:04
  link permanent
  Flo zice ca:

  Poate Bibli sta acum si soarbe disperarea cauzata de propria-i lipsa. Se simte important, cum visa.

 86. Mai 7, 2009 la 09:55
  link permanent
  mata zice ca:

  bloggerii lu peste, sunteti niste ratati . labagii penibili!!!

 87. Mai 7, 2009 la 10:08
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  suntem ratati, dar nu penibili. facem laba vintage. :) )

 88. Mai 7, 2009 la 10:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, eu chiar ma gandeam dimineata la cum ar trebui sa fie izmenele mele scurte pentru vara si ma gandeam ca nu gasesc de cumparat si oare cine ar putea sa-mi faca. si asta sigur e cumva, ori penibil, ori gay, ori ceva cu laba-n gat, deci omu’ ar putea avea dreptate intr-un fel al lui da’ ramane intrebarea: coaie, care-mi faci si mie niste budigai?

 89. Mai 7, 2009 la 11:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am devenit foarte atent cu ce comentez, nu vreau să aflu că “am belit pula, ca să mă exprim cât de poate de elegant.”

 90. Mai 7, 2009 la 11:36
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  s-a supărat bibli pe tine groză!

 91. Mai 7, 2009 la 11:47
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce-ai făcut, prostea, l-ai supărat pe Bibli?

 92. Mai 7, 2009 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis să nu mai comenteze multe comentarii unul după altu’, pentru persoane diferite – când le poate pune pe toate răspunsurile-ntr-unul. Cum aţi putut cu toţii lectura mai sus. Dacă s-a (te-ai) supărat din asta, păi – bine.

 93. Mai 7, 2009 la 12:24
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai da ba da’ sa zici cu “belesti pula” si alte mitocanisme d-astea, nu mi se pare okei. ‘te-n sangre!

 94. Mai 7, 2009 la 12:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Numa’ mie mi se pare că Darius a fost măgar cu Bibli şi că ar trebui să-şi ceară scuze?

 95. Mai 7, 2009 la 12:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu vreau scuze de la amandoi. si de la andi ca scrie mult si din cauza asta nu apuc niciodata sa citesc ce scrie si din cauza asta nu stiu aproape nimic desprea ea. si zic ea pentru ca asta stiu sau macar cred ca stiu. deci, sa curga!

 96. Mai 7, 2009 la 14:11
  link permanent
  Andi zice ca:

  Jimi, în sus pe pagină sunt multe comentarii scurte. De mine. Dar scuze că scriu mult.

  Să dau mai multe enter-uri, să ai timp să înţelegi fiecare propoziţie cât timp citeşti rândurile goale?

  Sau să scriu în fraze scurte, de cel mult două propoziţii?

  Sau să nu mai scriu deloc?

  Observă scuzele gratuite de mai sus.

  Nu uita că asta ai vrut.

  Scuze.

 97. Mai 7, 2009 la 14:55
  link permanent
  Flo zice ca:

  jim atat sa stii, ca andi e dezvoltata in sfera, nu liniar, cum poate ti s-ar parea la prima vedere.

 98. Mai 7, 2009 la 15:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bun, andi si le-a cerut. se accepta. se accepta pentru ca am inteles de la flo ca ar fi grasa si astea mici si grase sunt cu suicidal tendencies. vezi ma andi ca ne-ntelegem? bibli, tu cum stai cu ele?

 99. Mai 7, 2009 la 15:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudrel – se pare că da.

  E cu belit pula deoarece am mai cerut înainte politicos, administrativ.

 100. Mai 7, 2009 la 15:35
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pre multi ai sa belesti si tu!

 101. Mai 7, 2009 la 15:40
  link permanent
  Andi zice ca:

  Sfera aia se referea la orice altceva decât fizic/corp/materie/forma mea. Dar n-aveţi decât să credeţi că-s grasă. Chiar dacă nu-s.

  Asta e ca şi faza de mai înainte, când a venit o tanti la uşă să-mi ceară bani şi mi-a arătat, fără să-i cer eu şi de la distanţă, o mapă cu multe poze cu un copil de care părinţii n-au avut grijă în timpul sarcinii şi a ieşit cu tot felul de diformităţi.

  Jimi, ignori cuvinte. Şi adaugi altele. Unde anume mi-am cerut eu mie scuze? Eu nu ÎMI cer scuze, că nu mi-am făcut nimic neplăcut mie.

  Şi dorinţa de a nu mai trăi n-are nimic de-a face cu masa omului, ci mai degrabă cu intelectul, sensibilitatea şi cu perceperea, înţelegerea şi acceptarea existenţei jegului existenţial. Că, dacă aş fi cât o balenă şi aş avea creierul cât o nucă, sigur n-aş avea tendinţe sinucigaşe, ci probabil aş mânca mult şi degeaba.

 102. Mai 7, 2009 la 15:40
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Da’ cin’ te crezi tu, mă, să ne zici nouă cum să comentăm? Cred că a venit vremea boicotului.

 103. Mai 7, 2009 la 16:35
  link permanent
  Flo zice ca:

  pe de-o parte ar trebui sa comentam cum ne taie capu, iar pe de alta parte bibli se smiorcaie.
  andi ce-are daca esti grasa, de ce-ti pasa asa ?

 104. Mai 7, 2009 la 16:53
  link permanent
  Andi zice ca:

  Comparată cu anorexicele de colege pe care le am, sunt grasă :) . Dar altfel nu. Deci nu-mi pasă, că nu am ceva anume de care să-mi pese. Flo, cine îţi taie ţie capul? Sau cu ce scop?

 105. Mai 7, 2009 la 19:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  stai ma, nu te ofusca aiurea. pai daca toate focile de la delfinariu ar face ca tine, cine pula mea ar mai da cu nanau’ in mingi? si scuze-nescuze, n-ai promis ca scrii cumva cum o fi numai scurt sa fie? ‘ca-ti-as curu’ tau de başoalda!

 106. Mai 7, 2009 la 19:32
  link permanent
  Andi zice ca:

  Doar jegele are voie să se ofusce. Promis? Când promis?

 107. Mai 7, 2009 la 19:35
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: iaca scandal!

 108. Mai 7, 2009 la 19:50
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Lasă, Andi, nu-i bai dacă eşti grasă, sufletul contează. Şi să fie pace-n lume.

 109. Mai 7, 2009 la 20:05
  link permanent
  jimerino zice ca:

  adica si-n oceane. vegheaza!

 110. Mai 7, 2009 la 20:08
  link permanent
  monica zice ca:

  asta nu presupune dat la fund?

 111. Mai 7, 2009 la 20:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  osanza nu se da la fund. sau se da, da’ greu. nu stiu exact. andi? ba, am zis ca m-am lasat de fumat si oricine va fi luat pe pula gratuit de catre mine e rugat sa ma scuze? andi, sezi, nu ti se aplica.

 112. Mai 7, 2009 la 20:40
  link permanent
  Andi zice ca:

  Este numai vina mea. Vă rog să mă iertaţi, nu-s în stare să mă fac înţeleasă nici măcar când le spun oamenilor în mod direct că accept prejudecăţile lor superficiale şi pripite nebazate pe nimic concret, doar ca să nu continue să le repete la infinit. Presupun asta deoarece observ că, în mod stupid, nu se opresc.

 113. Mai 7, 2009 la 21:15
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Andi draga, pune niste poze ca sa ne inchizi gura. Tuturor sau la toti, cum vrei tu.

 114. Mai 7, 2009 la 21:24
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aaaaaaaaa, inteleg.

 115. Mai 7, 2009 la 22:44
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ce intelegi mai jimi, tu ai vazut poze pe care nu le-am vazut si noi ?

 116. Mai 7, 2009 la 23:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci îi bine. Îmi zicea cine-v-am-povestit-eu-despre-ea (da, vă supraveghează îndeaproape) cum că s-ar fi încins aici treaba. Da’ văd că-i vorba doar de ceva osânză, care ca idee generală e menită să se-ncingă.

 117. Mai 7, 2009 la 23:19
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  E ok.

  Jim, te-ai lăsat de ceeee?????

 118. Mai 7, 2009 la 23:28
  link permanent
  anca zice ca:

  ce’aveti mei cu fata?

 119. Mai 8, 2009 la 00:05
  link permanent
  Flo zice ca:

  osânză, da, dar filosofică. nu efectivă.

 120. Mai 8, 2009 la 00:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, Biblel se ascunde ca o potârnice. Bănuiesc că-i planul secret al lu’ Hudrel să vă asmută unul pe altul şi să vă elimine progresiv. Ca să rămână singur, aşa cum e el şi cum îi place să fie.

 121. Mai 8, 2009 la 00:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aţi înţeles greşit, eu nu m-am supărat. E blogul omului şi are dreptul să-l facă aşa cum vrea el. Am aşteptat mai spre sfârşit să strâng opinii pe care le pun la un loc, nu ştiu cum se face însă (am memoria jalnică de fapt), le uit la un moment dat şi apoi nu mai contează… până la urmă ajung să nu mai am nimic de spus…

  Singurul lucru pe care mi l-am adus aminte este că-mi plac anorexicele, mai ales cele mai scunde. Îmi plac şi alea normale. Mai îmi plac şi cele mai grăsuţe. Acum, de ce să nu fiu cinstit până la capăt, pot fi şi înalte… dar dacă sunt înalte îi musai să aibă picioarele lungi. Teoria picioarelor lungi… altă dată.

  Mie îmi plac de fapt femeile erotice şi cu o frumuseţe care inundă (altă teorie). Din fericire, orice femeie care ţine la mine se transformă în câteva zile şi devine erotică… aşa cum îmi place mie. După ce devine erotică, din nefericire, devine irezistibilă pentru ceilalţi bărbaţi… şi pleacă, pentru că după ce transformarea se face aş fi nedrept să ţin lângă mine o femeie devenită “de top”. Cele mai multe au căsnicii şi se mai simt încă irezistibile şi după mulţi, mulţi ani de zile, dar nici una din ele nu a ajuns încă la limită… la femme fatale.

  De fapt, îmi plac anorexicele… sunt Bibliotecaru, cioplitor de destine feminine.

 122. Mai 8, 2009 la 01:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubiiitule!

 123. Mai 8, 2009 la 02:51
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  jim, flo- teoria birjarilor. de fapt flo zicea ca daca stiu ce ii aia ip inseamna ca am cosuri pe fata. logica masculina.
  bibli- teoria femeilor erotice

  Bibli, nu-s anorexica, da ma iei de nevasta? ii drept is cam enervanta uneori, dar imbatranesti cautand una care sa nu. si is la paris, nu ne prea vedem. deci o sa mearga. sa nu raspunzi. mi-o placut aia cu cioplitu.

 124. Mai 8, 2009 la 10:43
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce cosuri fai femeie? vorbim de osanza si borhot. te bagi sau nu te bagi, ce vii tu cu ip-ul tau, cu cosuri si alte supuratii….astea e fleac.

 125. Mai 8, 2009 la 11:10
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  borhot da, osanza nu suna bine. bine na, ma bag, daca insistati.

 126. Mai 8, 2009 la 11:16
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Biblio, nu vrei să-l ciopleşti niţel şi pe pulifricu’ ăsta mic?

 127. Mai 8, 2009 la 11:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Acum zic sa nu ne ofticam. Si sa ne cuprinda osinza vrajbei noastre.
  Si mai adaptez citate, daca vreti.

  Groza, iubiiiitule! Las’ ca stii tu de ce. Stie si Hudrea, caci doara de aia face atita scandal. :lol:

 128. Mai 8, 2009 la 12:58
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu chiar aveam impresia ca scandalul eu il fac. hudreo, tu de ce carici tot tu faci scandal?

 129. Mai 8, 2009 la 13:38
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jim, şi eu aveam aceeaşi impresie, cum că tu. Da’ îndrăzneşti tu s-o contrazici pe monica? Io nu-mi asum asemenea riscuri. Da? Eşti sigur? Bine, stai aşa, că mă duc după popcorn. Gata, bagă.

 130. Mai 8, 2009 la 14:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Jim, io zic ca nu doar sa bagi, ci sa si scoti, ca cine stie ce crede Hudrea ca e popcornu’… :P

 131. Mai 9, 2009 la 05:09
  link permanent
  anca zice ca:

  mnah…gata…m’am plictisit….jur….cu tot jegu…

 132. Mai 9, 2009 la 10:29
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mie îmi plac alea cu ţîţe mari. Că tot a venit vorba.

 133. Mai 9, 2009 la 13:29
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  aici nu ma bag.

 134. Mai 9, 2009 la 17:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ţara fiinţei putrezire de Gheorghe Florescu

  Vagin fecund de semn sinistru,
  Diavol spânzurându-şi azi ministru
  de limba preschimbată în corn de ţap
  ce tot se aude cârâind aiurea, FUCK!

  Cu gura plină de bale de turbare,
  Blenoragie amestecate cu iz de fată mare,
  Ne sfârtecă erect, cinstită-i sodomia,
  Postând un paşaport de Sfânt de România.

  Se vaită caterinca şi bocetu-i în jale
  Curgându-i alb veninul, vidanjat la vale,
  Betonul crud alitic păstrează hoitul litic
  Că astăzi datoria e să creezi politic,

  Votaţi-mi azi partidul, sunt harnic arivist!
  Sunt zeul vostru, lider, mi-e cultul panteist
  şi chiar de mâine voi rupe-al vostru chin.
  Ascultaţi-mi limba vorbind pură din vagin.

 135. Mai 9, 2009 la 17:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  E bună poezia asta de imn electoral?

 136. Mai 9, 2009 la 18:50
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  depinde daca vrei sa atragi sau sa respingi alegatori

 137. Mai 9, 2009 la 19:28
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  io unul chiar ma intreb care e muza domnului poet ca pina acum mi se parea ca o iubeste…

 138. Mai 9, 2009 la 19:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Este un joc yin şi yang, pentru că…
  Yin este partea întunecată a vieţii, sumbră, tristă, sobră, feminină, intimă şi introvertită… sinistră… stânga (în italiană sinistra înseamnă stânga), apă, pământ.

  Yang este însorit, luminos solar, plin de vitalitate, activ, strălucitor, viril, masculin, foc, vânt, drept.

  Sună un pic misogin feminin-sinistru şi masculin-dreptate, dar nu o spun eu ci metafizica chineză.

  Politica ar trebui să fie mai mult Yang, ceremonial, constructiv, eleganţă, superioritate, asceză… din păcate ea se scufundă în Yin. Nu ar trebui deci să lăsăm politicul să se scufunde în politică. (dacă sesizează cineva diferenţa de gen masculin/feminin).

  Cum ar fi muza la masculin, cum ar fi o muză îndopată cu steroizi?

 139. Mai 9, 2009 la 20:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  E clar, bibli a fost la sarmale in sectorul 2. Mi-a mai zis mie o mamaie ca era ceva in sarmalele alea !

 140. Mai 9, 2009 la 20:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Am mâncat astăzi sarmale dar, din păcate, nu de la Onţanu, stau în alt sector. Cele de acasă nu mi-au plăcut, varza era varză, ca să spun aşa.

  Astăzi mi-am pus întrebarea asta… cine e Onţanu, că are un comportament de pion dar lumea îl votează. Când am citit CV-ul acestui om, am dat pe spate. Sarmala a avut brusc alt înţeles.

 141. Mai 10, 2009 la 12:12
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Darius prajeste/coace un nou articol, sper, de nu-i p-aci :)

 142. Mai 10, 2009 la 12:16
  link permanent
  Flo zice ca:

  yingul se contopeste cu yangul. Daca ala cu cercul alb negru ar fi perfect n-am putea sa vedem punctul exact unde se termina ying si incepe yang. Ar trebui sa folosim limite sau vreo alta notiune matematica abstracta ca sa-l descriem. Sa-l descriem pe dumnezeu. Asta numesc eu ampulea.

 143. Mai 10, 2009 la 13:14
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Şşşşşşşt, Darius doarme, e mahmur. Dar puteţi să-l sunaţi. 0741028759

 144. Mai 10, 2009 la 16:12
  link permanent
  mirmen zice ca:

  hudrea, dom’ profesor, la nimnică nu-i bun guvernu’ aista :P cu număru’ ăsta cine ştie ce niţescu sau ghiţescu va fi deranjat :) )) ş’apăi vei mai spune şi că ai comis-o intenţionat ;)

 145. Mai 10, 2009 la 17:19
  link permanent
  Flo zice ca:

  mirmen tu chiar esti mama lu darius ?

 146. Mai 10, 2009 la 17:58
  link permanent
  mirmen zice ca:

  flo, dragă, dom’ profesor, bunăoară, se poate pune chezăş că da :)

 147. Mai 10, 2009 la 18:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ştii ce nu se poate pune? Virgulă între subiect şi predicat.

 148. Mai 10, 2009 la 18:52
  link permanent
  Flo zice ca:

  Intreb pentru ca eu cu mama nu suntem in asa relatii bune incat sa-mi fie comentatoare pe blog. Sunt unele chestii pe care nu i le-as zice nici in ruptul capului. Daca as anunta-o deci ca am blog n-as mai putea sa scriu in voie. Trebuie ca e vreo complicata chestie psihologica.

 149. Mai 10, 2009 la 19:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hudrea draga, tu esti sigur ca ultima cifra e 9 ? Ca la mine e alta socoteala.

 150. Mai 10, 2009 la 19:30
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ăăă jegoşel, mami, repetă pentru licenţe

 151. Mai 11, 2009 la 10:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jeguţ, prostea, te-a cam făcut mirmen. Mirmen, draga de ea, te-a cam făcut. Pricepi? Ca la Nufărul. Twice. Mna. Zi repede că erai beat, ca să te mai scoţi niţel.

  Bine, deştepţilor, 8. În coadă. Da, a fost intenţionat. Of.

  Da, Flo, Mirmen e mama lui Darius. O compătimim cu toţii.

 152. Mai 11, 2009 la 11:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba nu. si-a facut-o cu (pauza stanjenitoare) mana dansei. sa suporte!

 153. Mai 11, 2009 la 11:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ştim cu toţii (în afară de ea, Mirmen) că licenţa îi o cauză de-a ei pierdută. Eu bine intenţionat, fireşte. Dar ea – femeia – pierdu cauza cu licenţa. Buuun?

 154. Mai 11, 2009 la 12:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Bine. In cazul asta, daca dorim, noi cui uram bafta? Mi-e neclar. O luam dupa cauze sau dupa cine-o trage la final?

 155. Mai 11, 2009 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu ai strâns chiloţii de la tăţi, da?

 156. Mai 11, 2009 la 13:18
  link permanent
  marius.mar zice ca:

  raspunsurile date “jegurilor”de la realitatea (scriu cu r mic intentionat) m-au bucurat foarte. si daca ti-au scos din filmulet mi se pare corect sa le-o bagi.

 157. Mai 11, 2009 la 13:21
  link permanent
  monica zice ca:

  Bineinteles. Ii selectezi tu pe aia purtati de aia ne-, ca au sa vina la gramada…

 158. Mai 11, 2009 la 13:22
  link permanent
  jimerino zice ca:

  monico, serios, imi lipsesc cateva perechi de chiloti. fa-ma sa cred ca n-ai nimic de-a face!

 159. Mai 11, 2009 la 13:26
  link permanent
  monica zice ca:

  offff….

 160. Mai 11, 2009 la 15:05
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  La tăţi ni-i greu.

 161. Mai 11, 2009 la 20:29
  link permanent
  MortiiMatiiJeg zice ca:

  mah blogerashilor sunteti niste labagii retarzi cu totii ! vai pwla voastra ! va credeti mari scule ca stiti sa apasati pe butoanele de la tastatura ! hai sictir !

 162. Mai 30, 2009 la 14:42
  link permanent
  calinocea zice ca:

  bă şi mie mi-a plăcut de băiatul asta Cocotă Marian. a fost rupere când a băgat el, excelent setul pe care l-a rulat.

 163. Iulie 24, 2009 la 15:57
  link permanent
  xoxojeg zice ca:

  no da Sorel ii baiat finut! :) ) e simpatic:-? cred ca o sa ma ia la mesaje dragute gagica`sa….sau cine mai stie ce pisi geloasa da tineam mortis sa mentionez. keep on the good work! respect!

 164. Aprilie 10, 2013 la 07:16
  link permanent
  kocaeli zice ca:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

un trackback

 1. de la Saptamana comentata… | Zi de zi... pe Mai 5, 2009 la 22:05

  [...] Darius Groza s-a mâniat pe toata lumea de la Realitatea TV, pentru ca i-au taiat o parte din video-interviul pe care l-a [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)