Tehnologia va fi la apogeu când ne va da ombilicuri wireless.

sari la comentarii

Bună ziua. Iată, am ajuns înapoi în suburbia zălăuană Cluj-Napoca. N-o să vă povestesc despre cum a fost la RoBlogFest, despre cum m-am încununat de glorie, iar mame şi fiice mă adulau, în timp ce taţii îmi recomandau pe fiii lor în ucenicie. Nici n-am să pun poze “mai târziu, că acum mi-e lene“, cum zice cântecul blogărului de succes. Din simplul motiv că n-am făcut. Dacă vi-i musai, o bună colecţie în imagini a făcut Viorel Mocanu, care dă referinţe şi spre ale altora. Un singur lucru, totuşi, mă frământă: Bucureştenilor! Voi n-aveţi decât un metrou sau de ce căcat alergaţi în halu’ ăla după el?

Am ajuns dimineaţa şi la Vitrina, cu o întârziere regizată, unde – stupoare! – colegii de serviciu nu pregătiseră în cinstea mea nici un program artistic. Dar sunt foarte vigilent la orice mănânc, că de oriunde poate să sară o stripteuză. Mai târziu în zi, deoarece-s copy şi nu toc aci bani degeaba, mi-a fost dat la corectat mailul intern cu felicitări adresate mie însumi. Bună treabă.

***

Discutând cu amicul Valeriu, am aflat că amicul (prin alianţă) Jumară ţine post.

Reluând informaţia într-o propoziţie simplă şi independentă: Jumară ţine post. Este cu atât mai justificată în acest caz întrebarea de subiect Cine ţine post? Jumară. Şi, pentru prima dată într-un caz documentat de gramatică a limbii române, este necesară o întrebare de follow-up: CINE?!

Jumară. Şi împreună (eu cu mine), am ajuns la concluzia că obezii ar trebui să fie scutiţi pe cale religioasă de a ţine post, prin ordonanţă directă de la biserica din jurisdicţia cărora se află. Fiindcă, sincer, nu mai are sens, nu-i aşa? Şi oricum sunt mântuiţi automat, sărăcuţii, că au o încadrare specială.

Mai mult, în fiecare miercuri şi vineri sau de sărbători, să li se dea, tot de la biserică, măcar câte un fursec sau un pişcot, dintre cele rămase de pe la nunţi.

(Apropo, pentru cine se crede drăgălaş, să sară să-şi fluture şuncile pe acilea, urlând discriminare, să afle că înainte tre’ să treacă de burtica mea de bere. Iar apoi să se şteargă de maioneză pe mâini, înainte să comenteze.)

***

Mă distrează că la fete există totuşi o diferenţă de valenţă între “ce drăguţ erai când erai mic” şi “nu te-ai schimbat deloc“, în momentul în care, alăturate, tu vrei să valorifici aceste constatări.

Şi ştiţi ce pe cine admir eu? Pe rataţii relaţional-social. Adică ăia de nu obţin nimic. Deoarece ei stau până dimineaţa, chit că nu le iese. Ei acolo-s, pe metereze. Pe un colţ de canapea de club, pe-un taburet, undeva, nu se dau duşi. Restu’ – nu, ei încearcă cinci minute şi, dacă nu pică ceva, următoarea. Ei, şi aşa am ajuns la următorul raţionament: unui macio-men nu-i iese de mai multe ori pe seară decât unui ne-macio-men. Eeeh? Nu v-aţi fi aşteptat.

***

Alt studiu pe care l-am făcut eu, pornit oarecum de la ce-aţi citit mai sus, relevă clar că fetele neagă cu obstinaţie orice ţine de sex, ca o măsură adiacentă venită la simplul refuz. Şi e vorba de sex pe care l-au făcut cu alţii, deci orice, nu doar ipoteza nebunească a sexului ce l-ar putea face cu tine. Adică, dacă nu vrea sub nici o formă să îl facă cu tine, pe sex, nici măcar nu vrea ca tu să ai în cap imaginea dânsei făcând sex cu altcineva.

Asta, desigur, în opoziţie cu “băjeţii”, care-ţi spun cu cine au făcut sex din proprie iniţiativă, fără să-i întrebi şi, în marea majoritate a cazurilor, fără chiar să fi făcut.

Documentaţia chestionarului pe această temă, la care s-au făcut victime 13 norocoase domnişoare din lista mea, se găseşte aici. Negreşit, vom avea destui inspiraţi, care să întrebe de când n-am făcut sex şi alte ghiduşii. Să-i numărăm împreună.

***

In rest, ia de poftiţi să privim noi nişte filmuleţe în paralel, luate, aşa aleatoriu, de pe net.

Dacă în prima serie am putea zice că întâmplător fix Vodafone România a făcut o reclamă pe flagrant fix aceeaşi idee pe baza căreia am făcut eu un video pe YouTube acum un an (cu care ulterior am luat locu’ prim la Braşov/Best Film Festival, ediţia 2007), ce putem să-i mai reproşăm sărăcuţului Mircea Badea, inconştient, căruia animatorii de pe la Antene i-au virat tacit un spot copiat unu-la-unu după celebrul “Pulp Fiction in Typography”, exerciţiul de grafică publicat de un alt user de the YouTube, încă de hă-hăăăi, nu se mai ştie de când?

***

primăvară 2007 ////////// primăvară 2008

***

primăvară 2007 ////////// primăvară 2008


126 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 17, 2008 la 23:00
  link permanent

  “burtica mea de bere”, tare eufemismul:)

 2. Martie 17, 2008 la 23:01
  link permanent
  Oana zice ca:

  Felicitari, mai, puiut de comunist! Si lasa sexul, oricum nu se leaga de tine :D

 3. Martie 17, 2008 la 23:47
  link permanent
  d3vilgirl zice ca:

  foarte tare filmuletu cu Pulp Fiction… apropo de el… tre sa ma apuc de licenta… nu te oferi sa ma ajuti? :D

 4. Martie 17, 2008 la 23:55
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Apropo, pentru cine se crede drăgălaş, să sară să-şi fluture[...]” – Că să sară să CE?!

 5. Martie 18, 2008 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  1. misto. 2. amuzant. 3. si tu ce esti? ratat sau neratat social. ca nu m-am prins. 4. saracu’ de tine. de multa vreme. a? 5. de ce nu? internetu’i liber. dc ai curaj sa nu ai idei originale esti ori tare ori inconstient. asta se vede in downloads.

  comentarii. (nu numai la postu’ asta.) daca o iei din link in link vad ca ai gramada de pesederisti in lant. ajungi pana si pe blogul celebrului pupist mihneag:) esti o exceptie mai darius. nu ca n-ai fi pesederist.:) oi fi.:) da’ asta are mai putinta importanta. (ia-o ca un compliment)

 6. Martie 18, 2008 la 00:05
  link permanent
  toader zice ca:

  (sau pesederist care isi zice liberal… mai rar dar de gasibil si cate un pesederist pedelist.) nu prea mai stiu eu ce ii pe acasa da’ se vaaad. aoleu ce se mai vad. mai ales la pustoaice cu emanatii filozofice sau oameni de afaceri de viitor.)

 7. Martie 18, 2008 la 00:06
  link permanent
  toader zice ca:

  cu exceptia lu’ pisto.
  de fapt cu mai multe exceptii dar insuficient sa faca regula/

 8. Martie 18, 2008 la 01:15
  link permanent
  Darius zice ca:

  Valeriu… sa-si fluture… vantureasca… :p

 9. Martie 18, 2008 la 08:21
  link permanent
  .marius zice ca:

  @ darius vezi ca am un Guinness la tine…

  @ toader că CE?! Iar ai mancat de pe jos… Parintii ta stie ce faci?

 10. Martie 18, 2008 la 09:54
  link permanent
  cocodrilu zice ca:

  Ciutacu e super naspa, sterge mesajele care nu ii convin.Ma tot surprinde cum poa`sa-ti placa,tu esti baiat inteligent

 11. Martie 18, 2008 la 10:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu că ne luăm de Toaderică, băieţel!

  Cocodrilu: Lui Ciutacu i-am spus şi eu să nu şteargă mesaje, să le suporte cu stoicism. Dar factual poate să le şteargă şi să n-ai ce-i comenta. Pe un blog personal, a îţi exprima părerea e un privilegiu, nu un drept, iar proprietarul are voie să îţi taie maiu’ fără explicaţii.

  Eu unul sunt de părere că oamenii trebuie să fie văzuţi până şi în prostia lor, dacă aleg să comenteze idiot. E drept că Ciutacu îşi ia multe mui şi chestii de familie. El poate nu are chef şi pace. Orişicum, nu-i împărtăşesc politica aia cu privire la comentarii şi n-o adopt la mine pe blog. În rest, ne suntem dragi de urlă blogosfera de jale.

 12. Martie 18, 2008 la 10:30
  link permanent
  cocodrilu zice ca:

  ideea e , ca nu i-am adresat nici cel mai mic injuriu.se pare ca nu e totusi aatat de genial cum vrea sa se creada.

 13. Martie 18, 2008 la 10:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, amu’-mi zice soaţa lui căci tocmai aseară ce ţi-a aprobat ceva comentarii.

 14. Martie 18, 2008 la 11:04
  link permanent
  toader zice ca:

  te astepti sa iti sara stripeuza din mancare?:))) una din doua. ori din cozonac ori din sandwichul cu maioneza. tusti din maioneza. ALOHA mister jeg.

  a propos, am vezut ca te-ai berberit. eram sigur.:)))

 15. Martie 18, 2008 la 12:46
  link permanent
  .marius zice ca:

  @ Darius: si eu care credeam ca o sa te iei de Guinnessu ala..

 16. Martie 18, 2008 la 12:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, îl omit intenţionat.

 17. Martie 18, 2008 la 13:03
  link permanent
  Sorina zice ca:

  SsssSsss ssSSSss..

 18. Martie 18, 2008 la 13:09
  link permanent
  Christiana zice ca:

  Nu stripteuza, fri*p*teuza.

 19. Martie 18, 2008 la 13:25
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Deci una la mână Jumară nu ţine post pentru că Jumară nu are blog şi deci nu are unde să posteze :P Sau numai eu primesc aia cu “Internal Server Error”? Probabil Valeriu e de vina… ;) )

  “Plagiat de Vodafone” nu e o chestie atât de nasoală pentru tine cât e pentru ei care la cât e ditamai corporaţia te-ai aştepta să aibă oameni cu imaginaţie care nu că să nu se apuce de plagiat că i-aş da afară în şuturi, dar de e vorba de “idei coincidentale” (că s-au mai văzut, rar sau aşa s-au mai scuzat unii), măcar te interesezi că n-a inventat altu roata înaintea ta… Dacă ăsta a fost cazul dar cel puţin la Mircea Badea mă aştept la o copie dinasta grosolană chit că vine el şi zice că de fapt s-a inspirat intenţionat, haide Mircică că tu faci “În gura presei” nu “Cronica Cârcotaşilor”.

  Pe de altă parte nu te aştepta să recunoască cineva că s-a inspirat de la un filmuleţ de-al tău că trebuie să ai caracter ca să recunoşti aşa ceva, e ca şi cum ar recunoaşte că au greşit. Sincer acuma nu că vreau să te laud (că şi vreau :D ), dar în locul lor în loc să plătesc o armată de incompetenţi ca să plagieze un filmuleţ de pe Youtube mai bine te plăteam pe tine să faci unul nou… original şi om te făceam, nu zic bine?

  Bagă Mare

 20. Martie 18, 2008 la 14:36
  link permanent
  Flo zice ca:

  dacian groza a marturisit ca il mai indrepta pe darius cand erau mici. nu destul.
  Cum adica te indrepta fractu bai ? :D
  Si ce-are zoso cu tine ?

 21. Martie 18, 2008 la 14:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariansky, dragă, eu ziceam că e furate, da’ nu e vina Vodafone sau a lui Badea. Că ei se-ncred în agenţiile ce le fac. Ce zic eu e c-ar trebui să-i bubuie acuma, că lor le strică imaginea.

  Flo: Are cu el însuşi, sărăcuţul. În rest, nu-ţi pot explica fiecare replică ciudoasă ce-o scoate, că n-are o coerenţă în ele, adunate. Se mai trezeşte tresărind şi zice ce-a visat urât, să zic aşa. :)

 22. Martie 18, 2008 la 15:33
  link permanent
  dacian zice ca:

  Flo: L-am salutat pe zoso la roblogfest si s-a comportat exact cum era de asteptat :)
  Desi nu ne cunoastem.

 23. Martie 18, 2008 la 15:42
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Păi acuma să-i bubuie? La cât stă Mircea Badea pe net având în vedere natura meseriei lui, păi nu se putea interesa el, sau mă rog, cine se ocupă cu publicitatea la emisiunea lui, să vadă dacă nu cumva spotul ce i-l face Antena sau i-l vinde agenţia e furat? Da Mircea Badea chiar nu ştie ce e ăla “Pulp Fiction in Typography”? Poate află… :D

 24. Martie 18, 2008 la 15:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dacă află (cum ar fi acuma), să-i spargă pe ăia. Dacă tot a apărut, ok, s-a dat mai departe, s-a difuzat, da’ oricum… Că lui îi strică imaginea.

 25. Martie 18, 2008 la 15:57
  link permanent
  hadean zice ca:

  După ce oi creşte mare precis îmi fac o agenţie. Pe de o parte pentru că-i uşor să faci ce fac mulţi dintre ei (furăciuni ordinare adică). Pe de altă parte pentru că fac o căruţă de bani din furăciunile astea. Plus că oricum muncesc de-mi zboară mucii pentru a corecta treaba de mântuială făcută de câteva dintre cele ce activează în România iar ele iau banii în timp ce eu iau antidepresive. Care nici nu funcţionează. Deci sunt frustrat. Puii mei!

 26. Martie 18, 2008 la 16:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De drăgălaş a fost Hădean. :)

 27. Martie 18, 2008 la 17:08
  link permanent
  toader zice ca:

  agentiile de publicitate.

  motto :
  degeaba ai wireless daca nu ai cu cine.

  prolog :
  o multime de vietuitoare vietuiesc pe viata.

  capitolul 1:
  ai relatii – ai agentie. nu ai relatii – nu ai agentie.

  capitolul 2:
  ai copywriteri buni – agentia traieste din relatii si ceea ce pritoceshte. nu ai copywriteri buni – agentia traieste doar din relatii si “relatzishoare”.

  capitolul 3:
  agentia traieste din ceea ce gandeste si relatii – sertarele destinate sosetelor sunt pline de ACEI chiloti tanga cu buline roz destinati domnisoarelor cu blugi albastri si ochelari in dunga. agentia traieste din relatii si “relatzishoare” – sertarele destinate sosetelor sunt pline cu chiloti fara elastic dar cu gauri in fata si in spate, cu sutiene murdare si sosete nespalate care … si valeriu.

  epilog
  antidepresivele nu trateaza nimic. dreptul de autor e o chestie de care nici macar nu e nevoie. o vorba de duh sau o imagine vorbitoare sunt bune intr-un singura situatie. nu exista slogan universal valabil. (desi e adevarata exceptia ca toate sloganele se preteaza prezervativelor. dar stim deja ca exceptia confirma regula.)

 28. Martie 18, 2008 la 17:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te pomeni că vrei să-ţi fac onoarea de-a scrie cheştia aia de pe copertă spate, unde grăiesc elogios despe tine.

 29. Martie 18, 2008 la 17:37
  link permanent
  toader zice ca:

  la a’ cui parastas?

 30. Martie 18, 2008 la 17:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La al dvs., dacă tot sunteţi sărbătorit.

 31. Martie 18, 2008 la 17:59
  link permanent
  toader zice ca:

  pai eu nu scriu bloguri…

 32. Martie 18, 2008 la 18:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Scriem noi.

 33. Martie 18, 2008 la 18:05
  link permanent
  toader zice ca:

  imi dedici o critica constructiva pe situl de la vitrina? visu meu de-o viata. pune te rog la rubrica de manageri. sa simt ca nu degeaba dau eu cu pumnu’n tastatura intre doua linii de cod cand sunt intre doua proiecte.

 34. Martie 18, 2008 la 18:05
  link permanent
  toader zice ca:

  explicatie : nu gheorghe visu ci visul el insusi.

 35. Martie 18, 2008 la 18:54
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dacă tot veni vorba de reclame cu aceeiaşi idee ce ziceţi de bloguri cu aceeiaşi idee? :D Zic si eu, asa aruncând o privire pe Creierul cu plete că ceva ceva duce el a jeg… Valeriu desminte şi citez:

  Una dintre cele mai mari cretinităţi care mi-a fost amintită – nu în sensul că “ştiam”, ci în sensul că erau obsedaţi unii – a fost cea cu zvonul conform căruia eu aş fi izvodit stilul domului Groza Darius.

  Spun asta fără a fi răutăcios la adresa cuiva. Nu văd ce-i rău în a te inspira de la alţii, şi eu mai combin stiluri de la alţii în căutarea, şlefuirea şi definitivarea stilului meu personal, e o “meserie” în care zic eu că e bine să te mai inspiri de la alţii şi anume ăi mai buni. E doar o simplă coincidenţă că până şi template-ul e izbitor de asemănător? Poate greşesc, probabil sunt mii de templateuri de blog ca jeg şi nu le-am văzut eu încă de fapt hai că nu e chiar la fel, Valeriu are fluturaşul şi Darius floricica :D

 36. Martie 18, 2008 la 19:59
  link permanent
  Darius zice ca:

  Jeg a facut scoala din el insusi. Iar Creierul cu Plete este un elev intr-ansa. Are onoarea sa fie mediocru, pe bursa gratis. :P

 37. Martie 18, 2008 la 21:10
  link permanent
  S zice ca:

  Intrebare: de ce ai scris doua randuri ascunse pe blog? Credeai ca nu o sa dam de ele?

  “[cenzurat de Dumnejeg]”

  Pentru cei care sunt tomisti si nu cred pana nu vad, ia selectati voi frumos [cenzurat de Dumnejeg] sa vedeti cum apar si ultimele doua fraze… :D

 38. Martie 18, 2008 la 21:13
  link permanent
  toader zice ca:

  io acum m-am uitat la a doua transa de filme. aia deja nu mai e copiat in mare ca primul ci e plagiat in toata regula. nu stiu care-i agentia dar ar putea sa fie dati in judecata pe serioase.

 39. Martie 18, 2008 la 21:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S, lasă-i, dom’le, de căpuţu’ lor… :D

 40. Martie 18, 2008 la 21:19
  link permanent
  toader zice ca:

  pai daca el se plange nu trebe compatimit? in fine.
  alivoar tzatzo.

 41. Martie 19, 2008 la 09:06
  link permanent
  alex zice ca:

  darius, ar trebui sa te mandresti ca niste baieti si fete “foarte bine pregatiti” din advertising ti-au copiat ideea

  ce vrei dom’le?..uni au talnt alti n-au:)

 42. Martie 19, 2008 la 10:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, nu-i acuz anume că or copiat, doar că strică imaginea companiei pentru care fac lucrarea. Uite, de exemplu, poate le-o venit aceeaşi idee. Da’ buba-i căci se fac de cacao, că fix în România a apărut aceeaşi idee, de vreun an, a fost prezentă la un festival de filme. Deci, totuşi totuşi… :P

 43. Martie 19, 2008 la 11:30
  link permanent
  Basty zice ca:

  Tovarasi Vitrinisti !

  Recomand achizitionarea urmatorului articol : http://www.fantezie.ro/products_pictures/dilddublummare.jpg cu care vor fi batuti amarnic responsabilii Internet Service Provideristi pentru incapacitatea / dezinteresul de a indexa in DNS domeniul vitrina.ro. Ca tot vorbim de imaginile agentiilor…. ;)

  Spor si astept poze cu vanatai.

 44. Martie 19, 2008 la 11:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hopaaa! Bine zici tu. Nici n-am ştiut, nu că tre’ia să ştiu eu. Voi face tămbălău. Până una-alta, hop un veveve acolo sus.

 45. Martie 19, 2008 la 11:44
  link permanent
  toader zice ca:

  deci deci deci. astept prezentarea mea pe pagina cu manageri de la vitrina.

  desi nu ai photo poti utiliza un pamfil ceva.

 46. Martie 19, 2008 la 11:53
  link permanent
  alex zice ca:

  si cum toate lucrurile bune incep cu “deci”…:)))

 47. Martie 19, 2008 la 11:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ce merit ai tu, ei, comedie! Ui’ la Basty, măcar contribuie…

 48. Martie 19, 2008 la 12:07
  link permanent
  Basty zice ca:

  Deci bă Toadere ( vezi că te apreciez mai mult decât te apreciezi tu pe tine însăţi, te scriu cu literă mare ) tu vii aici şi-mi strici planul diabolic de intrare în Jeg Hall of Fame and Ultimare Ring Kissing Respect ? Nu vezi că mă tot dau bine pe aici, mai c-o remarcă, mai c-o apreciere doar de, doar de.

  No’ numa’ fii atent, ieu atâta îţi zic, că se-mpute treaba şi ieu clar că n-o să stau cu nasul în ea.

 49. Martie 19, 2008 la 12:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Draaagul de Basty.

 50. Martie 19, 2008 la 12:49
  link permanent
  toader zice ca:

  eu am ajuns la concluzia ca “toader” trebuie sa fie un substantiv comun. cum e xerox, michelin sau tudor (spaniolii zic “imi iau un tudor” cand vorbesc despre baterii, francezii zic “am pus niste michelin” cand vorbesc de cauciucuri, romanii zic “am tras un xerox” atunci cand fotocopiaza.). ei bine, “toader” trebuie vazut ca un post la blogul jeg. sa vina lumea sa zica “am pus un toader” in loc de mult mai lunga fraza “am postat ceva la comentarii pe situl jeg”. nu am nevoie de faima sau de premii. este vorba despre esenta muncii mele in afara programului de lucru. munca intru utilizarea internetului cu singurul scop de a oferi o critica suficient de constructiva pentru a transforma jegul dintr-un pestilential loc de laude, autoslaviri, injuraturi si premii intr-un magnific loc de petrecere a timpului liber. de colegialitate intre forumisti plictisiti de vesnica presiune a lucrului nebinefacut in intreprinderile de unde ne luam cascavalul.

  hai pa ca tre’ sa muncesc.:( iarasi.:( si inca necreativ :( ca de obicei.:(

 51. Martie 19, 2008 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-i ăla tudor, ca baterie, ‘mnejegule doamne (şi domni)?…

 52. Martie 19, 2008 la 13:11
  link permanent
  Basty zice ca:

  Stimate toader îţi admir ideea pe toate laturile, inclusiv eticheta. Fii atent, atunci când te vei duce să-ţi înregistrezi invenţia respectiv marca la OSIM(ţi) să mă anunţi şi pe mine, te voi însoţi. Dupe aceea scriem despre excursie şi aşteptăm să ne toadereasca alţii textu’.

  Sau toadereala e doar pe JEG ? Nu contează. Vezi ? Deja prinde.

 53. Martie 19, 2008 la 13:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu consider că, din respect, toderatul să fie doar aici, unde s-a inventat. În alte loace să fie doar umilul comentat. Eventual de sărbători, de ziua plăsmuirii Jeg sau naşterii mele, să se poată toderi la liber oriunde în lume. De asemena, toderelile să nu poată fi moderate, să aibă putere dincolo de administratorii de blog.

 54. Martie 19, 2008 la 13:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  De acord. Păstrează tu toderitu’ şi eu îmi voi însuşi toadereala. Deal ? Deal. No… ce tare mă bucur, tu !

  Poşt Şcriptum: Hai să-l scoatem pe toader din ecuaţie, că’ la ăsta îi vin idei şi pe urmă cere bani.

 55. Martie 19, 2008 la 13:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ce legătură are toderitu’/todereala cu Toader? Io nu ţin minte nici o istorie. Nici etimologic, cre’că, nu prea se aseamănă.

 56. Martie 19, 2008 la 13:41
  link permanent
  Basty zice ca:

  No vezi ? Trebuia să vorbeşti tu prostii. Acu’ mi-i frică că ne bleastămă. Eu mă dezic de etimologii d’astea. Da’ în principiu sunt de acord.

 57. Martie 19, 2008 la 14:19
  link permanent
  toader zice ca:

  l-ati transformat in verb. caini etimologici ce sunteti. huo!

 58. Martie 19, 2008 la 18:48
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  first of all: nu sunt “Anca”… sunt Ancutza…:) second: nu ai pus toata conversatia… ai pus numa ce-ti convenea tie… dupa nu-ul ala… am zis “i wish” si un supi… so… am recunoscut!!! ca nu! si mai ziceam mai jos… “ca nu cu tine, multumesc da nu”… irelevant studiul oricum…

 59. Martie 19, 2008 la 18:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Foarte bine eşantionat, de fapt, şi bine punctat. Nu ştii tu să-l implenetezi. :P

 60. Martie 19, 2008 la 21:43
  link permanent
  toader zice ca:

  ai facut sex cu ancutza?

 61. Martie 19, 2008 la 21:53
  link permanent
  toader zice ca:

  (off topic : ciutacu il duce la emisiunea (pe care nu o cunosc dar am auzit din blog – el comentand de cateva ori pe aici) pe vadim. sunt mai mult decat dezamagit. sunt oripilat. suficient de mult pentru a pierde toata simpatia pe care o am fata de cei ce pozteaza aici.)

 62. Martie 20, 2008 la 03:13
  link permanent
  Darius zice ca:

  Toadereşte. Şi eu mi-am exprimat dezaprobarea. Dar îl îndrăgesc în continuare, în inconştienţa lui.

 63. Martie 20, 2008 la 03:14
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ah, apropo. Nu. N-am făcut.

 64. Martie 20, 2008 la 09:20
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da’ Ancutza a făcut secs cu tine ? Dacă da, a făcut-o din milă sau dintr-o atracţie veritabilă simţită faţă de persoana ta ?

  ( Curiozitatea mea nemărginită aşteaptă de la Ancutza răspuns la aceste întrebări. And yes, i am a pervert and i approve this message )

 65. Martie 20, 2008 la 09:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ nu ţi-am răspuns mai sus? Sau vrei să mă umilească ea zicându-ţi?…

 66. Martie 20, 2008 la 09:56
  link permanent
  toader zice ca:

  hmm. si cand faceti sex atunci? sa nu te apuci sa faci din nou un clip din ala debil. lasa actiunea sa curga de la sine. fara intreruperi de ritm. sigur, acceptam rasturnarile de situatie dar sa fie naturale. in plus ai grija cum asezi lumina. sa vedem fara probleme.

 67. Martie 20, 2008 la 09:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tu ai feed rss la comentarii, ce ‘mnezo? :P Cum zic, cum hop.

 68. Martie 20, 2008 la 10:07
  link permanent
  toader zice ca:

  nu. avem acelasi orar de munca si hodineala probabil. eu acu’ beau cafeaua inca 5 minute si, probabil ca si tie, imi e lene sa moncesc din prima. ma incalzesc cu un mail de urecheala, un comentariu pe jeg etc. mai spre pranz iar o pauza. si seara tarziu asemenea. deci cvoteratdemonstrandum.

 69. Martie 20, 2008 la 10:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi dai tu refreşuri în pagină hăpt când comentez io… Măăăre. Bine. Iar mie nu mi-i lene să muncesc din prima, da (Călin)? Fac bookletu’!

 70. Martie 20, 2008 la 10:33
  link permanent
  alex zice ca:

  oricum zicatoarea aia cu “pauzele lungi si dese…” e specifica romanului…eu, cel putin trag de o cafea de vreo 2 ore:)

 71. Martie 20, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alex acilea de faţă este cel mai dădăcit cititor. Fiindcă dintr-o problemă de conexiune, tre’ să-i cot prin spam toate commenturile. :P Draaagă, cum răsari tu de prin “entlarge your breasts” şi “want some v1agra?”… :P

 72. Martie 20, 2008 la 10:40
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Darius: Păi una e când faci tu secs cu dansa şi alta e când face dânsa secs cu tine. Nu vreau umilinţă. Vreau doar adevărul. Şi nu te mai băga tu în seamă, lasă Ancutzele să vină la mine.

  Sau încerci, timid şi fără succes, să acoperi ceva ? Damage control, my son ?

 73. Martie 20, 2008 la 10:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că Ancuţa e dusă şi plecată… Mă duc s-o chem.

 74. Martie 20, 2008 la 11:43
  link permanent
  alex zice ca:

  na…fac si eu ce pot!

  inca o chestie: daca respectiva dom’soara nu e prezenta, parca nu are rost dialogul vostru…asa ca, bine faci ca o chemi:)

 75. Martie 20, 2008 la 11:46
  link permanent
  alex zice ca:

  ahhh…mersi anticipat ca-mi scoti comment-ul din spam:)

 76. Martie 20, 2008 la 11:47
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  nu am facut sex cu nime!!! :) recent! deci… prin urmare nici cu Darius (nici recent nici mai demult)! si NU… nu o sa fac nici in viitor… fie el apropiat sau indepartat…i mean… niciodata… nici macar din mila…:) Darius merita mai mult!:D ok? multumiti de raspuns Basty si Toader? alte detalii mai vreti? nu sunt!

 77. Martie 20, 2008 la 11:50
  link permanent
  alex zice ca:

  @Ancutza atat de multe detalii nici macar ei nu cred ca vroiau…dar na…sunt bine venite:)

 78. Martie 20, 2008 la 12:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşe, Alex, cât de mult, să şed tăt ziua cu refereşu’ pe Akismet. :P

 79. Martie 20, 2008 la 12:07
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu sunt taaare mulţumit de răspunsul ca la carte. Da’ de toader nu ştiu ce să zic.. cred că o să vrea să te invite la o cafea.

 80. Martie 20, 2008 la 12:30
  link permanent
  alex zice ca:

  ce sa iti fac Darius?!…doar sa nu mai las comment-uri de la serviciu, da….nu ma pot abtine:)

 81. Martie 20, 2008 la 13:46
  link permanent
  toader zice ca:

  cu totii am observat dubla negatie :

  “si NU… nu o sa fac nici in viitor…”

  nu uita sa filmezi!

 82. Martie 20, 2008 la 14:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  High-definition. :D

 83. Martie 20, 2008 la 14:49
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Nici măcar din milă? Deja îmi inchipui filmuletul cu Darius în genunchi implorând: “Fie-ţi milă Ancutza, reputaţia Jeg depinde de tine!” Deci never say niciodata, şi-apoi cine-ar recunoaşte că n-a făcut-o cu Ancuţa? (apropo de “băjeţii”, care-ţi spun cu cine au făcut sex din proprie iniţiativă, fără să-i întrebi şi, în marea majoritate a cazurilor, fără chiar să fi făcut.)

 84. Martie 20, 2008 la 15:38
  link permanent
  cocodrilu zice ca:

  Salut, da un search pe google dupa “lingaul“ vezi ce iese. :) ))

 85. Martie 20, 2008 la 16:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, ai reinventat gaura a macaroană… Te-ai trezit şi tu.

 86. Martie 20, 2008 la 16:42
  link permanent

  Dacă se poate un anunţ, mulţumesc frumos, aş dori şi eu un google bombing către saitu’ meu, termenul de căutare dacă se poate “HUGE DICK”. Numa’ să mă anunţaţi din timp, să-mi postez mare numărul de telefon şi o poză în care zâmbesc.

  Mulţumesc anticipat, sănătate şi scuze de reclama neruşinată pe care mi-o fac !

 87. Martie 20, 2008 la 16:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Acuma încărcăm cărbune. :)

 88. Martie 20, 2008 la 18:59
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  LoL cocodrile da tu i-ai bombat pe toţi pe google sau e pură coincidenţă că Zoso apare pe locul 2? :) )))

 89. Martie 21, 2008 la 01:13
  link permanent
  mihai gabriel zice ca:

  da mai dariusica, dar nu poti zice ca asta cu tastatura-pian e o idee asa jmekera si noua.

  e la-ndemana. ca dovada, mi-am venit si mie de vreo 5 ori.

  si mi-am taiat-o din decenta, desi recunosc ca tu ai imbracat-o simpaticone in filmuletz.

 90. Martie 21, 2008 la 01:14
  link permanent
  mihai gabriel zice ca:

  asta e TEORIA INSPIRATIEI

 91. Martie 21, 2008 la 09:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ahahaha. Da. Am şi zis că e cam evidentă. (Bine, amu’ vii tu ca pe youtube, cu “I can do that”, da’ asta nu e relevant.) Ideea-i că eu am făcut, am făcut-o de ceva timp. Spre exemplu, am mers şi eu la muncă cu idei, la care şefu’-miu mă lua frumuşel de o parte, unde-i futea două pălmi, că s-a mai făcut. Ok, nu-mi futea nimica, da’ zic că n-ajungea la client. Or, dacă ar ajungea, nu era nici o scuză că-i idee uşor de scos sau orice altceva. S-a făcut, ai făcut-o iar… hop, strici imaginea. Şi repet, nu e vina Vodafone, decât că lor le prejudiciază.

 92. Martie 21, 2008 la 10:29
  link permanent
  toader zice ca:

  ei, al doilea chiar e grosier.
  primul film nu e copiat suta-n-mie si ar putea zice ca e preluat dupa un film din anii 50 unde o secretara scria la masina de scris in ritmul muzicii.

 93. Martie 21, 2008 la 10:46
  link permanent
  toader zice ca:

  cand e urmatorul articol?
  ai facut doua promisiuni deja. nici una din ele tinuta pana acum.

 94. Martie 21, 2008 la 10:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai ştiu doar una, cu… nu-mai-ştiu ce. Azi încerc, poace. Vă mai dau una pe tavă, tot în stilul Typography.

 95. Martie 21, 2008 la 11:50
  link permanent
  toader zice ca:

  nu nu si nu si nu.

  (daca nu stii bancu’ cu broscuta atunci degeaba)

 96. Martie 21, 2008 la 11:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu. Zi-mi-l. (cre’că e pe terminate articolul, dacă la asta s-a ajuns)

 97. Martie 21, 2008 la 12:13
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ar cam fi timpul sa-l termini, inca doua commenturi si iar faci suta :D

 98. Martie 21, 2008 la 12:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nouăzeci şi nooouă.

 99. Martie 21, 2008 la 12:22
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ma,dari,amu daca ai o flota de leptopiseturi ai facut din jeg chat,babelor :D

 100. Martie 21, 2008 la 12:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Auzi, voucherele alea se fac singure, doamnă?! :P Flotă, zisă, draga de ea. :D

 101. Martie 21, 2008 la 14:43
  link permanent
  toader zice ca:

  pui articolul ala pana termin eu pauza sau nu?

 102. Martie 21, 2008 la 14:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Slabe şanse.

 103. Martie 21, 2008 la 14:51
  link permanent
  toader zice ca:

  atunci ma uit marti.

 104. Martie 21, 2008 la 14:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  toadere nu mai spera, că şi eu aştept o lanternă de vreo două luni. vestea proastă e că mi-am vândut toate becurile din casă în aşteptarea uneltei dătătoare de lumină, să fac şi eu economie, şi acu’ stau pe întuneric precum neanderthalianul.

 105. Martie 21, 2008 la 15:06
  link permanent
  toader zice ca:

  ancutza te poate ajuta. ma rog, nu-i traba me.

 106. Martie 21, 2008 la 15:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De Paşte se ia lumină, draghe. :P

 107. Martie 21, 2008 la 15:22
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  @toader: chiar nu-i!

 108. Martie 21, 2008 la 16:13
  link permanent

  No… ca primu nu este asa de tare copiat, ca d efapt ideea este extrem de veche… Exista si o simfonie care se cheama a masinii de scris (merita ascultata)
  dar al doilea este jenanant… In rest… Restu e tacere

 109. Martie 21, 2008 la 16:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, la al doilea se vede flagrant. Şi mai e una la fel, v-o fac rost.

 110. Martie 21, 2008 la 16:42
  link permanent
  ionut zice ca:

  Felicitări pt premiu.

 111. Martie 21, 2008 la 16:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mulţam.

 112. Martie 21, 2008 la 23:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nimic nou?

 113. Martie 21, 2008 la 23:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ţi-ai luat premiile şi gata, eşti pe tânjeală?

 114. Martie 22, 2008 la 12:24
  link permanent
  virgula zice ca:

  Jeg va fi la apogeu cand ne va da articole fara sa i le cerem doua zile la rand :)

 115. Martie 22, 2008 la 15:45
  link permanent
  Sinner zice ca:

  Felictiari pentru premiu! A meritat… si foarte DELOC aproape se primeste asa ceva pe merit. Iar Mircea Badea, va ramane Mircea Badea… pe cand Pulp Fiction…

 116. Martie 22, 2008 la 19:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mulţam.

  Pun şi nou, am fost plecat la Zalău. :P

 117. Martie 23, 2008 la 18:46
  link permanent
  Oana zice ca:

  Mai zi si tu ceva, ca am inceput sa ma plictisesc pe blogurile astea. Da din tine, in scris, da? :D

 118. Martie 23, 2008 la 19:04
  link permanent
  virgula zice ca:

  Lasa-l, Oana, ca acum se reface dupa calatoria la Zalau. Darius, doar n-ai scris Jegul pe servetele, ca Eminescu. Sau daca da, nu le-ai pierdut, nu?

 119. Martie 23, 2008 la 19:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, le am. Se vor vinde, da. :P

 120. Martie 23, 2008 la 19:26
  link permanent
  virgula zice ca:

  Iar licitam? :D

 121. Martie 23, 2008 la 20:06
  link permanent
  jacques zice ca:

  pe modelul “viata bate filmul” sau “filmul bate cartea” sau mai stiu io ce, hai sa zicem cu totii in cor “pulp fiction bate jegul” :) ))

 122. Martie 23, 2008 la 20:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Invers, te-ai încurcat. :)

 123. Martie 23, 2008 la 21:37
  link permanent
  toader zice ca:

  valeu. nici acu’ nu e articalu’ gata.

 124. Martie 25, 2008 la 14:05
  link permanent
  florin c. zice ca:

  ai amintit de “Brasov Film Festival” … GRESIT! Este “BEST Film Festival”, organizat de asoc. student. BEST Brasov.
  Si daca tot ai adus in discutie, la data publicarii articolului nu aveai de unde sa sti, dar si la editia din 2008 ai castigat ceva… Probabil ca ai aflat intre timp ;)
  Felicitari!

 125. Martie 25, 2008 la 15:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mulţam. :) Eu ştiam că e Braşov, să nu se-ncurce cu BEST Festival. Da’ bun, bun, pun un sleş acolea.

 126. Aprilie 4, 2008 la 20:53
  link permanent
  Jaaz zice ca:

  if clause gresit! DA! TU!

2 trackback-uri

 1. [...] au aparut si multe bloguri bune, fara reclame, intretinute din pasiune de catre autorii lor. Vezi JEG care, desi e de 4 ani in bransa, ramane cel mai bun exemplu. Nu spun ca astea fara reclame au [...]

 2. de la » Se fura si Cat se fura!!! camelia7396 pe Noiembrie 18, 2009 la 08:55

  [...] nu apartine niciunei categorii. http://www.jeg.ro/ Tehnologia va fi la apogeu când ne va da ombilicuri wireless.   "Dacă în prima serie am putea zice că întâmplător fix Vodafone România a făcut [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)