Darius Hero

Tehnologia va fi la apogeu când ne va da ombilicuri wireless.

T

Bună ziua. Iată, am ajuns înapoi în suburbia zălăuană Cluj-Napoca. N-o să vă povestesc despre cum a fost la RoBlogFest, despre cum m-am încununat de glorie, iar mame și fiice mă adulau, în timp ce tații îmi recomandau pe fiii lor în ucenicie. Nici n-am să pun poze “mai târziu, că acum mi-e lene“, cum zice cântecul blogărului de succes. Din simplul motiv că n-am făcut. Dacă vi-i musai, o bună colecție în imagini a făcut Viorel Mocanu, care dă referințe și spre ale altora. Un singur lucru, totuși, mă frământă: Bucureștenilor! Voi n-aveți decât un metrou sau de ce căcat alergați în halu’ ăla după el?

Am ajuns dimineața și la Vitrina, cu o întârziere regizată, unde – stupoare! – colegii de serviciu nu pregătiseră în cinstea mea nici un program artistic. Dar sunt foarte vigilent la orice mănânc, că de oriunde poate să sară o stripteuză. Mai târziu în zi, deoarece-s copy și nu toc aci bani degeaba, mi-a fost dat la corectat mailul intern cu felicitări adresate mie însumi. Bună treabă.

***

Discutând cu amicul Valeriu, am aflat că amicul (prin alianță) Jumară ține post.

Reluând informația într-o propoziție simplă și independentă: Jumară ține post. Este cu atât mai justificată în acest caz întrebarea de subiect Cine ține post? Jumară. Și, pentru prima dată într-un caz documentat de gramatică a limbii române, este necesară o întrebare de follow-up: CINE?!

Jumară. Și împreună (eu cu mine), am ajuns la concluzia că obezii ar trebui să fie scutiți pe cale religioasă de a ține post, prin ordonanță directă de la biserica din jurisdicția cărora se află. Fiindcă, sincer, nu mai are sens, nu-i așa? Și oricum sunt mântuiți automat, sărăcuții, că au o încadrare specială.

Mai mult, în fiecare miercuri și vineri sau de sărbători, să li se dea, tot de la biserică, măcar câte un fursec sau un pișcot, dintre cele rămase de pe la nunți.

(Apropo, pentru cine se crede drăgălaș, să sară să-și fluture șuncile pe acilea, urlând discriminare, să afle că înainte tre’ să treacă de burtica mea de bere. Iar apoi să se șteargă de maioneză pe mâini, înainte să comenteze.)

***

Mă distrează că la fete există totuși o diferență de valență între “ce drăguț erai când erai mic” și “nu te-ai schimbat deloc“, în momentul în care, alăturate, tu vrei să valorifici aceste constatări.

Și știți ce pe cine admir eu? Pe ratații relațional-social. Adică ăia de nu obțin nimic. Deoarece ei stau până dimineața, chit că nu le iese. Ei acolo-s, pe metereze. Pe un colț de canapea de club, pe-un taburet, undeva, nu se dau duși. Restu’ – nu, ei încearcă cinci minute și, dacă nu pică ceva, următoarea. Ei, și așa am ajuns la următorul raționament: unui macio-men nu-i iese de mai multe ori pe seară decât unui ne-macio-men. Eeeh? Nu v-ați fi așteptat.

***

Alt studiu pe care l-am făcut eu, pornit oarecum de la ce-ați citit mai sus, relevă clar că fetele neagă cu obstinație orice ține de sex, ca o măsură adiacentă venită la simplul refuz. Și e vorba de sex pe care l-au făcut cu alții, deci orice, nu doar ipoteza nebunească a sexului ce l-ar putea face cu tine. Adică, dacă nu vrea sub nici o formă să îl facă cu tine, pe sex, nici măcar nu vrea ca tu să ai în cap imaginea dânsei făcând sex cu altcineva.

Asta, desigur, în opoziție cu “băjeții”, care-ți spun cu cine au făcut sex din proprie inițiativă, fără să-i întrebi și, în marea majoritate a cazurilor, fără chiar să fi făcut.

Documentația chestionarului pe această temă, la care s-au făcut victime 13 norocoase domnișoare din lista mea, se găsește aici. Negreșit, vom avea destui inspirați, care să întrebe de când n-am făcut sex și alte ghidușii. Să-i numărăm împreună.

***

In rest, ia de poftiți să privim noi niște filmulețe în paralel, luate, așa aleatoriu, de pe net.

Dacă în prima serie am putea zice că întâmplător fix Vodafone România a făcut o reclamă pe flagrant fix aceeași idee pe baza căreia am făcut eu un video pe YouTube acum un an (cu care ulterior am luat locu’ prim la Brașov/Best Film Festival, ediția 2007), ce putem să-i mai reproșăm sărăcuțului Mircea Badea, inconștient, căruia animatorii de pe la Antene i-au virat tacit un spot copiat unu-la-unu după celebrul “Pulp Fiction in Typography”, exercițiul de grafică publicat de un alt user de the YouTube, încă de hă-hăăăi, nu se mai știe de când?

***

primăvară 2007 ////////// primăvară 2008

***

primăvară 2007 ////////// primăvară 2008

128 comentarii

 • eu am ajuns la concluzia ca “toader” trebuie sa fie un substantiv comun. cum e xerox, michelin sau tudor (spaniolii zic “imi iau un tudor” cand vorbesc despre baterii, francezii zic “am pus niste michelin” cand vorbesc de cauciucuri, romanii zic “am tras un xerox” atunci cand fotocopiaza.). ei bine, “toader” trebuie vazut ca un post la blogul jeg. sa vina lumea sa zica “am pus un toader” in loc de mult mai lunga fraza “am postat ceva la comentarii pe situl jeg”. nu am nevoie de faima sau de premii. este vorba despre esenta muncii mele in afara programului de lucru. munca intru utilizarea internetului cu singurul scop de a oferi o critica suficient de constructiva pentru a transforma jegul dintr-un pestilential loc de laude, autoslaviri, injuraturi si premii intr-un magnific loc de petrecere a timpului liber. de colegialitate intre forumisti plictisiti de vesnica presiune a lucrului nebinefacut in intreprinderile de unde ne luam cascavalul.

  hai pa ca tre’ sa muncesc.:( iarasi.:( si inca necreativ 🙁 ca de obicei.:(

 • Stimate toader îţi admir ideea pe toate laturile, inclusiv eticheta. Fii atent, atunci când te vei duce să-ţi înregistrezi invenţia respectiv marca la OSIM(ţi) să mă anunţi şi pe mine, te voi însoţi. Dupe aceea scriem despre excursie şi aşteptăm să ne toadereasca alţii textu’.

  Sau toadereala e doar pe JEG ? Nu contează. Vezi ? Deja prinde.

 • Eu consider că, din respect, toderatul să fie doar aici, unde s-a inventat. În alte loace să fie doar umilul comentat. Eventual de sărbători, de ziua plăsmuirii Jeg sau nașterii mele, să se poată toderi la liber oriunde în lume. De asemena, toderelile să nu poată fi moderate, să aibă putere dincolo de administratorii de blog.

 • De acord. Păstrează tu toderitu’ şi eu îmi voi însuşi toadereala. Deal ? Deal. No… ce tare mă bucur, tu !

  Poşt Şcriptum: Hai să-l scoatem pe toader din ecuaţie, că’ la ăsta îi vin idei şi pe urmă cere bani.

 • Da’ ce legătură are toderitu’/todereala cu Toader? Io nu ţin minte nici o istorie. Nici etimologic, cre’că, nu prea se aseamănă.

 • No vezi ? Trebuia să vorbeşti tu prostii. Acu’ mi-i frică că ne bleastămă. Eu mă dezic de etimologii d’astea. Da’ în principiu sunt de acord.

 • first of all: nu sunt “Anca”… sunt Ancutza…:) second: nu ai pus toata conversatia… ai pus numa ce-ti convenea tie… dupa nu-ul ala… am zis “i wish” si un supi… so… am recunoscut!!! ca nu! si mai ziceam mai jos… “ca nu cu tine, multumesc da nu”… irelevant studiul oricum…

 • (off topic : ciutacu il duce la emisiunea (pe care nu o cunosc dar am auzit din blog – el comentand de cateva ori pe aici) pe vadim. sunt mai mult decat dezamagit. sunt oripilat. suficient de mult pentru a pierde toata simpatia pe care o am fata de cei ce pozteaza aici.)

 • Da’ Ancutza a făcut secs cu tine ? Dacă da, a făcut-o din milă sau dintr-o atracţie veritabilă simţită faţă de persoana ta ?

  ( Curiozitatea mea nemărginită aşteaptă de la Ancutza răspuns la aceste întrebări. And yes, i am a pervert and i approve this message )

 • hmm. si cand faceti sex atunci? sa nu te apuci sa faci din nou un clip din ala debil. lasa actiunea sa curga de la sine. fara intreruperi de ritm. sigur, acceptam rasturnarile de situatie dar sa fie naturale. in plus ai grija cum asezi lumina. sa vedem fara probleme.

 • nu. avem acelasi orar de munca si hodineala probabil. eu acu’ beau cafeaua inca 5 minute si, probabil ca si tie, imi e lene sa moncesc din prima. ma incalzesc cu un mail de urecheala, un comentariu pe jeg etc. mai spre pranz iar o pauza. si seara tarziu asemenea. deci cvoteratdemonstrandum.

 • Şi dai tu refreşuri în pagină hăpt când comentez io… Măăăre. Bine. Iar mie nu mi-i lene să muncesc din prima, da (Călin)? Fac bookletu’!

 • oricum zicatoarea aia cu “pauzele lungi si dese…” e specifica romanului…eu, cel putin trag de o cafea de vreo 2 ore:)

 • Alex acilea de faţă este cel mai dădăcit cititor. Fiindcă dintr-o problemă de conexiune, tre’ să-i cot prin spam toate commenturile. 😛 Draaagă, cum răsari tu de prin “entlarge your breasts” şi “want some v1agra?”… 😛

 • @Darius: Păi una e când faci tu secs cu dansa şi alta e când face dânsa secs cu tine. Nu vreau umilinţă. Vreau doar adevărul. Şi nu te mai băga tu în seamă, lasă Ancutzele să vină la mine.

  Sau încerci, timid şi fără succes, să acoperi ceva ? Damage control, my son ?

 • na…fac si eu ce pot!

  inca o chestie: daca respectiva dom’soara nu e prezenta, parca nu are rost dialogul vostru…asa ca, bine faci ca o chemi:)

 • nu am facut sex cu nime!!! 🙂 recent! deci… prin urmare nici cu Darius (nici recent nici mai demult)! si NU… nu o sa fac nici in viitor… fie el apropiat sau indepartat…i mean… niciodata… nici macar din mila…:) Darius merita mai mult!:D ok? multumiti de raspuns Basty si Toader? alte detalii mai vreti? nu sunt!

 • @Ancutza atat de multe detalii nici macar ei nu cred ca vroiau…dar na…sunt bine venite:)

 • Eu sunt taaare mulţumit de răspunsul ca la carte. Da’ de toader nu ştiu ce să zic.. cred că o să vrea să te invite la o cafea.

 • ce sa iti fac Darius?!…doar sa nu mai las comment-uri de la serviciu, da….nu ma pot abtine:)

 • cu totii am observat dubla negatie :

  “si NU… nu o sa fac nici in viitor…”

  nu uita sa filmezi!

 • Nici măcar din milă? Deja îmi inchipui filmuletul cu Darius în genunchi implorând: “Fie-ţi milă Ancutza, reputaţia Jeg depinde de tine!” Deci never say niciodata, şi-apoi cine-ar recunoaşte că n-a făcut-o cu Ancuţa? (apropo de “băjeţii”, care-ţi spun cu cine au făcut sex din proprie iniţiativă, fără să-i întrebi şi, în marea majoritate a cazurilor, fără chiar să fi făcut.)

 • Dacă se poate un anunţ, mulţumesc frumos, aş dori şi eu un google bombing către saitu’ meu, termenul de căutare dacă se poate “HUGE DICK”. Numa’ să mă anunţaţi din timp, să-mi postez mare numărul de telefon şi o poză în care zâmbesc.

  Mulţumesc anticipat, sănătate şi scuze de reclama neruşinată pe care mi-o fac !

 • da mai dariusica, dar nu poti zice ca asta cu tastatura-pian e o idee asa jmekera si noua.

  e la-ndemana. ca dovada, mi-am venit si mie de vreo 5 ori.

  si mi-am taiat-o din decenta, desi recunosc ca tu ai imbracat-o simpaticone in filmuletz.

 • Ahahaha. Da. Am şi zis că e cam evidentă. (Bine, amu’ vii tu ca pe youtube, cu “I can do that”, da’ asta nu e relevant.) Ideea-i că eu am făcut, am făcut-o de ceva timp. Spre exemplu, am mers şi eu la muncă cu idei, la care şefu’-miu mă lua frumuşel de o parte, unde-i futea două pălmi, că s-a mai făcut. Ok, nu-mi futea nimica, da’ zic că n-ajungea la client. Or, dacă ar ajungea, nu era nici o scuză că-i idee uşor de scos sau orice altceva. S-a făcut, ai făcut-o iar… hop, strici imaginea. Şi repet, nu e vina Vodafone, decât că lor le prejudiciază.

 • ei, al doilea chiar e grosier.
  primul film nu e copiat suta-n-mie si ar putea zice ca e preluat dupa un film din anii 50 unde o secretara scria la masina de scris in ritmul muzicii.

 • cand e urmatorul articol?
  ai facut doua promisiuni deja. nici una din ele tinuta pana acum.

 • ma,dari,amu daca ai o flota de leptopiseturi ai facut din jeg chat,babelor 😀

Sociale