Stela Popescu

sari la comentarii

Vă amintiţi, probabil, cu dulceagă nostalgie, cum v-am povestit despre babele care au un ABC (pentru bucureşteni, boltă sau băcănie) la poalele facultăţii cu program normal din vecinătatea Vitrina.

Babe de diverse etnii, variind larg de la română la maghiară şi înapoi, care jupoaie cu lăcomie drăcească de pe bieţii studenţi şi trecători, la orice ar procura, cu câte 1 sau 2 lei în plus faţă de orice altă prăvălie zdravănă la cap din registrul comerţului.

Precum duc o viaţă debordând de neprevăzut, am reuşit să dau peste o întreprindere şi mai hulpavă decât aceasta, dacă mai era posibil, iar dacă nu – au reuşit să fie. Sfidarea cea supremă s-a deschis hăpt gard în gard cu cea etalată mai sus. Vă daţi aşadar seama ce orgolii mercantile bulbucesc: este vorba despre o – ce altceva? – şaormerie.

Deţinută de nimic mai puţin decât doi greci. Sau turci. Ceva. Când am intrat o dată la babe cu o şaorma cumpărată de la ei, erau să facă atac cerebral colectiv. “DE UNDE ai ALTĂ mâncare? Dar cât o costat? CUM!

Însă revenind la hapsânii cei proaspeţi. Le strică gheşeftul la veterane. Într-un monopol care părea de neştirbit, au venit ăştia cu două angajate probabil pe resturi, două fătuci disperate, care amestecă-n maioneză nişte usturoi încolţit, ambele pe-aceeaşi tură, fără să le schimbe nimeni, de dimineaţă până seara şi duminica inclusiv.

Administratorii cei doi stau fără pauză, ba unul, ba celălalt, cocoţaţi pe-un scaun înalt şi festiv, la casa de marcat, temându-se probabil de tâlharele ălea evidente, care nu merită scăpate nici măcar pentru o clipită din sub nişte ochi ageri şi vigilenţi, ce să mai vorbim despre acces la bani şi la server. Când primul supraveghează cu mâna lui încasările, pesemne al doilea păzeşte hârtia igienică de la budă, unde oricum n-au acces clienţii.

Am început la un moment dat să merg tot mai des pe la ei, fiindcă am insistat eu de la început, pentru mândria proprie, să găsesc un mecanism infailibil de a-i distruge spiritual. Ceea ce am şi izbândit şi vă voi relata în consecinţă.

Dar întâi, despre context: ahtiaţii ăştia ce vând moarte “cu de toate” au nişte algoritmi prin care îţi adaugă recomandări la orice simplitate vrei să comanzi. Dacă iei ceva la lipie, au adusă la faţa locului o cisternuţă care amestecă nişte “suc de iaurt” îndoit cu apă de la robinet şi ceva zamă de portocale concentrat diluată bine.

În caz că ţi-e poftă de ceva mai săţios, aruncă cu fante şi colăuri în tine, mai mari, mai mari, să îţi curgă fluent pe gâtlej în jos, să mai vrei. Însă când îi de pus ingrediente în mâncare, parcă-parcă le omori câte-o virgină, cu fiecare boabă de porumb în plus, asta când nu le strică cineva ziua şi le rade tot de prin ulcelele ălea, că vrea să abunde mâncarea de otravă. Tare le mai plac pretenţioşii, care, deşi plătesc întreg, ba nu vor castraveţi muraţi, ba fără vreun sos anume.

Au ajuns într-atât de departe, încât unul dintre ei a zbierat realmente (cu mine de faţă), la o doamnă de bine care – atenţie – trecea grăbită prin faţa dughenei. Osama (căci aşa se numeşte), a răcnit către ea, de parcă ăleia i-ar fi scăpat eşarfa sau o cunoştea, iar când aia s-a oprit ca trăznită din ceva ce cu siguranţă era o urgenţă, a-ntrebat-o… dacă nu vrea un şniţel la farfurie!!!

***

[vezi şi Registrul Diverse!]

Da.

În sfârşit. Acuma recent mi s-a făcut poftă de ceva greţoşenie de p-acolo şi aveam bani ficşi pentru ea. Intru în tremniţa pierzaniei, dar când să o cer (că-ţi zice înainte cât e, dragă, să ştie dacă te încadrezi, nu să-i faci pagubă şi să-i dai banii înainte să se apuce sclavele), remarc nu neapărat suprins că, desigur, s-a scumpit. Cu 1 leu.

Probabil găsiseră babele rivale vreo eroare juridică, prin care puteau să dea, eventual scutite de oareşcâteva impozite, ceva mai lesne decât ei, asigurându-şi o creştere pe termen mediu şi lung, cu speranţa unei vânzări în număr de unităţi totale mai rotund. Şi nu se admitea o asemenea obrăznicie, ei în mod logic trebuiau să recupereze. Bun.

Dat fiind că eram muşteriu loial, nu că asta ar avea neapărat vreo însemnătate morală pentru şerpii ăştia crescuţi la ţâţa mea, de care acum mă muşcau cu sete, îmi permit să îl întreb dacă poate să îmi dea mâncarea, ca eu să revin într-o neîndoioasă dată ulterioară, tot cu acelaşi scop de a-i face consumaţie, când să-i dau şi datoria de acum.

Mintiuca lui precisă nu era programată pentru o asemenea dilemă: deci ori să nu accepte rămăşagul şi, pe cale de consecinţă, să nu ia nimic; ori să ia ceva, dar nu tot. Mai-mai să înţepenească. Mi-am interzis să-mi scape şi măcar o minimă sugestie telepatică. Am vrut să îl văd restartându-se succesiv. Până când – stupoare! – a acceptat.

Am zâmbit transpirat, cât eu am plusat conglomeratul final cu tot s-a putut îndesa. Iar de atunci: nu am mai dat p-acolo!

Decât. O. Dată: să îi dau datoria. Dintr-o bancnotă bine păstrată de 500 de roni. Oh, viaţă prea crudă, n-avea rest. Plăăăhăhăhăhăhăhăhă. Boule!

Am schimbat această plăcere sadică pe faptul că într-adevăr e cea mai bună şaormerie din zonă. Şi prefer să o abandonez şi să nu mă mai duc! Feci! Să regrete leul ăla până îi trebuie măcar un transplant, atât lui, precum şi ăluilalt, când are curajul să îi povestească.

***

Cât despre amicul nostru comun, Andrei Palatkas, care a pierdut umilitor pariul acela de pe Jeg… m-a rugat să apar, dimpreună cu Pamfil, fireşte, pentru Booha (atât bar şi site, cât şi loc de pelerinaj sau alte funcţionalităţi cu care este înzestrat) în batjocorirea vizuală a unui şlagăr în derulare prin discotecile tineretului de azi, fapt pe care l-am şi întreprins. Aparent, trebuia să-l înlocuiesc pe Kanye West, din clipul original.

Deci yo, Biblel, I’m really happy for you, I’m ‘a let you finish but…


126 comentarii

zi si tu ceva
 1. Februarie 18, 2011 la 11:14
  link permanent
  caty zice ca:

  inainte sa se apuce sClavele… vezi acolo.

 2. Februarie 18, 2011 la 11:19
  link permanent
  epo zice ca:

  nu stie despre ce vorbesti.

 3. Februarie 18, 2011 la 11:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu văd nimic! Respectiv – exact.

 4. Februarie 18, 2011 la 12:09
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Băi, se ştie şi pe la Bucale ce e ăla ABC. Doar că acum îi zice MIC.RO, atîta tot.
  Şi nu înţeleg ce ai avut cu biata femeie. Ai auzit că vrea şi ea “o doză de ceva“ ?

 5. Februarie 18, 2011 la 13:06
  link permanent
  trecator zice ca:

  deci foarte tare.
  totusi.
  fara mitzy n-are sens.
  unde esti, fah ?

 6. Februarie 18, 2011 la 13:29
  link permanent
  toader zice ca:

  ce inseamna feci?
  la bacanie i se zice bolta de catre regateni in viziunea zalauanului?
  si de ce nu te duci cu inca un leu lipsa sa mai mananci o saorma? si dupa aia tot asa.
  constat ca nu ai pus dintru inceput motto. o sa pui motto la later edit sau la update?

 7. Februarie 18, 2011 la 14:02
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Figuri emblematice ale Clujului. Persoană juridică – Booha şi persoană fizică neautorizată – Darius Groza, alături de prezenţa exclusivă a lui Victor Babeş care cu toţii ştim a cui aparţine strada, undeva pe dreapta cum vii dinspre haşdeu chiar după Marty cafe. N-ai avea pe altundeva să vii că babeşu e cu sens unic.

  M-a făcut mândru că-s în Cluj. Stela Popescu!

 8. Februarie 18, 2011 la 14:16
  link permanent
  jimerino zice ca:

  OUG: sa faca bube pe puta si sa-i deie Dumnezeu 1.0 s-o arza care n-o face o cat de mica batjocura de barbra. n-ai viral cum o mucesti pe barbra, nu existi in online.

 9. Februarie 18, 2011 la 17:26
  link permanent
  roxi zice ca:

  Singurul lucru cu care am ramas dupa ce am citit toate asteaaaa, e o pofta incredibila de Shaorma, care in Mures nu se prea gaseste la standarde acceptabile de calitate. :(

 10. Februarie 18, 2011 la 18:12
  link permanent
  toader zice ca:

  nu se scrie gheşeft?

 11. Februarie 18, 2011 la 18:13
  link permanent
  toader zice ca:

  am remarcat si o virgula interesanta.
  “Într-un monopol care părea de neştirbit, au venit ăştia cu două angajate probabil pe resturi…”

 12. Februarie 18, 2011 la 18:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa… te-nşeli.

 13. Februarie 18, 2011 la 18:14
  link permanent
  toader zice ca:

  remarcam si alte virgule :
  “Când primul supraveghează cu mâna lui încasările, pesemne al doilea păzeşte hârtia igienică de la budă…”
  continuam?

 14. Februarie 18, 2011 la 18:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. Vă rog.

 15. Februarie 18, 2011 la 18:16
  link permanent
  toader zice ca:

  ce o fi insemnand “Uar”?

  “Uar de atunci: nu am mai dat p-acolo!”

 16. Februarie 18, 2011 la 18:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aici nu ştiu la ce te-oi fi referind.

 17. Februarie 18, 2011 la 19:16
  link permanent
  toader zice ca:

  bai predicativule. de ce nu te muti tu cu totu’ pe feisbuc? acolo ai mai multi prieteni. si poti sa spui la tata lumea ca mirmen ca nu te mai iubeste si primesti laicuri cu furca.

 18. Februarie 18, 2011 la 20:53
  link permanent
  Iuliana zice ca:

  de “pişcină” ai auzit?

 19. Februarie 18, 2011 la 22:01
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Feci ,inseamna veci,probabil…Mie-mi place textu,mai putin patronii aia…

 20. Februarie 18, 2011 la 22:15
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Ce am remarcat personal: Darius are accent. Dintre toţi numai el. Cum poţi să pronunţi “Stela Popescu” cu accent? Cum?

 21. Februarie 19, 2011 la 01:15
  link permanent
  toader zice ca:

  e predicativ. asa pune el accentul, virgulele si chiar asa si priveste. nu zic ca e gresit, zic doar ca e bizar. o fi facut sex si de la asta i se trage.

 22. Februarie 19, 2011 la 11:29
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Văd că şi aici valuta noastră forte, leul, s-a transformat. În ce? În ron. Explică Darius, cum de tu ai roni în buzunare. Şi încă 500.

 23. Februarie 19, 2011 la 11:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Vezi c-ai scris greşit fist fund.

 24. Februarie 19, 2011 la 13:33
  link permanent

  Pentru că am fost apelat în limbi străine, am să răspund tot într-o străină de portugheză ca pe băltoaca haznatică…

  …compadi mané eu preciso lhe dize a sua muíe não que nada com você cuidado compadi o senhor ta enganado a sua muíe tem vários rabichado cuidado compadi cuidado com ela mais do que depressa o senhor tem que largar dela….

  dessa muié larga

  Altfel Pamfil a fost meseriaş.

 25. Februarie 19, 2011 la 13:42
  link permanent

  Ceea ce am şi semnalat, adică “Pamfil a fost meseriaş”.

  http://giconet.blogspot.com/2011/02/senzational-megastarul-pamfil-intr-o.html

 26. Februarie 19, 2011 la 16:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  roxi, a venit un tovaras, concitadin de-al tau, in bucuresti si l-am dus la cea mai buna shaoarma existenta in lume si a refuzat. adica a luat toata lumea numai el nu. CEA MAI BUNA DIN LUME! de berbecut, sos de curry ceva magnific, nici nu stiu cum s-o povestesc astfel incat sa-i fac dreptate. ciudat, nu?

 27. Februarie 19, 2011 la 21:06
  link permanent
  Oana zice ca:

  unde e shaoarma asta de berbecut in bucuresti, ca eu nu vazut-am picior de berbecut in sharomele capitaliste..pardon, din capitala, ca sa nu amestecam umpluturile :D

 28. Februarie 19, 2011 la 21:44
  link permanent
  epo zice ca:

  tovarasu’ asta al tau s-a ales acu’ ceva timp cu o toxiinfectie crunta din cauza carnii de berbecut.
  asa ca shaorma merge doar dupa consumarea unei anumite cantitati de alcool in prealabil.cantitate suficient de consistenta incat sa nu-mi mai pese.
  da’ am avut placerea sa mancam de la dristor ,cu alta ocazie.doar ca erai prea machit sa-ti amintesti.

 29. Februarie 19, 2011 la 23:43
  link permanent

  Păi dacă a mâncat berbecuţul… Toată lumea ştie că berbecuţii sunt pentru plecat în Siria. Beheheeeeheheeee. Mai nou în berbecuţi se pun microfoane. Dacă te repezi şi mănânci din ei, cad greu la stomac din cauza microfoniei. Nu este deci toxiinfecţie alimentară, este o problemă de virus la softul introdus în gălbeaza modificată genetic astfel încât să transmită codurile CNP scanat de pe CIP-ul cărţii de identitate pentru cei ce trec graniţa transatlantică mascaţi cu căciulă d’astrahan.

 30. Februarie 20, 2011 la 01:37
  link permanent
  Lavi Brege zice ca:

  Felicitari. E foarte tare Stela Popescu.

 31. Februarie 20, 2011 la 10:35
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Bibli,au si virusii un rol,nu? :) )

 32. Februarie 20, 2011 la 16:32
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Sinistra mini-Stela.

 33. Februarie 20, 2011 la 17:52
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Reamintesc: vezi c-ai scris greşit fist fund.

 34. Februarie 20, 2011 la 17:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unde?

 35. Februarie 20, 2011 la 20:30
  link permanent
  Marian S zice ca:

  :) Loooool ! You made my day, dacă pot ca să mă iesprim în acest hal.

 36. Februarie 21, 2011 la 13:41
  link permanent

  @ virusverbalis
  Sigur că da, un rol de vedetă.

 37. Februarie 21, 2011 la 13:42
  link permanent

  Da un film ceva nu vedem şi noi?

 38. Februarie 21, 2011 la 13:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mi se parea mie ca epo n-ar fi pizda :) ) da’ zi tu cum te-ar mai fute handralaii astia de pe acilea. care dristor sugi, ca tin minte, da’ nu se compara. aia a fost solutie de avarie.
  aia de berbecut e la genin, pe strada cu spitalul de urgenta, 20-30 m mai sus.

 39. Februarie 21, 2011 la 15:19
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ete plici, Dristor în sus, Dristor în jos. Stau la doi paşi de ei dar în ultima vreme acolo e mai mult legendă decît realitate.
  Dacă vreau una bună am două soluţii:
  1. La Rondul Coşbuc. Cine ştie, cunoaşte.
  2. Mi-o fac singur, la mine acasă. Nu vă grăbiţi să râdeţi, mai bine încercaţi. Merită.

 40. Februarie 21, 2011 la 17:48
  link permanent

  Acum m-a lovit o realitate terifiantă. Despre mine nu a scris nimeni nici un cântec, nici o carte, nici o poezie, nici măcar un film… Nu am să las drept bunuri după moarte, decât o flatulenţă cu insipide şoapte.

 41. Februarie 21, 2011 la 18:07
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Despre mâncare ecologică şi vegetariană nu vorbeşte nimeni? Numai la carne vă e mintea. Vă propun o săptămână de detoxifiere cu legume şi fructe. Nu vă grăbiţi să râdeţi, mai bine încercaţi. Merită.

 42. Februarie 21, 2011 la 23:00
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mitzi, legume cu carne si sos de mere..Care ecologica?Vorbe,vorbe imi cazura doo plombe…I-auzi,shaorma..S-o tuf!

 43. Februarie 21, 2011 la 23:01
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Bibli,ar merge un film..De ne da Darius voie…

 44. Februarie 21, 2011 la 23:54
  link permanent
  toader zice ca:

  eu iti recomand castraveti mitzulic. aia nu ingrasa. nu cornichon. concombre mitzulic. te unge la lingurica si au si putine calorii. te detoxifiezi garantat. iti trebuie unu’ singur. sa vezi ce bine te simti detoxifiata.

 45. Februarie 22, 2011 la 00:00
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  toad’, eşti subliminal. Te simt. Ai grije!

 46. Februarie 22, 2011 la 00:42
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, cum vorbeste unu’ frumos cu tine cum ii dai cu lingau. si dupa aia plangi ca te abuzeaza toti golanii. pai, noah, iti zic “fa mitzoaso (de la mitzy)” de acuma daca vrei.

 47. Februarie 22, 2011 la 01:28
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Dar nu îţi făceam ce zici tu. Din contră, am fost foarte diplomată. Mult mai drăguţă decât meriţi. Şi poţi să-mi zici cum te face fericit. În limita bunului simţ, bineînţeles. Puteai şi tu să înţelegi că din moment ce îmi plac legumele mănânc şi castraveţi. Păi nu?

  Moştenirea lui Bibli cine o ia? Eu una nu mă pricep la versuri ca să fiu demnă.

 48. Februarie 22, 2011 la 13:38
  link permanent

  Un film descoperit de Chinezu…
  http://www.youtube.com/watch?v=JM1lXAFdwsE
  …dedicaţie pentru pierzătorul de timp Groza.

 49. Februarie 22, 2011 la 13:40
  link permanent

  Şi acum varianta bucolică…
  http://www.youtube.com/watch?v=7qPqNFB_eVw&NR=1

 50. Februarie 22, 2011 la 16:35
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Pai nea toaderica, manca-i-as gainile din ograda pariziana, cred ca vruse sa zica ca castravetii se pot manca si cu pizda.

 51. Februarie 22, 2011 la 18:09
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  ügy, vezi că ai o greşeală de tipar. Ai apăsat “d” în loc de “z”. Ce-i drept, sunt apropiate pe tastatură. Ai vrut să zici “pizza”, nu?

 52. Februarie 22, 2011 la 18:32
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nu, am vrut sa zic pizdă proastă care se bagă aiurea în seamă cu mine!

 53. Februarie 22, 2011 la 18:41
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Şi de ce nu ai zis?

 54. Februarie 22, 2011 la 18:59
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  He he. Iar ai tras pe nas, ungur bulan! Încă ţi-s ochii bulbucaţi, nu?

 55. Februarie 22, 2011 la 19:11
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Pai tocmai ce am zis. Orice om intreg la cap îşi va da seama ca Familia Pîrţîşă e un dobitoc. Nu e?

 56. Februarie 22, 2011 la 19:45
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Mitzy, tu ai zis-o. Stii, sunt cativa care cred ca au descoperit roata, apa calda, netul si constiinta de sine. Se transforma in dobitoci profunzi. Profunzi, astfel incat de la inaltimea dobitociei lor, dau lectii. Zburda acesti dobitoci, cu amabilitatea maestrului Darie.

 57. Februarie 22, 2011 la 21:08
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzi, nu mi-as dori ca tu, de ale carei capacitati intelectuale nu ma indoiesc, sa fii bagata in aceeasi oala cu ala care-si zice Familia Caca maca. Sigur ca conul Darie se amuza ca un spiridus citindu-ne, dar haide sa haidem o usoara punere la punct. Da?

 58. Februarie 22, 2011 la 21:18
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Nu de tine! Da?

 59. Februarie 23, 2011 la 00:00
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Ce-i ameţeală? Te-ai supărat? Mai trage una pe nas şi va fi iar frumos.
  http://www.trilulilu.ro/EarthMuziq/7df27640c77395

 60. Februarie 23, 2011 la 00:17
  link permanent
  Oana zice ca:

  No, cu shaorma de la dristor sau fara (care n-are berbecut, va asigur), ugyved zau ca nu-mi mai pare ungurul care era. O fi de la exploziile solare sau de la revolutiile recente?

 61. Februarie 23, 2011 la 00:52
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, Oana, ungurul care era si care este, pe persoana fizica, iti spune ca te considera deosebit de proasta.

 62. Februarie 23, 2011 la 10:21
  link permanent
  babuinu' zice ca:

  eu vreau la Budapesta …

 63. Februarie 23, 2011 la 14:32
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Real – Lyon = eidin na eidin. Asta ştire, băi.

  Ooops ! Pentru ne-mitici e problemă de înţelegere. E în bulgară. Înseamnă ce ştiţi şi voi, adică 1 – 1.

 64. Februarie 23, 2011 la 16:10
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @babuinu, Budapesta nu vrea la tine…

 65. Februarie 23, 2011 la 16:27
  link permanent
  babuinu' zice ca:

  excelent, in cazul asta vin…

 66. Februarie 23, 2011 la 16:40
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @Oana: n-o mai fi ungur. S-a românizat.

  De fiecare dată când muşti dintr-o şaorma, moare un berbec. Salvaţi fauna. Folosiţi flora.

  http://www.minilivestock.com/Pastlambsbornhere.html

 67. Februarie 23, 2011 la 16:42
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, ba chiar de mine! Da! Faptul ca te consider, pe buna dreptate, foarte inteligenta, nu inseamna ca o sa-mi dau jos izmenele. A se intelege prin sintagma izmene, barbatia. Viata, cea care daca privesti in spate, in stanga si in dreapta, te invaluie, si-ti spune imperativ sa privesti inainte, mi-a adus gramezi de pizde, una mai inteligenta decat alta, una mai pizdoaza decat precedenta. Am baut prea mult whisky, am futut prea multe curve, am scris si am citit mai mult decat tot neamul tau, unchi, matusi si verisori la un loc, incat sa fiu impresionat de textele tale. Da?

 68. Februarie 23, 2011 la 16:46
  link permanent
  babuinu' zice ca:

  deci regele regilor nu-i muammar al gaddafi ??!

 69. Februarie 23, 2011 la 17:03
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Hi hi hi. Îşi dă unguru bulan arama pe faţă. Bagi în venă şi te crezi scriitor.
  E bine că viaţa ţi-a dat numai pizde şi curve că o femeie nu meriţi.Doar nu vrei să te-nmulţeşti, labă tristă?
  http://www.trilulilu.ro/diablow/5301cbc7d98d05

 70. Februarie 23, 2011 la 18:17
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Pentru domnul ügyvéd, care, aparent, se simte jignit de ceva:

  1. Cine v-a pus în situaţia de a vă da jos izmenele?

  2. Permiteţi-mi să nu vă cred că aţi citit mai mult decât “tot neamul” meu pentru că asta ar fi însemnat să daţi dovadă de mai multă inteligenţă, sau cel puţin de diplomaţie. Un exemplu: mama nu s-ar fi luat niciodată la ceartă cu cineva pe internet. Mai ales în condiţiile în care nu cunoaşte acea persoană. Şi mai ales dacă o consideră inferioară, precum faceţi dumneavoastră. Şi nu, nu ar fi făcut pe nimeni “pizdă proastă” în condiţii de anonimat. Nu ar face pe nimeni proastă şi dacă ar cunoaşte-o, dar asta ţine şi de un anumit respect de sine. (O calitate care se poate învăţa şi din cărţi)

  3. Nu accept jigniri şi sfaturi de la cineva care nu are copii pe care să-i fi crescut bine. Sfaturile şi criticile dumneavostră sunt neprobate. Nu aţi stat la bere cu părinţii mei să ştiţi unde au fost, ce au făcut şi mai ales cine sunt.

  4. “Pizdele” faţă de care aveţi atâta lipsă de respect sunt numai problema dumneavoastră. Nu, nu mă interesează şi nu înţeleg de ce aţi ţinut să faceţi această observaţie.

  5. De ce texte ar trebui să fiţi impresionat? De cele pe care aveţi libertatea să nu le citiţi?

  6. Ştiu ce este viaţa. Chiar şi aşa poetică precum aţi descris-o.

 71. Februarie 23, 2011 la 19:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lucrurile au degenerat în dramă!!! Merită nişte KFC alăturea!

 72. Februarie 23, 2011 la 19:21
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Observ că Familia Îţâşă l-a luat pe 69. Mă doare în suflet.

 73. Februarie 23, 2011 la 19:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  A, ugy, te rog eu să nu faci o greşeală majoră.
  În viaţa mea nu am întîlnit o pizdă proastă, parol.
  Doar uneori, acea construcţie inutilă din jurul unei pizde poate fi proastă.

  Persoanele de faţă se exclud cu toatele.

 74. Februarie 23, 2011 la 22:05
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Darius-san, tu, în loc să aplanezi conflictele, mănânci de la KFC. O să se depună. Şi o să dai check-in la sală.

 75. Februarie 23, 2011 la 22:39
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  7. 8. 9. Te aia pe tine intr-un discurs exhaustiv. Te-ai simtit cumva pizda proasta? Apreciez ca mi-ai spus domnul ügyvéd. http://www.youtube.com/watch?v=VzMY3LNevVk

 76. Februarie 23, 2011 la 23:33
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  De ce? Nu se ridică la nivelul dumneavoastră? Apreciz faptul că nu aţi remarcat nota ironică.

 77. Februarie 24, 2011 la 00:02
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Păi şi bea unguru bulan, nu-i ajunge ce trage pe nas.De unde neuroni?

 78. Februarie 24, 2011 la 00:36
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Mitzy, recunosc, sunt prea prost pentru a recunoaste o nota ironica. Profit de amabilitatea profesorului Darie Salajanul, mult prea amabila noastra gazda, si va asigur ca sunteti depozitara profundei mele consideratii!

 79. Februarie 24, 2011 la 01:44
  link permanent
  Oana zice ca:

  Mitzy, sa tii bine de consideratia lui ugyved care este pe persoana fizica cel nou si pe persoana psihica cel deprimat. insa mai citit si cu izmenele mai uzate de la atatea miscari pe verticala pentru gramezile alea de pizde.

 80. Februarie 24, 2011 la 02:35
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Oana, esti o tampita. Nici macar nu te califici la statutul de pizda proasta.

 81. Februarie 24, 2011 la 03:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Astăzi am văzut varianta clipului prezentat aici, cel cu Stela Popescu, în varianta Divertis cu Elena Udrea. Cineva, în mod evident, a copiat.

 82. Februarie 24, 2011 la 09:18
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @ügyvéd: Vai, dar nu! Nu “prost”! (Ce cuvânt urât!) Departe de mine de a fi intenţionat să spun asta. A fost doar nu moment de neatenţie din partea mea. Rătăcire a sufletului încă prea necopt. Mai greşesc şi super fetiţele. Mă duc să mai citesc ceva.

  @Oana: Să ştii că aşa am să fac. Consideraţia din partea bărbaţilor e trecătoare. De scurtă durată. Iar după ce o pierzi este greu să o mai recapeţi. O să ţin cu dinţii de ea. Deşi nu ştiu de ce să mai ţin cu dinţii, că am căzut în dizgraţie irecuperabil. Ceea ce mă goleşte de sens.

 83. Februarie 24, 2011 la 11:01
  link permanent
  toader zice ca:

  hai ugy, gata, lasa fetele.
  hai gagici, cereti articol nou si exprimati-va adulatia fata de darius. gura.

  duceti-va fiecare in club, agatati ce gasiti pe acolo si maine veniti cu replicile alea amuzante la voi.

 84. Februarie 24, 2011 la 11:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel – păi, amândoi am parodiat melodia originală, însă… nu văd scopul s-o facă Divertis, că-n targetul lor nu prea ştie lumea piesa lui Duck Sauce, nu se prinde de schemă, mă rog.

 85. Februarie 24, 2011 la 14:37
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ügyvéd, pe numele sau Bálint isi cere mii de scuze fiecarui prieten/prietena pe care l-a jignit/jignito. Sambata, la Budapest, Ügyvéd va trece in randul lumii drept barbat insurat. Vor trece luni pana la urmatoarea mea postare, asa ca, dragi prieteni, va urez din suflet toate cele bune!

 86. Februarie 24, 2011 la 16:18
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Ha ha ha. Unguru bulan avu dreptate până la urmă.Există cel puţin o pizdă proastă.

 87. Februarie 24, 2011 la 16:24
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Gata, mă recunosc înfrântă incontestabil şi iremediabil. A fost o onoare să încerc a vă combate opiniile pertinente şi coerent argumentate, domnule, pe numele dumneavoastră de Bálint.

  @toad’: De ce în club? De ce? Tu crezi că face parte din ariile noastre de interes? Tu crezi că acolo se găsesc bărbaţi citiţi şi plini de experienţă? Atât de mediocre ne crezi?

  Darius, articol nou, te rugăm, să spele ce trebuie spălat. Unii încep o nouă viaţă.

 88. Februarie 24, 2011 la 17:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Bine dar şi Duck Sauce a luat loop-ul din Boney M (parcă). :D
  Să caut, ca să fiu sigur…
  http://www.youtube.com/watch?v=0EjLWh2150I
  Ştiam eu că Boney M este…

 89. Februarie 24, 2011 la 17:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Trebuie să plătiţi drepturi de autor către compozitorii Frank Farian, Heinz Huth şi Jürgen Huth.

 90. Februarie 24, 2011 la 17:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Dacă eşti tare… în instalaţia PC-istă… fă asta:
  http://www.youtube.com/watch?v=etviGf1uWlg

 91. Februarie 24, 2011 la 17:50
  link permanent
  Oana zice ca:

  Deci asa se explica…ugyved e in stress pre-marital. Vezi ce pateste omul de la cate-o pizda?

 92. Februarie 25, 2011 la 21:26
  link permanent
  Isaac zice ca:

  În clip, intro-ul Booha are la muzică ultimele 8 secunde din “Do me a favour” de Arctic Monkeys.

  Ziceam numa’.

 93. Februarie 26, 2011 la 08:59
  link permanent
  Gia zice ca:

  Uite-l pe Pamfil!

 94. Februarie 26, 2011 la 12:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Giii (jeee), uite-o pe Gia !!! Ninge la Paris ?

 95. Februarie 27, 2011 la 14:18
  link permanent
  marius zice ca:

  Nascut si crescut “dupa blocurile gri” dar n-am auzit in viata mea de “bolta”. ABC imi suna totusi familiar. Si logic.

  Shaorma/showarma/saorma/etc. Daca asa se cheama produsul, atunci cei doi apropitari sunt arabi. Versiunea greceasca ar fi “pita” iar cea turceasca “durum/kebap”.

 96. Februarie 27, 2011 la 18:11
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Articol nou sau film.

 97. Februarie 28, 2011 la 00:45
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @Marian: 96 nu e tot un fel de 69?

 98. Februarie 28, 2011 la 08:41
  link permanent
  TSP zice ca:

  Dar esti sigur ca-n targetul jegului toata lumea stie piesa lui Duck Sauce si se prinde de schemă. Daca nu era Pamfil sa dea link la original – vai de capul targhetului.

 99. Februarie 28, 2011 la 08:47
  link permanent
  TSP zice ca:

  Mitzo, felicitari pentru blog. Da’ fie te lasi, fie pui guest post tot ce scrie jegul aici. Ca nu vad rostul la a citi despre babe si nonstoape in doua locuri. Si cu lag mare.

 100. Februarie 28, 2011 la 12:00
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  Fie nu citeşti

 101. Februarie 28, 2011 la 15:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mitzyyyy … am fost la 96 ??? Singur ??? Păi unde erai, acu` îmi spui ?
  Data viitoare tre` să fiu mai atent.

 102. Februarie 28, 2011 la 15:50
  link permanent
  Marian S zice ca:

  A propos, ăla era 101, ăsta e 102. Se întrece orice limită.
  Deci articol nou sau film.

 103. Februarie 28, 2011 la 23:29
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Mi-e dor de ugyved.

 104. Februarie 28, 2011 la 23:58
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @Marian: 96 e cu spatele. Iaaac!

  @Fam.: You so funny! :) )))

 105. Martie 1, 2011 la 03:16
  link permanent
  Gia zice ca:

  Discutia asta nu a mai fost?

 106. Martie 1, 2011 la 14:55
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mitzy, dă-mi voie să te atenţionez că habar nu ai care e diferenţa dintre 69 şi 96.
  Dar eşti tînără şi neinstruită şi ţi se pot ierta multe.

  More practice, please.

  PS: Mă rog, hai să te lămuresc: contează cine apasă şi cine sughite.

 107. Martie 1, 2011 la 15:45
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  (scriu doar ca să nu vă simţiţi prea bine)
  deci ügy s-a dus spre orizonturi nebuneşti, lună miere japînia, sper. stop.
  familia porcilă nu mai are pe cine înjura. stop.
  miţa neconsolată. stop. se preface bine, însă. stop.
  marean a ieşit la atac. stop. sex by numbers, gen. stop. (bravo, bă)
  articolaşul bun, n.am rîs deloc. stop maşina.
  şi frig, bgmşpl. frig rău!

 108. Martie 1, 2011 la 18:03
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @ottffsse – Te rog să îmi indici postul în care eu am înjurat pe cineva.
  Ţin să îţi atrag atenţia că Îţâşă este un nume nobil, inventat de darius şi, prin urmare, nu îl interpretezi cum vrei tu, ci numai aşa cum s-a votat aici.

 109. Martie 1, 2011 la 20:37
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @ottffsse: ai priceput?

 110. Martie 2, 2011 la 16:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Postările acestea nu au nici măcar o frecvenţă de tip hebdomadarius. :(

 111. Martie 2, 2011 la 21:36
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Dă-ne Doamne, atotputernicule, cele trebuincioase în casă, cu ce să dăm zăpada, curăţă—ne ţurţurii da la streşini şi mântuieşte-ne de alunecări. Fă Doamne, milostive, ca robul tau Virus să nu mai cadă-n zăpadă, cum a căzut ieri şi linişteşte-l cu poveţele tale. Dăruieşte-mi Doamne, prealuminatule, înţelepciune nemărginită, nu mă duce înspre fărădelegi vrute şi nevrute şi dă-mi căldură-n calorifer, că o să plătesc de-o să mă ia dracu (Doamne iartă-mă) la sfârşitu lunii. Fă-mă, preamarite, să am mintea odihnită, când mă-mbrac dimineaţa, că greu îmi mai e cu-atâtea haine pă mine… Mai dă Doamne şi soare, că mi s-a pus pata de-atâta nor şi mai spune-i şi lu Sfântu Ilie, că parc-anebunit, să nu mai slobozească ăi nori, că mi s-a urât de-o lună-ncoa , acu’ şi pururea. Şi coboară mărite, liniştea peste românii tăi, înfrăţeşte-i în ale înţelegerii, întru propăşirea păcii între ei. Aşa să-mi ajute Dumnezeu

 112. Martie 2, 2011 la 21:46
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=17G5u6obrTY&feature=player_embedded

 113. Martie 3, 2011 la 10:37
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Da, zice bine virusu` nostru. Subscriu.

 114. Martie 3, 2011 la 10:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sa va luminez ziua: http://smro.wordpress.com/2011/03/02/fericirea-unui-bebe/

 115. Martie 3, 2011 la 13:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu comentează nimeni un cuvânt atât de special precum “hebdomadarius“. Să-mi fie cu iertare, dar blogul acesta seamănă din ce în ce mai puţin cu cel pe care am intrat prima dată.

 116. Martie 3, 2011 la 21:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bibli, am eu alta: Jurnal editorialistic de groază.

 117. Martie 4, 2011 la 13:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  :)
  Da, dar eu nu am schimbat nimic…
  :)
  Hebdomadarius reprezintă chiar un cast care predică săptămânal…
  :lol:
  Eu zic că se potriveşte… dacă şi castul nostru ar pune măcar o postare pe săptămână, care să conţină şi un film, eventual.

 118. Martie 4, 2011 la 13:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Curând, brotăcel. Curând.

 119. Martie 4, 2011 la 22:57
  link permanent
  Mitzy-mo zice ca:

  @Bibli: sau un fel de săptămână care durează aproximativ 30 de zile

 120. Martie 5, 2011 la 10:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Mitzy-mo
  Mă plimbă cu filmul de cam un an…

 121. Martie 5, 2011 la 23:04
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Hai ma, ca e un link cuminte si frumos, scoate-ma de la moderare !

 122. Martie 6, 2011 la 20:19
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=QAbz0jeL9×4

 123. Martie 7, 2011 la 19:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mda. Pulică, am două în spam, mă scoţi ?

 124. Martie 7, 2011 la 22:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  De ce nu le mai pui o dată fără căpăţâna haştetepistă?

 125. Martie 8, 2011 la 10:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli: eu chiar nu mai înţeleg pe unde umblă puştiul ăsta. O fi la fist fund… ooops, fist funk, pardon de expresie.
  Diseară îl sun pe mobil, dar mai pe la 3 noaptea.

  E simplu: intraţi pe romanticfm dot ro, click pe online player şi gata. Eu voiam să vă dau linkul către playerul vechi, fiindcă merge mai bine decît cel nou aflat în probe. Căutîndu-l singuri, sigur veţi da peste cel nou.

  Hai, lăsaţi muzicile astea mizere şi treceţi la ceva frumos – aveţi 16 posturi online !

 126. Iunie 6, 2017 la 19:00
  link permanent

  Uite ca am dat peste acesta pagina web despre
  Stela Popescu, cautand despre maramu. Acum tre sa recunosc ca faci treaba super.
  poate vrei sa vezi si saitul http://cazare-maramures.net o pagina despre
  judetul maramures. Numa bine

2 trackback-uri

 1. [...] unde azi, când am dat în jurnalul editorialistic de groza peste remake-ul Stela Popescu by Booha College, am simţit că există un dumnezeu al stelelor [...]

 2. de la polimedia.us/fain pe August 5, 2012 la 02:43

  Stela Popescu — Jurnalul Editorialistic de Groza…

  Mai vechi dar la fel de jeg-os….

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)