Darius Hero

De ziua ta, mămico!

D

Mâine Jegul face 6 ani, nu că v-ar păsa. Însă astăzi toate mămicile și potențialele mămici fac 8 Martie! Începând cu Mirmen. Te iubesc mai mult decât Dacian. Apropo, sunt destul de grav bolnav.

Puteți să vă zgâiți și la poze de la making-of, pe blogul doamnei Vitrinei.

Există și articol nou, dar mi-e lene să-l finisez, plus că sunt pe moarte.

124 comentarii

 • toadiere, sper că eşti dus la festivalul românesc din Braconne, vezi la adi hadean pe blog

 • ceeee mişto e forumu’ ăsta! (mie să nu-mi spuneţi că e blog)
  e şi prospături pe-aici de cînd n-am mai accesat..
  super, ce să mai.
  deci miţo, ziua bărbaţilor e pe 5 mai, vezi că nu mai ai mult. hai, te pregăteşti, că marean e un tip dificil şi pretenţios şi nu se mulţumeşte cu puţin. s-ar putea să fie nevoie de mai mult de 2 beri mici! da’ merită, că nu înjură ca jimmy & toddy, că de uggy nici nu mai poate fi vorba. are el o mică obsesie cu numărul 69 (pe care eu n-o înţeleg! nu ştiu ce-i aea!) dar e băiat bun, de casă.
  plus că văz concurenţă de prin nordul moldovei. locaţie, nu-i aşa, periculoasă.
  pe topic, la mulţi ani doamnei mirmen, sărutări fierbinţi de mîini. de fapt, degete, aşa fac gentlemanii. şi lăsaţi doamnă, ce dacă-i bolnav ăsta micu’. asta e selecţia naturală! bine c-aţi fost prudentă şi aţi mai produs un exemplar.

  şi să nu-mi număraţi virgulele, traversez o perioadă dificilă.

 • @ottffsse: Da, da, nici eu nu ştiu ce e aia 66, darămite 69. Eu mi-am zis că o fi ceva cu 666 dar cu mai puţine persoane, nu ştiu.

  2 beri mici? Şi ce propui, să încep fără el? Da’ tu cum eşti? Poţi mai mult de 2 beri? Sau te aprinzi şi tu repede ca alţii?

  @Una: Regula nr. 2: indiferent ce spui, ei vor înţelege tot ce vor. (vezi: jime)

 • asa, cu tesepeu’. buna treaba. in sfarsit am scapat si eu de una. tesepeule, e virgina fata, face mancare, stie cu cartea. ce mai vrei? bucura-te.

 • de cand n-am mai trecut pe si prin jeg, vad ca s-a mai lasat cu niste comentarii..da mai mult de virgine, monogamie..noroc cu numerele lui marian S. hai, mai putine vorbe cu subinteles, mai mult efort, si poate o scoatem de-un pornache in scris…ca tot ne place sa cetim

 • @mitza: asear’ m-am decis sa te-ascult si sa te-aud. vorbeste-mi, ca eu am inceput.

 • @Oana: in acest proiect te sustin far’ de rezerve. daca-i de scris pornache, pornache om scrie. ne-apucam de-o epopee scrisa la doua sau mai multye tastaturi?

 • Mă copii, mă, am zis eu ceva de pornache ? Nu e destul pornache pe al optulea tube ?
  Eu despre educaţie sexuală vreau să vă vorbesc. Chit că ajungem la nişte chestii…

  Sondaj: să-mi spuneţi cu ce să încep, cu 66 sau cu 69 ? Da` de 31 aţi auzit ?

 • Era să uit: pornache o să auziţi mâine la miting. Că vrea ăla micu (după care plîngeţi voi de cînd nu mai aveţi primar) să ne flexibilizeze. Adică noi ne aplecăm un pic, flexibilizaţi, iar alţii ne-o trag pe la spate. Uneori chiar din faţă.

 • TSP, dacă ar fi să le iau pe rând: nu, la nevoie și depinde de domeniu. Totuși, surprinzător de blând a grăit toader. Dacă te bucuri să mă anunți și pe mine.

 • Una, nu fi suparata de linkul de la TSP. asa e unii cu voce, mai misogini…vezi ca e post nou pe jeg, deci comentatul demenajeaza

 • sanatate maxima, in cazul asta. (zic, fiin’ca’s subiectiva. eu una mai degraba imi adun piticii, decat virusii. cand da o boala peste mine inseamna ca ajung pe mana doctorului, ceea ce din punctul meu de vedere e cam egal cu a ajunge pe mana lu’ dracu’. am incredere in ei fix cat am in mama omida. majoritatea’s o apa si-o ghiceala.)

 • Domnilor va informez ca ma chem orez stelian focus dupa aceste spuse lasatima in pace da da da cicoca bau na mai holai sini si sie sia ia ?nushh domne aduceti p*****e RObotzi by andrei orez and orez stelian focus ortografie paste usa calculator xbox ce vreti man 252€ ! oferta

 • I believe that avoiding highly processed foods would be the first step in order to lose weight. They will taste great, but refined foods possess very little vitamins and minerals, making you take more in order to have enough strength to get through the day. If you’re constantly consuming these foods, moving over to cereals and other complex carbohydrates will help you have more vitality while feeding on less. Great blog post.

Sociale