Agăţa-m-aş şi n-am cui…

sari la comentarii

Aşa că a plecat, deci, domniţa în cauză. A plecat până la doamna mă-sa acasă şi m-a părăsit. Nu, dragă, nu de tot, vine înapoi în week-end, nu vă panicaţi, că mai avem aici articole de scris, nu dispare ea după cum i se năzăreşte. Dumnealor, despre care vorbim, locuiesc în Alba, lângă. Adică nu oraşul, ci mai pe stânga, adicătelea Teiuş, de unde se deplasează în civilizaţie pe sistemul “când mai merge ceva ştraf încolo”.

Şi, da, de acum orice articol va fi scris din perspectiva relaţiei mele cu ea, până hăt în tragicul moment al despărţirii. Sper că nu sunt nelămuriri, deoarece nu le vom clarifica.

Am citit într-o revistă de femei că există acel blog în care nişte părinţi dezbăt pe larg perioada gestantă de dinaintea, naşterea în sine, precum şi creşterea copilului lor. Ş-atunci de ce n-aş scrie eu de acum înainte, corelând totul la o fată? Căreia oricum îi distrug viaţa prin simpla-mi prezenţă ş-aşadar de ce să ne mai îngrijorăm?

Unde rămăseserăm tura trecută, când îi inventariam neajunsurile? Ah, da:

8. Vrea să aibă pe puţin 3 prunci, preferabil 5. La fel de mirat am fost şi eu ca voi, când am aflat acest curios lucru şi, mai mult, din acelaşi motiv: de ce anume aflu eu acest curios lucru?

Fetele să-mi explice, ar trebui să-mi sune vreun clopoţel, că fata-şi numără progeniturile înainte să numere soţul? Fiindcă-n mintea mea paternă este pauza mare. Ca să nu mai amintim – este cunoscut cât de mult urăsc eu copiii. De moarte. Deci cum i-aş putea vreodată iubi de viaţă? Nu.

9. Ceea ce urmează va PĂREA că este o calitate a don’şoricii, dar vă asigur că-i doar vina exprimării: Sia reuşeşte [aici, aici se face confuzia, da' vă asigur că-i de fapt de rău] să înceapă o conversaţie telefonică în clipita în care tocmai ce-a încheiat altă conversaţie… atenţie!… CU ACEEAŞI PERSOANĂ. Mă-nţelegeţi? Deci ea îi sună pe oameni la ureche, discută cu ei “probleme presante”, iar după ce îi salută de plecare… pauză… SE APUCĂ SĂ-I ÎNTREBE CE FAC, SEMNUL ÎNTREBĂRII, SEMNUL EXCLAMĂRII.

Adică “ok, ceau, pa-pa-pa, vorbim, vorbim [scurt moment de tras aer] ce faci?“… Poftim? Exact cum aţi citit. După care discuţia ce tocmai s-a purtat… se dedublează! Desigur, există un motiv raţional datorită căruia se petrec toate aceste lucruri: când vorbeşte cu cineva, Sia nu se referă sub nici o formă sau construcţie interogativă la interlocutorul cu care comunică. Mereu o interesează despre alte persoane decât cea cu care se întreţine auditiv, iar unicul rol al acesteia din urmă este să o informeze cu privire la ce întreabă. Şi atunci în reluarea convorbirii, cei implicaţi clarifică ce trebuiau să lămurească din prima, când pierdeau vremea pe baliverne.

10. Le spune prietenelor “păpuşă” (ghici unde: la telefon!); susţinând că e în glumă, de cândva de demult şi că a rămas în limbajul popular, raportat la care argument eu exclam că pe naiba, minţăşte! Zice “păpuşă” lu’ fete cu o naturaleţe înspăimântătoare. M-am expus şi am pus-o să-mi zic mie personal “pui”, de testare, încercând să simulez situaţia în care mi s-ar adresa astfel(vă daţi seama?) în regim zilnic, aşa, ca din întâmplare, în condiţii de laborator. Părea profesionistă! Sunt convins că a mai făcut-o înainte cu cineva. Există posibilitatea ca la un moment dat… lasaţi-mă un momenţel, că mă ia cu ameţeli… există posibilitatea ca la un moment dat… să am o poreclă de iubit?! Fetelor, aveţi milă, dacă-i aşa, trebuieşte să ştiu din timp, pentru a avea răgaz să mă sinucid.

11. Dacian are şi el de obiectat, auz eu, fiindcă s-a plâns mumă-mii că fata e tăcută. “Tăcută”, zice. Când eu ştiu foarte clar cum urlă şi “mai vrea”, da’ asta-i altă poveste… Totuşi, doresc să notez această nemulţumire a lui frate-miu, dar în corolar e musai să adaug că POATE PENTRU CĂ EŞTI CU CĂŞTILE PE URECHI ŞI JOCI WORLD OF WARCRAFT, IMBECILE!

[adăugire ulterioară: Nu, nu ştiu pe ce server/tărâm joacă Moafle World of Warcraft, iar dacă aflaţi, nu mă interesează; mă mulţumeşte îndeajuns că mai iese din casă, chiar şi dacă doar pe Internet]

***

Pentru fetiţe…

SMB

***

În altă ordine de idei, deci, lui prietena mea, virgulă, le-a scris lor de la şcoală direcţiunea, da? Siei, mă refer. Zice aşa, aşadar pe Internet, la Psihologie, unde studiază, mă urmăriţi? Că există disponibil un proiect de cercetare, aşa? În care oamenii de ştiinţă examinează, bun? Şi că dacă tu te oferi voluntar intenţionat, ca să se bage ei în tine cu instrumentele lor de cercetare, cică ţi se uită la polimorfismul genetic (hait!) pe de-a gratiselea, adică fără să dai bani. Nu vă doriţi?! Nu vreţi să ştiţi cum vă este influenţată reactivitatea emoţională? Că ei vă află şi vă zice imediat, pe degeaba.

Adică ce preferaţi mai degrabă? Să mergeţi în mall, de exemplu, şi să vă ia reactivitatea emoţională pe nepregătite, când n-aveţi hârtie la voi? Sau să fiţi în deplină cunoştinţă a reactivităţii emoţionale în orice moment şi fără plată? Şi nu numai! Se mai adaugă faptul că vi se analizează ce variantă de genă a transportorului serotoninei aveţi. Nu ştiu despre voi, dar eu am şi uitat ce variantă de genă transportorului de serotonină aveam ultima dată, în special în relaţie cu tonusul vagal, că aşa mi-l verifică, scrie la ofertă.

Ce să mai zic de performanţa în două sarcini cognitive, că şi ea-i bonus. Pardon, zice-n corpu’ mailului. Doar tre’ să daţi o oca de sânge cu ADN proaspăt şi să faceţi nişte electrofiziologie. “Maxim o oră fiecare”, spune aici. Iar ei vă dau rezultatele. Lipseşte “îţi poţi încărca de vreo trei ori telefonul de la tine însuţi”. Însăţi. Înşivă.

***

Şi pentru băieţei…

SMB1

***

Iar acum, fiindcă sunt un bărbat atent şi special, m-am gândit eu un pic în avans, în interiorul capului meu, unde întreţin astfel de activităţi. Şi ca un om de business-sentimental care mă aflu, am devenit perfect conştient de certitudinea că sexul nu se obţine ca rezultatele la polimorfismul genetic, aiurea. Ci tre’ să şi oferi ceva în schimb. Astfel, pentru a dezlocui timpul cât m-aş îndeletnici cu obţinutul, odată ce revine frumoasa domniţă, deci a-l elibera pentru mai mult sex, am conceput următoarea chestiune care să mi-l aducă neîntârziat.

De fapt, scopul e ca fata să vază de la depărtare întreprinderea şi să vină cu răsplata deja în braţele gândurilor. Nu c-aş sugera oarice.

După convingeri seculare care-au durat aproape 5 minute, după încercări multiple… în interpretarea magnifică a propriului nostru menestrel…

[alternativă pe Vimeo aici, dacă-i necesar]


132 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 3, 2008 la 08:05
  link permanent
  ionutu zice ca:

  N-apăi atuncea redenumeşte-ţi blogu: Jurnal ‘edonistic Ghimpreună (şi-n doi).. :D că pînă la urmă ăsta-i şi scopul unei relaţionări: căutarea plăcerii..nup? ;)

 2. Iulie 3, 2008 la 08:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ia, nu mai tăt tu… ej! Cu… vorbele cu eternitate şi veşnicie… Şââât! :)

 3. Iulie 3, 2008 la 08:15
  link permanent
  ionutu zice ca:

  :D :D :D

 4. Iulie 3, 2008 la 08:20
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Ejti vulnerabil io Jegmaistăr? Simt parfum de Sie în toate caracterele ce alcătuiesc postarea ta. :) Păcat că abia după-masă o să pot asculta şi ce cîntă menestrelul din vitrină.. :(

 5. Iulie 3, 2008 la 08:31
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Eu le-as spune : fugi! pana la solar si inapoi.
  wow jokes:
  -Hristos a inviat!
  -Ce level e?
  Sa aveti o dimineata minunata!

 6. Iulie 3, 2008 la 08:50
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Băăăă!
  Bun, acu că am stabilit asta şi în altă dezordine de idei:

  1. Un pic nu-ţi mai citesc mizeriile şi când mă întorc ce văz? Jegul e în căcat până-n gât! Căcat roz. :) )
  2. Totuşi, în sfârşit un TITLU. Da. Aşa!
  3. Ce-i cu ciumpalacul? Că nu pricep.
  4. Sia a imaginară, nu? Cum zicea Crainic la început? Bun, m-am liniştit.
  5. Ţi-ai dat licenţ(ele)a ? (Care-i emoticonu’ pentru când râzi în tine şi-n afară ai o moacă serioasă?)
  6. Unde-s domnişoarele alea care se călcau pe bătături şi se trăgeau de păr ca să-ţi scuture ţie jegu’ (:D) de greşale şi litere în plus sau aiurea?
  7.

 7. Iulie 3, 2008 la 09:09
  link permanent
  fcb zice ca:

  Scrie!

 8. Iulie 3, 2008 la 09:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  1. Da. 2. La fel de da. 3. Nu-i nimica cu el, e bine, foloseam metode de slăbit, pentru popor, pe imaginea lui. 4. Ei, aici nu (şi zicea altu’, dn spate), 5. Nu. 6. Sunt pe acilea, azi e cerc pedagogic şi cam şomează. Dă-mi-le tu. Pe Internet.

 9. Iulie 3, 2008 la 10:31
  link permanent
  Printul Ceas zice ca:

  Bai, unde drec l-ai gasit pe oligofrenu’ ala care canta mare-cat-inima-mea cu mainile. Manelist cocalar cu tricou fake de Zara, raton cu girofar.

 10. Iulie 3, 2008 la 10:37
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  @printul ceas…
  fff urat !!! mie chiar imi placea tipul…;) foarte “trendy si fancy” imbracat… simula el niste miscari… probabil ii este dor de strand…:D

 11. Iulie 3, 2008 la 10:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Era unu’, decorativ, pe acolo. Cre’că-i de la ăia care fac curat… Corporate-gunoieri. :P

 12. Iulie 3, 2008 la 11:18
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce oameni rai! Iete la ei cum injura… Faza cu Badea e tare, dar ar fii trebuit sa sune “Slabeste in 1 pas simplii” cu Mircea Badea, nu de alta, dar eu am numarat doi. Sau poti slabi alegand doar o varianta? Faza cu melodia dedicata Siei… nu prea am inteles-o. Doar atat inseamna ea pentru tine? Ai ales varianta cea mai ieftina: nu ai platit trubaduru, nici macar nu a trebuit sa te deplasezi intr-o anume locatie (diferita de locul de munca) pentru a inregistra materialul si nici macar nu ai platit artistul (ii spun artist pentru ca are nevoie de incurajari la cate injuraturi va primi aici). Ce strambe ti-am bagat, sper sa nu sufere relatia din cauza mea! Sia, el tine la tine si asta se vede pentru ca, de vreo trei articole, citim doar despre tine!
  Si de ce trebuie sa oferi ceva pentru a face sex? Nu am inteles niciodata de ce se presupune ca femeile ofera si barbatii primesc cand este vorba de sex! Ele se simt prost cand le sarutam pe gat, le suflam usor in ureche sau adormim cu ele in brate? Ce sloboz… Cunosc fete carora le place sexul mai mult decat mie (SI MIE IMI PLACE). Ca nu are chef cateodata, inteleg! Si daca nu are, nu ma prea intereseaza! Poate sa faca un mic sacrificiu, daca nu, atunci nici eu nu voi avea chef cand va isi va dori ea actul in sine. Hai ca iar imi spune Bibli ca-s virgin… Succes in tentativa de a primi rasplata meritata de la Sia… nu ca ai cere ceva in schimb, doamne fereste!

 13. Iulie 3, 2008 la 11:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Foarte emoţionat am fost la momentul Alexandru Andrieş!

 14. Iulie 3, 2008 la 11:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai buctat-o, Crachilă, la sfârşit: dacă ea n-are chef, nici io n-am tura viitoare… eeej! Deci e târg sau nu e târg? Orişicum, eu am zis că, în general (situaţionalul, nu birtul), tre’ ceva pentru sex; ce mi-i o scurtă ajustare video şi audio, să schimb numele fetii? :D “Nu ştiu, Darius, lasă-mă, nu ştiu cine-i… [cu altă voce] MONICA!”…

  Dar nu… Sia dă şi vrea. Echilibrul cerere/ofertă dintre noi ar putea fi studiat în universităţi de specialitate economică.

 15. Iulie 3, 2008 la 12:08
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  “Ratonul cu girofar” – cum atat de inspirat si inteligent si intuitiv si aproape dadaist – urmuzian a fost numit de Printz Ceas, practic m-a implorat sa dau si eu un comentariu in genialitatea-mi.

  Astfel ca iti spun, draga Printz Ceas, ca “ratonul” nu e un cocalar. Nu e cocalar din mai multe motive, dar primul dintre aceste motive – si cel mai important, este insusi faptul ca nu e cocalar. Ne-am inteles, da? Argumentele mele sunt cam la fel de valide ca si ale tale. QED.

  Bonus: si acum are bonul din Zara TRF :) )

 16. Iulie 3, 2008 la 12:22
  link permanent
  licurici zice ca:

  bună treabă să ai menestrel personal pe care să-l pui să cânte sub balcoane, în teiuş. doar că rişti să se înamoreze fata de el şi atunci te văd eu cum mai obţii binemeritatul sex oral. :)

 17. Iulie 3, 2008 la 12:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci îl vrei pe Călin. Feme’e, e om căsătorit. Iar Sia şi de ar cădea-n dragoste pentru el, tot ar rămâne la mine, pentru că este o iubită responsabilă care ştie ce-i valoros: căsnicia, încrederea, comunicarea. Jurnalismul. :P

 18. Iulie 3, 2008 la 12:26
  link permanent
  licurici zice ca:

  cine-i călin? şi de ce îl vreau? :D

 19. Iulie 3, 2008 la 12:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îi vrei, nu te opune, am mai grăit despre el.

 20. Iulie 3, 2008 la 12:29
  link permanent
  licurici zice ca:

  îl vreau? no, bine de ştiut. are bani? sau tot ce face el e să cânte?

 21. Iulie 3, 2008 la 12:29
  link permanent
  toader zice ca:

  căsnicia, încrederea, comunicarea SI COPIII!

 22. Iulie 3, 2008 la 12:31
  link permanent
  toader zice ca:

  mey licurich, voi doar la lovele va gandeshti? aduceti sarmanii in starea in care o vedem la darius si dupa aia le reproshatsi ca nu mai sunt barbatii cu care v-ati luat.

 23. Iulie 3, 2008 la 12:33
  link permanent
  licurici zice ca:

  nu. ne mai gândim şi la sex, da’ ceva mai des decât la love-le. :)

 24. Iulie 3, 2008 la 13:12
  link permanent
  toader zice ca:

  aha. si cu banii luati siii…

 25. Iulie 3, 2008 la 13:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Guţă puts the love in lovele…

 26. Iulie 3, 2008 la 14:36
  link permanent
  mea zice ca:

  acu o sa fie cu tine visand (cu responsabilitate) la menestrel. incercarea buna. sint sigura ca o sa primesti ceea ce scontai. la 8, nu, nu trebuie sa-ti sune nici un clopotel. tocmai aia e. trebuie sa nu fii atent( cu mintea paterna goala, deci), sa mergi mai departe, iar cind va fi momentul ea sa-ti poata spune “doar ti-am zis”. dar nu doare, linisteste-te! pupic!

 27. Iulie 3, 2008 la 14:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îu!

 28. Iulie 3, 2008 la 14:51
  link permanent
  monica zice ca:

  @Darius: Fa-i sectiune separata, zic. Lu’ Sia, Siei, fetii asteia, reginutza-la-inima-ta. Sinteti voi intre voi aicea, da’ de la distanta se citeste-n hohote, pe cuvint!

  @restul: Lasati baiatul sa menestreasca, bre! Dac-asa-i vine lui… Puterea amorului. Hai, ca de cind il lecturez, nimik nu m-a prins asa de tare ca perioada Sia. Toti marii autori tre’ sa treaca printr-o perioada. Atita doar sa nu le dea cu virgula.

  Hai mai scrie! :D

 29. Iulie 3, 2008 la 14:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, ori s-o expulzez într-o secţiune separată, ori să tot zic? Că-s confuz? Sau te referi la rubrică onorifică? :D

 30. Iulie 3, 2008 la 15:02
  link permanent
  monica zice ca:

  Sa-i faci sectiune separata ca sa poti sa scrii in continuare netulburat. Poti s-o consideri si onorifica. La ce scoate din tine :D , merita!

  Te salut cu coada sus,
  M

 31. Iulie 3, 2008 la 15:30
  link permanent
  mea zice ca:

  apropo ANTIDARIUSE. m-ai lasat dupa 4 postari, mah? ua! na pupic! pui….

 32. Iulie 3, 2008 la 16:44
  link permanent
  Rox zice ca:

  Îmi venea să îi spun lu’ nenea cu chitara să cânte o dată şi să nu se mai lase rugat atâtea, ca o virgină la futut. :) Dar mi-am dat zeama că nu mă auzea ;) Zi-i al’dată să nu mai comenteze atât şi să presteze

 33. Iulie 3, 2008 la 17:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sunteţi nişte insensibil colţuroşi cu gândul inscriptibile. Am mai ascultat o dată şi tot mişto a fost partea cu Andrieş. Aproape mi-a trecut dezamăgirea că nu am văzut-o pe fata cu ochelari, colega ta preferată mie.

 34. Iulie 3, 2008 la 18:08
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Gata am văzut şi filmuleţu’. Crainic e şeful tău? Că dacă-i un fel de şef de-al vostru pe la vitrină, aj vrea şi io unu’ ca el. Să îl oblig să-mi cînte la chitară şi să-l pun să-mi facă ceai. Şi să-l trimit să-mi ia ţîgări şi haleală de la patiserie. :D

 35. Iulie 3, 2008 la 18:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, şi să te bată mereu. Cu ghitara. Şi să nu puie O DATĂ mâna să schimbe şi el bidonu’ cu apă din fântână. Şi să tragi de el juma’ de oră cu tăţi colegii să mânce, nu să tăt facă o cură de aia imaginară, de-a lui.

 36. Iulie 3, 2008 la 18:37
  link permanent
  Marius zice ca:

  Astazi am primit un comment pe blog de la JEG, in care aram acuzat de un veritabil cpoy-paste. Adevarul e ca habar n-aveam de acest blog, pana in acest moment. Textul din care m-am inspirat l-am primit de la un prieten sub forma de text – prieten care aflase de intentia de a-mi face blog – fara a mentiona sursa. Gandind ca este un text original, pentru o revista de fun la care lucreaza, m-am… inspirat.
  Asa cum cere protocolul, imi cer scuze personal fata de JEG pentru aceasta inconsecventa si mentionez ca am “reparat”-o pe blog.
  Toate cele bune si sper sa nu mai aveti parte de frauda intelectuala:P.
  Marius.

 37. Iulie 3, 2008 la 18:39
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Bă, cât îi ceasu’?

 38. Iulie 3, 2008 la 18:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Copiluţe: :)

  Mariuse: Unde anume te-ai inspirat, că-s curios, îs popular-culture. :)

 39. Iulie 3, 2008 la 19:21
  link permanent
  keshishian zice ca:

  sa o luam pe rand. asta cu “iubita”, “papusa” stinks! e ca in mailurile alea in care toate individele de la pr te pupa desi nu te-au vazut in viata lor. presimt un viitor luminos. deci ea nu vorbeste ci doar urla ca vrea. femeia a inteles ca asta e viitorul: ceri, urland si ti se va da. pragmatica, as zice iar fratele tau sensibil a sesizat ca fata nu are nimic de spus, dar a fost galant si a grait:”e doar tacuta”. eu cred ca nu o iubesti prea tare de ne-o lasi asa disecabila.

 40. Iulie 3, 2008 la 20:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibliotecare, tu arunci ochi pe locuri unde îs linkuri către eu? Te aşteaptă surprize. Crişane: Just. “Păpuşă” suge şi pute, nu tolerăm! Aia cu urlatul n-ai priceput-o. Nu urlă cerând lucruri, urlă, virgulă, apoi cere, apoi mai urlă… înţelegi? Închipuieţi un pic cu ochii imaginaţiei. Frate-miu era cu căştile pe urechi, cum am şi descris; nu a auzit nici vorbitu’, nici urletele. Da’ fata a promis că recuperează de ne iese pe urechi.

 41. Iulie 3, 2008 la 20:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Despre ce link-uri vorbeşti Darius?, că arunc cu ochii peste tot… doar mă ştii că sunt băgăreţ?

 42. Iulie 3, 2008 la 20:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La Ionuţu’… Ping-back. Vituţă.

 43. Iulie 3, 2008 la 21:06
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Sa tot fiu Sia…cu asa serenada. Saraca, va fi “confuzata” rau, cand se va gandi la gestul tau, ii va aparea Calin in minte. Pfuu…o adevarata tilenuvela acilea.

  Ma duc dupa popcorn!!

 44. Iulie 3, 2008 la 21:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sia ştie foarte bine Căcălin, deşi şeful meu în timpul programului, este un instrument al iubirei mele în afara lui (a programului, carevasăzică).

 45. Iulie 3, 2008 la 21:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, eşti dus între ceţuri verzi, ceţuri de livezi, vezi că nu-i mai vezi…
  Eu mă refeream la “Ca nisipul femeile sunt!” cântată de amicul Călin, acel canarul galben ca un gălbenuş în finalul filmuleţului tăi. :)
  Dar dacă tot am fost la ionutu, m-am uitat la înregistrare şi m-a prins melancolia văzând cât de mult a îmbătrânit Sandu Andrieş. Are însă aceiaşi aură pe care i-o ştiu de aproape 20 de ani… sau sunt deja mai mulţi de 20! Doamne ce trece timpul. Parcă mai ieri cântam Are ochi de ciocolată şi zâmbeşte uite-aşs… :)

 46. Iulie 3, 2008 la 22:18
  link permanent
  dincolodemine zice ca:

  Hey, eu sunt Sia:P

 47. Iulie 3, 2008 la 22:46
  link permanent
  vlad zice ca:

  Acum am aflat ce faceati voi acolo in coltisor de nu puteam asculta cu colegul Dutu un foarte interesant clip pe You Tube. Pentru ca noi nu auzeam decat zbieretele micutului cum ca sa dam mai incet…
  Iar cei care isi faceau griji, nu va mai faceti, stie si darius o cantzoneta, pe care o poate interpreta oricand sub balcon, fara a-l carabani pe sefu’ taman in Teius. Ia zi, cum suna, “…soy un hombre sincero…”

 48. Iulie 3, 2008 la 22:48
  link permanent
  kellone zice ca:

  Pai, spune-ne, dincolodetine, cum pare ceea ce nu este? A tinut figura?

 49. Iulie 3, 2008 la 23:11
  link permanent
  antidarius zice ca:

  @mea
  ce vrei, fomeie? nu vez ca-s ocupat?

 50. Iulie 3, 2008 la 23:17
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Toate vor sa fie Sia. Dariuse, ai putea avea multe acte sexuale unice pe zi.

 51. Iulie 4, 2008 la 00:02
  link permanent
  Marius zice ca:

  Darius,
  Am sa-l intreb pe asa-zisul (de acuma) amic respectiv cum i-a venit ideea sa-mi placseze textul respectiv si sa-l iau nitel la impins vagoane pentru ceea ce a facut. Probabil asta a si fost intentia, de a ma pune intr-o situatie jenanta fata de voi.
  In alta ordine de idei, ar fi recomandat sa nu mai vorbiti de mine, ca student al SNSPA, cu atat mai mult cu cat, daca ai ceva de spus, sa o spui corect si in cunostinta de cauza. Cel putin acolo intra oameni care stiu ca vocativul de la “Marius” este “Marius”, si nu “Mariuse”. Dar vai, asta se invata in clasele V-VIII. Iar Indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatie ne invata ca se scrie corect “DE unde anume te-ai inspirat”, nu “unde anume te-ai inspirat”. Sper ca esti suficient de deschis la minte – dupa cum o arata blogul – sa nu privesti aceste observatii ca fiind unele ostentative, ci sa le iei in seama si sa scrii mai putin colocvial, mai ales atunci cand critici, pentru a evita sa fii criticat, la randu-ti.
  In rest, toate cele frumoase, si spor cu blogul, imi place! :)

 52. Iulie 4, 2008 la 00:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marius
  Că tu nu ai copiat niciodată pe la o lucrare, ceva. :)

  Înseninează-te, zâmbeşte, consideră că deja eşti un clasic în viaţă, dă o petrecere, scrie-ne nişte chestii de duh, zâmbeşte iar şi iubeşte o femeie care te vrea pentru o noapte, doar ca să-şi satisfacă nevoia de bărbat, zâmbeşte iar şi minte-te că viaţa e frumoasă. Despre asta este totul.

 53. Iulie 4, 2008 la 00:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ darius
  Dacă dincolodemine este sia, felicitări!

 54. Iulie 4, 2008 la 01:35
  link permanent
  Marius zice ca:

  Pentru Bibliotecaru,
  Merci de sfaturi. Ce sa zic? viata e frumoasa si n-am sa te mint “frumos”. Sper sa o gasesti si tu la fel. Singurul aspect tabngibil aici ar fi acela ca ne-o infrumusetam si noi. Iar un clasic chiar nu sunt, desi ma mai izbesc si de elemente “clasice” in viata. In rest, bafta si scuze sincere inca o data. ;)

 55. Iulie 4, 2008 la 07:35
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @Marius
  Cine se (tot) scuză, se cam acuză. ;)

 56. Iulie 4, 2008 la 07:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dincolodemine: Nu eşti nici varză, darămite Sia. Dar bună încercare. Nu puteţi fi Sii toate decât noaptea, când îs cu ea şi profitaţi că nu-i paznic pe blog, ca să nu mai zic de faptul că-s la liber comentariile. Las’ că veji tu. Tragic metodă să-ţi faci cliciuri pe bloagă. IMPOSTOARE! O să ţi se rostogolească la picioare căpăţâna (de varză). Când o să fii.

  Revenind: Bibliotecare – deci, măgăroclea, ai văz’t în comentariile de mai demult poze cu Sia sau iară tre’ să-ţ’ arăt cu degetu’?

 57. Iulie 4, 2008 la 09:48
  link permanent
  mea zice ca:

  @ antidarius
  ddaaaa????? no sa stii ca pe mine o sa ma doara capul multa vreme de-acu’ incolo!
  PLEC LA MAMA!

 58. Iulie 4, 2008 la 12:11
  link permanent
  dincolodemine zice ca:

  Darius, nush ce ai vrut tu sa zici ca nu-s nici varza, sau stiu, ma rog, dar fara sa stii ai cam zis-o. Pana nu demult eram doamna Varzoi:P.

  Si nu mai fi dle asa irascibil, te aduce in pragul disperarii femeia asta.

 59. Iulie 4, 2008 la 16:35
  link permanent
  toader zice ca:

  deci tu esti elodia.

 60. Iulie 4, 2008 la 17:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai Dariuse, eu credeam că până la urmă Sia este o denumire generică, cum alţi zic nevastă, amantă, mama copiilor mei, tovarăşă de viaţă, ciumpi mic, căprioara mea… şi aşa mai departe. Nu ai spus tu “să-i spunem Sia”, sau aşa ceva, deci o identitate incertă. Ori eu sunt şi chiomb, ba mai am şi memoria varză, nici o şansă să percep ceva mai mult de 30 de secunde. Aşa că iartă tu pe mine carele sunt boşorog bătrân târâitor de gaze sulfuroase prin nădragi (beşleagă, cum spunea tataia), şi repetă-mi din când în când informaţii precum luna în care suntem, anul, era… Ştii tu, amnezicii fac în fiecare zi cunoştinţe cu figuri noi.

 61. Iulie 4, 2008 la 17:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  De exemplu sunt absolut convins că dincolodemine avea un link la nick, pe care am intrat, şi am văzut o fată drăguţă şi un blog de tip EMO, simpatic şi sensibil. Oare chiar atât de mult m-am dus cu creierii-capului-memoria-ei-de-treabă?

  Apopo, ar putea să cânte Călin şi “Claudia” lui Andrieş? Hai că-i scurt!
  “…numele tău îl murmur. Claudia! Numele tău îl când mereu. Undeva, chiar peste linie, stă Claudia într-un bloc dar uşa nu i-o ştiu şi d’aia pasul bat pe loc.”
  Sau aşa ceva, că am citat din memorie, iar memoria…

 62. Iulie 4, 2008 la 22:45
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  I-auzi, Grozeo, cum i-a sărit ţandăra şefului-peste-blogomani: http://www.zoso.ro/2008/07/pornache-pentru-jeguri.html

 63. Iulie 4, 2008 la 23:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Copiluţe, da, am fost informat că sărăcuţa de ea plânge-n batistă, că nu găseşte nimica ce n-a văzut toată lumea pe Internet. :)

  Bibliotecare: Am zis că să-i zicem generic pe numele ei înşişi, da’ tu nu citeşti printre rânduri, că chiar pe ele, unde de fapt eu nu scriu nimica.

  Dincoclodeînsăşi: Zât! Da’-n pragu’ ce vrei să mă aducă? Să mă aducă-n pragu’ fericirii, doar ca să mă uit înăuntru ca la brutărie?…

 64. Iulie 5, 2008 la 00:35
  link permanent
  dincolodemine zice ca:

  Bibliotecarule, nu am blog emo! Era o provocare si am ales un unghi de abordare la ultimul post. Restul era din cauza licentei, hai bine, poate un pic emo:-s, dar numai pe alocuri.

  Darius, nu esti deloc ospitalier:-s

 65. Iulie 5, 2008 la 08:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ dincolodemine
  :) Am înţeles,

 66. Iulie 5, 2008 la 08:48
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Citez şi mă minunez: “ Nu urlă cerând lucruri, urlă, virgulă, apoi cere, apoi mai urlă… “
  Da` de ce urlă măi, nu primeşte ceea ce cere ?

  S.I.A = Săraca ignorată amantă. Acu` m-am prins.

 67. Iulie 5, 2008 la 09:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariene… bă, da’ ţie nu ţi s-o mai întâmplat câteodată să urli de plăcere, plângi de bucurie, gemi că mai vrei? DECI SĂ CERI?! Ce viaţă duci? Tre’ să-ţi găsim una. Ui’, dincolodeeaînsăşi vrea să fie o una din aceasta. Ce zici, împăcăm trebile?

 68. Iulie 5, 2008 la 09:15
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Of, of, tu nu te-ai sculat bine azi.
  Am STRIGAT de placere, am plins de bucurie, am gemut ca mai vreau. Si ele la fel. Dar sa URLU mai, sa urlu ? Stii cind urla o femeie ? Cind cere si nu i se da. Fie cantitativ fie calitativ. Asa ca lasa fasoanele si daca ai nevoie de un sfat ceva n-ai decit sa ceri. Uite, suntem pe aici din astia “trecuti prin viata“ (eu, Biblio, altii) si ti-om da cu bucurie toate detaliile. In privat, daca vrei, sa nu citeasca si copiii, eventual Zoso, ca vad ca e nervos azi.
  PS: la acest mesaj le-am dat dracu` de diacritice ca ma grabesc, sper ca se intelege.

 69. Iulie 5, 2008 la 09:27
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Mno..despre zoso..deci dacă tu eşti jegpunctro, ar trebui să-şi schmimbe şi el numele de scenă..în zoiosopunctro, asta ca să încerce măcar să se apropie de spumă. Spuma laptelui. Asta e a doua dată cînd intru pe blogu’ lui. În rest mi se pare la fel de comercial şi insipid precum Nicoleta Luciu sau ălea de la Trident, sau Heaven. De fapt cred că ăsta e şi publicul lui. Ăia care apreciază Heaven, Dan Negru, telenovelele şi ştirile de la ora 5. :D

 70. Iulie 5, 2008 la 09:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Să nu-l denigrăm acum pe zoso, să nu-l aruncăm la lei, doar pentru a scris un articol de două rânduri. E şi el un tânăr timid care încearcă să marcheze ineditul. Până la urmă nu a făcut nici o crimă de lesmajestate.

 71. Iulie 5, 2008 la 11:00
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  O avea si el Sia lui, care i-a urlat azi-noapte. Zoso asta.

 72. Iulie 5, 2008 la 12:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mda. Zoso, sărăcuţa, greşeşte că se dă cu pizda de pământ ori de câte ori cineva care nu-i el face ceva ce nu poate face el. Greşeala lui e că-i dau pe afară nişte frustrări ciudate, că altfel frustrări avem toţi. Şi se expune aşa, de tot circul, în cel mai penibil fel. Legat de mine îi provoacă poate o stare de linişte, ca de câteva ori pe lună să facă o aluzie. Nu ştiu cui îi e de folos, că eu nu reacţionez, iar majoritatea nu pricep. Era băiat fain, l-am cunoscut acuma vreo 2 ani, m-a luat la el pe perioada roblogfestului. De cam un an încoace merge tot în jos, din orice punct de vedere. Nu-mi mâncă mie pită de pă masă să-l critic, da’ zic aşa, fiindcă chiar e capabil de lucruri mari. Am doar impresia că a renunţat la idee.

 73. Iulie 5, 2008 la 22:21
  link permanent
  toader zice ca:

  ei, darius are doua defecte : e arogant si te insulta sa vada cat de mult sa te aprecieze. asa a reusit sa se puna cu tata blogosfera romaneasca.:) (de altfel si cu gagicile se pare ca procedeaza la fel :) )

 74. Iulie 5, 2008 la 23:42
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Iar citez: “Era băiat fain, l-am cunoscut acuma vreo 2 ani, m-a luat la el pe perioada roblogfestului.“
  Ahaaaaa ! Si n-aţi spus nimic, hoţomanilor…

 75. Iulie 6, 2008 la 09:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, ce să zic, muică? Să declar zilnic? Am zis atuncea, da’ ce, tre’ să dau raport io unghe şi când durm?

 76. Iulie 6, 2008 la 09:30
  link permanent

  no ni ma, nici in Esquire nu scap ghe tine?!?

 77. Iulie 6, 2008 la 15:31
  link permanent
  zoso zice ca:

  bre, problema apare cand te apuci sa iti lasi gura sloboda, si asta nu ca sa imi multumesti in stilul in care prestezi la bombo si ciutacu, ci ca sa declari tampenii. pe care fanele le iau de bune.

  fa-mi o favoare si sterge linkul ala de mai sus, au destui imbecili care ma citesc (ciutacu, comanescu…), nu am nevoie si de ai tai.

  merci, pup :)

 78. Iulie 6, 2008 la 17:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  zosolino, mami, jegstărul nu-i acas’ da’ politica organizaţiei îi de-a nu ştege ni’că mai ales din ceea ce ar putea ilustra marile caractere în toată splendoarea lor, pup :P

 79. Iulie 7, 2008 la 00:10
  link permanent
  zoso zice ca:

  nu e o politica prea buna, o sa vina o vreme cand o sa aiba greturi de la atatea limbi in dosuri. si e pacat, ca eu credeam ca o mama il creste spre lucruri marete…

 80. Iulie 7, 2008 la 02:33
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Ohooo! Zoso is at it again! Watch out, his punchline is “interspectacular, fantabulous, it blows your socks off, it’s one of those things where machine versus man, man versus woman, woman versus your mother. It’s… instupicuous.”.

  Zoso’s Fantabulous Punchline Extravaganza.

 81. Iulie 7, 2008 la 02:36
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  He’s the only blogger that wants the link to his posts erased, but keeps his link under his nickname, when posting a comment.

 82. Iulie 7, 2008 la 07:50
  link permanent
  mirmen zice ca:

  zoso, mami, încă o dată privindu-ţi marea vizibilitate văd nimic dar, orş’cît p’aci cel puţin, toate platitudinile, clişeele şi steriotipiile pe care insişti să le produci le vom tolera cu condescendenţă :)

 83. Iulie 7, 2008 la 09:02
  link permanent
  toader zice ca:

  of of zoso droghe. parca ati fi toti alimentati cu acelasi laptic. toti aveti logica de “limbile in dosu’ meu nu sunt limbi ci aprecierea justei mele valori.” parca ati fi politicieni.

 84. Iulie 7, 2008 la 09:43
  link permanent
  arpadov zice ca:

  comun, banal, plictisitor

 85. Iulie 7, 2008 la 10:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Maghiare, tu faci brainstorming la mine-n ograda virtuală? Îţi bat Ardealu’-n moalele capului, bă!

 86. Iulie 7, 2008 la 11:31
  link permanent
  arpadov zice ca:

  Cultura ta publicitara lasa de dorit… mai citeste shi tu un ziar, mai cu telecomanda… ca mare intelectual mai esti…parca vad ca acum dupa acesta mica fisura a amicitiei noastre ma barfesti cu prietenul patapievici! injustule
  Cat despre remarca cu Ardealul… din nou comun, banal, plictisitor!
  Mai bine o incercai pe aia cu penticostalii.
  Da-mi voie sa reformulez: Capul Maghiarul bate un brainstorming moale in ograda virtuala numita Ardeal, ba!

 87. Iulie 7, 2008 la 11:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, tu ar tre’i să începi să fii creativ cu capul tău, nu capul altora, apropo de capete seci. Că dacă citezi din alţii nu înseamnă c-ai gândit tu ceva… Imbecile!

 88. Iulie 7, 2008 la 12:00
  link permanent
  arpadov zice ca:

  Acesti hanseli si greteli si masinile lor zburatoare!

  De ce n-as putea fi creativ cu capul tau, citeste-ti fisa postului!

  Despre partea cu imbecilul insa jegu’ sa ma ierti, dar acum cu adjective jignitoare ma resfeti!

  sugi!

 89. Iulie 7, 2008 la 12:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine. Acum pune-n pagină, iar EU îţi dau BT, dacă vreau! Iar BT nu, nu e Banca Transilvania, incompetente.

 90. Iulie 7, 2008 la 13:23
  link permanent
  arpadov zice ca:

  De cand pentru ideile creative se da BT? (de unde vine B-ul ai T-ul?)

  Am vazut in wekend filmul Toate panzele sus! , foate interesant in comparatie cu dinamica jignirilor tale!

 91. Iulie 7, 2008 la 13:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu ştii că mă ai pe messenger, nu?

 92. Iulie 7, 2008 la 13:48
  link permanent
  arpadov zice ca:

  Incercam si eu sa scot ceva din toata treaba asta comuna, banala si plictisitoare! dar vad ca nu prea ai chef.

 93. Iulie 7, 2008 la 14:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai, mai, eu credeam ca numai prin miticie fierbe asfaltul ! Si pe la voi e lipsa de umbra ?

 94. Iulie 7, 2008 la 14:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Arpadov e din miticie, miticul, la Erdely e cu aer condiţionat.

 95. Iulie 7, 2008 la 14:54
  link permanent
  toader zice ca:

  ei creiaza nu lucriaza. asta ie lozinca vitrinii.

 96. Iulie 7, 2008 la 15:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ şi Arpadov e din Vitrină, da’ Bucales.

 97. Iulie 7, 2008 la 15:40
  link permanent
  arpadov zice ca:

  Nici tu nu-ai fost atent la ultima sedinta! vitrina e numai una! Iar idiotul numai unul, adica eu!
  Nu credeam ca daca vine toader si injura vitrina, tu vei fi de-acord! merci toadere, am mai aflat ceva plictisitor.

  Te-ai pierdut, faci aliante, demagogice… un fel de puiut de basescu?

 98. Iulie 7, 2008 la 15:56
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ce se aude, mey, a venit Vitrina la Bucale ? Post de badigard au, ca eu n-am (job n-am) ? Ceva de dat cu matura, de stins lumina seara, sofer la patroana, ni`ica ? Copiraiter d`ala de esti tu, merge ? Sef peste bloggerii intre 43 si 43 de ani ? Hai mey, nu se poate sa n-aiba ei nevoie de o bijuterie ca mine, am idei de-mi bubuie mintea, zici ca am dat in mintea copiilor (ceea ce ar putea fi adevarat). Sa nu-mi zici mie Marian S. daca nu te tin numai pe zacusca daca pui o vorba buna. Si csolent o sa invat sa fac, sa stii !!!

 99. Iulie 7, 2008 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-a-ngiureat, dagă. (Arpadov exte art. Artpadov.) Apropo, 99. Marian S. – you put the S in CREATIVITY.

 100. Iulie 7, 2008 la 16:15
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Da io n-am glumit deloc mey… vrei sa ma faci sa pling ?

 101. Iulie 7, 2008 la 16:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-ai glumit tu, da’ io-am râs! Hăhăhăh!

 102. Iulie 7, 2008 la 16:43
  link permanent
  toader zice ca:

  pai sa nu dai dreptate lui zoso

 103. Iulie 7, 2008 la 16:43
  link permanent
  toader zice ca:

  ?

 104. Iulie 7, 2008 la 17:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, întrebai. :P

 105. Iulie 7, 2008 la 18:06
  link permanent
  toader zice ca:

  nu, voiam sa zîc ca you put the “?” in the creativity. adica “ce o fi vrândã cu reclama aia?”

 106. Iulie 7, 2008 la 20:20
  link permanent
  matrakuka zice ca:

  deci, tolomacule. retrag toate magariile pe care le-am spus despre Crainic intr-un comentariu de care ma dezic, ma dezic, ma dezic :D si-mi fac autocritica la modul cel mai autogen.

  tipul e fantastic! sper sa te tii de capul lui sa mai cânte ( si sa te mai lase sa-l filmezi) , sa-l vada si ochii nostri de groupies ce suntem si ne aflam pe terra si antiterra.

 107. Iulie 7, 2008 la 23:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm… văd că e ocupat. Mai vin şi mâine.

 108. Iulie 7, 2008 la 23:25
  link permanent
  toader zice ca:

  1. baiatul calin isi face ochii cu negru sau ii natural?
  2. baiatul calin este vegetarian? (daca da… te-a pus dracu’ sa il faci cunoscut don’soarei … cat ii fi tu de pufos)

 109. Iulie 8, 2008 la 04:41
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Cât e ceasul!!!!

 110. Iulie 8, 2008 la 06:12
  link permanent
  lurker-ul fidel zice ca:

  zoso takes himself too seriously, pe cind darius deloc. de asta-s si lurker fidel. blog on, darius.

 111. Iulie 8, 2008 la 07:59
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ toader: da, maestre, chiar asa: “ce o fi vrândã cu reclama aia?”
  Nu e reclama, mon cher. Am citit si eu pe un site de business ca se extind oamenii astia si m-am gindit:
  1. Daca Darius e mare boss pe acolo poate pune o pila si pentru mine – badi`n`gard sau sofer, am zis.
  2. Daca nu este atunci il iau la mine in gazda, sa nu mai stea la zoso ca uite cum le ies vorbe, vezi ?
  (Ca doar nici nu ma gindesc ca vor sa deschida birou la Bucuresti fara Darius).
  Acuma de, am facut si eu ca in povestea “Petrica si lupul“ de nu ma mai crede nimeni ca uneori vorbesc si serios. Concurs cu premiu o bere: acum vorbesc serios sau nu ?

 112. Iulie 8, 2008 la 13:49
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Agăţa-m-aş şi n-am cui…
  3 Iulie 2008
  “Aşa că a plecat, deci, domniţa în cauză. A plecat până la doamna mă-sa acasă şi m-a părăsit. Nu, dragă, nu de tot, vine înapoi în week-end, nu vă panicaţi, că mai avem aici articole de scris, nu dispare ea după cum i se năzăreşte. “

  Si azi e 8, s-a dus naibii de weekend, s-au consumat si momentele placute ale revederii… si nimica ???

 113. Iulie 8, 2008 la 13:57
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, dar pune si tu un banner ceva draga. un banner la taitei bunaora.

 114. Iulie 8, 2008 la 14:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să vie Jeg nou, răbdăriche, dragelor…

 115. Iulie 8, 2008 la 15:46
  link permanent

  Sfaturi de la un mosh (pana nu este prea tarziu) -> 1. nu va insurati cu fete de la tzara; 2. insurati-va cu fete singure la parinti; 3. ideal ar fi sa fie singure pe lume. Casa de piatra !

 116. Iulie 8, 2008 la 15:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă te prinde baba… :P

 117. Iulie 8, 2008 la 16:19
  link permanent

  ;) Ssssssssst !

 118. Iulie 8, 2008 la 16:20
  link permanent
  keshishian zice ca:

  Nu spune…iar dai in noi cu noua ta cucerire blond-satena care sta vara la Teius, la “babaci”. Te vedeam mai emancipat, trecut prin tari straine. Dar nu cobesc, astept sa vad ce pregatesti. Poate ceva despre ce urla ea in pauze….Hmmm.

 119. Iulie 8, 2008 la 16:34
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Mai moshule FuckYou: de ce sa nu fie de la tara ? Ca si eu sunt mosh si uite acum imi pare rau ca n-am luat una de la tara. Indiferent cita avere avea in mod sigur aveam macar o vaca. Pai nu ?

 120. Iulie 8, 2008 la 16:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Haoleu, Crişene, c-a venit fătuca înapoi a doua zi după Jegu’ ăsta, care se-mpute. Doar fiindcă n-am scris, nu se înseamnă că nu s-a şi întâmplat, ştiu, deşi aşa pare.

 121. Iulie 8, 2008 la 16:45
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Păi ce are bre dacă-i de la ţară? Ce, Teiuşu’i la ţară domle? Etete la ei, urbanizaţii.. :) Să ştiţi că fetele de la ţară sunt cu bun simţ. :)

 122. Iulie 8, 2008 la 16:47
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Aha. Deci s-a intimplat. Deci i-a cheltuit pe toti si s-a intors. Oare de ce mi se pare cunoscut filmul asta, unde l-am mai vazut, unde l-am mai vazut, unde…

 123. Iulie 8, 2008 la 16:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai, la Bucale se petrece o minune. Mai sa nu cred ce vad. S-a asezat un nor mare si bate vintul, cre` ca se pregateste de una mica furtuna. Da-o, Doamne, ca de Sfintul ILIE ca pina acum o ora credeam ca mor. Si apoi se mai spala si strada mea ca don` primarele nostru de sector s-a luat cu politica si a cam uitat de noi.
  Acuma pot sa ies si eu din acest birlog, adio comentarii pina diseara. La sub 30 de grade bucurestenii deja simt frigul si isi cauta geaca.

 124. Iulie 8, 2008 la 17:17
  link permanent
  keshishian zice ca:

  a, fusese sa ia niste oua de tara. inteleg… astept sa “vaz” ce fuse si nu se spuse…

 125. Iulie 17, 2008 la 16:14
  link permanent
  moimeme zice ca:

  Jegstere, tine-i o lectie menestrelului iscusit despre mersul pietonal pe trotuar, ca era sa ti-l calc :) ) cu vehiculul din dotare (bicicleta) pe carosabil, azi-dimineata, si-apoi cine-i mai canta serenade Siei!?

 126. Iulie 17, 2008 la 16:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a notat. Deşi, prin contract, n-are voie o grămadă de lucruri, ca fotbaliştii, să nu-i puie în pericol talentul ce-mi face mie atât de bine.

 127. August 4, 2008 la 09:12
  link permanent
  joe zice ca:

  genial tipul la chitara

 128. August 4, 2008 la 09:13
  link permanent
  joe zice ca:

  rectific: tipul virgula la la la…nu, tipul virgula si inca un semn de punctuatie la chitara

 129. August 20, 2008 la 10:59
  link permanent
  designeru zice ca:

  fain atm la vitrina

 130. August 20, 2008 la 11:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce fain?

 131. Februarie 24, 2013 la 00:37
  link permanent

  Hi would you mind stating which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 132. Aprilie 26, 2014 la 07:10
  link permanent

  its excellent as your other posts : D, thanks for posting .

un trackback

 1. [...] ce iubim femeile. Pentru că Darius şi-a obligat un coleg să-i cînte o serenadă Siei, şi acesta a cedat sub asediul despotic al dariusului (”Cîîîîntăăăăăăăă!!! [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)