Darius Hero

Pârlea cel voinic și muierile de aur…

P

Dacian și-a rupt recent periuța de dinți. În gură. A doua oară. Pe care, neputându-o lipi îndărăt cu super-glue, s-a gândit să și-o lege de degetul arătător, cu bandă elastică pentru birou
(deoarece “se duce printre firele periei”).

Bun. Revenind cu lămuriri la un articol anterior…

Precum v-am informat, cu ocazia anului acesta și unei ultime părți a celui trecut, m-am îndrăgostit de o chelneriță. Aleg timpul verbal perfectul compus, din motive evidente – anume căci toată tărășenia este la trecut. Fiindcă acum mi-am reîmprospătat sentimentele, de data asta față de o banală fată dintr-un birt. Ea nu ocupă o funcție de conducere în unitatea respectivă, cum era cazul precedentei, și nu servește pe nimeni, ci doar stă acolo, locului, ocazional utilizând toaleta. Este o consumatoare de divertisment, ca restul lumii ce merge-n birt nu ca să ia bani, ci ca să dea. Și anunț pe această cale că voi continua să mă îndrăgostesc de fete, până când una dintre ele va fi de acord cu acest fapt.

Înțeleg, e foarte greu pentru o domnișoară de caracter să-l accepte pe ultimul ciudat, după o serie lungă și obositoare de ciudați, doar fiindcă nu pleacă (de unde și “ultimul” ciudat), iar fetii îi e frică să meargă acasă, până nu se vede scăpată de el, cel din urmă ciudat – “din urmă” având acum sens spațial, de urmărie… dar am realizat că, dacă-i foarte, foarte devreme dimineața, aproape oricine are o șansă.

***

Pentru cei dintre voi care vă dați de ceasul morții – tăind, în calendarul de la serviciul la care trebuie să lucrați, fiecare zi ce trece în care nu scriu – sunteți niște inconștienți. Fiindcă nu realizați că trecem printr-o perioadă care se prezintă cu o multitudine de examene de picat, o grămadă de stat târziu în noapte pe Youtube, în privința asta, și mult-mult întârziat la serviciu din această cauză.

***

Singura satisfacție ce-o am din penultima mea sesiune (cu ajutorul bunului Dumnejeg) e că pot trimite profesorului de MASS-MEDIA și provocările UE o arhivă format .zip cu numele MMUE. Punct zip, desigur. “N-am găsit altă rimă”. Și cu dezamăgire am aflat că perioada mea debutează cu un oral, care nu este nici măcar sex și, chiar dacă ar fi, este tot cu un profesor de sex masculin.

***

Și ce-mi place mie la evoluția societății, apropo de 2girls1cup, site căruia nu-i pun adresa pentru protecția posterității, e că de fiecare dacă când primesc un link de la cineva, din ăla nesigur pentru un mediu normal de lucru, spre un film care la început pare să fie “doar porno”, deja-s dezamăgit de această informare online, dacă nu i se cacă-n gură unul dintre personaje celuilalt, aia-i bagă degetele primeia pe gât, să vomeze, toarnă tot în cornete de înghețată, mănâncă și alte socoteli cu care ne-a obișnuit vastul Internet viral.

***

SanzianaCuRahatsiRomLaGura

***

Fiindcă n-aveam cum băga în context faptul că Vera vrea musai poza cu șapca lui Vlad valorificată și, de asemenea, pentru că am serioase dezbateri lăuntrice legate de problema lenii crase…

DariusNotShavingCream

68 comentarii

 • ioana, relax, nu-l speria pe valeriu că-i de pe la noi, copchil impresionabil şi el…:)

 • “Pârlea cel voinic” pare posesor de pulpe americane, acel pui de găină cât struţul de Crevedia. “Muierile de aur” sunt poate cele care-i jumulesc, dându-le din când în când la pârlaşii grăsulii câte un palm d’or peste târtiţa grasă. Probabil de aia media uniunii europene are mai multe sertăraşe, dacă nu ca la poştă, măcar ca la fişetul de bibliotecă, acolo unde se freacă una de alta fişa lui “Gabriel Andreescu – Extremismul de dreapta în România” de fişa lui “Gabriel Garcia Marquez – Aventura lui Miguel Littin” pe criteriul că încep amândouă cu G (fără nici o legătură cu punctul G, cu totul alt sertar).
  Părerea mea este că ar trebui să ai o prietenă care să-ţi gătească, să nu te mai duci pe la chelneriţe. Ştii cum zice cântecul:
  Erai hotarata sa ajungi la orice casting
  Ai fi facut orice pentru a obtine un rol
  Erai cu scenaristul la o cafea in Mall
  Ajunsa pe la Buftea ai fost remarcata
  Dar tu vroiai mai mult, o cariera adevarata.

  Sunt absolut bulversat. Cum 2 girls, 1 cup… pai nu e 1 girl 2 cup… desigur, depinde şi mărimea, A, B, C, sau, de ce nu D… dar eu aşa ştiam, în principiu, 1 girl, 2 cup. Doamne fereşte de 2 fete, fiecare cu un sfert de sutien. Doar nu suntem în Alien.

 • În opoziţie cu “n-am găsit”?… Eu ştiu cu “n-am găsit”.

  În altă ordine de idei, mie-mi place cum încearcă Bibliotecaru’ mereu să conchidă cu ceva on-topic, să dea un pic de nobleţe postului. 😀 Dragul de el.

 • asta, gr*a*oza, la 3 noapte trimiti mesaj ca nu mai vi? ca si cum i-ai spune unui om racit ca e racit! da apreciez totusi ca te-ai ostenit sa trimiti totusi acel mesaj, cred cate plictiseai rau… oricum, orice scz mi-ai baga nu te cred, is curios totusi sa vad cu ce scuza vi… hai sa te vad!

 • da e buna, oricum nu stiu ce am fi rezolvat da mno am vrut sa fiu domn cu tine…

 • 1
 • 2
De Darius Groza

Sociale