Darius Hero

Pârlea cel voinic și muierile de aur…

P

Dacian și-a rupt recent periuța de dinți. În gură. A doua oară. Pe care, neputându-o lipi îndărăt cu super-glue, s-a gândit să și-o lege de degetul arătător, cu bandă elastică pentru birou
(deoarece “se duce printre firele periei”).

Bun. Revenind cu lămuriri la un articol anterior…

Precum v-am informat, cu ocazia anului acesta și unei ultime părți a celui trecut, m-am îndrăgostit de o chelneriță. Aleg timpul verbal perfectul compus, din motive evidente – anume căci toată tărășenia este la trecut. Fiindcă acum mi-am reîmprospătat sentimentele, de data asta față de o banală fată dintr-un birt. Ea nu ocupă o funcție de conducere în unitatea respectivă, cum era cazul precedentei, și nu servește pe nimeni, ci doar stă acolo, locului, ocazional utilizând toaleta. Este o consumatoare de divertisment, ca restul lumii ce merge-n birt nu ca să ia bani, ci ca să dea. Și anunț pe această cale că voi continua să mă îndrăgostesc de fete, până când una dintre ele va fi de acord cu acest fapt.

Înțeleg, e foarte greu pentru o domnișoară de caracter să-l accepte pe ultimul ciudat, după o serie lungă și obositoare de ciudați, doar fiindcă nu pleacă (de unde și “ultimul” ciudat), iar fetii îi e frică să meargă acasă, până nu se vede scăpată de el, cel din urmă ciudat – “din urmă” având acum sens spațial, de urmărie… dar am realizat că, dacă-i foarte, foarte devreme dimineața, aproape oricine are o șansă.

***

Pentru cei dintre voi care vă dați de ceasul morții – tăind, în calendarul de la serviciul la care trebuie să lucrați, fiecare zi ce trece în care nu scriu – sunteți niște inconștienți. Fiindcă nu realizați că trecem printr-o perioadă care se prezintă cu o multitudine de examene de picat, o grămadă de stat târziu în noapte pe Youtube, în privința asta, și mult-mult întârziat la serviciu din această cauză.

***

Singura satisfacție ce-o am din penultima mea sesiune (cu ajutorul bunului Dumnejeg) e că pot trimite profesorului de MASS-MEDIA și provocările UE o arhivă format .zip cu numele MMUE. Punct zip, desigur. “N-am găsit altă rimă”. Și cu dezamăgire am aflat că perioada mea debutează cu un oral, care nu este nici măcar sex și, chiar dacă ar fi, este tot cu un profesor de sex masculin.

***

Și ce-mi place mie la evoluția societății, apropo de 2girls1cup, site căruia nu-i pun adresa pentru protecția posterității, e că de fiecare dacă când primesc un link de la cineva, din ăla nesigur pentru un mediu normal de lucru, spre un film care la început pare să fie “doar porno”, deja-s dezamăgit de această informare online, dacă nu i se cacă-n gură unul dintre personaje celuilalt, aia-i bagă degetele primeia pe gât, să vomeze, toarnă tot în cornete de înghețată, mănâncă și alte socoteli cu care ne-a obișnuit vastul Internet viral.

***

SanzianaCuRahatsiRomLaGura

***

Fiindcă n-aveam cum băga în context faptul că Vera vrea musai poza cu șapca lui Vlad valorificată și, de asemenea, pentru că am serioase dezbateri lăuntrice legate de problema lenii crase…

DariusNotShavingCream

68 comentarii

 • Io zic sa incerci alta pozitie (cu sapca si barba) si sa pozezi in fiul/nepotul/urmasul lui Che guevara. Multi inocenti vor crede….

 • Ma, daca nu era cu gatitul asta, ti-as fi lasat un comentariu inteligent. Dar asa, nu poc. Pot doar spune ca daca e ospatarita cu siguranta gateste si bine. Si, da, nu da sapca.

 • ma intreaba jupineasa daca ai primit cartea, acu are ea o grija…
  doi la mina, dau comanda pentru niste notshaving cream, cred ca un tub pe luna imi ajunge, baga o duzina.

 • draga Vera, nu ii mai baga gargauni in capu’ ala care stie putine si fixe ca imi e frica sa mai apar cu shapca aia la lucru. Deunazi, de exemplu, dau sa merg la baie inainte sa plec spre casa (nu ca ar fi departe si nu as mai putea tine dar era tare frig afara si atunci devii mai expus senzatiei de..). Cand ies (dupa 48 de secunde fix) Darius impreuna cu shapca si cu Arpi fugisera (grabit si pe ascuns dupa cum mi-a spus colega Cami). Nici nu vreau sa amintesc de forma capului lasat fara shapca ori de gerul de afara. Azi dimineata a trebuit sa descind in apartamentul lui Darius la ora la care nu isi bagase inca macul in geanta sa imi recapat nenorocita de shapca.

 • mda, sa zicem ca am exagerat cu exactitatea, insa stiu ca nu aveai macu scos din priza si deobicei iti ia cam 30 de secunde sa rasucesti cablurile alea si inca vreo 10 sa il bagi in geanta. restu de 8 secunde cred ca ai intarziat din cauza lu’ arpi…

 • Vlad, atunci sper sa-si ceara scuze ca te-a facut sa mergi cu capul dezgolit in ger. Ii sugerez in ast caz sa faca bine sa nu ti-o mai ia. Ar putea sa-si cumpere si el o sapca.

 • Uof, invazie de Ioane p-aici. Pana acu’ am numarat 3: Alta Ioana, Ioana cu camesa si suprasemnata poliglota. Daca ai propuneri de diferentiere, ascult cu interes.

 • Io scriam mai demult că mi-e mai comod să le zic la tăte fetele Ioana. Aşe că-mi convine dacă ele, din proprie iniţiativă, vin selectate natural.

 • Io mă înţeleg pe mine cu însumi. Apăi ciurda de Ioane… să se descurce. Se ştiu fiecare pe sine, iar pentru mine nu e relevantă vreo diferenţiere.

 • Ideea era ca nu esti singur p-aici, da’ cum doresti… 🙂 Si ce zici de-o valorificare a fetei tale fara barba? Hai ca poti!

 • Acuma mi-am dat seama că am zis, referitor la bărbierit, “problema lenii crase”. Vroiam să zic “bucuria şi desfătarea lenii crase”. Şi nu “dezbateri lăuntrice”, că “satisfacţii intime”.

 • Dupa ce incasezi bani de reclama pt poza mirifica imi platesti si mie internetu, nu de alta da impozitu si TVA l-am platit dupa acei bani, apropo era sa nu te recunosc in poza, te astept cu drag al tau provider de internet.

 • Bun, nu mai recunosti asta ultima, deci ramane cum am stabilit 😀 Si cu poza, nu doar vorbe. (Nu ca) n-as avea incredere…

 • Ma inteleg pe mine cu insami, am auzit eu zicandu-se prin targ… Si tu la fel, asa ca prefa-te -fara barba 😀

 • sertare… da, multe ioana, cu cat mai mult cu atat mai bine! a…nu pot sa-mi dau cu parerea de pamant in ceea ce priveste sexualitatea ( :)))) cica aia avea ) ta. da intre 04 si 07 e cel mai propice moment pt a ataca domnisoarele care vin sprijine scaunele din birturi. testat – dermatologic. apropo daca esti la cj sambata asta te sun sa iesim la un *re*cunostinta dupa care la un suc?

 • Baiii, tu, Ioana, da’ ce-are daca esht de la tzara, femee? Ce, la tzara nu sunt oameni? Ratzeai dracu de intelectuali. Vesnicia s-a nascut la sat, ba hahalerelor, ‘va rasa-n cur!

 • Corectie: am zis daca esti “IN the countryside” adica la momentul respectiv si anume cand nu esti “in town” caci oamenii, ei toti, multi si egali nu sunt ubicui! Daca ziceam “from” mai aveati o sansa, da’ asa… 😀

 • Adevar graiesc ca-ti sunt fidel cititor si reusesti, citeodata, sa ma faci sa rid pana pling. Adesea doar pling. Azi ai reusit sa ma faci sa rid, atit prin ceea ce ai scris cit si prin cele doua poze. Esti o pasare maiastra, brava.

 • locatare….tu cred ca-l confunzi cu rowan atkinson pe darius gro*A*za!
  fara suparare dariuse, da fiecare cu locu lui in banaca….4 de la geam nu era nici un sertar…firar al drec de sertare nenorocite! …

 • apoi decat nevertebrat mai bine om cu coloana vertebrala dreapta, integra…si alea alea..:P

 • Tu faci live blogging la tri zile distanţă… Dac-ai fi redactor la Monitoru’ Oficial, ar ieşi legile din vigoare până să le publici tu.

 • :)) blogarasii cei viteji: oldboiul arhi, dilematicul dece, divul viselor urite si steaua calauzitoare, ce mai… zo…rii blogosferei au pus-o de-un club obssesion…harnicuti, mai matura la repezeala sub covor si cite un comentariu 😛

 • Bai Valerica, vezi sa nu te-neci! Desi, lasa, mama imbecililor e mereu gravida, cum bine zice un intelept…

 • 1
 • 2
De Darius Groza

Sociale