Viaţa mea sexuală a ajuns la un asemenea standard, încât aş putea s-o declar moarte sexuală

sari la comentarii

De vreo câteva zile încoace, să zicem 30, mi-a căzut cu tronc o tânără domnişoară senzaţională, care lucrează în domeniul alimentar direct cu clienţii, recte este chelneriţă.

Şi în urma unui proces amplu de cucerire, în care am antrenat mai mulţi cunoscuţi, încep să cred tot mai mult că fetişcana este extrem de convinsă că sunt în marea mea majoritate homosexual convins şi practicant. Am confruntat această înfiorătoare probabilitate cu opinia colegului meu de încredere, Vlad, care are şapcă şi care m-a asigurat că mă înşel, deoarece, deşi stimabila ne-a văzut mai mult împreună decât separat, el mai vine uneori şi fără mine. Cu Marius.

Grijile mele au sporit – care-i cuvântul? – exponenţial, când am rememorat cum preţioasa domnişoară m-a pseudo-invitat la revelion cu ea… şi prietenul ei. Acum nu-mi explic de ce atunci nu mi s-a părut ciudat. Acum, că am vorbit tot ce se putea despre iubitul ei, repet – aspect care până în momentul de faţă nu mi-a trezit vreo suspiciune aparte.

***

Mereu m-a frământat, dar acum îmi iau inima-n dinţi şi propun să folosim pluralul pronumelui feminin – în loc de voivouă, obţinut din “voi două”. Iar, precum la masculin dativul este lor, la feminim să fie vouăle. Fără să ţinem cont că unul e la o persoană şi celălalt la altele.

***

Şi, apropo de oameni ciudaţi, prietenul meu, Ciprian, pocăitul, care n-are şapcă (cum are, de pildă, Vlad, care, la rândul lui, e drept că nu-i nici el pocăit), este într-atât de de treabă, încât ar fi în stare să ne găzduiască pe mine şi iubita lui, la el în apartament, cu orice ocazie, în timp ce noi îl înşelăm, şi să doarmă pe canapea, iar dimineaţa să ne facă mâncare în linşite, ca să nu ne trezească. Această povestire nu s-a întâmplat, ci e doar o expunere ipotetică cu privire la Ciprian.

Iar acum aflaţi că seria de week-enduri în care maică-mea vine degeaba la Cluj, cu pretextul că urmează cursuri la IDD, se prelungeşte cu acest sfârşit de săptămână curent, în care, da, aţi ghicit, Mirmen m-a vizitat din nou pentru trei zile succesive, fără să plece între ele.

Ea eşuează prin definiţie în ţelul orgolios, pe care şi l-a întipărit bine în minte, acela de a termina studii universitare, fiindcă nici măcar de o facultate la distanţă nu se ştie ţine departe, anulându-i astfel însăşi caracteristica primordială. Căci pentru acei oameni care chiar vor cursuri facultative s-a făcut această tipologie separată şi ea nici atât nu izbândeşte.

Şi vorbeam cu o amică pe net despre această evoluţie îngrijorătoare a părinţilor noştri, către înapoi în copii, când mi-am dat seama că măcar cu un lucru mă pot lăuda şi eu: a mea e în faţă rău. Dacă mama prietenei abia reuşea să buchisească tainele siturilor matrimoniale, maică-mea descoperise deja Trilulilu şi filmele cu pisici. Totuşi, cu părere de rău, adaug că a şi atins pragul suprem al dezvoltării sale online, luând în considerare că filmele cu pisici de pe Internet nu se termină.

Şi, pentru ăia dintre voi, de nu mai ştiţi cum să vă extaziaţi căci ce tare-i maică-mea şi de căcat sunt eu, cam prin asta trec eu week-end de week-end, când ar trebui să fac un sex cu câte-o domnişoară de caracter, în intimitatea apartamentului, o beţie, un ceva, ca orice om zdravăn la cap.

***

AlcoolCasnic

***

BannerVictorKapra

16 comentarii

zi si tu ceva
 1. Ianuarie 18, 2008 la 16:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu nici o Miă.

 2. Ianuarie 18, 2008 la 16:56
  link permanent
  manole zice ca:

  si nici nu-ti facem cunostinta, asa ca fa bine si scrie ceva!

 3. Ianuarie 18, 2008 la 21:12
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ahahahaha. Că nu poci zice altfel.

 4. Ianuarie 18, 2008 la 23:28
  link permanent
  manole zice ca:

  nici nu ti-am cerut sa zici, am cerut sa scrii! 🙂

 5. Ianuarie 19, 2008 la 01:19
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bine, atunci, să “scriu”, că l-am redactat, de fapt, râsul. Bine notat.

  Cât despre grija voastră măreaţă – da; în curând, dgeguri noi, frumoase şi cu surprize.

 6. Ianuarie 19, 2008 la 09:07
  link permanent
  Mana zice ca:

  Dar voi ce-l tot bateţi la cap pe bietul om? Răbdărică nu ştiţi să aveţi? Că doar nu e – încă – vremea de jeg proaspăt! Iar n-aţi fost atenţi şi n-aţi priceput noua regulă de pe-aici?! Trebuie să vă luminez eu ce-i cu şirul de numere pe care l-a iniţiat?! (Sau nici măcar abundenţa de articole de anul ăsta nu v-a sărit în ochi?!) Bine, bine… 3, 6, 12 (ianuarie)… Regula este dublarea lui “n”. Aşa obţine data în care publică. Vedeţi că-i simplu? Deci, următoarea dată e 24 ianuarie. În curând, adică. Exact cum spune! Apoi, logic, urmează 48 ianuarie. Privind în ansamblu (om al muncii, student pe lângă sesiune, ocupat ş.a.), eu zic că, de fapt, în punctul ăsta vrea să ne ducă. Doar nu credeaţi că se pot aduna peste noapte 1000 de comentarii!

 7. Ianuarie 19, 2008 la 11:47
  link permanent
  manole zice ca:

  mana: crezi ca darius vrea sa renunte la blog? in ritmul asta, mai scrie prin februarie apoi de pasti, de craciun si-apoi la anu’! 🙂

 8. Ianuarie 19, 2008 la 13:43
  link permanent
  Mondial zice ca:

  scrii lung , textele tale ma plictisesc ,nimic util …ultima mea vizita. ciao

 9. Ianuarie 19, 2008 la 14:27
  link permanent
  mirmen zice ca:

  vaaai da’ te rog io, mondial dragă-sigur-lasa-l pe plicticos cu textele lui şi revin-o p’aci cu noutăţi palpitante despre obiecte sanitare colectia pearl,saval,solitar;armături colecţia gothic,metic,genic,nautic că io de cînd zic că-i cazu’ să reutilăm site-ul şi unde mai pui opţiunea wellness în căzi,cădiţe 8-> ăsta da aport novator pentru utilizatori…mai vino seara pe la noi,dragă…

 10. Ianuarie 19, 2008 la 21:25
  link permanent
  manole zice ca:

  mirmen: super!

 11. Ianuarie 19, 2008 la 21:43
  link permanent
  mirmen zice ca:

  mno, mai puţin o anumită “-” care, la dugheana da matriale de construcţii, fie ea şi de renume mondial, nu se observă, sper, aşa, printre colecţiile de sezon 😀

 12. Ianuarie 20, 2008 la 01:07
  link permanent
  ioana zice ca:

  Cu multa truda ajung la jeg si ce-mi vad ochisorii? Manole, te bucuri de raul altora? 😛 Mai bine du-te vreo 4 etaje mai sus si da-i delete, sa nu cumva sa tenteze…
  Mana, nu crezi ca am demonstrat pana acum ca avem destula rabdarica? Nu asta ziceam mai sus? Asteptam pan’ o fi ceasu’ bun (sau ziua). Si-n timpu’ asta avem ce face ca doar mai sunt 889 comentarii de postat 😀

 13. Mai 11, 2012 la 00:57
  link permanent
  Rocky Boamah zice ca:

  I conceive this site has some very excellent info for everyone : D.

 14. Mai 11, 2012 la 01:04
  link permanent
  21 kwietnia zice ca:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 15. Iunie 6, 2012 la 19:56
  link permanent
  chat zice ca:

  HEELo SFAM!
  first, sorry my baby english..

  thanks for writing back to me,,about DVD KURUIZAKI THANDERROAD,
  it will be out 25/june. its first DVD for it.
  I am not sure there are english subtitle or not,,
  but i informe you if i found it.

  many people said KURUIZAKi TAHNDER ROAD is SOGO ISHIIs best movie! i bet it! i also love this movie best! its made by 1979 maybe.. but the movie story like 1986,,
  so its like near future sci-fi. i think TSUKAMOTO and SHOUJIN FUKUI are ex second or third directer in sogo ishi movie.
  ive forgot which one they help. oh,,i have to said i also do you remenber TETSUOs first thrash scene? like high speed and sunrize down etc.. its SHOJIN take that part of film in TETSUO movie.
  shojin really love that technic when he shootong film earier.

  this web page really cool! great! talk to you later!

 16. Iunie 2, 2015 la 00:38
  link permanent
  dabecizle zice ca:

  Darius: Atunci cum poti sa-i masori standardele? Si mai mult, sa o declari in vreun fel? Sau zici ca ea insasi e moarte?

un trackback

 1. de la Alambicat pe Septembrie 10, 2009 la 11:03

  […] Asta ca sa-l citez pe JEG. […]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)