Darius Hero

Viața mea sexuală a ajuns la un asemenea standard, încât aș putea s-o declar moarte sexuală

V

De vreo câteva zile încoace, să zicem 30, mi-a căzut cu tronc o tânără domnișoară senzațională, care lucrează în domeniul alimentar direct cu clienții, recte este chelneriță.

Și în urma unui proces amplu de cucerire, în care am antrenat mai mulți cunoscuți, încep să cred tot mai mult că fetișcana este extrem de convinsă că sunt în marea mea majoritate homosexual convins și practicant. Am confruntat această înfiorătoare probabilitate cu opinia colegului meu de încredere, Vlad, care are șapcă și care m-a asigurat că mă înșel, deoarece, deși stimabila ne-a văzut mai mult împreună decât separat, el mai vine uneori și fără mine. Cu Marius.

Grijile mele au sporit – care-i cuvântul? – exponențial, când am rememorat cum prețioasa domnișoară m-a pseudo-invitat la revelion cu ea… și prietenul ei. Acum nu-mi explic de ce atunci nu mi s-a părut ciudat. Acum, că am vorbit tot ce se putea despre iubitul ei, repet – aspect care până în momentul de față nu mi-a trezit vreo suspiciune aparte.

***

Mereu m-a frământat, dar acum îmi iau inima-n dinți și propun să folosim pluralul pronumelui feminin – în loc de voivouă, obținut din “voi două”. Iar, precum la masculin dativul este lor, la feminim să fie vouăle. Fără să ținem cont că unul e la o persoană și celălalt la altele.

***

Și, apropo de oameni ciudați, prietenul meu, Ciprian, pocăitul, care n-are șapcă (cum are, de pildă, Vlad, care, la rândul lui, e drept că nu-i nici el pocăit), este într-atât de de treabă, încât ar fi în stare să ne găzduiască pe mine și iubita lui, la el în apartament, cu orice ocazie, în timp ce noi îl înșelăm, și să doarmă pe canapea, iar dimineața să ne facă mâncare în linșite, ca să nu ne trezească. Această povestire nu s-a întâmplat, ci e doar o expunere ipotetică cu privire la Ciprian.

Iar acum aflați că seria de week-enduri în care maică-mea vine degeaba la Cluj, cu pretextul că urmează cursuri la IDD, se prelungește cu acest sfârșit de săptămână curent, în care, da, ați ghicit, Mirmen m-a vizitat din nou pentru trei zile succesive, fără să plece între ele.

Ea eșuează prin definiție în țelul orgolios, pe care și l-a întipărit bine în minte, acela de a termina studii universitare, fiindcă nici măcar de o facultate la distanță nu se știe ține departe, anulându-i astfel însăși caracteristica primordială. Căci pentru acei oameni care chiar vor cursuri facultative s-a făcut această tipologie separată și ea nici atât nu izbândește.

Și vorbeam cu o amică pe net despre această evoluție îngrijorătoare a părinților noștri, către înapoi în copii, când mi-am dat seama că măcar cu un lucru mă pot lăuda și eu: a mea e în față rău. Dacă mama prietenei abia reușea să buchisească tainele siturilor matrimoniale, maică-mea descoperise deja Trilulilu și filmele cu pisici. Totuși, cu părere de rău, adaug că a și atins pragul suprem al dezvoltării sale online, luând în considerare că filmele cu pisici de pe Internet nu se termină.

Și, pentru ăia dintre voi, de nu mai știți cum să vă extaziați căci ce tare-i maică-mea și de căcat sunt eu, cam prin asta trec eu week-end de week-end, când ar trebui să fac un sex cu câte-o domnișoară de caracter, în intimitatea apartamentului, o beție, un ceva, ca orice om zdravăn la cap.

***

AlcoolCasnic

***

BannerVictorKapra

115 comentarii

 • Bine, atunci, să “scriu”, că l-am redactat, de fapt, râsul. Bine notat.

  Cât despre grija voastră măreaţă – da; în curând, dgeguri noi, frumoase şi cu surprize.

 • Dar voi ce-l tot bateţi la cap pe bietul om? Răbdărică nu ştiţi să aveţi? Că doar nu e – încă – vremea de jeg proaspăt! Iar n-aţi fost atenţi şi n-aţi priceput noua regulă de pe-aici?! Trebuie să vă luminez eu ce-i cu şirul de numere pe care l-a iniţiat?! (Sau nici măcar abundenţa de articole de anul ăsta nu v-a sărit în ochi?!) Bine, bine… 3, 6, 12 (ianuarie)… Regula este dublarea lui “n”. Aşa obţine data în care publică. Vedeţi că-i simplu? Deci, următoarea dată e 24 ianuarie. În curând, adică. Exact cum spune! Apoi, logic, urmează 48 ianuarie. Privind în ansamblu (om al muncii, student pe lângă sesiune, ocupat ş.a.), eu zic că, de fapt, în punctul ăsta vrea să ne ducă. Doar nu credeaţi că se pot aduna peste noapte 1000 de comentarii!

 • mana: crezi ca darius vrea sa renunte la blog? in ritmul asta, mai scrie prin februarie apoi de pasti, de craciun si-apoi la anu’! 🙂

 • vaaai da’ te rog io, mondial dragă-sigur-lasa-l pe plicticos cu textele lui şi revin-o p’aci cu noutăţi palpitante despre obiecte sanitare colectia pearl,saval,solitar;armături colecţia gothic,metic,genic,nautic că io de cînd zic că-i cazu’ să reutilăm site-ul şi unde mai pui opţiunea wellness în căzi,cădiţe 8-> ăsta da aport novator pentru utilizatori…mai vino seara pe la noi,dragă…

 • mno, mai puţin o anumită “-” care, la dugheana da matriale de construcţii, fie ea şi de renume mondial, nu se observă, sper, aşa, printre colecţiile de sezon 😀

 • Cu multa truda ajung la jeg si ce-mi vad ochisorii? Manole, te bucuri de raul altora? 😛 Mai bine du-te vreo 4 etaje mai sus si da-i delete, sa nu cumva sa tenteze…
  Mana, nu crezi ca am demonstrat pana acum ca avem destula rabdarica? Nu asta ziceam mai sus? Asteptam pan’ o fi ceasu’ bun (sau ziua). Si-n timpu’ asta avem ce face ca doar mai sunt 889 comentarii de postat 😀

 • HEELo SFAM!
  first, sorry my baby english..

  thanks for writing back to me,,about DVD KURUIZAKI THANDERROAD,
  it will be out 25/june. its first DVD for it.
  I am not sure there are english subtitle or not,,
  but i informe you if i found it.

  many people said KURUIZAKi TAHNDER ROAD is SOGO ISHIIs best movie! i bet it! i also love this movie best! its made by 1979 maybe.. but the movie story like 1986,,
  so its like near future sci-fi. i think TSUKAMOTO and SHOUJIN FUKUI are ex second or third directer in sogo ishi movie.
  ive forgot which one they help. oh,,i have to said i also do you remenber TETSUOs first thrash scene? like high speed and sunrize down etc.. its SHOJIN take that part of film in TETSUO movie.
  shojin really love that technic when he shootong film earier.

  this web page really cool! great! talk to you later!

 • Darius: Atunci cum poti sa-i masori standardele? Si mai mult, sa o declari in vreun fel? Sau zici ca ea insasi e moarte?

De Darius Groza

Sociale