Darius Hero

Viața mea sexuală a ajuns la un asemenea standard, încât aș putea s-o declar moarte sexuală

V

De vreo câteva zile încoace, să zicem 30, mi-a căzut cu tronc o tânără domnișoară senzațională, care lucrează în domeniul alimentar direct cu clienții, recte este chelneriță.

Și în urma unui proces amplu de cucerire, în care am antrenat mai mulți cunoscuți, încep să cred tot mai mult că fetișcana este extrem de convinsă că sunt în marea mea majoritate homosexual convins și practicant. Am confruntat această înfiorătoare probabilitate cu opinia colegului meu de încredere, Vlad, care are șapcă și care m-a asigurat că mă înșel, deoarece, deși stimabila ne-a văzut mai mult împreună decât separat, el mai vine uneori și fără mine. Cu Marius.

Grijile mele au sporit – care-i cuvântul? – exponențial, când am rememorat cum prețioasa domnișoară m-a pseudo-invitat la revelion cu ea… și prietenul ei. Acum nu-mi explic de ce atunci nu mi s-a părut ciudat. Acum, că am vorbit tot ce se putea despre iubitul ei, repet – aspect care până în momentul de față nu mi-a trezit vreo suspiciune aparte.

***

Mereu m-a frământat, dar acum îmi iau inima-n dinți și propun să folosim pluralul pronumelui feminin – în loc de voivouă, obținut din “voi două”. Iar, precum la masculin dativul este lor, la feminim să fie vouăle. Fără să ținem cont că unul e la o persoană și celălalt la altele.

***

Și, apropo de oameni ciudați, prietenul meu, Ciprian, pocăitul, care n-are șapcă (cum are, de pildă, Vlad, care, la rândul lui, e drept că nu-i nici el pocăit), este într-atât de de treabă, încât ar fi în stare să ne găzduiască pe mine și iubita lui, la el în apartament, cu orice ocazie, în timp ce noi îl înșelăm, și să doarmă pe canapea, iar dimineața să ne facă mâncare în linșite, ca să nu ne trezească. Această povestire nu s-a întâmplat, ci e doar o expunere ipotetică cu privire la Ciprian.

Iar acum aflați că seria de week-enduri în care maică-mea vine degeaba la Cluj, cu pretextul că urmează cursuri la IDD, se prelungește cu acest sfârșit de săptămână curent, în care, da, ați ghicit, Mirmen m-a vizitat din nou pentru trei zile succesive, fără să plece între ele.

Ea eșuează prin definiție în țelul orgolios, pe care și l-a întipărit bine în minte, acela de a termina studii universitare, fiindcă nici măcar de o facultate la distanță nu se știe ține departe, anulându-i astfel însăși caracteristica primordială. Căci pentru acei oameni care chiar vor cursuri facultative s-a făcut această tipologie separată și ea nici atât nu izbândește.

Și vorbeam cu o amică pe net despre această evoluție îngrijorătoare a părinților noștri, către înapoi în copii, când mi-am dat seama că măcar cu un lucru mă pot lăuda și eu: a mea e în față rău. Dacă mama prietenei abia reușea să buchisească tainele siturilor matrimoniale, maică-mea descoperise deja Trilulilu și filmele cu pisici. Totuși, cu părere de rău, adaug că a și atins pragul suprem al dezvoltării sale online, luând în considerare că filmele cu pisici de pe Internet nu se termină.

Și, pentru ăia dintre voi, de nu mai știți cum să vă extaziați căci ce tare-i maică-mea și de căcat sunt eu, cam prin asta trec eu week-end de week-end, când ar trebui să fac un sex cu câte-o domnișoară de caracter, în intimitatea apartamentului, o beție, un ceva, ca orice om zdravăn la cap.

***

AlcoolCasnic

***

BannerVictorKapra

115 comentarii

 • Monte Cristo: Nu despre tacerea ta era vorba, ci a altora, prin care s-au aprobat si s-au recunoscut diverse 🙂 Si nu as putea fi eu cea care ti-ar ingradi libertatea de exprimare pe un domeniu pe care si eu sunt tolerata. Toti comentam si raspundem instigarilor… chiar si atunci cand tacem.

 • măi-măi…după inventar marfă proaspăt scoasă de sub tejghea…rebrănduieşti…devine periculos o doză prea mare de transfer de imagine mirmen 🙂

 • monte cristo : la box e in colturi. prima
  ghici pe cine avea monte cristo pe insula? Pe Vineri – negrisorul! acum e mai clar?
  si da, ai dreptate,nu mai ai nici o scapare!

 • maanoolee nu-nu vineri e în altă poveste, să fim atente cu informaţiile livrate tineretului că săracii oricum nici pe informaţiile media nu se pot baza pentru o cultură întemeiată 😀

 • ei si? amandoi (monte cristo si robinson crusoe) au stat pe insula? si ce daca nu era aceiasi? si nici in acelasi timp? si tu acum! vrei totul cu exactitate!!! uf! cand am scris …era asa de normal!

 • monte cristo: nu mai ghici, ca am ghicit eu inaintea ta si am tras necastigator! da’ prima si ultima tot ramane! 🙂

 • eh, la cîţi “i” le-am minimalizat eu importanţa p’aici prin văzul cipiilor, nici nu vreau să mă gîndesc :))) dragă manole 🙂

 • Mirmen, ce-a fost a fost cu i-ii, dar Manole e respectuoasa cu ei si n-aduce nici unul in plus unde nu e cazu’ 🙂

 • naucit si aproape sufocat, dantes avu totusi destula prezenta de spirit ca sa-si opreasca respiratia. cu mana dreapta, in care tinea cutitul, gata pt orice nevoie, despica repede sacul…….acum dantes trebuia sa se orienteze. dintre toate insulele care inconjurau castelul d’if, ratonneau si pommegue erau locuite. mai ramaneau TIBOULEN si lemaire, si una si alte se gaseau la o leghe de castelul d’if……..dantes intise mana si simtii ceva tare. isi trase piciorul intins si atinse pamantul. atunci vazu ce era locul pe care il luase drept nor. la 20 de pasi inaintea lui era o ingramadire de stanci ciudate…..era insula TIBOULEN. …..asa ca sa continui, ce ai vazut tu e filmul. cartea intreaga are 6 volume de cate 151 de pagini adica 302 file fiecare. in carte nu zice nimic de vineri sau de ce spui tu acolo. filmul care cred ca l-ai vazut probabil era o versiune f scurta sau prost facuta. filmul care cat de cat respecta cartea e cu gerard depardieu si in film este vb de un slujitor pe nume zapatta, ,manole. ioana am inteles, chill. 🙂 ….ah sa nu uit…sau de fapt, nu are rost. atat.

 • 🙂 Grămătici 🙂
  Să dau nişte citate?
  🙂
  Părerea mea că invitaţia de tipul “preţioasa domnişoară m-a pseudo-invitat la revelion cu ea… şi prietenul ei” era probabil începutul unei frumoase prietenii de menaj multiplu unde prietenul râgâie bărbăteşte cu o “sticlă de berică” în faţa televizorului, iar “fetele” lesbiene fac o şcoală de menaj, căsnicie, familie, la bucătărie: cu frişcă, căpşuni şi sfârcuri întărite. Brrr, vreau poze! 🙂 La frişcă şi căpşuni, desigur.

 • sa-mi moara mie antena dupa bloc, daca voi aici aveti ce face! Nebunu’ asta mic arunca o piatra intr-o baltoaca si voi analizati cu ce afecteaza aruncarea acestei pietre in apa, planeta Jupiter!
  Na ca ama zis-o! 😛

 • zau ca ai dreptate! ai grija de antena, acum! puteai si tu sa cobesti la antena de pe blocul vecin! e valabil si pentru cazurile in care nu ai antena…pe bloc! 🙂

 • mirmen: am inteles ca ai compensat tu lipsa de la mine.
  monte cristo: da. ai dreptate. asa e. “6 volume de cate 151 de pagini adica 302 file fiecare” nu era invers?
  ne, ne, ne ca m-am uitat in dex. 🙂

 • Bag sama ca la colegu’ JEG pe blog s-a redescoperit MIRC-u’! :))
  P.S. Sper sa nu se redescopere si ASL PLS-ul, ca deja devine un fel de HI5!
  😀

 • mda…eram in graba si ofticat de greseala ta, iar acum sunt ofticatde greseala mea….este adevarat:graba strica…orice… damn it!

 • SB vine de la Sibiu? Că dacă da, prin inducţie, la noi nu-i. Şi inducţie nu ştiu ce-i, că-i de la matematică, regret.

 • auzi ma grozo…

  dupa subiectul pisicilor te mai gandesti la un subiect?

  uite, ca tot esti blogonaut greu… ce ar fi sa scrii un articol despre pupincuristii de serviciu de pe blogurile politicienilor cunoscuti. ai doua vagoane de specimene pe o gramada de bloguri (ca deh, e la moda).

  nu ma refer doar la blogurile pesedistilor (desi sunt doua exemplare de mihnea (o fi predestinat numele asta) care zici ca sunt politruci din anii ’80). exista si udrea si cretu… chiar si basescu are blog. la urma urmei daca ti se pare neetic poti sa nu comentezi unul sau altul din bloguri si nici sa dai vreun nume de “comentator”.

 • Manole, lucrurile bune se fac ori pe moment ori dupa destul timp de gandire. Aici nu cred ca se lucreaza cu jumatati de masura 🙂

 • acum sa intelegem ca nu mai scrii alt articol pana ajungi la 100 de comentarii 😕 …

De Darius Groza

Sociale