Darius Hero

Viața mea sexuală a ajuns la un asemenea standard, încât aș putea s-o declar moarte sexuală

V

De vreo câteva zile încoace, să zicem 30, mi-a căzut cu tronc o tânără domnișoară senzațională, care lucrează în domeniul alimentar direct cu clienții, recte este chelneriță.

Și în urma unui proces amplu de cucerire, în care am antrenat mai mulți cunoscuți, încep să cred tot mai mult că fetișcana este extrem de convinsă că sunt în marea mea majoritate homosexual convins și practicant. Am confruntat această înfiorătoare probabilitate cu opinia colegului meu de încredere, Vlad, care are șapcă și care m-a asigurat că mă înșel, deoarece, deși stimabila ne-a văzut mai mult împreună decât separat, el mai vine uneori și fără mine. Cu Marius.

Grijile mele au sporit – care-i cuvântul? – exponențial, când am rememorat cum prețioasa domnișoară m-a pseudo-invitat la revelion cu ea… și prietenul ei. Acum nu-mi explic de ce atunci nu mi s-a părut ciudat. Acum, că am vorbit tot ce se putea despre iubitul ei, repet – aspect care până în momentul de față nu mi-a trezit vreo suspiciune aparte.

***

Mereu m-a frământat, dar acum îmi iau inima-n dinți și propun să folosim pluralul pronumelui feminin – în loc de voivouă, obținut din “voi două”. Iar, precum la masculin dativul este lor, la feminim să fie vouăle. Fără să ținem cont că unul e la o persoană și celălalt la altele.

***

Și, apropo de oameni ciudați, prietenul meu, Ciprian, pocăitul, care n-are șapcă (cum are, de pildă, Vlad, care, la rândul lui, e drept că nu-i nici el pocăit), este într-atât de de treabă, încât ar fi în stare să ne găzduiască pe mine și iubita lui, la el în apartament, cu orice ocazie, în timp ce noi îl înșelăm, și să doarmă pe canapea, iar dimineața să ne facă mâncare în linșite, ca să nu ne trezească. Această povestire nu s-a întâmplat, ci e doar o expunere ipotetică cu privire la Ciprian.

Iar acum aflați că seria de week-enduri în care maică-mea vine degeaba la Cluj, cu pretextul că urmează cursuri la IDD, se prelungește cu acest sfârșit de săptămână curent, în care, da, ați ghicit, Mirmen m-a vizitat din nou pentru trei zile succesive, fără să plece între ele.

Ea eșuează prin definiție în țelul orgolios, pe care și l-a întipărit bine în minte, acela de a termina studii universitare, fiindcă nici măcar de o facultate la distanță nu se știe ține departe, anulându-i astfel însăși caracteristica primordială. Căci pentru acei oameni care chiar vor cursuri facultative s-a făcut această tipologie separată și ea nici atât nu izbândește.

Și vorbeam cu o amică pe net despre această evoluție îngrijorătoare a părinților noștri, către înapoi în copii, când mi-am dat seama că măcar cu un lucru mă pot lăuda și eu: a mea e în față rău. Dacă mama prietenei abia reușea să buchisească tainele siturilor matrimoniale, maică-mea descoperise deja Trilulilu și filmele cu pisici. Totuși, cu părere de rău, adaug că a și atins pragul suprem al dezvoltării sale online, luând în considerare că filmele cu pisici de pe Internet nu se termină.

Și, pentru ăia dintre voi, de nu mai știți cum să vă extaziați căci ce tare-i maică-mea și de căcat sunt eu, cam prin asta trec eu week-end de week-end, când ar trebui să fac un sex cu câte-o domnișoară de caracter, în intimitatea apartamentului, o beție, un ceva, ca orice om zdravăn la cap.

***

AlcoolCasnic

***

BannerVictorKapra

115 comentarii

 • Asta seamana cu fraza ”Vei sti ca ai fost un om important cand dupa ce te va fi omorat unul se va vorbi despre asasinat”. Alt citat sick dintr-un film american foarte la moda la un timp ”You know your sex life isn’t ok when your mom’s name occurs in each conversation”.

 • Ar trebui sa facem careva din noi, cei pe care ii inviti la tine la film, tot un movie clip de asta cum ne obligi tu sa ne uitam la comedy stand-ups. Ar fi exact invers, noi toti stam muti si tu razi ca un dement strigand: “fiti atenti, ba!”.

 • dragă comunitate şi .marius, observaţi cum acest jurnal îl întreţine numa’ brandu’ mirmen 😛

 • Darius: Atunci cum poti sa-i masori standardele? Si mai mult, sa o declari in vreun fel? Sau zici ca ea insasi e moarte?

 • ma ce ma distra mai mult era mutra ta, pe urma rasul colorat al mamei tale. oricum am ras de numa numa. 🙂 in rest care ce mai faceti? e…. apropo. mai omule, io, inteleg ca, tu, vrei sa fi om serios, adica incerci sa fi, dar cluju cela ii atat de mare incat nu cred ca nu poti sa agati orice fata, cu virgula care sa ai o relatie de scurta durata( cateva ore, pana iti eliberezi tensiunea) dupa care sa fi iar omul serios. nu cred! decat daca…..

 • draga comunitate şi marius, tot a observat cum pe ( si fara pe ) acest jurnal îl întreţine numa’ brandu’ mirmen .
  si acum fie vorba intre noi, chiar si daca mirmen n-ar fi p-acolo, in vizita, tot ai gasi o explicatiune a parastasului sexual!

 • mare greseala cand am aratat parintilor internetul. da tu cand ti-ai crescut barba? asa mult o trecut de cand nu te-am vazt?

 • Când mi-a fost lene s-o tund. Şi “brandul” Mirmen e făcut de Jeg, cum e şi Moafle, cum e şi voi toţi, înşivă. Că de nu eram io, nemica nu era.

 • Mirmen 4 class president!
  Cum ar spune multi ziaristi,politicieni,antrenori sau chiar vanzatori de caramele: “Am uitat ce vroiam sa zic.” Faza cu acest comentariu inutil la adresa unui si mai inutil Jeg de sub unghia stanga de la piciorul de sus(ca de obicei,aberez flegma..tic)…e ca n-are niciun haz.Si nici nu-i trebe.Are vreo 10-11 randuri si o bere in masina.
  Cum adica…comentariu cu bere in masina?!
  Deja incepand sa aberez fara niciun sens dupa al 3lea,al 4lea sau inevitabil al 5lea pahar de suc de portocale(nu zic firma ca e daia cu ‘copirait’),iti inchei,draga Glad-Darius Groza-Bija,cu un idiotic Paste fericit! si un hic! pierdut printre pernutele pufoase cumparate de la second-hand.
  Mirmen draga,te sustin,dulceata.
  Darius,lasa pisicile in pace.
  Hai la revedere. 🙂

 • Brandul facut de Jeg n-ar fi fost de ajuns daca n-ar fi fost intretinut (si inca cum) de subiectul Mirmen.

 • mda. ne intoarcem la istoria cu “oul si gaina”. cine a facut pe cine brand?

  oricum nu are importanta.

  ===

  alimentarea pisicilor salbatice si domestice din regiunea zalaului si cele mai putin salbatice decat domestice din regiunea youtub-ului e un subiect care merita dezvoltat cu asiduitate. ma mira sustinerea de care se bucura doamna mirmen in propasirea acestor bestii care ucid fara mila alte fiinte vii precum Jerry.

  ===

  daca vrei sa faci sex cu domnisoare de caracter sau, dupa caz, sa faci o betie, nu e scris nicaieri ca trebuie facut in intimitatea apartamentului personal. poate sa fie si al altcuiva. gandeste-te la bietii studenti care stau cate 7 in camera si care au toaleta pe culoar. ei se descurca fiindca au mai mult timp in a gestiona … timpul : daca nu ai yahoo, apartament si jeg atunci stai si iti chinui mintile cu domnisoarele integre cu craci misto.

  procedeaza la fel si vei razbi. mai ales ca, daca esti bine organizat, gasesti timp si sa te barbieresti. io cand eram tanar am constatat ca asta e un plus in ochii domnisoarelor. nu’s de ce. bine, asta dureaza cat esti tanar. dupa aia cre’ ca depinde de sotie/sotii.

 • “Nebunia” e-n noi toti (aveai o alta parere?!) sau ar trebui sa fie; si poate tocmai asta-i farmecul ei, cu care atrage, contagiaza si nu in ultimul rand, iti face tie trafic, in ciuda abuzurilor tale repetate 😀

 • darius: mirmen nu face nimica – acuma. ( asta daca as fi de acord cu 0,000001% din ce-ai spus) ca doar te-a facut pe tine! si apoi stii ca nebunia se transmite genetic, nu? chiar am auzit ceva despre agravare… la unii se manifesta prin impresia ca produc branduri..fie ele si mirmen. 🙂

 • fetelor cruţaţi-l pe micul frankenstein, nu-l hărţuiţi, oricum orice creator ajunge la un moment dat în conflict cu propria-i creaţie 😛

 • Monte Cristo, nu te ingrijora, noi purtam o discutie cat se poate de civilizata. In care si tacerea are si ea importanta si semnificatia ei…

 • hahahahaha… in legatura cu fetele… ti-am zis eu… ar trebui sa iesi cu mine… nu te-ar mai face lumea gay ci nebun :))))))))))

 • ioana, adica ar trebui sa tac? intr-o lume inc are fiecare zice ce vrea si face ce vrea de ce ar trebui sa tac tocmai eu si tocmai acum? doar comentam, nu asta era ideea p’aci? sau iar trebuie sa avem discutia asta? 🙂 manole nu m-am prins, e 11 si 20 abia m-am trezit, am febra musculara la picioare si spate, nu am chef de nimic, deci nu inteleg ce ai vrut sa zici. eu nu te atacam pe tine sau pe altcineva, incercam, nu stiu de ce sa il ajut pe darius,…..of doamne nu mai am nici o scapare daca am ajuns sa fac asta… 😀

De Darius Groza

Sociale