Darius Hero

Am scris ceva de tine? AM SCRIS?!

A

Adevăru’-i că n-am scris.

Îi posibil să fi scris de prietenă-ta, ce-i drept.

Există o comunitate tot mai densă de persoane umane, pe care am mai menționat-o în multiple ocazii, variind de la ambițiosul Andrei Gubaș, prietenul Adelinei sau prietenii noilor prieteni ai fostelor mele prietene.

Acest grup omogenizat împărtășește dorința arzătoare de a mă lovi crunt peste față la fiecare oportunitate. Și pe bună dreptate.

Încep să fie din ce în ce mai prezenți și definiți, ceea ce mă încântă până la erecție, însă lipsa asta de motivare și sindicalizare a lor cred că le este totuși deficitară.

Numai deunăzi ce s-a mai înscris unul, care, comod, m-a invitat la el acasă “că de ce l-am înjurat” și frământări dintr-astea, fiindu-i probabil prea nelaîndemână să mă bată într-un loc mai accesibil de către amândoi, cum s-ar cuveni, într-o lume civilizată.

Și discutam această mișcare justițiară perfect validă cu un prieten, n-am să-i dau numele. Împreună am ajuns la concluzia că au șanse mult mai mari, dacă își construiesc o organigramă strategică cu țeluri bine stabilite și metode de aplicare.

Am imaginat împreună mai multe potențiale formule în care această inițiativă ar beneficia de maximumul de randament și eficiență, pentru că altfel decât în condiții optime nimic nu funcționează coerent întru scopul final. Decesul meu cât mai timpuriu.

În mod cert, trebuiește să se bazeze pe modelul consacrat al poterei.

Trebuie departajate patrule intersectante, care să acopere modular sectoarele de plauzibil interes pe unde umblu eu, nu foarte greu de definit. Dotați cu armament de distrugere și nu simplu control sau imobilizare/dispersie, ofițerii selectați dintre voluntari trebuie să acționeze călare.

Acești voluntari sunt selectați în mod paradoxal nu dintre rândurile victimelor tratate aici pe Jeg, ci acele ale aparținătorilor, cam ca la chefurile de micro-revelion. Sau din bordeluri. Ți-o iei de la pește, nu de la curvă. Da, poate nu chiar ca la chefurile de micro-revelion, îmi cer iertare.

O altă soluție ar fi segway-uri personalizate – ca mijloc de transport mă refer – cu link spre un site cu obiective statutare, misiune, viziune și valori, care în mod ideal să atragă o întreagă comunitate activă.

Trebuie să se acționeze fără concesii și fără impedimente logistice, în acțiunea bine orientată principial de a mi se mui fața cu urgență.

Lumea a început să agațe-n mine prin baruri, să amenințe în cercuri strânse ad-hoc, or asta este haotic și neconcludent.

Un asin de cargo trebuie să fie disponibil în permanență, pentru a-mi transporta ceremonial cadavrul batjocorit și desfigurat la crematoriu, unde să fie distrus la foc mocnit. Să fierb pe dinăuntru, așa cum de altfel merit, înainte să prind flamă pâlpâindă subțire, care să mă arză complect.

125 comentarii

 • Auzi, mey, nu vrei tu sa te muti in miticie ? Dupa cite observ eu, zilele tale la Cluuuuj sunt cam numarate. Uite, vii aici, ne intilnim cu Bibli, facem filme, bem ceva cu jimi, mai da-i incolo cu Clujul lor cu tot ! Ca oricum s-au mutat cam jumatate dintre ei la Bucuresti de cind cu… ala micu`.

  Plus ca tu esti baiat de Zalau, nu de Cluj, d`aia imi esti simpatic.

 • Mariane, dar vrei ca Glad să-şi piardă viaţa într-un mod total imprevizibil, sub dărâmături, la un moment întâmplător, în marea capitală cutremurătoare, în loc să fie omorât metodic şi calculat, aşa cum însuşi îşi doreşte?

 • Între responsabilităţile tale zilnice intră şi sugestiile strategice de a-ţi organiza duşmanii care vor să-şi demonstreze dragostea de frate? Sau eşti sado-maso şi ai un fetiş macabru…

 • Mă sperii. Deci e cu ceva “na-na la funduleţ”. Vezi că prin metodele astea frustrezi oamenii şi adună ură în ei şi se îmbolnăvesc pe sistem nervos. Numa’ decât.

 • ba, eu stiu de ce ceri tu bataie de la oamenii astia. nu mai ai bani de cand ai cheltuit pe bicicleta si acum caut sa faci rost de despagubiri ceva.

 • Da…
  Aş vrea să fac un film care începe extrem de concupiscent, cu o nimfomană. Şi nimfomana cunoaşte un geniu retras în lumea lui. Adică şi geniul pe ea şi, până la urmă se cunosc amândoi, în sens biblic… După care geniul ia de la ea un fel de boală ciudată şi sfârşeşte ca în Dr. Faustusul lui Thomas Mann. La final el sfârşeşte chiar cu câteva minute înainte de sfârşitul lumii, ceea ce reprezintă secretul pe care îl căutase întreaga viaţă în documente vechi şi nu-l găsise… Atenţie, am copyright pe el, nu încercaţi să faceţi voi film că plătiţi de nu vă vedeţi. 😀
  Mi l-aş dori pe Mircea Albulescu în rolul geniului şi pe Crina Matei în rolul nimfomanei.
  Când aveţi banii şi tot ce trebuie, să-mi spuneţi să încep să scriu exact scenele.

 • chiar, de cand nu a mai pus artpi caricaturi blogul asta s-a inmuiat rau. la inceput avea ceva umor, dupa aia nu a mai avut umor dar avea comentatori hazlii, dupa aia nu a mai avut nici umor nici comentatori hazlii dar a avut pe artpi. darius, grabeste-te sa gasesti iara pe cineva sa dea lustru ca iar a inceput sa cada ca bolovanul.

 • sau ai putea sa pui poze fotografice cu indragita vedeta bianca dragusanu care e cunoscuta peste tot in lume.

  (n.b. a venit inna sa cante la paris. la sfarsit a facut un cadou publicului si a cantat ceva si in limba locala. a cantat iahabibi. publicul era in delir.)

 • Măi, acum serios. E careva p-acilea care să verifice că Dariu-san mai e în viaţă? Nu de alta, dar eu zic că ar fi tragico-ironic să continue lumea să posteze când proprietarul nu mai e printre cei activi online. Numa’ zic. Noi scriem şi scrisul nostru se pierde în neant…

 • Ca tot ne intereseaza pe unde umbli – ai fost tu cumva la Bucuresti la cursul meu de Teoria Comunicarii unde povestea proful despre fete pistruiate si mici, si a ta era opera DUPE tabla cu Zalaul vazut noaptea, sau ai vreo sosie slabuta si barboasa?

 • ba, nu stiu ce si unde zici tu ca in sloboz ai zis, da’ macar acum am inteles ce gatu’ ma-tii (zis baieteste, fara pic de lipsa de respect doamnei mirmen) cautai in cismigiu cu noua ada. care era mai tare vechea ada, mai palarista, mai drogata, mai betiva si pana la urma, mai curva, ce maica ma-sii, ca asta conteaza. cu tot respetul si pentru dansa. deci ai reusit sa enervezi cei 4 pseudo smardoi din cluj si nu mai ai unde bea. nici in bucuresti n-ar fi mai bine. intre cioara de vis urat ala, piticu gratis si eu, careva tot te bate in primele doua saptamani de cand te stabilesti. si daca nu….

 • Nelea: Ba da, eu am fost, eram tare… plesnit de niște activități inițiale. Am fost și la curs (trebuia să fiu la altul, cu una, în vizită), dar de la plezneală am nimerit greșită. Și mă bucur că metodele mele de promovare bine plaste funcționează. Ai poză tu Tabla?

  Gimel – într-adevăr, hipsterițele sunt mai apreciate de către publicul larg, din care faci și tu parte, așa ca și mine, dar și mai cheltuitoare, precum chiar tu ai subliniat.

 • intru amintirea marelui poet trecut dintre noi intre ei, te-ai gandit sa revii la vechile metode de vrajeala in vederea fututului si sa-i bagi doua poezii pe o banca in loc de 2 sute de vocta in birt. functiona? a ramas ca i-o aluneci prin cavitati?

 • Îți înțeleg îngrijorarea, iar ea este perfect fondată: dintr-o dorință de regăsire a sinelui, am fermecat-o prin mijloacele tradiționale, romantice.

  Și da, a funcționat.

  Nu la nivelul alunecatului prin cavități, care într-adevăr necesită spirtoase. Dar a funcționat, ieșirea în parc a survenit ca un fel de răsplată, să vadă că romantismul de pe toată durata vrăjelii de cu serile de dinainte a fost autentic, cât și erecția. Și că dânsa într-adevăr merită statul pe bancă îmbrățișați ulterior.

 • Alooo! Domnul Darius.
  Merseră-ţi la cursul respectiv intrat în vorbă fără echipa de comunicare media care să filmeze oarece prosteli spuse acolo de care să ne râdem şi noi ca toţi cei care se râd de filmuleţe bine făcute pe la cursurile lui Nelly?

 • Ţi-am dat like pe Facebook! Dacă tot am şi eu Facebook. Ca să vadă alţi eventuali candidaţi la statutul de membru la potera asta ce e pe urmele tale. Eu te cred! Nu esti paranoic! :))))

 • @ roxi
  Eu nu am facebook (e drept, nici nu am faţă pentru asta). Aţi pus ceva acolo demn de văzut? 😀 Până acum un an toată lumea dădea add la alţii, dar nimeni nu punea pe acolo decât două trei poze tremurate din nu ştiu ce excursie de mare angajament poetic şi, cele mai îndrăzneţe, ceva poze făcute, în stil piţiponţesc, în oglindă, cu celula telefonică. Domnia voastră aveţi ceva de văzut pe acolo?

 • Am cont de o săptămâna şi l-am făcut din motive obiective. Aşadar poate sunt alţii mai experimentaţi care îţi pot spune exact cum sta treaba. Eu încă nu ştiu exact cum de mi-a pus Facebook-ul la friend suggestions noul coleg de muncă a cărui id de messenger nu îl aveam sau nimic asemănător. Şi cum mi-a găsit cea de a doua adresa de mail pe yahoo fără nici o legătură cu cealaltă pentru a îmi recruta “prietenii”. Dar sigur nu sunt paranoică. Cel putin nu mult mai paranoica… :))

 • De cand asteptam asa un scenariu!
  Pacat ca nu ai dat detalii si poze prelucrate in photoshop cu pete de sange si buze mov. Dar e timp, mai ales daca Bibli are pofta de scenarii.

 • Am vrut sa te abordez sa te intreb daca esti tu, dar ai plecat din sala vorbind interesat la telefon si am zis sa nu te urmaresc chiar asa. Tabla n-am pozat-o, ca aveam la dispozitie numai 2 megapixeli si imi iesea ca Zalaul noaptea. Dar daca am sa te mai vad complet random asa, am sa vin sa ma prezint si sa iti zic ca esti cel mai tare si s-o tii tot asa si alte din astea.

 • @ roxi
  Vă sugerez eu cum. O dată ce postaţi informaţii pe aceste spaţii de socializare, informaţiile nu vă mai aparţin domniei voastre, ci chiar spaţiului de socializare. Dacă puneţi o poză şi o ştergeţi, ea nu va apărea pe spaţiul domniei voastre, dar va continua să existe pe server şi v-aţi dat acordul ca ei să o poată utiliza după bunul lor plac. De exemplu, a doua adresă de email pe yahoo s-ar putea să o fi găsit dacă aţi indicat-o, în cadrul primei adrese de yahoo, drept adresă de recuperare a parolei, în caz că o pierdeţi.

 • ba, nelly e aia de zici c-ai si incoţopenit-o si acum va jucati de-a ceva si ea o face pe niznaiu si d-astea? sau e alta care sta la coada la nefutut?

 • Normal ca NU SUNT legate adresele. Nici măcar numele nu e acelaşi. Dar erau prea multe detalii să explic şi asta, cum zice domnişoara de mai sus, gândindu-mă că nu voi fi considerată implicit imbecilă. Dar văd ca e la perioada de rebeliune în care probabil va înfiinţa potera anti-facebook care are mari şanse de a fi ultima mişcare de rezistenţă a intelectualilor, noi restul de pe facebook fiind în aceeaşi oala. Oricum nu ma pot abţine sa nu întreb…Am scris ceva de tine? AM SCRIS?!

 • Apreciez toată această agromerare şi cum vă distraţi voi şi vă simţiţi bine împreună.

  Sunt pe tron, privindu-vă călduros. Şi da, o voi ţine tot aşa, cel mai tare.

 • E tot ăla de la instituţia de învăţământ apropiată (tronul)? S-au l-ai schimbat şi ăla cu ceva mai fără de cusur ca să poţi zice că nu ştii despre ce vorbesc.

 • S-a găsit la departamentul economic un departament totalmente necunoscut: departamentul buda mea!

  Mă războiesc cu contabilele şi înving în această cucerire.

 • @clona lu’ Bibliotecaru ma bucur ca te amuza expresii de genu “esti cel mai tare, tine-o tot asa”, la fel cum ma amuza si pe mine, si pe care le folosesc cu sarcasm ori ironie, chiar cu riscul de a nu fi inteleasa de oameni cetiti. N-are Darius filmulet, da’ va zic eu ca imi place pizza si cartofii prajiti si sa ma distrez cu prietenii + dance in da club & motorcicli *WINK*

 • Dragă Darius,
  Îmi vine să te fut! Îmi plăcea umorul lui George Carlin acuma combinat cu al tău precum şi marea ta pasiune (sper) pentru limba noastră,nu-mi aduce nimic nou în viaţă,tot nu scriu corect şi nu îmi oferă o stare de superioritate.
  Uhh în schimb e amuzant per ansamble. Din mulţimea de căcat înşirat de tine dintre care probabil 80% nici tu nu-l înghiţi agreez vreo 10% dar pentru o fiinţă umană eu zic că-i destul de bun.
  Ceea ce vreau să spun într-un mod în care te pup în cur dar să nu te şi ling,e probabil,faptul,că ar trebui să scrii în ceapă ta mai des articole!Tragi chiulu mai rău ca mine de la cursuri!
  Seară faină,
  Gabi

De Darius Groza

Sociale