Un articol fără titlu este ca un titlu fără articol

sari la comentarii

Şi invers.

[ULTERIOR]

M-a rugat un prieten să pun asta pe Internet.

poster timpuri noi_Q_ales

E foarte simpatic afişul. Eu nu ascult formaţia. Voi să mergeţi.

ATENŢIUNE: Mâine, de la orele douăsprezece la amiaz (aia-i 12:00 PM), voi ţine o cuvântare, salutând mulţimea de enoriaşi de la balconul Papal acum utilizat pentru venirile mele, din localitatea Sibiu, care, invitându-mă la Geek Meet ca să grăiesc divin, îşi încape în sfârşit în titulatura de Capitală culturală europeană. Dacă ne ajută Mama Tehnologie, poate o să punem şi aici vorbele de inspiraţie celestă pe care le voi împărtăşi credincioşilor prezenţi la adunare. Detaliile întâlnirii se găsesc la această legătură web.

Ulterior voi purcede peste Carpaţi, spre cealaltă Capitală, cea a patriei, unde, sâmbătă decuseară, mă voi întâlni cu diverşi aleşi. Cine vrea să ne vedem civil abia doua zi, cunoscută şi drept ziua mea săptămânală, duminica, ştie regulamentul. Depinzând de când mă voi scula ca pre mulţi să-i popesc, desigur. Plec înspoi spre seară, pe la cât oi avea poftă.

Nu vă mai povestesc cum am plonjat dramatic ca să încerc să salvez viaţa domnişoarei blonde, care zburda sprintenă pe carosabil când eu rulam înspre ea cu 4500-5000 km/h, în prima mea proverbială trântoacă, fiindcă am reuşit; s-o salvez, zic, ea supravieţuind fără să-i spintec bazinul cu furca înaintată a ţoaglei mele erecte, totul, desigur, cu costul genunchiului meu care s-a sucit, nu înainte de-a se împlânta bine pedala în el, întinzâdu-mi muşchiul de sub tibie, care-a sucit după el glezna, după derapaju’ de trei metri plus târâtul pe asfalt de încă doi, ca să se scuze ea penibil şi să fugă de la locul faptei, da? Sunt bine.

Toată noaptea am visat despre cum mi-a furat cineva telefonul (cu o nesimţire ieşită din comun – lăsându-mi în loc telefonul său buşit şi vechi, CU CARTELA MEA ÎN EL) şi despre cum am umblat să-l găsesc; poate voi aveţi alt metabolism, da’ mie îmi este tare greu să accept psihologic vorbind că am umblat şi m-am stresat toată noaptea, fără să slăbesc, că aia e fizic, iar când să mă odihesc un pic, tre’ să mă duc la serviciu; iar spre dimineaţă am început să realizez că dorm şi o să am cea mai dezamăgitoare trezire, din aia fără final de vis sau cu final fix când să te bucuri de un oarecare rezultat şi că aceasta va surverni de la soneria telefonului în sine, cel din viaţa reală, înainte să apuc să-l găsesc pe cel furat, acelaşi, din somn.

***

stefrahatuleestimort657

***

Mi se pare că lumea aşteaptă tot mai multe lucruri greşite sau, şi mai bine exprimat – aşteaptă tot mai greşit lucrurile; adică de obicei alea care mai vin. Tren. Salar. Apoi, pe lângă că aşteaptă, oamenii se grăbesc la lucruri şi mai banale, tot care mai vin: uşa rotativă – musai să intre în acea anume felie. Lift.

Şi mi se mai pare că se şi mănâncă unele lucruri doar la anumite ocazii, fără un motiv anume, de pildă pişcot cu miere.

De asemenea, frumosul nu mai este o valoare universală. De exemplu, cum este o jerbă – frumoasă doar în cazul înmormântării, da’ tot o jerbă nu mai e frumoasă la botez. Aceeaşi jerbă, dacă vreţi! Şi de Crăciun tot o jerbă este frumoasă, dacă este în forma din natură, cea de brad, doar că tăiată jos de unde locuia şi pusă altundeva până moare de tot.

Da’ nu e un obicei nou să întreţinem cadavre cu cele mai festive dintre ocazii, fie că-s chiar de-adevărat, cu mere-n gură sau doar aşa, în mintea noastră, reprezentând unii dintre invitaţi. Deşi cel puţin părem să ne bucurăm sincer de fiecare variantă.

***

uberwelcome

[mulţumim pentru imagini cucoanei Alexandra Ardelean, care le-a pozat cu aparatul dânsei foto]

***

De ultima dată când am mai adăugat la lista a ce îmi pare mie apogeul imbecilismului, s-au mai adunat câteva lucruri pe care nu le-am punctat, deşi merită din plin menţiuni.

Oamenii care spun lucruri, iar când îi întrebi ce vor să spună (fiindcă de cele mai multe ori sunt tâmpite, iar pentru curiozitatea ta nu există un răspuns, ci e însăşi calea de-a-i face să-şi dea seama cât sunt de cretini), ei spun “nu ştiu” (şi chiar nu ştiu), în loc să încerce să se gândească atât de intens la cât sunt de cretini, încât să facă un atac cerebral şi fie să se reseteze într-un asemenea hal încât creierul să nu le mai poată asigura articularea altor cuvinte pentru tot restul vieţii, fie – mai fericit – să moară.

***

În urmă cu vreo doi ani, înainte să fiu cu regretatele Sia, Ioana, Eta şi celălalte care-or mai fi fost, trebuia să aduc o tânără domnişoară colegă de facultate acasă, la conac, să ne-ntindem pe salteaua nupţială şi să petrecem o noapte romantică unul în cealaltă. Am convenit cu Dacian, prin negocieri multiple, că asta se va întâmpla în seara de miercuri, cu precizie elveţiană, ocazie cu care el va putea să-şi ia zborul, cum se şi cuvine între fraţi. De menţionat că el, la momentul respectiv, era cu fufa aia de-i copia pozele tot la o zi după ce le făcea, fufă de care am reuşit ulterior să-l separ, prin ajutorul gloatei; dar să se reţină că atunci încă exista în conştiinţa comună pe postul de iubita lui; aşa că avea un’ să meargă. Şi, cum sunt o fire organizată, în fiecare seară m-am re-asigurat că va fi liber apartamentul. Doar pentru ca în ultima seară, adică Seara, mai precis cea de miercuri, Moafle a decis spontan că totuşi el ar sta acasă – atenţiune! – “ca să înveţe”. Ca să ce? În veţe! Această patetică scuză o vom pune sub judecată odată cu o altă analiză. Să ne concentrăm acum şi să încercăm să concepem cât de greu mi-a fost, în suflet, dar şi în discuţii, să conving fata că de fapt pe mine mă jenează undeva, că parcă n-am chef, că io la câte am, ce mi-i încă una, ce mi-i una-n minus… deci complicat. În ultimele ore, eu, adevărat – ridicând ştacheta de mascul dorit – totuşi, să anulez partida, perzând în sinea mea, cu trei la zero, prin abandon, la patul verde, gol. Nu s-a mai ţinut. S-a risipit. Şi, după ce am anulat fata, Dacian a mai stat două ore… DUPĂ CARE A PLECAT, TOTUŞI!

Ei, a venit şi dulcea clipă a răzbunării. De câteva zile-ncoa’, Moaflian dă târcoale unei respectabile domnişorici de prin urbe. Şi după atâta curte, fata pare c-a cedat. Şi, de asemenea, pare să n-aibă unde locui, fiindcă de când au început demersurile, Dacian tot mai des se arată a fi absolut întâmplător şi complet dezinteresat dar în orice caz curios de orarul meu, de altfel, foarte încărcat cu a sta acasă, cu un picior lângă monitor, cu testiculele atârnându-mi lasciv din pantaloni şi scărpinându-mă-n buric. Acuma face duş, ca-cum-virgulă ar încerca să-mi insinueze ceva.

n

n
Mna, ziceţi voi, io ce să fac?
View Results

Nu, nu-mi explic ce-i cu “n”-ul ăla acolo, nici nu-l pot face alb, nici nimica. Până mă prind, citiţi prin el.

[Editare ulterioară] Am uitat să zic că acuma f’o două săptămâni am fost la ziua amicei Anca, orchestrată sub atenta bagheta Păstăii, în tematica Wacky Racers, eu costumându-mă în L’il Gruesome, din Gruesome Twosome.

lilgruesomejeg1


169 comentarii

zi si tu ceva
 1. Ianuarie 29, 2009 la 20:35
  link permanent
  Micea Popescu zice ca:

  Numero uno hehehe

 2. Ianuarie 29, 2009 la 20:38
  link permanent
  Halex zice ca:

  nu stiu cine sunt, nu stiu despre ce e vorba, da’s primu’ si-i okey

 3. Ianuarie 29, 2009 la 20:52
  link permanent
  Alex zice ca:

  Sa-i arati lu fratitu cine are pantaloni in casa!

 4. Ianuarie 29, 2009 la 21:14
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Bros before hoes sau hoes before bros?! Eu as pleca pentru a-l santaja cu prima ocazie… pune-l sa iti spele chilotii…

 5. Ianuarie 29, 2009 la 21:29
  link permanent
  Xela zice ca:

  Ce e invers? Că e tot la fel. Cred că ai vrut să zici “Un articol fără titlu e ca un titlu fără articol”. Mda, aşa e mai logic. Cu plăcere.

 6. Ianuarie 29, 2009 la 21:30
  link permanent
  Radu zice ca:

  Ai luat-o?
  Da-i-o!
  Ha ha ha ha!

 7. Ianuarie 29, 2009 la 21:50
  link permanent
  sakura zice ca:

  Îi frig şi urât afară.

 8. Ianuarie 29, 2009 la 21:59
  link permanent
  Micea Popescu zice ca:

  Mancate-ar mama pe tine halexe, tu ce crezi, ca daca tu nu ma vezi pe mine, nici io nu te vad pe tine ? E ?

 9. Ianuarie 29, 2009 la 22:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Io zic sa fisurezi usor conducta de apa calda sau rece intr-un loc invizibil si sa pleci de acasa. Intr-o prima faza vei trece drept un frate bun. Apoi vei pregati un aparat de filmat ca sa imortalizezi figura lu` frate-tu atunci cind va iesi la usa cu chilotii in vine dupa bataile disperate ale vecinei de la etajul inferior.
  Sa vedem apoi daca se mai plinge bibli ca nu faci filme suprarealiste.

 10. Ianuarie 29, 2009 la 22:12
  link permanent
  Danutz zice ca:

  mai bine castigi tu o betie decat sa piarda el o partida,
  sau mai bine castigi tu o partida decat sa piarda el o betie,
  sau mai bine castigi tu o betie si o partida si pierde el…

  no care-i acum? ca m-am incurcat… da tu oricum alegi, castigi

 11. Ianuarie 29, 2009 la 22:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, Xela, ai spart nuca. Nu, am vrut să scriu exact ce-am scris (corectând ulterior, da’ n-o să recunosc în veci): “Un articol fără titlu e ca un titlu fără articol”. Acuma sper că retorica s-a rearanjat. Eram pe drum. Da’ şi invers tăt aşe.

  Dănuţ – m-ai încurcat şi pe mine, deci nicidecum nu te voi descurca pe tine înaintea mea. Şi am uitat: după ce am anulat fata, Dacian a mai stat două ore… DUPĂ CARE A PLECAT, TOTUŞI!

 12. Ianuarie 29, 2009 la 22:46
  link permanent
  toader zice ca:

  io am votat ca sa te comporti normal.

 13. Ianuarie 29, 2009 la 22:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, care dintre normal? Normalul meu sau normalul prin convenţie socială?

 14. Ianuarie 29, 2009 la 22:57
  link permanent
  chira zice ca:

  Ştii vreun vornic bun?

 15. Ianuarie 29, 2009 la 23:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ce, vă luaţi, tu cu Ăndel?

 16. Ianuarie 29, 2009 la 23:08
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Complicat articol…lasa razbunarea. Ia-ti si tu o noua fata si faceti cu randul, o zi un cuplu (top top top) a doua zi altul (pac pac pac). Pana cand apucati sa va cunoasteti bine si stati in patru. :D

 17. Ianuarie 29, 2009 la 23:12
  link permanent
  chira zice ca:

  Nu…pe Anduţu îl iau ca fiu. Mă mărit mă!!! :D Ai scăpat deocamdată.
  Nu ţi-ai interpretat visul?

 18. Ianuarie 29, 2009 la 23:16
  link permanent
  Claudiu zice ca:

  Poti sa ii faci altfel. Lasa-l prima oara (te duci in birt cu sf. radu), apoi strica-i planurile cand se asteapta cel mai putin, a doua, sau a treia oara. Asa cu siguranta va fi o razbunare binemeritata.

 19. Ianuarie 29, 2009 la 23:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ i le poci strica de fiecare dată, de exemplu.

 20. Ianuarie 29, 2009 la 23:44
  link permanent
  toader zice ca:

  normal e sa fii tu insuti. mai ales ca ai de invatat pentru examene. ce, nu ti*a zis mirmen?

 21. Ianuarie 29, 2009 la 23:47
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  eu zic să pleci şi să te întorci după o oră, pe când lucrurile ar trebui să fie mai încinse. în acest fel, te şi bericeşti, te şi răzbuni.

 22. Ianuarie 30, 2009 la 00:01
  link permanent
  Claudiu zice ca:

  @mironeasca: asa ar fi speriat omul intotdeauna cand ar vrea sa faca si el o treaba.

 23. Ianuarie 30, 2009 la 00:11
  link permanent
  Andi zice ca:

  Eu nu înţeleg fraza “Oamenii care spun lucruri (…), în loc să încerce să se gândească…”. În afară de astea două propoziţii, îs numai subordonate şi nu pricep unde se termină fraza. Ce fac oamenii ăia în loc să încerce să gândească??

  În vis aveai un telefon vechi pe care l-ai avut în timpuri îndepărtate sau era doar nostalgia calităţii din vremurile trecute? Pentru că s-ar putea ca visul tău să însemne că ar trebui să-ţi iei o pernă luminoasă pe post de deşteptător. Cică îs tare eficiente şi nici nu îţi întrerup visele cu sunete stridente şi enervante.

  Cât despre frate… N-ar fi mai simplu să-l expediezi în vizită la persoana în cauză? Şi-apoi să încui uşa după ce iese. După ce iniţial i-ai confiscat toate cheile. Şi portofelul. Cam atât cred că ar ajunge.

 24. Ianuarie 30, 2009 la 00:12
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Anacolutul ăla e intenţionat sau habar n-ai despre ce vorbesc?

 25. Ianuarie 30, 2009 la 00:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  [Să ne concentrăm acum şi] să încercăm să concepem cât de greu mi-a fost[, în suflet, dar şi în discuţii, să conving fata că de fapt pe mine mă jenează undeva, că parcă n-am chef, că io la câte am, ce mi-i încă una, ce mi-i una-n minus… deci complicat. În ultimele ore,] ca eu[, adevărat - ridicând ştacheta de mascul dorit - totuşi,] să anulez partida[, perzând în sinea mea, cu trei la zero, prin abandon, la patul verde, gol.]

 26. Ianuarie 30, 2009 la 00:22
  link permanent
  Andi zice ca:

  Te fură frazele lungi şi îmbârligate.

 27. Ianuarie 30, 2009 la 00:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, ăsta de mai sus era intenţionat, doar l-am explicat. Ăla la care se referea Hudrel da, era greşeală, da’ a fost ştearsă de pe faţa Pământului, n-o recunosc. Nu există corpus delicti.

 28. Ianuarie 30, 2009 la 00:26
  link permanent
  Andi zice ca:

  Dar… dar… ce am zis eu chiar nu există? Să fie totul chiar atât de redus la ultima bucată din tot ce-ai scris? Atunci de ce ai mai scris şi postat şi primele bucăţi?? Ca să nu înţeleg eu şi apoi să nu înţeleg de ce ai vrea ca eu să nu înţeleg?

 29. Ianuarie 30, 2009 la 00:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Corpus delicti, bă! Nu corpus delictus, agramatule!

 30. Ianuarie 30, 2009 la 00:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Anacolutul e tot acolo. E ok, l-ai intenţionat.

 31. Ianuarie 30, 2009 la 00:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci telefonu’ era acelaşi din prezent şi din realitate. L-am p’erdut în vis. De-adevărat ştiam că-l am.

  Iar referitor la fraza citată de tine: oamenii care spun lucruri (fără sens), iar când îi întrebi ce înseamnă, ei zic “nu ştiu”, deoarece chiar aşa este – ei nu ştiu; şi sunt cretine, deci, atât spusul cât şi explicaţia spusului de nimica. Şi ar trebui de fapt să nu le zică, ca apoi să nu tre’iască să zică “nu ştiu”, ci să piară.

  “Corpus delicti” am scris şi eu. Anacolutu’ tău era greşeală ce nu mi-o asum, am corectat-o deşi am scris de la-nceput aşa. :) Iar anacolutu’ meu a rămas, da, fiindcă era că aşa am vrut. Nu că al tău s-a schimbat, zic, era corect.

 32. Ianuarie 30, 2009 la 00:30
  link permanent
  zborplacut zice ca:

  vezi, vorba ungurului “Dumnezo nu culcă-te”. Dacă mi-l dădeai mie pe Sfânt acu nu trebuia să iţi torturezi neuronii gândind ce să faci şi nici nu aveai nevoie de sondaje aiurea, pt că aveai o singură opţiune.
  era totul simplu şi frumos.
  dar tu nu că batman.

 33. Ianuarie 30, 2009 la 00:34
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu ar fi fost mai simplu un “oamenii cretini merită să moară, asta e părerea mea”, decât toată chestia asta pe care oricum iar n-ai putut s-o explici inteligibil?

 34. Ianuarie 30, 2009 la 00:35
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Andi are dreptate, eşti varză. Mai ştii când ziceam pe articolul trecut că tu editezi de vreo 178 de ori un articol după ce-l publici? Te rog să le numeri. Dar insist. Numeri de câte ori zici ca nu ştii despre ce vorbim, înmulţeşti cu 49 şi acolo eşti. Dar să lăsăm astea.

  Ai fost la examen azi, povesteşte-ne, cum te-a făcut să te simţi?

 35. Ianuarie 30, 2009 la 00:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-ai putut tu s-o înţelegi inteligibil. Să iau cu liniuţă:

  - există oameni care intră pe tine şi îţi spun: Lucru!
  - tu zici: Ce lucru?
  - ei: Ah, nici un lucru.
  - tu: Da’ de ce ai scris lucru?
  - ei: Nu ştiu.

  Unde lucru e o chestie, oarecare, fără sens, nu cuvântul în sine. Mna, ACEŞTI oameni tre’ să moară. Nu puteam zice direct – unii oameni tre’ să moară.

  Hudrel – nu, am numărat, nu erau 178. Am înmulţit cu 49, tot nu erau. Ştii câte erau? ZERO!

  A fost bine, am copiat de m-ai fi făcut mândru. O să iau notă mai mare decât aia de la care am copiat şi am şi lăsat ciorna la una. De asemenea, am greşit încercuirea la o variantă, da’ am scris lângă ea “pardon” şi am arătat spre care-am greşit-o cu o săgetuţă. Sper să se pună punctul.

 36. Ianuarie 30, 2009 la 00:49
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  ZERO. ZERO? ZERO??
  Aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha-aha

 37. Ianuarie 30, 2009 la 00:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai căzut în tastatură, îi în regulă, nu, stai liniştit doar. Aici, în şerveţel. Nu, că se spală, e bine.

 38. Ianuarie 30, 2009 la 00:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Am leşinat pe taste, da. M-am ridicat brusc şi-am dat cu capul de noul candelabru, ascuţit ca ţeapa mă-sii să-i trag. De unde-ai ştiut?

 39. Ianuarie 30, 2009 la 00:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să presupun c-ai încercat o glumică. Reacţia, sper, e clară.

 40. Ianuarie 30, 2009 la 01:05
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ce trist… Cred că am înţeles de mult că oamenii ăia de zic chestii pe care nu le înţeleg ar trebui să nu mai fie, dar tu n-o să accepţi nicidecum că ce ai scris n-are coadă, că nu pot să spun că n-are cap, că are.

 41. Ianuarie 30, 2009 la 01:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io cre’că n-ai înţeles la început, când trebuia, ceea ce – da – a fost de mult. Or eu n-o să-ţi dau mură-n gură cu ambele extreme râma, decât dacă treci prin umilinţa de-a mă întreba. Ş-atunci eu o să-ţi explic de două ori, cum s-a-ntâmplat, fiindcă de cele mai multe dăţi aşa se cere, dacă nu pricepi din prima.

 42. Ianuarie 30, 2009 la 01:10
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ce e umilitor în a întreba?

 43. Ianuarie 30, 2009 la 01:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te prosternezi public împulicăturii limbei mele transcrise, ca să ţi-o deznod, s-o vezi în ansamblu. Mie mi se pare înjositor să explic şi, pe cale de consecinţă, cel ce-ntreabă suferă ocara. Aici nu suntem la Hudrel la facultă, “întrebaţi, nu vă jenaţi, mai bine să aflaţi, decât să nu ştiţi”. Aici mai bine cunoşti din sine!

 44. Ianuarie 30, 2009 la 01:12
  link permanent
  zborplacut zice ca:

  curios, faptul că menţionezi de umilinţa de a întreba…

 45. Ianuarie 30, 2009 la 01:21
  link permanent
  Andi zice ca:

  De fapt, iniţial era o înţepătură la adresa îmbârligăturii din cuvintele tale, nicidecum o neînţelegere din partea mea a unui text perfect coerent. Deci mi se pare şi normal să ţi se pară înjositor să explici ceva ce din capul locului nu era prea bine pus la punct de către tine. În plus, nu văd pe nimeni să mă ocărască. Unde este umilinţa?

 46. Ianuarie 30, 2009 la 01:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Eu zic altfel, bă: întrebaţi când nu pricepeţi, chiar dacă vi se pare că sunteţi singurul prost din sală. O să vedeţi că nu-i aşa, sunteţi mai mulţi, dacă nu chiar toţi.

 47. Ianuarie 30, 2009 la 01:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu vezi, că eşti în negare – EU ocărăsc. Dacă e să întrebi, răspunzând lui Hudrel, eu cre’că se cuvine când înţelegi TU, ca să vezi câţi alţii nu. Nu e cazul fetii.

 48. Ianuarie 30, 2009 la 01:26
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Am văzut poza nouă. Mă tăvălesc pe jos ţinându-mă de burtă.

  Cin’ ţi-a vomat pe faţă?

 49. Ianuarie 30, 2009 la 01:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O amică artistă. A dat cu pensula în nişte cretă pastel. După care am vomat eu. Dar aşa era cerinţa, iar eu nu sunt petrecere-căcăcios. M-am conformat, fiindcă sunt băiat de comitet.

 50. Ianuarie 30, 2009 la 01:44
  link permanent
  Andi zice ca:

  Extrem de important:
  Am o sugestie pentru oamenii de pe-aici şi dacă n-o scriu acum sigur uit până dimineaţă sau altcândva. Azi (teoretic ieri) am citit cartea lui David Lynch şi se adresează mai ales oamenilor care lucrează în domeniul în care lucrează majoritatea celor care trec/scriu pe aici. Şi zice domnul regizor nemaipomenit de cunoscut că ar fi fain să se apuce lumea de meditaţie transcedentală şi să-şi uite/rezolve/înţeleagă “problemele”. Deci sugestia mea e să îmi explice şi mie cineva cum anume se ajunge la meditaţia asta transcedentală, că sunt dispusă s-o aplic şi apoi să devin o mare artistă. Mulţumiri anticipate.

 51. Ianuarie 30, 2009 la 01:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Umilinţa, dacă vrea Darius să-i zicem aşa, e că când te tăt chinui să explici iar şi iar ceea ce pricepem cu tăţii din prima, până şi Darius. Ca şi cum ai scoate acum capul pe fereastră şi ai urla din tăţi rărunchii că pământul e rotund şi apoi aştepţi aplauze. No, tăt nu pricepi? Să-ţi explic pe larg atunci. Aşează-te. Ochii mari.

  Bursucu’ ăsta scrie mai întâi ca tăt omu’, după care ia fiece paragraf în parte şi amestesCĂ CUvintele din ele (paragrafe, că-s mai multe) între ele (cuvintele, că-s mai multe); le aruncă în sus să cadă dânsele după cum vor. Unele cad pe jos, da, dar le ridică Mana şi i le dă de cap lui prostea până le înghesuie undeva, nu neapărat unde ar trebui. Bun, odată amalgamul creat, mai bagă câte o paranteză-14 pe unde crede el că era prea simplă şi topica, mai bagă câte-o atributivă-18 pe unde i se pare lui că nu e chiar-chiar alambicat textul şi apoi dă save. Că de publicat îl publică după 3 zile, timp în care mai culege nişte poze, mai bagă câte un paragraf, mai strânge o sută de comentarii la precedentul, mai na. Ce, titlul? Nuuuu. Ăla îl are stabilit încă înainte să ştie despre ce scrie.

  Fost-am destul de clar?

 52. Ianuarie 30, 2009 la 01:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi ni! ce bine ieşe. (Da, ştim, se scrie iasă.)

 53. Ianuarie 30, 2009 la 09:45
  link permanent
  Andi zice ca:

  Da, păi eu n-am cerut explicaţii decât în primul comentariu.
  Şi mă întreb din nou de ce oamenii, în loc să citească toate cuvintele scrise pe undeva, citesc doar ce le-ar plăcea lor să fie scris acolo şi doar pe sărite şi-apoi răspund la problema care li s-a părut lor prezentă, nu la problema ridicată de persoana care a scris. Probabil că voi primi din nou o explicaţie la ceva la care n-am cerut…

 54. Ianuarie 30, 2009 la 09:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tura asta va trebui să te explici tu pe tine ţie, pentru că tu “te-ntrebi” pe sine.

 55. Ianuarie 30, 2009 la 10:10
  link permanent
  monica zice ca:

  Hai, mah, Hudrel, tot asa-l tocai si pe Dali?! Ca si-ala amesteca niste culori si mai punea o girafa unde-ar fi trebuit sa fie-un ceas, rezultind, totusi, o placuta armonie-ntr-un final, ca intelegi tu ce vreau sa zic. Lua-le-ar dracu’ de examene, ca uite cum te-au obosit si acuma esti irascibil [convenisem ca nu mai tipi la copil, ce dracu!!]. Pai ce-i deconstructivismul asta?!?!?!

 56. Ianuarie 30, 2009 la 10:17
  link permanent
  toader zice ca:

  da, darius saracul munceste din greu sa treaca examenele. asa s-au inmultit si articolele pe jeg. el trebuie neaparat sa faca mai multe lucruri deodata. deci el INVATA.

 57. Ianuarie 30, 2009 la 10:27
  link permanent
  Andi zice ca:

  De obicei, când “te întrebi” şi o şi spui altcuiva, înseamnă că ai încercat înainte să-ţi dai singur un răspuns, însă ai eşuat, motiv pentru care te adresezi unei a doua persoane/colectivităţi ca să se întrebe şi dânsa (persoana sau colectivitatea, după caz). În cazul nostru avem o colectivitate (adică aveţi, că eu nu vă am) şi, în cadrul unei colectivităţi, o întrebare către sine înseamnă întrebarea de către un membru a unui alt membru (al colectivităţii) şi răspunsul venit ca reacţie naturală, sub forma unui “nu ştiu” sau a unei păreri personale.

 58. Ianuarie 30, 2009 la 10:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta-n contextul – citez – “voi primi din nou o explicaţie la ceva la care n-am cerut” – am încheiat citatul. Bine. Ai un conflict interior. O comunitate lăuntrică. O ai.

 59. Ianuarie 30, 2009 la 10:33
  link permanent
  Andi zice ca:

  Aici nu vorbeam de comunitatea mea lăuntrică! Poate alţii or să priceapă.

 60. Ianuarie 30, 2009 la 10:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu vorbeai tu personal, da’ cineva din comunitatea ta lăuntrică sigur la asta se referea. Nu erai tu în totalitatea facultăţilor şi universităţilor mintale.

 61. Ianuarie 30, 2009 la 10:39
  link permanent
  Adi zice ca:

  apropo de treaba cu statu acas’ si scobitu-ntre dejte…ai putea sa-i aduci aminte de frumusetile din copilasrie,
  cand ne petreceam vremea pe olitza (cu TZ nu…tz) in mijlocu’ sufrageriei…

 62. Ianuarie 30, 2009 la 10:43
  link permanent
  Adi zice ca:

  baaaaaaaah !!! cu ochii plini de JEG,sa zic asa, mi-au luat foc cartofii !!! brb

 63. Ianuarie 30, 2009 la 13:07
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ce cartof inflamabil pofteşti dumneata, Adi ? Sunt curios.

  Eu de ce nu am fost invitat la petrecerea tematică ? Ce, nu am făcut impresie bună ? Doar pentru că mi s-a zis că “io nu mai vorbesc cu tine, că nu-mi place de tine” nu înseamnă că nu ne putem beţivi laolaltă.

 64. Ianuarie 30, 2009 la 13:59
  link permanent
  toader zice ca:

  hmmm. tu esti sigur sigur basty?

 65. Ianuarie 30, 2009 la 14:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. El e.

 66. Ianuarie 30, 2009 la 15:01
  link permanent
  toader zice ca:

  si atunci de ce scrie sub numele de basty?

 67. Ianuarie 30, 2009 la 15:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uuu…

 68. Ianuarie 30, 2009 la 15:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, ca ti-au borat pe fata n-ar fi mare chestie. in fond sunt sigur ca ti-ai mai borat si singur si macar asa e o doza de surpriza ca nu stii ce meniu primesti. poate fi…interesant. da’ mustata aia cine ti-a slobozit-o pe chip?

 69. Ianuarie 30, 2009 la 16:15
  link permanent
  toader zice ca:

  krakila.

 70. Ianuarie 30, 2009 la 17:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ce Uuu… ? CE ?

  Bă…bă… bă incoierenţilor, bă !

 71. Ianuarie 30, 2009 la 17:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Adică te-o cizdit, ca să nu zic cuvântul urât pentru vagin (pizdă).

 72. Ianuarie 30, 2009 la 17:16
  link permanent
  toader zice ca:

  ce zici tu mai jeg acolo? vezi ca ai de scris un articol pentru blogul meu. da da. si tu.

 73. Ianuarie 30, 2009 la 17:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu apreciez o cizdeală bună, aşa şi ? Cine, când ? Precizează !

 74. Ianuarie 30, 2009 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu cu Toad. El deasupra. Încă nu se prinde nime’ ce-i Toad?

 75. Ianuarie 30, 2009 la 17:42
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cine ştie ce crede Darius că e vaginul.

 76. Ianuarie 30, 2009 la 17:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  n-am inteles. eu, pana la urma, cine sunt?

 77. Ianuarie 30, 2009 la 17:57
  link permanent
  toader zice ca:

  tu esti cel care i-a slobozit mustata lui darius. ca era sclava mustacioara in cauza. inainte. inainte de a se imbraca darius ca un piston. ca de obicei tot asa se imbraca. doar ca nu e machiat. ca un piston. adica e ca un piston dar nu e machiat. si nici cu mustata. sloboda zic.

 78. Ianuarie 30, 2009 la 18:12
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  eu ma uit inca la poza cu:
  “poftiti!
  -flori taiate
  -plante
  -de toate
  intrati!!!” uberwelcome =)

 79. Ianuarie 30, 2009 la 18:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi cum te poţi uita la poză şi scrie comentarii în acelaşi timp ? Iuai ! Ai deschis doo taburi ? Îţi place să trăieşti periculos i see.

 80. Ianuarie 30, 2009 la 18:33
  link permanent
  monica zice ca:

  E multitasking, tu, cum, nu stii nici atita lucru? :roll: A’vai!

 81. Ianuarie 30, 2009 la 19:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Copii, copii!

 82. Ianuarie 30, 2009 la 20:35
  link permanent
  fcb zice ca:

  ioi da ce fain iti shade ashe cu freza de george enescu.

 83. Ianuarie 30, 2009 la 23:08
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Jeg cu gel in cap… Oricum cin’ te-o creat, i-ai iesit foarte artistic. :D

 84. Ianuarie 30, 2009 la 23:17
  link permanent
  toader zice ca:

  monica, hudrea. fiti atenti ca trebuie sa puneti mana sa imi scrieti articole. clar?

 85. Ianuarie 30, 2009 la 23:56
  link permanent
  John zice ca:

  Mno, ti-ai gasit telefonul?

 86. Ianuarie 31, 2009 la 01:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăla din vis? Nu, s-a dus. Nu mai pot fi contactat când dorm. Eu pe ăla ce mi l-a lăsat nu vorbesc.

 87. Ianuarie 31, 2009 la 02:19
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Si marti seara stii ce faci, ticalosule? Inainte de plecarea mea spre Brasov, si deci dupa ultimul examen, te vei revansa, si cu multe regrete fata de cele petrecute in aceasta seara, imi vei da sa beau pana ma voi transforma in porc.

 88. Ianuarie 31, 2009 la 02:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci! cine pula mea, basty, de ce ii slobozersti….
  am abordat gresit inceputul. ba basty, tu vrei sa-i faci zdrente pistilul luţ gia?

 89. Ianuarie 31, 2009 la 13:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  Jim habar nu am despre ce pula mea de pistiluţ te referi.

 90. Ianuarie 31, 2009 la 16:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Sunt de acord cu jim.

 91. Ianuarie 31, 2009 la 20:46
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  bai, si aici barfa. io nu mai ies in oras.

 92. Ianuarie 31, 2009 la 20:48
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  basty: stiu, ti-a scapat, dar te-ai gandit un moment ca poza ar putea fi salvata?

 93. Februarie 1, 2009 la 08:58
  link permanent
  muntele zice ca:

  şi dacă vii la bucureşti, vezi de-ţi ia hainele de duminică, alea bune.
  altfel, treaba ta, eu n-o să fiu să te apăr.

 94. Februarie 1, 2009 la 20:25
  link permanent
  Basty zice ca:

  gia dragă, poza aia nu ar mai putea fi salvată nici de ăl mai pizdos în photoshop de pe lumea asta ! şi care, ce chestie, să vezi tu, nu e kraki.

 95. Februarie 1, 2009 la 21:28
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  suprinzator, fiindca e foarte usor de salvat : )

 96. Februarie 1, 2009 la 21:29
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  *surprinzator, i mean

  in plus, eu stau des cu ferestrele micsorate, m-am obisnuit de la atata multitasking

 97. Februarie 2, 2009 la 10:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, la o recitire atenta, sa stii ca-s de acord cu tine :lol:

 98. Februarie 2, 2009 la 12:42
  link permanent

  Mei, voi ati vazut la ce se preteaza Pamfil ?

  http://imageserver0.filebox.ro/ethumbnail3.php?key=9e0027dc60b6d1ca96763e8cc569f2ef

 99. Februarie 2, 2009 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, numa’ că nu se pretează şi numa’ că nu-i Pamfil. Alfel, nouăş’ nouă.

 100. Februarie 2, 2009 la 13:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Hop si fufa! :lol: Una fufa!

 101. Februarie 2, 2009 la 17:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am gasit niste poze tari pe un blog, s-a oprit curentul si mi s-a oprit rasnita. Acum nu mai stiu pe ce blog era… Parca erau amuzante. Era o poza, cu un posterior de femela, cu niste blugi taiati. Dar nu-mi amintesc daca era creata sau avea parul drept… Da, pe cap. Cine stie la ce ma refer, sa nu dea linku’, ca asta gras, le modereaza. Dar sa-mi spuna pe unde il gasesc.

  In alta ordine de idei, dintre locatarii din Cluj, il cunoaste vre-unul pe Vescan? Pe baietii de la Camuflaj? Pe Cumicu? Daca da, ma ofer, sa ma cinsteasca cu o bere. Si unii si altii, in special altii. Vreau sa ajung la Cluj, sunteti multi unguri acolo? Au fost cativa prieteni si mi-au spus ca e cam greu cu limba romana… Trebuie sa invat maghiara? Sper sa ajung in februarie, da’ nu stiu anul.

 102. Februarie 2, 2009 la 17:19
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  kraki, nu era site, ţi-am trimis-o eu pe mail, o primisem de la basty via monica

 103. Februarie 2, 2009 la 17:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Tot kraki, hai că ştiu eu nişte băieţi dispuşi să te înveţe maghiară. După 15 minute de discuţii intelectuale şi metafizice, timp în care-ţi vor transmite tot ce-au acumulat ei într-o viaţă, vă veţi înţelege de minune.

 104. Februarie 2, 2009 la 17:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  da ma, asa. pentru asta, ai o bere de la un confrate clujean, sau ungur. cum ma anunta ca ma cinstesc, iti fac si tie rezervare… erau pe mail, cine s-ar fi gandit!?

 105. Februarie 2, 2009 la 17:38
  link permanent
  toader zice ca:

  deci mi se rupe.

 106. Februarie 2, 2009 la 18:58
  link permanent

  Bun si nouasnoua ala.

 107. Februarie 2, 2009 la 19:11
  link permanent
  toader zice ca:

  gata, am inchis blogu’.

 108. Februarie 2, 2009 la 21:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toad, tu, într-o întorsătură a sorţii, ai reuşit să închizi blogu’ de mai multe ori de câte l-ai deschis.

 109. Februarie 2, 2009 la 21:54
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toadere, NI SE RUPE. :) )

 110. Februarie 3, 2009 la 14:05
  link permanent
  toader zice ca:

  stiu. de aia l-am si inchis.

  taci din gura groza. te poti exprima mai bine altfel. tu floricica ocupa-te de povestitu’ viselor nu cu jignitu’.

 111. Februarie 3, 2009 la 16:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Dari, miinele ala a fost alaltaieri. Nu fi puturos. Te rugam sa scrii din nou.

 112. Februarie 3, 2009 la 17:05
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader, cine jigneşte şi unde ?

 113. Februarie 3, 2009 la 17:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Şi pe cine? Să jicnim şi noi. Grămada cere vârf.

  Mai lăsaţi bă fata aia să sufle, ce-aveţi? Parc-aţi fi hiene.

 114. Februarie 3, 2009 la 17:47
  link permanent
  chira zice ca:

  krakilla, stiu eu pe careva dintre domnii amintiti mai sus. vrei sa te cinsteasca? cu vorba.

 115. Februarie 3, 2009 la 17:54
  link permanent
  monica zice ca:

  Virgula, Virgile, virgula, ba!

 116. Februarie 3, 2009 la 17:57
  link permanent
  toader zice ca:

  eu propun sa nu mai scrie. ca trebuie sa invete pentru licenta. sa se implineasca si el.

 117. Februarie 3, 2009 la 18:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E pre’ târziu pentru orice, dacă tre’ să înveţi PENTRU licenţă. Tre’ia să înveţi ÎNAINTE. Trebuia, adică, eu.

 118. Februarie 3, 2009 la 18:49
  link permanent
  toader zice ca:

  ca asa zice pe buna dreptate mirmen. ai sa ramai neintocmit daca nu te apuci. te iert daca scrii un articol pe blogu’ meu. ca io nu il redeschid daca nu scrie cineva cu mana lui pentru blogu’ meu un articol original de afisat. pe blogu’ meu.

 119. Februarie 3, 2009 la 18:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, COMEEENTEZI?!?! :-w

 120. Februarie 3, 2009 la 18:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci mă duc la sală. Nu mai avem de mâncare, mamă. Ciorbă de fasole sau de cartofi, lasagna. Tocăniţă de cartofi cu usturoi, de aia cu sos mai gros. Şniţele CU pesmet. Sos Pamfil.

 121. Februarie 3, 2009 la 19:00
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ăăă sală zici?! sala de lectură, presupun!! că de te referi la sala de cocalari, nu ţi-s mumă eu!!!

 122. Februarie 3, 2009 la 19:15
  link permanent
  toader zice ca:

  hahahaaaa. sala de cocalari. :) )))))))))))))) ce a fost si ce a ajuns darius.

 123. Februarie 3, 2009 la 19:18
  link permanent
  toader zice ca:

  si la ce dai ma examen? ie cu haltere pe buric?

 124. Februarie 3, 2009 la 21:03
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce tare-i mirmen.

 125. Februarie 3, 2009 la 21:56
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  toader, daca la mine te referi, nu l-am jignit deloc. dimpotriva :)

 126. Februarie 3, 2009 la 23:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Prea mult de citit… nu puteţi trece cu bold lucrurile importante? :)
  Mi-ar plăcea să intru şi să zic… ce mai faceţi mai? Etee plin de baldy, pardon, boldui (cu accent pe dui).
  Nici astăzi nu e film. :(

  Sau aşa ceva.

 127. Februarie 3, 2009 la 23:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am lipsit atât încât intru la moderare? :)
  Mişto.

 128. Februarie 4, 2009 la 11:09
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  Darius e un geniu. El nu trebuie să înveţe. El simte licenţa. Lăsaţ copchilu’n pace.

 129. Februarie 4, 2009 la 12:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  A zis Bibliotecaru că e prea mult de citit?? Suntem pierduţi.

 130. Februarie 4, 2009 la 15:39
  link permanent
  mirmen zice ca:

  mde, bibli vinie tăt mai ostănit de la o anume ministresă poziţionată pe…turism :P

 131. Februarie 4, 2009 la 16:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Chiro, cati ani ziceai ca ai? Esti urata? O punem de un pesmet, ceva… Era o fata, cu ochiu’ cu ceva timp in urma. Adica avea doar unul. Tu erai? Si mai era una, care era baiat, sau invers ca nu am inteles pana astazi ce era si ce voia sa devina. Erai aia? Ala? Daca nu, e bine.

  Nu fi zgarcita, da si tu niste bere. Uite pentru tine, vin pe banii mei pana la Cluj. Imi dai bani doar sa ma intorc… Ba nu, facem invers, ca poate nu mai vrei sa plec. Imi dai bani sa ajung, de plecat, plec pe banii mei (Darius, Hudrea etc). Deci Chira, nu fi chitra si scoate-ma in oras. Am uitat sa te intreb, esti ungur?

 132. Februarie 4, 2009 la 16:09
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am omis intentionat, cateva virgule… pe care am uitat sa le pun. Pentru traducere, ma puteti contacta. Si aia cu subiectu’ si predicatul am mai auzit-o. Oare de ce nu-mi citesc comentariile inainte de a le posta?

 133. Februarie 4, 2009 la 16:16
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si de ce are Groza la status “Jeg nou”?

 134. Februarie 4, 2009 la 17:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen
  Hmmm…
  Nu zic mai mult că vreau să par firoscos prin parcimonia exprimării.

  @ la cei care se duc la Timpuri Noi
  Dacă să duce cineva la Timpuri Noi, neapărat sa facă o filmare cumsecade şi să pună pe net.

 135. Februarie 4, 2009 la 18:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Crachilea a mişcat ceva. Hudrea şi el un pic, am râs.

  Bibel – da’ de ce nu mergi tu şi să pui? Ni, mă!

 136. Februarie 4, 2009 la 19:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  vand bilete la timpuri noi la timpuri noi. nu ma balbai, ma gasiti in statie la timpuri noi, am bilete la timpuri noi. la timpuri….hai ca sunteti enervanti, tre’ sa va tot explic.

 137. Februarie 4, 2009 la 21:37
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bai ! nu-mi iese socoteala ! E ceva grav cu mine ?

  Una bucata domn Bibliotecaru lipseste o vreme. Una bucata ministru lipseste cam la fel. Nu stiu de ce dar parca aceste perioade sunt identice. Si vine mirmen si toarna gaz peste focul care deja se aprinsese in mine !!!
  E clar: mirmen are dreptate. Vai, eu care credeam ca bibli se suparase pe noi… acum m-am linistit.

  PS: asta era socoteala, nu va ginditi la prostii.

 138. Februarie 4, 2009 la 21:59
  link permanent
  zborplacut zice ca:

  te cam tragi pe fese pt un articol nou, mai ales ca pe asta l-ai “updatat” de 2 ori deja.

 139. Februarie 4, 2009 la 22:05
  link permanent
  toader zice ca:

  invata omu’ mai zburatacito.

 140. Februarie 4, 2009 la 23:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius şi Groza
  În primul rând nu am o chestie din aia de înregistrează.
  În al doilea rând “biletele e scumpe”, nu-mi permit.
  În al treilea rând… eu nu ies din casă, nu ai înţeles?

  @ Marian S.
  Să-ţi fie ruşine 5 minute pentru că te gândeşti la aşa ceva. Hai 4, că am inima largă şi slabă.

 141. Februarie 5, 2009 la 09:30
  link permanent
  lalala zice ca:

  na daca stiam ca treci pe la sibiu te luam cu fosrta la un cico. pam pam

 142. Februarie 5, 2009 la 09:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Na, dădeai refreşuri la timp. Bun. Voi scrie articolul nou. Cum, de altfel, fac de fiecare dată. Dar este de lucru. Şi, ăăă, da, de învăţat, sigur, da-da, îhâm…

 143. Februarie 5, 2009 la 10:07
  link permanent
  toader zice ca:

  buna dimineata

 144. Februarie 5, 2009 la 11:21
  link permanent
  toader zice ca:

  mirmen, la ce da darius examen de licenta?

 145. Februarie 5, 2009 la 11:39
  link permanent
  mirmen zice ca:

  la crp şi jurna, încă sper…

 146. Februarie 5, 2009 la 11:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Deci Bibliotecaru’ şi cu Lenuţa Udrea o ard prin tufişuri?

  Darius, să-ţi pui lucrările de diplomă pe jeg. Când / dacă le scrii, desigur.

 147. Februarie 5, 2009 la 11:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Foarte mişto afişul, da.

 148. Februarie 5, 2009 la 12:30
  link permanent
  toader zice ca:

  crp fiind ce?

 149. Februarie 5, 2009 la 14:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  comunicare, in pula mea. tu nu stii ca darius e publicitar ca dracii? am stat 1spe luni la barcelona. jeg, tu stiai ma?

 150. Februarie 5, 2009 la 14:49
  link permanent
  monica zice ca:

  Nu stie, ma, de un’ sa stie?!? A, arata-i si alea doua palarii, sa nu uiti! Stai! Una e luata in excursie, deci nu cind stateai la tu Barcelona…

 151. Februarie 5, 2009 la 17:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-o trezit Gimel din jointu’ care ne-a unit, că asta fac jointurile. They make a joint.

 152. Februarie 5, 2009 la 17:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Iar daţi din casă.

 153. Februarie 5, 2009 la 17:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Hudrea
  Doamna Udrea este pe jumătate convinsă că aş fi Ion Cristoiu. :) Unii dintre susţinătorii doamnei Udrea cred că aş fi Belzebut. Fiecare cu propriile vise erotice. :) )))
  Dumneavoastră cine credeţi că sunt?

 154. Februarie 5, 2009 la 18:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba jula (jeg+pula), nu stii ca nu e voie sa zici de jointuri?

 155. Februarie 5, 2009 la 18:39
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ca te asculta!!

 156. Februarie 5, 2009 la 19:10
  link permanent
  toader zice ca:

  tu bibli esti elena basescu.

 157. Februarie 5, 2009 la 20:55
  link permanent
  mirmen zice ca:

  fetelor, auzit-aţi că s-o schimbat denumirea casei albe?! amu-i zîce baraca lu’ obama:P

 158. Februarie 5, 2009 la 21:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Maică-mea iară citeşte glume de pă Hotnews, tătă ziua.

  Îi voie, Gimel, să zici: jointurile nu sunt bune. Ui’. Am zis de ele. Sunt tare bune.

 159. Februarie 6, 2009 la 02:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  M-aţi prins şi de data asta… Offfff, tare mi-s fierbinte. :)

 160. Februarie 6, 2009 la 02:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mirmen Februarie 4th, 2009 la 3:39 pm

  Vedeţi ce aţi făcut din mine, o bucată de carne, o păpuşă masculină… pardon feminină (că o zis toader că trebuie să-mi explorez latura feminină).
  Dar ori ce ar fi, eu botulism în buze nu-mi bag şi nici grăsime smulsă cu liposucţia.

 161. Februarie 6, 2009 la 02:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius de Groza
  Vă sugerez un concurs inedit. Cineva să explice o dată de ce-şi bagă duduiţele atâta botulism în buze… care e treaba, de ce se desfigurează?

 162. Februarie 6, 2009 la 08:11
  link permanent
  mirmen zice ca:

  bibli, cîrteşte frumos, poate ne pomenim p’aci cu feed-back de la prima do’n'şorică pol’tician-că a ţării :P

 163. Februarie 6, 2009 la 08:40
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Bibli s-a uitat la Happy Hour!!!! HA HA HA HA HA Ha ha.

 164. Februarie 6, 2009 la 12:35
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba frate, eu nu vreau sa pic de fante de buzau, da’ am si eu o inrebare: de ce stoiu’ lu’ armagedon au fost la emisiunea asta de care zice krakilla aceleasi pasarici doua zile consecutive la rand? si pe rand. adica monica si marilena-nela. stie cineva? se balbaie grila? eram eu prea fumat?

 165. Februarie 6, 2009 la 13:01
  link permanent
  monica zice ca:

  O fi fost reluare, jimi… :lol:

 166. Februarie 6, 2009 la 16:06
  link permanent
  krakilla zice ca:

  unde ma? ba, tu te uiti la Happy Hour?

 167. Februarie 6, 2009 la 16:21
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, ia-i pe rind. Intii sa raspunda Bibli….

 168. Februarie 6, 2009 la 20:59
  link permanent
  jimerino zice ca:

  shmeny. eu doar asist.

 169. Februarie 7, 2009 la 01:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Well… cum era să pierd eu un concert cu Marilena Niţu. A fost atât de bună încât i-au făcut clip pe ProTV din acea cântare memorabilă… Mai copii, lăsaţi fraţii mei albi ora veselă (era pe vremuri o emisiune care se numea aşa). La Marilena nici nu mă aşteptam să scoată măcar trei note consecutive fără un fals. Poate nu a călcat acel vibrato pe coardă (pe coarda vocală adică) sau a alunecat pe el şi s-a scrântit coarda, dar buzele alea de om primitiv în complexul rutului chiar atunci când curta o găină beată de la mâncat coacăze fermentate… pentru mine nu au nici cea mai mică raţiune. Este ca şi cum ţi-ai injecta burtă pentru că se poartă să nu fi anorexic. Prima buzată pe care am observat-o în istorie a fost una din surorile Vlasov, parcă Vanda… şi mă gândeam, săraca, dacă nu ar avea buzele alea… ar fi frumuşică… pe urmă am aflat că nu sunt de la natură aşa şi am dat pe spate… cum adică? Prefer să văd o femeie cu rămurea în nas, cu urdori la ochi, cu ceară în urechi… Sunt în general plin de toleranţă precum albinuţa de polen, dar botulismul ăsta în buze este absolut grotesc.

  @ mirmen
  Eu ştiu acum cam la ce primă domnişorică faceţi referire… dar prima domnişoară a ţări este Roberta Alma Anastase, care este ditamai preşedinte de cameră. Practic e cea mai tare femeie în stat, nu-i puţin lucru. Slavă domnului că nu are buzele injectate. E femeie finuţă… ori poate nepoţică… nu mai ştiu.
  Tinerica la care faceţi referire are şi ea peste 28 de ani, nu mai este chiar la vârsta fustelor cu vedere la tanga şi a bluzelor cu buricul gol-goluţ.

un trackback

 1. de la Desertaciune « Paranoia and empty jars pe Februarie 3, 2009 la 12:45

  [...] ii curg, are timp de vacante, e inteligent si matur. Pe de cealalta parte, la un click departare, Darius Groza face turul Europei cu o [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)