Ţucu-mi sufleţelul meu să-ţi fut…

sari la comentarii

Voi aţi văzut că pe LinkedIn absolut toată lumea este extraordinară?! Şi recomandă pe toată lumea extraordinară din jur? Măi, să fie!

Aşa că ne-am despărţit iară. Eu şi cu Sia, zic. Ultima dată era ea de mine. Post-ultima dată – adică ulterior – eu de ea. Nu, nu este o chestie de cuplu de-a noastră, că tre’ să despărţim cu toţii unii de ambii, până să se termine. N-avem dezvoltat vreun fetiş (că se poartă) din a ne da papucii. Deşi suntem la un pas de a ieşi eu bătut cu şlapul în public, dacă tot suntem în aria asta a încălţărilor, de bou cu ele ce sunt (cu încăţările, negreşit).

Prima dată ne-am despărţit fiindcă eu urma s-o înşel, pare-se. Aşa am fost informat, vă zic şi eu ce-am înţeles. Iar acest fapt a fost bine marcat din timp cu fermoarul de la hanorac peste bot (al meu bot, al ei hanorac, cu catarama).

Iar a doua oară ne-am despărţit eu de ea, aparent după ce am eşuat în a o-nşela, de data asta alegându-mă doar cu o din aia de prins părul, peste bot. Iar când zic “aia”, mă refer la “din plastic, mare, cu dinţi”, ca de vânat urşi, doar că pentru plete. Care când m-a lovit, m-a mai şi muşcat, că s-a deschis în aer. Intenţionat, susţin eu.

A treia oară, când nu ne-am mai despărţit, deoarece eram deja despărţiţi şi epuizaserăm toate cele două posibilităţi de a ne despărţi unul de cealaltă, respectiv una de celălalt, a aruncat de încheiere în mine cu ce?… CU CE?! Cu Pamfil.

Aşa că nu se poate. Voi ştiţi cum mie-mi place să întreţin o atmosferă calmă, în care e preferabil să nu ne batem cu poşetele-n aprozar. Un astfel de exemplu al echilibrului este dat zi de zi pe Jeg, la comentarii, unde indivizi docţi dezbat echilibrat probleme de înaltă calitate culturală, fără să o ia pe arătură, da?…

Aşa – ca să mă citez pe însumi – că nu se poate. S-a-ncheiat, deci. Boceli. Scâncete. Mai departe.

***

Fiin’că tot veni vorba de cultură (în special c-am tras-o eu de păr încoace pe ea, vorba, dar mai ales că ea, cultura, e trasă de păr)… io tot şăd de mă chiorăsc la treaba cu Cristian Neagoe şi Piss Cocktail – The Saga creată în jurul lui. Micţionez opinal abia acum, pentru că mi-era lene să deschid subiectul şi să trebuiască să vă explic toată prosteala mai devreme; în schimb, în acest punct ştiţi mai toţi despre ce este vorba, fiindcă mai toţi căscaţi gura la orice idioţenie ce mai apare pe la televizor.

Să-ncepem cu părerile tâmpite. Mai concret, să-ncepem.

Părerea “băut urină pe banii statului/banii mei“.
Eu, unul, sincer, ezit să mă arăt atât de surprins că România ar plăti pentru urină. Că, din punctul ăsta de vedere, s-au dus banii şi pe căcaturi, da’ să nu politizăm. Dar, citând sursele (toate cele trei jurnalistice, cum se cuvine, adică Bădin din faţă, Bădin din spate, respectiv Bădin în general), omul purtător de cuvânt, inculpatul deci, ipotetic vorbind, ar bea urina prietenei. Corect? Păi, corect, că nu-i greţos, să-şi bea singur urina.

Pe de altă parte, totuşi, prietenă-sa, din câte-mi dau eu seama, e fotograf ocupat, că nu se poate nici epila singură inghinal, de atâta pozat. Am dovezi. Mă jur pe Flickr!

Atunci, mai exact, Cristian Neagoe nu bea de fapt pe banii statului. Dimpotrivă, el bea economisind banii statului, un răcoritor gratuit sau cel mult pe banii altcuiva – că nu l-o fi pus să plătească – dintr-o terţă sursă, civilă, ne-guvernamentală, cu statut cetăţenesc.

Părerea “cum vorbeşte ăsta aşa la Internet, care mă reprezintă pe mine?!“. Păi, băăăi, Gâdeastanciutacu, dintre care cel din urmă ai blog şi mi-eşti atât de intim şi o să-mi fii naş la nunta fără de mireasă (te-anunţ pe această cale) şi la divorţul aşijderea… Haidi, bre, ca să ne esprimăm sinceramente. Care n-a mai zis şi el cu pulă la viaţa lui şi n-a mai împărtăşit o neortodoxie cu vreo fată? Îi glumă serioasă aici. Păi, ne batem joc?! Nu ne-am pleznit fiecare nevasta, hai, măi, măcar o dată, măcar în joacă? Că nu-i rău, parol, mai ales dacă vroia. Pudijamesbonzii lu’ taica.

Părerea “păi, uite-te şi tu la pizda asta, nu-ţi crapă obrazul de ruşine?“. Mi-e o jenă de pozele cu Neagoe prestând servicii de cosmetică şi înfrumuseţare, de mi-e greaţă să vă povestesc; în acest sens, mă ajută să vi le arăt, căci le-am găsit pe jos, legându-mi nevinovat şiretul, în drum spre Biserică. Zise jurnalistul, scos din context, desigur. Şi de n-ar fi fost duminică, pe bune, nu m-ar fi deranjat atât, în numele Talălui şi-al Fiului şi-al Sfântului duh, Publish. Zic şi eu, nu vreau să arătu cu degetul, Bădine, Bădine, esluxive, cum eşti tu mai live ca Elodia, pe care-ai găsit-o, da’ era alta, un ţigan, dar a fugit. Neîncetat te tot întreb, dar tu te-ntorci îmbufnat pe altă parte: de ce arăţi tu mai departe pozele, care ţi-e ruşine de ele, mă refer, dacă nu le suporţi?

Părerea “da’ ce mă interesează pe mine?”. Hopaaa, uite o părere bună. E şi a mea.

***

NazyAndGay

[foto Dacian]

***

La Bucureşt.

DariusAndLadyInRed

[Talida devine fotograful oficial al Jeg.]

***

Amintind Europa…

RaininBruxelles

[Stanescu şi prietenă devin fotografi oficiali în deplasări externe.]

***

Între timp, înapoi în cancelarie!…

La puşcărie cu derbedeii! Happy mamii mă-sii lor! Vivat Romanian Production of America, Diparmănt ov Calciurăl Dezvolteişăn Sectăr tu Perpendichiulăr Strit Against Obscenity!


132 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 12, 2008 la 19:35
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Fie vorba intre noi… Nici mie nu imi place de miss Suteu…

 2. August 12, 2008 la 19:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  O dat domnu’. Mă pun pe cetit. Doamna Mirmen, văzut-aţi titlul copilului dvs? Poate citeşte copiii. Trag nădejde că nu l-aţi bătut destul când era mic.

 3. August 12, 2008 la 19:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fie. :) Eu n-o cunosc, nu mă esprim, aseară părea destul de sictirită la tembelizor, nu-ş’ de ce s-a dus, poa’ să nu se-ncaiere. Da’ de autorul filmului m-am apropiat printr-această producţie destul de mult. Destul de mult cât să-ncep să mă-ndepărtez exponenţial şi invers proporţional…

  Hudreo – este o licenţă poetică…

 4. August 12, 2008 la 19:54
  link permanent
  mirmen zice ca:

  l-am bătut ş-apoi…l-am dat la şcoală :P
  salutări la dom’ profesor hudrea :->

 5. August 12, 2008 la 19:56
  link permanent
  maria coman zice ca:

  mirmen te bate, sia te bate, ce barbat esti tu?

 6. August 12, 2008 la 20:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce bărbat?…

  (bine că s-or găsit fomeile să vorbească, bine sunteţi voi bărbaţi; au!)

 7. August 12, 2008 la 20:11
  link permanent
  Monica zice ca:

  vezi ca maine trec prin cluj si ma leg cu lanturi, ins emn de protest la faza cu rata. adica de ce e galbena? *(ca sa nu vorbesc de palaria aia nazista)

 8. August 12, 2008 la 20:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-ai prins nimica. O să-nţelegeţi, dacă am schimbat titlul, nu? O mică valenţă ce n-o pricepeţi, deşi o să-nţelegeţi…

 9. August 12, 2008 la 20:49
  link permanent
  fcb zice ca:

  deci arta scuză mijloacele… arta de dragul scopului. scopul ca artă.

 10. August 12, 2008 la 20:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ Monică – te aştept. Ştii numărul.

 11. August 12, 2008 la 20:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cu Pamfil??? Ăsta-i motiv de divorţ. Săracu Pamfil, el ce vină are?

  “Unde indivizi docţi dezbat echilibrat probleme de înaltă calitate culturală, fără să o ia pe arătură, da?” – mă bestie, noi ne-am înţeles şi-am pus pariuri cum că cam cât de penibili şi pe arătură tre’ să ajungem ca să bage jegu’ nou? Cred că ajungeam şi mai jos, dar ai cedat înaintea noastră.

  Bă! Tu n-ai televizor. Cu ce drept îţi dai cu părerea despre ce latră pe-acolo?

  Naţi-Răţuşca rules! Dacă venea acu o săptămână-două, făcea turul mediatic al României. Sau măcar ăl’ blogăriatic.

  Mirmen, trebuia invers. Fără dom’ şi fără profesor. Pt dvs numa Hudrea. ;)

  Monica, ce ştii tu despre Cluj şi de ce te legi cu lanţuri? Unde “de ce” esprimă locul şi nu cauza. La cauză am răspunsul deja, dar nu poci să fiu vulgar p-acilea.

  Stăi drace că vin. Isterice. Unde-i Le General ăsta? Nu mai poate omu’ ceti nici măcar jegu’ în linişte. N-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine.

 12. August 12, 2008 la 21:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Rue numéro 18 d’Héros. Bovin!

 13. August 12, 2008 la 21:18
  link permanent
  toader zice ca:

  deci, spirit usor il lasa balta pe hudrea. indubitabil.
  (pamfil se dadea si el pe net cu hâtrul) – d-aia.
  paca este Provence-Alpes-Côte d’Azur
  scopul scuza mijloacele.

  ghiciti andrisantii.

 14. August 12, 2008 la 21:21
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Să fim cu ochii pe Vakulovski amu, că dacă o să lucre pentru stat, îl putem prinde şi pe el, că numa spurcăşaguri scrie în Clujeanul. Şi-i şi pretin cu Neagoe ăsta.

 15. August 12, 2008 la 21:29
  link permanent
  monica zice ca:

  15. Asa mai venim de-acasa. Numerele de autobuz bucurestean se transforma in numere de tramvaie. Este muuuu! ult mai bine.
  Din toata jegaraia de mai sus, nu retin decit despacarea (repetata!) cu Sia. Asta este. Regrete. Foarte sincere, dar tot regrete.De chestia cu Neagoe a inceput sa mi se imbrehane. Pe bune. Aseara am pierdut o ora in fata televizorului, ora dupa care n-am ramas decit cu un gust amar fata de cum se minuieste sofismul si cum (nu) stiu sa se apere oamenii aia. Care n-au alta vina decit ca inteleg prin arta ceea ce nu inteleg altii tot printr-insa.

  Hudreo, ai incurcat monicile (pun pariu!). Te rog ca data viitoare sa fii mai atent!

 16. August 12, 2008 la 23:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mie parcă nu-mi vine să cred că filmul ăla chiar e pe bune. Prea ar fi incredibilă prostia realizatorului.

  “Vine perpedicular pe faţada blocului”
  “Rugăminţile adminitradorului”
  “Nenumăraţi loguitori” (poate nu a fost nimeni curios să-i numere, zic)
  “Pe terasa blocului… sunt pictate, cu litere foarte, foarte mari, citate obscene…” Adicălea din cine erau acele citate obscene?
  Termitele, pe lângă alte distrugeri cunoscute, mai pictează şi citate obscene pedepsite cu închisoare acolo.
  Fără nici un pic de educaţie la termite, doar realizatorul filmului… a luat tot ce este cultural şi a înmagazinat-o, pe coana educaţie colt cu coana cultura, în personalitatea sa încântătoare.
  ICR indezirabil, patronat, se pare, de preşedinte dar scursoarea…
  A trebuit să contramandez zborul din Canada (o fi şeful aeroportului de contramandează zborul unui avion) ca să filmeze cartierul super-rezidenţial splendid, oprimat de sistemul de exprimare al unor termite crescute de sistemul care nu funcţionează. NY nu s-a trezit, este 9 şi 1/2. Dar vor veni şi îţi vor arunca privirea spre această terasă (niuiorchezii merg cu ochii pe sus, la înălţime). Ne este ruşine să trecem prin faţa acestui blog din cauza termitelor şi derbedeilor şi suntem foarte trişti, în prelungirea (ferentari) în zonă obligă… de aici se vede absolut, deci derbedei, deci este o mare de ruşine… clădirea este pângărita (probabil că acel consulat general avea o jumătate de normă ca mânăstire) de nişte viermi. Am obosit.

  La minutul 7:45 se vede clar cum pe vitrină stă scris JE G. Este de înţeles de ce cei de la ICR au luat cartoanele de jos şi le-au pus pe pereţi. :) Mă întreb cine le-a luat de pe pereţi şi le-a pus pe jos?

 17. August 12, 2008 la 23:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Clar, Bibliotecaru semnalează o evidentă conspiraţie:

  http://www.jeg.ro/wp-content/uploads/2008/08/jeginscandal.jpg

 18. August 13, 2008 la 00:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  De când am văzut filmuleţul, mă tot gândesc cam ce ar fi putut cita termitele, HAPPY HAP… Am căutat deci pe google quotes “HAPPY HAP” şi…
  GLAM CODES
  S u c c e s s f ul= SUC
  Happy= HAP
  Romantic= ROM

  Popular= POP
  Independent= IND
  Healthy= HLTH
  Funny=FUN

  Chiar că este o conspiraţie.

 19. August 13, 2008 la 08:05
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Dupa nenumaratele mele interventii, Patapievici a renuntat la papion!
  Ultima intrebare ma reprezinta si pe mine (de fapt, mai mult pe mine, ca tu ai facut articol pe o tema care spui ca nu te intereseaza).
  Amuzant este ca ai recunoscut ca Sia te abuza… Ai gasit, in sfarsit, puterea de a dezvalui acest lucru, cred ca ti-a fost greu! Cel mai lung drum incepe cu un singur pas! Am inteles cu toti ca tu, nu din cauza crizelor repetate ai ales acest drum, ci din cauza batailor repetate! Cateva programari la psiholog si putina autoflagelare in stil emo le vindeca pe toate! Asculta-l si pe Bibli ca el este om matur (chiar daca poarta un cearceaf pe cap) si ataca ochelarista! Cui pe cui se scoate…

 20. August 13, 2008 la 08:35
  link permanent
  Monica zice ca:

  Hudrea a incurcat Monicile, dar uite ca Monica aia cu lanturile a venit cu raspunsul:
  1. despre Cluj stiu putine lucruri. Cel mai important ar fi acela ca la noi(la Tirgu-Mures) de acolo vine ploaia
  2. ma asteptam, cum nu, la intrebarea cu lanturile. ei bine: cu lanturile ma leg de mine insami. Sper intr-un protest inedit, la naiba!

 21. August 13, 2008 la 09:12
  link permanent
  toader zice ca:

  nu pot sa remarc ca si jegul contribuie mai mult sau mai putin involuntar la calomniile proferate de antene. la care marseaza si tanarul creier cu plete. la urma urmei antenele si-au atins scopul. acela de a promova imaginea de uro-scatofili a respectivilor artisti.

  respectivul artist spune ca :
  “Dezminţire

  Andrei Bădin, senior editor la Antena 3, a postat în ultimele săptămâni informaţii false despre mine, pe care posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 le-au preluat fără nicio sursă validă. Singura sursă citată a fost blogul lui Andrei Bădin. Adică Antena 3 citează Antena 3. Aceasta nu poate decât să urmărească o multiplicare ilegitimă a surselor.

  Ţin să precizez că niciuna dintre acuzele şi defăimările care au fost aduse persoanei mele nu este reală:

  Nu am statut de diplomat.

  Nu beau urină, nici pe mea, nici pe a prietenei mele, nici pe a altcuiva.

  Nu am nici o legătură cu MISA sau cu practicile sale.

  Pozele postate pe blogul http://www.badin.ro nu îmi aparţin. Ele sunt realizate de prietena mea, artist fotograf şi ilustrator. Tot ea deţine drepturile asupra fotografiilor, care însă nu i-au fost solicitate nici de Andrei Bădin, nici de vreun alt reprezentat al trustului Intact. Fotografiile fac parte din proiectul unui jurnal vizual pe Flickr şi au fost realizate în vara anului 2007, când nu eram încă angajat al ICRNY.

  Pozele nu au fost postate pe internet de mine, ci de prietena mea. Andrei Bădin cunoştea acest fapt, deoarece i-am răspuns la întrebările pe care mi le-a adresat pe mail în data de 3 august 2008, şi pe care, lăsând deoparte evidenţele de până aici, am ales să le consider de bună credinţă. Am crezut că Andrei Bădin chiar încearcă să îşi facă meseria. Răspunsul meu a venit pe 6 august, însă domnul Bădin nu l-a luat în considerare, ca şi cum nu ar fi primit această informaţie.

  Iată un print screen al schimburilor noastre de mail: attached.

  Cele două surse pe care domnul Bădin le citează ca fiind postate pe „mai multe bloguri cu tenta clara exibitionist-perversa” sunt texte literare, nu depoziţii. Nu cunosc niciun fel de incompatibilitate între a fi scriitor şi a lucra pentru Institutul Cultural Român. Au făcut-o Augustin Buzura, Horia-Roman Patapievici, Mircea Mihăieş, Bedros Horasangian, Carmen Firan, Magda Cârneci etc. În fapt, mulţi dintre angajaţii Institutului Cultural Români sunt intelectuali activi, care publică beletristică, eseistică, lucrări de specialitate, texte polemice.

  Identificarea autorului unui text cu personajele unei ficţiuni este o eroare. Domnul Bădin mă identifică în mod tendenţios şi intenţionat drept subiectul textelor pe care le citează, folosindu-se de o tehnică aproape nelipsită din intervenţiile sale – scoaterea din context.

  Primul dintre cele două texte citate de Andrei Bădin apare pe un blog colectiv numit Aglomerări Spontane, la care particip. Fragmentul este o auto-ficţiune construită pe o idee similară cu cea din povestea „găinii cu ouăle de aur”.

  Cel de-al doilea text a apărut în revista online Tiuk!, editată de scriitorii basarabeni Mihai şi Alexandru Vakulovski, şi este ilustrat de Dan Perjovschi (singurul artist român de până acum care a expus la Museum of Modern Art din New York). Textul respectiv a fost scris cu cinci ani în urmă, în iulie 2003, şi a avut momentul său de atenţie mediatică când actorul Cătălin Babliuc l-a ales pentru a-l interpreta la Gala Tânărului Actor (ed. 2006) de la Mangalia. Performanţa sa, scrie criticul de teatru Iulia Popovici, „a suscitat protestele unora dintre cei prezenţi (critici şi directori de teatru). Cu toate acestea, revista Observator cultural şi Teatrul Imposibil din Cluj au decis să-i acorde lui Cătălin Babliuc un premiu, într-o secţiune paralelă premiilor oficiale ale Galei, pentru alegerea textului lui Cristian Neagoe şi pentru excelenta formulă a interpretării acestui text”. Revista Observator Cultural a publicat în numărul 338 din septembrie 2006 un interviu cu Cătălin Babliuc şi un fragment din textul meu „Fres”.

  Evenimentul a fost consemnat în presa vremii de publicaţii precum: Cotidianul („Monoloagele de cartier au aprins specialiştii”), Ziua („Bătălia clasicilor cu modernii, la HOP” şi „Becali, câştigător la Gala HOP”), portalul cultural LiterNet, site-ul UNITER.

  În ceea ce priveşte restricţionarea accesului la textele şi fotografiile mele, am luat această măsură din pricina sentimentului de agresiune repetată şi constantă la care am fost supus şi a cosecinţelor pe care această defăimare le are asupra mea, a prietenei mele şi a celor apropiaţi nouă. Pot justifica fiecare dintre acţiunile mele. Solicit doar să mi se ceară punctul de vedere. Nu am fost contactat de niciun jurnalist al trustului Intact de-a lungul atacului mediatic la care am fost supus.

  Regret de aceea că, fără a putea să-mi ofer punctul de vedere, aceste informaţii au fost şi sunt deturnate împotriva instituţiei al cărei angajat sunt şi pe care o respect.

  Îmi asum fiecare dintre acţiunile şi lucrările pe care le-am produs. Le voi repune în spaţiul public când voi considera că pericolul acestei calomnii a fost depăşit şi că lucrurile au fost repuse în lumina lor justă.

  Cristian Neagoe

  (dezmintire preluata de pe zoso.ro)

 22. August 13, 2008 la 09:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bunăăăăăă dimineaţaaaaaaa.

  Mă depăşeşte subiectul dezbătut în acest articol. De vină mi-e ingnoranţa.

  Ne auzim la următorul, ştiu că n-o să-mi duceţi lipsa, respecte, etc, etc, vă pup: toader, M@riansky, Fam. Hudrea, Biblio, Kra(the)killa, Karate Kid Sia şi nu în ultimul rând Darius care nu ştie da ziua bună. Fiindcă aproape niciodată nu e. Bună.

 23. August 13, 2008 la 09:32
  link permanent
  licurici zice ca:

  vrei să spui că l-a rănit pe Pamfil??? a îndrăznit să-l atingă şi să-l şi rănească??? INCREDIBIL! o ştergem clar de pe lista de prieteni şi nu ne mai place de ea. să nu ne mai întrebi dacă o iubim că NU o mai iubim. clar?

 24. August 13, 2008 la 09:39
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si eu am vazut dezmintirea, da’ tot nu ma intereseaza! Inca nu inteleg de ce se mai ataca lumea la faze de genul asta. Un baiat care ne reprezinta tara (ce ma seaca expresia asta) bea pisat, isi rade prietena si vorbeste urat… Vai, vai ce vor spune ceilalti despre noi? Care ceilalti? Aia cu pedofili in guverne, aia care incep razboaie pentru petrol macelarind familii intregi sau ne referim la aia care au inceput campania de exterminare a tiganilor ca pe vremea lui Maiorescu. Ba, ce ne oparim noi la cur pentru toate nimicurile… Unii vand flote, altii au 6 case, altii vand intreaga industrie, toti ne mint la televizor, toti se imbogatesc pe cand eu muncesc ca un sclav, la patroni straini, in propria tara (care, apropo, m-a vandut pe un pumn de seminte ca d-aia vin straini in Romania… ma rog, nu tara, ci romanii despre care aici nu se prea comenteaza). Dar pentru noi (voi) cea mai mare grija este bautorul de pisat, aka artistul (ca tot vorbeam de arta in articolul trecut, da tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebare). Mi se rupe de chestii de genul asta, poate nu mai sper eu la nimic mai bun sau poate sunt pesimist (sau poate e acelasi lucru…). As prefera oricand unu’ care bea pipi si incearca sa faca ceva pentru ceilalti decat pe cei cu un comportament ireprosabil pe care se pare ca ii avem acum!
  …aici voiam sa injur da’ mi-e lene. imaginati-va ca am injurat sistemul, mentalitate si pe carnatii care imi repara casa de o saptamana jumatate si nu dau semne sa termine prea curand…

 25. August 13, 2008 la 09:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Faza-i că impecabilii îs şi ei nişte ipocriţi cu pretenţii oriunde în afara lor. Da’ dacă am scos un comentariu de patos de la Crachilă, tăt o meritat scandalu’. :P

  Licurice: S-a notat. Mă supun.

 26. August 13, 2008 la 09:43
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci am pierdut unul. Basty, you’ll be missed. Darius, te rog să revii la micile mizerii cotidiene şi sufleteşti; cu intelectualităţile astea ne vei risipi pe rînd.
  Apăi nu-i păcat? Zi şi tu!

 27. August 13, 2008 la 09:50
  link permanent
  toader zice ca:

  nu am ce face.
  as zice ca ma solidarizez cu basty fiindca si krakilla a fost conditionat:).
  da’ nu-s mincinos si spui ca am de lucru cacalau maria ta. ceea ce ii nasol. ca nu ma trage inima deloc in plin august. caru’ mare, jeg ar trebui sa poata fi blocat pe perioadele in care am de munca da’ chef din parti.

 28. August 13, 2008 la 09:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ceea ce nu înţeleg eu este de ce oameni, care nu au nici în clin nici în mâneca cu arta modernă, se exprimă totuşi cu indignare? Filmuleţul nu este singular, am pus pe blog încă două filmuleţe în care Marinescul se exprimă filmând expoziţia. Nu dau link, dar lumea ştie unde am eu blogul.
  Poate că ar trebui să-l angajăm pe Guţă să predea Bach la Conservator…
  Ce cunosc cei care se tot exprimă prin România despre curentul artistic lowbrow sau despre grafitti figurativ? Până la urmă avea cumva dreptate Marinescu, şi mie mi-e ruşină că sunt român atunci când stau alături de astfel de oameni pierduţi în spaţiile lor strâmte, incapabil să reacţioneze cu altcineva dacă nu corespunde codul numeric din actul de identitate, garant al purităţii ideologice, sau care au căpătat cetăţenie americană devenind slugarnici pe lângă guvernul lumii mercantile şi sunt în stare să lustruiască dosurile pantalonilor occidentali, de firmă, cu pupături sincere, şi care se auto-numesc reprezentanţi politici ai românilor.

 29. August 13, 2008 la 10:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “TERMITELEEE!” :P

 30. August 13, 2008 la 10:22
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci nici eu nu stiu despre ce vorbiti si chiar mi-e lene sa ma documentez. M-am uitat la poze si cam atat a putut capsoru meu. Sa ne fie de bine.

 31. August 13, 2008 la 10:24
  link permanent
  arpadov zice ca:

  Sunt perfect de acord cu krakilla. Ceva de genul asta vroiam sa comentez si eu. Numai ca pe ungureste.

 32. August 13, 2008 la 10:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  “Ţucu-mi sufleţelul meu să-ţi fut…”. Un titlu cât o poezie.

  Să analizăm deci pas cu pas ce-a vrut să ne transmită poetul.

  Profund şi iremediabil izbit de dragoste, poetul începe imersiunea în străfundurile iubirii printr-un verb al afecţiunii. Dar nu un neologism, ci un verb mai vechi, a ţuca, trimiţându-ne alegoric către vremi deja pierdute, vrând parcă să ne cufundăm, odată cu el, în negura vremurilor. Imperativul verbului ne arată că iubita este de faţă, cu el în acel moment, ceea ce ne aduce pe noi cât mai aproape de cei doi, emoţia fiind deci mai puternică. Până aici e clar, simplu şi frumos. De acum însă lucrurile se complică.

  Pronumele personal mi (mie, îmi, mi), transformat subit într-un posesiv, prin plasarea strategică între verb şi substantiv, sugerează (ce altceva decât) posesia (sufleţelul meu), arătându-ne legătura strânsă şi emoţionantă dintre cei doi. Ajungem aici la elementul cheie al poeziei: iubita. Autorul se putea referi la ea în nenumărate feluri, limba română având un arsenal întreg de cuvinte în acest scop. Şi cum o numeşte el, domnu’ Gâdea? Cum? Sufleţel! Curat, sensibil, afectuos, sublim. “Sufletul meu” ar fi fost deja plin de sentiment, ar fi transmis perfect mesajul. Dar nu, băiatul nostru nu se joacă cu iubirea, o ia în serios, merge până la capăt, se aruncă cu toată fiinţa în acest vals al emoţiilor: sufleţel. Un diminutiv. Ce alt cuvânt mai plin de afecţiune şi iubire putea să găsească? Nu există.

  Aşadar, poetul îşi exprimă direct şi fără echivoc dorinţa de a-şi săruta iubita (sufleţelul). Apare în acest moment un prim element care ne oarecum bulversează: posesivul “meu”, plasat imediat după substantivul “sufleţelul”. Acest posesiv întăreşte, dacă mai era nevoie (mai era nevoie?), ideea de, evident, posesie: sufleţelul meu. Autorul ne comunică din nou (pentru cei care am deschis televizoarele mai târziu) bucuria nemărginită izvorâtă din revelaţia că femeia aceasta nemaipomenită este a sa. Totuşi.

  Ajungem (nu-i aşa?) la sfârşitul declaraţiei de dragoste, care este unul inedit (sfârşitul), cu totul. În mod surprinzător, poetul îşi încheie poemul printr-o imprecaţie (WTF man?). După ce ne cufundă în meandrele iubirii şi ne uimeşte prin sensibilitate şi naturaleţe, învăluindu-ne într-un nor pufos al iubirii şi scăldându-ne prin valurile amorului său, lăsându-ne chiar să ne hrănim cu iubirea sa, poetul ne fute una după ceafă. Acest “să-ţi fut”, adresat evident iubitei (ţie, îţi, ţi), e ca un tsunami, ca o lovitură în moalele capului, ca un şut în cur, prin surprindere. Pe cât e de imprevizibil, pe atât e de dureros. El cuprinde întreaga frustrare masculină şi tot veninul acumulat peste veacuri şi revărsat acum, dar nu în valuri, ci într-o doză mică, yet letală, o muşcătură de viperă, care este.

  Poezia nu se termină aici. Rămân cele trei puncte de suspensie din final, care lasă toată povestea oarecum suspendată (că de-aia-s de suspensie, nu?). Ce lipsea de acolo? Ce-ar fi vrut să adauge poetul (nu-i aşa?) după acel izbitor şi fulminant “să-ţi fut”? De unde atâta venin şi de ce? Iată cum, aparent simplă la început, întreagă poveste se complică şi se (ne) învăluie în mister.

  P.S.
  1.Să se dea câte o monică, să ajungă la toată lumea. Bă Darius, aşa nu se mai poate. În curând o să apară unu (sau una) care-şi zice tot Hudrea. Fă ceva.
  2. Aşa krakilla, scuipă tot.
  3. Basty, după ce-am scris ce-am scris, musai să vii înpoi. Am zis.
  4. Monicilor, înţelegeţi-vă cumva să vă poci deosebi din prima, nu după cercetări.
  5. toader, I feel you brother. Şi io în acelaşi căcat mi-s. Şi deadline-ul sparge uşa deja.

 33. August 13, 2008 la 10:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  7.

 34. August 13, 2008 la 10:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Un pic de respect, va rog! Ca un mare iubitor de manele, care nu sunt, tin sa mentionez ca Parizer sau Salam sau cum s-or mai numi primatele astea (primata= un fel de maimuta care seamana cu o maimuta, in caz ca din greseala ajunge vre-un manelar pe aici) era, la un moment dat, gata sa-si deschida o academie! Nu am inteles ce academie, nici nu am stat sa ascult (ca hepatita ramane in tine pentru tot restul vietii), da’ bab… omul voia academie! Ce incerc sa spun este ca Guta ar putea sa predea Bach la Conservator (dar in gluma, desigur)…
  Da chiar, manelele sunt o forma de arta, pentru ca pe mine ma scarbesc. Si daca sunt, atunci cu ce sunt eu diferit fata de cei care injura Freedom for Lazy People??? Si de ce nu ma duc eu dupa Basty decat sa-mi fac creierii muci cu lucruri care nu ma intereseaza?
  @Hudrea, vorba ta: WTF man???
  Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca sau nu inteleg comentariul d-lui prof Hudrea, un scurt rezumat: 3/4 din comentariu spune ca Darius este talentat si ca a fost batut o femeie pe nume Sia, in final Darius o f*** (intre noi fie vorba, de fapt -NU O MAI, asta daca actul s-a desfasurat vreodata) totul plecand de la sentimentul numit frustrare! Cu restul, va descurcati!

 35. August 13, 2008 la 11:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudreo, ai uitat să menţionezi că în prima publicare, poetul numise altfel opera, titlul original pierzându-se în negura amintirilor… Ce să mai zicem de pronumele personal, care-i un reflexiv, de fapt. Nu că “vreun” s-ar scrie cu cratimă, la ăstalalt.

 36. August 13, 2008 la 11:09
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hudrea, îţi accept temporar musai-ul, doar pentru a declara că mă simt posedat de perspectiva ta asupra exprimării artistice a domnului Da.Gz., pe marginea căreia stângaci emitem pretenţii de criticism.

 37. August 13, 2008 la 11:40
  link permanent
  geretus zice ca:

  Mestere…nu stiu ce sa zic….
  Mie-mi place SIA… din poze…
  Acu’… tu stii mai bine…

  Cat despre povestea cu pisatu, svastica si alte kkturi…in afara faptului ca nu mi-a placut maniera colegilor nasului tau Ciutacu in care au inteles ei sa faca jurnalism ( ei zic ca ce-au facut ei e strans legat de dreptul lor de a avea opinii – te ustura p**a ce mai…) transformand Antena 3 intr-un OTV neomodernist….in rest mi se cam rupe…

 38. August 13, 2008 la 11:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi io ce-am zis? “Câh, iar dincolo de asta – mi se fâlfâie.” (Ca norocul, Ciutacu o fo’ destul de inspirat să se ducă în concediu, fix cât să lipsească de la piscul penibilului, la emisiunea unde l-au pus pe Neagoe să citească textele, de parcă pe el îl deranjau… Nu că nu bănui că i-ar fi plăcut să fie de faţă.)

 39. August 13, 2008 la 11:48
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudreo, cît stăteai pe analiza de text a dînsului, terminai ce-aveai de terminat. Cu ”t” de la toader. Sînt în aceeaşi găleată. Nici eu n-am chef şi aplecare să termin ce am de terminat. Dar mă chinui.
  Monicile pot fi deosebite prin link şi iniţială. N-am vrut să recurg la asttttta :P , dar (şi) eu sînt cu literă mică. Nu este necesară acordarea cartelistică a monicilor. Două sînt suficiente; nu doreşte nimeni ca acest jeg să înnebunească de tot, nu-i aşa? S-a votat prin respingere.

  Kraki, nu dezerta şi tu! Şi cum dumnezeului am ajuns la manele?!?!?!

  8.

 40. August 13, 2008 la 11:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Faceţi rău de tot la căldură :) , recunosc că nu am înţeles nimic. O jumătate de oră am căutat subtitrarea…

 41. August 13, 2008 la 12:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Se pare ca atunci cand nimeni nu intelege pe nimeni, exista armonie si intelegere… La manele am ajuns, dupa ce Bibli a spus ca l-am putea angaja pe Guta sa predea Bach la Conservator, dar era, desigur, sarcastic.
  Logic nu ar trebui sa fie “tota lumea nu intelege pe nimeni”? Daca nimeni nu intelege pe nimeni, nu inseamna, de fapt, ca nu exista cineva? Sau era “nimeni nu intelege pe toti” sau “toti nu inteleg ceva”?
  Clar! De maine, pe pastile… eu!

 42. August 13, 2008 la 12:09
  link permanent
  krakilla zice ca:

  …si cand spui: “Nu este nimeni!”, ar trebui sa insemne ca este cineva. La fel si cand spui: “N-am zis nimic!”… Ar trebui sa fie: “Am zis nimic!”…

 43. August 13, 2008 la 12:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  “Si ce legatura are asta cu restul articolului?”- nu, nu are! despre articol nu mai comentez ca ma enervez!

 44. August 13, 2008 la 12:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ca Dacian, că nu există cuvântul “singuri”, în realitate. Adică nu pot fi doi oameni singuri. Sunt împreună. (că tre’ să vă explic ca la proşti)

 45. August 13, 2008 la 12:23
  link permanent
  Monica zice ca:

  @Hudrea, Monica:daca stiam ce furtuna isc aici venind o data pe luna pentru un comentariu pe care mai ca imi vine sa-l sterg a doua zi, mai bine ma semnam cum ni se cere, cu famelia. Deci carele eu trec azi prin Cluj, nu contest, dar nu mai stiu de ce voiam sa ma leg ieri cu lanturi *(mirarea fiind legata, in acest caz de motivatie). ma gandeam ca protestul sa aiba loc la aeroport, ca acolo am treaba. ma ocup eu de camerele de luat vederi.

 46. August 13, 2008 la 12:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Monica, nu mă lăsa singură. Te rog!

  Lipsa de chef şi treabă naşte monştri. Care comentează pe jeg. Mă duc să fac rost de chef şi să-mi continui treaba.

 47. August 13, 2008 la 12:27
  link permanent
  monica zice ca:

  …unde monstrul sînt eu, să nu existe confuzii! :)

 48. August 13, 2008 la 12:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  La aeroport?

 49. August 13, 2008 la 12:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Confuzii?

 50. August 13, 2008 la 12:40
  link permanent
  toader zice ca:

  fac eu un algoritm de sortare pentru monici. metoda bulelor, ca-i simpla.
  le punem intr-o matrice si luam un criteriu de sortare.

 51. August 13, 2008 la 12:50
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Groză, eşti prostule! Preferai să zic că eşti un narcisist, un egoist şi-un spurcat, cum rezultă de fapt? Bestie nerecunoascătoare. Las’ că vezi tu analiză la următorul jeg. Şi “bănui” ăla ai vrut să fie “bănuiesc” de fapt, da’ nu ţi-ai găsit literele pe moment, în inerţia emoţiei, aşa-i? Nu că n-ai ştii. Recunoaşte. Amu. Aici. Să vadă tăţ’.

  Dragul de Kraki. Aprob pozitiv tăt ce-ai zis. Şi io mă întreb la fel. De ce nu-i ca-n engleză? Şi şi cu nervii-ţi empatizez. Da’ fără pastile că ni ce-au făcut din V. Stan şi V.C. Tudor.

  Şi şi Dacian are dreptate, da.

  monica, dacă o monică îi cu m (mic, de la monstru) şi cealaltă Monică îi cu M (mare), de ce la plural le scriem (adică tu) cu M (Monicile)? Şi dacă mai apare o Mmonică, pe aia cu ce mM (mama Mă-sii) o scriem?

  Monica, e Hudrea, fără coadă de maimuţă (@). “Joey doesn’t share food!”. În rest, nu-i bai, chill.

  Da’ de spurcat nu se mai spurcă nimeni cu nimeni p-acilea? Ce-i aici, jegtă de secoşi?

 52. August 13, 2008 la 12:51
  link permanent
  Monica zice ca:

  când colo, Darius o avut grija să preintampine astfel de calamităţi confuzionale: doară precizează claaar că sus se completează altceva decât prenumele.monico, sunt alături de tine, din solidaritate monicească, desigur!
  PS: noi comentăm aici la un post care are cu totul alt subiect, haidaţi să fim conştienţi cu toţii!

 53. August 13, 2008 la 12:53
  link permanent
  Monica zice ca:

  Domnu’Hudrea, am zis să mă conformez regulilor nestabilite de nimeni pe bloguri şi, la comentariu, dacă mă adresez cuiva să-i pun un arondel înainte de nume. Cum erai primul în enumerarea mea, ai crezut că-ţi aparţine coada de gibon. No nu-i aşa. E pentru tăţi! Dacă am greşit amarnic, îmi cer iertare, că nu am chef să iasă cu spurcături.

 54. August 13, 2008 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă Monica e alta decât monica, atunci noi am vorbit mereu cu un Toader inexistent?

 55. August 13, 2008 la 12:58
  link permanent
  monica zice ca:

  Monicile sînt cu M mare deoarece sînt la început de frază. hudreo.

  PS: da, sintem pe arătură rău de tot. Dacă noi nu ne schimbăm felul la comentarii, poate doreşte Darius să schimbe postul…? Nu ne adecvăm noi la dînsul, ci dînsul la noi. Tirania democratică a comentatorilor. Ce zici, Dariuse?

 56. August 13, 2008 la 13:06
  link permanent
  toader zice ca:

  si alea cu m mic vin de la mnemonic.

 57. August 13, 2008 la 13:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Super tare faza cu “arondel”… o să o folosesc la greu. Mulţam!

 58. August 13, 2008 la 13:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io văz cu nume două monici. Una majusculă şi una minusculă. Ce arondel?

 59. August 13, 2008 la 13:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Offff…
  “Domnu’Hudrea, am zis să mă conformez regulilor nestabilite de nimeni pe bloguri şi, la comentariu, dacă mă adresez cuiva să-i pun un arondel înainte de nume.”

  Dar care e monica majoră şi care minoră?

 60. August 13, 2008 la 13:59
  link permanent
  mako zice ca:

  “derbedeii aceia au plecat ieri dupa-amiaza, spre seara, cand eu eu filmam azi-noapte”… genial…
  brainwashing experience pe strada din fata blocului de la interesectia cu terasa de vizavi de unde locuiesc oameni un-happy

 61. August 13, 2008 la 14:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cineva care numeşte “citat obscen” textul HAPPY HAPPY!, îmi ridică părul măciucă.

 62. August 13, 2008 la 14:17
  link permanent
  geretus zice ca:

  @Darius ( ca sa respect… legea cu arondelu’)….
  La emisiunea de care zici…boii i-au facut un mare serviciu d-lui presupus bautor de pisat…
  Da ce nu inteleg io… Daca bea pisat ( nu ca ar bea…el zice ca nu)… cu ce ne fute pe noi grija?!?
  Il bea pe-al nostru ( io i l-as vinde… as mai scoate niste bani)?
  Il bea cu gura noastra ( bleah)?
  Nu… deci… de ce ne fute grija…

 63. August 13, 2008 la 14:19
  link permanent
  toader zice ca:

  bey geretus, stii vorba lu’ poietu’ ala : suntem cei mai virili si sexosi dintre traci.

 64. August 13, 2008 la 14:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia-m zis şi io.

 65. August 13, 2008 la 14:30
  link permanent
  toader zice ca:

  tu nu. tu ai din alea bionice.

 66. August 13, 2008 la 14:35
  link permanent
  geretus zice ca:

  si dobitocu ala… care a facut filmulet-u… cine pana mea e frate?
  Cat e el de afectat de peretii lu’ peste…Cum si-a amanat el zboru spre canada si intalnirile cu clientii (!?) ca sa filmeze kktu asta…

 67. August 13, 2008 la 15:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Scrie lucruri obsceneee! Scrie “happy… happ-”… nu se vede ce scrie… Termiteleee!

 68. August 13, 2008 la 15:48
  link permanent
  geretus zice ca:

  Bah… cum dracu se face ca toti astia care emigreaza… in special in USA…se transforma frate in complet alti oameni…
  Am avut ocazia sa vb cu diverse persoane emigrate (sau care au stat o perioada mai mare de timp in USA sau Franta sau whatever) si nu-mi venea sa cred cat snobism de prost gust afiseaza…
  Ei sunt subit mai snobi ca bastinasii, pe motiv ca asa e trendy frate…
  Americanii de rand… ii doare in basca… Romanii emigrati?!? Noooo… ei sunt miezu… (lui kkt desigur)

 69. August 13, 2008 la 15:58
  link permanent
  toader zice ca:

  nu draga. asa sunt si acasa. doar ca acasa snobii se dau mari ca sunt ramasi in tara in timp ce snobii din strainatate se dau mari ca au fugit din tara. de aici si viciul de perceptie. totusi, ca sa ii apar pe snobii de afara, tin sa observ ca macar snobii emigrati nu se afiseaza la televiziuni si pe bloguri. :)

 70. August 13, 2008 la 16:12
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  geretus, ce lege? Nu-i nici o lege cu arondelul, terminaţi cu prostiile. Tocmai reuşirăm să-şi scoată maimuţa coada de pe jeg şi voi umblaţi iar cu maimuţa vopsită.

  toader a surprins esenţa şi de data asta. Chirilă, Hotel Cişmigiu, americani, ştiţi voi.

  Darius, te anunţ că pregătim o conspiraţie. Îţi spun din timp, să nu zici că te-am lucrat mişeleşte, pe flancuri. Noi ceilalţi oameni de bine care ne aflăm pe spaţiul ăsta virtual şi care formăm deja comunitatea (nu-i aşa?) jeg îţi vom lua jegul de sub picioare. Căci, Jegul, dragă Darius, nu-i al tău, ci al….ştii tu. Mai multe detalii, nu chiar aşa curând.

 71. August 13, 2008 la 16:15
  link permanent
  toader zice ca:

  ce mod ai si tu de a ne anunta ca te insori cu moniuca mai hudreo.

 72. August 13, 2008 la 16:15
  link permanent
  geretus zice ca:

  Hudrea….era la misto manule….trebuia sa pun titlu?

 73. August 13, 2008 la 16:17
  link permanent
  geretus zice ca:

  Darius… ce zici daca te suna tipele alea de pe scara de la metrou sa-ti ceara socoteala ca le-ai folosit imaginea… pe post de fundal ca sa-ti expui tu fizicu gratios?

 74. August 13, 2008 la 16:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să le zic că bine… Fiindcă eram pe domeniu public. :P

 75. August 13, 2008 la 16:28
  link permanent
  sten zice ca:

  frate,da la voi peste Carpati e iarna de ti-a tras-o cu hanoracu’ peste bot?!

 76. August 13, 2008 la 16:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  A philosophy professor walks in to give his class their final. Placing his chair on his desk the professor instructs the class, “Using every applicable thing you’ve learned in this course, prove to me that this chair DOES NOT EXIST.”

  So, pencils are writing and erasers are erasing, students are preparing to embark on novels proving that this chair doesn’t exist, except for one student. He spends thirty seconds writing his answer, then turns his final in to the astonishment of his peers.

  Time goes by, and the day comes when all the students get their final grades … and to the amazment of the class, the student who wrote for thirty seconds gets the highest grade in the class.

  His answer to the question: “What chair?”

  toader, sari cu un id de mess (YM:adihudrea), avem nevoie şi de tine. Basty e deja la bord. La fel şi kraki. Mai lipseşte biblio, geretus. V-aştept.

 77. August 13, 2008 la 16:38
  link permanent
  Elena zice ca:

  Hudreo, asta e o strategie de colectare de id-uri? Ca eu abia ma abtin….

 78. August 13, 2008 la 16:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sten: Nu, dar zicea că sunt rece… hehehe.

  Ce puci îi ăsta, scârnăviilor?

 79. August 13, 2008 la 16:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu stau pe mess. Experienţa mea internaută a început cu IRC-ul şi cu mess-ul. Stăteam de vorbă până la 4 dimineaţa, era un drog… nu mai vreau după ce am scăpat.

 80. August 13, 2008 la 16:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibliotecaru | [s-a supărat, măgarele]@yahoo.com – hai, că-s curios ce se petrece, ca apoi să pedepsesc pe cineva; instalează-ţ’.

 81. August 13, 2008 la 16:57
  link permanent
  toader zice ca:

  eu nu am timp dar sustiu miscarea. darama-ti-l. subscriu si sunt de acord.

 82. August 13, 2008 la 17:20
  link permanent
  monica zice ca:

  Da? Facem puci? Minunat. Acum aflu si eu. Sa-mi ziceti ce trebuie sa fac, unde si cind. Cui – e deja clar. Jegului. Nu sariti, loazelor, ca probabil ii vom face cu totii.

  Se-nsoara Hudrea? Si moniuca aia cine e? O fi vreo cunostinta de-a lui toasder…

 83. August 13, 2008 la 17:22
  link permanent
  toader zice ca:

  da, e fosta mea amanta. care a fugit cu hudrea pe forum.

 84. August 13, 2008 la 17:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Ce ticăloasă, domnule, ce ticăloasă…! Să zici mersi c-ai scăpat, toadere, serios!

 85. August 13, 2008 la 17:26
  link permanent
  toader zice ca:

  daramati-o.

 86. August 13, 2008 la 18:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius, păi pe mine deja m-ai pedepsit oferind adresa mea de email în mod public. Poate nu vroiam să o ştie întreg universul cosmic. Mulţam mult! Aşa îmi trebuie.

 87. August 13, 2008 la 18:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îmi grăbesc căderea, că văz că-i iminentă…

 88. August 13, 2008 la 18:16
  link permanent
  Basty zice ca:

  Stai liniştit că nici dracu n-o să-ţi scrie epistole. Îţi zic din experienţa proprie. În afară de toader. El scrie tuturor. Nu zic şi ce scrie, că nu-i frumos.

 89. August 13, 2008 la 18:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  De fapt o grăbeşti pe a mea, că asta înseamnă că mâine o să primesc iar 500 de spamuri şi facturi de tip fishing. Fă bine şi o şterge de acolo…

 90. August 13, 2008 la 18:17
  link permanent
  toader zice ca:

  In timp ce majoritatea romanilor incearca sa uite ce a insemnat regimul comunist pentru Romania, circa 30% dintre studenti considera ca, in tara noastra, era mai bine inainte de 1989, arata un studiu realizat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale. Potrivit sociologilor, aceasta categorie de studenti este ignoranta, nu deosebeste regimul autoritar de cel democratic si este nemultumita de societatea actuala. Criteriile pe baza carora studentii si-au exprimat simpatia pentru Romania comunista sunt performanta sistemului educational si nivelul de trai. In plus, potrivit studiului, o treime dintre studenti ar prefera instaurarea unui regim autoritar daca acesta ar asigura cresterea nivelului de trai al populatiei si doar 24% dintre studenti nu ar aproba, sub nici o forma, o dictatura.

 91. August 13, 2008 la 18:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Vedeţi ? Asta scrie toader. Asta şi Asl Pls.

 92. August 13, 2008 la 18:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  “o treime dintre studenti ar prefera instaurarea unui regim autoritar daca…”

  Să o spunem pe aia dreaptă, 90% din cetăţenii acestei ţări ar înghiţii orice pentru ca să trăiască în huzur. Acest adevăr a fost dovedit de nenumărate ori în istorie şi actualitate.

 93. August 13, 2008 la 18:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Pe acest site există o celulă puternică şi sănătoasă de am-treabă-dar-nu-şi-chef-de-dînsa. toader a fost primul care a îndrăznit să recunoască, ba chiar mai mult, să exemplifice.

  toader, eşti un curajos. Coming out, so fearless…! M-am zbîrlit de admiraţie :) Vin şi eu să zic că-s ca toader. N-am cum exemplifica, din păcate. Cine se mai bagă la noi în celulă?

 94. August 13, 2008 la 18:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mi-am dat seama că de fapt eu trăiesc în umbra voastră. Ce trăiri şi simţiri profunde experimentaţi voi, pe când în capul la mine iegzistă doar ţâţe şi cururi. Şi ocazionala nevoie de a mânca.

 95. August 13, 2008 la 18:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu ce primesc deoarece si fiindcă că am recunoscut ? Ha ? Ha ?

 96. August 13, 2008 la 18:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, primeşti card de membru, ho! Virtual cardul, cît şi membrul. Jumătatea Hudrea se va ocupa de detalii – vă rog să-l anunţaţi voi, că eu n-am de gînd – , dacă tot vă strînge ca pe pui, la dînsul în mess.

  Darius nu mai dzîce ni’ca?! Comentatorii săi se grupează, se celulesc şi se clubesc la el pe blog şi el n-are nimic de zis?!?!?! Ceciudat, dom’ne, ceciudat…

 97. August 13, 2008 la 18:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite că spun eu ceva. Cum văd că domnul Groza nu face nici un efort să scoată acea adresă de email, mă văd nevoit să părăsesc acest blog.

  Ba bai

 98. August 13, 2008 la 18:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  9nouă. Unu00.

 99. August 13, 2008 la 18:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ni că o pui şi eu pe a mea: alienmurderer@yahoo.com. Din solidaritate. Numa’ nu ne părăsi că se strică echilibrul şi se înclină blogul.

  ( de fapt îmi pun adresa din motiv de singurătate şi disperare. scrieţi-mi ! scrieţi-mi !!! )

 100. August 13, 2008 la 19:08
  link permanent
  Sia zice ca:

  Buna…
  In calitate de fiinta monstruoasa, de ingrozitoare facatoare de rau si sfidatoare a tuturor regulilor societatii si a valorilor morale ce dainuie prin ea, am decis sa imi protejez identitatea. Astfel, puteti sa va adresati mie apeland la pseudonimul Sia…sau Augustina….nu m-am decis inca…
  Navigand eu prin vasta lume a bloggurilor, am descoperit acest mirific loc, in care se discuta tragedia finalizarii unei tumultuoase povesti de amor (adica ar trebui, ca e cea mai importanta parte a articolului de fata, da’ vad ca totul a deviat….ma ocup acum de asta). Prin urmare, am decis ca este locul oportun pentru a solicita si eu niste sugestii in vederea continuarii umilei mele existente, care momentan este si ea umbrita de norul despartirii.
  Am sa incep rezumandu-mi mica mea istorioara: am intalnit si eu un om cu chip paros cu suflet mare, alaturi de care am trait o intensa poveste de dragoste de aproape 2 luni calendaristice. In momentul de fata, acesta m-a declarat fericita posesoare a unei perechi de papuci, cu care pot continua sa pasesc singura pe drumul vietii. Motivul?Nepotrivire de caracter! Huh??? Adica al lui cu al meu!!!
  DA! Pledez vinovat in fata voastra, Onorata Curte a cititorilor de jeguri. Sunt o persoana impulsiva si sangeroasa. Am avut o tentativa esuata de crima pasionala, care s-a soldat cu ranirea fragilei persoane pe care o iubesc nespus. Armele? Un fermoar si o clema de par (nu a fost vorba de niciun Pamfil!!!!). Locul? Acceleratul Bucuresti Nord-Cluj Napoca, data 09-08-2008, vagon 2, cls. 2, locul 48, undeva in intervalul 19:30-3:56. Acestea sunt dovezile care atesta monstruozitatea fiintei mele: http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=304122016 , iar daca as avea niscaiva cunostinte in Photoshop, as putea reda si halul in care mi-am adus persoana care mi-a fost aproape timp de 2 luni fara cateva zile…
  Da…aceasta sunt eu…o forta negativa care umbreste armonia Terrei, pleava a societatii si un spin intre coastele idolului vostru, o bucatica de materie fecala, in ploaia destinului…
  Ce vreau? Ei bine,mizez pe bunavointa voastra….eu, un suflet chinuit dupa gratiile iubirii, solicit modalitati interactive si ieftine ( pentru a ma simti in continuare ca alaturi de fostul meu suflet pereche) de umplere a spatiului temporal gol pe care inainte il ocupa povestea de iubire rezumata mai sus. Mentionez ca spatiul de care dispun nu imi permite sa apelez la gradinarit sau la achizitionat animale de companie (sa stau acasa sa ingras matze, hamsteri,etc…), asa ca veniti si voi cu idei mai creative.
  Semnat:
  …..un suflet ratacit…

  P.S.: Mentionez ca as avea nevoie de idei pt umplut aproximativ 13-15h, dintre care aproximativ 8h se desfasoara pe parcursul austerei nopti!
  Va multumesc anticipat!

 101. August 13, 2008 la 19:12
  link permanent
  Sia zice ca:

  http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=304122016 poate merge acum…

 102. August 13, 2008 la 19:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că maie-ul o durat cel mai mult de căutat. Ahahahaha. Stai să fac print-screen, până nu se decide să şteargă.

 103. August 13, 2008 la 19:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Sia, nu dispera. Te rog eu si, probabil, te rugam cu totii. Ai fost sursa de inspiratie a magariului care te-a desnudat in public (recte Darius) si sursa de nesfirsita incintare, in directa consecinta!, pentru noi toti astilaltii care am shezut pe blogu-i, ca sa citim ce-a (re)produs. Jegul s-a revigorat prin Sia. Muzo!!!

  Mie apelul asta mi-a rupt inima. Sincer.

 104. August 13, 2008 la 19:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Arată bugăt de stupid, tre’ să recunosc. :D I-o ieşit.

 105. August 13, 2008 la 19:20
  link permanent
  geretus zice ca:

  linku nu merge… ai putea sa pui poze pe alte site-uri… mai putin hi5… ca asta deja e renumit pentru cocalari si pitzipoance… si ma gandesc ca nu esti nici-una nici alta…

  Apoi o intrebare… VOI SUNTETI NORMALI?!?!?!?!?!?!!?
  Sau maestrul JEG in cautari de noi subiecte nu le gaseste si prin urmare le reincalzeste pe alea vechi :D
  Adica acu urmeaza sa vedem poze cu tine cu acelasi buchet de plastic si aceleasi bomboane?
  Adicatelea sa chiama ca ti-o plateste cu aceeasi moneda…

 106. August 13, 2008 la 19:20
  link permanent
  monica zice ca:

  :) DA.

 107. August 13, 2008 la 19:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fătuca a pus Hi5 din perspectiva că mai penibil nu se putea, bănuiesc. Cum spuneam: a funcţionat. :P Şi mere linku’ (zic eu, din nefericire).

 108. August 13, 2008 la 19:26
  link permanent
  geretus zice ca:

  da si mie atunci un link functional… sau ceva…. ca sa ma dumiresc ce vrea sa zica…

 109. August 13, 2008 la 19:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dă click pe dânsu’, ‘mne fereşte. Ce-ţi zice?

 110. August 13, 2008 la 19:27
  link permanent
  geretus zice ca:

  frate… mie imi deschide pagina de home a lu Hi5 asta (bleah….bleah… bleah) si nu-mi arata nimica… Cica sa ma inregistrez… Sa moara ei ca ashea tre sa fac…

 111. August 13, 2008 la 19:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  1. Ştiu eu Photoshop şi particip cu dragă inimă la un proiect în care să-i ataşăm Dariusului bube. Pe cur.
  2. M-am prins. Ăla mototolit din poză e numărul de telefon. E cu 0264 ? Da ? Pot să sun ? Pot ? Da ? Mulţumesc.

 112. August 13, 2008 la 19:29
  link permanent
  geretus zice ca:

  jeee…. sa dau click pe el….. Aaaaa…. nu m-am gandit…. Ce destept suntem noi…Putem sa te atingem?

  Mars d-acilea cu sfaturi din astea…

 113. August 13, 2008 la 19:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, păi, corect, corect… Înregistră-te.

 114. August 13, 2008 la 19:30
  link permanent
  geretus zice ca:

  ai de capu meu…. io-s singuru fraier care nu poa sa acceseze linku lu pestele sarat….

 115. August 13, 2008 la 19:30
  link permanent
  geretus zice ca:

  nu ma inregistrez… DA? sA FIE CLAR…

 116. August 13, 2008 la 19:41
  link permanent
  geretus zice ca:

  Mda… curiozitatea a omorat pisica…
  Na ca m-am inregistrat…
  Ashea.. si?
  Sunt dezamagit de poze….
  Darius, n-ai invatat-o si tu pe fata asta sa faca niste poze mai misto in alea 2 luni fara cateva zile in care v-ati iubit intens?

  Sia draga … nu dispera…
  Ca activitati de omorat timpul propun:
  - fotbal in sala ( e misto, reconfortant, se transpira mult, mai ales pe vremea asta)
  - tenis la perete ( o racheta 2 mingi si un perete; dai cu mingea in perete si cu racheta in minge ore in sir; calmeaza mintea, limpezeste spiritul)
  - recuperari creante ( avem un client pe la Cluj care are sa ne dea ceva bani… mai multi; ii recuperezi, iti dam si tie de-o ciocolata… mai mare ashea)

 117. August 13, 2008 la 20:23
  link permanent
  toader zice ca:

  draga sia, eu iti recomand sa te mariti cu hudrea, bibli, basty sau geretus. uiti instant de jeg.

 118. August 13, 2008 la 21:42
  link permanent
  Fanul lui Darius zice ca:

  Total de acord cu Monica. Noroc cu tine, Sia, ca altfel nu eram inca aici si citeam povesti plicticoase despre cum se plimba simpaticul paros pe autostrazi sau autostrade (dupa caz). Noptile iti vor fi clar ocupate de telefoanele disperate si plansetele fierbiti ale maimutzei care va incerca in fel si chip sa-si revigoreze simtul tastaturii inspirat de estrogenul persoanei dvs.

 119. August 13, 2008 la 21:43
  link permanent
  Fanul lui Darius zice ca:

  De acum inainte ma voi numi Fanul Siei!

 120. August 13, 2008 la 21:49
  link permanent
  toader zice ca:

  zau? hmmm, tu ca fan adevarat sigur iti imiti idolii. va fi destul de greu sa te lupti cu burtica si parul pe care le-ai acumulat din dragoste de jeg si in loc sa pui tate si sa te epilezi. basca sa te vopsesti blonda si sa iti pui lentile de contact.

 121. August 13, 2008 la 21:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-are lentile, aia era autentic. :)

  Fanul Siei: de acum sau de imediat mai încolo? Că puteai să-ţi intri în rol… :D

 122. August 13, 2008 la 22:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dariuse, văd că nu ai de gând să ştergi adresa mea de email, Darius Groza, August 13th, 2008 la 4:45 pm.
  Eu o iau ca o declaraţie împotriva mea, pe care o consider şi absolut gratuită. Nu-mi rămâne decât să abandonez acea adresă şi să refac toate site-urile pe altă adresă. Gestul tău a fost foarte urât şi nu-l pot trece cu vederea, mai ales că ţi-am dat o şansă să o ştergi.

 123. August 13, 2008 la 22:42
  link permanent
  monstru zice ca:

  ia uite, ce chestie! azi dimineata ti-am citit mandretea de articol si descoperisem o greseala gramatica asa ca am intrat acu mai spre seara-noapte sa comentez cu rautate (ca un monstru ce sunt, tzzz) ca Darius, cel care admonesteaza superior ici si colo bloggerii mai nestiutori, deci da, tocmai el, face asemenea greseli de novice. Dar a fost prea tarziu caci greseala fusese corectata intre timp. A fost cat pe ce!

 124. August 13, 2008 la 22:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De aia am corectori la biciuit în permanenţă…

 125. August 14, 2008 la 00:34
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vezi tu tăt biciuit, zevzecule! Revenind la ofensiva Siei. Să ne concentrăm pe asta în cele ce urmează şi să rămână Darius să povestească cu alţi cetitori pe jegul nou. Sau o să vorbesc eu singur p-acilea. Hai că v-aştept.

 126. August 14, 2008 la 09:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bate vântu’… Flu-flu-flu-flu…

 127. August 14, 2008 la 13:00
  link permanent
  Sia zice ca:

  Hudrea, sunt alaturi de tine! Sa discutam in continuare despre mine! E mult mai interesant, din punctul meu de vedere!!!!:)) mai ales ca jegul m-a facut sa par o persoana atat de controversata, cu o personalitate indoielnica…

 128. August 14, 2008 la 13:01
  link permanent
  Sia zice ca:

  Sa pornim cu totii in actiunea: ushidi jieguuuuu’!!!

 129. August 14, 2008 la 14:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eveniment sponsorizat de Ariel.

 130. August 14, 2008 la 15:12
  link permanent
  cel ce stie zice ca:

  al treilea…

 131. Mai 11, 2012 la 23:29
  link permanent
  my free ipad zice ca:

  I came to the exact conclusion as properly some time ago. Great write-up and I will be certain to appear back later for a lot more news.

 132. Septembrie 27, 2020 la 23:12
  link permanent
  News Mures zice ca:

  Hi mates, hoѡ is all, and wһаt you ѡant to say concerning
  this post, in my vіew іtѕ genuinely awesome designed f᧐r me.

2 trackback-uri

 1. de la Adevărul despre Nechifor Lipan | Creierul cu Plete pe August 12, 2008 la 21:28

  [...] pişă prietena dânsului la el în gură, el înghiţindu-i ei pişatul. Au mai scris despre asta Darius, Ciutacu şi alţii, mai [...]

 2. de la Today’s 10 Blogosphere Quickies : INconstantIN.ro pe August 13, 2008 la 17:21

  [...] Ţucu-mi sufleţelul meu să-ţi fut… [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)