Ţucu-mi sufleţelul meu să-ţi fut…

sari la comentarii

Voi aţi văzut că pe LinkedIn absolut toată lumea este extraordinară?! Şi recomandă pe toată lumea extraordinară din jur? Măi, să fie!

Aşa că ne-am despărţit iară. Eu şi cu Sia, zic. Ultima dată era ea de mine. Post-ultima dată – adică ulterior – eu de ea. Nu, nu este o chestie de cuplu de-a noastră, că tre’ să despărţim cu toţii unii de ambii, până să se termine. N-avem dezvoltat vreun fetiş (că se poartă) din a ne da papucii. Deşi suntem la un pas de a ieşi eu bătut cu şlapul în public, dacă tot suntem în aria asta a încălţărilor, de bou cu ele ce sunt (cu încăţările, negreşit).

Prima dată ne-am despărţit fiindcă eu urma s-o înşel, pare-se. Aşa am fost informat, vă zic şi eu ce-am înţeles. Iar acest fapt a fost bine marcat din timp cu fermoarul de la hanorac peste bot (al meu bot, al ei hanorac, cu catarama).

Iar a doua oară ne-am despărţit eu de ea, aparent după ce am eşuat în a o-nşela, de data asta alegându-mă doar cu o din aia de prins părul, peste bot. Iar când zic “aia”, mă refer la “din plastic, mare, cu dinţi”, ca de vânat urşi, doar că pentru plete. Care când m-a lovit, m-a mai şi muşcat, că s-a deschis în aer. Intenţionat, susţin eu.

A treia oară, când nu ne-am mai despărţit, deoarece eram deja despărţiţi şi epuizaserăm toate cele două posibilităţi de a ne despărţi unul de cealaltă, respectiv una de celălalt, a aruncat de încheiere în mine cu ce?… CU CE?! Cu Pamfil.

Aşa că nu se poate. Voi ştiţi cum mie-mi place să întreţin o atmosferă calmă, în care e preferabil să nu ne batem cu poşetele-n aprozar. Un astfel de exemplu al echilibrului este dat zi de zi pe Jeg, la comentarii, unde indivizi docţi dezbat echilibrat probleme de înaltă calitate culturală, fără să o ia pe arătură, da?…

Aşa – ca să mă citez pe însumi – că nu se poate. S-a-ncheiat, deci. Boceli. Scâncete. Mai departe.

***

Fiin’că tot veni vorba de cultură (în special c-am tras-o eu de păr încoace pe ea, vorba, dar mai ales că ea, cultura, e trasă de păr)… io tot şăd de mă chiorăsc la treaba cu Cristian Neagoe şi Piss Cocktail – The Saga creată în jurul lui. Micţionez opinal abia acum, pentru că mi-era lene să deschid subiectul şi să trebuiască să vă explic toată prosteala mai devreme; în schimb, în acest punct ştiţi mai toţi despre ce este vorba, fiindcă mai toţi căscaţi gura la orice idioţenie ce mai apare pe la televizor.

Să-ncepem cu părerile tâmpite. Mai concret, să-ncepem.

Părerea “băut urină pe banii statului/banii mei“.
Eu, unul, sincer, ezit să mă arăt atât de surprins că România ar plăti pentru urină. Că, din punctul ăsta de vedere, s-au dus banii şi pe căcaturi, da’ să nu politizăm. Dar, citând sursele (toate cele trei jurnalistice, cum se cuvine, adică Bădin din faţă, Bădin din spate, respectiv Bădin în general), omul purtător de cuvânt, inculpatul deci, ipotetic vorbind, ar bea urina prietenei. Corect? Păi, corect, că nu-i greţos, să-şi bea singur urina.

Pe de altă parte, totuşi, prietenă-sa, din câte-mi dau eu seama, e fotograf ocupat, că nu se poate nici epila singură inghinal, de atâta pozat. Am dovezi. Mă jur pe Flickr!

Atunci, mai exact, Cristian Neagoe nu bea de fapt pe banii statului. Dimpotrivă, el bea economisind banii statului, un răcoritor gratuit sau cel mult pe banii altcuiva – că nu l-o fi pus să plătească – dintr-o terţă sursă, civilă, ne-guvernamentală, cu statut cetăţenesc.

Părerea “cum vorbeşte ăsta aşa la Internet, care mă reprezintă pe mine?!“. Păi, băăăi, Gâdeastanciutacu, dintre care cel din urmă ai blog şi mi-eşti atât de intim şi o să-mi fii naş la nunta fără de mireasă (te-anunţ pe această cale) şi la divorţul aşijderea… Haidi, bre, ca să ne esprimăm sinceramente. Care n-a mai zis şi el cu pulă la viaţa lui şi n-a mai împărtăşit o neortodoxie cu vreo fată? Îi glumă serioasă aici. Păi, ne batem joc?! Nu ne-am pleznit fiecare nevasta, hai, măi, măcar o dată, măcar în joacă? Că nu-i rău, parol, mai ales dacă vroia. Pudijamesbonzii lu’ taica.

Părerea “păi, uite-te şi tu la pizda asta, nu-ţi crapă obrazul de ruşine?“. Mi-e o jenă de pozele cu Neagoe prestând servicii de cosmetică şi înfrumuseţare, de mi-e greaţă să vă povestesc; în acest sens, mă ajută să vi le arăt, căci le-am găsit pe jos, legându-mi nevinovat şiretul, în drum spre Biserică. Zise jurnalistul, scos din context, desigur. Şi de n-ar fi fost duminică, pe bune, nu m-ar fi deranjat atât, în numele Talălui şi-al Fiului şi-al Sfântului duh, Publish. Zic şi eu, nu vreau să arătu cu degetul, Bădine, Bădine, esluxive, cum eşti tu mai live ca Elodia, pe care-ai găsit-o, da’ era alta, un ţigan, dar a fugit. Neîncetat te tot întreb, dar tu te-ntorci îmbufnat pe altă parte: de ce arăţi tu mai departe pozele, care ţi-e ruşine de ele, mă refer, dacă nu le suporţi?

Părerea “da’ ce mă interesează pe mine?”. Hopaaa, uite o părere bună. E şi a mea.

***

NazyAndGay

[foto Dacian]

***

La Bucureşt.

DariusAndLadyInRed

[Talida devine fotograful oficial al Jeg.]

***

Amintind Europa…

RaininBruxelles

[Stanescu şi prietenă devin fotografi oficiali în deplasări externe.]

***

Între timp, înapoi în cancelarie!…

La puşcărie cu derbedeii! Happy mamii mă-sii lor! Vivat Romanian Production of America, Diparmănt ov Calciurăl Dezvolteişăn Sectăr tu Perpendichiulăr Strit Against Obscenity!

34 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 13, 2008 la 18:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ni că o pui şi eu pe a mea: alienmurderer@yahoo.com. Din solidaritate. Numa’ nu ne părăsi că se strică echilibrul şi se înclină blogul.

  ( de fapt îmi pun adresa din motiv de singurătate şi disperare. scrieţi-mi ! scrieţi-mi !!! )

 2. August 13, 2008 la 19:08
  link permanent
  Sia zice ca:

  Buna…
  In calitate de fiinta monstruoasa, de ingrozitoare facatoare de rau si sfidatoare a tuturor regulilor societatii si a valorilor morale ce dainuie prin ea, am decis sa imi protejez identitatea. Astfel, puteti sa va adresati mie apeland la pseudonimul Sia…sau Augustina….nu m-am decis inca…
  Navigand eu prin vasta lume a bloggurilor, am descoperit acest mirific loc, in care se discuta tragedia finalizarii unei tumultuoase povesti de amor (adica ar trebui, ca e cea mai importanta parte a articolului de fata, da’ vad ca totul a deviat….ma ocup acum de asta). Prin urmare, am decis ca este locul oportun pentru a solicita si eu niste sugestii in vederea continuarii umilei mele existente, care momentan este si ea umbrita de norul despartirii.
  Am sa incep rezumandu-mi mica mea istorioara: am intalnit si eu un om cu chip paros cu suflet mare, alaturi de care am trait o intensa poveste de dragoste de aproape 2 luni calendaristice. In momentul de fata, acesta m-a declarat fericita posesoare a unei perechi de papuci, cu care pot continua sa pasesc singura pe drumul vietii. Motivul?Nepotrivire de caracter! Huh??? Adica al lui cu al meu!!!
  DA! Pledez vinovat in fata voastra, Onorata Curte a cititorilor de jeguri. Sunt o persoana impulsiva si sangeroasa. Am avut o tentativa esuata de crima pasionala, care s-a soldat cu ranirea fragilei persoane pe care o iubesc nespus. Armele? Un fermoar si o clema de par (nu a fost vorba de niciun Pamfil!!!!). Locul? Acceleratul Bucuresti Nord-Cluj Napoca, data 09-08-2008, vagon 2, cls. 2, locul 48, undeva in intervalul 19:30-3:56. Acestea sunt dovezile care atesta monstruozitatea fiintei mele: http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=304122016 , iar daca as avea niscaiva cunostinte in Photoshop, as putea reda si halul in care mi-am adus persoana care mi-a fost aproape timp de 2 luni fara cateva zile…
  Da…aceasta sunt eu…o forta negativa care umbreste armonia Terrei, pleava a societatii si un spin intre coastele idolului vostru, o bucatica de materie fecala, in ploaia destinului…
  Ce vreau? Ei bine,mizez pe bunavointa voastra….eu, un suflet chinuit dupa gratiile iubirii, solicit modalitati interactive si ieftine ( pentru a ma simti in continuare ca alaturi de fostul meu suflet pereche) de umplere a spatiului temporal gol pe care inainte il ocupa povestea de iubire rezumata mai sus. Mentionez ca spatiul de care dispun nu imi permite sa apelez la gradinarit sau la achizitionat animale de companie (sa stau acasa sa ingras matze, hamsteri,etc…), asa ca veniti si voi cu idei mai creative.
  Semnat:
  …..un suflet ratacit…

  P.S.: Mentionez ca as avea nevoie de idei pt umplut aproximativ 13-15h, dintre care aproximativ 8h se desfasoara pe parcursul austerei nopti!
  Va multumesc anticipat!

 3. August 13, 2008 la 19:12
  link permanent
  Sia zice ca:

  http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=304122016 poate merge acum…

 4. August 13, 2008 la 19:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că maie-ul o durat cel mai mult de căutat. Ahahahaha. Stai să fac print-screen, până nu se decide să şteargă.

 5. August 13, 2008 la 19:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Sia, nu dispera. Te rog eu si, probabil, te rugam cu totii. Ai fost sursa de inspiratie a magariului care te-a desnudat in public (recte Darius) si sursa de nesfirsita incintare, in directa consecinta!, pentru noi toti astilaltii care am shezut pe blogu-i, ca sa citim ce-a (re)produs. Jegul s-a revigorat prin Sia. Muzo!!!

  Mie apelul asta mi-a rupt inima. Sincer.

 6. August 13, 2008 la 19:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Arată bugăt de stupid, tre’ să recunosc. 😀 I-o ieşit.

 7. August 13, 2008 la 19:20
  link permanent
  geretus zice ca:

  linku nu merge… ai putea sa pui poze pe alte site-uri… mai putin hi5… ca asta deja e renumit pentru cocalari si pitzipoance… si ma gandesc ca nu esti nici-una nici alta…

  Apoi o intrebare… VOI SUNTETI NORMALI?!?!?!?!?!?!!?
  Sau maestrul JEG in cautari de noi subiecte nu le gaseste si prin urmare le reincalzeste pe alea vechi 😀
  Adica acu urmeaza sa vedem poze cu tine cu acelasi buchet de plastic si aceleasi bomboane?
  Adicatelea sa chiama ca ti-o plateste cu aceeasi moneda…

 8. August 13, 2008 la 19:20
  link permanent
  monica zice ca:

  🙂 DA.

 9. August 13, 2008 la 19:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fătuca a pus Hi5 din perspectiva că mai penibil nu se putea, bănuiesc. Cum spuneam: a funcţionat. 😛 Şi mere linku’ (zic eu, din nefericire).

 10. August 13, 2008 la 19:26
  link permanent
  geretus zice ca:

  da si mie atunci un link functional… sau ceva…. ca sa ma dumiresc ce vrea sa zica…

 11. August 13, 2008 la 19:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dă click pe dânsu’, ‘mne fereşte. Ce-ţi zice?

 12. August 13, 2008 la 19:27
  link permanent
  geretus zice ca:

  frate… mie imi deschide pagina de home a lu Hi5 asta (bleah….bleah… bleah) si nu-mi arata nimica… Cica sa ma inregistrez… Sa moara ei ca ashea tre sa fac…

 13. August 13, 2008 la 19:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  1. Ştiu eu Photoshop şi particip cu dragă inimă la un proiect în care să-i ataşăm Dariusului bube. Pe cur.
  2. M-am prins. Ăla mototolit din poză e numărul de telefon. E cu 0264 ? Da ? Pot să sun ? Pot ? Da ? Mulţumesc.

 14. August 13, 2008 la 19:29
  link permanent
  geretus zice ca:

  jeee…. sa dau click pe el….. Aaaaa…. nu m-am gandit…. Ce destept suntem noi…Putem sa te atingem?

  Mars d-acilea cu sfaturi din astea…

 15. August 13, 2008 la 19:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, păi, corect, corect… Înregistră-te.

 16. August 13, 2008 la 19:30
  link permanent
  geretus zice ca:

  ai de capu meu…. io-s singuru fraier care nu poa sa acceseze linku lu pestele sarat….

 17. August 13, 2008 la 19:30
  link permanent
  geretus zice ca:

  nu ma inregistrez… DA? sA FIE CLAR…

 18. August 13, 2008 la 19:41
  link permanent
  geretus zice ca:

  Mda… curiozitatea a omorat pisica…
  Na ca m-am inregistrat…
  Ashea.. si?
  Sunt dezamagit de poze….
  Darius, n-ai invatat-o si tu pe fata asta sa faca niste poze mai misto in alea 2 luni fara cateva zile in care v-ati iubit intens?

  Sia draga … nu dispera…
  Ca activitati de omorat timpul propun:
  – fotbal in sala ( e misto, reconfortant, se transpira mult, mai ales pe vremea asta)
  – tenis la perete ( o racheta 2 mingi si un perete; dai cu mingea in perete si cu racheta in minge ore in sir; calmeaza mintea, limpezeste spiritul)
  – recuperari creante ( avem un client pe la Cluj care are sa ne dea ceva bani… mai multi; ii recuperezi, iti dam si tie de-o ciocolata… mai mare ashea)

 19. August 13, 2008 la 20:23
  link permanent
  toader zice ca:

  draga sia, eu iti recomand sa te mariti cu hudrea, bibli, basty sau geretus. uiti instant de jeg.

 20. August 13, 2008 la 21:42
  link permanent
  Fanul lui Darius zice ca:

  Total de acord cu Monica. Noroc cu tine, Sia, ca altfel nu eram inca aici si citeam povesti plicticoase despre cum se plimba simpaticul paros pe autostrazi sau autostrade (dupa caz). Noptile iti vor fi clar ocupate de telefoanele disperate si plansetele fierbiti ale maimutzei care va incerca in fel si chip sa-si revigoreze simtul tastaturii inspirat de estrogenul persoanei dvs.

 21. August 13, 2008 la 21:43
  link permanent
  Fanul lui Darius zice ca:

  De acum inainte ma voi numi Fanul Siei!

 22. August 13, 2008 la 21:49
  link permanent
  toader zice ca:

  zau? hmmm, tu ca fan adevarat sigur iti imiti idolii. va fi destul de greu sa te lupti cu burtica si parul pe care le-ai acumulat din dragoste de jeg si in loc sa pui tate si sa te epilezi. basca sa te vopsesti blonda si sa iti pui lentile de contact.

 23. August 13, 2008 la 21:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-are lentile, aia era autentic. 🙂

  Fanul Siei: de acum sau de imediat mai încolo? Că puteai să-ţi intri în rol… 😀

 24. August 13, 2008 la 22:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dariuse, văd că nu ai de gând să ştergi adresa mea de email, Darius Groza, August 13th, 2008 la 4:45 pm.
  Eu o iau ca o declaraţie împotriva mea, pe care o consider şi absolut gratuită. Nu-mi rămâne decât să abandonez acea adresă şi să refac toate site-urile pe altă adresă. Gestul tău a fost foarte urât şi nu-l pot trece cu vederea, mai ales că ţi-am dat o şansă să o ştergi.

 25. August 13, 2008 la 22:42
  link permanent
  monstru zice ca:

  ia uite, ce chestie! azi dimineata ti-am citit mandretea de articol si descoperisem o greseala gramatica asa ca am intrat acu mai spre seara-noapte sa comentez cu rautate (ca un monstru ce sunt, tzzz) ca Darius, cel care admonesteaza superior ici si colo bloggerii mai nestiutori, deci da, tocmai el, face asemenea greseli de novice. Dar a fost prea tarziu caci greseala fusese corectata intre timp. A fost cat pe ce!

 26. August 13, 2008 la 22:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De aia am corectori la biciuit în permanenţă…

 27. August 14, 2008 la 00:34
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vezi tu tăt biciuit, zevzecule! Revenind la ofensiva Siei. Să ne concentrăm pe asta în cele ce urmează şi să rămână Darius să povestească cu alţi cetitori pe jegul nou. Sau o să vorbesc eu singur p-acilea. Hai că v-aştept.

 28. August 14, 2008 la 09:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bate vântu’… Flu-flu-flu-flu…

 29. August 14, 2008 la 13:00
  link permanent
  Sia zice ca:

  Hudrea, sunt alaturi de tine! Sa discutam in continuare despre mine! E mult mai interesant, din punctul meu de vedere!!!!:)) mai ales ca jegul m-a facut sa par o persoana atat de controversata, cu o personalitate indoielnica…

 30. August 14, 2008 la 13:01
  link permanent
  Sia zice ca:

  Sa pornim cu totii in actiunea: ushidi jieguuuuu’!!!

 31. August 14, 2008 la 14:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eveniment sponsorizat de Ariel.

 32. August 14, 2008 la 15:12
  link permanent
  cel ce stie zice ca:

  al treilea…

 33. Mai 11, 2012 la 23:29
  link permanent
  my free ipad zice ca:

  I came to the exact conclusion as properly some time ago. Great write-up and I will be certain to appear back later for a lot more news.

 34. Septembrie 27, 2020 la 23:12
  link permanent
  News Mures zice ca:

  Hi mates, hoѡ is all, and wһаt you ѡant to say concerning
  this post, in my vіew іtѕ genuinely awesome designed f᧐r me.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)