Nu mai vorbesc cu tine. Ţi-am spus şi ţi-o repet!

sari la comentarii

Vă scriu din nou, dragi că-nu-vă-pot-spune-altfel, doar pentru a nu vă lăsa să vă imaginaţi cu înfrigurare că etapa cu iubita mea despre care citeaţi tura trecută s-ar prelungi nedeterminat. Înţeleg că plângeţi la Herculane în cerc, unul pe urmărul celui din dreapta, de grija curului gurului, şi că aţi milita violent în stradă ca pentru un Radovan al vostru, personal, dar vă asigur: sunt bine.

Veţi auzi din ce în ce mai puţin de la mine, totuşi, fiindcă Sia mă asigură că va câştiga 100.000 de euro din nişte capace de bere ce le tot strânge. Şi cum să te îndoieşti de o asemenea certitudine?

Ştiam eu că e o alegere bună să se alinieze profilului de prietenă trasat de mine şi să intre în biznisul chelneritului. Aşa că beţi, vă rog, Golden Brau în Club Art şi nu cereţi dopurile. Faceţi o faptă bună, e pentru un nou apartament nobil, să zic aşa. Mai avem (noi, plural, fiindcă ne iubim, sper) nevoie de din ălea pe care să scrie 1000 sau, oricum, nu modul de 3.

Într-altă ordine de idei, Sia, încă de la începuturile relaţiei mele cu ea, a simţit o profundă rivalitate faţă de (dacă ţineţi minte) tipa pe care încercam eu s-o cuceresc acuma vreo o lună şi ceva, prietena lu’ ălalalt, Cumîlcheamă. Mă rog, ca să mă explic: pe cele două le-am cunoscut relativ simultan, ele fiind puse astfel într-o secretă competiţie, de care eram conştient doar eu.

Aceasta despre care vă tot povestesc în ultima perioadă – fiindcă nu se întâmplă nimica altceva în viaţa mea -, Silvia-Augustina, a câştigat (tot în secret). Iar cealaltă a eşuat public, rămânând să fie numită sugestiv “Rivala” de către prima. Vă faceţi o imagine despre cu cine-mi împart viaţa, şi aia destul de puţină.

Bun. Insist să vă menţionez în acest punct că eu n-am ajuns nici s-o măcar cunosc pe Carolina, până în punctul în care Sia o lăsase într-un nor de praf. Şi nici Sia, de altfel. Aşadar nimeni nu se cunoştea între nimeni.

Până azi… (Pa-ba-ba-baaam, vorba lu’ Beethoven.)

Când s-a-ntâmplat ce? Carolina a răsărit în Cluj, hăpt în crâşma unde prestează Sia refuzuri la toţi beţivanii. Şi se jură că ea era şi nimeni alta. Preţ de două ceasuri, iubita mea s-a încăpăţânat să nu-i schimbe scrumiera fetii de sub prezumţia de carolinaism. Tot atât s-a şi discutat, pitiţi după bar, situaţia ei, dimpreună cu barmanu’, care tot atâta o cunoaşte cum o ştim de fapt cu toţii, mai concret – deloc. Eu am aflat totate astea fiindcă nu s-a ezitat de la a fi anunţat telefonic, în timpul programului de lucru, despre întreaga desfăşurare a evenimentelor. Adică Silvia-Augustina m-a telefonat pe mobil, să-mi spuie că “aia… e aici”. SĂ PLECE!

Şi vă spui, într-un suflet am întârziat o juma’ de oră, nu alta, să ajung în birt, să mă conving. Fantasma plecase. De ce zic fantasmă? Deoarece Liviu Oros Augustin, posesorul, a infirmat faptul că gâsculiţa lui ar fi păşit oraşul. Oricare ar fi situaţia, cuiva urmează să i se surpe universul amoros cât de curând. Să fie Sia? Să fie Liviu? Despre mine nu întrebăm?

Este, de asemenea, foarte posibil ca azi Sia şi cu birt-omul să fi persecutat o clientă nevinovată! Oare câte beri au fost scuipate în, câte pahare n-au văzut detergentul de vase în viaţa lor, de la plăsmuire până şi să şi le spargă alcoolicii unii în meclele altora şi câte mucuri de ţigări s-au înghesuit într-o singură scrumieră, doar pentru dragostea mea?

***

LichidareStocBarbati

[mulţumiri şi plecăciuni zălăuancei Gabriela Puşcaş Augustina, născută la Zalău]

***

Şi mă uitam la filmuleţe de pe Veevo (hîhîhîhî) ale bietului Liviu Oros (pe care-l ştiţi deja de pre Jeg, că de pe blogul lui slabe şanse). Şi acolo mititelul tot încearcă, iubitul de el, să vorbească la cameră. Nu-i iese. Dar altceva m-a făcut Liviu să realizez, pe lângă că să se despartă de prietenă-sa.

Lumea nu ar trebui să-şi înfrângă fricile. Spre exemplu, şi mie mi-i frică să vorbesc în faţa camerei. Nu mi-e frică să vorbesc în spatele camerei. Deoarece acolo nu mă văd mai târziu pe Internet. Ci în faţa ei. Cât timp nu sunt filmat vorbind, nu mi-e frică. Odată ce sunt filmat vorbind, mi-e frică. Deci de ce să-mi înfrâng frica de-a vorbi filmat? Când pot să nu vorbesc când sunt filmat, respectiv să nu fiu filmat când vorbesc. Care e cea mai nefericită situaţie în care pot să fiu filmat în timp ce mi-e frică vorbind? Când mi-e frică să vorbesc cât sunt filmat!

E echivalentul la a-ţi fi frică să te dai cu motocicleta de viteză ca să nu-ţi rupi faţa jos şi a te da până când ţi-o rupi, ca să-ţi treacă. Uitaţi-vă la Livie (şi faţa lui), de care vă tot istorisesc. S-a ajuns într-un hal, încât deja mi-e MIE frică de EL în faţa camerei. O cu totul nouă fobie!

***

Bun, trecând mai departe în lista disperaţilor, acum câteva luni mi s-a insinuat pe messenger un băiat, intitulat Florian Stenicică Augustin (să se noteze că a solicitat insistent să-l cheme Vasile Bilosu pe Jeg; nu, nu-mi explic de ce, poate ca să nu-i apară numele adevărat, deşi eu n-aş fi ales ăla ca alternativă mai fericită). El este un mic cocalar de Hi5, dat fiind că homepage-ul său de acasă de la el, cu care se recomandă se termină în hi5.com. Dar ne este simpatic, deoarece pătrunde în măruntaiele complicate ale Jeg, de câte ori îi este permis, încercând cu orizonturile sale limitate să-mi cuprindă profunzimea expusă-n proză online.

Şi de când a intrat pe mine cu bocancii murdari a tot ce-i mai hidos în societate, nu conteneşte a mă agasa vizual cu statusurile lui, în care-mi împărtăşeşte fără să mă intereseze iubirea lui nestăvilită pentru cine am aflat tot fără să vreau că-i este sortită. Adică o altă pizdă, de asemenea de pe Hi5.

Vi-l aduc pe el ca pildă, ca să vă piară speranţa că în uman se ascunde de fapt ceva bun. Dacă se ascunde, o face foarte bine. Să nu mai tânjiţi după un viitor senin. Să renunţaţi la ideea că civilizaţia umană va dăinui şi că ar merita să ne zbatem pentru copiii copiilor noştri. TOTUL, vă zic, este pierdut.

Băiatul cu pricina are poze în albume DOAR împreună cu consoarta. Pe care vă sugerez să n-o căutaţi mai adânc, pentru că vă veţi izbi de sclipici de daţi în diabet cât e de “de doolkyk”. Numele fiiecărui album, că sunt mai multe albume denumite diferit la derută, ca să ne dăm seama că toate-s cu ciudata, se termină cu “:X”. Mă-ntreb la cerinţa lui. Statusul de messenger este încontinuu “te ubesc uby”, pentru că aparent prietena îi interzice litera i, pe care Florian-Augustin să n-aibă niciodată şansa să pună punctul pe el. Uneori statusul variază, fiindă garnisit cu câte-un “printzesa mea” în coadă, pe care însăşi îl adaugă, când vine pe la el, probabil să-i inventarieze arhiva de conversaţii şi sms-urile de pe telefon.

Deci lumea se duce-n jos şi ăsta-i singurul motiv pentru care Jeg dăinuie.

CiutacusiStan

[una din sperăm Seria lui Arpi]


116 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 30, 2008 la 20:39
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aş minţi să zic că am înţeles ceva.

 2. Iulie 30, 2008 la 20:47
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Porneşte în Glossa bacoviană

  Priveşte savant
  Cu inima beată
  De iubire
  Natura-i statică.

  Amorul renaşte,
  Cu focul de vară,
  Cu diamante
  De iarnă.

  Metempsihoză,
  Metamorfoză,
  Şi câte încă.

  La revedere,
  Sau la adio.
  Priveşte savant.

  Dacă nu-i
  Cu cine vorbi,
  Se scrie.

  dar sfârşeşte în cea eminesciană:
  Viitorul şi trecutul
  Sunt a filei două feţe,
  Vede-n capăt începutul
  Cine ştie să le-nveţe;
  Tot ce-a fost ori o să fie
  În prezent le-avem pe toate,
  Dar de-a lor zădărnicie
  Te întreabă şi socoate.

  PS.
  Când trimiţi filmul?

 3. Iulie 30, 2008 la 21:16
  link permanent
  Darius zice ca:

  Deodata cu cartea lu’ Mirmen, daca tot s-a format aceasta coalitie. :D

 4. Iulie 30, 2008 la 22:44
  link permanent
  Mea zice ca:

  Tare comicul, sa mai fie

 5. Iulie 30, 2008 la 23:05
  link permanent
  toader zice ca:

  tare arpi

 6. Iulie 31, 2008 la 00:38
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …..la bouche be cum ar zice francezu de pe crenelurile asediului de la la Rochelle….mi de draci, nu pricepui mare lucru decat faptul ca sarmana Gaby a ajuns la epuizarea stocului de barbati (no problems, da adresa expediem si reimprospatam stoc…), ca Sia sufera de mal de jalousie si probail sarmana fantoma a Carolinei risca o toxinfectie de pe urma veselei nespalate in care a binevoit sa bea berea, iar Arpi e baiat cu talent, sper ca nu si talente…hei darius da amoru unde-i?
  …si acu vorba ta…daca merem la Club Art putem sa o invitam pe cea care a castigat prin neprezentarea concurentei carolina, deci cum ziceam putem sa o invitam pe numita Sia la un paharut de cinzano, campari sau zama de goange (ca io Golden Brau nu beu ca baloneaza)? sa purtam o conversatie acolo – o floare spirituala, un vers de vara ratacit din Prevert (io fi placand Prevert?), zis in franceza etc…un suras…un paharut acolo? poate ii trece frica de fantoma lu’ carolina….

 7. Iulie 31, 2008 la 01:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  1. Io am priceput doar că o cheamă Silvia-Augustina şi chelnereşte în Club Art. În rest plict. Iar.

  2. Filmu’, capitolul ăla din cartea balabană, examenele, licenţa, ect (de la ec tecera, na!). Tăte. La fel. Ca şi premiile. La paşti. Alea ecvestre. (No şi ce dacă n-are predicat? Că priceputărăţi voi oricum.)

  3.Voi nu pricepeţi că ăsta-i ăla cu burdufu’ de câine? Talentat. Da’ potoareeeeee.

  4.Admiţ’ mă?

 8. Iulie 31, 2008 la 04:04
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Le poţi înţelege toate, dar la sfârţit observi că ele nu spun nimic.

 9. Iulie 31, 2008 la 07:54
  link permanent
  andreea zice ca:

  eu m-am obosit sa intru pe site-ul lui nenea ala de pe hi5. e destul de fioros si ea isi tine buzele mereu tzuguiate. oare la ce se gandesc ei doi asa.. in viata de zi cu zi

 10. Iulie 31, 2008 la 08:41
  link permanent
  ionutu zice ca:

  credeam că nu mai vorbeşti cu mine. :D Despre vorbitul în faţa camerei, poţi vorbi şi din spatele ei, fiind tu propriul tău voice-off, ştii tu..gen Busu la “Te uiţi şi (priveşti) cîştigi”..aşa, moaca n-o să-ţi apară, dar vom şti cu toţii că eşti prezent. :D
  Ţuc-o pe Sie, ghiaure, şi lasă fantaşmagoriile orosiene! ;)

 11. Iulie 31, 2008 la 09:02
  link permanent
  T. zice ca:

  ex-Carolina nu fumeaza. a fost in Cluj cateva zile, da, dar n-a pasit in Club Art. Deci Sia, draga de ea, s-a inselat. A pedepesit o creatura nevinovata…

 12. Iulie 31, 2008 la 09:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Popul: Hehehe, cică “hei, Darius”. Hei, tu, vino şi distrează-te cu noi. LA MARE! Mă rog, mă rog… deci da, acolo chelnereşte ea, acolo se lasă bacşişeul…

  Hudreo! 7!

  Andreea: La statusu; celuilalt.

  Ionuţe: Ţie-ţi scriu doar ca să nu te simpţeşti esclus.

  Mea: Eu făcui copy, mulţumesc frumos, conţept, tot, să fie scris! Arpi este un umil executant. :D

  Toader: Tu să te simpţeşti esclus, na!

 13. Iulie 31, 2008 la 09:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Vreau şi eu la tine la messenger.

 14. Iulie 31, 2008 la 09:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zât!

  T. Pe ce-ţi bazezi afirmaţiile, semnul întrebării! Nici dacă eşti ea însăşi, nu vă crez, doamnă. Ai venit, îl înşeli pe Livie cu neşte şcolăreli, te furişezi prin birturi şi apoi fugi precum o potărniche speriată.

 15. Iulie 31, 2008 la 09:32
  link permanent
  T. zice ca:

  In 4 zile, de doua ori in Le General si atat. Punct. Nici un Club Art. Imi bazez afirmatiile pe informatii verificate si confirmate.

 16. Iulie 31, 2008 la 09:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  MINŢĂŞTI PRINTRE DINŢI! Şi ai şi un fir de mărar între doi dintre ei, ca să fie şi mai penibilă întreaga situaţie.

 17. Iulie 31, 2008 la 09:35
  link permanent
  T. zice ca:

  De unde sa stie ex-Carolina ca Sia lucreaza in Club Art? Si si daca ar fi stiut, ce interes ar fi avut sa mearga acolo?

 18. Iulie 31, 2008 la 09:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu s-a afirmat în nici una dintre clipite că ştia. Chiar aia-i întreaga teorie, două puncte.

  ex-Carolina vine în Cluj-Napoca, la crăpatul zorilor. Farurile tirului luat la ocazie înghit cu repeziciune pământul subt ele. Sticlele goale din remorcă zăngănesc furios, parcă anticipând zbuciumul ce-l va crea fapta ei în sufletul iubitului Livie.

  Nemernica prefăcută se fofilează prin oraş, ascunsă-ntre şcolărei, până ajunge-ntr-un birt pe care-l credea sigur, unul întunecos şi îmbâcsit, care să-i ascundă tâlhăria emoţională pe cale să o comită, la fel cum turdenii îşi ascund ultimii bănuţi în pockerurile electronice, înainte să facă stopu’ acasă.

  Dar vai! În birt lucra raza de soare vopsit de vară care este Sia. Şi ochii ei albaştri precum ceriul de afară, nu tavanul igrasios din hrubă, nu scapă nimica. Darămite ai birt-omului Aurică!

  Fufa îl înşela pe micul ochelarist năsos. Şi credea că Dumnejeg n-o vede, că n-are ochii împrăştiaţi pe tot locu’, motiv pentru care nici nu poate focusa pe ceva în particular.

  MAI AI OBRAZ SĂ TE ÎMPOTRIVEŞTI, NEMERNICE TRIMES DIN IAD?!

 19. Iulie 31, 2008 la 10:03
  link permanent
  T. zice ca:

  :) ) You little bored creature!

 20. Iulie 31, 2008 la 10:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Huooo! Piei, nemernice! Şi blănuri!

 21. Iulie 31, 2008 la 10:28
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  IoI Iştenem, ce faţă are stan (râd) arpi rulează!

  şi Carolina de Sud a plecat? a plecat deci dusă a fost, ce-i aici, end of story sau start of?
  dar de se va intoarce ce va fii? confruntare, lămurire? numai bunul Dumnejeg ştie…

  P.S. Când trimiţi stencilul şi lanterna? :mrgreen:

 22. Iulie 31, 2008 la 10:53
  link permanent
  Basty zice ca:

  Să revenim. Hai băăăăă ! Se pare că messengerul tău e a fun place to be. hi5-işti… uber cool !

  Pretty please ?

 23. Iulie 31, 2008 la 10:58
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …cetind eu printre randuri bag de sama cu interes ca darius stie miscarile Carolinei si obiceiurile. chiar, de unde sa stie carolina unde lucra Sia? numa daca nu i-o fi spus darius. de unde stie darius miscarile din cluj ale carolinie. bag de sama ca Sia nu e precauta de carolina pe dijaba. dariuse baiete, o sa-ti zic o vorba “rasuflata” din stravechi – cine vre sa sada pe doua scaune cade intre ele, sau si mai rau – intre doua nu te ploua, da nici bine nu-ti mere…in final alea doua or face alinta si parca te vad ca se transforma in taietoare de….si te vad ca pe americanul ala de si-o tradat iubita (parca bobitt o chema)…griji cu muierile geloase si cu “scaunele” …ca te vrem intact si perpetuu pe aici…ce ne facem daca devii “soprana”?

 24. Iulie 31, 2008 la 11:49
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @ plop
  Darius nu tre’ să cînte. Trebe doar să scrie. :D

 25. Iulie 31, 2008 la 11:59
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Dezastru!

  Asta-i mai ceva ca Melrose Place…

 26. Iulie 31, 2008 la 12:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mărianscă: Uăăă! Azi. Mna! Carolina era de mult ex întru ea însăşi, nici măcar numele nu-l merita.

  Basty: Fie!

  Ploapă: N-am zis că nu ştia, că n-avea d-unde?

  Vravră: Şuşt! Ionuţul e cu mine!

 27. Iulie 31, 2008 la 12:41
  link permanent
  toader zice ca:

  esclus?

 28. Iulie 31, 2008 la 12:42
  link permanent
  ionutu zice ca:

  esclus şi cu T mare.. :D

 29. Iulie 31, 2008 la 12:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ezac! Cum zice Ionuţul, ţucu-l, mâncu-l, care este cu mine.

 30. Iulie 31, 2008 la 12:55
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Nici satana nu mai e cu tine, prietene…

 31. Iulie 31, 2008 la 13:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ş-atuncea, dacă nu mai este nime’, de ce-mi zici prietene, amice? DE? CE?

 32. Iulie 31, 2008 la 13:09
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Dariusăi, io sunt cu tine doară numai la bine, că la rău, îl las pe Toader. Să dea cu bîta. :D
  Vravră: satana e cu S mare! :D

 33. Iulie 31, 2008 la 14:38
  link permanent
  The Nameless One zice ca:

  Uby e foarte nurlie, cred şi eu că o iubeşte, nu mai critica băiatul, doar fiin’că … simţeşte. Si deasupra lumii acestea, ce-nspre hăul negru pică, atunci când e doar cu uby, cu-o parte el tot se ridică.

 34. Iulie 31, 2008 la 14:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Poftim? Vă pleznesc.

 35. Iulie 31, 2008 la 15:09
  link permanent
  toader zice ca:

  cum cu t mare ma? ce e aia t mare? cascatule, ai uitat capslocu’ aprins.

  ùai dariusz. adica oobytzikà ta nu vrea k u sa gandeszte la alta? karie alta nici makar nu te koonoaszte? ii egeszege csolent.

 36. Iulie 31, 2008 la 15:19
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …no bade toader zici tu ca Sia este geloasa pe i individa pe care darius nici nu o cunoaste personal? io din paprikasul asta de 39 de postari nu pricep nimic…no oi fi eu mai inacet de cap, ca orice ardelean care se respecta (darius se exclude el ii iute ca o paprica d-aia de pisca de te pishi pe tine), da nu pricep nimic din acest balamuc in care cazu pana la urma o necunoscuta care a beut bere Golden vbrau din pahare neigenizate conform normelor europene…zit, ca am comis-o…(e puternica expresia, nu-i asa? – deja va sclichesc in ochi stelutelke galbene UE pe paharele albastre im care seveste Sia berea)….sa saly peste divagatie…imi explica si mie cineva de ce este atat jalousie pe capul Siei daca darius nici nu o stie pe copchila lui liviu cu ochelari ca doua sticle de sifon? …fie-va mila de un plop care vrea o explicatie coerenta ca o para malaiata in gura lu’ natafleata…..oi fi io prost si nu pricep? ca vad ca aialati, parca ar face parte dintr-=o conspiratie, pricep tot…ba conspiratorilor ia dati cartile pe fata sau macar codu de descifrare…ce are mai Sia cu necunoscuta Carolina?

 37. Iulie 31, 2008 la 15:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chiar aia-i, Ploapo, că nu ezixtă o explicaţie.

  Eu încă sunt şocat cum soaţa cocălăreţului Florian îşi pune ea singură la statusul lui mesaje despre sine însăşi. Adică eu să umblu la Sia la messenger, să-mi trimit eu mie mass-messageuri la tătă lumea, despre ce nutreşte ea pentru eu, în cuvintele sale, scrise de mine.

 38. Iulie 31, 2008 la 15:42
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu se ascunde ba!!! Este plecat la pescuit… in engleza! Pare genul de om care se mangaie in oglinda dimineata, cufundat in admiratie si respect pentru propria persoana. Vorba lui Lapusneanul: “Prosti, da’ prosti rau de tot…”, sau era “Prosti, da’ multi cocalari”? Si tu ce treaba ai cu el ma? Daca te agaseaza virtual, sterge-l din lista de mess! Eu unul nu-i sterg, ca nu mai am pe cine injura! Daca e cineva busy sau stepped out, are parte de tot felu’ de conversatii inteligente cu subsemnatul (pe aia stepped out ii sun, sa le spun ca si-au uitat calculatorul deschis)! Daca aveti alta treaba, inchideti messu! Si mi se rupe holzu’ de ce muzica ascultati voi!!! Si de statusurile voastre retarde sau copiate din vreo melodie pe care aveti impresia ca o intelegeti mult mai profund decat restul muritorilor de rand! (uite ba, rimez…) Din cauza ta, am intrat si pe hi5 sa ma chiorasc la gospodari! Cred ca d-aia sunt asa nervos… Si cum ziceai ca a ajuns el in lista ta de mess? Ce drea… Ba, tu ai citit comentariile pozelor de pe hicinci? Cred ca astia sunt o secta de creiere supte!!!

 39. Iulie 31, 2008 la 15:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  :) I-am trimis o melodie, că mi-o cerea la comentarii pe YouTube. E simpatic, sărăcuţul, încearcă să-şi depăşească starea.

 40. Iulie 31, 2008 la 15:50
  link permanent
  krakilla zice ca:

  I-a zi ce melodie? Salam cu cine?

 41. Iulie 31, 2008 la 15:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Era una de la plecarea în Europa, măgare. Deci frumoasă. Căci era aleasă de mine.

 42. Iulie 31, 2008 la 16:24
  link permanent
  toader zice ca:

  deci ploape. sa le luam pe rand :
  in primul rand : darius e iute?
  nu in ultimul rand : darius e iute?

  (ce tzapa am luat ! asta o trimis unu’ lent ca melcu’ prin ioropa !)

  in ultimul rand : darius e iute?

 43. Iulie 31, 2008 la 17:10
  link permanent
  Aia zice ca:

  Deci daca tot vreti puteti sa-mi sugeti toti pula :D ! anti reclama ii bine venita tot timpu … nu stiu cu ce is eu mai cocalar ca si voi … ? ca imi scriu la statusuri ca o iubesc pe prietena mea ? sunt cocalar ? cat sunt eu de cocala atat sunteti si voi ! aaa si nu uitati puteti sa-mi sugeti pula si dupa Cocalarul Darius sa faca un jeg nou in care sa povestiti voi toti ce gust are pula mea si la care va placut mai mult ! Florin Cocalaru` De Pe HiCinci

 44. Iulie 31, 2008 la 18:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Aia?”…

 45. Iulie 31, 2008 la 18:12
  link permanent
  Aia zice ca:

  da familia “aia” de mai sus ai mentionat-o tu mai sus draga Cocalar Darius !

 46. Iulie 31, 2008 la 18:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, da, bine. Înţăleg. Să se rectifice: Cocky mi-a cerut melodia lu’ Jean Moscopol, dintr-un emoticoncert. Deci de aia-l apreciem. Deşi înjură ca un birjar cocalar. Cocalare.

 47. Iulie 31, 2008 la 18:23
  link permanent
  Aia zice ca:

  eu cocalara voi lumea buna imi place asa ti`am zis Darius Cocalare cand o sa mor vreau sa fiu ca voi :) sa stiu sa vb cu ,cuvinte mari fara nici o noima …..
  Florin cocalarau de hicinci

 48. Iulie 31, 2008 la 18:25
  link permanent
  Basty zice ca:

  No hi mă Darius. Hi, repede. Că se cară ăsta din listă, uite la draga de ea ce nervoasă e. Dă repede id-u să mă instalez în loc că ţi se împuţinează prietenii pe messenger şi apoi îţi pierzi din multele tale calităţi… una. Nu ştiu care, da’ îţi pierzi.

  ( aplauză. una singură. )

 49. Iulie 31, 2008 la 18:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O “aplauză”. Ahahahahahaha, că ce prost eşti. Ahahahahahah.

  Da’ dă-mi tu ID-ul, ei, comedie! Că ţi-l scrii la formular.

 50. Iulie 31, 2008 la 19:40
  link permanent
  toader zice ca:

  e un caz tipic de dedublare la aceea. el e o ea si vitzãvercea si supravercea. deci e un el care se lauda ca are gagica dar aceea exista doar in mentalul sau. observam o diferenta mare fata de jeg. jegul se raporteaza la mentalul colectiv.

 51. Iulie 31, 2008 la 20:27
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bibliotecare, hai draghe sa bem o bere si sa-i lasam pe ăştia mici sa-si revina ca vad ca au aprindere la călcîie dupa anumite domnisoare.
  Eu unul ma intorc mai incolo daca am sa inteleg o aiureala de copil mic: daca vrei sa vii in alt oras si sa faci nefacute cu un anume personaj te duci direct la el sau la locul de munca al nevestei ? Te duci acolo sa tratezi problema sau ce ? Ce dracu` măi, am ramas eu in urma cu obiceiurile ?

 52. August 1, 2008 la 00:37
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Te-am vazut ma =)) La Speed, tu cu trotineta, ghiozdanu, si chelia ta … Esti simpatic :) )

 53. August 1, 2008 la 08:37
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da’ ce, io-s prost să-mi scriu la formular că id-ul meu de messenger e alienmurderer ? Să-l vadă toată lumea ? Hă. No way, sister.

  ( Comentariile astea doar tu le citeşti, nu ? Nu ?? )

 54. August 1, 2008 la 09:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ciumo: Aşa este. Sunt. Am renunţat să mă împotrivesc acestei prezumţii. Şi bine că mă pui să dau clickuri pe site-ul “tău” la serviciu. Dă-mi voie să-mi bag jej‘tele în el.

  Basty: Mă, le citeşte tătă lumea, da’ numa’ io văz detaliile, dacă la ele te referi. Şi puneai pune ID-ul frumuşel în loc de mail. Cretine.

  Restu’ câh!

 55. August 1, 2008 la 09:15
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bă’ da’ poate ăsta nu e id-ul meu. Te-ai gândit la asta ? Poate e al unui ucrainian.

 56. August 1, 2008 la 10:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îi ID-ul tău, că tocmai ce vorbeam cu tine pe messenger pe el.

 57. August 1, 2008 la 10:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu ştiu, ăla nu e cu mine. Întreabă-l totuşi dacă vinde robineţi.

 58. August 1, 2008 la 12:48
  link permanent
  marcu zice ca:

  Nu am crezut ca esti intradevar un jeg si am platit cu timpul meu.Vezi ca-ti trimit factura sa-mi platesti timpul pierdut
  cu cititul jegului tau si murdaria cu care m-am ales de pe urma cititului.

 59. August 1, 2008 la 13:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu cum e cu voi turiştii, da’-n Jegonia se dă săpun la intrare, cu şerveţele parfumate etc. Da’ tu, de la ţară, nu ştii să ceri, vii doar să zgâieşti ochii. Nu v-a zic ghidu’? Aţi luat ţeapă de la agenţie.

 60. August 1, 2008 la 14:47
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Hai fi serios Darius … ;) Un pic de site de-al meu poate iti place :) ) Da “search” la ceva **MILF** sau altceva, nu neaparat legat de **granny fuck**… Cum fac sa dau de ID-u’ tau ?

 61. August 1, 2008 la 15:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu e Jegonia, chiorule. Nu ştii să citeşti tăbliţa ? E Jeglanda. Doamne, ce ţi-e şi cu miopii ăştia… tunde-te !!

 62. August 1, 2008 la 15:12
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Toata lumea vrea sa vorbeasca cu asta? Eu vreau ID-ul lui Bibliotecaru, sa vorbim de lucruri interesante. Ce-mi trebuie mie cocalari, mizerie, Jeg! Acum ma duc sa il iau de pe saitu lui! Si sa nu intri pe mine, sa te rogi sa nu plec de pe Jeg, ca nu accept! Am stepped out la status, asa ca nu fii nesimtit. Si Aia de ce iti multumeste pentru reclama negativa? Se castiga bani pe hi5? Sau macar pe cocalari si printzese? Aia vrea sa fie ca tine cand moare, adica vrea sa delireze pe patul de moarte, sau vorbesc eu in cuvinte mari, fara noima?

 63. August 1, 2008 la 15:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia mă-ntreb şi io, Crachilo. Hop, tăţi, că ID-ul. Vezi, Sebestian, ce-ai făcut?

 64. August 1, 2008 la 15:22
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am glumit ma… Si eu il vreau! Adica il stiu, tu il stii pe al meu, nu mai trebuie decat sa ne acceptam unul pe celalalt! Voiam sa par deosebit, pentru ca sunt, ca seman cu maica-mea! Si mi-l poti da si pe al Siei… Ce mai, da toata lista, dar scoate-l pe Aia din ea!

 65. August 1, 2008 la 15:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu primeşti. În rest, cere-mi prietenia.

 66. August 1, 2008 la 15:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi dacă e toţi oaie şi se ia după mine, eu ce să fac ? Ţiba !!! La loacele voastre, dihăniilor !

  ( da’ respectuos. )

 67. August 1, 2008 la 15:35
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Eu tot nu inteleg de ce nu ti-l cere nimeni direct pe mess… O sa ajunga Jegu’ forum! Mai avem sa cerem solutii IT si sfaturi despre cum sa desfacem conserve de bere. In rest… Vrei sa fii prietenul meu?

 68. August 1, 2008 la 15:50
  link permanent
  toader zice ca:

  da kreki. deci, as vrea si eu o informatie. stie careva unde putem gasi un cod postal vechi si plecand de la el vechiul nume al localitatii daca acesta exista? si deci as mai dori sa stiu ce a patit basty de vorbeste ca jeg? a preluat el franciza? deci, si as mai dori sa stiu ce trebuie facut cand ti s-a stricat aparatul de aer conditionat fiindca s-a spar furtunul. deci, trebuie sa chemi un meserias sau poti schimba furtunul singur? deci e cineva amabil va rog?

 69. August 1, 2008 la 15:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader.

 70. August 1, 2008 la 16:02
  link permanent
  krakilla zice ca:

  @toader
  Da! Cu placere!

 71. August 1, 2008 la 16:02
  link permanent
  toader zice ca:

  forumistul groza darius e rugat sa nu foloseasca majuscula intru scrierea cuvantului toader.

 72. August 1, 2008 la 16:11
  link permanent
  Basty zice ca:

  paharnic toader. toader. droghe. toader. cum vorbesc eu precum Groza ? Ca şi cum că ce ?

  ( oare e mai grav că nu-mi dau seama singur ? )

  cu coadele poştale nu ştiu cum să te îndrum. iar cu condiţionarea aerului… depinde ce furtun a crăpat. dacă e ăla prin care circulă agentul de răcire ( curge ceva… pic..pic.. din el ? ) eu zic să îl laşi în pace. sau vrei patinoar prin birou ? îţi place la rece ? cine ştie.

  call the cable guy.

 73. August 1, 2008 la 16:53
  link permanent
  toader zice ca:

  nu sunt la birou. dara m-am gandit ca ieste subiecte bune de forum la geg.

 74. August 1, 2008 la 18:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader. ţi-a adormit flerul ? subiecte bune pe forum la jeg e următoarele ( pupaţi-aş azerty-u ):
  a ) boobs
  b ) relaţia lu’ Darius cu diferite posesoare de boobs
  c ) boobs. again. yey.
  d) în nici un caz chestii tehnice, crăpate, şi din care şi curge câte ceva.

  înţeles ? da ? no aşa. vezi că se poate.

 75. August 2, 2008 la 08:57
  link permanent
  krakilla zice ca:

  In jigler, se poate sufla din ambele capete sau doar in unul? Este adevarat ca ambreiajul la Ford Mondeo, model 2004, este pe piston si nu pe disc? Ce se intampla daca atunci cand circuli cu viteza luminii cu masina, aprinzi farurile? De ce femeile au doar doi sani si de ce se lasa odata cu inaintarea in varsta? De ce id-ul lui Dariusica este ibrahim_rom si de ce nimeni nu stie asta din moment ce l-a facut public? De ce sunt eu la munca sambata dimineata?

 76. August 2, 2008 la 08:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si de ce am pus prima data “din” iar a doua “in”?

 77. August 2, 2008 la 09:16
  link permanent
  keshishian zice ca:

  mda, blonda-bruneta nu se dezice. presimt ca te va lua de sot.

 78. August 2, 2008 la 09:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla: doar la ultima întrebare m-aş risca să-ţi răspund, dar mă gândesc că n-o să-ţi placă răspunsul. Implică cuvinte gen “plantaţie” şi “negru”.

 79. August 2, 2008 la 09:46
  link permanent
  krakilla zice ca:

  @Basty
  Sigur nu mi-ar placea… Si ce nu mi-ar placea chiar deloc, este ca ai avea dreptate!!! Suntem sclavii strainilor, in propria tara… Trece si asta, macar daca am gasi (Darius) un subiect mai interesant de dezbatut!

 80. August 2, 2008 la 12:23
  link permanent
  Razboiul zice ca:

  Tare comicul

 81. August 2, 2008 la 13:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Văz că sunteţi bine…

 82. August 2, 2008 la 14:01
  link permanent
  fcb zice ca:

  da e cam gay cartoon-ul.

 83. August 2, 2008 la 15:03
  link permanent
  toader zice ca:

  loaza. e umor fin.

 84. August 2, 2008 la 16:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius preşe-dintele jegodomeniului…
  Până la urmă ai trimis filmul la concurs, ca nu am reuşit să dau de el?
  Sunt tare trist. Nu pot dormii noaptea (de grija filmului semnat Darius de Groza) şi mă uit la TV de-mi apar bubiţe de la alergia la non-cultură… şi nimeni nu mă ajută cu o pastilă, cu un baros în moalele capului, nişte umor ţociu-palade, un dansez pentru tine…

  Domnul geniu al bărbaţilor, pardon, vroiam să zic al Carpaţilor, mai lungeşti mult momentul adevărului? Când trimiţi filmul?

 85. August 2, 2008 la 20:09
  link permanent
  toader zice ca:

  participa la concursurile jeg. cu siguranta a facut darius un concurs cu premiu un baros si un altul cu pilule.

 86. August 2, 2008 la 20:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibliotecare, despre ce concurs grăiam? (ca apoi să ajungem şi la despre ce film)

 87. August 2, 2008 la 22:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Orice concurs, ce importanţă are, sunt cu zecile. Înseamnă că asta din august e ratat. :( Tare sunt dezamăgit.

 88. August 2, 2008 la 22:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Tu te pregăteşti de licenţe dar adevăratul test nu este acela pe care îl susţii în faţa profesorului, ci ce susţii în faţa societăţii, a publicului. Acolo trebuie să dovedeşti ceva. Eşti tânăr şi îţi pare că ai tot timpul din lume. Din nefericire s-a scurs deja jumătate de perioada benefică creaţiei. Dacă nu eşti atent vei parcurge şi cealaltă jumătate şi apoi îţi vei trăi din plin frustrările a ceea ce ai fi putut să faci dacă te urneai un pic. Să nu crezi că rutina nu corupe…

 89. August 3, 2008 la 01:05
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mulţumesc Bibliotecare. Acum pot să mă duc să mă împuşc. Tare fain din partea ta. Nu te gândeşti că sunt şi alţii mai bătrâni decât kinderul Groza prin zonă ?

 90. August 3, 2008 la 07:00
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ….ce comic..exista un timp pentru a trai, exista un timp pentru a iubi si chiar un timp pentru a murii…..toate astea nu tin de varsta ci de spirit si suflet…poti foarte bine sa te risipesti la 24 de ani ca si la 70….lumea e plina de talente, dar putini au forta de a muncii pentru a dovedi asta…poate jegosfera este masura talentului marca darius….biblio de ce ii ceri lui darius mai mult decat vrea sa dea?….pana la urma fiecare risipeste cat vrea, cum vrea, cand vrea….

 91. August 3, 2008 la 08:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, devii patetic (cu doi de i, m-am uitat si prin dictionare).
  Baiatul asta traieste intr-o lume in care ziua are tot 24 de ore din care 8 trebuie dormite, ca asa zice doctoru`.
  Invata la facultate, munceste la o firma de publicitate, face nazbitii, scrie la jeg. Cum face si el o pauza cum sar toti pe el sa bage articol nou.
  De la o vreme a aparut si SIA si zau ca o femeie in viata barbatului e mare mincatoare de timp liber. Asculta la tetea, om trecut prin viata. Daca, din gelozie, se intorc si fantomele trecutului e groaznic !
  Si tu vrei sa faci din el al doilea Sergiu Nicolaescu.
  Lasa-l sa se adune, stie el ce face. Decit mult si prost mai bine putin si bun. Parerea mea.

 92. August 3, 2008 la 09:53
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …mariane s. bine punctat…sunt de acord cu tine…hai sa-i lasam lui darius sa-si aleaga prioritaile….e timp pentru a iubi…..ba, sa-i multumim ca din cand in cand mai si puncteaza zicerile noastre “jeniale”….

 93. August 3, 2008 la 10:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cum spuneţi voi, aşa să fie… mă duc să-mi plimb patetismul o tură în jurul blocului. Zgârmă la uşă că cică are nevoie afară să-şi inerveaze muşchii oblici ai ochiului.

 94. August 3, 2008 la 11:26
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …biblio eu nu cred ca esti patetic…asta pentru ca nu ai si tu o Sia…

 95. August 3, 2008 la 12:21
  link permanent
  toader zice ca:

  marianski, ai sa ajungi primarele clujului cand are sa ajunga groza prezidente. si sef de partid.

 96. August 3, 2008 la 22:54
  link permanent
  John zice ca:

  Io iar am o intrebare: care-i faza cu “Augustina(a/e/i etc.)”?

 97. August 4, 2008 la 08:59
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cine? Eu? Primar? Ce tot zici acolo toadere ca nu pricep? De unde pana unde? Sper ca nu ma confunzi cu Marian S. :D Doar unul e măriansche :mrgreen:

 98. August 4, 2008 la 09:24
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader made a little oopsy ? a little stinky one ? poop and scoop ? yes ?

 99. August 4, 2008 la 10:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nouj’nouăăă…

  John: La ce te referi? :P

 100. August 4, 2008 la 10:14
  link permanent
  toader zice ca:

  iarta-ma marianske. te implor.

 101. August 4, 2008 la 11:06
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  de la mine, una bucată iertare pentru toader, fie

  vai basty, pe zii ce trece suni tot mai mult ca stewie griffin (din family guy, dacă urmăreşti, iar dacă urmăreşti, pay me till five o’clock, you hear me? :lol: )

  al sutăunuleaaaa!!!

 102. August 4, 2008 la 11:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  I always pay my bitches. Of course. Yes.

  Io’ fac parte din şcoala Simpsons şi South Park. Dar am tras cu ochiul şi la Family Guy. The Star Wars special :) )

  I do. I’m a nerd.

 103. August 4, 2008 la 13:53
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …ce generos. darius l-a lasat pe toader=100…sa mai zica cineva ca darius nu face daruri, nu da premii si recompense. toadere, zi-i si tu merci lu’ darius ca te-a lasat sa fii 100….

  hai sa va spun ceva…am constatat ca beau prea putin lapte si ma prind tot mai greu.
  titlul editorialului este “Nu mai vorbesc cu tine. Ţi-am spus şi ţi-o repet!”, iar eu nu m-am prins inca ce legatura are cu ce scrie darius si campiile pe care le batem noi…

  s-a prins cineva de relatia dintre continutul editorialului si titlu?

 104. August 4, 2008 la 14:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a clarificat de mult aici pre Internet căci titlurile mele nu tre’ musai să se lege de sub-ele. De fapt, este o supriză când acestea sunt conectate din greşeală. (tura asta poţi să asociezi istericala din titlu cu supărarea Siei pe mine şi reacţiilor adverse, chiar dacă nu era intenţia)

 105. August 4, 2008 la 15:06
  link permanent
  toader zice ca:

  ploape * sa stii ca nu darius mi-a dat locul 100. pur si simplu i l-am subtilizat. e foarte greu sa obtii o asemenea chestie. darius scrie f mult pe forum. mai ales in tampitele pozitii rotunde.

 106. August 4, 2008 la 15:55
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  toadere esti rau. darius a postat ;a 99 si chioar a anuntat astfel ca urmeaza 100 si l-a lasat “liber”. deci raman la ideea ca a fost generos. poate tu intradevar ai fost mai “iute” de mana decat alti convivi de la “masa” jeg.ro.

  daruse si eu am banuit ca e un citat dintr-o convorbire sau stare sufleteasca. simteam nevoia sa puna cineva ghilimelele in locul meu. cineva mai avizat – adica tu sau Sia. imi place Augustina, e de caracter si stie sa-si marcheze teritoriu. tine aproape ca merita. raspunsul tau explica si editorialul. amu brusc editorialul tau capata consistenta si coerenta…

 107. August 4, 2008 la 17:13
  link permanent
  toader zice ca:

  ce cacanareala e in blogosfera ro. :) ) in afara de jeg care nu are nici publicitate si a fost ostracizat de reteaua blogurilor bloguristice ultraprofesionale toti au inceput sa isi ridice care mai de care fustele in cap cu metodele de crestere a traficului, cu rating, cu publicitate, cu blogherism profesional, aaa profesionistic, aaa problogherit sau aaa p masii ca am uitat cum se zice. :) )
  misto sa fii ostracizat.

 108. August 4, 2008 la 18:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci încerci să-ţi ceri umil iertare…

  Ploape: Lăsaţi, lăsaţi. Toader există, fiindcă eu permit. Nu mă durea mâna să inversez al 100 comentariu cu un al nouăj’nouălea sau al o sută unulea sau oricare altulea, dacă tot am de ales… Dar lăsaţi-lăsaţi.

 109. August 4, 2008 la 19:50
  link permanent
  toader zice ca:

  catu-i de ticalos. nu inceteaza sa ma uimeasca.

 110. August 4, 2008 la 21:07
  link permanent
  John zice ca:

  Darius,
  Ma refeream si anume la faptul ca toate personajele tale mai mult sau mai putin reale au ca particula finala a intitularii lor de stare civila “Augustin”, respectiv “Augustina”, in functie de ce poarta intre picioare. Sau mi se pare mie.

 111. August 4, 2008 la 21:11
  link permanent
  toader zice ca:

  te inseli. la basty ce pui?

 112. August 4, 2008 la 21:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  John: Da, dragă, ştiu la ce te referi, glumeam, aşa m-am spăriet că nu te-ai prins, era să-ţi zic “imbecilule”, boule.

  Toader! Eşti consemnat. Sebastian Comşa Augustin. Ce nu-i clar?

 113. August 4, 2008 la 21:27
  link permanent
  toader zice ca:

  augustin? augustus poate.

 114. August 8, 2008 la 00:50
  link permanent
  John Augustin zice ca:

  Bine, acum ca am inteles ca ai inteles despre ce incercam eu sa inteleg, imi raspunzi la intrebare?

 115. August 8, 2008 la 08:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hehehe. Drăguţul de tine. Nu, doresc să învălui augustineala în mister. Să nu reuşiţi niciodată se dezluşiţi. :P

 116. Mai 11, 2012 la 00:09
  link permanent
  21 kwietnia zice ca:

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other users like its aided me. Great job.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)