Darius Hero

Mă, deci când eram io p-autostradă…

M
[mâine, de la 10:00, ne veselim ferice, la Geek Meet, în Zorki, Cluj-Napoca; vor grăi divin Bobby Voicu (Yahoo! Open Strategy), Vladimir Oane, Dragoș Ilinca (uberVU, CaptainGo), Sergiu Biriș (Trilulilu), Alex Deva (Web Freelancing—Cum sa nu-ti ucizi clientul), Adrian Rus (nu știe nimenea, are o soră, Camelia Cosmina), Filip Cherecheș-Toșa (Geek Meet * Teen)]

Am remarcat că povețele mele au mult mai multă credibilitate dacă le încep cu “Mă, când eram io p-autostradă…”. Lumea se oprește din argumentele ei idioate și ascultă fermecată.

Între alte învățăminte ultile de-ale mele: cum trec peste obstacolele vieții cotidiene, ca să mă pot întoarce la obșteasca-mi scârmare neproductivă în buric, în 1 pas simplu.

Când am ceva greu de făcut, de pildă pentru la lucru sau pentru școală, un examen, o licență, ceva, de cele mai multe ori sub presiunea timpului – deci în general treburi de fușărit – primii pași pe care îi fac în soluționarea crizei sunt să-mi epuizez toate sezoanele și sequel-urile de la orice serial sau film artistic pe care-l am pe hard-disk. După care mă apuc să citesc tot ce este scris pe Internet, despre orice. Oriunde. Iar mai apoi iau la rând toate clipurile de pe Youtube și de pe Trilulilu până le termin. Apoi mă-mbăt. Apoi mă culc vreo o oră și jumătate. După, mă scormonesc vreo douăzeci de minute în diverse orificii. Și cam cu trei sferturi de ceas înainte de deadline, mă cufund în muncă, fiindcă ferească Dumnejeg câte soluții urgente îți vin în minte când ești epuizat și cu nimic concret în mână. Găsești la scurtături superficiale pentru a ajunge la un final cârpit, de n-ai unde le pune.

***

În multiplele mele încercări disperate de a fermeca cu șarmu-mi atent contrafăcut încă o domniță, care să-mi cadă în mrejele meschine – oh, a câta oară? – după pleiada de naive ce au călcat pragul inimei miele și au ieșit care cum a apucat, pe geamuri sau ușa din dos (după caz)… am remarcat cu stupefacție că am omis un segment extrem de relevant.

Pe nesimțite (normal), nu am acordat atenția cuvenită unui eșantion reprezentativ dintre fetele pe care le puteam aborda. Să numim deci acest areal neglijat din plaja de oportunități eșuate – “partea de către epavă, pentru nudiști“, ca un titlu generic. Sugestiv, știu.

Până acum mi-am ales nefericitele jertfe fie din rândurile chelnerițelor, fie a juvenilelor nebănuitoare sau ale altor domnițe lipsite de o personalitate bine conturată, care să le ofere un firav scut protector împotriva intențiilor mele cu dublă valență.

De acum, însă, îmi voi canaliza eforturile spre… (tobe!) iubitele altora. Cred că am mai ridicat în trecut ipoteza că o iubită poate fi mai ușor de obținut după ce a fost muncită (să zic așa; în sensul de convinsă, compromisă etc.) decât de creat.

Totuși, niciodată nu am gândit în profunzime o strategie. Ei bine, A VENIT ÎN SFÂRȘIT ACEASTĂ CLIPĂ!

Am găsit băiatul (că așa-ncepe) în persoana stimabilului Liviu Oros, i-am găsit și prietena, în persoana viitoarei mele prietene, le-am dat amândurora târcoale, iar acum e momentul să atac precum o cobră de neîmblânzit. Domnișoara să rețină această metaforă, fiindcă se va regăsi în mai multe aspecte din viitoarea noastră relație.

PlansaCuNumarul2Negreșit, caracterul meu celest nu mi-a permis să-i desființez individului viața așa, fără milă, fără o fărâmă de speranță că poate părăsi cu onoare ceea ce doar din curtoazie numim duelul. I-am cerut fetișcana cu vorba bună. După cum lesne se poate observa din planșa cu numărul 2, alăturată. Însă nenorocitul a ignorat cu inconștiență nocivă propunerea mea aristocrată. (Pe blogul lui încă se mai discută despre această dilemă.)

Nu-mi rămâne, așadar, decât să-l tăvălesc prin realitate, deposedându-l de jumătatea sa mai bună, pe care n-o merită.

***

In acest scop, am găsit accidental (pe niște dischete mai vechi pe care-mi salvasem misiunile din Prince of Persia 0.1 și Nibbles) un scurt filmuleț de 10 minute despre mine și calitățile mele extensive în materie de amor, societate, supraviețuire, afaceri etc., din prisma colegilor.

***

Începând de acum ne vom adresa fâței cu “Carolina”, uneori însoțită de interjecția “Oh!”, după interpretarea șlagărului cu același nume a cantautorului Romeo Fantastick, Regele Sexului, în direct la OTV.

De asemenea, pentru protecția stimabilei, am decis să îi cenzurez înfățișarea…

OhCarolinaMonalisa

[totuși, pentru doritori ce nu se pot stăpâni, iată aici o alternativă mai puțin restrictivă]

Ca o notă personală: fă, domnișoara, ai face bine să te dovedești a fi exact cum mi te-am imaginat și când îmi vei aparține.

83 comentarii

 • ma de ic and imi sugeai tu mie pula, bagamias puala in toti mortii matii si in morti itai fututii gura matii ca daca vreau arunc cu banii in tine si o sa scrii tot blogu pupanduma pe mine in cur, o sami faci blog mie, pisamas pe fata ta de muist jego, te puna dracu sa mai calci prin bucuresti ca te omor ai inteles?

 • Darius, intreb, nu dau cu parul…cand eram eu pe o autostrada m-am gandit ca asa femeile vor ajunge sa te minta ca sunt deja luate, ca sa devina tentante in ochisorii-ti. No, deci cum?

 • Jeguleeeee … poate ti-o frige Oros una de n-ai sa mai vezi nici europa, nici vitrina. cauta si tu una single :)) hai ca esti culmea, dar fain! hai bafta!

 • Am si eu o intrebare: baiatul cu muia il injura? Mi-am facut creierii muci incercand sa descifrez ce a scris! Daca se poate o traducere. Daca nu, macar un rezumat. Multumesc anticipat.

 • traducerea textului domnului muia, domn care, fara indoiala, are o afectiune indefinita fata de darius groza:

  “stimate darius, si cand tu faceai dragoste cu mine as fi dorit sa fac sex cu decedatii din partea materna si aveam ganduri perverse cu ascendenta ta. daca vreau, pot azvarli cu multe bancnote in tine, si chiar si cu monezi. atunci vei scrie in blogul tau si ai sa imi saruti fesele. o sa imi faci blog in timp ce eu voi mictiona pe fruntea ta cea prea putin dalba. daca tizul lui pitzi te va ruga sa treci prin bucuresti voi reusi cu bucurie sa realizez suprema perversiune, sufocarea ta.”

  dupa cum vezi, acest domn muia e marchizul de sade reincarnat.

 • Nu cre’că-i rudă cu Muia de la PSD, că, totuşi, se bagă Năstase. 🙂 Cre’că e o Muia “Mătii” anonimă, sărind din blog în blog, fără o orientare sexuală bine definită…

  Deci, vorba lu’ Toader, un fel fe “Ja yo! Ja yo!” porno.

 • hai, baga articol nou. nu te gandi ca esti mai rapid ca airbusu’. vom incerca sa ne adaptam acestui ritm infernal.

 • Hai, măi, Darius, ce naiba… mă întorc şi eu după cinci zile acasă şi văd că nu ai scris nimic. Păi e frumos? Lasă gagicile altora şi începi de distrează blog-readerii. Ehh… sau măcar mai fă o excursie prin China, ceva. Lasă prietenele altora, că sunt deja ale altora şi dacă le convingi să devină ale-tele e clar că nu poţi avea încredere că n-or să devină ale altor dariuşi ca tine, nu?

 • asa mic si neghiob cum e sigur nu mai gasesti. deci nu e nici un pericol. va ramane cu ele pe cap.

 • doar să aibă capul destul de mare, căci nu cred că le-ar răbda, mai multe, decât dacă ar fi mute. (nah că făcui şi rime)

 • Platformă. Şi nu există alţi Dariuşi. Dar, prin absurd, dacă e să devină ale mele, odată ce au devenit, nu mai exte relevant dacă devin sau re-devin şi alte altora. Eu ofer înapoi societăţii. DAR ÎNAINTE!…

  Bun.

 • pei trebe să existe rulaj, şi când zic dariuşi, căci scrisăi fără literă mare, mă refeream aşa.. la rebeli, originali, trăsniţi (na că am zis io 3 lucruri bune despre tine). Dar însuşi faptul că am adjectivat numele tău ar trebui să te mulţumească, pentru că devii un brand, aşa cum nu mai spunem “faceţi-mi şi mie o copie”, ci “faceţi-mi şi mie un xerox”

 • multumesc din nou! acum, ca am vazut traducerea, am realizat ca nu puteam intelege nici in o suta de ani creatia respectivului. noi, oamenii normali nu vom putea intelege niciodata geniul… da’ macar putem banui talentul si potentialulu viitorului luceafar. intr-o zi, visez sa fiu macar jumatate din ce este el azi… da nu mai am cum, ca mie nu-mi plac manelele. nici macar emo nu mai am sanse sa ajung, ca mi-e frica sa ma hasurez. unii au totul si altii stiu doar sa scrie!

 • Rox – fetele ies la dariusat, echivalentu’ feminin sensibil şi nobil a ieşitului la agăţat bărbătesc, care vor numa’ sex. Voi vreţi şi un blog popular, o discuţie interesantă, o activitate comună distractivă.

 • aha, deci dariusat e un agatat al gagicilor care nu vor sex. stiam eu ca esti neghiob.

 • […] riscurile de a lucra in aceeasi agentie cu Darius Groza este ca nu stii cand ajungi in vreun film. Ma gasiti pe la minutul 9.12 (daca aveti rabdare)[…]

 • 1
 • 2

Sociale