Merem, merem, că dacă nu merem, dup-aia de la doişpe îi cinşpe lei

sari la comentarii

Am găsit un floc deosebit pe vană, lângă robinet. Flocul este unitatea de măsură a părului pubian, aşa cum s-a convenit de către oamenii de ştiinţă, la Zalău. (Vana este cada şi astfel i se zice tot în Zalău, degeaba restul îi ziceţi altcumva. Şi – tot după acest regulament – la Zalău este ori doi. Dar revenind…)

Flocul deosebit era cam de dimensiune vizibile mai jos, la scară.

Realitatea frapantă este următoare: eu mă tund inghinal. Periuţă. Asta-i o informaţie pe care, din nefericire pentru memoria voastră tot mai puţin util administrată, trebuie să o asimilaţi ca pe un medicament, pentru validitatea întregii istorisiri. Deci flocul nu îmi aparţine.

Partenera mea, Ada Marcu, este cochetă la rândul ei. Voi limita declaraţiile la această discreţie evidentă, cât să intuiţi.

Aşadar: cui îi aparţine flocul atunci?

Dacian s-a mutat cu prietenă-sa şi, da, sunt convins că are acea tipologie de floci (Dacian, nu prietenă-sa, de care nu sunt încă convins, atâta tot). Dar s-a dus de demult şi în tot acest răstimp, mai multe fete preocupate au pus mâna şi au făcut o curăţenie impecabilă în locuinţă, iar mami la fel, care nu este o fată oarecare.

Tot ce pot, deci, suspecta este că cineva mi-a intrat în domiciliu… cu scopul precis de a face duş!

Că nu concept alt scenariu care să degenereze în sau să cuprindă calculat în strategia sa pasul de a te spăla prin efracţie. Ba mai mult: mizerabilul intrus a fost chiar relaxat în a face poate chia baie, comodă, astfel să lâncezească până se exfoliază şi năpârleşte, încât să nu se deranjeze să cureţe după el.

Pot garanta că este vorba despre un el. Am potenţialul greu exploatabil de a deosebi flocii după sexul provenientului. Şi asta fără să-i gust.

Prietenul lui Teodor Negrea (am trecut la altă idee a articolului), să-i spune Marius sau Laviniu, că n-am reţinut exact, este jignitor de gras. Se rostogoleşte pe el însuşi de rotund, în orice curbă a fizicului său.

Dacă pun mâna pe el, oriunde, mă afund.  Când te uiţi la el, nu e obez sau supraponderat.

Însă are consistenţa necesară începerii unui nou paragraf în descrierea sa.

De câte ori dau enter, mă gândesc la el, din nevoia mea personală de a se mai termina vreodată, cât e de gras.

Şi niciodată nu ajunge.

Este un barman în Boiler, “leagănul hipsterimii Clujene” (Mihail “Sepukku” Ion), Alex. Cu bască. Mă rog, toţi îs cu bască, dar ăsta e rotofei rău. Mna, Marius sau Laviniu e flagrant mai gras decât el, analizând filozofic conceptul. El reumple sensurile semantice ale cuvântului masă, atât ca proprietate fizică a obiectelor, alăturare nepermisă a persoanelor anatomice care se întrunesc clandestin într-un singur corp formând un grup individual, cât şi ca haleală câtă bagă în el.

Marius sau Laviniu se dezavantajează, aproape voit aş zice, purtând tricouri nelalocul lor, cu croială lipsită de orice criteriu estetic şi de culoare, de exemplu… roşie. Sau: altele. Nu: negru. Şi cu litere formând mesaje tâmpite, imprimate de obicei deloc adecvat şi care ajung să i se lăbărţeze pe burtoi.

Sunt tot felul de reguli vestimentare de a evita afişarea unor defecte, cum ar fi să porţi linii orizontale pentru a contracara spaţial înălţimea sau verticale pentru a trece sub discreţie vreo lăţime. Reguli pe care Marius sau Laviniu le încalcă compulsiv obsesiv.

Cam astea ar fi de zis.


216 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 4, 2010 la 01:09
  link permanent
  radu zice ca:

  gojira e foarte gras

 2. Decembrie 4, 2010 la 01:13
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce am retinut: incerci iar sa i-o indesi la palarista. bravo! ti-am zis, asta e preferata mea de pana acum, in delirul ei drogo-betiv. spre deosebire de lesinata cu care te-am surprins. care m-ai surprins, de fapt. ado (den haag), sarumana!

 3. Decembrie 4, 2010 la 01:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  homocatepetl!

 4. Decembrie 4, 2010 la 01:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  stai ca beau singur si am de zis. ba, m-am gandit ca ar trebui implementat un nou concept in cultura urbana: stii cand urmeaza sa iesi sa te pulverizezi cu bautura si n-ai nimic in frigider si totusi vrei sa halesti ca sa nu pici pe mese pe la ziua monicai la 12 noaptea (nu ca as sti despre ce e vorba)? ce faci? daca esti baiat destept bagi o shaoarma de la genin. asta trebuie sa se numeasca shawarmup.

 5. Decembrie 4, 2010 la 02:00
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  După figură aş zice că e din nas. Dacă vrei pot să-ţi dau datele institutului criminalistic.

  Ai aşa: 021/310 3291 numărul de Bucureşti sau
  0264/430264 la Cluj

  sau mai simplu http://www.inec.ro

  sau la Poliţia Română :http://www.politiaromana.ro/Criminalistic/index.htm

  Şi aş mai putea lansa o ipoteză: eu zic că verifici ce preferinţe stilistice are şi Mara, că ţi-o făcut vreo aroganţă şi s-o înţeles cu comitetul de scară să te pedepsească pentru escapadele nocturne. Iar flocul respectiv o fi vreun mesaj- dacă nu termini cu jignirile o să te trezeşti cu aşa ceva pe pernă. Next stop will be your pillow and after that the dishes. Adică dacă ţi-a intrat în baie cât de greu crezi că o să-i fie să ajungă în dormitor? Spune tu.

 6. Decembrie 4, 2010 la 02:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, mitimo e pizda aia de deasupra ta (in aranjarea apartamentelor, nu ca te-ar incaleca), aia draguta? ca pare a face referire la aia porc, colega ei.

 7. Decembrie 4, 2010 la 05:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Regret, Gimel, că am băut nemăsurat cu altcineva, cât beai în limitele singurătăţii.

  Şi nu se va mai repeta.

  Boilerul respectiv de care am tot depănat s-a desfăşurat fără pălăristă şi cu antemenţionatele. Nu cu cine m-ai surprins şi te-am surprins. Deci nu alea, celălalte. Care, cum ziceam, cel puţin raportat la tine, desigur că nu se vor mai repeta.

  Sunt grijuliu cu privire la starea ta, acum că am revenit prea matinal şi mă uit împrejururi şi nu te regăsesc, unde-oi fi fiind, măcar într-o rână, să te rostogolesc. Şi mă frământ vinovat că tu ai avut o noapte plină de încercări, doar cu tine să te consulţi.

  Sunt atras şi îmbiat decadent către zona patului, deci trebuie să dau ghes acestei invitaţii tentante… Sunt convins că eşti în vreun şanţ ferit şi te vei aciua înapoi pe aproape.

  Să suni insistent la interfonul inimei mele.

 8. Decembrie 4, 2010 la 12:27
  link permanent
  F zice ca:

  am un amic la INML, institutie care face si teste ADN. te inte-re?

 9. Decembrie 4, 2010 la 17:32
  link permanent
  Mărie cu pălărie zice ca:

  Despre floc vreau eu să zic. Eu zic că aparţine grupului de perişori de sub linia chilotului, linia sub care nu epilezi cu maşinăria respectivă. Eh?

 10. Decembrie 4, 2010 la 18:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Aha, m-ai băgat în moderare. Bine ….

 11. Decembrie 4, 2010 la 18:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  [Gata, făhăăăi, era la moderare, te potoale.]

  “Partenera mea, Ada Marcu, este cochetă la rândul ei.“

  Fix “în puii mei“ , ca să mă exprim elegant, ca pe Dâmboviţa.

  Vorba lu` Bibli: pînă nu ne arăţi pe film nu te credem.
  Spune tu, Bibli, nu am dreptate ?

  Să ştii că flocul cade şi de la labă. Să vină alte păreri autorizate, zic.

 12. Decembrie 4, 2010 la 19:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sunt curios unde naiba s-a dus comentariul anterior.
  Tocmai ce iti ziceam:
  Daca ai A k i s m e t sa stii ca face figuri de citeva zile. Mari de tot.

  Ia sa vedem, acum l-am fraierit ?

 13. Decembrie 4, 2010 la 19:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Deci DA, l-am fraierit.

 14. Decembrie 4, 2010 la 19:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai vroiam sa te injur, da’ ti-a explicat marean, in felul lui. daca e partenera ta, nu inseamna ca vrei sa-i vari mitocanu’ la umed? inseamna. in rest n-am inteles ce cacat vrei. zi, mighty mo e aia draguta care sta cu elefantu’ in casa de deasupra ta?

 15. Decembrie 4, 2010 la 19:41
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Dragă Jime drag, dacă la mine te referi să ştii că eu nu mă simt (în contextul de faţă). Eu stau deaspura altora. Poate deasupra ta. Şi dacă vă mai luaţi de numele meu mi-l schimb. În Sufleţel.

 16. Decembrie 4, 2010 la 22:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu este de unde s-a specificat de către Măria pălăristă flocul, fiindcă am verificat zona respectivă şi nu lipsteşte nici unul.

 17. Decembrie 4, 2010 la 23:56
  link permanent

  Eu cred că era crescut în nas sau în urechi…

  Dar asta nu are importanţă. Important este că…
  Eu unul mi-aş dori un film cu Miha, cu Şefulică şi cu Pamfil… Eventual şi cu Clujul văzut ziua de la fereastra ce dă spre cerul ferestrei.

 18. Decembrie 5, 2010 la 12:19
  link permanent
  Mircea Popescu zice ca:

  Partenera ta, Ada Marcu, cocheta asa cum este la rindul ei, si-o mai trage cu unu’, cind nu esti tu prin zona, care chiar daca nu-i atita de inghinal ca si tine, cit sa se tunda periuta, totusi e ceva mai inghinal decit altii, cit adica sa se spele. Poate fi si de la faptu’ ca Ada Marcu, partenera ta, cea cocheta, se uda ceva de speriat ori de la tentatia interzisului ori de la geometria imensitatii de-o patrunde ori din alte motive, asa ca asta in mod exceptional simte nevoia sa se curete de melc, poate fi si de la faptu’ ca in general asa face el, dupa.

  Imi pare rau ca tre’ sa-ti dau vestea pe internet, si sper c-am folosit corect cuvintul asta inghinal. A bon entendeur, bai.

 19. Decembrie 5, 2010 la 13:26
  link permanent
  radu zice ca:

  gojira e foarte gras

 20. Decembrie 5, 2010 la 16:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, şi-o trage cu altul eventual doar când îs pe zonă. Că altfel nu poate intra.

  De fapt, fix când nu-s pe zonă nu şi-o poate trage cu altu’.

 21. Decembrie 5, 2010 la 16:58
  link permanent
  Mircea Popescu zice ca:

  Noa pula, si ce teorie buna era.

 22. Decembrie 5, 2010 la 18:20
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  No, teoria popescului mai poate fi valabilă într-o situaţie. Poate că Ada Marcu şi-o trage cu Altu’ într-o altă zonă şi de fiecare dată ia un floc amintire cu ea şi îl aduce în gentă şi îl pune la tine pe chiuvetă ca să te intrige. Just for fun.

 23. Decembrie 5, 2010 la 18:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vană.

  Mie-i gratulează mereu freza. Deci s-ar putea să aibă un fetiş. Şi să încerce să-l ducă în derizoriu, gratulându-mi freza. Dar atunci de ce vrea să mă intrige?

 24. Decembrie 5, 2010 la 18:36
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Asta crezi tu! Periuţă is so the ’90’s şi fetele sunt mai aşa, mai în pas cu moda, poate s-o fi plictisit săraca. Şi stilul periuţă te mănâncă, o fi făcut iritaţii. O înţeleg. Vrea ceva mai mătăsos, să poţi sa-ţi run your finger through your hair. Atâta tot.

 25. Decembrie 5, 2010 la 18:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu cred că tu ai vreo problemă. Probabil de igienă. Că ce-mi exprimi aici nu rezonează cu vreun principiu logic.

  Însăşi dezvoltarea teoriei lui Popescu, în această teorie, de la începuturile-i dubioase, mă îngrijorează.

 26. Decembrie 5, 2010 la 18:52
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  :) ) Propuneam soluţii pentru existenţa flocului de dimensiuni îngrijorătoare de pe vana darusiană. Acum nu ştiu ce te sperie mai tare: însăşi existenţa lui sau dimensiunea?

 27. Decembrie 5, 2010 la 20:53
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Ar mai fi si varianta , ca flocu’ respectiv, sa fi crescut singur , neajutorat si nebagat in seama..Dupa cum arata-n poza ,are ceva din Ikebana…
  http://emptyeasel.com/wp-content/uploads/2008/02/ikebana-036.jpg

 28. Decembrie 5, 2010 la 21:55
  link permanent
  Mircea Popescu zice ca:

  Bai fii atent, se poate comentatoare inteligenta la Darius pe site. Pasamite ala-i firu’ de par ce exprima adevaru’. Gusta-l mai Darius mai, cine stie cum te mai iluminezi.

  Poate ajungi sa publici si-un roman de nuvele, pentru care-ti sugerez extemporal titlul “Sunt din cei ce gusta flocul”. Cu caciulita pe a, sa fie perfectu’ simplu ca la Zalau in oras vana.

 29. Decembrie 5, 2010 la 22:31
  link permanent
  Ade zice ca:

  Bre: “linii orizantale”?

 30. Decembrie 5, 2010 la 23:22
  link permanent
  toader zice ca:

  si zi asa. stii tu ce are ada marcu la pasarica? ai vazut tu sa fii convins …? hai plimba ursu’ in alt cartier.

 31. Decembrie 6, 2010 la 11:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oi fi mâncat prea multe bomboane de brad. Când te trezeşti, să reformulezi în limbaj uman.

  Ade: Nu ştiu despre ce vorbeşti.

 32. Decembrie 6, 2010 la 14:00
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  “Un pitic in troleibuz statea langa o domnisoara inalta. Piticu’ o intreaba: – Va dati jos? – Da, raspunde aceasta. – Da’ cu ce va dati ca tare fain miroase!”

 33. Decembrie 6, 2010 la 15:38
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  “Da domnu (a) !” a devenit intrebarea sacaitoare , cu care comerciantii de orice fel te intampina in fata standurilor de orice fel.Chiar daca esti intr-un raion de chiloti de dama sau,in cazul femeilor ,intr-unul de chiloti barbatesti.Cine stie, poate se gandesc ca -i cunosti masura alesului (ei) si vrei sa-i faci o bucurie. Anu ‘ trecut, ca orice crestin, dadui si io o fuga-n piata sa cumpar un brad. Acu’ brazii, poarta pecetea bunastarii fiecarei familii .Daca vezi o pereche ce cumpara unu’ de 5m , fii sigur ca au vila.Sa fie sanatosi si la anu’ ,sa ia de 10 m.Stand eu si admirand un cetinos cam pentru un apartament de bloc, dupa nelipsitul “Da domnu’!” aleg cu privirea unu’ mai bine legat in creci. “P-asta!” Ma masoara meseriasu’ din cap pana-n picioare si-mi zice: “Vi-l dau cu reducere!” “Pai de ce?” ” Imi place de dumneavoastra!Sunteti inalt ca bradu’!” L-am luat (pe brad) si, pana acasa, m-am chinuit sa aflu ce-a vrut sa spuna vanzatorul, mai ales ca era barbat!Ptiu!Anu’ asta cre ca pun d-ala artificial,tine mai mult…

 34. Decembrie 6, 2010 la 15:45
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mă, ştii ce n-am priceput io ? Ce dracu` e azi 12 lei şi mîine 15 lei ???
  Taxa pe care a luat-o instalatorul de la prietena ta, cînd nu erai tu acasă şi a venit el ca să desfunde ce era înfundat ? Că aşa merge şi pe la Bucale, cam 10 lei gaura de desfundat. Plus una, alta …

  Pentru că acum, DA, am o ipoteză valoroasă despre provenienţa flocului.

 35. Decembrie 6, 2010 la 20:19
  link permanent
  sepukku zice ca:

  este de fapt flocul meu. a calatorit in bagaje.

 36. Decembrie 7, 2010 la 01:01
  link permanent

  Eu zic să filmezi o reconstituire. Şi aşa ai şi film.

 37. Decembrie 7, 2010 la 09:42
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Clona: Dar poate că a aruncat flocu’. De unde poate face rost de altul pentru reconstituire?

 38. Decembrie 7, 2010 la 09:47
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Prietenele meu Marian, care am avut marele privilegiul sa auzim vocea la flacaul bozgorele, dam la tine un explicatia financiarul. 12 leii estem tariful la un kurva sentimentalul. 15 leii noii estem tariful la un kurva filologicul. Daca nu avem leul la buzunarul gauritul unde fluieram vantul, macar avem inspiration pentru scriem la laptopul americanul un textul sa facem karaghioslacul la prietenii. Asta estem un mare arta. Darie estem un artistul completul. Uram la el sa traiasca flocul originalul tunsul si sa dam lovitura la altul flocul parfumatul de domnisoara.

 39. Decembrie 7, 2010 la 22:42
  link permanent

  @ mitzy_mo
  Atunci face şi un making-off cum cerşeşte domnia sa un echivalent de la oameni, pe stradă.

 40. Decembrie 7, 2010 la 22:58
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  LOL! ATÂT! Îl somăm s-o facă? Nu cre’ că are sânge-n el micuţu’. Mai degrabă îşi lasă unul să crescă într-un colţişor de chilot.

 41. Decembrie 8, 2010 la 11:50
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Buey, va spun eu, flocul e de la unul care a facut o vizita la el acasa.
  Daca ar fi intrat Darie pe usa, inopinat, ar fi intrebat consoarta “ce e cu barbatul ala care face dus in vana mea ?“, raspunsul pregatit de ea era:
  E instalatorul, a reparat dusul si acum il probeaza.
  Ce naiba, mai, am mai vazut faza asta intr-un film. Fiindca lumea FACE filme.
  Iar Darie al nostru nu prea mai face, de am ajuns sa ne rugam in cor (eu si Bibli) ca sa mai vedem si noi un film cu gagici de Cluj, cu ukulelelele si alte chestii …

 42. Decembrie 8, 2010 la 12:11
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Estem doi prietenii care dorim sa dam cu cutitul pamfletarul la gatul de Che Guevara Darie. Eu facem un demascarea publica, care ramne intre noi. Estem unul domnul marele filologul care avem biblioteca, si estem al doilea domnisoara care estem febletea la bozgorul, asa ca trecem numele sub tacerea. Bozgorul ridicam sabia de la Sfantul Stefan si aparam pe meterezele pe haiducul Darie. Na.

 43. Decembrie 8, 2010 la 16:08
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  da’ ştiu c-am vomat ceva, tot citind scîrboşeniile astea!
  pe topic: mă gîndisem şi eu să ‘mă tund inghinal’(apropos, asta sună ca dracu’. whatever happened to ‘io mă rad la pulă, bă!’?), dar am renunţat din frica de a nu mi-o tăia din greşeală. sau există vreo sculă mai safe, gen maşină de tuns la ţuţu?
  despre enigma flocului otiliei n-am multe de zis, adică absolut nimic.
  e un floc orfan rămas fără nava-pulă mamă, vai de cortexu’ lui.
  măcar de-ar fi fost blond.

 44. Decembrie 8, 2010 la 19:52
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  “Un pusti intra in farmacie si intreaba: – Aveti prezervative? – In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi! La care pustiul raspunde: – In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea…inca”

  

 45. Decembrie 8, 2010 la 23:22
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  @ottffsse ,incearca cu lesie..Iese cam bronzata ,da’ e-n trend… :) )

 46. Decembrie 9, 2010 la 00:13
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: Drace, ne-ai desconspirat! Şi numai eu ştiu că am mai fost dată afară de fo două ori din Jegland. Nu ştiu dacă cu intenţie, da’ cre’ că se prcatică o anumită selecţie naturală p-aicişa. Niciunul nu v-aţi întrbat, ticăloşilor, unde e Andi. Şi ai grije pe lângă cine te dai că eu am fost Michelangelo din Ţestoasele Ninja când am fost mică.

 47. Decembrie 9, 2010 la 13:10
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, eu estem cel mai mare ticalosul kaghebistul si revizionistul. Tu am fost un testoasa ninja cu fustita. Eu estem un ninja cu multa experienta la Kuji In si maestrul in shizen no kamae. Numai daca eu scoatem batista din buzunarul pentru suflam mucul din nasul, pe un raza de 400 de metrii, inghetam de frica toata lumea. Daca scotem si ciorapele, facem genocidul.

 48. Decembrie 9, 2010 la 14:08
  link permanent
  nimeni zice ca:

  Si Gojira e si dragut. In toate cele.

 49. Decembrie 9, 2010 la 14:41
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Aşa! Şi nu garantez că Bibli nu ar avea şi el modalităţile lui. Că poate te face cu vreun “Atac în bibliotecă” sau vreo Agatha Christie sau mai ştiu eu, Doamne fereşte, vreun “Pentru cine bat clopotele”. Şi asta chiar în timp ce-ţi exerciţi funcţia de apărare a Dariusului, cel plecat “În căutarea flocului pierdut”. Şi nu mă lua cu shizen no kamae matze n ciai, eu sunt discipolă Ashihara Kaikan. Iar tehnicile tale de luptă subversive sunt foarte neprofesioniste şi neregulamentare. Rog seriozitate!

 50. Decembrie 9, 2010 la 16:33
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, domnul prietenul care avem biblioteca si avem enciklopedia la mintea, estem un gentelmanul. Darie estem colegul cu domnul Marcel Proust si am plecatul amandoii la cautarea de timpul si flocul pierdutul? Bine ca nu estem colegul cu domnul Camus, pentru plecam la cautarea de ciuma. Tu estem specialista in Ashihara? Acolo estem locul de adunare la copilasii de gradinita care dam cu palmuta unul la altul si pe urma smiorcaim la doamna invatatoarea? Ce mai facem domnul Carloganu? El stie ca voi estem asa periculosul? Tehnicile de lupta de bozgorul ninja estem cele mai profesionistele pentru ca lupta adevarata niciodata nu estem corecta. In lupta adevaratul nu deschidem nimeni regulamentul pentru stam cu ochelarele pe nasul si benoclam la articolul.

 51. Decembrie 9, 2010 la 17:18
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=SPJezy9LOvw

 52. Decembrie 9, 2010 la 17:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Special pentru tine, Mitzi karateka http://www.youtube.com/watch?v=91eExNbLsVc

 53. Decembrie 9, 2010 la 18:51
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: Io-s de părere că te pricepi la prea multe. Ştii ce se întâmplă cu oamenii care ştiu prea multe? Te las să alegi după preferinţe şi afinităţi: FMJBT, Soft Point sau Hollow Point.

  Şi dacă tot adresezi întrebări indirecte o să-ţi răspund în consecinţă:

  ai aicişa două trebi:

  Treaba nr. 1: un documentar care mi se pare absolut- http://www.youtube.com/watch?v=AedJy9tAYL4

  Treaba cu nr.2: fără nevoie de prezentări- http://www.youtube.com/watch?v=swiKTHeDNH8

 54. Decembrie 9, 2010 la 18:53
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Darius-san, iar laşi o fată să aştepte?

 55. Decembrie 9, 2010 la 18:55
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: Io-s de părere că te pricepi la prea multe. Ştii ce se întâmplă cu oamenii care ştiu prea multe? Te las să alegi după preferinţe şi afinităţi: FMJBT, Soft Point sau Hollow Point.

  Şi dacă tot adresezi întrebări indirecte o să-ţi răspund în consecinţă:

  ai aicişa două trebi:

  Treaba nr. 1: un documentar care mi se pare absolut- http://www.youtube.com/watch?v=AedJy9tAYL4

  Treaba cu nr.2: fără nevoie de prezentări- http://www.youtube.com/watch?v=swiKTHeDNH8

 56. Decembrie 9, 2010 la 19:17
  link permanent
  mr.cacadu zice ca:

  acuma vorbind serios, dupa ce am citit o droaie de aberatii si porcarii mai sus, flocul ala vine de fapt din capul unei persoane. problema asta nu ti-ai pus-o?
  cand eram mai mic eram foarte curios din ce cauza gaseam mereu floci pe hainele mele sau pe jos. asadar am inceput sa adun cate un fir de par, din cap, de la fiecare prieten si coleg. studiindu-le la miscroscop am observat ca unii aveau in cap fire asemanatoare flocilor. adica nu sectiune rotunda ci perfect lata precum o au flocii. am ajuns la concluzia ca unii oameni au in cap floci :) . mai bine zis, mi se pare, ca cei cu parul carliontat au floci, insa nu sunt chiar atat de expert incat sa fac o regula.
  cam atat despre misterul flocului tau.

 57. Decembrie 9, 2010 la 19:47
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: Io-s de părere că te pricepi la prea multe. Ştii ce se întâmplă cu oamenii care ştiu prea multe? Te las să alegi după preferinţe şi afinităţi: FMJBT, Soft Point sau Hollow Point.

  Şi dacă tot adresezi întrebări indirecte o să-ţi răspund în consecinţă, ai aicişa două trebi:

  Treaba nr. 1: un documentar care mi se pare absolut- http://www.youtube.com/watch?v=AedJy9tAYL4

  Treaba cu nr.2: fără nevoie de prezentări- http://www.youtube.com/watch?v=swiKTHeDNH8

 58. Decembrie 9, 2010 la 23:08
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  ügyvéde, să ştii că ţi-am răspuns fain, da’ Darus-san nu vrea…

 59. Decembrie 10, 2010 la 00:08
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, da’ ea …? ea te iubeste?

 60. Decembrie 10, 2010 la 00:11
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: Io-s de părere că te pricepi la prea multe. Ştii ce se întâmplă cu oamenii care ştiu prea multe? Te las să alegi după preferinţe şi afinităţi: FMJBT, Soft Point sau Hollow Point.

 61. Decembrie 10, 2010 la 00:25
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Şi dacă tot adresezi întrebări indirecte o să-ţi răspund în consecinţă, ai aicişa două trebi:

  Treaba nr. 1: un documentar care mi se pare absolut- http://www.youtube.com/watch?v=AedJy9tAYL4

  Treaba cu nr.2: fără nevoie de prezentări- http://www.youtube.com/watch?v=swiKTHeDNH8

 62. Decembrie 10, 2010 la 07:52
  link permanent

  Deci încă nici un film… Bineeee…

  Voi, care sugeţi din a muzei ţâţă
  şi înotaţi în leşioasa zamă
  cu râtu’, aci veniţi dacă vă cheamă
  a voastră milosârdie şi dorul vă aţâţă.
  Cerşesc, reclam, pretind o epigramă,
  un imn, un madrigal ori un sonet,
  să-mi sufle-n pupă ori în provă drept,
  şi să mă mâne făr’ de-ocol ori teamă.
  Dar geaba tot doresc haine bogate,
  când umblu despuiat precum Adam,
  de nu mai rău: putea-voi eu fără de blam
  s-arăt făţiş iubitei mele doamne
  un cur fălos şi ce în faţă am
  mai mândru, făr’ să mă condamne?
  O, Doamne,
  eu cer ca prostu’ o gioarsă de izmană,
  când ditai herghelia vine-n goană!

  (Cartea către cei ce se-adapă la izvorul nechezătorilor, Giordano Bruno)

 63. Decembrie 10, 2010 la 12:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  60. Inca un mic efort.

 64. Decembrie 10, 2010 la 21:09
  link permanent
  toader zice ca:

  1

 65. Decembrie 10, 2010 la 21:10
  link permanent
  toader zice ca:

  2

 66. Decembrie 10, 2010 la 21:33
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Sa vedem cine serveste ..saizeci si noua… :}}

 67. Decembrie 10, 2010 la 22:55
  link permanent

  Deci vă încăpăţânaţi să nu prefabricaţi un scurt metraj… Bine atunci, înseamnă că mai vreţi un mic poem.

  Miresme cupe, harfe şi bucle aurii:
  O, jucării sfărmate de Vreme, jucării!
  Gând, faptă, renunţare, virtuţi căinţi şi rugi:
  Cenuşi pe care Timpul le spulberă, – cenuşi…

  Ce-s oamenii? Podoabe ce-atârnă din tărie.
  Sosesc, se duc şi iarăşi sosesc aici sub soare.
  Din buzunarul humei şi-a cerului cutie
  Mereu făpturi s-or naşte, căci Dumnezeu nu moare.

  Spuneţi-mi, ce aduse a lumii bogăţie?
  Nimic. În mână timpul lăsatu-mi-a doar vânt.
  Un foc sunt. Când s-o stinge, nimicu-o să rămâie.
  Am fost a lui Djem cupă; dar spartă – nimic sunt.

  Crearea ta şi-a lumii, destinul ei şi-al tău
  Sunt taine-aici şi taine vor fi în veci şi-n moarte.
  Surâde-le ca unor pericole deşarte,
  Căci pacea te-aşteaptă dincolo, -n negrul hău.

  Cereasca boltă pare o magică lanternă
  Şi soarele e lampa. lar lumea e-o cortină
  Pe care defilează în hora lor eternă
  Imaginile noastre – răni negre în lumină.

  Nu plânge după ierii ce rupţi ţi-au fost din viaţă
  Şi nu gândi la ziua ce nu ştii de-o să vie.
  Şi ieri şi mâini şi astăzi iluzii sunt şi ceaţă.
  Atât ai: clipa. Fă-o să umple-o veşnicie.

  Bagdadul, Balkul, – spune-mi, ce s-a ales din ele?
  Fatală e şi-o briză când floarea-i invoalată.
  Bea! Şi evocă-n noapte, cu luna laolaltă,
  Popoarele şi evii stinşi rând pe rând sub stele.

  A’ lui Bahram palate refugiu-s de gazele.
  Unde cântau fecioare pândesc lei singuratici.
  Bahram, neîntrecutul la prins măgari sălbatici
  Sub trei movile doarme. Măgarii pasc pe ele.
  (vanitas vanitatum – Omar Khayam)

 68. Decembrie 11, 2010 la 00:43
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  ATÂT! Cu Khayam Bibli rulz foreva’!

 69. Decembrie 11, 2010 la 05:23
  link permanent
  Ana zice ca:

  Salutare. Am ajuns la blog-ul tau pornind de la un clip pe care l-ai postat pe youtube. Scrii bine. O sa revin. :)

  Ana, Bihor

 70. Decembrie 11, 2010 la 12:35
  link permanent
  Marian S zice ca:

  67. Iau o pauză.

 71. Decembrie 11, 2010 la 12:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am reţinut bine că unu’ a declarat mai sus că lui şi unor colegi de-ai lui le creşteau floci în cap?

 72. Decembrie 11, 2010 la 13:18
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  L-am luat io pe saizeci si noua..Da’, cu cine? :) )

 73. Decembrie 11, 2010 la 19:00
  link permanent
  mr.cacadu zice ca:

  sunt unul care sustine ca da, le cresteau.

 74. Decembrie 11, 2010 la 19:29
  link permanent

  Nu ştiu cum e cu 69, dar la 66 avem dovada că filmul contează!

 75. Decembrie 11, 2010 la 20:52
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Tot de floci…Azi,masurai puterea vantului…Scosei tubu’ eolian pe zidu’ de la Cotro si-i lipii in interior(cu scotch) un f.loc..Observatii:flo.cu’ fu deplasat spre stanga tubului,da’ nu mult…Bate cam naspa,e polar…Totusi,viteza e moderata(practic,o cosmetizare)..Nu-s mari schimbari eoliene asupra mediului inconjurator…Voi simplifica procedurile,e clara treaba…Il voi directiona spre Plescoi…Vreau mai mare transparentza,ca doar nu ne furam caciula,,Si mai multe absorbtzii…”Bai,liniste,ce reacu’!”-ca nu-l aud pe vantu..

 76. Decembrie 12, 2010 la 01:26
  link permanent
  carter zice ca:

  Super tare blogu
  Daca vrei sa ne lasam mesaje pe blog unu la altu lasami si tu unu si la sfarsitu mesajului adauga 2 sa stiu trebuie sa ati las mesaj

 77. Decembrie 12, 2010 la 03:49
  link permanent

  Ce tare a fost domnul carter!!!!
  E drept, a scris lasami în loc de salami, dar asta nu înseamnă mare lucru… Acest sistem cu lăsatul salamului şi apoi codificarea 2… Genial.

  Darius, ai gândit mătăluţă licitaţii la chiloţi, strâns bani de triciclu… dar chestia asta cu joaca de-a codificarea, trebuie să recunoşti, nu ai comis-o.

 78. Decembrie 12, 2010 la 11:16
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Darius: Dacă vrei un sandviş cu ton adaugă un 666 în faţa mesajelor.
  Dacă eşti pe wc-u’ adaugă 13 ca să ştie cititoru’ cum te abordează.
  Dacă eşti la o întâlnire adaugă 69.

 79. Decembrie 12, 2010 la 12:35
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Iar în caz că nu adaugi nimic e clar că eşti la beţiveală.

 80. Decembrie 13, 2010 la 10:15
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Stimati cititori, dincolo de nori, o nava-n zbor trece,cu aprox. warp zece…Din ea se aude, prin pacla stelara, o voce de fereng , foarte guturala…
  -Mahaha,sa vina, chiar acu’ , aici, la mine-n cabina comander Boc Cinci-zise comandorul, pornind difuzorul…
  Precum un bolid, Boc sosi livid.
  -Sa traiti stapane, ce doriti cu mine? Totu’ e OK,io,ferengii mei…V-am adus degraba si-un whiski pe tava…
  -Nu am chef sa beau,ca sunt cherchelit,altu’ mi-este of-ul, nu-i timp de pilit..Auzii prin casca, nu e o vrajeala,cum ca romulanii o pun de-o rascoala…Cica, le-am pus biruri,impozite grele, de cand sunt pe nava, au numa’ belele…De-asta te-am chemat, sa pui navei scut…Far ‘ de carcoteala, ca altfel te..ut…
  -Inteles ,stapane, scuturi io voi pune, ca doar stiti ca nava este pe maini bune…Si sa le fac traiul inca si mai lin, pregati-voi fazer, sa-i prajim putin..
  -Du-te si anunta-l si pe Stol O’Jean , ca-i din stirpe-aleasa , e klingonian…Iar cu romulanii, asta sa se stie, daca nu le place, valea-n galaxie…Si inca ceva , poate m-o calma, dragu’ meu jartea…Sa-mi aduci aicea,consiliera mea…
  Fiind acuma singur si la ceas de tihna, comandorul fereng trase o ..ba.si.na…Aprinse trabucu’, il plimba spre gura,se-aprinse ba.si.na c-o detunatura…Nimeni n-o sa stie, nici adjunctul Boc , ce topi blindajul si cum luara foc…
  http://iskyblog.files.wordpress.com/2010/10/ferengi1.jpg?w=256&h=300

 81. Decembrie 13, 2010 la 14:56
  link permanent
  deosebita zice ca:

  Era de la mata ma =))

 82. Decembrie 13, 2010 la 17:02
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=wcEvZZAZC4U

 83. Decembrie 14, 2010 la 17:46
  link permanent
  Marian S zice ca:

  S-a făcut, mă, 15 lei ? Sau e tot 12 ?

 84. Decembrie 14, 2010 la 18:09
  link permanent
  any zice ca:

  Cum adica 0 cititori cu tot cu mine? Ce denigrant.

 85. Decembrie 14, 2010 la 18:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa-i?

 86. Decembrie 15, 2010 la 05:56
  link permanent

  Nu pot să aştept până dimineaţă, trebuie să întreb… E gata filmul?

 87. Decembrie 15, 2010 la 11:21
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Şi tu dragă! Se grăbeşte ardeleneşte, că dară n-ar intrat zilele în sac.

 88. Decembrie 15, 2010 la 22:29
  link permanent

  Se face un an de când nu am mai văzut un film bun cu Darius… poate doi.

 89. Decembrie 16, 2010 la 09:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io-am trezecişeva de casete HD filmate prin Vitrina, de la primul film mare încoace.

  Urmând să-l fac din ele pe cel de-al doilea.

  Când va fi gata, el fiind un lung metraj, tu îl vei primi în sample-uri amestecate, a câte 30 de secunde.

 90. Decembrie 16, 2010 la 13:51
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  -Mosule,de unde vii?
  -Iaca,vin din departari,
  Sa dau daruri si urari…
  La sanie-l am pe Boc,
  Dau cu biciu’ si ia foc..
  Ren de ren,din troica noua,
  Cu doo perechi de oo..
  Am rezerva Stolojeni,
  Mancatori doar de coceni…
  S-au mai adunat pe drum,
  Prostanaci,am cu duium….
  Sunt din stirpea cea de rasa,
  Cantatori de mare clasa…
  E de-ajuns doar sa-i privesc
  Si-mi canta doar ce voiesc…
  Si-acu’ sa va fac pe plac,
  Sa scot daruri din ast sac…
  Mahaha,sa n-aveti stresuri
  Mosu o sa va dea ..succesuri..
  Luatzi Nutzica din Plescoi,
  Ministreasa mea de soi…
  Multi pupincuristi mai am
  Paleologi din sfantu’ hram..
  Mai am ziaristi”sprintari”
  Nu din ceia gaozari..
  Altii,care i-am triat,
  De le zic io “tonomat”..
  Care-mi canta-n clar de luna,
  Cu totii-n aceeasi struna..
  Pentru fete cucuiete,
  Udre mandre si cochete,
  Le-as ma ..da, da’ nu am cum
  Se blegi renu’ pe drum…
  Mahaha,sacu e plin,
  Cu ce face traiu’ lin..
  Referendum dau cu caru’,
  Cum dadea Ulea Spataru..
  Refren:
  Foaie verde tiriplic,
  La norod nu dau nimic…
  Ca ma uitai io prin tolba,
  Mai am prafu’ de pe toba…
  http://www.youtube.com/watch?v=0gikZ2XrDJ0&feature=player_embedded

 91. Decembrie 16, 2010 la 14:35
  link permanent

  Asta dacă mai apuc… că eu sunt deja în partea a treia a vieţii… mai spre final.

 92. Decembrie 16, 2010 la 17:55
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  DARIUSEEEEEEEEEE, dă-i bibliotecarului ce-i al bibliotecarului şi nu mai supăra în prag de sărbătoare!

  Şi dacă tot suntem în aria ludicului:

  elegie cu muci

  de ioan albu

  ce muci frumoşi aveam pe vremea aia…
  cum se lipeau pe cărţi şi pe caiete!
  ce greu ieşeau din hainele cu pete
  pe care le spăla plângând mamaia…

  îmi întindeam din nas în soare mucii
  ca doi fantastici colţi de porc mistreţ
  şi scormoneam cu dânşii prin nutreţ
  pe sub alunii unde cântă cucii

  făceam din muci biluţe săltăreţe
  şi mă jucam cu ele prin pădure
  cătând afine, mere pădureţe
  - şi mă jucam cu ele-n rugi de mure

  de mult trecute-s vremurile alea
  când muci aveam de om voinic de munte…
  muci nu mai am, mi-s pletele cărunte
  şi nasul când mi-l mulg m-apucă jalea…

 93. Decembrie 17, 2010 la 01:18
  link permanent

  Ce provocare…! Răspund cu Andrei Horia Gheorghiu

  o zi cu vânt, cu vorbe şi fără gând prea mult
  o zi cu poliţişti şi-un kil’ de carte crud
  o zi de culoar unic şi fără de culoare
  o zi cu nord, atlantic şi-o românie tare
  (ca nuca-ntr-un perete uşor igrasiat
  ca mucii în fasolea unui ratat bogat)
  ce-şi dezveleşte parcuri precum un moş proteza
  şi-şi fluieră prin ramuri a pagubă geneza
  o zi cu eminescu nediacriticat
  o zi atât de sumbră o zi cam de rahat

 94. Decembrie 17, 2010 la 01:19
  link permanent

  Şi plusez masic cu Nicolae Coande

  următoarea lume ar putea fi sufletul dacă mă hotărăsc
  să scap de pielea asta putredă
  azi m-am trezit cu ţeasta umflată ochii-mi ieşeau
  din cap ca la un bou tras în ţeapă
  o mînă mi-atîrnă afară un firicel de pişu
  stăruie pe coapsa zdrobită
  tremură într-o băltoacă unde se oglindeşte cerul.
  halesc linii drepte şi scuip spaţii curbe
  nu se văd stele soarele de muci clefăie o troacă
  de ochi. mîncarea asta vede apusul în gură.
  sînt un bătrîn supravieţuitor beau cu cimerienii
  în gropi întunecate vin de inimă neagră.
  alta e nepăsarea mea.
  şi eu mă număr printre cei de jos.

  visez că sînt om şi aştept să fiu judecat

  visez tot mai puţin de la o vreme mă muncesc toată noaptea
  să dau de un căpeţel şi nu reuşesc
  ceva s-a înfundat în pimniţa unde mănînc şi soilesc
  parcă cineva mă sugrumă pe dinăuntru îmi suge visele
  ziua în amiaza mare dacă ies ies beat de amoc
  şi atunci cer cap cap cap de om vită fiară
  şi-nfulec pînă dau de vreun vis amărît. acum
  visez că sunt om şi aştept să fiu judecat de o paiaţă
  care e zeul lor. rîd mi-e şi frică ştiu că
  e doar vis dar nu ştiu cînd se termină – dacă
  ăştia trăiesc cu adevărat doar în vis?
  pe vremea mea să visezi însemna să nu mori niciodată
  am auzit şi la vecinii mei vorba asta
  îşi crîmpoţeau cu furie buzele groase pînă ce
  ţîşnea sîngele. trebuie să aibă ei un motiv.
  acum visez că m-au condamnat şi mă duc la tăierea capului
  să mă opun? să mă prefac speriat
  şi să cer îndurare ca o femeie care are capul
  între picioare – să-mi cer de la el înapoi viaţa?
  (dacă i-aş arăta cu degetul sus ridicat semnul acela
  cu care îi îşi bat joc de ce au iubit cîndva?)
  nu – dacă aşa trebuie spus da.

  nu-mi mai aud sîngele

  nu-mi mai aud sîngele – gata la somn pesemne
  s-a tras. să cobor şi-n noaptea asta în oraş fără el
  ar fi prea mult deja. am observat că sperii trecătorii întîrziaţi
  cu paloarea chipului meu de femeie înecată
  se trag brusc în lături ca dinaintea fericirii – să fie ochii mei
  atît de cinici să-i umilească fruntea mea atît de mult?
  e sigur oricum că nu mă uită nici în somn
  cînd intră în cearceafuri reci şi genunchii lor prevestesc groaza
  de a fi încă o noapte prada necunoscutului care urlă
  are sîngele tău gustul cărnii care dospeşte? are dumnezeul tău carnea femeii din apă?
  zău aşa – ar trebui să fiu mai prevenitor.

  soarele pubelei noastre

  soarele pubelei noastre cîntă pe cer mai ales noaptea
  cînd bîjbîi printre resturile cinei sărace
  a muncitorului cu trei braţe
  un cap strigă din cap cu vocea boului
  în plină arşiţă
  e cald ca-n burtă aici. rîcîi cu mînă tare în coaja mileniului
  urlă de groază cîinele Ciocănarului balele-i coboară
  din munţi mai ales noaptea
  intră în patul rece al văduvei
  dintre picioare îi răsare acest soare jilav
  care-mi suie în ţeastă. nu-mi revin din stupoare
  în aceste bălţi sînt umilit.

  aş putea lăsa cîteva urme

  mă ascund de cum răsare lumina şterg cu precauţie
  urmele care m-ar putea trăda
  puţin cîte puţin elementele scad în întuneric
  după atîta aşteptare nu-mi mai simt sîngele zvîcnind în ceafă.
  doar mirosul putred al podelei
  urcă în nări odată cu urina care se prelinge din tavan.
  cine să fie dincolo – unul ca mine?
  levitez în corpul de împrumut al unui sărăntoc îmi place
  să-l chinui cînd zîmbeşte cu ochii duşi în fundul capului
  vreunei arătări numai de el văzute. Dobitocul scrie
  atunci cînd crede că nu-l vede nimeni pe o hîrtie mizerabilă
  apoi o bagă în gură face cocoloaşe pe care le ascunde
  sub podea. ar trebui să le scot într-o zi să le distrug.
  trebuie să nu spun că nu văd ce vede el. vin de unde
  carnea iese din ziduri şi plînge după formă.
  aş putea lăsa cîteva urme dacă m-ar interesa vreodată
  să calc pe pămînt.

  ziua în care am mîncat lumea

  noaptea asta m-a prins departe de fundătură
  e aproape ziuă şi stelele clipesc şmechereşte
  fără vreo hartă e greu să mă orientez dîra de sînge
  pe care am lăsat-o la plecare s-a uscat ori pesemne
  a fost ştearsă de vreun vînător ori mîncată
  de vreo stîrpitură cu voce groasă. plînsul unei femei
  îmi cutreieră măruntaiele şi-mi soarbe creierul
  şi-această suferinţă e cu atît mai dureroasă cu cît
  nu curge sînge
  îmi cînt încetişor la ureche – pui pui cu penele negre
  cuibul de marmură nu te vrea
  carnea mea străluceşte şi-ntîrzie (-n pămînt):
  mîine va fi ziua în care am mîncat lumea

  sînge dulce şi bun

  sînt mai înalt în pielea femeii de ieri poate aşa nu mă vor recunoaşte
  port părul ei roşu şi rochia sfîşiată pe coapse
  mă arde încă
  sînge dulce şi bun sari de trei ori cercul şi arzi
  iar cînd vorbesc îmi legăn limba pe fundul vreunei mări
  pe unde n-am fost niciodată.
  mai înfricoşător e cînd tace. ţeasta îmi zboară
  parcă dusă de o elice şi oasele plutesc în derivă
  ochii-mi sunt tulburi simt mîini de bărbaţi răguşiţi
  între coapse aproape leşin. sînt fierbinte şi
  pînă la căderea nopţii stau în sacul ăsta de piele
  un soare de sînge închegat mi se scurge pe pulpe.
  sînt o necunoscută şi lumea vreau s-o am la picioare.
  cine e nebunul care-mi urlă nu în ureche?

  ajunge că trăiesc

  aşa cum soarele este aici şi totuşi dincolo
  de orice înţelegere.
  totuşi îl acceptăm aşa cum acceptăm moartea
  un omenesc vis alb-negru. ajunge că trăiesc
  din cînd în cînd tulburat de imaginea ta
  de faptul că nu înţeleg şi asta mă tulbură
  şi mai mult. pentru că este primăvară
  deşi marii tăi ochi înfloresc în gerul de afară
  şi m-am scîrbit de pagina asta cu mult înainte
  să te cunosc
  departe de metaforele cu care proştii îşi cuceresc femeile
  nu mă voi ruşina să-ţi spun că te iubesc
  în nefericitele vremuri ale sofiştilor
  cu zgura unei alte lumi sub unghii sfîşiată
  nu mai am nimic de pierdut
  obosit să cunosc sfîrşitul plictisit să încep
  sărac întins sub cer departe de tălpile tale
  pe care le cunosc cu fruntea cît timp
  poezia lipseşte

 95. Decembrie 17, 2010 la 14:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Să pună cineva şi Luceafărul, zic.

 96. Decembrie 17, 2010 la 14:37
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Doamnelor si domnilor ,pa mine m-atrag extremele.Daca-mi permiteti,sa va explic.In imaginatia mea,tind spre perfectiune.Cu toate astea,nu pot sa aleg,oscilez.Nefiind estetician, emit decat niste simple aprecieri. Spre exemplu, cand privesc buzele doamnei Andrea Pora, viziunea mea intra-n colaps,creierul imi da replay.Privite (buzele) din profil, au ceva unic ,nu-mi cer nimic ,nu-mi spun nimic ,asa vad io:
  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YHzGhGNbZFI&feature=related]
  Situatia se schimba cand le privesc din fata.Imi par si mai estompate, da’ cu o puternica eficientizare a cavitatii bucale.Incredibil,sunt in dilema…

 97. Decembrie 17, 2010 la 17:37
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Bibli: cât de sublim. Mi-ai smuls o lacrimă.

 98. Decembrie 17, 2010 la 17:58
  link permanent

  @ Marian S
  Luceafăr avem, e Groza… Numai că ziua nu se vede, numai noaptea.

 99. Decembrie 17, 2010 la 20:14
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Coboară-n jos, Luceafăr blând, alunecînd pe-o scară
  (Mai bine aşa, să moară capra, decît să mi te rupi pe-afară)
  Coboară tu, din `naltul mediu, în care te-ai blocat de-o vreme
  Şi, ca un Moş Crăciun, adu-ne… un film din ale tale meme.

  Na, Bibli, dacă nici acum nu pune film… data viitoare îl înjur.

 100. Decembrie 18, 2010 la 15:32
  link permanent
  toader zice ca:

  anne legras. canta enorm de misto. in metrou. i-am cumparat un cd. calitatea pe youtube e execrabila.

 101. Decembrie 19, 2010 la 01:41
  link permanent
  bou' baltii zice ca:

  Si care este numele noului continent descoperit in vana?

 102. Decembrie 20, 2010 la 00:54
  link permanent
  toader zice ca:

  ma gandeam azi eu …
  daca darius s-ar fi tinut de treaba si ar fi evoluat …
  ar fi ajuns sa castige in perioada sarbatorilor vreo 3000 de euro de pe urma jegului.
  dar … nu.

 103. Decembrie 20, 2010 la 13:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=f1k1v466Yoo

 104. Decembrie 20, 2010 la 18:51
  link permanent

  This is a film about a man and a fish
  This is a film about dramatic relationship between man and fish
  The man stands between life and death
  The man thinks
  The horse thinks
  The sheep thinks
  The cow thinks
  The dog thinks
  The fish doesn’t think
  The fish is mute, expressionless
  The fish doesn’t think because the fish knows everything
  The fish knows everything

  http://www.youtube.com/watch?v=IWL6eQHeZf0

 105. Decembrie 20, 2010 la 19:15
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Lăsaţi-l, mă, că s-o fi dus la Zalău să taie porcu`. Nu pupăm noi articol nou pînă la anul.

 106. Decembrie 20, 2010 la 20:16
  link permanent
  Gheorghe zice ca:

  Jeg…sa inteleg ca te inspiri putin din the Oatmeal? Hai, sa nu exageram…stim ca ideea cu “gramatica vizuala” nu e originala >:) te pup pe bascalie, bai bascaliosule.

 107. Decembrie 21, 2010 la 10:36
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Aho,aho pescari si frati,
  Cu lanseta nu mai dati
  Si otara m-ascultati…
  Maine anu’ se-noieste
  Si la copca…aya(lipsa) peste
  In 2010 am nadit
  Pana ni s-a cam acrit…
  De-am undit pe nor si ploaie,
  Ne-a ajuns apa-n urloaie…
  De-am pescuit pe zapuc
  S-agatzam crapu’ nauc
  Ne-a transpirat mandru’ cuc
  Si ne-am hidratat cu-n..”suc”..
  Aho,aho,ca d-aia zic ,
  Unii chiar n-au prins nimic
  Dar au fost si din cei care,
  Cu noroc si cu rabdare,
  Au prins pestele cel mare…
  Manati mai si mulinati
  Si pe scule bani sa datzi,
  Da’ nu multzi,fiti cumpatati
  Ca, altfel,falimentati…
  Mulinat-as, mulina,
  Da’ ma tem ca s-o ‘nsera
  Si pestii s-or supara
  Si dau de-alta dandana…
  Asa ca,la fiecare,
  De An Nou,va fac urare..
  Sa va fie anul lin
  Si s-aveti minciogul plin….
  Firu-ntins,zbucium si dril
  Cel mai mic fi-va de-un chil…
  La Multi Ani,cu sanatate
  De bucurii s-aveti parte..
  Manatzi mai,hai,hai
  Si mai dati(luati) din zurgalai(crapalai)!!!!

 108. Decembrie 21, 2010 la 13:08
  link permanent
  Marian S zice ca:

  In completarea plugusorului de mai sus:

  … La anul, pe vreme noua
  S-aveti patru-n loc de doua …

 109. Decembrie 21, 2010 la 13:42
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ce tot facem terorismul la Darie? El estem pe campiile eliseele acuma. Na. Si cand va baga un film, carevasazica, pre multi va popi! Prietene Mariane, tu vrem pentru ca sa postez Luceafarul in maghiara? Domnul Eminescul cred ca si-ar da cu tesla-n coaie.

 110. Decembrie 21, 2010 la 18:44
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Marian,se lipi la fix.. :) ) Sa fie oo de soi,nu ca ale lu’ Boc ,moi…

 111. Decembrie 21, 2010 la 18:47
  link permanent
  gigel zice ca:

  Draga Darius, uite un articol care poate te intereseaza, citeste pana la capat.

  http://graiulsalajului.ro/index.php?cmd=articol&idart=20911

  Vezi daca poti face ceva sa arunci cu putin noroi in autor (poate un viitor articol pe jeg?), ca merita.

  Noroc si pita unsa!

 112. Decembrie 21, 2010 la 19:02
  link permanent
  CC zice ca:

  mie imi place sa ma joc cu mouse-ul unde scrie jeg in stanga sus de i se schimba culoarea si as avea o rugaminte: sa aiba si floarea acelasi efect jucaus

 113. Decembrie 21, 2010 la 20:09
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @CC, tu mai bine jucam cu putzulica sau daca tu estem masculul ferocele, jucam te rog cu labia maior. Tu vrem pentru dam un link la tine?

 114. Decembrie 21, 2010 la 20:17
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @CC, tu te suparam daca eu spunem ca esti semidoctul? Nu am dat cu ciomagul doamna invatatoarea la tine pe spinarea? Ce insemnam “mouse-ul”? Tu la fel scriem scaun-ul, colt-ul, volan-ul, pahar-ul? La tine am rontait mouseul inteligenta?

 115. Decembrie 21, 2010 la 21:47
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  No, dragă ügy, îţi revenii glăsciorul turturicesc? Vezi că iar te iei de oameni. Nu mă întărâta! Că sunt în spatele tău.

 116. Decembrie 21, 2010 la 22:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Draga mitzi, imi “revenii” glasciorul. Da’ de cine m-am luat? Esti in spatele meu? Jaj, eu ar trebui sa fiu in spatele tau, na.

 117. Decembrie 21, 2010 la 22:31
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Ba nu prea. Că nu prea îmi place să deţină altcineva controlul. Şi nu-mi plac bărbaţii în spatele meu. În general. Şi pentru una alta vă mai lăsaţi şi călăriţi. Că aveţi oase mai tari. Şi o coastă în minus. Sâc!

 118. Decembrie 21, 2010 la 23:15
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Jaj Mitzy. De ce tu gandeam la un nazdravania, la jocul de mama si tata? Eu am referit ca stam in spatele tau pentru coordonare si incurajare. Cine estem calaritul? Intrebarea retorica la care asteptam raspunsul. Na.

 119. Decembrie 21, 2010 la 23:24
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Mai nou aşa se cheamă că este? Coordonare şi încurajare? (De cel de-al doilea cuvânt mi-e teamă. Că dacă este format prin derivare parasintetică de la cuvântul de bază “cur” cu prefixul “în-” şi sufixul “-ajare”?). Şi să ştii că mă orientez destul de bine. Sunt mai tare din fire de felu’ meu. Şi nu mă refeream la nimic trivial. Vorbeam aşa… În general.

 120. Decembrie 22, 2010 la 00:48
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Jaj Mitzy. Tu de ce te scarpinam ca olteanul cu mana dreapta la urechea stanga? Tu estem olteanca focoasa? De ce vream tu sa bagam la ceata pe bozgorul cu gramatica? Tu am dat o lectia cu sufixul si prefixul de la curul. Tu zicem ca vorbeam asa, in general. Cine estem domnul general cu care tu placem sa facem conversation? Estem un generalul cu trei stelele? Estem un generalul de la brigada de la Comandamentul Sud de NATO?

 121. Decembrie 22, 2010 la 01:14
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Eu eştem ardeleancă cu sânge de regăţean. Adicălea născută de părinţi pe alte meleaguri decât cele natale lor, care sunt ălea cu vinul de pe Prahova Valley. Şi nu. Nu am nimic cu generalii. Eu nu înţeleg bărbaţii în uniformă aşa cum nu înţeleg sânii şi rachiul în afara întrebuinţărilor lor biologice şi dezinfectante. Tu împingi discuţia într-un mod foarte artistic. Aproape blagian. Adică tot ce-i neînţeles se schimbă-n neînţelesuri şi mai mari. Cam ca Darus-san aşa. Că la el de la doişpe se face cinşpe lei.

 122. Decembrie 22, 2010 la 02:07
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, eu nu impingem decat vagonul de la CFR. Am primit o slujba si castig banii de la ea. Cand vagonul mergem la valea, cu legea de la gravitatia, eu intram in actiune si impingem la locul lui pe vagonul. Tu estem un prahoveanca sexy. Tu zicem ca nu intelegem tatele si rachiul. Nici o problema, intelegem bozgorul si pentru tine. Blagian adica cu referirea la domnul Lucian Blaga? Domnul a spus ceva cu corola de lumini a lumii si ceva cu spatiul mioritic. De unde estem tu regateanca Mitzy? Din valea Ialomitei, din intinsele dealuri si campii ale Telormanului, din Podisul Moldovei, din Dobrogea? Te rog pentru dam un indiciul la bozgorul care tu stim ca avem mare consideratia la tine.

 123. Decembrie 22, 2010 la 02:27
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=hVGucP0kyS4

 124. Decembrie 22, 2010 la 09:09
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi!Iar dusmanilor nostri(daca sunt) le fac si lor o urare muzicala:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0kgZjJ7jN8k

 125. Decembrie 22, 2010 la 10:01
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Si ceva pentru impatimitii pescuitului si nu numai
  Stiti cum e cand pregatesti o amorsa.Mai trebuie capsa,fitilul si …aprinderea:
  -Roco,ai mai auzit ceva?-il intreb io,aprinzand fitilu’
  -Cica, ar trage la Calugareni, pe partea stanga, cum intri…!
  Perfide mai sunt baltile astea.Iti dau cativa pesti si te-au prins in mrejele lor, pe tot restu’ vietii. Ce principii si strategii? Aici e nevoie de mobilizare generala, plina de pasiune
  -Pai sa luam legatura cu Marian si-ncercam si noi…!ii dau eu replica, precum o adiere de primavara.
  Nu mai insist la pregatiri , ca le stiti…Totul se rezolva prin resortul adeziunii..In fine, ajungem pe malu’ baltii.Cum reusita pescuitului depinde in mare masura de momeli, iar “lista de bucate” e lunga, am pregatit”la botu calului” ceva “frugal” si la indemana:niste mamaliga cu paine framantata, asezonata cu boabe de porumb,totul malaxat intr-un ceaun improvizat de niste minti iscoditoare:un pet de apa plata de cinci litri ,taiat pe jumate.
  -Ma Roco,voi ramaneti pe mal ,la lansete,treaba voastra,da io intru la cracane in apa!-zic,desfacand doua prajini din trusoul de “nunta”.Fac la repezeala niste cocoloase pentru intretinerea”vadului”,iau “cadelnitzele” cu porumb conservat si viermisori si ,acompaniat de behaitul unor oi pripasite pe izlaz,intru in apa, cu dor de prins peste si intepenit in costumu’ cauciucat.Am uitat sa zic c-am luat si tigarile,ca de la ele incepu’ pricina…Instalez cracanele,intind”mortierele” cu bob la gura tevii si,ca un elev disciplinat,astept cu nerabdare sa vina ora de ..dirigentie.Nu e nevoie de statistici ,pentru a demonstra evidentza:pestele trage de multe ori cand manaci,cand te duci sa te pisi sau cand iti aprinzi tigara.La mine a tras in varianta trei.Si asa de vartos,ca mi-a saltat varga de pe cracan cat as fi zis…peste..Ce sa recuperez…Prajina mea deja traversa balta,precum rapidu’ prin gara Cucuieti…
  -La ce trasa?il aud pe Marian,infrigurat de turnura situatiei
  -La coaja de..ra.at,Mariene..! ii zic ,uitandu-ma cu jale la varga mea de carbon, care disparea pe luciu’ baltii…
  Asta e,pescuitul presupune devotament,fidelitate si in primul rand tenacitate.Asa ca am continuat pescuitul,aruncand din cand,in cand,priviri primavaratice,dupa batu’ meu carat de marele”monstru”…
  Si cum D-zeu nu doarme si tine cu cei napastuiti,i ntr-un final, curentii de apa imi inapoiara scula , spre izbavirea si linistea mea pescareasca…
  ps/De atunci ,imi leg cu sfoara prajinile ..Si acu’ ,urarea:Fir Intins!

 126. Decembrie 22, 2010 la 11:52
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bre, io nu pescuiesc, e alt Marian in poveste.

 127. Decembrie 22, 2010 la 12:54
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mariene,hai sa traiesti!Nu esti tu,fii sigur….Da ,poti sa fii ,dac’ te straduiesti si ai rabdare… :) )

 128. Decembrie 22, 2010 la 12:54
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mariene,hai sa traiesti!Nu esti tu,fii sigur….Da ,poti sa fii ,dac’ te straduiesti si ai rabdare… :) )

 129. Decembrie 22, 2010 la 18:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Áldott Karácsonyt kívánok domnule virusverbalis! Cum mai estem vremea la Craiova?

 130. Decembrie 22, 2010 la 18:21
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Dragă Darius, te putem ruga un nou articol? Că unii au început s-o cam dea la copcă…

 131. Decembrie 22, 2010 la 20:30
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Draghe Mitzy, cine dam la copca? La copca dam numai pescarii profesionistul. Altul bozgorul diletantul faceam patinajul pe gheata si cadeam cu curul in apa recea. Altul bozgorul am cititul pe ursul pacalitul de vulpea si stam cu coada in apa pentru prindem crapul. Tu estem un vulpita prea inteligentul. Tu asteptam pentru prindem un somonul de Alaska.

 132. Decembrie 22, 2010 la 20:47
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Estefelé szólal a kürt szomorúan,
  Ballag a nyáj, csillag vezérli az útban,
  Rí a patak, surran a szűz vízű forrás,
  Suttog a fűz, drága, te engemet ott vársz.

  Égen a hold, az arcán szent nyugalom van,
  Nagy szemedet nézi a ritka falombban,
  Ütközik a csillag a harmatos égen,
  Kebled a vágy, arcod a gond lepi mélyen.

  Hold sugarán bomlik az éjjeli felleg,
  Házak öreg ormai égre merednek,
  Reccsen a kút gémje a szélbe’ magában,
  Füstben a völgy: furulya szól a sztinában.

  S a kimerült földmívelők a kaszával
  Hazafelé mennek: a tóka szavával
  Zendül a völgy, egyre erősbül a hangja,
  Ég a szívem messze világít a lángja.

  Ó, hamarost szunnyad az esti falucska,
  Ó, hamarost hozzád visz kedvesed útja,
  Fűzfa alatt töltjük el szép éjszakánkat,
  Folytonosan mondom én, ó, hogy imádlak.

  És a fejünk egymás keblére lehajtva
  Elaluszunk majd mosolyogva, sóhajtva
  A fűz alatt. Ó, pazar, isteni éjjel!
  Ki nem adná egész életét el?

 133. Decembrie 22, 2010 la 20:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Sara pe deal buciumul sună cu jale,
  Turmele-l urc, stele le scapără-n cale,
  Apele plîng, clar izvorînd în fîntîne;
  Sub un salcîm dragă, m-aştepţi tu pe mine.

  Luna pe cer trece-aşa sfîntă şi clară,
  Ochii tăi mari caută-n frunza cea rară,
  Stelele nasc umezi pe bolta senină,
  Pieptul de dor, fruntea de gînduri ţi-e plină.

  Nourii curg, raze-a lor şiruri despică,
  Streşine vechi casele-n lună ridică,
  Scîrţîie-n vînt cumpăna de la fîntînă,
  Valea-i în fum, fluiere murmură-n stînă.

  Şi osteniţi oameni cu coasa-n spinare
  Vin de la cîmp; toaca răsună mai tare,
  Clopotul vechi împle cu glasul lui sara,
  Sufletul meu arde-n iubire ca para.

  Ah! în curînd satul în vale-amuţeşte;
  Ah! în curînd pasu-mi spre tine grăbeşte:
  Lîngă salcîm sta-vom noi noaptea întreagă,
  Ore întregi spune-ţi-voi cît îmi eşti dragă.

  Ne-om răzima capetele-unul de altul
  Şi surîzînd vom adormi sub înaltul,
  Vechiul salcîm. — Astfel de noapte bogată,
  Cine pe ea n-ar da viaţa lui toată?

 134. Decembrie 22, 2010 la 22:34
  link permanent
  toader zice ca:

  maghiarul tot maghiar. te ruga fata sa dai la copca si tu cu buciumul …

 135. Decembrie 23, 2010 la 00:15
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Da toader, tu am pus punctul pe I. Daca eu rugam pe tine pentru cocotzam la Tour Eiffel si recitam din domnul Baudelaire, facem asta? Daca dam la tine si un buciumul pentru buciumam la urechea de domnul Sarkozy, in surdina, tu estem fericitul? Daca tu nu estem fericitul asa, tu putem sa facem baldabacul in Sena. Na.

 136. Decembrie 23, 2010 la 02:56
  link permanent
  Marian S zice ca:

  S-a facut 15 lei. Hai, articol nou !

 137. Decembrie 23, 2010 la 03:29
  link permanent
  toader zice ca:

  cere-i ma telefonu’, mailu’, feisbucu’…!
  nu vezi ca esti in faza cu mitzulica? du-i ma un crap, o scrumbie ceva! of, doamne… el tot cu tulnicu’.
  bai mitzy, iarta-l. e prost da’ sunt convins ca e baiat de treaba. zi-i tu sa te scoata la o bere.

 138. Decembrie 23, 2010 la 13:13
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @toader: măi, eu m-am oferit odată să-l scot la un ciolan afumat cu fasole, da’ dacă m-a refuzat?

 139. Decembrie 23, 2010 la 13:27
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Foaie verde de alun,
  Fac sarmale de Craciun…
  Le cladesc,le bag,la oala
  Sa bag virusii in boala..
  Doar din porc,nu pun de vaci
  Mai plusez cu doi,trei raci(ardei)
  Cu orez si toate cele,
  Sfanta ceapa bag in ele…
  Cimbru mult,pe vino-ncoace,
  Ca chimenu’ nu imi place..

  Cu pasta(tomate) e fix de fix,
  Nu ai pus,ai dat-o chix..
  Dupa ce e ambalata
  Si frumos asezonata,
  Mai pun din aia tocata(varza,bre)…
  Orice-ati spune ,e de vis,
  Manci si esti in..paradis…
  PS/Sunt faine ardelenesti,
  Da’ ,mai bune..oltenesti.. :) )
  http://www.youtube.com/watch?v=AeV44PuD7Kk

 140. Decembrie 23, 2010 la 16:56
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Frunză verde barabulă / Mă mănîncă drept în lulă.
  Deci articol nou.

 141. Decembrie 23, 2010 la 20:38
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  @Marian-Si-am mai zis mere domnesti/Vad ca dupa post tanjesti… :) )
  @ugyved-In Banie-i vreme buna/Precum e tuica de pruna… :) )

 142. Decembrie 23, 2010 la 21:52
  link permanent

  Cât pe ce să zic că e articol nou… Pe urmă am observat că s-a aşternut praful pe cel vechi.

 143. Decembrie 24, 2010 la 07:14
  link permanent
  toader zice ca:

  lasa mitzy, viu eu. o fi si el tot gagica ca si tine si ii hetero. pesemne.

 144. Decembrie 24, 2010 la 10:14
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0cfTjMTcsC0

 145. Decembrie 24, 2010 la 13:19
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @toader: să ştii că la asta m-am gândit şi eu. Sau poa’ că are o mândră lângă el. Sau o fi bătrân şi nu mai poate. Călătorii lungi mă refer. O fi având reumatism şi nu mai iese din casă când e frig. Că în ziua de azi cu interneţii ăştia nu mai ştii care cum e.

 146. Decembrie 24, 2010 la 16:52
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  A, şi eu o să rumeg o salată şi un pahar cu apă lată cu lămâie să-mi mai ia din greaţă când te văd că-ţi place fasolea cu ciolan afumat. Dar cine ştie poa’ legăm the beginning of a beautiul friendship.

 147. Decembrie 26, 2010 la 11:26
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Prima zi de Craciun am petrecut-o all inclusiv,cu oferte pe masura.Cum n-am fost in Marginimile Sibiului sa simt mirosul cetinei ,am incercat sa pastrez traditiile crestinesti in linistea caminului.Io zic,ca mi-a iesit.N-am solicitat ambulanta,nicio colica,nimica ,nimicuta.Am respectat masurile de austeritate ,fara abuzuri la sarmale,carnati si cozonac.Finalul zilei a fost exotic si trendy.Cu lumanari de pom in juru’ cazii, un pahar de zaibar de la mama lui si doua ,trei fasuri de trandafir de la Air Wick-ul de interior(ce bine-i acasa).Chiar si cateva balaceli in cada,da nu mi-au iesit prea bine.Ma inspirase baiatu’ asta,dar fiind mai inalt, am renuntat:
  http://www.youtube.com/watch?v=GDc1H7jVAMI&feature=player_embedded

 148. Decembrie 26, 2010 la 12:04
  link permanent

  Cu durere în glas o spun… blogul acesta a luat-o razna. Eu bănuiesc că Darius şi-a deschis altul fără să spună nimănui.

 149. Decembrie 26, 2010 la 12:11
  link permanent

  Ia te uită… pe twitter este foarte activ, ştiam eu… Darius ne-a înlocuit.

 150. Decembrie 26, 2010 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, prostule! Articolul e în chinurile facerii. Doar că mi-e o lenucă creştinească şi tot dau ba de salată de bef, ba de Jäger p-aicia. Dar curând. Deci stai cuminte sub brad, că vine el Moşu’.

 151. Decembrie 26, 2010 la 14:57
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Pisicuta mea cea mica,
  Oachesa si fara frica…
  Am visat ca te-alintam
  Si “blanitza”-ti pieptanam!
  Eu,mai marele motan,
  Sef peste al meu maidan,
  Cand te vad,nu-i un capriciu,
  Mi se-aprinde licuriciu!
  Parul tau cel matasos,
  Din dur,ma face sfios…
  Iar al tau pasit felin,
  Ma turbeaza,e un chin!
  Cand pulpele-ti unduiesc,
  Simt ca-ncep sa naparlesc,
  La secunda ma topesc!
  D-aia mi-a cazut suvita,
  Cand mi-am aranjat blanita!
  Ochii tai ca doua perle,
  Ma indeamna la …belele…
  Si ma duc iar la un sprit,
  Cu motanii-n Golden Blitz…
  Mai nou ,acum fac carare,
  Pe -ale tarii dragi hotare!
  Of ,a mea dulce ispita,
  Torcatoare de ..elita,
  Te adora cu mult zel,
  Motanelul… Traienel
  Offf,offf…
  http://www.youtube.com/watch?v=QoMGmfATl38

 152. Decembrie 26, 2010 la 17:51
  link permanent

  Ce brad?

 153. Decembrie 26, 2010 la 18:22
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Brad Pitt, mai nene biblio.

 154. Decembrie 26, 2010 la 18:29
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ virusverbalis, în altă ordine de idei:

  Pisicuţă, pis, pis, pis
  Te-am avut azi-noapte-n vis.
  Ţi-o spălam, ţi-o pieptănam,
  Buze dulci eu îi dădeam.

  Dar tu rău te-ai supărat
  Spre labă m-ai îmbiat.

  Pam-pam.

 155. Decembrie 26, 2010 la 21:01
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mariene,iar o lipisi bine… :) )

 156. Decembrie 26, 2010 la 21:13
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Pai ,sub Brad Pitt sta Angelina… Mi-e neclar…

 157. Decembrie 26, 2010 la 23:13
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Ne-ai lăsat cu flocu’ de sărbători, să înţeleg.

 158. Decembrie 27, 2010 la 03:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, distratu-s-au de Craciun bozgorele mistocarele? Nu am ramas la ele sarmalurile la epiglota pentru nu mai avem glasul de chiuitul cand dam cu artificiul intre blocurile? Alta bozgoraoica focoasa am facutul Casablanca cu prostul, baiatul bunul de altfel, toader, care tragem mucii din nasul cand cantam la turistul pe malul de la Seine. Toader estem un marele artistul care imitam vocea de Adrian Marele Copilul Minunele. El la fem cantam cu mucii in nasul si dam falsetul la acordeonul, pentru ca la el estem stare normalul sa asteptam un fasolea cu ciolanul. Ei facem acum falling in love si facem mult mistoul de bozgorul, cu mancam fasolea si basim opinia la blogul de El Jefe Darie. Eu zicem brava la ei si la mai marele. Asteptam un crapul de la domnul virusul pentru punem pe gratarul si facem si o saramura! Na!

 159. Decembrie 27, 2010 la 09:39
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  @ugyved/Crapii-s congelati acu…O pun si ei de-o septica prin plaurii baltilor..Da’ am un bou la protap….
  Totul a inceput, cand ma-sa si taica-su au hotarat ca trebuie sa fie un mostenitor.Si ,astfel, dupa crestineasca hotarare, intr-o zi de sambata ,au purces sa-l plamadeasca.A vazut lumina zilei mai devreme cu doua luni, iar tata-su , de bucurie, n-a mai dat p-acasa doua saptamani.Asa i-a povestit ma-sa.Anii au trecut repede, iar prima bataie pe care a luat-o a fost in clasa intai , cand a modificat notele in carnetul de elev.A pus cate un zero la fiecare materie,iar maica-sa s-a crucit cand a vazut ca la purtare avea o suta.La liceu n-a intrat, ca era concurenta mare, iar cand a ajuns acasa,muma-sa i-a zis ca a crescut un bou la batatura.Si l-a trimis la Uzina de Utilaj Greu ,unde era unu nea Nicu sef de echipa.Nea Nicu, cum l-a vazut, a spus sa se duca la Ilie ,ca-l invata ala ce sa faca si are grija de el.Doua zile a carat span cu roaba la groapa cu gunoi dinapoia sectiei. Dupa ce a terminat de carat, Ilie i-a zis: Bravo, mah, boule! si l-a trimis sa-i cumpere o sticla de
  votca de la carciuma La bou’ laudat.Cand sa intre pe poarta uzinei, s-a intalnit cu lideru’ de sindicat, care l-a dus la director si astfel a fost dat afara, de bou ce era…Acasa, ma-sa l-a dojenit zicandu-i:Te-ai dus bou si te-ai intors vaca! De doi ani o duce bine.S-a angajat la un patron si face si liceul. Intr-o zi , a auzit el pe cineva zicand: Multi boi au facut cariera in politica… De ceva timp, e convins ca acolo ii e locul, asta-i viitoru’ lui…
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ayjvbXg-2F4

 160. Decembrie 27, 2010 la 12:40
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Of! Numai la maţ vă gândiţi. Nu tu o vorbă bună de sărbători, un colind să meargă la suflet, o poveste cu spiriduşi sau ştiu eu… Nu! Numa’ crapi şi boi şi sarmale şi Golden Bliţi. Parc-aţi fi ceea ce mâncaţi. Crapi şi boi şi sarmale şi Golden Bliţi.

 161. Decembrie 27, 2010 la 14:46
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mitzi,fu cu mesaj..Acu,ce sa zic,poti manca si lapte de pasare,la o adica,fiestecare cu ce-si doreste la muschi,inclusiv anghila sau pesti mutanti…Io nu te cunosc prea bine,nu stiu prea multe ,ca mi-e greu sa dau in arhiva…Ce observ,e ca esti repede varsatoare de sange…Sa fii iubita!Te-astept pe blogu mieu ,ca-s pasnic.. :) )

 162. Decembrie 27, 2010 la 16:05
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @virusverbalis: Ba nu! Aici-şa! Pă teren neutru. Nu-ţi dau satisfacţie. Sunt prevăzătoare. Că vreţi să mă prindeţi la colţ. Cum aţi mai făcut-o şi cu altele p-acilea. Las’ că ştiu voi aştia cum sunteţi. Ce? Credeţi că nu mi-am pus întrebări legate de sexu’ slab de p-acilea?

  Sânge vărs numai la beţia cu vinu’ negru şi gros. Ca să ştiţi!

 163. Decembrie 27, 2010 la 22:31
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nici eu nu m-am lămurit încă ce sex are mitzy_mo. E semn rău, bag sama că îmbătrînesc.

 164. Decembrie 27, 2010 la 23:28
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Te găsesc nostim. Aproape amuzant. Aş pune poze cu mine, dar nu am decât goală şi nu vreau să fiu inoportună la Darius pe site şi să jignesc cititorii “creme de la creme”. Poţi să-mi dai adresa ta de mail să-ţi trimit. Sau poate că nu eşti interesat. Că no… din moment ce nu simţi vibraţia mă gândesc că alt fel de preferinţe. La sex. Şi da. Se numeşte ramolisment. Te pup!

 165. Decembrie 28, 2010 la 00:24
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mariene,adevaru e ca si io oscilez …Nu stii la ce sa te-astepti in ziua de azi…Pai ,sa ma explic…Mai demult,cand zburau bivolii pe sus,facui o calatorie cu personalu, dinspre Poiana Mare -Craiova..Io ,barbat inalt, ferchezuit,i se puse uneia pata pe mine..Bunaaaa, la trup si la fata..Zic:m-am facut..Discutii in tren etc…Adresa data,stam in garsoniera in vremea aia…Tzarrrrr la usa ,dupa o saptamana…Cand deschid,sa nu-mi vina sa cred..Ea,in persoana…In sfarsit,ambianta,muzica ,o tratatie si ajungem in pat…In pat…io-i pun mana la margareta ,ea imi pune la cuculet…Cand m-a atins ,mi s-a pus pata-n ochi…Raspel,smirghel sau ce credeti voi…S-a culcat la secunda…Ii zic io:”Fata mea ,da’ unde lucrezi?” “Incarc la o banda,cu lopata! ” Finalu’ nu-l mai spui ,da aveam semne de la raschetat…

 166. Decembrie 28, 2010 la 00:43
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  =))))))) la cît ne-am emancipat ce vrei, acum vrem să facem şi pişu cot la cot cu voi, sau…, mă rog, înţelegeţi voi.

  http://www.stand2pee.com/

 167. Decembrie 28, 2010 la 01:46
  link permanent
  toader zice ca:

  mitzy, lu’ marian trimite poze. mie imi trimiti fasolea aia cu ciolan facuta cu gingasele tale maini. o pui frumos la avion si ma duc eu s-o iau de la pilot. sa o pui in sacosa din aia izolatoare. sa fie doar 3 portii. mamaliga putem face, muraturi tocmai am primit. din alea bune facute la beci.
  daca darius trece pe aici ca sa faca aventura adevarata, nu ca aia din vara, ii pastrez si lui. pe balcon.

 168. Decembrie 28, 2010 la 10:17
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nu mă fă. Că odată te iau în serios!

 169. Decembrie 28, 2010 la 11:11
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Aho,aho,romani si frati,
  E vremea sa va distrati,
  Lasati munca si mai stati
  Si de-ot vrea,sa mascultati…
  Ca-s plugar,ce ara bine,
  Pentru anu’ care vine…
  Si-oi ura esalonat,
  Incepand cu-al nost barbat,
  Ala din capu la stat..
  Ce-a bagat tara-n belele,
  Da-re-as cu plugu prin ele…
  Manati,mai,la Cotroceni
  Si decorticati coceni!
  Badica Traian,marele carlan,
  Ce-a buhait bine,de la an,la an…
  Si la anu’ care vine,
  O sa traieniti iar bine…
  Manati,mah,Traian va zice,
  Cel cu paru’ in cosite…!
  Oi ura la ministere,
  Unde curg rauri de miere..
  La turism ,la mandra manza,
  Ce-a dat bani sa faca frunza..
  Plugusor cu patru boi
  Si carnati marca Plescoi…
  Urati mah,nu stati ca tontii,
  Ca va prinde taina noptii !
  Aho,din nou si ler de ler,
  La transport,in minister..
  Sa taiati panglici pe banda,
  La metru de-autostrada..
  Firme noi sa-mbarligati,
  Cand veti vrea sa asfaltati..
  Manati,mah,cand io va spun,
  Da’ nu rupeti biciu-n drum….
  Sa mai biciuim o data,
  La Victoria ,la poarta…
  Aho,iar,ca mai e loc,
  Si la primu’,neica Boc…
  Asta-i cu cur eaua lata,
  Ne-a bagat brazda la plata..
  Mai sunati din zurgalai,
  Sa nu dea in nabadai…
  Legea vine,legea pleaca,
  La bobor e trai neneaca..
  Nu mai trageti din buhaie,
  Ca si-asa iese o laie…
  De urat as mai ura,
  Da ma tem ca s-o ‘nopta ..
  Asta-i steaua romaneasca,
  Fa-o,Doamne , sa luceasca..!
  Aho,aho….!

 170. Decembrie 28, 2010 la 12:06
  link permanent
  Marian S zice ca:

  169. Adica 69 plus de 100 de ori altceva. Nu e rau deloc.

 171. Decembrie 28, 2010 la 12:11
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Mitzy : ea atit de simplu, draga mea, click, click si iar click. Le pui in atasamnete si gata, faci o bucurie de sarbatori unui batrinel amuzant.
  A, pardon, nostim, pina la amuzant mai am de lucru.

 172. Decembrie 28, 2010 la 12:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ virusverbalis: ai scapat ieftin, sa vezi ce nasol e cand nu are dentist bun.

 173. Decembrie 28, 2010 la 12:15
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Mitzy: E atit de simplu. Atasamente.
  Mama ei de tastatura, se cere schimbata.

 174. Decembrie 28, 2010 la 14:34
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Staţi aşe că m-aţi derutat. Deci, fasolea cu ciolan în ataşamente şi pozele în pungi izolatoare cu avionul. Am înţeles. Să mă luaţi uşor şi pe rând. Că vă încurc şi nu-i frumos. Că dup-aia vă strig pe numele altuia. Şi no.

  Tocmai mă-ntorsei din ungurime. Şi da. Fain îs cetăţenii ăştia care nu ştie să vorbeşte româneşte. Şi au unii nişte ochi albaştri de-ţi vine să dai cu clopu’ de pământ. Dacă ai avea. Să nu-ţi vină să te zgârii pe ochi? Ba să-ţi vină. Când vezi că-s mai civilizaţi decât ai tăi. Şi ei actually zâmbesc când intri într-un magazin. Ceea ce este absolut derutant.

 175. Decembrie 28, 2010 la 14:39
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Pt. Marian S, să ştii că nu mă încumet. Că vă ştiu cum sunteţi voi bărbaţii. Darnici. Şi împărtăşiţi lucruri. Să risc să mă trezesc “fata de la pagina 5″? Să nu mă risc. Că cine vă mai face fasole cu ciolan afumat…

  Şi vorba aceea. Cu ciolanu’. Că eu nu înţeleg o treabă. De ce mai bagi în gură dacă s-a întărit? Şi nu. Răspunsul “ca să se înmoaie” nu mă satisface.

 176. Decembrie 28, 2010 la 15:09
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, tu am fecut un mare bucurie la alt cetateanul care actually zambeste. Tu unde am fost in ungurimea? Tu am fost in Székelyföld? La tine am zambitul frumos flacaul taietorul de lemnele de la Targu Secuiesc, sau domnisoara vanzatoarea de la magazinul unde tu am cumparat ciolanul? Tu vrem sa dam autonomia teritoriala la cetatenii amabilii cu ochiul albastrul? Eu imediat trimitem adeziunea ta pentru mergem la forul superiorul de RMDSZ unde estem pile mari. Pana atunci, rog pentru lasat ciolanul flescaitul din gura si invatam un cantecelul popularul:

  Hull a szilva a fáról, most jövök a tanyáról,
  Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce.

  Egyik ága lehajlott, az én rózsán elhagyott,
  Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce.

  Kis kalapom fekete, páva tolla van benne,
  Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce.

  Melodia este kakalau la YouTube, tu dam la search Hull a szilva doar. La mine am fost un banuiala che tu draghe intorci la drumul cel bun.

 177. Decembrie 28, 2010 la 15:20
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mitzi,asta e ,esti una(U) noi mai malti…Cand te gandesti ca edilii an de an,fac fasole cu ciolan…Bucurie mare…Nu e nici o aluzie..Si mie-mi place sa-l sug in ciorba…
  Marene,dac’ era si cariata ,saream reac de la sapte…Nu mai scriam acu’… :) )

 178. Decembrie 28, 2010 la 15:44
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Deci nu. Autonomie nu dau oricât de albaştrii ar fi ei, ochii. Ungurimea de vorbii e o ţâră mai la sud. Un orăşel de provincie cu nume de sfânt şi capitală de judeţ confundată, de obicei, cu numele altui orăşel provincial, care dă numele judeţului. Judeţ în care m-am născut. Şi în care se află ceea ce se numeşte acasă în lumea mitzească.

  Şî, no. Vorba cuiva (a nu ştiu cui): Din toţi ungurii din astă ţară, doar pe unu-l vreau afară. Cine ştie care e acela, primeşte o bilă albă.

  Să nu mă luaţi cu ciolane fleşcăite, că o să vă pară rău. Vă avertizez prieteneşte.

  Vai, dargă virusverbalis drag, ce zisăşi tu! Vai!

 179. Decembrie 28, 2010 la 15:56
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, risca-te. Adicatelea la pozele poznasele cu tu in chiulotelele goale pentru dam atasamentul la prietenul Marian. Eu garantam pentru dansul, care estem un gentelmanul. El sigur nu avem intention pentru facem publicul ceea ce doamna mama ta am dat la tine zestrea genetica, na. La domnul virusul din Cetatea de Banii ar mergem un ciolanul cu muratorile multele pentru uitam experienta cu smirghelele.

 180. Decembrie 28, 2010 la 16:10
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sa stii, draga mitzy, ca si mie imi zambeste un maghiar. Si chiar o face frumos, atunci cand apare la tembelizor si ne explica cum o sa mareasca el taxa auto.

  A, stai asa, mai e unul: asta zambeste atunci cand ne explica ce e aia coplata cand te duci la medic.

  Numai oameni zambitori, dom`ne !

 181. Decembrie 28, 2010 la 16:17
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, cat de sud estem ungurimea respectivul? Tu am zis ca estem doua orasele care facem confuzia la numele si locuitorii tot cred ca radeam mereu cand primeam posta. Eu credem ca tu am fost la ungurimea din Alexandria, care estem in sud, capitala de judetul si centrul culturalul unanimul recunoscut pentru promovam cultura maghiara. El asemanam la numele cu altul orasul Alexandria, unde estem mult ungurul egipteanul care am pus piatra de temelia la piramidele. Te rugam, scoatem ceata de la noi din capul plin cu pálinka. Nu carecumva tu am fost la Sepsiszentgyörgy/Sfantu Gheorghe, care estem confundat cu Sfantu Gheorghe de la Delta si unde estem raiul de la betivii?

 182. Decembrie 28, 2010 la 17:26
  link permanent

  Îndoielile logodnicului – Mircea Dinescu

  Am o gaură în podea:
  nu-i nici capitalistă nici comunistă,
  e o gaură fără de partid.
  E-atît de transparentă
  că ar putea intra în Academie.
  E-atît de virtuoasă
  că m-aş însura cu ea.
  De nu m-ar bate gîndul
  că pînă la urmă
  mă va înşela cu un şoarece.

 183. Decembrie 28, 2010 la 17:59
  link permanent

  http
  www
  trilulilu.ro/geoq123/8290697ba26dd8

 184. Decembrie 28, 2010 la 18:23
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Mă rog. Mă refeream la tatăl lor. Marko. Că mă gândeam că dacă pleacă el or să înceteze să ne mai zâmbească şi ăialalţi, direcţii de sub el. Eu probleme ceva mai personale am cu domnul Daniel Petru Funeriu. Pe care, de fiecare dată când îl văd, îmi vine să-l leg de stâlpul drepăţii şi să-i dau la ciolan cu o rangă până-i pică gioalele şi se face roşu, galben şi albastru. Că e insuportabil de portocaliu. Şi nu e o culoare sănătoasă.

  Ăla de la sănătate îmi place că are nume de personaj parcă din desene animate şi nu pot să-l iau niciodată în serios. Dar el se ia şi asta îl face şi mai amuzant. Şi are nişte fălcuţe de-ţi vine să-l bucăleşti de numa’-numa’.

  No, ügy iar are probleme de geografie. Că prea o arde olteneşte. Eu folosesc perfectul simplu din considerente pur gramaticale (pentru a descrie o acţiune recent încheiată, în aceiaşi zi cu vorbirea despre). Oraşu’ cu pricina l-o nimerit în cele din urmă. Oraş care e confundat, în general, cu Covasna. Că no. Dară ai şi tu dreptăţile tale. N-ai făcut confuzia corectă pântru că nu stai prea mult la capitala. Eu stau. Şi prea multe am văzut. Şi mai multe am auzit. Şi no. Rămâi marcat (tâmpit) de unele lucruri. Ca să nu intru în detalii cu ce spun “neştiutorii” când le spun de orăşelul meu de baştină, că e şi mai şi.

 185. Decembrie 28, 2010 la 18:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Corect am spus Mitzy ca eu o ardem olteneste. Pe cine o ardem? Sau ardeam ca un fraierul si nu stiam pe cine? La bunicul maternul prin fundul curtii trece Oltul. Si bunicul am ars-o olteneste, na! Bunicul am fost Jancsó Sándor si am ars olteneste pe bunica Takács Ilonka. Mama deci am fost olteanca frumoasa si am venit la Bukarest pentru facem facultate si nu mai fim olteanca de la tara. La Bukarest am gasit alt taranul bozgorul de la Mures, care la el nu trecea prin cap decat sa fie marele inginerul. Pana la urma el am bagat mintile la capul si am trecut pe olteanca bozgoroaica pe numele lui. Restul se lesne banuieste. Rugam la Mitzy sa facem un lectia de geographia si sa indicam exact unde am trecut Oltul. Lectia de lingvistica cerem dupa. Trebuie sa dam telefonul la domnul perfectul si la domnul subperfectul pentru dam un spaga.

 186. Decembrie 28, 2010 la 19:08
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  =))))) No că tare simpatic mai eşti. Şi da. Când spui Jancsó Sándor şi Takács Ilonka fix la nişte olteni mă gândesc… Şi nu m-ai prins. Că Oltuţu’ el drăguţu’ o fi trecând pân inima sfântului anterior menţionat, dar permite-mi să te întreb cam ce râu voinic mai trece prin acelaşi judeţ. Că atunci poţi afla localitatea de domiciliu mitzesc. Şi cam ce confuzii geografice se pot crea.

  Şi ce-ai spus tu mai sus e o poveste tare frumoasă. Pe care eu nu o înţeleg. Dar vorba ceea, necunoscute sunt căile Domnului. Cum s-au găsit doi cu aceleaşi origini tocma’ la Cuca Măcăii din inima Bucureştiului. Deşi n-ar trebui. Că şi eu ştiu o poveste cu doi cu aceleaşi origini, din acelaşi sat răgăţenesc, de s-au găsit tocmai la Cuca Măcăii din inima Iaşului.

 187. Decembrie 28, 2010 la 19:30
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy, eu am gasit pe tine la Cuca Macaii de domnul Comandante Darie. Poate ca tu nu avem habarul, dar in Bukarest estem una din cele mai puternice comunitatile maghiare din tara! Estem frumoasa povestea si estem mai ales adevarata, eu fiind unul din produsele ei. La care judetul te referi tu draghe? Oltul si Muresul estem doua nazdravanele care pornesc amandoua la cross si maraton spre Dunarea mare. Oltul estem mai obositul dupa ce am trecut muntile si facem odihna pana jos la Dunare, timp in care avem oamenii obiceiul sa zicem de ei cu mandrie ca estem oltenii, serpe de dudau. Muresul estem mai cuminte, si dupa ce plimbam mult prin tara, odata facem multe coturi si un peisajul extraordinarul si o luam la fuga pentru intalnim cu Tisza langa Szeged si mergem amandoi cuminti tot la Dunarea. Na, place-ti?

 188. Decembrie 28, 2010 la 19:42
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nup. Acilea tă prinsăi. Dară se pare că te-am confuzat. Judeţul cu sfântu’. Nu ăla de la Dunăre. Eu cu dumnealui Mureşul nu am legături nici sentimentale nici geografice. Aşe că te mai les o tură.

 189. Decembrie 28, 2010 la 20:03
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  @/ugy/La Sfantu Gheorghe e si raiu dezmatului,ca aci:

  Orice-nvatz,are dezvatz,
  Poti sa ai carbon in batz..

  Bani dadui,ca n-aveam stare,
  In balti cu privatizare..
  Da’ si-aci facui o laie,
  Pestele era-n..bataie…
  Ca vazui,printre cocioace,
  Cum dadeau crapii din fl.oace..
  Iar carasii,cei statutzi,
  Ca-s din iarna ne.f.tu.tutzi,
  Se uitau la rama mea
  Si-si ba.g.au dorsala-n ea..
  Intre ape,o regina ,
  Facea striptease la prajina..
  O belditza nesa.tula,
  Astepta un botz de ..la..
  Crapoaicele far’ de solz,
  Se unduiau din g.a.oz
  Si obletzi tari in guritza,
  Se harjoneau c-o moui.tza
  Iar in stuf ,erau doi raci
  Ce-o faceau la umeri-cr.aci…
  Ce sa mai,sa dai in boala,
  Doar fou.t.ai la pielea go.ala…
  Toata balta era-n rut,
  Unde re.acu sa ma mut?
  Noroc ca-mi pusei starleta(la pluta) ,
  C-altfel imi lucrau ro.zeta..

 190. Decembrie 28, 2010 la 20:07
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Dragă viruse, eşti un romantic!

 191. Decembrie 28, 2010 la 22:11
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nup, ca sa facem citatul din clasicii. Domnul virus care avem la el in geanta si pe domnul verbalis, pentru facem un super tandem, estem de nota 10! Am zis! Na Mitzy, cine estem giudetul, cine estem sfantul, cine am cazutul de papagalul? Inc-o tura? Jaj nekem, ca o dadui pe bozgoreste. Na, zi-i!

 192. Decembrie 28, 2010 la 23:44
  link permanent
  toader zice ca:

  bine mitz. viu eu candva. poate la anu’. sa ma ospatezi cu ceva cald.

 193. Decembrie 29, 2010 la 00:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Frecat-am harta din Vaslui
  Şi pîn` pe la Drobete
  În loc să frec ce-n… [aia] pui
  Când dai şi tu de fete.

  Mitzy, felină de Ardeal, ce eşti
  Să ţi se facă milă
  Şi să ne spui de unde eşti
  … Şi ce mai ai prin bilă.

 194. Decembrie 29, 2010 la 00:04
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @toader, vii o pula! O sa vii tu cand o sa vina si bunica din groapa. Du-te ba nefericitule, du-te, du-te!

 195. Decembrie 29, 2010 la 00:17
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @toader, tu sa nu credem ca eu estem un dusmanul la tine! Asta am fi un mare eroarea. Noi mai facem gluma si fara perdeaua, na. Eu zicem la tine ca estem un pungasul ciumpalacul si tu zicem la mine ca estem un bozgorul vomitatul. Nu carecumva sa auda Darie de asta, bine?

 196. Decembrie 29, 2010 la 00:18
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  =)))))) Marian S just made my day, cum s-ar zice pe graiul shakespeare-ian. Vă mai dau un indiciu. Prin orăşelul ăsta de provincie curge un râu care e frate cu Nilul. (Ştiţi voi. Ăla cu piramidele cu bozgorele egiptean de vorbea un personaj cu nume de substantiv comun de p-acilea.) Adică la un moment dat curge invers decât ar trebui. Adică în sus pe hartă. Şi ce face el în orăşelul ăsta dă şi numele orăşelului.

  =)))) This is sooooo fun!

  Ei căcat! Vin eu la tine. Din câte am înţeles eşti pe teritoriul fraţilor noştri de cruce, franţuzii. Să-mi spui dacă greşesc. Că dacă am dreptate, atuncia trebuie să-ţi mărturisesc fanteziile mele cu nopţi pariziene, cu muzică mediteraneană şi cu străduţe cu piatră cubică. Şi aduc şi fasole cu ciolan.

  Măi Mariane, nu te înflăcăra. Că mie îmi plac bărbaţii care-o freacă intelectualiceşte. Mai bine harta. Ştii tu. Food for the thought.

 197. Decembrie 29, 2010 la 00:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Hai mai mitzy, stiam ca e vorba de Intorsura Buzaului, dar speram sa ne spui ceva despre Plescoi.

 198. Decembrie 29, 2010 la 00:50
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Marian Es: tot cu mintea la d-ale gurii sunteţi. Să v-o zic p-aia cu cârnaţii de Pleşcoi. Eu cred că ar trebui să cereţi detalii de la o anumită doamnă ministră. Că ea ştie mai bine cum e cu treburile astea şi cu Pleşcoiul. Mie anul ăsta cârnaţii mi-au ieşit cam săraţi. Şi mie îmi lac picanţi.

  Pentru Întorsura Buzăului ai o bilă albă. La 5 bile albe primeşti una roşie. La 5 bile roşii primeşti una albastră. La 5 bile albastre primeşti o porţie de ciolan afumat cu fasole.

 199. Decembrie 29, 2010 la 00:51
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Da si noi speram. In numele tuturor doamnelor in ale carei nume vorbesc, hai cu Plescoiul!

 200. Decembrie 29, 2010 la 00:57
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dragă mitzy, eu am două bile si ma mândresc cu ele, nu vreau altele.
  Daca insa ti-au venit ganduri bune sper ca ai intrat deja pe blog si ai retinut adresa de email. Voi inchide SI BLOGUL pentru o vreme, explicatii altadata.
  De fapt aceste explicatii exista, doar ca trebuie sa mai fac odata figura:

  http://smro.wordpress.com/2010/11/15/back-in-business/

  Sa ma ierte Darie, uite unde ajunge omu` cu vorba, pornind de la un banal floc.

 201. Decembrie 29, 2010 la 01:25
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Marian Es: Păi şi ce faci? Închizi pomii-n floare? Şi un’ te mai găseşte omu’ când te caută?

  ügyvéd, de când vorbeşti tu în numele femeilor? Serios acuma. E ceva putred la mijloc.

 202. Decembrie 29, 2010 la 01:25
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Abia incepuse a ninge. Ningea ca in povestile copilariei noastre. Da, ningea ca in visele copilariei noastre. Atata alb, Doamne, atata alb imi soptise cineva, cred ca Mosul. Sarbatori fericite, dragi prieteni! Dragii mei prieteni si draga gazda El Comandante, a mai trecut un an peste noi. Ne-a luat, unora, multe din bucuriile vietii. In schimb ne-a dat, altora, o gramada din nefericirile vietii. Eu il ascult pe mosul si va doresc din suflet dragii mei dragi! Poate ca viata nu ne va ma aduce alaturi, poate ca viata ne va pune la multe si grele incercari. Sufletul meu va fi alaturi de fiecare din voi, dragii mei dragi. La Multi Ani dragii mei!

 203. Decembrie 29, 2010 la 01:26
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Marian Es, tu încă mai vrei pozele alea, nu-i aşa?

 204. Decembrie 29, 2010 la 01:28
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Ok, ce se întâmplă cu ügyvéd, că a devenit puţin sinistru. O fi ora de vină, sau gradele ridicate din pahar?

 205. Decembrie 29, 2010 la 02:01
  link permanent
  toader zice ca:

  uhm, e cam greu sa lipsesc noaptea de acasa.
  ia-l si pe darius cu tine. in caz ca. e linistit, totul se petrece doar in imaginatia lui si nu consuma mult. eu iti dau o poza si i-o lipesti pe fata.
  iti spun eu pe unde sa te duci. il pui sa isi ia ukulele. cand ne vedem il punem sa ne cante.
  banuiesc ca ai sa imi trimiti mie pozele alea pana la urma. :) )

  … glumeam. glumeam.

 206. Decembrie 29, 2010 la 10:15
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=7XclSVHKYwk&feature=related

 207. Decembrie 29, 2010 la 11:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mitzy_ mo (adica mitzy a mea, in traducere) observ ca te lauzi cu faptul ca iti petreci o parte din timp prin Bucuresti.
  In aceste conditii as dori sa te vad live. Accept si poze, ca doar ai intrat pe blog si ai luat adresa de email. (Fii atenta ca messenger nu servesc).
  Doar sa nu uiti sa-mi spui si ce virsta ai, sa nu ma bage astia la corupere de minori.

 208. Decembrie 29, 2010 la 11:30
  link permanent
  Marian S zice ca:

  No, dragelor si dragilor, eu va urez LA MULTI ANI FERICITI si tot ce va doriti.
  Eu o sa lipsesc o vreme, am neste chestiuni de rezolvat.
  Sper sa ne revedem cu bine. Va pup pe toti si mai ales pe toate.

 209. Decembrie 29, 2010 la 12:12
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  La Multi Ani ,Mariene si numa bine!Aceleasi urari , vizitatorilor acestui blg si gazdei!

 210. Decembrie 29, 2010 la 17:50
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Şi pentru că Întorsura Buzăului este un oraş mult mai grozav decât Zalăul darusian, astăzi avem onoarea de a fi vizitaţi chiar de doamna ministră mai sus menţionată, cu ocazia inaugurării unei noi săli de sport de ultimă generaţie.

  Din cauza a 7 litri de caramel care zvâcneşte voios pe aragaz eu nu am onoarea de a participa la minunatul eveniment, dar promit că, la proxima ocazie când o voi întâlni pe doamna ministră o voi întreba cum e cu cârnaţii de Pleşcoi.

  Acum trebuie să mă întorc la treburile casnice, de a asista mama mitzească în coacerea celei mai minunate prăjituri cunoscută în istoria omenirii şi a cărei reţetă se va sfârşi probabil odată cu mai sus menţionata minunată bucătareasă.

  Şi noi pupăm Marian Esul şi la mai mare!

 211. Decembrie 29, 2010 la 22:14
  link permanent
  TSP zice ca:

  Daca te-o lasat putirinta, zi. Ca ti-om scrie careva articol nou, numa’ sa-l pui sus si sa nu mai fii luat in deradere pe motiv de “asta nu mai poate, dac-o fi p(h)utut vreodata”.

 212. Decembrie 30, 2010 la 14:10
  link permanent

  Sînt plicticos ca un oraş în care toţi cerşetorii,
  la toate instrumentele lor, ar cînta numai Dunărea albastră.
  Viaţa mea e un şir de jocuri.
  Nu vreau decît să fiu fericit. Sînt locuri în mine în care şi eu,
  cînd intru, mă şterg pe picioare. Locuri
  în care am cunoscut o femeie mai complicată decît un arici beat.
  Să trăieşti viaţa mea e ca şi cînd te-ai uita
  la un film porno romantic.

  Nimic nu e ca aerul de vineri seara prin oraşele mari.
  (Adrian Suciu – Un film porno romantic)

 213. Decembrie 30, 2010 la 14:15
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  De azi,incep pregatirile pentru revelion,daca n-or fi inceput de ieri…Adica,cu ce sa ma-mbrac ,fataaa? Pai,cu alea bune,din camera cu gutui,une nu umbla nima…Sa vezi probe , ca unii (unele) s-au ingrasat de anu’ trecut si le plesneste pe cur…Chinu reac…Da’ ,o merge asta,daca ma fac de ras? Auzi,Georgele ,ia uita-te ,cum imi sta?Cade bine rochia la spate,da’ sa nu ma minti? Urmeaza pantofii..S-or asorta cu asta? Si nu in ultimu’ rand,coafatu’…Aranjatul parului,nu pubian,al de sus…Aci, e de belea…Cu coc(cu sclipici) ,invartosat, cu bucle vaporoase sau lins.Si vopsitu’,fataaa…Bai,ma luai cu vorba si , iete, trecu timpu ‘..Ia, sa ma uit io in debara, ce reac de cravata-mi pun…Urat mi-a fost…

 214. Decembrie 31, 2010 la 03:20
  link permanent
  Blueyefinity zice ca:

  Draga Dariuse (the child formerly known as Rambo), ma bucur sa aud ca ai ajuns in sfarsit la pubertate. Vad ca ti-au prins bine sesiunile de spionaj sportiv in curtea scolii (Simion Barnutiu) si pana la urma chiar ti-ai deschis orizonturile, cateva dintre ele…ale fizicului-mai putin.
  Tine-o tot asa.

 215. Februarie 24, 2011 la 22:14
  link permanent
  seiceanul zice ca:

  Termenul de “floc” nu este recunoscut in niciun manual de specialitate ca fiind “par pubian” E doar un fir de par care a cazut, si cineva (spre norocul sau) l-a gasit.

  1. Ce culoare are? — accinii serosi din epiteliul de acoperire sunt similari in 90% din populatie in 2 zone are corpului: scalp si perineu. Pe romaneste, parul din cap are aceeasi culoare ca si cel din cur.

  2. Radacina + Grosime? — daca la polul bazal prezinta o lacrima de culoare alba-galbui atunci provine dintr-un epiteliu bogat in accini, vezi mai sus. Daca firul este de calibru mare, la fel.

  3. Dimensiune? — Grosimea tesutului epitelial din scalp permite firului sa creasca infinit de lung, atata timp cat aminoacizii se pot lega intre ei. In cazul parului pubian, el este stopat de actiunea mecanica care are loc in zona si de grosimea firului care trebe sa isi faca loc prin celulele endoteliale. La fel si parul facial.

  4. Miros? — vezi codul de buna purtare

  5. Parul axilar este subtire si prezinta de obicei alta culoare decat cel de sus sau de jos.

  6. Daca tot nu reusesti, arunca-l!

 216. Februarie 24, 2011 la 22:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Contribuţia ta este apreciată şi a rulat fin.

un trackback

 1. de la Darius şi filozofia inghinală « Presa Locala pe Decembrie 7, 2010 la 13:55

  [...] singur corp formând un grup individual, cât şi ca haleală câtă bagă în el”… Darius Groza window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)