Mama mea, Carmen şi iubita mea, Ada.

sari la comentarii

Există multe elemente în lume a căror coliziune fatidică întâmplătoare poate schimba însuşi înţelesul existenţei. Iar toate aceste elemente decisive sunt împărţite pe nedrept în mod egal între doar două fiinţe.

Ele sunt mama mea, despre care putem spune îndeajuns de concludent că vi l-a dat pe frate-miu, respectiv iubita mea, care vi-a răpit pe mine.

Forţele lor potrivnice cumulate pot contracara cu uşurinţă expansiunea Universului, redusă la statutul umil de biet pârţ. Prin descompunerea metodică a logicii, o ocupaţie de-a lor încadrată ca pasiune relaxantă şi practicată activ, când nu se alternează în a-mi redefini mie sistemul de valori din plastilină, după cum consideră ele mai potrivit. Deoarece natura singură, dezlănţuită nu va putea egala energia stocată în materie negativă rezultată de pe urma competiţiei acerbe şi infinite dintre cele două de a debita una dintre ele o tâmpenie mai mare decât a reuşit precedenta.

Vom zgâria în aceste rânduri o subţire pojghiţă care s-a sleit peste bulbucinda distrugere a spiritului uman de care sunt capabile.

Carmen

Mama mea are obiceiul bine exersat de a urla descreierată la toată lumea de prin casă, de obicei de sărbători, imediat după ce ea a spart un obiect, ca să identifice mâna criminală care a pus aia acolo. Ca de pildă, la Sărbătorile Pascale ale anului trecut – când a deschis frigiderul şi a cotrobăit minute în şir în el după muştarul dijonaise, pe care toţi insistam că nu vrem să îl scoată, chiar dacă e cel mai bun muştar, făcut în zona Burgundiei, în Franţa. Până a împrăştiat prin toată bucătăria o farfurie cu drob de miel înfundat în maţ de taică-miu personal, cu degeţelele lui iscusite, provocându-i acestuia din urmă o serie convulsivă de atacuri de apoplexie. Acelaşi tată care o rugase să nu pună încă drobul de miel în frigider, că mai mănâncă copiii şi că deja i se vede bine faţa de masă cu iepuraşi, chiar dacă are platourile pe ea şi o acoperă. Concurs de împrejurări la finalul căruia a şi fost găsit vinovat.

Cu ocazia Crăciunului, am aflat cu toţii că muştarul dijonaise ar fi totuşi parcă nociv, conform Formula As, una dintre sursele pe care se bazează mama mea, în vasta ei documentare, când n-o citează pe tanti Edit, că tuşeşte tebecistă în uşa agenţiei de turism, între un stins de-o ţigară şi aprins de alta.

Ada

Pe iubita mea o transformă la nivel primar (într-o bestie feroce însetată de sânge, să zicem), dacă aduc orice tip de modificare, cât de minusculă, la indiferent ce îmi găteşte ea. Incluzând dacă a ieşit ceva greţos şi ar putea fi îndepărtat de otravă şi adus mai înspre comestibil – tot pentru buna ei dispoziţie – doar înecându-mi glandele gustative cu supradoze de erori aromatice, ca să îmi înşel organismul, iar acesta să aglutineze fără filtrări şi obiecţii.

Însă, cu regularitate, ce-mi serveşte ea este desigur apropiat de perfecţiune, dacă nu chiar după, totuşi simpla mea intenţie de personalizare a mâncării, ca un omagiu adus dedicării cu care îmi este oferită, este întâmpinată cu răcnete şi violenţe de nedescris, de parcă iubirea mea faţă de ea s-ar rezuma la prima îmbucătură care trebuie să se suprapună negândit cu o reacţie necontrolată de renaştere.

Carmen

Maică-mea s-a certat ca la uşa cortului, zbierând argumente de o coerenţă îndoielnică de la balconul etajului al patrulea, către portarul curţii din spatele blocului, absolvent de două clase cu program special, explicându-i academic că ea nu face – câh! – mizerie, ci aruncă sarmale proaspete pisicilor din jurul blocului.

Membri ai cărui cartel felin îi cunoaşte personal, pe fiecare în parte, în care are deplină încredere şi care sunt educaţi – într-o comparaţie evidentă cu portarul, deci despre cotoii ăia râioşi vorbim – cum să se comporte şi să nu rămână dezodine, după ce au sfârtecat ca nişte turbaţi, scoţându-şi una celeilalte ochii, parizerul de la prânz.

Ada

Iubita mea dă în isterie patologică, dacă îmi aşez orice obiect străin în ceea ce ea defineşte ca fiind mijlocul camerei. Aparent disciplina aceasta a lucrurilor este una foarte strictă, iar eu nu reuşesc să o înţeleg şi urmez. O cauză ar fi că mijocul camerei ei este foarte vag conturat, în oricare dintre încăperi, orientarea fiindu-mi perturbată de maldărele de haine înnodate claie peste grămadă sau scrumierele lipite între ele cu ambalaje.

Se vindecă brusc la mine acasă, pentru că ştim prea bine că apartamentul în care locuiesc eu este nemărginit, încap în ele toate aspectele, consumate peste tot, mai ales “dischete cosmetice” şi veselă de care nu ştiu că am şi din care eu nu mănânc niciodată şi deci nu are cum să aibă un mijloc al camerei un astfel de imobil, după care să ne ghidăm unde să lăsăm orice pe unde ne pică din mână.

***

[vezi şi Registrul Diverse!]


171 comentarii

zi si tu ceva
 1. Ianuarie 27, 2011 la 05:33
  link permanent
  radu zice ca:

  primu’

 2. Ianuarie 27, 2011 la 07:55
  link permanent
  F zice ca:

  un articol scris din dragoste

 3. Ianuarie 27, 2011 la 09:26
  link permanent
  Mana zice ca:

  Şi plin de greşeli.

 4. Ianuarie 27, 2011 la 10:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În afară de titlu, io văz numai corectitudine!

 5. Ianuarie 27, 2011 la 10:42
  link permanent
  totmea zice ca:

  acum intelegi de ce visai visele “alea” cu maica-ta? ca noi tocmai ce ne-am dumirit.

 6. Ianuarie 27, 2011 la 10:43
  link permanent
  Flo zice ca:

  insusi intelesul

 7. Ianuarie 27, 2011 la 11:02
  link permanent
  epo zice ca:

  ‘că mai mănâncă copii’
  sarim peste cacofonie,da’ mai baga un ‘I’.

 8. Ianuarie 27, 2011 la 11:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa. Ziceţi, ziceţi, că io le schimb şi nu recunosc nimica.

  Cât despre cacofonie, să negociezi cu tatăl, din care am reprodus direct.

 9. Ianuarie 27, 2011 la 11:14
  link permanent
  trecator zice ca:

  cartel felin pe ale carui membre le cunoaste…

  da’ mai mult decat asta, esenta conteaza, senzatia sublima de sfârtecare dihotomica.

 10. Ianuarie 27, 2011 la 11:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai. Că aici am eu o nelămurire. Care e greşela?

  Adică, eu văd clar una, dar s-ar putea la fel de bine să fie două.

  (Însă unde-o fi Miţa.)

 11. Ianuarie 27, 2011 la 11:57
  link permanent
  trecator zice ca:

  In varianta mea, nu ar fi gresit.
  In varianta ta, toata fraza e anapoda :”Membri ai cărui cartel felin îi cunoaşte personal, pe fiecare în parte,…”
  1.al caror cartel
  2.pe cine cunoaste ? dupa cum e aranjata fraza pare a cunoaste cartelul dar acordul e cu “membri” (care, parca, ar trebui si el articulat, adica “membrii” , desi anterior te referi la pisici, deci ar fi “membre”). Dar daca pe membri ii cunoaste atunci ce cauta “ai carui cartel” ?

  (Mitzy o gresit, o dat cinstea – “biciclista” pe rusine – “scutarista”. Pe vremea asta i-o inghetat oarece acolo pe saua rece )

 12. Ianuarie 27, 2011 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La mine era greşit că nu există membre, ca parte din grup. Că ălea-s picioare şi mâini. Membri sunt componenţi ai unui grup. Deci nu corctat din membri, care am corectat eu, în membre, cum era înainte şi era greşit. Boule. Ajută-mă, nu fi bou.

  Acum: Membri (corect) ai cărui (corect) cartel felin (adică pisicile) îi cunoaşte (corect, mami) personal, pe fiecare în parte (membru pisică, corect)

  Şi nu trebuie articulat. Comentatori ai cărui blog îi cunoatem. Mană, în cazul ăsta lipseşte “pe”?

 13. Ianuarie 27, 2011 la 12:26
  link permanent
  Mana zice ca:

  Să mă lămuresc întâi ce-o fi vrut să spună artistul… Ăla care mâncă litere şi-n comentarii, căci nu despre greşeli vorbeam noi, ci despre mojito sau pahare reci cu ceva conţinut prin ele.

 14. Ianuarie 27, 2011 la 12:50
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  “…către absolvent de două clase cu program special din curtea din spatele blocului, absolvent de două clase cu program special, explicându-i academic că ea…”

  dejcum e? repetiţia e mirmena învăţăturii? carmena, ceva?

 15. Ianuarie 27, 2011 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu despre ce vorbeşti.

 16. Ianuarie 27, 2011 la 13:12
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  păi nici eu, n-am văzut bine. sînt un om superficial, citesc pe diagonală.
  şi chiar, miţa unde e.

 17. Ianuarie 27, 2011 la 13:15
  link permanent
  mirmen zice ca:

  Dari, nu fi cânie, bagă filmuleţ şi poze cu persoanele, membri cartelului :P

 18. Ianuarie 27, 2011 la 13:27
  link permanent
  trecator zice ca:

  E vorba de “cartelul lor, al lor ” deci e “al caror”, clar.
  In rest, fraza e prea contorsionata, nu se prea vede cine pe cine.
  Sa vina Mytza, sa arbitreze !

 19. Ianuarie 27, 2011 la 15:26
  link permanent

  Eu nu mai citesc nici un post scris până nu văd şi un film… în semn de protest. Cum e posibil aşa ceva? Vreau film, şi încă unu de calitate, nu făcut “la mişto”.

 20. Ianuarie 27, 2011 la 15:58
  link permanent
  toader zice ca:

  uhm. humm. ntz ntz ntz.
  si zi asa. voi faceti sex?

 21. Ianuarie 27, 2011 la 16:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu cu mama mea sau eu cu iubita mea?

  Cu ambele rarisim.

 22. Ianuarie 27, 2011 la 16:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  o fo’ ceva de munca cu cartelu’ ala, nu zici?

 23. Ianuarie 27, 2011 la 16:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  În ultimul timp am aflat că:
  1. Şi-a luat iPhone.
  2. Nu şi-a luat pantaloni ci i-a dus la cusut pe cei vechi.
  Mă, eu te băteam de-ţi săreau capacele, în locul lor.

  În altă ordine de idei: chiar aşa, unde e mitzy ? Film vedem ?

 24. Ianuarie 27, 2011 la 16:48
  link permanent
  Mitzy_mo zice ca:

  Idem Darius-san, dar cu câteva precizări:

  - Vocea dragă a mamei funcţionează la parametri maximi dimineaţa, când împarte dreptatea matinală, ceea ce-mi reduce timpul efectiv de somn de la 13 ore, cât ar fi normal înt-un weekend la munte, la vreo 7 (6 ore şi 23 de minute, mai precis).

  Care dreptate se răsfrânge în ordinea urmtoare: spre tata (vreo juma de oră), spre cele 6 pisici care zgârie uşa sprecial comandată (2.000 RON), spre Bob şi în cele din urmă spre restul familiei, care cum pune piciorul în bucătărie.

  Urechile mele muzicale, bine antrenate în cei 4 (patru) ani de lecţii de pian tacticos îndesate pe gât, sunt aşadar victimele rezonanţei casei, care rezonanţă face ca din bucătărie (parter, partea de SE) până în camera suprasemnatei (etaj 1, partea de SV) să existe un circuit continuu de exclamaţii, ba chiar de multe ori de interjecţii.

  (Cine nu ştie cine e Bob e degeaba rău)

  - Nu am Adă, nu am prietenă din aia de-mi face d-ale gurii, iar bărbaţii (acele fiinţe care, în mod normal, ar fi potrivite să-mi dea d-ale gurii) nu ţipă la mine pentru că ar fi foarte ineficient pentru dânşii.

  Deşi vă văd curiozitatea şi v-o înţeleg, nu pot da detalii despre jilavist pe motiv că fundul meu nu a simţit niciodată muşama de scuter, dar ştie nişte lucruri despre Kawasaki-ul vecinului, ceea ce doresc şi unora dintre voi.

  Despre unde-i Miţa: la bibliotecă. Şi pentru că încă îl citeşte pe Darius cu suficient de mult interes, a decis să rupă din timpul ei preţios ca să vă răspundă:

  Ce face Miţa? – Primeşte Cunoaşterea.

  Voi ce faceţi? Şi mai ales cu cine?

 25. Ianuarie 27, 2011 la 17:02
  link permanent
  trecator zice ca:

  Miiiiiitzyyyyyyyy….fah Mitzy, tu.

 26. Ianuarie 27, 2011 la 18:26
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Mie-mi placu..E ceva suflet in text..

 27. Ianuarie 27, 2011 la 22:39
  link permanent
  toader zice ca:

  si e frumoasa aceasta ada? adica dansa are nescai foto?

 28. Ianuarie 27, 2011 la 22:57
  link permanent
  toader zice ca:

  daca e misto spune-i sa vina aici. ca … uite … pe pastaie am ratat-o si era o fata de treaba.

 29. Ianuarie 27, 2011 la 23:07
  link permanent

  @ Bija Glad
  Uite nişte drumuri, să-ţi vină inspiraţiunea…

  http://www.widelec.org/zdjecie,motyw-drogi-czesc-4,3621.html

 30. Ianuarie 27, 2011 la 23:29
  link permanent
  toader zice ca:

  eu mitzule, eu iti dau si de-ale gurii. asa ma bucur ca primesti cunoasterea…

 31. Ianuarie 27, 2011 la 23:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  toadere, ada nu e de futut, e de aratat. cu palarie si tot restul trebii e chiar ceva hartistic. da-i numarul de telefon ca te suna ea cand e bine. sau aia era timeEa, pula mea, nici acum nu stiu.

 32. Ianuarie 28, 2011 la 00:00
  link permanent
  toader zice ca:

  da’ eu nu le fac nimic ma jim. de cate ori sa spun? mai cedez din cand in cand la o replica zvapaiata dar nu implica act sexual. ele zic ca cica le-as fi facut si le-as fi dres… da’ ma rog. eu zic ca nu e. e asa … nu stiu ce sa zic … da’ parca nu le … chiar crezi tu ca ele au dreptate?

  si ada… ce sa fac eu cu ada? pe ada nu o iau de amanta. daca a ajuns sa steie cu darius … cine stie? poate darius o iubeste. poate darius e sincer. poate darius chiar tine la ea. poate darius chiar face dragoste cu fata asta. nu ar fi pacat?

 33. Ianuarie 28, 2011 la 00:28
  link permanent
  jimerino zice ca:

  darius, desi prefer jeg, e mai sincer, nu face dragoste, din simplul motiv ca ar presupune sa futa, care stim cu toti ca i s-ar duce pe pula brandul “cine stie ce crede darius ca-i fututul”. n-am putut sa zic “sexul”. si jegu’fara brand e ca miejii aia de samanta:sunt buni, nu zic nu, da’ nu au niciun fel de farmec.

 34. Ianuarie 28, 2011 la 11:15
  link permanent
  Pastaie zice ca:

  Cati bani are Mitzy!

 35. Ianuarie 28, 2011 la 15:03
  link permanent
  toader zice ca:

  pastaie, stim ca esti geloasa si de aia ai aparut aici.
  si stim ca il iubesti asa urat mirositor psihologic cum e el.

  pastaie, zi-ne tu sincer. tu ai facut amor cu darius?

 36. Ianuarie 28, 2011 la 18:41
  link permanent
  Ramses3 zice ca:

  bah domnilor, Mita, de care tot pomeniti aici, e gen Elodia acolo? ca eu am citit doar cateva posturi din tot blogu, deci ca sa stabilim dinainte. sau e ceva la misteau?

 37. Ianuarie 28, 2011 la 19:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E o doamnă de pe aici, la care sub articolele precedente nu-i mai tăcea pizda aia de gura. Deci o doamnă, ca oricare alta.

 38. Ianuarie 28, 2011 la 23:51
  link permanent
  Marian S zice ca:

  E film ? Nu e film. Bibli are dreptate.

 39. Ianuarie 29, 2011 la 16:02
  link permanent
  Raisa Ludosan zice ca:

  Undeva-ntr-o primavara, 2007… ma uit pe geam sa-mi vaz colegii iesind de la ore caci eu chiulisem…de sus zboara pulpe de pui catre cele 8-10 pisici de pe acoperisul de vis-a-vis. E Mirmen, Zeita Felielor! :)

 40. Ianuarie 29, 2011 la 20:00
  link permanent
  moldy zice ca:

  observati gresala :

  comporte şi să nu rămână dezodine, după ce au sfârtecat ca nişte turbate

 41. Ianuarie 29, 2011 la 22:07
  link permanent
  toader zice ca:

  booon. deci :

  1. ada e misto?
  2. a facut pastaie amor cu darius?
  3. ada il iubeste pe darius?
  4. dar el pe ea?
  5. si pastaie? pe el?
  6. dar darius pe pastaie?
  7. pastaie si ada se cunosc?
  8. din ce cauza?
  9. mirmen pe care din cele doua prefera?
  10. carcea ne da si noua reteta de la tocana aia cu coite de cocos?

  cine ne da si noua, urmaritorilor de jeg, raspunsuri? zic.

 42. Ianuarie 30, 2011 la 06:26
  link permanent
  IisusEsus. zice ca:

  ada e misto.

 43. Ianuarie 30, 2011 la 14:54
  link permanent

  “Ada” e de calitati indoielnice: abia trecuta de adolescenta, cu iesirile “drogo-betive” (asa era?!), cu “je-ne-sais-quoi” care aminteste de regimul autoritar al lui Mao, cu palarie rosie din fetru asortata la nimic de obicei.Daaaar…DAR ma mandresc cu exceptionalele performante in ceea ce priveste gatitu’. Deci Darius, sugi. La tata-to sa-i pui tu pachetelele de primavara in sandwich-maker! Vreau doar dreptatea, unanim acceptata ca fiind de partea mea.

  Darius inca nu o gasit definita corecta in DEX la “sex” pt ca nu stie nici cum se scrie. Si DEXu’ nu-i ofera sugestii ca pe google.

  Toti cei trei (Ada, Pastaie si Darius), totusi, se iubesc intre ei, fiecare in felu’ lui pe ceilalti doi separat si luati impreuna. Dar in mod special Ada pe Pastaie si invers.

  A, si Ada nu are diacritice la tastatura.

 44. Ianuarie 30, 2011 la 16:58
  link permanent
  toader zice ca:

  buna ada. si tie ti-a dat carcea reteta aia de la tocana cu coite de cocos? sa ramai macar cu asta. sa nu te superi pe darius. asa e el. a avut si o operatie cumplita ca i s-au rupt.
  si zi asa, pastaie te uraste. deci.
  darius, tu ce faci ca sa pastrezi echilibrul?
  lui mirmen ii place mai mult de ada. nu-i asa? banuiam eu. ca e ordonata.

 45. Ianuarie 30, 2011 la 17:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu fac treaba.

 46. Ianuarie 30, 2011 la 17:09
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Darius dragă, nu mai bine ziceai tu “căreia”, aşa, de fantezie? Că oricum încep să bănuiesc că nu prea ţi se dă clătită, precum spun unii şi alţii p-acilea, de unde şi capacitatea ta de a identifica faptul că eşti cam absent: doamnele vorbesc mult cel puţin din politeţe.

  Mărie cu pălărie, dădui click pe numele tău şi-mi plăcu ce văzui.

  @Pastaie: Mitza n-are bani, Mitza e studentă săracă, dar mai ales cinstită, care bucuroasă va împărţi totul la bine şi la greu cu eventuala jumătate masculină (datorii, probleme, alea)

 47. Ianuarie 30, 2011 la 17:20
  link permanent
  toader zice ca:

  gaseste mai multe jumatati si efortul va fi mai mic fiindca va fi pe mai multi umeri.

 48. Ianuarie 30, 2011 la 17:38
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  toadere, tu iar mă înveţi prostii

 49. Ianuarie 30, 2011 la 20:24
  link permanent
  toader zice ca:

  niciodata mitzule. cu mine esti toujours si intotdeauna in siguranta.

  a propos, mustarul dijonez e nasol cand e pe stomacul gol. si oricum nu imi place ca ii prea tare. mie imi place porcaria aia de la noi de o punem pe mici.

 50. Ianuarie 30, 2011 la 23:10
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cred că suntem pe drumul cel bun. În curînd o să vedem un blog mitzy.
  Hai, dragă, că pe wordpress e liber numele.

 51. Ianuarie 30, 2011 la 23:51
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Moamă, ce m-a ghicit Marian, şi eu care eram supărată pe el.

 52. Ianuarie 31, 2011 la 00:48
  link permanent
  toader zice ca:

  mitzy, tu daca te indragostesti de darius te sfatuiesc sa le tolerezi pe fetele celelalte doua care nu se suporta intre ele. bine, si pe alelalte care nu sunt acestea doua. recte chelneritele care si-au batut joc de sufletu’ lu’ darius in rest.

 53. Ianuarie 31, 2011 la 01:03
  link permanent
  La noapte zice ca:

  lumea poate fii atat de schimbatoare …

 54. Ianuarie 31, 2011 la 13:57
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  De n-as fi, ce sunt acum,
  As fi vrut, da’ nu am cum,
  Sa fiu ciutura la drum…
  Sa dau la fete sa bea,
  Apa din galeata mea…
  Jarul sa le domolesc,
  La trup sa le racoresc…
  Dimineata , cand e soare,
  Sa le spal pe tatisoare..
  Iar de rodesc viile,
  Sa vina cu miile,
  Sa-si curete iile…
  De-o fi vreme de cuptor,
  Le-oi da apa de izvor,
  Sa le stampar focurile,
  Din inima dorurile..
  Noaptea, stele sa luceasca,
  Pe mine sa ma iubeasca
  Si setea sa-si potoleasca..
  Sa-mi bea apa cu gurita,
  Sa le tresalte altita..
  Iar in somn, cu vise line,
  Sa se gandeasca la mine
  Si s-astepte iar sa vina,
  La apa mea cristalina…
  ps/Sa-mi fie totu’ pe plac,
  Fantana s-aiba capac…
  Sa n-alunece frun matz,
  Sa se-nece-n al meu putz…
  http://www.bucatarescu.ro/wp-content/uploads/2010/07/la-fantana.jpg

 55. Ianuarie 31, 2011 la 15:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=jDeMU9VLR4o

 56. Ianuarie 31, 2011 la 15:07
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Ugy, super piesa!

 57. Ianuarie 31, 2011 la 15:11
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ugyved ? Altul care ne e dator cu un blog…

  Mitzy, ma bucur ca ai prins ideea din zbor. La treaba !

 58. Ianuarie 31, 2011 la 16:36
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @virus, pai nice ca se putea altfel. Na, 4 ani de pian, nu spui cine, persoana importanta in economia blogului, al carei nick mitzy_mo il trec sub tacere, nu se facea pentru ca sa nu fie salutata altfeliu.
  Mariane, n-am domne’ nici talentul si nici timpul necesare ingrijirii unui blog. Asta e ca un bebelus. Te bucuri inconstient cand il concepi si te mai bucuri cateva luni dintr-o asa zicand inertie emotionala. Pe urma ala (blogul sau bebelusul) ridica pretentii, vrea papa, vrea caca, vrea bobo, vrea coco… Odata te trezesti cu el prin sufrageria gandurilor. Tu ai vrea sa-i dai una la cur, dar nu te lasa inima, ca zici ca daca tot eu l-am facut, hai sa-l fac si mare… Si-uite asa, incetul cu incetul blogutul bebelusul ajunge un coscogeamitea malul de pretentii. Nu ca unitatea de masura a pretentiilor ar fi malul. Poate fi si toptanul. Na, si-ti vine odata acest toptan pe care l-ai conceput si crescut, si-ti zice in fata si de la obraz: Ba pula, la ce cacat m-ai facut daca nu poti macar sa ma intretii? Nu vezi ca esti mai prost ca mos Gerila? Pula mea, noroc cu astia care-mi mai dau de mancare cu comentariile, ca tu…

 59. Ianuarie 31, 2011 la 17:47
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  I-aţi muiere să ţi-l ţie

 60. Ianuarie 31, 2011 la 23:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na…

 61. Ianuarie 31, 2011 la 23:32
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ugy, eu iti inteleg pesimismul, dar te anunt ca gresesti daca iei gazda noastra drept exemplu. Tu scrie, nu te lua dupa altii.

  Si, vorba lu` mitzy: poate faceti unul impreuna. Blog, zic, ca pentru alte chestii sunt in lupte cu toader parizianul.

 62. Februarie 1, 2011 la 00:20
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Cine estem pesimistul? Prietenele Marian am prins in capcana un pesimistul. Rugam la el pentru dam 48 de ciomagul la pesimistul!

 63. Februarie 1, 2011 la 00:20
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  După un travaliu de vreo 2 zile s-a născut. Ce zici ugy, te bagi ? La un guest post, nu la altceva. Că sunt mică şi inocentă.

 64. Februarie 1, 2011 la 01:08
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk

 65. Februarie 1, 2011 la 01:30
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Estem aici un domnisoara cu mult hormonul la ea. Ea facem crosetatul, stand la camera de la vila la sud vestul. Ea facem mult deranjul la galagia domesticul. Ea am vazutul un filmul la HD si am indragostitul de pungasul de acolo. Ea credem, studenta saraca mica si inocenta, ca tragem de sireturile cu ügyvéd. Ntz!

 66. Februarie 1, 2011 la 02:06
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=HyiQmwXeMak

 67. Februarie 1, 2011 la 15:15
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mda, vaz ca comentez numai eu, ca un catelus maidanez. Na, asta e. http://www.youtube.com/watch?v=zor-mXafA8c

 68. Februarie 1, 2011 la 16:58
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Păi, no! Unii oameni mai şi “munceşte”. Eu mă concentrez. Blogul miţesc are 14 vizitatori. Deci, vă rog!

 69. Februarie 1, 2011 la 19:00
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Pai na, unii mai si munceste si in acelasi timp mai si gandeste. Stiu eu pe unul, bozgorul de 1,82, 94 de kile care face asa nazdravania. Plus ca el nu stim cum sa mai scapam de admiratoarele de pe strada. El iesim la preumblarea, cu bastonul, palaria si paltonul, si numaidecat hatz, apar carecum s-ar zice, ma-ntelegi, dansele. Na, nu c-ar fi problema dansele in sine, ci ca domnul bozgorul poate nu aveam cheful momental la discusion si poate avem si pantalonul ruptul in curul.

 70. Februarie 1, 2011 la 19:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=EjCOeNOWpGs

 71. Februarie 1, 2011 la 20:22
  link permanent
  Luminoasa zice ca:

  Si io care credeam ca numa’ ale mele’s… Nu pot sa bag niciun adjectiv, caci putin probabil sa adjectivam aidoma.

  P.S. Ce multi prieteni ai…

 72. Februarie 1, 2011 la 21:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Luminoasa, misto! http://www.youtube.com/watch?v=EjCOeNOWpGs

 73. Februarie 1, 2011 la 21:32
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bine ca te-am intalnit. Te stii tu, draga mea. Draga mea draga, stii, am trait diminetile impreuna si impreuna am trait noptile. Draga mea, alaturi am trait diminetile de mai, alaturi am trait diminetile de august, alaturi am trait diminetile de septembrie.Impreuna traim dimimetile de ianuarie. http://www.youtube.com/watch?v=EjCOeNOWpGs

 74. Februarie 1, 2011 la 23:28
  link permanent
  toader zice ca:

  a nu, marian. serveste-te draga. ce sa lupti? eu am terminat cu fata.

 75. Februarie 1, 2011 la 23:42
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Toadere, eşti un nenorocit! Te-ai folosit de mine mişeleşte şi m-ai abandonat după ce-ai terminat. Asta aşa, ca să ştie toată lumea ce hram porţi.

 76. Februarie 1, 2011 la 23:45
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nea toaderica, ia asculta d-aicisa: http://www.youtube.com/watch?v=EjCOeNOWpGs

 77. Februarie 1, 2011 la 23:59
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=zSZSnEWcvlk

 78. Februarie 2, 2011 la 03:36
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Stii, tu cel ce ma citesti acum, prin amabilitatea profesorului Darius Groza, esti varza. Da prietene, esti varza murata. Amandoi suntem niste verze murate prietene. Suntem in acelasi butoi. Stii, noi avem laptop sau dracu’ sa ne ia, dar tot verze suntem. In clipa asta tu privesti ecranul LCD al monitorului sau privesti ecranul telefonului. Esti varza prietene! Tu acum esti pe malul lui Seine, prietene. Si te doare intrundeva. Eu imi fac bagajul. Na, din saracia mea imi fac bagajul si am grija sa nu amestec ciorapii cu camasile. Stii prietene, am mare grija a zorilor. Stii prietene, eu am grija si de domnisoara Matei Iulia. Nu, nu mi-a cerut. Numai cred ca domnisoarei i-ar placea îmbrăţişarea lui Bálint. Ei, glumesc si eu.

 79. Februarie 2, 2011 la 10:58
  link permanent
  epo zice ca:

  sa-i spuna cineva bozgorului ca-i februarie.’tu-l in plaman de distrus.

 80. Februarie 2, 2011 la 15:24
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, nu ar fi mai bine s-o futi pe ma-ta in plaman? Cu pula stramba. Hai siktir!

 81. Februarie 2, 2011 la 17:32
  link permanent
  epo zice ca:

  cine mortii tei vorbea cu tine,labarule ?!

 82. Februarie 2, 2011 la 17:48
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epopo, ma-ta vorbea cu mine, jigodie nefolositoare societatii! Inca nu ti-ai dat seama ca esti foarte proasta? Nici sa injuri ca lumea nu esti in stare. Considera ca ti-am dat o palma si bucura-te ca te-am bagat in seama.

 83. Februarie 2, 2011 la 17:53
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=6ojhBoj8bP8

 84. Februarie 2, 2011 la 18:01
  link permanent
  epo zice ca:

  da-te-n sange rece de simpatic.mai baga d-alea unguresti,ca azi n-au ras chiar toti de tine.

 85. Februarie 2, 2011 la 18:28
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epopo, da, ma dau in sangele ma-ti si ne radem de tine. Da, mi-e mila de tine si ma-ta ma ruga sa te menajez. Hai sa radem impreuna, cacatelule. Tu ai marea voluptate de a ma musca de cur. Nu am eu cur cat pot musca dintii tai, jigodie nefolositoare. Sa mai bag d-alea unguresti zici? Pai intelegi, bai panarama schiloada?

 86. Februarie 2, 2011 la 19:56
  link permanent
  epo zice ca:

  ma-tii.injura corect.deci bagi?
  si vezi ca pentru epopo are copyright mitzy.

 87. Februarie 2, 2011 la 20:09
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epopo, Hady siktir! Ma-ti, idioato. Si vezi ca pentru copyright are drept domnisoara Matei Iulia. Stai cuminte proasto!

 88. Februarie 2, 2011 la 20:12
  link permanent
  epo zice ca:

  n-ai raspuns la intrebare.si e ma-tii.ai ma-tii.morti.caca-te-ar in gat.

 89. Februarie 2, 2011 la 21:24
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Cacate-ar pe tine in gat, jigodie analfabeta @epopo! Ai o mare problema cu limba romana fă panaramă.

 90. Februarie 2, 2011 la 21:38
  link permanent
  epo zice ca:

  hopa,ai bagat diacritice.auzi,da’ de ce esti asa constipat?si bozgor,ha?de ce esti bozgor?

 91. Februarie 2, 2011 la 21:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Fă jigodie @epopo, unde pula mea ai învăţat limba română? La şcoala de handicapaţi? Nu vezi că eşti îngrozitor de proastă?

 92. Februarie 2, 2011 la 22:00
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Am bagat diacritice romanesti pentru a ma intelege prietenii. In nici un caz pentru a ma intelege panarama analfabeta epopo. Ce inseamna bozgor fă analfabeto?

 93. Februarie 2, 2011 la 22:01
  link permanent
  epo zice ca:

  cacate-ar,ma-ti…
  ba,tu ai facut romana cu ildiko?e retorica,nu te obosi.
  da’ pentru ca esti amuzant,zic sa legam o frumoasa prietenie inter-culturala.o s-o si botezam : ugyved-epopo.are si verb.
  si-n semn de apreciere,iti dedic si o frumoasa melodie,sper sa apreciezi.

  http://www.youtube.com/watch?v=B4J9MSfgGGU

 94. Februarie 2, 2011 la 22:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În Jegonia, lucrurile se desfăşurau firesc…

 95. Februarie 2, 2011 la 22:18
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Ok. Oficial există două probleme. Una ar fi: capul epuletului ar fi un orăşel subacvatic în care fac peştii caca şi pişu. După cum uşor se deduce gura e fosa septică. Ştiţi voi. Adică pe acolo ies dejecţiile.

  Problema numărul doi ar fi că ügy se ocupă cu vidanjarea.

  Neoficial mă preocupă o altă problemă: cum că ăştia doi mai sus citaţi sunt ori înţeleşi între ei ori reprezintă aceeaşi persoană cu dublă personalitate. Mda. Iulia Matei e problema de fond. Ceea ce nu se ştie e că o cheamă şi Ioana şi se scrie cu cratimă. C-aşa e în buletin. Alte dezvăluiri incendiare mai doriţi? Vă zic şi cum îl chema şi pe ultimul ei prieten: Arpad Aszalos.

 96. Februarie 2, 2011 la 22:26
  link permanent
  epo zice ca:

  ok.oficial esti proasta.si n-are rost sa te zbati prea mult,nu te repara nimeni.

 97. Februarie 2, 2011 la 22:29
  link permanent
  toader zice ca:

  hai lasa ca nu sunt nenorocit. asa sunteti toate. ca v-am folosit ca nu stiu ce. da’ va place.
  … si oricum … nu v-am facut nimic.
  marian, treci si consoleaza fata.

 98. Februarie 2, 2011 la 22:31
  link permanent
  toader zice ca:

  cine? iulia matei ai zis?
  iat-o pe iulia matei :
  http://www.blogfierbinte.ro/iat-o-pe-iulia-matei-sosia-lui-eba-elena-basescu/
  e imbracata.

 99. Februarie 2, 2011 la 22:33
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=lZhrUNJ0Gys

 100. Februarie 2, 2011 la 22:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, hai sa ne impacam, ca o viata avem.

 101. Februarie 2, 2011 la 22:43
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Vai Doamne dar urâtă mai sunt. Şi nu. Violetul nu e culoarea mea. Niciodată. Dar mă rog. Fie şi postarea lui toader ca să vă umple fanteziile.

  epo, şi tu acuma crezi tot ce zici. Of! Oficial mi-eşti dragă. Păcat că nu sunt lezbiană.

  Toad’, nu-mi place când rămân nestisfăcută. Nu ştiu cine te-a minţit.

 102. Februarie 2, 2011 la 23:06
  link permanent
  epo zice ca:

  esti urata,da.bun,am lamurit-o si p-asta.ca esti proasta e evident.
  daca reusesti sa retii cele doua aspecte,ti-ai atins obiectivul existential.

 103. Februarie 2, 2011 la 23:44
  link permanent
  Tamboi zice ca:

  mereu savuros:)

 104. Februarie 2, 2011 la 23:48
  link permanent
  toader zice ca:

  taboi, si tu esti tu tipa? tu cine ai fost?

 105. Februarie 2, 2011 la 23:58
  link permanent
  toader zice ca:

  uh. mitzule. hai, mai treci o data sa nu iti fac nimic. da’ dupa aia gata. nu va mai saturati…
  dupa aia te duci la marian. da? ca eu dupa vreo doua-trei dati de nimicuri din astea ma plictisesc. si asa fac o exceptie cu tine. dupa aia trimite una misto. dar mai putin plangacioasa. dupa ce nu facem nimic sa nu vina aici sa urle ca am parasit-o si p’aia si ca sunt nenorocit.

 106. Februarie 3, 2011 la 00:41
  link permanent
  toader zice ca:

  am vazut pozele palaristei pe feisbuc. da. saraca. e fata frumusica. nu putea sa te lase lui pastaie? macar ea te stie.

 107. Februarie 3, 2011 la 13:34
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Băi, că nu mai apar pe aici cît timp vă futeţi voi în gură e oarecum normal.
  [ Că pot şi eu să-mi dau drumul la gură (tastatură) şi să vă bag in corzi, nu alta ! Prin miticie avem înjurături mai savuroase, vreţi exemple ? ]
  Că nu mai apare nici Bibli e la fel de normal.
  Ar trebui însă să vă dea de gândit că nici măcar jimmy nu vă mai dă replica. Asta înseamnă că deja aţi depăşit o limită.

  Hai, lăsaţi prostiile şi treceţi la treabă. Adică articol nou.

 108. Februarie 3, 2011 la 19:01
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Scrisoarea unui terorist arab catre seful sau :_____ Zalutam rezbekt vechi, Jefu. Aderizat România cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine..Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel,noi ajuns la sbital, doctor roman durut la popou, noi luat popou fok.. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la România ,cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum…! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca Beirut , tigle kazut la cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine! Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam.. Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman.Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei… Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la România , mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cakat be mine de frica! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba!

 109. Februarie 3, 2011 la 19:27
  link permanent
  Ticu zice ca:

  Eu am salvat poza aia utila, sa nu mor prost. Ma amuza vitejii astia din fata monitorului :) de a-ti fi la noi in maramu’ si ma injura vreo unu’, scoteam briceagul la el :D Darius tine-o tot asa(pui de comunist ce esti).

 110. Februarie 3, 2011 la 23:19
  link permanent

  @ Ticu
  Nu-i maramureşean care să nu spun brişcă la briceag. Să vă explic, brişcă vine din maghiară (bicska, adică brici), briceag vine din turcă (biçak, adică brici). În concluzie “brişcă” e ardelean get-beget, “briceag” e mai dinspre Dobrogea. :lol:

 111. Februarie 4, 2011 la 10:17
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli: Ştii, la început m-am gândit că omu` e maramureşean de import. Ai dreptate cu briceagu`.

  Domnu` Ticu, o sugestie, se poate ? Aţi face bine dacă aţi studia mai bine gramatica limbii romane. A-ţi ridica permanent nivelul de cunoştinţe este o preocupare nobilă.

 112. Februarie 5, 2011 la 12:35
  link permanent
  familia îţâşă zice ca:

  Ungurii si realizările lor măreţe. Să nu ne facem că uităm.Nu-i aşa, ugyved?
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_din_Ip
  http://www.martiriromani.com/TeroareaHorthysta.asp?ID=25

 113. Februarie 5, 2011 la 13:03
  link permanent
  familia îţâşă zice ca:

  http://www.trilulilu.ro/petreradu1/37eb08cdb831dc
  Asta e harta cu Ungaria mare a lui ugyved.

 114. Februarie 5, 2011 la 15:09
  link permanent
  IisusEsus. zice ca:

  mars de aici gunoi xenofob.

 115. Februarie 5, 2011 la 16:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Subscriu. Nu suntem la Ip, în 1940.

  Ugyel n-a masacrat români.

  Nimeni nu vrea Transilvania.

  Bun? Biiine.

  Apropo, io-s din Sălaj, hehe.

 116. Februarie 5, 2011 la 19:29
  link permanent
  toader zice ca:

  o singura tara, un singur cuget, o singura paine pentru noi toti :

  America!

 117. Februarie 6, 2011 la 10:45
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Deci articol nou. Ne-ai rămas dator cu doo chestiuni:
  1. Ce vrăji a mai făcut ifonu` ?
  2. Câţi kilometri de aţă ţi-au intrat în turul pantalonilor ?

  Merge să faci şi film pe chestia asta.

 118. Februarie 7, 2011 la 00:48
  link permanent
  TSP zice ca:

  Cum n-o vrea nime? Draga de ea .. stai sa termin tigara si-o mai iau eu odat’

 119. Februarie 7, 2011 la 04:36
  link permanent

  Eu nu mai înţeleg acest blog… Unde găsesc subtitrarea?

 120. Februarie 7, 2011 la 11:07
  link permanent

  Rafael Alberti -Engaño

  Alguien detrás, a tu espalda
  tapándote los ojos con palabras.

  Detrás de ti, sin cuerpo,
  sin alma.
  Ahumada voz de sueño
  cortado.
  Ahumada voz
  cortada.

  Con palabras, vidrios falsos.

  Ciega, por un túnel de oro,
  de espejos malos,
  con la muerte
  darás en un subterráneo.

  Y alguien detrás, a tu espalda,
  siempre.

 121. Februarie 7, 2011 la 11:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cand si cum s-a tras concluzia ca epo aia ar fi pizda?

 122. Februarie 7, 2011 la 14:04
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Jimerino,cum adeca de une?S-au fecut anlize-n vitro..

 123. Februarie 7, 2011 la 14:25
  link permanent
  isis zice ca:

  Îţi plăcu concertul de sâmbătă seara? Te-am văzut în Boiler. Aveam impresia că eşti mai înalt (a se citi „impunător”) şi mărturisesc că am avut o mică dezamăgire. Nu ţi-au cerut buletinul la intrare?

 124. Februarie 7, 2011 la 17:01
  link permanent
  toader zice ca:

  isis. sa vezi ce dezamagita ai sa fii cand are sa te violeze la iesirea din boiler.

 125. Februarie 7, 2011 la 17:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Încercam să stau pe lângă ăla de la OCS, care credeam eu că e mai impunător, da’-i trebuia o lădiţă.

  N-am mers pentru concert, nu ştiu eu ce-s alea. Mă duceam să privesc publicul privitor la rândul lui.

  Da’ gras nu eram, da?

 126. Februarie 7, 2011 la 19:59
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @isis: şi eu am avut aceeaşi reacţie. Numai că nu cu înălţimea. Credeam că eu un om cuminte. Dar no. Aparenţele pot fi înşelătoare.

  @Darius: hai, no! Ai nevoie de confirmare? Care e rolul poselor demonstrânde de pe Facemook? Nu d-aia? Că înţelegem noi sistemul de valori din plastilină. Dar totuşi droguri legale cu chitanţă.

  @toader: asta ca să compenseze faptul că tu nu faci nimic şi să apeleze la tine? Aruncă mâţa în curtea lui…

 127. Februarie 7, 2011 la 20:04
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  isiso, dacă te violează ăla fără buletin (la intrarea sau ieşirea din boiler, n-are contează) tot tu intri la pujcărie pentru corupere de minori, fie ei şi perverşi.
  mon cher toader, de unde ştii tu c-o să fie dezamăgită fata. să te violeze un virgin nu e puţin lucru, mi-a zis mie una care-a păţit-o şi i-a plăcut. zicea că pîn-a reuşit ăla să i-o vîre deja începuse să se gîndească să-l ajute, cumva. ce să mai…
  mă rog, femeie, nu poţi pune bază pe ce scoate pe gură.

  miţo! care blog tufată! nu-l găsesc, e la secret?

 128. Februarie 7, 2011 la 21:01
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Da. Este. Tu crezi că eu sunt vreo profioare sau ce? Că m-am dat pe lângă Darius-san ca să fiu promovată? Ca să apar? Sau cum? Greşeşti. Eu sunt fericită cu cei 5 vizitatori pe zi. (Care probabil că nici nu citesc articolele. Şi care probabil nici nu ştiu româneşte. Da. Am şi d-ăia. Dar astea sunt detalii care nu merită discutate.) Bine? Sunt modestă. Că eu nu mă lafăi ca ştim noi cine cu 200 de comentarii la articol.

 129. Februarie 7, 2011 la 22:14
  link permanent
  toader zice ca:

  mitzule, tie iti viziteaza contul de pe fesebuci doar 5 vizitatori? fa-ti blog atuncisha.

 130. Februarie 7, 2011 la 23:05
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nici nu concep!

 131. Februarie 7, 2011 la 23:29
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  E bine si cu blog, ca te-mblogaresti des si cand iti vine…

 132. Februarie 7, 2011 la 23:42
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @virus: Mda. Şi eu aştept un 28 februarie al meu cum aşteaptă SUA 14 iulie şi Ponta căderea lui il capo di tutti capi.

 133. Februarie 8, 2011 la 01:39
  link permanent
  toader zice ca:

  bai, sa va dau o veste !

  mi-a zis darius ca face tot ce e omeneste posibil sa puna neintarziat un articol nou pe acest blog. ca a notat toate solicitarile si ca in sfarsit se simte si el blogher dupa atata amar de vreme.

  deci asteptati-l!

 134. Februarie 8, 2011 la 14:47
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  lasă, miţo. nu mai pune la suflet că-s puţini, sînt importanţi, asta contează. şi de fapt 5 înseamnă destul de mulţi.
  oricum, că tînărul are 200 de comentarii la un articol nu-nseamnă decît că e un leneş şi-un nesimţit! tu n-ai decît 5 pan’că scrii la foc automat.

 135. Februarie 8, 2011 la 15:01
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  DA! Ca să am şi eu dungă sub nume. Să se facă lăbuţa când treci cu cursorul peste.

 136. Februarie 8, 2011 la 15:20
  link permanent
  geniu zice ca:

  deci, am ras mai tare ca la stand up comedy, mai ales de scurta rivalitate dintre ungur si celalat, care o fi fost ea, el, in fine. lasa tibi ca nu furam…

 137. Februarie 8, 2011 la 19:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mitzilixule, ai desenat un blog frumos. Da` de ce pe blogspot, de ce ??? Ca e complicat si se incarca greu. Treci la wordpress, pliiiiiz.

 138. Februarie 8, 2011 la 19:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, m-ai bagat la moderare ???

 139. Februarie 8, 2011 la 19:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am găsit pe la spam numai ceva Miţă şi un Ugy.

 140. Februarie 8, 2011 la 19:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba, gata, te-am dibuit. Eşti bine.

 141. Februarie 8, 2011 la 22:36
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Pai ce se-ntapla pe 28 fevroarie? Daca ti-e jena ,lasa sub tacere…

 142. Februarie 8, 2011 la 22:54
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nu, am geşit. Era 28 noiembrie. Era ceva cu erecţia intelectuală. Mi-e jenă. O las. Că eu nu sunt atât de genială. Trebuie să muncesc pentru puţin.

 143. Februarie 9, 2011 la 12:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sa-mi bag, nu i-am pacalit nici asa. Vezi ca iar mi-a tras-o. Cred ca e A kis met, de la o vreme face prapad pe unde trece. E un update gresit, sa speram ca il repara.

 144. Februarie 9, 2011 la 14:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  s-a consemnat prima gluma decenta a lu’ mighty mo. ai de dat de baut, intorcea-te-as pe toate partile!

 145. Februarie 9, 2011 la 14:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sau intoarce-te-as, sloboz. pe toate partile e de baza, sa stii la ce sa te astepti.

 146. Februarie 9, 2011 la 18:46
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Dau. Da’ tu bei ce-ţi pun eu în pahar. Bine? Să nu mă refuzi. Că mă supăr. Şi dup-aia nu mai ai ce întoarce.

 147. Februarie 9, 2011 la 20:42
  link permanent
  toader zice ca:

  mitza stie. a prins gustu’ la barbati insurati. ;)

 148. Februarie 9, 2011 la 22:38
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Un pahar de Odobesti. Da, un pahar de Odobesti am in fata in momentul asta cititorule.

 149. Februarie 9, 2011 la 22:51
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @toad’: vai, micuţule! Vai de tine! Am auzit că buricul pământului e undeva lângă Paris.

  Ce-i drept, poate că ai şi tu dreptatea ta. Bărbaţii însuraţi sunt mai profunzi şi mai serioşi. Mie îmi plac mai ales ăia cu copii. Sunt foarte dedicaţi familiei…

 150. Februarie 10, 2011 la 01:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ Mitzy, hai nu fa pe interesanta mai mult decat te tine izmana. Adica curul pe izmana. Esti o super dragutica. Chiar foarte dragutica. Da, stim ca esti desteapta. Da, stiam ca esti super fetita. Amicul tau ugy, simtind atacuri bolsevice neprietene, el insusi fiind un bolsevic din aripa indaratnica, se retrage, cu toate ca nu-l cauta nimeni, in intinsul nemarginimei siberiene. Acolo te asteapta, numarand zilele, mai injurand din amicitie pe @epo, mai gandind la lunca Oltului de dragul lui virus, mai facand o trezire a diminetii peste marele oras al lui Marian, mai tragand cu ochiul la viata. Na mitzy, in cinstea ta si a celor de mai sus, inchin un pahar de Odobesti. Dragii mei dragi, dragul meu darius, iubiti-va dragilor! Viata inca e buna cu voi. Inca viata va traieste. Inca viata asteapta multe de la voi. Eu nu sunt in masura a da sfaturi, ca-s o panarama de om, dar va rog dragii mei, fiti buni, fiti drepti si fiti voi insiva, intoate zilele vietii voastre!

 151. Februarie 10, 2011 la 10:20
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nu vezi ce-mi zice? Tot eu. Bineînţeles. Ceea ce nu înţeleg. Vrem egalitate, dar doar pentru căţei. Să mă aştepţi. Că eu vin. Cu acelaşi entuziasm şi dedicare cu care mă aştepţi tu. Că doar se cunoaşte entuziasmul “super fetiţelor”. În rest numai sănătate şi pahare pline.

 152. Februarie 10, 2011 la 12:55
  link permanent
  isis zice ca:

  @toader: nu mă tem de violat, acuma că ştiu că-i mai scund decât subsemnata.
  @jeg: da, erai tras prin inel. Şi cred că mulţi se bagă în faţă ca să-şi compenseze un complex de inferioritate născut din faptul că nu-s prea înalţi. În afară de Napoleon, am văzut un solist care chiar are o mică platformă metalică în concerte B-). Da să ştii că îmi eşti simpatic în continuare.
  @ottffsse: fapta de corupere de minori nu este reglementată ca atare de Codul penal. Chestiile la care te gândeşti tu pot fi incluse la formele agravate de viol (art. 197), act sexual cu un minor (art. 198), perversiune sexuală (art. 201) sau corupţia sexuală (art. 202). Da o să am grijă să nu mă încadrez la niciuna.

 153. Februarie 10, 2011 la 14:56
  link permanent
  razvan zice ca:

  fara nicio legatura cu subiectul ori cu darie, o minunatie de torsiune testiculara.
  http://tinypic.cooochei, mersi, pa!

 154. Februarie 10, 2011 la 17:15
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @isis, ai trecut vreodata, in lunga si implinita viata-ti, prin fata unei Facultati de Drept?

 155. Februarie 10, 2011 la 17:40
  link permanent
  isis zice ca:

  @ügyvéd: nu, luminează-mă tu.

 156. Februarie 10, 2011 la 17:49
  link permanent
  virusverbalis zice ca:

  Ultima partida facuta pe Jiu… :) )
  http://www.youtube.com/watch?v=7KDp_-n39xM

 157. Februarie 10, 2011 la 17:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @isis, te cam dai in dume cu mine. Sa te lumineze profesorii universitari. Daca ai avea putin, numai putin simt juridic, nu te-ai apuca sa postezi rahaturile alea! Da? Ia urca si tu pe treptele Universitatii!

 158. Februarie 10, 2011 la 17:58
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nene Darie, nu suport prostii!

 159. Februarie 10, 2011 la 18:03
  link permanent
  isis zice ca:

  @ügyvéd: ce fac, mă? Pe treptele universităţii ai învăţat limbajul ăsta de băiat de cartier? Sau în faţa facultăţii de drept? Poate nu strica să şi intri. P.S. Te iei prea în serios, bea o bere şi relaxează-te.

 160. Februarie 10, 2011 la 20:00
  link permanent
  toader zice ca:

  lasa isis, nu te imbufna. e baiat rau.
  las’ pe el sa nu bea bere. nu mai bine o bem noi doi?
  cunosc eu un bar cu muzica buna si gagici misto.

 161. Februarie 10, 2011 la 20:00
  link permanent
  toader zice ca:

  pardon. mi-am dat seama ca am zis un neadevar. gagicile alea nu sunt misto.

 162. Februarie 10, 2011 la 20:58
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @isis, una la mana. Limbajul de baiat de cartier l-am invatat find un baiat de cartier. Daca tu ai copilarit la Oxford, scuze. Doua la mana. Universitatea pe care, cu scuzele de rigoare, am absolvit-o, nici in cele ca sa zic mai mari cosmaruri nu te-ar accepta. Trei la mana, beau cu placere berea. Altceva mai ai de zis? Si considera-te privilegiata fiind ca mi-am miscat destele pe tastaura dorind a-ti raspunde.

 163. Februarie 10, 2011 la 21:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Darie, unde eşti, Darie ??? Potoleşte-l pe Aki ăla (smetu`, ştii tu) că dacă îl prind îl bag undeva ! Am deja vreo 3 comentarii dispărute în ceaţă, dă-o în pisici de treabă.

 164. Februarie 10, 2011 la 21:03
  link permanent
  toader zice ca:

  darius se chinuie sa scrie articolul cel nou. e prea ocupat.
  vezi isis ce rai sunt baietii astia. uite, eu sunt baiat bun.
  poti sa fii amanta mea daca vrei. te pun direct pe locul 3.

 165. Februarie 10, 2011 la 21:31
  link permanent
  IisusEsus. zice ca:

  prezic ca o sa vina articol nou.

 166. Februarie 10, 2011 la 21:38
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nea Toderica, esti om serios, asezat la casa sa, cum s-ar zice familist, onorabil stimabile. Ia-ti nene o amanta care cum s-ar zice, cum am zice sa fie onorabila monser. Ochi alunecosi, inima zburdalnica mon cher. Nu carecumvasilea sa te procopsesti, mon cher cu vreo membra a Asociatiunii Romane a Pizdelor Proaste! Mon cher, fereste-te domnule, ca astea bantuie netul. Si pe aicea s-au infiltratara.

 167. Februarie 10, 2011 la 21:41
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Toad, cum vrei tu lucruri!

 168. Februarie 16, 2011 la 05:14
  link permanent
  radu zice ca:

  ultimu’

 169. Aprilie 10, 2013 la 07:06
  link permanent
  kocaeli zice ca:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 170. Iulie 25, 2014 la 18:27
  link permanent
  Emmettdela zice ca:

  c g zsoj cnyv adixfpqp
  {【国内未発売モデル】エルメス 時計 日付変更|新社会人へのギフトに!エルメス フールトゥ 男|【デザイナーズバッグ】エルメス ネクタイ 蹄}
  {【特売バーゲン】o レイバン ガラスレンズ 度|【中古限定ポイントアップ】レイバン メガネ 徳島|【有名な】p レイバン 偏光レンズ交換 ひ}
  {ルイヴィトン スーパーコピー 販売店|ルイヴィトン 公式 時計|ルイヴィトン リュック メンズ}
  {【セール】【即発送可能】エルメス オータクロア サイズ|最新入荷エルメス 時計 レディース ケープコッド|【グランドOPEN】エルメス コピー 財布}
  {ルイヴィトン チョコレート 通販|ルイヴィトン 製造番号|ルイヴィトン モノグラム ブロワ m51221}
  {【先行販売★数量限定】p エルメス 引出物 め|激安セール!エルメス 時計 店|【先行販売★数量限定】エルメス バッグ リボン}
  {格安ルイヴィトン 手帳カバー リフィル|【Entryでポイント5倍】ルイヴィトン ダミエ 偽物の見分け方|【本物保証】ルイヴィトン 時計 保証書}
  {ヴィトン アズール かわいい|ルイヴィトン イニシャル 消す|ヴィトン アズール コピー}
  {【割引】ルイヴィトン ダミエ 本物 見分け方|【パリ本店買い付け正規品】ルイヴィトン バッグ 本物|新品ルイヴィトン カタログ 長財布}
  {ジミーチュウ/JIMMY CHOO/ キーケース/NANCY LEATHER /Cuoio×Frappe|Jimmy Choo【ジミーチュウ/ジミーチュー】ZETA クラッチバッグ|ジミーチュウ 京}
  {【アッパー品質】エルメス バッグ コピー|【質屋出店】エルメス 時計 使い方|送料無料 -エルメス シェーヌダンクル 皿}
  {2013年春夏Jimmy Choo【ジミーチュウ】MARIONサンダル【black】|ジミーチュウ バッグ 安い|ジミーチュウ 財布 星座 ピンク}
  {【GW特別企画★ポイント5倍!!】レイバン 調整|土蠠o料!!海外限定]レイバン 店舗 小倉|【黒入荷★70%OFF】p レイバン ギャツビー そ}
  {【予約注文】ルイヴィトン 財布 新作 ヴェルニ|【A倉庫】ルイヴィトン トータリー gm|【最安値挑戦中!】ルイヴィトン 中古 相場}
  {ルイヴィトン シリアルナンバー ない|ルイヴィトン ダミエ コピー|ルイヴィトン バイカル}
  {ルイヴィトン ショルダーバッグ メンズ|ルイヴィトン 直営店 在庫|ヴィトン アズール トータリー}
  {最新入荷エルメス 財布 女|新品エルメス ネクタイ 大阪|大好評エルメス 野生の優しさ スカーフ}
  {ルイヴィトン ヌメ革 色|ルイヴィトン 免税店 台湾|ルイヴィトン キーケース マルチ}
  {【2014年3月★新入荷】レイバン 新潟 取扱|新社会人へのギフトに!レイバン サングラス 冬|数量は多いレイバン ブルー}
  {【最低価格】o ルイヴィトン ショルダー 屋|人気あるルイヴィトン 財布 コピー 見分け|新作激安通販ルイヴィトン スカーフ マルチカラー}
  {◆良品【中古】◆ヴィトン ピンク ヴェルニ|★神プラ満載!!ルイヴィトン ダミエ ジェアン 中古|【☆メンズコレクション☆】ルイヴィトン 平均年収}
  {p サムソナイト アメリカンツーリスター 取扱店 め|サムソナイト 名古屋 松坂屋|サムソナイト バックパック アウトレット}
  {【大人気】エルメス スカーフ コーディネート|可愛いエルメス バッグ ファスナー|【予約注文】エルメス ネクタイ 知恵袋}
  {気高いルイヴィトン 財布 名前入れ|【超歓迎された】ルイヴィトン バッグ リペア|激安セール!ルイヴィトン ヴェルニ リボン}
  {高価値p ルイヴィトン 防水スプレー め|数量は多いルイヴィトン 正社員 採用|【新品-本物-正規品】ルイヴィトン ソミュール 製造番号}
  {【レビューを書いて送料無料】エルメス 時計 難波|【中古限定ポイントアップ】エルメス 店舗 神戸|【特価セール-SALE】エルメス コピー 財布 ドゴン}
  {格安エルメス キーチェーン ケリードール|海外高島屋 エルメス 財布|【エントリーで全品ポイント5倍!】楽天 エルメス コーヒーカップ}
  {【訳あり特価】ヴィトン n51150 ダミエ ブレラ|★神プラ満載!!エスパス ルイヴィトン 表参道|【予約販売商品】韓国 免税店 ルイヴィトン 値段}
  {サムソナイト 店舗 大阪|サムソナイト 象|サムソナイト スーツケース タイヤ}
  {★【決算30%】38880が【送料無料】エルメス 手帳 シルキー|【お買い得】エルメス ケリー キャンバス|半額多数!エルメス オーダーバッグ}
  p nwse doqf yrqy mshg nbac njpj lvei atpu btkt zihp cqy

 171. Octombrie 9, 2014 la 10:08
  link permanent
  ManuelMat zice ca:

  ixgbahrbasket lebron james
  ray ban color
  bottes ugg en cuir
  basket de marque pas cher
  maillot de foot pas cher
  casquette ny pas cher
  pink and black jordans
  vestes ralph lauren homme
  chemises femme ralph lauren
  sac occasion louis vuitton
  nike air max 90 noir et blanc
  achat maillot football
  sacs bandouli¨¨re femme
  air max noir et blanc pas cher
  ray ban rb3447
  wholesale?jordan shoes
  air jordan dub zero
  optique 2000
  sac ¨¤ main l¨¦opard
  le bon coin sac a main
  lyhnnznp

un trackback

 1. [...] curte încep să fie hrănite de către Mirmen cu SOMON, în opoziţie cu parizer şi pulpe de pui, ca până acum şi în opoziţie cu a fi hrănit tată-meu [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)