La semnalul precedent, a fost data…

sari la comentarii

[pus filmul cu sunet bun, de download la locul cu pricina]

Eu încep să fiu din ce în ce mai dizgraţios, apropiindu-mă flagrant de fizionomia nefericită a tatălui meu. În mod paradoxal, “fetele mă vrea” în continuare cu obstinaţie şi chiar exponenţial, aş spune.

Şi atunci, mă-ntreb eu, uitându-mă pe drum, aşa, la oameni… există oare momentul acela în viaţa fiecăruia când te opreşti în faţa oglinzii şi ai curajul să-ţi zici cu cea mai mare siguranţă: “Eu nu o să mai fiu niciodată cu nimeni.“? Mai avem în noi sinceritatea aceea nealterată care să ne facă să realizăm: “Sunt gata. S-a sfârşit.“?

Aşa, şi cum stăteam eu cu noua mea iubită (!) şi discutam despre măsuri, am început să ne chestionăm lăuntric cu privire la de ce se verifică (de către băieţi) falusurile în amplitudine, recte lugimea distanţei dintre poziţiile extreme ale unui corp care oscilează, când falusurile sunt un fel de puli, cum s-ar zice. Şi fetele de ce nu.
Şi-deci, citind eu pe nereăsuflate ultimele ediţii ale rubricilor “Love&Sex”, din Bravo Girl, ca să-mi hrănesc monstrul culturii ce zace-n mine fără viaţă amoroasă… am realizat că la un moment dat, după colectarea destulor informaţii despre tineret şi problemele lor, se va putea construi un singur răspuns generic pentru toţi.

Luăm următoarele exemple ipotetice:

Ghiţă, 16, Nuşfalău. Am o problemă. N-am zis-o până acum nimănui, dar se apropie vârsta când deja toţi prietenii mei au făcut-o deja. Dar mie mi se scoală invers.

Sabina, 17, Borumblaca. Mie îmi place de el, dar el nu mă iubeşte. Am fost împreună într-o tabără timp de două săptămâni, dar eu nu i-am vorbit, fiindcă el e mai mic decât mine, dar asta nu mă deranjează şi cred că e mai atras de prietena mea cea mai bună, cu care nu m-am certat.

Şi aşa mai departe, independent de persoană. Aşadar, răspuns (la orice):

Dr. Love. Nu intra în panică! Nu ai de ce să-ţi faci griji. Dai dovadă de mult curaj că ai apelat la sfaturile noastre, fiindcă majoritatea tinerilor de vârsta ta se confruntă cu exact aceeaşi problemă. Asta denotă că te maturizezi. Nu face niciodată primul pas! Dormi în papuci în continuare. Dacă ţine la tine cu adevărat, ţi-o va arăta. Ba mai mult, avem în mail vreo două duzini de ameţiţi şi ameţite care se mulează numai bine pe profilul tău de bovină în călduri. News-flash: O să mori virgină. De fapt, nu, nici măcar n-o să mori. O să trăieşti veşnic, virgină. Mai rău decât atât, o să-ţi meargă la fel de prost în toate aspectele vieţii, fiindcă eşti prea complexată să-ţi mai faci altceva decât griji. Din nefericire, nu, duşul nu se pune ca o primă experienţă sexuală, în ciuda convingerii lui Hajni, din numărul trecut. Eşti într-atât de ghinionistă şi inutilă, încât e nevoie de o nouă zodie, doar pentru tine, care nu se poate să fie atribuită altei luni decât alei tale, evident a 13-a în an. Caută-te luna viitoare la Horoscop, pe coperta interioară. Exemplarul va veni cu un poster dublu-faţă, cu băieţi pe care nu-i vei avea şi mostră de parfum pe care nu ţi-l vei permite niciodată din micul ajutor social ce-o să-l primeşti toată existenţa ta de la stat, fiindcă nu eşti în stare de altceva.

Eu zic că-i destul de cuprinzător, şi-ar mai lua şi Dr. Love un concediu, iar tinerii n-ar mai fi stimulaţi să se multiplice totuşi.

***

În buna tradiţie Jeg, care promovează şi încurajează armonioasa împletire a vulgarului cu preapodobnicul…

ArpiSiDariusVaUreaza

Care sărbători? Oricare.

[foto: Adrian Macea Augustin]

***

Ştiţi ce e mai bine decât o argumentaţie sănătoasă care să vină în susţinerea a ceva ce aţi emis şi mai ales cu care aţi dat-o flagrant în bară? A şti cum s-o întorci. Spre exemplu, eu ştiu să o întorc mai bine decât ştiu să argumentez.

De fapt, eu nici măcar nu mă ostenesc să îmi construiesc un raţionament iniţial, care să stea ulterior în spatele a ce spun. Ştiu de la-nceput c-o s-o sucesc, în caz că nu iese cum trebuie.

Dublu-de-fapt – sunt de apreciat, deoarişce e mult mai dificil să întorci, decât să demonstrezi. Fiindcă nu doar tre’ să-i arăţi persoanei că se înşeală. Trebuie să s-o faci pe deasupra să aibă senzaţia că ea se înşela în locul tău.

DAR… Dincolo de această calitate a mea, am următoarele teorii, care-mi sunt combătute vehement de către Moafle şi Tudor. Deşi eu sunt convins că sunt precum zic, ceea ce înseamnă că am dreptate, iar ei se-nşeală. Am renunţat să le mai dezbat cu cei doi, fiindcă îs ambii varză atât la întors, cât şi la argumentat, atât împreună, cât şi independent, atât simultan, cât şi succesiv.

Aş dori, deci, să le arunc pe ipotezele de care vă zic în mijlocul vostru, care-i destul de evident cât sunteţi de capabili să vă daţi seama de orice s-ar petrece în jurul vostru pe lume, având în vedere că dintre toate locurile din ea, sunteţi încă aici.

Teoria cu numărul 2 (la prima nici nu vă băgaţi, lăsaţi aşa):

Precum există o ramură a semioticii care se ocupă cu asocierea de semne şi simboluri în comunicarea armonică (mai concret – muzică) şi precum acest număr de adnotări aduse sunetelor (pentru ca ele să fie clasificate) este unul fix, este adevărat că la un moment dat, posibilitatea de formare a liniilor melodice prin combinări, permutări şi aranjamente este una limitată?

Adică… nu-i drept că într-o anume vreme… nu se vor mai putea compune cântece? Fiindcă, matematic vorbim şi în normele acceptării unei alinieri de sunete ca o melodie definită, există un număr finit de aranjări de aceleaşi sunete. Nu-i aşa că într-adevăr? Nu-ncerc să vă influenţez. Vă las pe voi să decideţi că da. Nu contează că eu aşa cred.

***

Pentru că presimt în lichidul meu uric că vă veţi buluci la comentarii să aflaţi mai dezvoltat despre sintagma “noua mea iubită”, vă voi potoli setea de cunoaştere, pentru ca Bibliotecaru şi Toader să se poată certa pe altceva, mai concret. Deci tipa este o fată de curte şi o selectă, adică nu de la ţară, ci roială. Veţi afla mai multe când facem sex, ne certăm sau ne despărţim şi alte momente din astea magice, tipice Jegului. Este o ieşită din comun, deşi are doar doi sâni, pe care eu i-am numărat cu palmele mele, care ştiu sigur că-s tot două, aşa că mi-e imposibil să mă-ncurc. Totuşi, n-o să v-o dau să mi-o defectaţi. O puteţi vedea pe o parte şi pe alta, dar numai de la mine din mână.

Între alte aspecte relevante despre ea ar fi că-i o căministă, ea locuind în cămin, cu căministele ei şi portarul. Deci asta-mi va mai alimenta ocazional Jegul, fiindcă odată ce te-ai încurcat c-o căministă, te-ai încurcat implicit cu colegele sale, care sunt – cum este şi de aşteptat prin standardul impus de Administraţie – o penticostală, o grăsunică şi celălalte două, dintre care una-i plecată din oraş mereu, iar celeilalte-i place să stoarcă coşuri şi să smulgă fire de păr sau se despartă-n permanenţă de prietenu-so, după caz. Dar de mâncare o să am, fiindcă prietenul nou din cameră este mereu cel adulat şi în sfatul lui de taină se produc toate tranzacţiile sentimentale de încălţăminte, odată ce mă irită şi se fac necesare.

***

Şi, desigur că din nou va tre’i să-i dau lu’ Ciutacu toate bonurile mele de masă, că mai scapă câte-un URL la televizor. [DOWNLOAD AVI 30 MB]

Ne plecăm Monitoring Media, pentru captura de înaltă precizie tehnologică

Emisiunea radio de-o aşteptaţi cu atât patos este bună de ascultat cu urechile aici.

 

17 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 14, 2021 la 15:32
  link permanent

  your associate link to your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

 2. Iulie 15, 2021 la 19:27
  link permanent

  Thanks for sharing, this is a fantastic article.Much thanks again. Really Cool.

 3. Iulie 15, 2021 la 21:23
  link permanent

  You are my function models. Thanks for the write-up

 4. Iulie 16, 2021 la 00:34
  link permanent
  Travel tips zice ca:

  Thanks again for the article.Much thanks again. Awesome.

 5. Iulie 17, 2021 la 04:45
  link permanent

  Spot on with this write-up, I actually feel this site needs a great deal more attention. I all probably be back again to read more, thanks for the information!

 6. Iulie 18, 2021 la 00:13
  link permanent

  you have an awesome weblog here! would you like to make some invite posts on my blog?

 7. Iulie 20, 2021 la 13:04
  link permanent
  visit zice ca:

  I was very pleased to find this website. I wanted to thank you for your time for this excellent post!!

 8. Iulie 20, 2021 la 18:35
  link permanent

  Usually I don at read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice post.

 9. Iulie 20, 2021 la 19:38
  link permanent

  Really enjoyed this blog post.Really thank you! Keep writing.

 10. Iulie 20, 2021 la 21:40
  link permanent

  Looking forward to reading more. Great article.Really thank you! Will read on

 11. Iulie 21, 2021 la 05:29
  link permanent
  solaroil.io zice ca:

  Spot on with this write-up, I absolutely feel this site needs a lot more attention. I all probably be back again to see more, thanks for the advice!

 12. Iulie 21, 2021 la 06:56
  link permanent

  I’а†ve learn several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you place to create this type of great informative site.

 13. Iulie 21, 2021 la 11:28
  link permanent
  Web site zice ca:

  Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style.

 14. Iulie 26, 2021 la 15:38
  link permanent

  Thanks again for the blog post.Thanks Again. Keep writing.

 15. Iulie 26, 2021 la 19:00
  link permanent
  go to zice ca:

  Really appreciate you sharing this article.Thanks Again. Cool.

 16. Iulie 27, 2021 la 02:31
  link permanent
  Autumn zice ca:

  Everything is very open with a precise description of the challenges.

  It was truly informative. Your site is very helpful.

  Many thanks for sharing!

 17. Iulie 27, 2021 la 20:41
  link permanent

  Wow, what a video it is! Really nice feature video, the lesson given in this video is truly informative.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)