Jos cenzura!" />

Jos cenzura!

sari la comentarii

Îţi dai seama că viaţa are o anume recursivitate, când pe Marius Iulian îl muşcă de picior câinele din faţă de la urgenţe, hrănit de către personalul de la urgenţe şi tre’ să intre la urgenţe ca să îi facă 7 injecţii de antitetanos antirabic oamenii care au asigurat prezenţa câinelui, pe care de altfel nu l-au vaccinat, cum îi vaccinează pe trecătorii pe care acesta îi muşcă.

Tura trecută am redactat o compunere de straşnic meşteşug, cum de mult n-am mai reuşit şi de care sunt foarte mândru şi care a strâns până la primele ore ale dimineţii publicării sale reacţii adverse din partea fiecărei persoane în parte menţionată în el, cu o virulenţă de care rar îmi mai este dat să mă încânt. Aceasta şi este, până la urmă, ceea ce numesc eu un real succes: să stârnesc zâzanie şi mizerie, scăldate-n ură.

Ca majoritatea lucrurilor ce mă îmbucură, articolul precedent mi-a fost interzis prin somaţie pe propriul meu Internet, de către persoane care aveau autoritatea atât emoţională, cât şi tehnologică de a mă opri în elanul meu creativ, de a mă reduce la fetusul fără de demnitate în care vor să mă limiteze şi de a mă priva de libertatea ce mă deosebeşte de ele, animalele ce latră şi behăie la mine ca nişte turbate apucate, pentru fieşce cuvinţel îl scot, scris sau vorbit.

Dintr-un noroc nemeritat de toţi cei implicaţi în afară de mine în scrierea cu pricina ucisă în faşă, una dintre persoanele despre care vă vorbesc este vipera veninoasă cu statut actual de gagică, care, printr-o politică consecventă a tăcerii şi şantaj sentimental, m-a determinat – eu zic voit şi nu incidental – să recurg la gestul prăpăstios şi fără precedent de a şterge editorialul fatidic în care îmi împărtăşeam trăirile, clipită în care timpul a început să se scurgă cu încetinitorul şi practic am murit pe dinăuntru.

A doua persoană este şacalul de Radu Ceucă, stăpânul parolelor şi a tot ce e cod pe Jeg şi prin împrejurimi, care clocea fierbând imediat ce-a citit mârşăvia ce-o semnasem, chitit să-mi facă rău mie şi lui blog.

Desigur că am aflat ulterior că puteam să renunţ doar la anumite detalii, cum ar fi două nume (ale noii Doamne Jeg, respectiv a fostei doamne Ceucă), dar deja făcusem actul pripit de a stârpi întreaga lucrare. Ceea ce înseamnă că sufletul mi-a fost pe nedrept îmbrâncit, trântit pe jos şi călcat în copite. Iar acum sunt dezgolit şi firav.

De aceea, de acum am decis că eu voi scrie toate măgăriile ce mi se năzăresc, despre toţi, iar voi să-mi spuneţi care vă deranjează sau – mai eficient – să nu-mi spuneţi, să-mi dau seama singur, după care eu am să le şterg, bine? Şi să se ducă totul pe sfânta pulă, aşa vreţi? SCÂRBILOR!

Aşa mi-este dat mie să păţesc, doar deoarece sunt un spirit mare pentru cei din jur. Şi fiindcă accept sfidarea şi mă fac cârpa voastră de şters la râturi, după ce înfulecaţi din inima mea de aur. Dar bine. Fie.

Când problemele voastre sunt că vă “caută lumea pe Google”. Că astea-s argumentele ce mi-au fost aduse. Radu Ceucă nu vroia să apară fostă-sa cu numele pe la mine prin ogradă, că o caută lumea pe Google şi, ferească, să afle cineva că s-au despărţit pe Facebook, ca ţăranii. Pe aialantă – cum-o-cheamă – nu o deranjează că mă pupă pe gura spartă cu care scriu tăte spurcăciunile, da’ o irită maxim c-o caută doamna mă-sa pe Google şi află cu ce indivizi de caracter indoielnic “stă”, de parcă nu mă găsise deja femeia încă de dinainte să ştie biata fiică-sa că-i în fază de proiect relaţia noastră şi să apuce să-şi definească sentimentele. Cred că nici eu nu cunoscusem domnişoara, înainte să afle mama dânsei pe unde mă preumblu şi probabil doar de aia m-am preumblat pe unde m-am preumblat de-am dat de ea, fiindcă fusesem validat în prealabil. (Ca predestinat, i-a scăpat ochiului circumspect hăpt articolul compromiţător ce mi-a fost ulterior jefuit din braţe.)

Pe când a ajuns mititica să declare familiei noua idilă, părinţii ei ştiau cum mă cheamă, probabil se abonaseră la RSS şi îmi vizualizaseră toate filmele de pe Trilulilu şi de pe YouTube, deşi sunt aceleaşi, aveau dosar. Precum, dacă e să fim sinceri, a căutat-o şi maică-mea la rândul ei pe ea, aia mai măruntă. Nu mai bine se adăugau ele două, cucoanele, în liste?

Doamnă… că nu vă pot zice altfel: mie, cum le-am zis şi celorlalte mămi, îmi plac odraslele lor şi pastele cu sos alb. Deci alegeţi singură de care vă puteţi lipsi mai mult, fiindcă sunt convins că putem cădea la o înţelegere.

***

***

Iar acum s-o scăldăm un pic. Probabil toate problemele mi se trag de la faptul că nu înţeleg foarte bine percepţia generală despre cum trebuie să fie lucrurile. De pildă, am fost într-un birt şi vroiam să mă aşez, dar ca să ajung la şezut, trebuia să trec printre curul obstructiv al unei chelneriţe şi colţul unei mese.

Aşa că i-am expus binevoitor o situaţie: “Aş dori să nu trebuiască să te violez anal, încercând să intru la locul meu.”

Pauză: în primul rând, eu consider că am fost amabil, fiindcă, de-adevăratelea aş fi vrut să o violez anal ca să intru la locul meu; asta una şi a doua e că aici percepţia generală de care ziceam şi care mi-a fost explicată în nenumărate circumstanţe era să îi spun că o rog să se dea la o parte, ca să trec; însă, în cazul de faţă, în percepţia mea, decizia era fie să mă strecor şi să risc (a) să fiu eu violat anal de masă sau (b) să o violez pe ea inevitabil, cu constanta mea erecţie socială; fie să o tăvălesc prin crunta realitate.

La fel şi cum, când piranda aia din Zalău, cu poale, uşor retardată, care tot mergea pe Crasnei şi se pişa din picioare, mi-a arătat minju’ pe stradă deja a treia oară, am început să cred că mă vizează direct: adică era imperios necesar ca eu să înţeleg pe deplin conjunctura, ca şi chelneriţa.

***

***


105 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 10, 2010 la 01:15
  link permanent
  mIRCEA pOPESCU zice ca:

  Omg first!!11

 2. Martie 10, 2010 la 03:22
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Felicitări, eşti primul dobitoc care a postat. Eu sunt al doilea.
  În ciuda faptului că te-ai făcut înţeles în ceea ce priveşte nevoia ta de a sta şezut, chelneriţa, bănuiesc că a luat-o ca o ofensă: 1. Poate că nu-i place sexul anal. 2. Poate nu-i place de tine, sau de persoanele care seamnănă cu Honorius Prigoană.

  Mai adaug că am văzut persoane cărora le-au murit rude şi nu s-au plâns la fel de mult ca tine. Înţeleg că ţi s-au tăiat aripile creative şi că articolul tău, care era bun de altfel, a fost ruşinos cenzurat, dar asta nu înseamnă că nouă, cititorilor tăi, ne pasă de suferinţele tale. Noi vrem Panem et circum. Vrem să râdem.

 3. Martie 10, 2010 la 08:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, chelneriţa s-a ofensat ca o panseluţă. Eu tot consider că, odată cu propunerea mea reţinută, fie de a se trage, fie de a se… mă rog, tot trage, în esenţă îi făcusem şi un subtil compliment. Şi era 8 Martie! Dar sensibilitatea mea plăpândă nu transcende în inimile găunoase ale celor pe care le vizez, de chelneriţe putregăite şi ursuze.

  Şi da, băgatul pumnilor în guri de către doamna Jeg şi domnul Ceucă, inchizitori aşpri din partea tăcerii şi frustrării, a fost exact ca-cum-virgulă mi-ar fi murit o rudă (dintre ălea de care îmi pasă); ai surprins perfect, în opoziţie cu a-mi fi murit, vorba ta, unul dintre “voi, cititorii mei” sau oricine altcineva de pe uliţă.

 4. Martie 10, 2010 la 10:49
  link permanent
  Vlad D zice ca:

  Daca s a ofensat panseluta la propunerea de a o ANALiza puteai sa o lasi pe Doamna Jeg sa ii faca o alta propunere, poate poate… :)

 5. Martie 10, 2010 la 10:59
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Io nu prea înţeleg cum dracu` de l-au muşcat cainii pe Marius Iulian ăsta al tău, daca tot era călare pe calul făcut cadou de poliţist ?
  Pe urmă nu te-ai gandit cumva căche lneriţa aia era de etnie maghiară si nu ştia boabă romaneşte ? Trebuia să-i zici simplu: dă fă curu` la o parte, asta e în esperanto şi sigur ar fi înţeles.
  In rest constat că viaţa ta e o varză. Varză “a la Cluj“ , desigur.

 6. Martie 10, 2010 la 12:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu era amărâta muncitoare comercială vrednică să-mi pângărească mie gingaşa domniţă.

  (Bine, eu poate mai eludez aceste condiţii, încât pot pângări în scop experimental. Da’ nu când sunt în concubinaj!)

  Mariene, încă şaiştrei şi-s şaişnouă.

 7. Martie 10, 2010 la 12:40
  link permanent
  AndyQ zice ca:

  Nu pot sa cred ce-mi vad ochii! Am disparut din peisaj o vreme si Darius pierde articole pe care as fi dorit sa le citesc.

  Ma! Darius! Eu inca sunt suparat de nervii capului pentru cadoul pe care nu l-am primit de la tine, la concursul JEG de acum 1000 de ani, cand eram indreptatit sa primesc premiul cuvenit, ceva bile de la bratara ta cea rupta, dar nu-i bai, ca-mi trece, daca nu mi-a trecut pana acum.

  Apropo de chelnerite. Aici cred ca avem un caz tipic de stres cauzat de locul de munca, betivii care se preumbla pe acolo si care au stresat biata fata in asa fel incat a ramas pe veci sechelata de propunerea ta, deloc indecenta si mai mult decat pertinenta, de a fi antrenat la una din doua lucruri rele care se puteau intampla:

  1. Erai violat de masa, anal, ceea ce te facea sa nu mai vizitezi birtul cu pricina, d.p.d.v. social fiind discreditat si tarat prin mocirla rusinii publice. Asta ar fi insemnat mai putiti clienti, si prin regula de 3 simpla a comertului, criza fiind, ramanea cucoana cu buza umflata.

  2. O violai pe dansa, sau cel putin iti propteai catargul intre bucile ei, incercand sa te strecori si ori era ofensata, ori intelegea aluzia, poate ii si placea, tu dadeai bacsis mai serios, ea zambea si toata lumea era fericita.

  Observi nota de realism in care se incadreaza cele doua situatii, oricare dintre ele avand un procent majoritar de transpunere in realitate.

  Numai bine!

  La multi Jegului!

 8. Martie 10, 2010 la 12:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu nu inteleg pe cine trebuia sa ma abtin din a te provoca a fute? da’ pana la urma te-ai impacat cu chelnerita, ca zici ca traiti in concubinaj, nu?

 9. Martie 10, 2010 la 12:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tot între plăci de bază stricate lucrezi, Andeo? Hîîîhîhîhîhî.

  Gimel – chelneriţa este doar una pe lângă care vroiam să trec, aşadar s-o evit.

  Domniţa (deci nu chelneriţa, că gagica, să-i zicem – o fată) este cea pentru care s-a perpelit Jegul precedent şi de care să nu te legi decât dacă este absolut necesar, precum nici de doamna mă-sa, dacă e posibil, mulţumesc; însă dacă eşuezi, cam cum faci în general în viaţă, nu-i de parcă o să mă surprindă şi n-o să te mângâi înţelegător.

  Sper că ţi-am ridicat-o bine la fileu cu “mângâi”. Sau măcar cu “ţi-am ridicat-o”.

 10. Martie 10, 2010 la 12:58
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai da, am inteles. da’ pana la urma n-ai reusit sa o eviti, zic, ca doar asa ai ajuns cu ea in concubinaj si haituit de ma-sa pe internet, care ti-e si follower, stiu eu, si mirmen tre’ sa cumpara masa mai mare pentru masa de Pasti, ca sunt 3 persoane in plus. ca de mama stim ca e si doar cine a vazut chelnerita eliptica de tata.

 11. Martie 10, 2010 la 13:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă. EVITAM CHELNERIŢA, c-o avea mamă, c-o avea tată!

  Iar concubinajul e cu fătuca (aialaltă decât chelneriţa). Care are mamă, umblă pe net, dă de mine, dă de Mirmen, dă de tăt. Şi are şi un soţ, din câte am înţeles, dar care nu prea intră pe Internet singur, decât dacă îl lasă cineva înăuntru, cam ca tatăl meu, cumva.

  Unde-ai numărat tu trei persoane? Domniţa, doamna mă-sa şi chelneriţa? Şi de ce-ar veni, exluzând chelneriţa şi incluzând tatăl, toate familiile la o singură masă. Nu mai bine ne trimit fiecare pachet, doar mie şi domniţei (şi de nu - cui?- chelneriţei)? Zic…

  Şi ţie pălincă, da, ştiu.

  Cum căcat te-ai descurcat tu în viaţă până acum, fără explicaţiile mele, cum ai reuşit tu să ai o fiică, Gimel? Fizic, vorbind, cum ai ştiu ce unde să bagi…

 12. Martie 10, 2010 la 13:24
  link permanent
  anna zice ca:

  paste albe, macaroane cu garnitură de odrasle. bagă şi un busuioc ceva, să fim siguri că merge cura disociată. pro zâzanie, apropo!

 13. Martie 10, 2010 la 13:30
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Am stat si m-am gandit mai bine:
  Citat: “ decizia era fie să mă strecor şi să risc (a) să fiu eu violat anal de masă“
  Cred ca asta era decizia corecta. Asa ai fi aflat si tu ce-i sexu`.

 14. Martie 10, 2010 la 13:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai chelnerita, cu ma-sa si tac-su, nu sunt trei? si cum de ce sa stati toti la masa? pai nu asa face o familie normala? mai ales in situatia de fata, cand inteleg ca trebuie si salvata relatia, ca tu, ca un nenorocit, deja ai inceput un concubinaj cu o fatuca. bine, nu discutam de fatuca, neimportant. da’ cine ar trebui sa-i trimita un cui chelneritei? care cand faceam eu copii, tu nici nu deslusisesi ortografia corecta a cuvantului concubinaj, nici nu stiai exact ce culoare are, adrian nastase era in capul tau seful lu’ humpty dumpty, iar utilitatea unei chelnerite iti era sraina. bine, la asta ultima nici acum nu te descurci prea bine, ca te-am ginit eu ca mereu ii ceri tot felul de bauturi colorate, cu umbrelute. da’ inveti tu, usurel asa…

 15. Martie 10, 2010 la 13:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Acel scâncet din fundal, pe care-l auzi, nu e fiica ta pe care-ai uitat s-o hrăneşti. Ci eşti tu, cerându-mi ajutor. Pe care ţi-l ofer, cum ţi-am oferit mereu, când trebuia ba să te dau afară din birturi să nu te bată artiştii, ba să te târăsc spre un mijloc de transport în comun, ca să nu cazi turtă sub el, înainte să apuc să-ţi iau banii de prin buzunare, ca să nu-i bei mai departe ci să-i folosesc eu în interesul meu, care ar trebui să fie şi interesul tău.

  Deci da, chelneriţa este victima.

 16. Martie 10, 2010 la 13:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu ai avut tu experiente non-sexuale cati artisti e nevoie ca sa ma bata pe mine. si cand zic artisti te citez, ca altfel oamenii (cei doi pe care i-am apucat, de ala cu prietena porno, cum ziceai, nu stiu, nu ma pronunt)… slabuti mai ceva decat cioricile infiate de brangelina. iar cu mijloc de transport in comun n-am mai plecat de la o bauta de ani de zile. ca nu mai tin pana dimineata.

 17. Martie 10, 2010 la 14:10
  link permanent
  shmeny zice ca:

  bai, aici sunt cu gimerila. CARE ARTISTI?
  dar sunt si cu jeg – ai avut, ma experiente non-sexuale, nu te lua dupa invidiosu’ asta.

 18. Martie 10, 2010 la 14:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis şi io artişti, ca să fie o comparaţie de antiteză, cu Gimel.

  Acuma, ai dreptate, Şmenă, ş-aş zice că eşti subiectivă, că îi eşti soţie, da’ ştiu că nu-l iubeşti, deci eşti obiectivă.

 19. Martie 10, 2010 la 14:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vreau să primesc e-mail când apare un comentariu nou la articolul ăsta.

 20. Martie 10, 2010 la 14:49
  link permanent
  anatati zice ca:

  Bine, dar nimeni nu e îngrijorat de cenzura instalată pre Jeg?

 21. Martie 10, 2010 la 14:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce putem face? asa e cand te concubinezi cu chelnerite.

 22. Martie 10, 2010 la 15:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Acuma tre’ să se facă chelneriţă, numa’ ca să-ţi creăm ţie o realitate funcţională.

 23. Martie 10, 2010 la 15:06
  link permanent

  @hudrea si eu.

 24. Martie 10, 2010 la 15:18
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Realitate funcţională, hăhăhă, bună asta. Io cred că s-a prins, da cred că face pe prostu, se simte mai în mediul lui aşa. Fără supărare.

 25. Martie 10, 2010 la 15:20
  link permanent

  Fiiiiiincă este fără cenzură… M-am decis să ilustrez, cu un viral, bogăţia limbii române. Să vă fie de bine.

  A atenta cu smârdanul la clocitoare

  A da porumbul cu unt

  A forta intrarea in clopotnita

  A duce busteanul la castor

  A tencui scorbura

  A dezmorti meduza

  A baga hiriboiu in şovârnoaga

  A intra cu trenul in tunel

  A unge gogoasa cu glazura

  A frăgezi

  A trezi lenesul

  A băga lebărul în traistă

  A scapa calu la apa

  A da pedală

  A baga vaporu-n port

  A duce pionierul la ecluza

  A lăsa ratonul la veverita

  A coborâ mosu in beci.

  A dresa maimuta.

  A da cu biciu

  A da la creţe

  A da ca in oala cu sarmale

  A duce bălosu la neagră

  A duce mielul la caldura

  A vărsa cerneala

  A parca delfinu

  A lua porcul la trântă

  A da cu mobra-n gâşte

  A băga lemnul in sobă

  A băga osul in ciorbă

  A da cu bidineaua

  A se juca cu răţuşca

  A codoşi

  A impinge căcatul la roabă

  A da la nutella

  A da la ochiul maro

  A parca shorloboanca

  A face o memeaca

  A deschide viitorul

  A băga milogu-n traistă

  A da ca surdu-n tobe

  A ciufuli bărzoiul

  A da in cască la neamţ

  A sparge scoica-n două

  A mulge şarpele

  A baga paloşu-n teaca

  A scufunda scafandrul în decantor

  A baga soseta pe clanta

  A umfla balonul

  A largi pestera

  A da in piatra seaca

  A subtia smantana

  A ingropa cartita

  A sufoca pestele

  A canta la cimpoiul cu bile

  A da la namol

  A baga mielu in cuptor

  A impinge molozul la deal

  A scălda lăieţul

  A băga lemnul in sobă

  A da ca in dusmani

  A rupe fasu

  A sparge mufa

  A babardi

  A fucula

  A smotoci

  A baga-o intre ghilimele

  A face frectie la pisica

  A baga cheia in contact

  A da cu mucii in fasole

  A burdusi

  A da în geantă

  A dezgropa comoara

  A infunda burlanul

  A scrie alfabetul

  A birjări

  A canta la flaut cu greutati

  A da ca surdu-n clopot

  A da la pişpirica

  A baga galeata in fantana

  A copula

  A lua-o la o tura

  A da la pompa

  A planta bradul

  A da cu fruntea-n buric

  A trage la tinta

  A da cu ciotul

  A se cotai

  A impinge zacusca la deal

  A cordi

  A baga tancul in unitate

  A baga masina in garaj

  A baga bicicleta in curte

  A face dârla-dârla

  A da la scoica

  A impinge namolul la deal

  A da maimuta la englez

  A potcovi

  A mangaia soparla

  A curata burlanu

  A mazgali

  A ramifica Dunarea

  A baga ursu in pestera

  A trece postalionul prin stramtoare

  A face buru buru

  A da la troaca

  A calca porumbu

  A curaţa debaraua

  A frigezi puiul

  A demara-n tromba

  A dezmierda pasarica

  A alerta cocoşul

  A cobi fasolea

  A darama coteţul

  A acorda

  A hrani maimuta

  A baga de mancare la iapa

  A baga magarul la caldura

  A sodomiza

  A se coţăi

  A lustrui ciomagu

  A pierde morcovul in padure

 26. Martie 10, 2010 la 15:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Facem ambii pe prostu’, draghe. Doar unul suntem.

  El.

 27. Martie 10, 2010 la 15:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dragos sigur e fosta mea invatatoare, dupa cat de ager e.

 28. Martie 10, 2010 la 15:59
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Da. Jim sunt fosta ta învăţătoare. Şi să ştii că dintotdeauna am avut un penis, vroiam să-l împart cu tine.

 29. Martie 10, 2010 la 16:08
  link permanent
  musai zice ca:

  desi declaratia zice altceva, reactia e de pizda.

  p.s.
  doar o constatare personala, n-o lua personal. carry on.

 30. Martie 10, 2010 la 16:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nepoate, ce sa imparti, cu ce sa mai ramai? sezi tu linistit pe caltii tai si cand chiar nu mai poti, neimpartit, intreg asa cum e el, du-te si implanta-l in oafa de facu greseala sa te aduca in lumea asta rea, ca toti baietii te-njura si-ti dau cu pula (asta e cam cum te-ai uita la penisul tau cu zoom) peste ceafa si pizdele te trimit sa le cumperi tampoane da’ nu te lasa si sa te uiti unde le baga.

 31. Martie 10, 2010 la 16:14
  link permanent
  shmeny zice ca:

  eu nu sunt soata nicicui. de ce sa mistificam?

 32. Martie 10, 2010 la 16:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Din tot netul cazut, mie nu-mi mai merg decit Jeg si Libertatea. O alaturare cel putin interesanta.

 33. Martie 10, 2010 la 16:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La Jeg îmi pot închipui cum ai ajuns, că cu ăla verifici dacă merge orice.

  Da’ ce cătai pe Libertatea?

 34. Martie 10, 2010 la 16:34
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Traiasca Bibli, asta OM !!!

 35. Martie 10, 2010 la 16:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai nu-i tot aia…? Ma rog, in ultima vreme, la tine fetele-s pe toate paginile, nu doar pe pagina 5. Ceea ce e o mare diferenta.

  Te stimez in continuare, pretuindu-te just.

 36. Martie 10, 2010 la 16:50
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Super răspunsul tău. Mi-ai zis-o. Ai dreptate, femeile mă trimit să le cumpăr tampoane, băieţii mă înjură şi da, mama mea a greşit când m-a adus pe lumea asta rea (asta ai luat-o dintr-o colindă sau vreo manea). Altele comentarii maliţioase de care să mă doară-n scrot n-ai?

  Eşti supărat? Nu ştii de glumă? S-a terminat cineva la tine pe faţă şi n-a avut bunul simţ să te şteargă?

  Îmi pare rău.

 37. Martie 10, 2010 la 17:10
  link permanent
  Gia zice ca:

  Dragu’ de el, nici n-a mers pe principiul “mai usor sa iti para rau dupa”. Ia-l, Ada (?), ia-l, ca-i baiat bun.

 38. Martie 10, 2010 la 17:39
  link permanent
  musai zice ca:

  perseverenta micuta.

 39. Martie 10, 2010 la 18:51
  link permanent
  geretus zice ca:

  In alta ordine de idei… Ti-ai tras gagica… si nu stii cum sa te lauzi… si faci o mega poveste cu nu stiu ce compunere… PLM… nu puteai sa zici ca ai gagica doar?

 40. Martie 10, 2010 la 20:51
  link permanent
  Oana zice ca:

  si ca ai si chelnerita pe langa gagica? si ca, din cate am inteles eu, mai ai si un colt de masa? deci baga practica la teoria expusa (frontal, dorsal, nu se face diferenta) de Bibli

 41. Martie 10, 2010 la 21:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dorsala au rechinii, casalotii nu beneficiaza.

 42. Martie 10, 2010 la 23:31
  link permanent
  toader zice ca:

  iar s-a incurcat jeg cu o chelnerita care nu ii da sex. puteai sa dai copiat/lipit direct la oricare dintre articolele precedente, mai putin cele in care te lauzi cum defeci.

 43. Martie 11, 2010 la 00:40
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dar alta cale in afara de “prin chelnerita” nu exista’? Numai una era calea cea dreapta? (nu, dreapta aici nu are sens de erecta, sa se noteze)

 44. Martie 11, 2010 la 00:43
  link permanent
  Oana zice ca:

  casalotii au gaura, ce le mai trebuie si dorsala

 45. Martie 11, 2010 la 01:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sofio – ba da, exista calea pe lângă chelneriţă, de aia i-am zis să facă loc, să nu-mi fac singur.

  Toader are tăte-n franceză în viaţă, numa’ sistemu’ de operare de pe ordinator în română, cum să-nţeleagă ceva… Măcar Gimel făcea pe proasta. Hîîî!

 46. Martie 11, 2010 la 01:17
  link permanent
  Gia zice ca:

  di ce n-ai împins curu’ chelneriţei în coltu’ mesei? aşa puteai să treci prin faţa ei, să te freci cu un aer indiferent de ţâţe şi toată lumea era fericită. chelneriţa, masa şi -marginal- tu. ba chiar şi prietena ta, că păstra si beneficia de erecţie numai ea.

  da tu nu, că n-ai răbdare 2 minute. tre’ să le faci să se simtă tăte imediat ca pe pioneze.

 47. Martie 11, 2010 la 12:08
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Cred ca m-am prins de ce vrea cu chelnerite. Astea ofera bon fiscal, merge de-o deducere la firma, ca doar e director.

 48. Martie 11, 2010 la 12:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  gio, tu vroiai sa zici “masa” sau ti-a sarit degetul din cratima cand scriai “ma-sa”? ca sa stiu in ce tabara te indes.

 49. Martie 11, 2010 la 16:33
  link permanent
  Gia zice ca:

  masa, fa, masa. ce treaba are ma-sa cu asta?

 50. Martie 11, 2010 la 16:35
  link permanent
  Gia zice ca:

  ce, si ma-sa are colturi?

 51. Martie 11, 2010 la 18:42
  link permanent

  JEG-ul este în roblogfest?

 52. Martie 11, 2010 la 18:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Gio, cum o sacrilegesti tu pe mirmen…!

 53. Martie 11, 2010 la 18:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că se-ncadra doar la “blog de infotainment” sau aşa ceva, din vreo 15 categorii nişate. Da’ eu nu m-am nominalizat singur, ca ţăranu’, aia ştiu. Nu ştiu dacă nu l-o fi pus altcineva.

 54. Martie 11, 2010 la 19:29
  link permanent
  Gia zice ca:

  monico, nici nu ma gandeam la mirmen. de fapt, nu ma gandeam la mama nicicui. “vroia” jimerica sa faca iar pa dashteptu’:D

 55. Martie 11, 2010 la 19:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Martie 10, 2010 la 15:20
  clona lu’ Bibliotecaru zice ca: şi zice, nu glumă !!!
  Bă, ai noroc că am apucat să fac copy/paste la mostra asta de cultură. Că dacă ştergeai iar articolul veneam pînă la Cluj după tine şi te băgam eu cu curu` în masă.
  (Am băgat şi diacritice ca să nu vă mai confuzaţi).

 56. Martie 11, 2010 la 19:58
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nu a aparut ce-ti datora. Mai dureaza sau pur si simplu astept aiurea? :)

 57. Martie 11, 2010 la 22:09
  link permanent
  Hormogena zice ca:

  Ba dashteptule anti tetanos iei cand te musca un cui ruginit nu cand te inteapa un caine. Atunci iti da antirabic:d

 58. Martie 11, 2010 la 22:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  domne, din interneţu-ntreg, decât monica se mai gândeşte din când în când la mine :P

 59. Martie 11, 2010 la 23:57
  link permanent
  toader zice ca:

  pai ati ramas singura persoana cu care e cat de cat inca in relatii bune. cand are sa va tradeze si pe dumneavoastra o sa vedeti ce rea e. pe mine, care eram adicatelea amantu’ ei prim si oficial, care am trecut alte persoane gingase si mai ales fidele, din categoria de “dulceti” in categoria “alte amante” m-a tradat in plin forum. cica ma iubeste “precum iubeste comunitatea jeg”. adica m-a tradat cu toti deodata, inclusiv bibli, jime si chiar cu marian s. nu mai vorbesc de culmea culmilor, cu darius! adica m-a tradat in amor pana si cu darius. nimeni nu iti pune coarne uzandu-l pe darius! in-cre-di-bil. as zice chiar senzational. cu ocazia asta. gata, eu o dau deoparte si avansez pe gia. e ea magarita da’ macar stii ca nu da in celelalte gingase fapturi de sex feminin care tanjesc dupa mine pe forumul jeg.

 60. Martie 12, 2010 la 08:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  Specialistule în new media sau director artistic de comunicare ce eşti, data viitoare exportă gif când ai gamă săracă de culori în imagine. Sau dacă nu te scremi la dimensiuni, png.

  Da, mă refer la mâţ şi la gluma proastă cu cartierul.

 61. Martie 12, 2010 la 08:31
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  La multi ani!

 62. Martie 12, 2010 la 11:05
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bre toadere, monica si cu mine ??? Fugi d`aici, n-ai vazut bine ! E ca in bancul acela: ea a inceput singura dar eu n-am mai venit.

  In alta ordine de idei: da, Alexandra are oarecum dreptate. Pe 9 martie 2004 a inceput nebunia. La multi ani, jegule !

 63. Martie 12, 2010 la 12:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Basteo, mi-e câh .gif. Un .png e adevărat căci mergea, este acolo clar export for web ca la proşti (cum eşti, de pildă, tu), însă am server dă duşman şi îmi place să epatez.

 64. Martie 12, 2010 la 12:49
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Puteai să pui măcar un amărît de jî pî gî, măi jî e gî, că ai hosting în state şi rup banda bietului meu provider. Si gif-ul puteai să-l faci animat, să vedem şi noi cum îţi ţucă ăla mîţul.

 65. Martie 12, 2010 la 13:49
  link permanent
  Nero zice ca:

  Bine mai Dragos, ai sters articolul da pe Feed de ce l-ai lasat?

 66. Martie 12, 2010 la 14:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ca să-l puteţi citi, fireşte, şşşt! Amu’, ce vroiai, să ţi-l scoţ de pe compiuter, din măruntaie, de unde ţi le salvezi tu în Word…

 67. Martie 12, 2010 la 14:26
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Ca sa lesinam de curiozitate. E si mai interesant asa. :)

 68. Martie 12, 2010 la 16:06
  link permanent
  Basty zice ca:

  Prostia din mine se asortează cu imbecilitatea explicaţiei tale. Gif.

 69. Martie 12, 2010 la 18:24
  link permanent
  cacat zice ca:

  cred ca tre sa tzuci tu matzu lu arpi sa vezi caricatura.

 70. Martie 12, 2010 la 20:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eronat.

 71. Martie 13, 2010 la 00:22
  link permanent
  toader zice ca:

  deci ma ignorati. bine. am luat cunostinta.

 72. Martie 13, 2010 la 09:03
  link permanent
  un concitadin zice ca:

  off-topic, dar nu cred ca-i o premiera aici, citeam asta, http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/889343/Oameni-care-traiesc-din-blogging/ si-mi aduc aminte de ce spuneai cu mult timp in urma, ca blogging-ul aduce castiguri minime, dadeai chiar o suma maxima,200-300 euro/lunar, care e adevarul? ori spuneai tu prostii atunci,ori piata si advertisingul on-line au crescut enorm de-atunci sau mint ei,multumesc anticipat

 73. Martie 13, 2010 la 12:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De atunci se bagă mai mulţi bani în blogging.

  Totuşi, la noi în ţară încă nu cred că se trăieşte din asta. Un exemplu ar fi că bloggerii de top care câştigă ŞI din asta sunt angajaţi, cum chiar de la ei de pe bloguri se deduce.

  Nu se investeşte încă în blogging cât să fie o sursă bunicică de venit, singulară.

  Şi cre’că în afară de Zoso (care şi el mai lucrează pe lângă) şi care e singurul care ştie să aibă un profit rezonabil din blog exclusiv, nu cred că este un blogger român, care nu are background în afara blogosferei, în care merită să se investească financiar cât să-i renteze lui, “să se aranjeze”, fără să fie inclus într-un program mai larg, de masă, cu alţi bloggeri.

  Deocamdată rentează doar advertiserilor şi clienţilor lor, financiar vorbind. Cum e şi normal, bloggerii nu sunt încă atât de vizibili, dacă ne raportăm la publicul celor care vor să se promoveze prin online. Blogosfera-i un mediu efervescent, dar mititel şi şi ăla segmentat.

  A, să nu uit: la vremea respectivă, oricum se smiorcăiau că zic prostii toţi cei implicaţi, iar vremea aceea, să ne reamintim, era când se excitau după tricouri de la Trilulilu. Sărmanii. Iar articolul spus de tine (din dorinţa de informare o să-l las, deşi ăştia l-aş şterge, că ferească să vorbim pe subiect vreodată), e un PR foarte bun pentru ei, cum de altfel se practică. Dintre toţi, m-a distrat Visurât. Chestia-i că sumele ălea, cum ziceam, tre’ să renteze celui care îi foloseşte ca media. Ei le pot tot declara. Dacă aş face publicitate pe blog, aş declara aceleaşi sume, poate mai sus un pic. Sunt convins că n-ar funcţiona.

 74. Martie 13, 2010 la 13:01
  link permanent

  “Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Zalău, că proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise este aproape gata şi că va fi prezentat în şedinţa de Guvern de miercuri.”

  Vezi ba ca-i si Zalau’ fruncea la ceva ?

 75. Martie 13, 2010 la 14:11
  link permanent

  A, si la subiect : Articolul respectiv e o prapadeala de barter, cum de altfel se si practica. Nici astia n-au bani sa plateasca publicitate, nici EvZ n-are advertiseri care sa-i cumpere spatiul, asa ca s-a gasit Tanda cu Manda. Sigur, nu-i marcat ca atare, ca sa te duca pe tine de nas, concetatene. Ma rog, prima oara, ca pe urma iti vezi naivitatea calcata in picioare si luat in ras si-ti trece. Si totodata iti trece si credibilitatea media, ceea ce banui ca-i scopul lui Orlando de la bun inceput.

  Da’n treacat fie spus, cat de credibil iti pare ca unu’ care castiga chipurile zeci de mii de euro din activitatea X n-are o suta de euro de-un concurs sau o mie de-o campanie ?

 76. Martie 13, 2010 la 19:28
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bai, decit blogger nu-i mai bine tonomat ? Intreb si io ca omu`.

 77. Martie 13, 2010 la 21:11
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Rahat cu perje… Ce lula calului e aia ma “blogosfera”? Blogo draci motati, aia e! Bai bascarule, daca va taie astia curentul, si o sa vi-l taie cat de curand, din parti o sa mai aveti “blogosfera”. Va tot cacati pe voi pe “blogosfera”, iar aia fac prapad in tara, cu Flatulescu in frunte. Daca nu ar fi Centrala de la Cernavoda, ati sta la lumanare. Caca-maca, auzi, blogosfera…

 78. Martie 13, 2010 la 23:25
  link permanent
  toader zice ca:

  blogocub, nu blogosfera. un loc unde cei care au bloguri, culmea vanitatii, se auto-citeaza.

 79. Martie 13, 2010 la 23:32
  link permanent
  toader zice ca:

  caricatura face cat tot blogul.

 80. Martie 14, 2010 la 00:41
  link permanent
  Gia zice ca:

  da, mai ales fiindca aia e dilema ta vesnica, toadere.

 81. Martie 14, 2010 la 13:48
  link permanent
  toader zice ca:

  tu treci la cratita si fa-mi niste mititei. hai, executia! ce, crezi ca ai de-a

 82. Martie 14, 2010 la 13:49
  link permanent
  toader zice ca:

  tu treci la cratita si fa-mi niste mititei. hai, executia! ce, crezi ca ai de-a face cu barbac-to. mars rapid si indeplineste-mi voia netrebnico.

 83. Martie 14, 2010 la 18:02
  link permanent
  musai zice ca:

  pana nu ti-o repeta.

 84. Martie 14, 2010 la 20:55
  link permanent
  Gia zice ca:

  manele, porc, viagra… mai bine doi cai frumoş.

 85. Martie 15, 2010 la 12:33
  link permanent
  Basty zice ca:

  Să trăieşte Secuimea şi independenţă! Huraaa! Huraaa! Felicitări din partea fraţii clujeni şi/sau koloşvăreşti.

 86. Martie 15, 2010 la 14:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am avut o idee geniala si am pierdut-o. care mi-o folosi-o sa fie de boala!

 87. Martie 16, 2010 la 07:27
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ne mişcăm şi noi mai cu spor ?

 88. Martie 16, 2010 la 18:53
  link permanent
  montecristo zice ca:

  in primul rand, La Multi Ani! chiar daca am intarziat cu 7 zile…
  in al doilea rand, am revenit, da, nu am uitat, vroam sa imi fac reintrarea mai devreme dar am uitat….
  in urmatorul rand, din cate poate sa deduca mintea mea, imi dau seama ca a fost o situatie complicata de genul, daca nu faci aia nu mai primesti aia, nici aia, si nimic…? si, surprinzator, ai cedat. nu mai comentez decizia ta, pt ca e a ta, si nici nu stiu toate faptele ca sa pot sa comentez constructi si la subiect. oricum, important e daca chelnerita era bruneta sau satena? si daca era simatica, asta ar explica modul tau de exprimare a dorintei de a’si inlatura curul pe care erai dornic sa-l analizezi… sau ar avea putin sens, pt mine. am observat ca lipsesc anumite persoane… si au aparut altele noi.. cam atat, deocamdata. daca ar veni odata vara asta…

 89. Martie 17, 2010 la 01:27
  link permanent

  Aaaa, nu e post nou… Mai aştept.

 90. Martie 17, 2010 la 11:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Ba, “recursivitate”? Nu “recurenta”? Grozo, lamureste-ma!

 91. Martie 17, 2010 la 12:10
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ma vad nevoit sa repet:

  Martie 10, 2010 la 10:59
  Marian S. zice ca:
  Io nu prea înţeleg cum dracu` de l-au muşcat cainii pe Marius Iulian ăsta al tău, daca tot era călare pe calul făcut cadou de poliţist ?
  Pe urmă nu te-ai gandit cumva căche lneriţa aia era de etnie maghiară si nu ştia boabă romaneşte ? Trebuia să-i zici simplu: dă fă curu` la o parte, asta e în esperanto şi sigur ar fi înţeles.
  In rest constat că viaţa ta e o varză. Varză “a la Cluj“ , desigur.

  Zau daca s-a schimbat ceva intre timp !

 92. Martie 17, 2010 la 14:43
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  da’ părerea avizată a lu’ Pamfil despre prostituarea ta emoţională care e?

 93. Martie 17, 2010 la 14:53
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  ah da, şi mulţumesc clonei lu’ Bibli, că din toată polologhia asta romanţoasă am rămas c-un vocabular mai bogat, de împărtăşit şi cu alţii.

 94. Martie 17, 2010 la 18:35
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mariane S., iti aduc la cunostinta ca toate chelneritele de etnie magyar stiu o boaba románul. Cu curu’ la o parte poate nu intelegea, na, draga de ea. Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, aaaaakinek a szeme kék. Na, ii autonomie sau ce lumanarea ei de treaba ii? Bascarule, nu te supara ca-s pe langa topic, da’ na, ma mai apuca si pe mine… Szervusz.

 95. Martie 17, 2010 la 20:47
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Ugyved (scuze, draghe, dar n-am diacritice d`alea)
  Păi dacă-i autonomie e naşpa. Chelneriţa rămine cu curu` nebelit iar ăsta mic al nostru tot nu învaţă ce-i ăla sex. Naşpa, zău aşa.
  Cre` că ştiţi bancul, dar vi-l mai spun odată:
  Gyuri trebuie să se însoare. Tac-su, mare sculă prin ude mereu îi zice să ia o românca, să fie bine şi în satul lor şi să dea bine la imaginea politica.
  - No, ia-o pe Maria, că tot fuţi la ea de trei ani, păi nu ?
  - Da, tata, o iau pe Maria, zise Gyuri cam nehotărit.
  - Bă, dar fii atent aicea ce trebuie să faci în noaptea nunţii … şi dă-i cu indicaţii.
  Trece nunta, a doua zi Maria supărata foc, neagră de supărare. Il ia tac-su la intrebări pe Gyuri: bine mă, ai făcut cum am zis eu ? Povesteşte !
  - Mă tată, cind am venit acasă am vrut să-i arat obiceiul străbun, am luat-o in braţe şi am trecut-o peste prag. Dupa aia am vrut să-i arat ca unguru` e baiat falnic aşa ca m-am dezbrăcat în pielea goală. I-am zis că sunt foarte hotărît şi am aruncat-o în pat. Si ea, tîmpita, pune mîna pe telecomandă şi începe să se uite la o emisie d`aia in care se zicea că Transilvania e a românilor.
  - Bine mă, să nu-mi zici că ai bătut-o ???
  - A, nu, dar am vrut să-i arat că unguru` e mîndru şi foarte autonom. Si am facut o labă !

 96. Martie 17, 2010 la 20:51
  link permanent
  montecristo zice ca:

  nu, eu nu-l stiam… foarte tare!

 97. Martie 17, 2010 la 20:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mie-mi unul îmi place de ügyvéd.

 98. Martie 17, 2010 la 21:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Numa` sa ne spui si noua daca ugyved e nume masculin sau feminin.

 99. Martie 17, 2010 la 22:37
  link permanent
  toader zice ca:

  da, la multi ani

 100. Martie 18, 2010 la 00:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu, că aşteptam să mă lămuresc, să văd dacă contează.

 101. Martie 18, 2010 la 00:45
  link permanent
  Marian S zice ca:

  O suta si inca unu. Gata, articol nou, ca iar il pierdem pe Bibli.
  Sau clona lui, ma rog.

 102. Martie 18, 2010 la 01:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nici măcar nu-s în stadiul să am vreo idee, aşa, vagă…

 103. Martie 18, 2010 la 01:28
  link permanent

  Sa-i dati careva o leapsa, zic.

 104. Martie 18, 2010 la 02:10
  link permanent
  Marian S zice ca:

  O leapsa ? Bun. De citi ardeleni ai nevoie ca sa prinzi un melc ?
  Raspunde si dezvolta subiectul, iese de un articol.

 105. Martie 18, 2010 la 17:00
  link permanent
  montecristo zice ca:

  de maria….?!

un trackback

 1. [...] pe Trilema. Avantajul colateral este ca eu avand chiar si un numar de cititori, spre deosebire de Darius, pentru prima oara un jeg de-al lui chiar este si citit de cineva anume. Imprejurare care ma si [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)