Darius Hero

Psihologul redacției

P

Eu, când eram mic, am citit într-o revistă dintre alea pentru adolescenți, care avea rubrică dedicată dragostei și sexului – în această ordine, lamentarea Carlei, 16, Brăila, care spunea că ea s-a atins, știți, acolo jos, cu dușul și i-a plăcut și acum (atunci) nu-i mai vine ciclul. Oaoileu! Iar grija ei, că nu mai suporta presiunea, era să-i explice psihologul redacției care or fi fiind totuși șansele, mă-nțelegeți, să i se întâmple chiar ei să rămână gravidă. Că oricum toate prietenele ei fac sex anal, ca să evite sarcina, dar pe ea n-o iubește Bogdan, deși ea e pregătită, așa că la baie nu s-a putut abține și ar fi util să i se dea măcar niște explicații.

Răspunsul a venit prompt și psihologicește, mai concret că șansele sunt minime să aibă un copil cu dușul, fiindcă dușul nu este practic un contact sexual, ci este doar o experiență nouă, de care nu trebuie să îi fie rușine și îi mulțumim că ne-a scris, însă poate ar trebui să mai aștepte cu Bogdan, mai ales dacă acesta pare să nu aibă aceleași sentimente pentru ea (ca dușul) și să folosească acest răgaz pentru a se mai documenta cu privire la actul sexual, beneficiile dar și consecințele sale, cât și metodele de protecție, pentru a se putea bucura pe deplin atunci când va veni momentul potrivit să își înceapă o viață sexuală sănătoasă. O discuție cu părinții nu ar trebui să fie o amenințare.

De ce vă povestesc eu astea, e pentru că vreau să învățați ceva din experiența Carlei, 16, Brăila, care a avut curajul să întrebe, fiindcă nu e o problemă să întrebi, ci să nu te informezi și pentru că am întâlnit recent o nouă Carlă, 16, Brăila, în persoana Alinei, 20, Alba Iulia, colegă de apartament a noii doamne Jeg.

Haidem să o cunoaștem dimpreună, imediat după această ilustrație, asigurată de amicul nostru comun, Andrei Palatkas și colocatarii săi:

***

Deci prințesa inimilor mele locuiește în același domiciliu cu:

1. o ființă umană de sex feminin (în cameră)
2. două pițipoance de înaltă ținută (în cealaltă cameră).

Aceste două individe din urmă sunt gemene între ele – cum e și logic – iar una este vopsită blondă, pe când aialaltă este vopsită brunetă. Decizia de a se vopsi s-a luat, desigur, împreună, ca între surori, nu ca să se diferențieze, fiindcă sunt deja neasemuite ambele cu nimic, dar probabil în încercarea de a putea fi cu ușurință deosebite de către targetul lor, cocalarii. Deși în esență, cele două sunt leite precum două picături de untură.

Mna, dolofănicile de discotecă erau, cel puțin în momentul în care ni s-au ciocnit universurile, virgine; de altfel, ăsta era și singurul criteriu care le împiedica din a avansa în rangul de dive.

Această caracteristică a lor era limpede exprimată cu orice ocazie, indiferent de subiectul discutat; cumva-cumva răsărea cât nu s-au futut ele două. Până când – stupoare! S-a futut una.

Hait! Care. Una dintre culori, ce ți-i albă, ce ți-i neagră, nu-i relevant. Bine, evident, cu dramă și manea, că nu se putea altfel: ea avea un cocălărel al ei deja, da’ i-a trebuit să vină altul, cu mai multe paiete, ca apoi primul să afle înmărmurit vestea cea tragică, cum a șezut el cu asta răbdător, până n-a mai răbdat ea, acuma s-așteptăm să se urce pe ceva stâlp de înaltă tensiune și alte socoteli pe care sper să le pot filma odată ce se petrec. Să nu mai zic de omoloaga rămasă înflorită, care practic este sfidată cu fiecare clipită care se scurge și ea nu recuperează.

Oricum, dacă până acum eram ținuți la zi cu privire la fiecare dată calendaristică bifată virginității, acum suntem ținuti la minut cu privire la că în sfârșit e una dintre ele, știi cum zic, femeie. Și țopăie ca o femeie matură ce-a devenit și chirăie descreierată și ne dezvăluie toate detaliile ce-au uimit-o și lămurit-o asupra aspectelor care până acum îi erau străine și pe care acum i le dezvăluie cu mare povață celeilalte fete mari. Bine, pe lângă că tre’ să aflu eu întregul proces departe de magie al înmulțirii între cocalari și pițipoance.

105 comentarii

Sociale