Îmi place să mă prefac. Că-s eu.

sari la comentarii

Mi se pare injust faptul că unele lucruri se iau prin sărut, dar nici unele dintre ele nu trec prin sărut.

Ieri am simţit că-mi cade cerul în cap: am găsit un articol cu zero comentarii în ediţia online a ziarului Can Can.

Şi am avut o prietenă care s-a apucat să scrie în loc de fiecare cuvânt “trebuie” cifra “3″. Pe prezumţia fonetică de a trei să meargă undeva, a trei să facă ceva sau a trei să economisească oarecum timpul, dar sub nici o formă pentru că aşa ar trei să se scrie corect. Iar ea a avut un prieten, care i-a spus că el trei să scrie pe Jeg tot ce i se pare amuzant. Ea a zis că dacă o va face, nu mai sunt prieteni, fiindcă aşa trei să fie, după concepţia ei.

Eu nu sunt un bătăuş. În cel mai bun caz, sunt o persoană bătută. Nu mă caracterizează lovitura, nici oferită, nici primită, dar fiindcă sunt lacom, poate merit mai mult să mi-o iau, decât să renteze să dau de la mine. Mai ales că mi-e teamă să nu mă rănesc.

Am trecut prin mai multe stagii de violenţă până acum. Am început când m-a cârpit unul cu pumnii şi picioarele peste cap, de mi-au povestit alţii. Fie, o meritam: n-am vrut să-i mai dau şapca mea, ca să o poarte el. Ulterior mi-a furat-o altul, fără să se complice.

Mai târziu, nu m-a mai pocnit nimeni, timp de o lungă perioadă. Tatăl meu m-a prins jucându-mă chems, mi-a rupt cărţile care nu erau ale mele şi m-a ameninţat cu băţul din lambriu cu care maică-mea scutura de-obicei sacul de la aspirator. Da, probabil din motive de igienă – că erau părinţi responsabili – nu m-au atins cu el. Nici cel al cui era pachetul nu mi-a făcut nimica.

Prin vremea adolescenţei, când ce scriam începea să deranjeze, mi-o cam cocea toată lumea. Unul dintre prietenii mei cei mai buni, Tudor, m-a dat cu capul de piciorul de la un scaun, fiindcă – din câte reţin – îi rupsesem un pulover, când am încercat să ne dăm amândoi deodată pe acelaşi scaun de la o singură bicicletă. Motivul imputat era altul, dar eu sunt convins că de atunci mocnea. Bluza a pârâit, trebuia să pârâie şi capul meu.

Mai recent, m-a pleznit unul peste faţă că “fac pă şmecheru’?” (interogativ). Nu ştiu de ce m-a pleznit şi nu altceva, cert e că eu nu făceam pe nimic, nici măcar pe mine. Dar el mă pedepsea preventiv, din propria curiozitate şi posibilitatea statistică de a face eu pe şmecherul. N-am apucat să-i răspund (iar răspunsul era “nu, sunt profesionist”, numai ca să-l enervez), că s-a băgat Tudor de mai înainte (cu câţiva ani), că “tu, mă, fă, băăăi!”. Către el. Adică un fel de “cum îşi permite”, mai interjecţional. N-a mai continuat, însă atacatorul m-a adăugat a doua zi în listă şi a spus că-şi cere scuze. Ceea ce-i greşit, căci scuzele se prezintă şi eventual se acceptă, cum bine ştie orice om civilizat. Dar i-am dat scuzele, orişicum.

S-a ajuns ca mulţi să fie dispuşi să mă chelfănească un pic, oricare-ar fi cauze. Dar nu se întâmplă deloc. Trăiesc într-o continuă tensiune şi am trecut şi prin faza de a o pofti cu interes. Dar nimeni nu a luat iniţiativa şi mi se părea nedrept să încep o altercaţie, doar pentru a o pierde.

Cea mai recentă luptă în adevăratul sens al cuvântului, cu membrele în organele vitale, a fost cu fratele meu, Dacian, acum vreo doi ani, când se disputa care dintre noi să mergem după pachet la gară. Aici sunt indecis: eu consider că i-am tras-o de nu s-a văzut, totuşi tot eu am fost cel care s-a dus să aducă mâncarea. Controversat, deoarece conflictul avea ca urmare deplasarea pierzătorului, dar poate aşa a fost mai fair-play.

Acum mi-am dat seama că nu mă prea afectează. Nu mă interesează, dacă mă bate cineva. Poate s-o facă oricine. Putea şi-nainte, dar acum e şi voie. Am realizat că mi-e neutru. Depinzând în ce stare mă regăseşte, o să încerc să dau şi eu înapoi, dar numai ca să nu mă plictisesc sau ca să nu se simtă oponentul meu neglijat şi neluat în seamă.

***

domnuleprofesor

***

De acum şi câteva articole încolo, voi încheia cu o întrebare, c-am observat că aşa se procedează pe Internet, ca să-ţi activezi comentatorii. Ai mei fiind prea activaţi, mă gândescă să îi mai tranchilizez cu frământări precum următoarea. Vreau să se gândească bine, înainte să comenteze, nu cum mă gândesc eu prost, înainte să public.

Câte mii de membri ai familiei, prieteni sau simpli admiratori s-au călcat în picioare ca să atingă sarcofagul maestrului Ion Dolănescu pe ultimul drum? Dacă vă ajută în estimări: 15 doritori au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cine ghiceşte, primeşte echivalentul sumei în lei vechi.

***

Cel mai sâcâitor lucru din lume.


[alternativă YouTube]

***orapamantului2009


99 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 27, 2009 la 00:26
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Maşina aia de spălat este chiar mai veche şi mai proastă ca tine!

 2. Martie 27, 2009 la 00:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubituleee! Primul tău comentariu! Nu mă găseşti în listă? Dă un mass la tăţi şi-ntreabă. :P Se zice “decât”, la comparative de superioritate şi inferioritate. “Ca” e la egalitate. Nu vă mai învaţă nimica acolo de când am plecat?

 3. Martie 27, 2009 la 00:31
  link permanent
  Stefan zice ca:

  decât ca tine

 4. Martie 27, 2009 la 00:51
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  ma cat am ras, ala e cumva inboxu lui hudrea, care da in overflow si si-o facut in sfarsit curaj sa deschida un mail de la pupili?

 5. Martie 27, 2009 la 00:52
  link permanent
  cleomf zice ca:

  Cum ai lasat tu capacul ridicat sa se vada ca esti baietel…
  Mno, bun ca ai lamurit ca e ok ca acum sa-ti dau pumni in scafarlie fara sa fii contra.

 6. Martie 27, 2009 la 00:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Îmi amintesc acu de un articol în care ziceai cum că ce mişto e, când la masă cu mai mulţi prieteni, să-i dai o palmă unuia, din senin, cum căci e atât de uimit încât nu va avea reacţie. Acu că mărturiseşti că nu te deranjează să iei bătaie, mă gândesc că când ne mai vedem cu toţii, să vorbesc cu ceilalţi şi să-ţi aplicăm care-câte o palmă după ceafă. Sunt curios cum vei reacţiona.

  Jim, ai legătura.

  Maşina aia nu doar că e mai proastă precum Jeg, dar e mai deşteaptă decât alţi. Merge doar noaptea, presupun, când unii doarme, nu? Capacul de budă e ridicat la derută? Căci altfel Biblio bine a observat că-i baie de femei.

 7. Martie 27, 2009 la 01:00
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Exact

 8. Martie 27, 2009 la 01:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Giea. Nu ştiu nici un Hudrea despre care vorbeşti. :|

  Cleomf… l-a lăsat maică-mea jos, într-o încercare de regie a igienei. Da’ cre’că era evident, din mai multe detalii ce mă trădau, că sunt băieţel. Deşi unele ştiu că pot fi mai mult decât atât.

  Hudrel – io cre’că tu eşti pasibil; da’ mai vedem cine-i mai rapid.

  Săracu’ Ştefan, nu-i merge baza de date, da’ el tăt îşi pune linku’… (Mulţumesc, Hudrea, mulţumesc… Ocupă loc.)

 9. Martie 27, 2009 la 01:08
  link permanent
  cleomf zice ca:

  “Da’ cre’că era evident, din mai multe detalii ce mă trădau, că sunt băieţel. ” – da, mai ai si par pe fata, asa-i. Maaa, eu vad ca ai facut si curat acolo. Ori nu filmeaza prea bine camera. Oricum ceva clar e dubios cu incaperea. Numai Jeg nu e. Ce te mai scoate e tacanitul si pacanitul si vajaitul si ce dracu’ mai face masina aia. Asa, taca-taca, continuu, ca tine.

 10. Martie 27, 2009 la 01:11
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Merge. Încearcă şi cu maşina de spălat. Poate merge mai bine DECÂT mărul tău putrezit

 11. Martie 27, 2009 la 01:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Azi a fost Mirmen la noi. Mă rog, încă e. Cel mai mult timp l-a petrecut în budă şi nu căcându-se sau pişându-se.

  Nu filmează bine camera mea Canon HV20 pe care “am dat” 30 de milioane, în sensul că nici măcar nu i-am dat singur şi mai tre’ să dau?… Asta îndrăzneşti să zici? Sau poate nu converteşte YouTube bine HD, mai degrabă? Te ajut din interior cu această informaţie: e a doua variantă ce vrei tu să zici, dar te fâstâceşti.

 12. Martie 27, 2009 la 01:21
  link permanent
  Flavie zice ca:

  ioi. 3 să comentez şi io. prea s-o scremut maşina ta de curăţat ţoale (antartic, nu? ca un fel de băbuţă pensionară care face sex)

 13. Martie 27, 2009 la 01:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Automatic scrie, draghe… Marca nu i se mai vede nicăieri. Sunt aproape convins că nici n-avea.

 14. Martie 27, 2009 la 01:33
  link permanent
  Stefan zice ca:

  Marca e Automatic. Ignoranţilor! Şi să ne mai luaţi de sus că voi n-aţi crescut cu banane şi Internet.

 15. Martie 27, 2009 la 01:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eşti cu un an mai mic decât mine sau cât. Ce te tăt victimizezi?…

 16. Martie 27, 2009 la 01:42
  link permanent
  Mihai zice ca:

  ventilatorul de la baie face mult mai rau decat masina aia de spalat si nu poate fi oprit decat daca tai curentul. scary stuff.

 17. Martie 27, 2009 la 02:00
  link permanent
  Makavelis zice ca:

  Tot ce am observat este ca sunetul nu e sincronizat cu rotitul rufelor. Din neam de ateu ma trag si zic ca nu cred ca acel sunet venea de la acea masina de spalat. Am voie, nu? Nu te astepta si tu la prea multe, e doua noaptea

 18. Martie 27, 2009 la 02:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă aşteptam să vadă cineva, de aia n-am explicat, până-ntrebaţi: sunetul nu e decalat. E din maşină. Nu ne explicăm nici unul de la ce îi, fiindcă nu-i de la cuva care se-nvârte. E de la ceva motoraş intern. Nu-nţeleg cum vâjâie aşa tare. Am desfăcut, nu e de la centură. E dintr-un locşor MIC de plastic, cu ceva mecanism. Şi nu emană ceva energie sau forţă de frecare când atingi. Habar n-avem CE poate face în halul ăla. În realitate se aude MULT mai rău decât pe cameră. E la nu-ştiu-ce “hipersunet” înalt-înalt.

  Deci repet – nu e declalat; dacă era să fie falsificat, mă descurcam mai bine; te invit să verifici cu urechea ta. Şi cu orice alte simţuri ai.

 19. Martie 27, 2009 la 02:13
  link permanent
  roxi zice ca:

  Nu cred ca atata lume nu are somn la ora asta. + masina de spalat e un subiect interesant pt ora 2 AM

 20. Martie 27, 2009 la 02:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De zici că tu ai fi observator netru. Io nu cred că tu îmi scrii şi pe mess şi aici, AIA nu cred.

  ULTERIOR: După care mă-ntrebi de ce nu-ţi răspund, de pe una pe alta.

 21. Martie 27, 2009 la 02:15
  link permanent
  chira zice ca:

  Ţi-am auzit vocea pe”locşor” . Foarte frumos a sunat…

 22. Martie 27, 2009 la 02:17
  link permanent
  je zice ca:

  Zgomotul e facut de pompa care scoate apa ! Ce primesc premiu ?

 23. Martie 27, 2009 la 02:20
  link permanent
  sq zice ca:

  bestiala masina de spalat (la propriu), fie o masinarie satanica, in care se rotesc draci urland, sau poate, pt obisnuitii genului, un concert de death metal.. kick ass, i want one. face concurenta soundtrackului din psycho.

 24. Martie 27, 2009 la 02:20
  link permanent
  roxi zice ca:

  raspunde pe mess

 25. Martie 27, 2009 la 02:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Je – nu-i cu premiu, că habar n-am. Pentru premii, orientaţi-vă la-ntrebarea de concurs. Referitor la măgăoaie: poate oricine să vină să se zgâiască perplex. Să aducă ceva să spăl, de asemenea, că nu-mi decolorez hainele pe testele voastre.

  sq – cred că mulţumesc.

 26. Martie 27, 2009 la 02:54
  link permanent
  roxi zice ca:

  V-ati potolit? ora 3 nu mai e “cool”? sa ma obisnuiesc si eu :) )). la cat incepem maine cu comentarii?

 27. Martie 27, 2009 la 06:43
  link permanent
  monica zice ca:

  Auzi, da’ ce te faci cu aia carora le place sa se prefaca_ca-s tu?

  Si acum marturisesc cu rusine ca e a sasea oara cind citesc totul atent, de sus in jos si revers, cautindu-l pe Bibli. Exact: nu l-am gasit. Asadar, as dori sa intreb preaonoratul cadru academic daca nu cumva citeste in virtejul de la masina de spalat. Aici ma refer la viitor. C-asa, multe pot fi lecturate in virtejul de la masina de spalat… 8-O

 28. Martie 27, 2009 la 07:38
  link permanent
  Mana zice ca:

  În bătălia ta cu Dacian tu ai fost Ştefan cel Mare şi el a fost turcii. Tu ai învins şi tot tu ai plătit tribut. Viaţa e greu! :) )

 29. Martie 27, 2009 la 08:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Pîrjolit pământuri, otrăvit fântânuri…Ha, ce vremuri!

  Scularea, bă, la muncă!

 30. Martie 27, 2009 la 08:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, sa se scoale puturelul si sa-mi scoata si mie un comentariu din moderare.
  Darius, sa-mi zici si mie dup-aia de ce a intrat in moderare. Are legatura cu faptul ca-l contine pe Bibli…?

 31. Martie 27, 2009 la 09:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De mult, dragă, s-a TREZIT domnul. Da’ dacă e de muncă, E DE MUNCĂ. Nu moderările şi toate sclifoselile voastre. că nu vă ştiţi fofila pe Internet fără să vă iau de mânuri.

 32. Martie 27, 2009 la 09:23
  link permanent
  Flo zice ca:

  un miliard de rude au venit, fiecare cu masina de spalat in spate, nu stie nimeni de ce. Am castigat o yea.

 33. Martie 27, 2009 la 10:28
  link permanent
  isis zice ca:

  Oare de ce m-am uitat/am ascultat filmuletul asta pana la capat??!! @-)

 34. Martie 27, 2009 la 10:55
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dacă ar fi să ma iau după indiciul dat de tine aş zice că fură vreo 15000 de indivizi călare peste coşciug. Dacă ar fi să nu mă iau după indiciu cam tot atâţia aş zice dat fiind faptului că chiar m-am interesat de-o treabă, fiind deja extaziat de premiile pe care le pui la bătaie şi ştiind că faci asta numai ca alţii să se bată pentru ele întru sadica-ţi fericire, tu nefiind aşadar cel agresat dar, după părerea mea, cel care ar merita din plin o mirmen de bătaie, după cum şi tu recunoşti.

  Apropo, cu maşina de spălat care-i treaba? O câştigă cine ghiceşte de unde scârţâie?

  P.S. Poţi să-mi înmânezi premiul când vii cu triciclul. Scuteşte-te aşadar de ruşinea de a-l mai trimite prin poştă :mrgreen:

 35. Martie 27, 2009 la 11:50
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Te-ai gândit vreodată că poate are vreun căcat neuns, şi de aia scârţâie aşa? Şi spune “mersi” că nu le speli de mână, putoare!

 36. Martie 27, 2009 la 11:58
  link permanent
  jimerino zice ca:

  inteleg ca ne strangem la bere si jucam baza? hm, acum chiar mi-ar fi folosit diacriticele. spleash! schiafo in testa. abia astept. da’ io lu’ arpi nu-i dau bucata.

 37. Martie 27, 2009 la 12:30
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Momentan eu imi explorez latura sensibila. Incerc sa nu ma mai bat o perioada. Ciudat este ca atat timp cat nu am incercat, am reusit.

  Diseara ma duc la concert, deci diseara nu se pune. Incerc de maine si incerc doar ziua. Ce incerc sa spun: 3 sa ma mai relaxez.

 38. Martie 27, 2009 la 12:30
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Puteam sa spun: “momentan tu imi explorez latura sensibila”?

 39. Martie 27, 2009 la 12:31
  link permanent
  krakilla zice ca:

  iete ca puteam… de ce oare n-am spus asa?

 40. Martie 27, 2009 la 12:37
  link permanent
  Basty zice ca:

  doubleyouteeef, jim ? nu de alta, dar de data asta krakilla chiar are sens.

 41. Martie 27, 2009 la 13:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  10 minute mi-a luat sa te inteleg. krakilla are sens, da’ il tine mereu doar pentru el.

 42. Martie 27, 2009 la 16:46
  link permanent
  Andi zice ca:

  Krakilla se bate singur? Aşa viaţă singuratică nici eu nu duc :) )

 43. Martie 27, 2009 la 16:47
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu ştiu dacă 10, dar mi-a luat ceva. Bastele ăsta!

  Ba, sunt bolnav, nu poci sta în două picioare, care veniţi să-mi aduceţi nişte fructe?

  Da, kraki, am încercat cu vin, nu-mi trece.

 44. Martie 27, 2009 la 16:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  hal. palinca n-ai? krakilla, ia-o pe andi! ca gia cred ca s-a facut bine si s-a dus sa inoate in tamisa. sau sena? sena ba, papadiule!

 45. Martie 27, 2009 la 17:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “Mi se pare injust faptul că unele lucruri se iau prin sărut, dar nici unele dintre ele nu trec prin sărut.”

  Asta-i lovitură joasă. Hai să-ţi spun o poveste.

  Cică era o mamiţă vitregă dar încă sexoasă prin părţile esenţiale. Şi stătea ea pe videoceat cu convictaşul Vasile, 12 ani pentru viol, cel mai mare specialist în duducuţe gen “vagina dentata intellectualis”. Şi duducuţa sexoasă a stabilit ea din privirea plină de pofte pe care Vasile o arunca galeş spre fiica vitregă scăpată în clor (la care vom face referire pe viitor folosind nick-ul Albă ca Zăpada). Şi atunci mama maşteră se hotărî să păteze viitorul virginal al Albei ca Zăpada şi a făcut nişte farmece, cu vânătorul spintecător de căprioare, ca să o ducă în pădure celor şapte minieri feciorelnici şi cu barbă. Dar văzând după un timp băbătia cea vitregă, dar încă sexoasă, că cei şapte voinici erau cam pitici şi nu putură fura fecioria celei albe ca zăpada, s-a deghizat în babă, adică nu şi-a pus machiajul, şi a purces cu nişte mere luate pe inventar de la magazie… Ajunsă la albinoasa din pădure, i-a dat un măr spunându-i de pofte bune “staţi-ar în gât”. Şi mărul… gâlc în gât. Apoi au venit piticii şi au încercat un procedeu de resuscitare cu masaj pe mamelon siliconat şi altele, şi altele… dar nici măcar manevra Heimlich nu a făcut nimic.
  Dar a venit un prinţ de prinţ, călare pe un cal alb, care privea şi el destul de galeş la clorinata fată, şi i-a făcut o respiraţie gură la gură de i-a ieşit mărul din gât.

  Iată cum coma a trecut prin sărut.

 46. Martie 27, 2009 la 17:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Să le calci cu 30 pe astea. Ce 30? Trei-nul…

 47. Martie 27, 2009 la 17:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Acum 5 ani aveam un prieten cu o maşină identică. Mergea cu mult mai bine decât asta filmată, în ideea că nu avea acel porc închis în maşina de spălat ca să guiţe. Pentru că de la nişte ingineri nu te poţi aştepta la altceva, am început să facem calculul de fezabilitate pentru amortizarea unei maşini noi prin faptul că cele cu A+ consumă mai puţin curent electric. Zis şi făcut, am stins tot ce era electric în casă şi am pus maşina de spălat la lucru. La început maşina s-a oprit zădărnicind experienţele noastre inginereşti. Iată că maşina de spălat avea nu ştiu ce la pompa de apă. Pentru ingineri e simplu, o roteşti un pic şi “o ia”. Maşina prietenului avea şi îmbunătăţiri, în sensul că băgase flexul în ea şi făcuse o gaură de vizitare din dreptul pompei de apă, operaţia repunerii în funcţiune fiind astfel mult uşurată. Pe final, după ce s-a chinuit să spele, am măsurat consumul electric. Folosind un tabel de clasă de consum, de la A+ până la E, am ajuns la concluzia că pentru maşină respectivă ar trebui să fie clasa energetică undeva între X şi Z. Repet, acea maşină nu guiţa, aşa că presupun că avea consumul cu mult mai mic decât cea din film. :) Plus că am observat că nu are nici îmbunătăţiri, adică decuparea pentru pompa de apă, ceea ce indică o operaţie tehnologică în plus, trebuie să o răstorni pentru a pune în funcţiune pompa.

 48. Martie 27, 2009 la 17:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Văd că s-a mai prins cineva că ar fi de la pompa de apă. :D

 49. Martie 27, 2009 la 18:11
  link permanent
  Flo zice ca:

  De unde mama dracului ştiţi cum funcţionează o maşină de spălat?

 50. Martie 27, 2009 la 18:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Din minte.

 51. Martie 27, 2009 la 18:25
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Vreau eu masina aia :)

  Si…da. Haideti in Le General maine/sambata. Multumesc Glad :)

 52. Martie 27, 2009 la 18:27
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  “Your comment is awaiting moderation. ” MY ASS

 53. Martie 27, 2009 la 18:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  MINCIUNI!

 54. Martie 27, 2009 la 18:33
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, mâine seară, cam pe la ora aia, e meci, România-Serbia, să se calculeze deci cine ce nu stinge.

 55. Martie 27, 2009 la 18:37
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  @ Hudrea :)
  Pana la 21:00 o sa fie stins tot. Cand incepe meciu, se porneste doar plasma :D

 56. Martie 27, 2009 la 18:37
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  DE CE EXISTA MODERAREA?

 57. Martie 27, 2009 la 18:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-mi explic. Te lămureşte Biblel. Şi pe el îl ia la colţ. Cre’că vrea bodiguardu’ invizibil al site-ului un menajatrua. Că Biblel nu mai dă randament.

 58. Martie 27, 2009 la 18:42
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Menajatrua cu (mai) cine? Ca deocamdata 1+1=zwei

 59. Martie 27, 2009 la 18:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu, cu Biblel şi Moderarea.

 60. Martie 27, 2009 la 18:47
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Aaa…cu mine? Ain’t that cute…

 61. Martie 27, 2009 la 19:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Domnul cu tignafes, ce va trebe? O banana? Ori doua portocale? Sau doriti set? :lol:
  [hai, sa nu carecumva sa te basici, ca era la fileu...]

 62. Martie 27, 2009 la 19:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Monica se-mpacă ÎN DIRECT, cu Hudrea pe blog… Babele plâng în scâncete.

 63. Martie 27, 2009 la 20:00
  link permanent
  joe zice ca:

  masina ta de spalat are orgasme

 64. Martie 27, 2009 la 21:14
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai nea` jegule, in primul rind sa nu te iei de masina aia ca e dintre cele mai bune din lume. Am avut si eu.
  Ca unul care de mic copil se joaca cu cabluri si curent vreau sa te anunt ca trebuie sa ii dai doi pumni in mecla baiatului destept care a pus furtunul in chiuveta. LA ORICE MODEL de masina de spalat scrie clar ca furtunul trebuie sa fie undeva cam la inaltimea genunchiului – deci furtunul ala trebuia bagat in vasul de WC sau in cada.
  Ups !!! Cada am zis ? Cred ca asa scria in instructiuni dar voi nuuuu, ca Batman !!! Adica va uitati dupa VANA ca de cada n-ati auzit. Puteam sa pariez ca aia e problema de ardeleni, nu de mitici.

 65. Martie 27, 2009 la 21:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Stiu ca “am rulat“ dar daca ma iau de ardeleni n-ai sa recunosti in ruptul capului, asa-i ?

 66. Martie 27, 2009 la 21:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  marian, bibicule, eu am pus furtunul în chiuvetă dar, relax şi nu te baza pe amintirile din copilărie despre cabluri şi curent, oriş’cît în instrucţiuni scrie de fapt înălţimea de 1m şi cablul are o formă şi-o dimensiune adecvată ş’apăi genunchiul, cum ştim, se foloseşte ca etalon de măsurare a deşteptăciunii, doar că, ce-i drept, genunchiul broaştei :P

 67. Martie 28, 2009 la 00:12
  link permanent
  Monica zice ca:

  no, m-am simtit fuarte activata de intrebarea ta (dupa ce m-am dumirit ca murise bietul om) asa ca iti spun fara ocolisuri ca nu-mi place ca o incasezi, mai ales ca mi-am amintit ca in ultimii 15 ani eu am fost aia care a dat cu sete./

 68. Martie 28, 2009 la 02:00
  link permanent
  Tudor zice ca:

  Musai, ti-o dau de iti merg fulgii:)) foarte misto iti place sa ti-o incasezi, chiar m-ai convins. Misto blog

 69. Martie 28, 2009 la 08:16
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Marianeee, nu tu, mă, Mirmen a rulat! :lol:

 70. Martie 28, 2009 la 09:33
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  si pretenul meu facea sex cu masina de spalat. cum se trezea vaca aia batrana hop peste ea, de fata cu mine. era un zgomot, pfu’, de abia o putea tine, tot mai tare si mai tare si apoi…na, important e ca l-am parasit.

  in alta dezordine de idei, sa ma lamureasca si pe mine cineva care ii faza cu ziua asta a pamantului si de ce e ea doar in romania? cu krakilla nu ma duc niciunde, sa fie clar! ca ne-am bate, si atunci cum s-ar mai bate el singur?
  si in plus, inca mai bolesc, dar am iesit cateva ore, ceea ce a mai redus nivelul de frustrare psihica. care inca mai e. dar redus.

 71. Martie 28, 2009 la 10:25
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  mir men zice că:
  Martie 27th, 2009 la 9:51 pm
  …marian, bibicule, eu am pus furtunul în chiuvetă…

  E clar. M-am ras pe bot (in ordine) de: csolent, palinka de Zalau, clătite.
  Dar rămîn la părerea că furtunul se pune mai jos. Că maşina aia nu e dotată cu vreo pompă de hidrocentrală ci cu una bucată pompă mică ce nu face faţă, săraca, la aşa efort de ridicare a apei. Şi chiţăie.

  Dar vorba cuiva de pe aici: Darius al nost` o lasă aşa fiindcă e singura ocazie în care se mai aude prin casa aia ceva ce seamănă a zgomote sexuale. Că în rest numai el ştie…

 72. Martie 28, 2009 la 13:15
  link permanent
  mirmen zice ca:

  mda, marian, oare încerci să-ţi reprimi un sentiment de vină pentru, cum ar fi, pipi-n chiuvetă ;) de acolo flaşurile sugestive şi fanteziile cu furtunul, cu fiziologia maşinii de spălat :P

 73. Martie 28, 2009 la 13:31
  link permanent
  soare zice ca:

  eu cred ca era un magarus in camera pe care il bateai.

 74. Martie 29, 2009 la 11:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pentru că sunt şi poze (la care am muncit un pic), nu pot pune direct aici. Oricum e cam lung.
  Căutaţi însă la mine pe blog postarea “Coşmar cu lunetist şi balcon”, postare din ciclul întâmplări semi-adevărate.

  Hmmm, poate e prea imperativ spus “căutaţi”. Am să schimb…

  Dacă sunteţi plictisiţi şi nu aveţi ce face…

 75. Martie 29, 2009 la 13:19
  link permanent

  Se vede totusi destul de clar ca pe autorul celor 40 de kb scremuti il cheama Radu.

 76. Martie 29, 2009 la 13:31
  link permanent

  3 4evar!

 77. Martie 29, 2009 la 15:46
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ce-i ciudat e că azi noapte v-am visat. Adică pe Darius şi pe dom’ Bilbi, deşi era o ţâră mai tânăr în visul meu (??). Şi mă certaţi că de ce nu-s de acord cu voi (adică era vorba de ceva la care, paradoxal, eraţi de aceeaşi părere), deşi eu tot explicam că, de fapt, eu spuneam exact ce ziceaţi şi voi. Dar nu şi nu, că de ce mă încăpăţânez? Şi după aia am început o discuţie în contradictoriu în limba engleză. Restul e ceaţă, însă mai am alte fragmente mult mai interesante. Mi le-aş scrie pe blog, dar nu pot. Oricum numai acest fragment avea legătură cu jegul, restul era înţesat de nazişti, doctori, foşti şi actuali colegi de şcoală din alte clase şi profa de fizică, într-o salopetă în care încă mă mir cum încăpea…

 78. Martie 29, 2009 la 15:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Şi deci aşa, Bibliotecaru era bilbi şi cât domul…

 79. Martie 29, 2009 la 16:03
  link permanent
  Andi zice ca:

  Mă scuzaţi, vă rog :”> Zilele astea sunt foarte neatentă, ieri era să-mi rup şi gâtul din această cauză…

 80. Martie 29, 2009 la 16:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :D

 81. Martie 29, 2009 la 21:10
  link permanent
  Sofia zice ca:

  camera de 3jda’ milioane? pai de ce nu canon de 2jda’ milioane si o masina de spalat noua. si cred ca iti mai ramaneau si de bere. in schimb iti place sa o filmezi pe saraca…scartaind si chinuindu-se sa dreaga jegul. pai e frumos? :P

 82. Martie 29, 2009 la 21:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fiindcă dacă am luat din Râmlenia, costă mai mult, da’ doar aici era PAL. E o discuţie mai lungă.

  Şi fiindcă maşina de spălat a fost procurată tot cu atâţia ani în urmă cu cât a costat camera. Da.

 83. Martie 29, 2009 la 21:44
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Si in toti anii astia, nu si-a strans si “dansa” de o pensie, sa se poata retrage la batranete si sa se specializeze in tricotaje?

 84. Martie 29, 2009 la 22:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai are câteva ture, apoi poate să-şi ia o pauză pentru ea.

 85. Martie 29, 2009 la 22:35
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  mie chiar mi s-a intamplat sa ma cert cu astia doi si paradoxal, ei sa fie de acord cu mine. oricum, eu am visat ca a trebuit sa imi trec pruncul un lac inot, dar eu eram barbat si nevasta-mea inota langa fericita, sa nu cumva sa il ia si ea un pic dupa ce ca eu am fost si la servici. nuuuuu! asa nervos am fost pe ea. maica-mea, in schimb, era ceva intelectuala, cu care nu putea vorbi toata lumea. restul visului a fost cu cartofi prajiti si sex.

  cred ca totusi s-a adaugat un pic de frustrare zilei de ieri, ca pe mine nu m-a invitat nimeni la ziua pamantului.

 86. Martie 29, 2009 la 22:55
  link permanent
  Flo zice ca:

  pentru că ai fost prea ocupată cu visatul că eşti bărbat

 87. Martie 30, 2009 la 07:22
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Gia (zisa si papadia) sa nu te superi ca n-ai participat la ziua pamintului.
  Aiureala mai mare ca asta n-am vazut. O timpenie preluata ca un curent de moda, fara discernamint.
  Chiar crede cineva ca o sa salvam Terra cu o ora de intrerupere pe an ??? Mare e gradina lui Dumnezeu, zau asa.
  Hai sa inlocuim asta cu cinci minute pe zi de fiecare si atunci DA, chiar am facut ceva.
  Ieri nu s-a reusit decit bagarea in sperieti a tehnicienilor din domeniul energiei. Si tehnic si atehnic sa fii si tot iti dai seama ce inseamna un asa soc de consum. Si dupa aia, gata, ne-am facut datoria, am fost in trend, hai sa reincepem sa consumam.
  Incep sa regret ca mi-am suspendat blogul ca aveam acum material pentru un articol de cinci pagini… poate ma razgindesc ca m-am enervat rau pe prostia omeneasca.

 88. Martie 30, 2009 la 08:26
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  nu m-am suparat din prima, mai mult m-am speriat. tu nu te-ai speria cand brusc s-ar stinge tot si toata lumea ar disparea asa brusc? abia dupa mult timp m-am suparat ( sa ne intelegem, chiar dupa mult) , cand am gasit mesajele cu “am plecat la chef in birt, ca-i ziua pamantului”. bine ca in paris n-am auzit totusi de chefuri in birt, doar in romania si la lyon, cineva clar ascunde ceva si l-as suspecta primul si mai ales pe krakilla. is curioasa daca si in birt ati stat asa pe intuneric, fara curent si muzica. darius, ai aflat macar ce-i sexul?

  de asemenea -dar fara nici o legatura- ma sperie fuarte tare ca atunci cand dau click pe numele tau, mariane, imi apare un fel de fisa de politie cu poza si sus scrie “Un gand pios pentru cei ce nu mai sunt” si micut “click aici!!! necrolog-online.ro free posting” E o gluma, nu? sau vrei sa faci bani din ceva comun, dar slab exploatat si free posting inseamna “e deschis chiar si celor ce vor sa-i injure pe morti”

  tot de asemenea, dar fara nici o legatura, andrea e prietena lui krakilla? ca parca tot asa o chema (cu e sau ee). eu credeam ca e prietena lui flo. de aia nu se inteleg ei asa de bine. oricum ar fi, andi, nu am dat poze nimanui, jur.

  anunt ca cele de mai sus ai fost spuse pe un ton semi-serios si cei vizati nu au de ce sa se simta ofensati. in afara de krakilla.

 89. Martie 30, 2009 la 08:26
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  nu ba, glumesc.

 90. Martie 30, 2009 la 11:48
  link permanent
  Andi zice ca:

  Gia, n-am prieteni şi nici nu mă bag în disputele interetnice de la nivelul jegului (nu jignesc pe nimeni, tu cu krakilla şi flo sunteţi naţiuni total diferite). Şi ce rost ar fi avut să-mi pun link-ul, dacă blogul nu-mi funcţionează cum trebuie?

 91. Martie 30, 2009 la 12:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Foaie verde de-un dudău,
  Conversaţia lâncezeşte şi se simte nevoia de un comentariu nou.

  Interesul să-l mărim
  Mai fă mătăluţă neîntârziat şi cu mult talent încă un film.

 92. Martie 30, 2009 la 13:12
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  andi, ce link? nu stiu despre ce vorbesti. si am glumit evident (am si specificat): krakilla probabil se lupta cu o armata de calculatoare la ora asta si flo se lupta cu hackerii. cat despre mine, sunt in imensa intarziere, ca intotdeauna,deci voi fugi. pentru alte referinte, bibli e disponibil.

  bine, mai exista si varianta in care krakilla e beat si flo muta icoane prin casa, dar detaliile nu sunt chiar asa de importante.

 93. Martie 30, 2009 la 14:47
  link permanent
  monica zice ca:

  Propun sa mai lasam si interesu’ sa se odihneasca. Sa-si traga sufletul, saracul.

 94. Martie 30, 2009 la 17:31
  link permanent
  Sofia zice ca:

  pai sa te pocneasca careva cu un sarut pastrat in formol. :P

 95. Martie 30, 2009 la 21:27
  link permanent
  Flo zice ca:

  n-am mai mutat icoane de mult. poate m-am vindecat

 96. Martie 30, 2009 la 22:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  gia zisa si papadia, n-ai decit sa faci un click acolo si vei vedea. Recunosc ca initial m-am gindit ca s-ar putea sa mai posteze si altii dar intre timp m-am razgindit si ramine doar pentru mine. Mai trebe doar sa modific pagina si in mod sigur se va intimpla asta dar nu stiu cind anume.

 97. Martie 31, 2009 la 02:36
  link permanent
  chira zice ca:

  Darius, triciclu! Că azi-mâine e vară.

 98. Martie 31, 2009 la 09:21
  link permanent
  rika zice ca:

  si de la faza cu palma data, iti citesc jeg-ul ca pe un adevarat cos de primavara :P .
  take care mate, si sorry again.

 99. Mai 13, 2009 la 23:22
  link permanent
  Glue zice ca:

  hahaha mega tare. eram si eu in jeneral cand or trecut aia pe iluminare din surse de ceara. dintr-o data nu mai vedeam sa duc halba la bot si m-am speriat :) ) oricum mi-a placut ca nimeni nu a stins lumina din sigla de jagermeister de pe perete :) ))) anywayz, mi-a placut postul cu park fest de pe pagina….2 cred:)) sa traiti! ah, sa nu uit…Glue e la feminin, din punctu din care vad eu lumea;)

un trackback

 1. de la .:: cel mai sacaitor lucru din lume | pe Februarie 27, 2015 la 11:14

  [...] masina de spalat a lui Jeg. Eu o banuiesc capabila de orgasme. Vedeti de ce: Share on FacebookShare on [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)