Dragi camarazi şi drage cărămizi!

sari la comentarii

Haidem să o mai dezbatem puţin de pământ (da’ constructiv nu căăă) pe noua mea achiziţie din domeniul amoros, fiindcă n-am făcut altceva decât pe ea, în lungul timp ce s-a scurs de la ultima noastră întrevedere. Achiziţie care vă asigur că se roagă pe grăunţe în genunchi şi plângând s-o iertaţi că v-a lipsit de mine. Când nu-i ocupată să-i fie explicat de către Moafle absolut fiecare personaj din Stăpânul Inelelor, acum contractaţi ca eroi într-un joc pe calculator, care-i înlocuieşte viaţa personală celui antemenţionat, pentru perioada în curs. Deoarece asta face Moafle cu prietenele mele, de cum le cunoaşte. Nu ca să le testeze, ci doar asta face. Ce altceva să poată? Asta face şi cu prietenele lui, de altfel. Toate două.

Fiindcă instituţia şi societatea online din spatele organizaţiei centralizate Jeg – în vârful piramidal al căreia tronez cocoţat chiar eu – respectă minimele norme ale intimităţii, ne vom adresa de acum Primei Doamne Jeg prin titulatura născocită de “Silvia Lungu”. Sau, mai simplu, “Sia”. Pentru că nu-i frumos să dai numele lu’ oameni aşa, pe Internet.

Am remarcat că mulţi sunteţi sceptici în cadrul comentariilor cu privire la posibilitatea ca eu chiar să fiu împreună, într-o relaţie, cu o fiinţă umană vie, dar să ştiţi că doar fiindcă i-am conferit această identitate scornită, ca s-o protejez, nu înseamnă că-i contrazic existenţa. Fata este cât se poate de facsimilă. În fundamentarea acestei ipoteze aduc ca martore toate neajunsurile ei.

Să am eu pe cineva ar fi ideal şi în acelaşi timp ireal, or ea nu se apropie de a fi perfectă, ceea ce confirmă că mi-ar putea aparţine de-adevăratelea.

Deci poftiţi să-i punctăm aici fiecare defect, până se decide să-şi reevalueze comportamentul:

1. vorbeşte tare la telefon, iar asta n-ar fi o problemă, dacă n-ar vorbi toate prostiile posibile – cu cine? – cu, desigur, toate proastele posibile;

2. fiindcă e de părere că nu face destule la telefon, se mai şi mâţâie (la telefon), dar asta se poate cu uşurinţă transforma într-un avantaj, fiindcă n-o s-o sun, deci vom face economii; pentru a avea de unde să mi le cheltuie, evident;

3. are nişte poze absolut greţoase publicate pe – unde?! da! – Hi5, din trecutul întunecat de liceancă de Teiuş; nu toate, dar e condamnabil că şi le promovează pe cele care sunt cu adevărat o ameninţare pentru tinerii şi copiii expuşi nesupravegheaţi la media nereglementată care este netul; şi le mai şi promovează alături de celălalte, care astfel sunt voalate moral de primele;

4. zice “pupic” (da, tot la telefon, da’ simţeam nevoia să bag o observaţie fără telefon între ele, că mai vin destule); mai grav decât că-i zice “pupic” mumă-sii, când încheie o conversaţie, este faptul că-mi zice MIE! pupic când încheie o conversaţie; fată, îţi notezi?

5. e vegetariană; acest aspect nu va trece cu siguranţă netaxat pe lângă oalele de csolent ale lui Carcea [care, apropo, mă obligă să vă anunţ că într-unul dintre articolele Jeg precedente s-ar strecurat o teribilă eroare – csolentul e evreiesc, nu unguresc; mii şi mii de scuze, tată mult iubit; poate chiar zeci de mii de scuze, dacă nu chiar sute; de mii]; ceea ce mă frapează este că, la fel ca majoritatea vegetarienilor, şi ei îi trebuiesc lucruri vegetariene care au fost inventate iniţial din carne; astfel, ea nu va mânca ardei vegetali, crescuţi în copac, cum e firesc, ci va mânca pateu vegetal; nu va mânca praz proaspăt şi vegetal, aşa cum curge el în râu, de la mama şi tata natură, deci, căci va mânca şniţel de soia şi alte astfel de preparate închipuite, toate din soia, fiindcă din soia cre’că se pot face mai nou şi site-uri web;

6. are telefoane din alea cu tastaturi cretine, fie în spirală, într-o ordine ce sfidează logica matematică, fie cu câte două cifre pe-o singură tastă, care se-nclină indecisă către una sau cealaltă, în funcţie de cât de greşit o apeşi; ele sunt în număr de două, telefoanele, iar la ele nu se răspunde – da’ la nici unul -, în special dacă sunt apelate de pe telefonul meu; ca să fie şi mai bine, pe ele nu intră sms-uri la timp; un mesaj este recepţionat abia când de la acelaşi număr de la care a fost expediat mai este trimis încă unul (vezi punctul 2 monetizarea acestui dezavantaj al fetii);

7. M-a siluit să mă uit la “Sex & The City”, lung metrajul, noaptea la 2 dimineaţa; ca o notă personală, n-are rost să-l vizionaţi, Sarah Jessica Parker moare la sfârşit, atât în film cât şi în viaţa reală; şi nici n-am primit nimica la sfârşit.

Am o sumbră presimţire că această listă va fi mereu în versiune beta, brutal re-editabilă.

***

Sperietoare de şoferi.

SperietoareDeSoferi

***

Încă mă suprinde – de când eram mic – cum sunt capabili să se isterizeze comentatorii sportivi într-asemenea hal la orice fel de meci. În speţă, când joacă alte echipe decât cea a ţării natale, care, cum s-a văzut, nu se prea înfige adânc în campionat. Înţeleg că joacă, în marea lor majoritate, mai bine decât România, ceea ce ar putea fi o potenţială cauză a entuziasmului psihotic, dar – aţi remarcat? – zevzecii ţin cu ambele echipe din teren la orice meci. Nu contează cine marchează, cine ratează, ei “Hău! Ha! Văleu! Cea! Uauăleo! Ioioi! Hait! Zmârc! Gogâlţ!“. De aia e comentariul audio şi nu video, că nu le-ar ajunge terenu’ să se tăvălească şi dea de ceasu’ morţii la fiecare fază.

***

Priviţi, această tanti (n-o cunosc) zice-n gazetă că-s de căcat. Mă rog, eu eram deja în altă zonă a lumii până a reuşit ea să publice recenzia. Da’, orişicum, zicea la un punct în timp şi-n spaţiu că-s de căcat şi-s convins că nu m-am schimbat între timp. Sau între spaţiu. Doamna n-a fost impresionată de acest Internet al meu, care este Jegu’, că n-aveam filmuleţe hazlii cu mâţe la care să se uite dimineaţa în birou şi, când a citit ea, oricum scriam în engleză, iar comentariile erau şi ele peste puterile dumneaei, nesimţiţilor. S-a mai uitat la câteva bloguri la rubrica “ştiaţi că”, să aibă ce scrie, după care a plecat mai departe.

A apărut în Elle, poftiţi-l aici, îl pun în rână, că-cam aşa a fost şi scris.

EleInORana

[aici îl vedeţi în variantă mai mare; sursa: Andra13’s Flickr Photostream]

***

Revenind la trebile noastre, adică prietena mea, pe care, la fel cu ce-am mai drag, o-mpart cu voi (aici te axezi pe “ce-am mai drag”, adică fă! că ţiu la tine şi poţi profita, nu pe “o-mpart”…

Fata pleacă curând către vatra ei natală, de unde s-ar putea să mă priveze de sex pentru o anumită perioadă. Că, din câte am înţeles, cică n-aş avea voie să fac cu altele. Este adevărat? Ştiţi ceva despre asta? Bun, cazul e că ne vedem forţaţi să ne consumăm relaţia în regim altert şi intensiv, ceea ce intră în conflict flagrant cu numărul de nivele pe care le mai are Dacian de terminat. Astfel, vom stabili un program foarte strict de scoatere a lui în oraş seară de seară.

Responsabili: miercuri – Markus Merz, joi – Laura “Licurici” Laurenţiu, vineri – Tudor Mărghidanu, sâmbătă: Tudor Pănescu şi fratele Eugen. Se fac obligaţi de întregul proces al ieşirii, de la chemat şi convins, la ţinut afară şi întârziat.

La revedere.

45 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 8, 2021 la 10:05
  link permanent
  Ho ca koi dep zice ca:

  This is one awesome blog post. Want more.

 2. Iulie 8, 2021 la 10:23
  link permanent

  Really informative article post.Thanks Again. Really Great.

 3. Iulie 8, 2021 la 13:28
  link permanent
  Site Info zice ca:

  Really informative article. Much obliged.

 4. Iulie 9, 2021 la 11:23
  link permanent

  WONDERFUL Post. thanks pertaining to share.. more wait around..

 5. Iulie 9, 2021 la 14:28
  link permanent

  wow, awesome article post.Really looking forward to read more.

 6. Iulie 9, 2021 la 16:22
  link permanent

  I value the blog.Much thanks again. Will read on

 7. Iulie 9, 2021 la 17:19
  link permanent
  browse zice ca:

  Spenz, by far the fastest inputs for cash. Free but iPhone/web only

 8. Iulie 9, 2021 la 18:16
  link permanent
  more info zice ca:

  The players a maneuvers came on the opening day. She also happens to be an unassailable lead.

 9. Iulie 9, 2021 la 19:35
  link permanent
  browse zice ca:

  Im grateful for the article post. Fantastic.

 10. Iulie 12, 2021 la 09:34
  link permanent

  It’а†s in point of fact a great and helpful piece of information. I’а†m glad that you simply shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 11. Iulie 12, 2021 la 10:33
  link permanent

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and

 12. Iulie 12, 2021 la 12:04
  link permanent
  John Hall zice ca:

  Only wanna comment that you have a very decent site, I love the layout it actually stands out.

 13. Iulie 12, 2021 la 14:54
  link permanent

  Just wanna state that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this.

 14. Iulie 12, 2021 la 17:26
  link permanent

  Im grateful for the article post.Thanks Again. Really Great.

 15. Iulie 12, 2021 la 20:56
  link permanent

  It’а†s really a cool and helpful piece of info. I’а†m happy that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 16. Iulie 13, 2021 la 12:15
  link permanent

  Your idea is outstanding; the issue is something that not enough persons are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

 17. Iulie 14, 2021 la 16:14
  link permanent

  Thanks for the article.Really thank you! Fantastic.

 18. Iulie 14, 2021 la 18:39
  link permanent

  Very good blog.Much thanks again. Much obliged.

 19. Iulie 15, 2021 la 20:05
  link permanent

  Studying this information So i am happy to convey that

 20. Iulie 15, 2021 la 20:57
  link permanent

  seem like you know what you are talking about!

 21. Iulie 15, 2021 la 22:41
  link permanent

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

 22. Iulie 16, 2021 la 00:20
  link permanent

  Your explanation is the best I have seen so far

 23. Iulie 17, 2021 la 00:49
  link permanent
  see zice ca:

  Im obliged for the article post. Really Cool.

 24. Iulie 17, 2021 la 22:20
  link permanent

  Keep up the excellent piece of work, I read few blog posts on this web site and I conceive that your site is rattling interesting and contains circles of great info.

 25. Iulie 17, 2021 la 22:26
  link permanent

  This blog is very good! How did you make it !?

 26. Iulie 18, 2021 la 00:55
  link permanent

  You made some nice points there. I did a search on the issue and found most guys will agree with your site.

 27. Iulie 20, 2021 la 20:23
  link permanent

  Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thanks once again.

 28. Iulie 20, 2021 la 21:24
  link permanent

  Very neat post.Really looking forward to read more. Awesome.

 29. Iulie 20, 2021 la 22:27
  link permanent

  tаАаб‚Т€Т“me now and finallаАааБТ“ got the braveаА аБТ–y

 30. Iulie 21, 2021 la 00:27
  link permanent

  ipad case view of Three Gorges | Wonder Travel Blog

 31. Iulie 21, 2021 la 01:30
  link permanent

  You made some decent points there. I checked on the net for more information about the issue and found most people will go along with your views on this site.

 32. Iulie 21, 2021 la 02:29
  link permanent

  Perfectly indited content material, appreciate it for entropy. The earth was made round so we would not see too far down the road. by Karen Blixen.

 33. Iulie 21, 2021 la 03:33
  link permanent
  to read zice ca:

  Im grateful for the article. Will read on

 34. Iulie 21, 2021 la 06:15
  link permanent
  SOPX zice ca:

  This is a topic that is near to my heart Cheers!

 35. Iulie 21, 2021 la 13:11
  link permanent

  What as up, I log on to your blog on a regular basis. Your story-telling style is witty, keep it up!

 36. Iulie 21, 2021 la 19:43
  link permanent
  see zice ca:

  This is one awesome blog article.Really looking forward to read more. Awesome.

 37. Iulie 26, 2021 la 17:28
  link permanent
  Web util zice ca:

  problems with hackers and I am looking at alternatives for another platform.

 38. Iulie 27, 2021 la 13:45
  link permanent

  Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

 39. Iulie 27, 2021 la 19:20
  link permanent

  Wow, this post is fastidious, my younger sister is analyzing these things, thus I am going to inform her.

 40. Iulie 28, 2021 la 11:15
  link permanent

  This is my first time go to see at here and i am in fact impressed to read everthing at single place.

 41. Iulie 29, 2021 la 11:23
  link permanent
  more details zice ca:

  Really enjoyed this blog post.Really looking forward to read more.

 42. Iulie 29, 2021 la 12:55
  link permanent

  Really appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 43. Iulie 29, 2021 la 15:14
  link permanent

  I will definitely check these things out

 44. August 3, 2021 la 13:50
  link permanent
  Web site zice ca:

  stiri interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchiriere vile vacanta ?.

 45. August 3, 2021 la 14:54
  link permanent

  Some truly choice posts on this website , saved to favorites.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)