Dragi camarazi şi drage cărămizi!

sari la comentarii

Haidem să o mai dezbatem puţin de pământ (da’ constructiv nu căăă) pe noua mea achiziţie din domeniul amoros, fiindcă n-am făcut altceva decât pe ea, în lungul timp ce s-a scurs de la ultima noastră întrevedere. Achiziţie care vă asigur că se roagă pe grăunţe în genunchi şi plângând s-o iertaţi că v-a lipsit de mine. Când nu-i ocupată să-i fie explicat de către Moafle absolut fiecare personaj din Stăpânul Inelelor, acum contractaţi ca eroi într-un joc pe calculator, care-i înlocuieşte viaţa personală celui antemenţionat, pentru perioada în curs. Deoarece asta face Moafle cu prietenele mele, de cum le cunoaşte. Nu ca să le testeze, ci doar asta face. Ce altceva să poată? Asta face şi cu prietenele lui, de altfel. Toate două.

Fiindcă instituţia şi societatea online din spatele organizaţiei centralizate Jeg – în vârful piramidal al căreia tronez cocoţat chiar eu – respectă minimele norme ale intimităţii, ne vom adresa de acum Primei Doamne Jeg prin titulatura născocită de “Silvia Lungu”. Sau, mai simplu, “Sia”. Pentru că nu-i frumos să dai numele lu’ oameni aşa, pe Internet.

Am remarcat că mulţi sunteţi sceptici în cadrul comentariilor cu privire la posibilitatea ca eu chiar să fiu împreună, într-o relaţie, cu o fiinţă umană vie, dar să ştiţi că doar fiindcă i-am conferit această identitate scornită, ca s-o protejez, nu înseamnă că-i contrazic existenţa. Fata este cât se poate de facsimilă. În fundamentarea acestei ipoteze aduc ca martore toate neajunsurile ei.

Să am eu pe cineva ar fi ideal şi în acelaşi timp ireal, or ea nu se apropie de a fi perfectă, ceea ce confirmă că mi-ar putea aparţine de-adevăratelea.

Deci poftiţi să-i punctăm aici fiecare defect, până se decide să-şi reevalueze comportamentul:

1. vorbeşte tare la telefon, iar asta n-ar fi o problemă, dacă n-ar vorbi toate prostiile posibile – cu cine? – cu, desigur, toate proastele posibile;

2. fiindcă e de părere că nu face destule la telefon, se mai şi mâţâie (la telefon), dar asta se poate cu uşurinţă transforma într-un avantaj, fiindcă n-o s-o sun, deci vom face economii; pentru a avea de unde să mi le cheltuie, evident;

3. are nişte poze absolut greţoase publicate pe – unde?! da! – Hi5, din trecutul întunecat de liceancă de Teiuş; nu toate, dar e condamnabil că şi le promovează pe cele care sunt cu adevărat o ameninţare pentru tinerii şi copiii expuşi nesupravegheaţi la media nereglementată care este netul; şi le mai şi promovează alături de celălalte, care astfel sunt voalate moral de primele;

4. zice “pupic” (da, tot la telefon, da’ simţeam nevoia să bag o observaţie fără telefon între ele, că mai vin destule); mai grav decât că-i zice “pupic” mumă-sii, când încheie o conversaţie, este faptul că-mi zice MIE! pupic când încheie o conversaţie; fată, îţi notezi?

5. e vegetariană; acest aspect nu va trece cu siguranţă netaxat pe lângă oalele de csolent ale lui Carcea [care, apropo, mă obligă să vă anunţ că într-unul dintre articolele Jeg precedente s-ar strecurat o teribilă eroare - csolentul e evreiesc, nu unguresc; mii şi mii de scuze, tată mult iubit; poate chiar zeci de mii de scuze, dacă nu chiar sute; de mii]; ceea ce mă frapează este că, la fel ca majoritatea vegetarienilor, şi ei îi trebuiesc lucruri vegetariene care au fost inventate iniţial din carne; astfel, ea nu va mânca ardei vegetali, crescuţi în copac, cum e firesc, ci va mânca pateu vegetal; nu va mânca praz proaspăt şi vegetal, aşa cum curge el în râu, de la mama şi tata natură, deci, căci va mânca şniţel de soia şi alte astfel de preparate închipuite, toate din soia, fiindcă din soia cre’că se pot face mai nou şi site-uri web;

6. are telefoane din alea cu tastaturi cretine, fie în spirală, într-o ordine ce sfidează logica matematică, fie cu câte două cifre pe-o singură tastă, care se-nclină indecisă către una sau cealaltă, în funcţie de cât de greşit o apeşi; ele sunt în număr de două, telefoanele, iar la ele nu se răspunde – da’ la nici unul -, în special dacă sunt apelate de pe telefonul meu; ca să fie şi mai bine, pe ele nu intră sms-uri la timp; un mesaj este recepţionat abia când de la acelaşi număr de la care a fost expediat mai este trimis încă unul (vezi punctul 2 monetizarea acestui dezavantaj al fetii);

7. M-a siluit să mă uit la “Sex & The City”, lung metrajul, noaptea la 2 dimineaţa; ca o notă personală, n-are rost să-l vizionaţi, Sarah Jessica Parker moare la sfârşit, atât în film cât şi în viaţa reală; şi nici n-am primit nimica la sfârşit.

Am o sumbră presimţire că această listă va fi mereu în versiune beta, brutal re-editabilă.

***

Sperietoare de şoferi.

SperietoareDeSoferi

***

Încă mă suprinde – de când eram mic – cum sunt capabili să se isterizeze comentatorii sportivi într-asemenea hal la orice fel de meci. În speţă, când joacă alte echipe decât cea a ţării natale, care, cum s-a văzut, nu se prea înfige adânc în campionat. Înţeleg că joacă, în marea lor majoritate, mai bine decât România, ceea ce ar putea fi o potenţială cauză a entuziasmului psihotic, dar – aţi remarcat? – zevzecii ţin cu ambele echipe din teren la orice meci. Nu contează cine marchează, cine ratează, ei “Hău! Ha! Văleu! Cea! Uauăleo! Ioioi! Hait! Zmârc! Gogâlţ!“. De aia e comentariul audio şi nu video, că nu le-ar ajunge terenu’ să se tăvălească şi dea de ceasu’ morţii la fiecare fază.

***

Priviţi, această tanti (n-o cunosc) zice-n gazetă că-s de căcat. Mă rog, eu eram deja în altă zonă a lumii până a reuşit ea să publice recenzia. Da’, orişicum, zicea la un punct în timp şi-n spaţiu că-s de căcat şi-s convins că nu m-am schimbat între timp. Sau între spaţiu. Doamna n-a fost impresionată de acest Internet al meu, care este Jegu’, că n-aveam filmuleţe hazlii cu mâţe la care să se uite dimineaţa în birou şi, când a citit ea, oricum scriam în engleză, iar comentariile erau şi ele peste puterile dumneaei, nesimţiţilor. S-a mai uitat la câteva bloguri la rubrica “ştiaţi că”, să aibă ce scrie, după care a plecat mai departe.

A apărut în Elle, poftiţi-l aici, îl pun în rână, că-cam aşa a fost şi scris.

EleInORana

[aici îl vedeţi în variantă mai mare; sursa: Andra13's Flickr Photostream]

***

Revenind la trebile noastre, adică prietena mea, pe care, la fel cu ce-am mai drag, o-mpart cu voi (aici te axezi pe “ce-am mai drag”, adică fă! că ţiu la tine şi poţi profita, nu pe “o-mpart”…

Fata pleacă curând către vatra ei natală, de unde s-ar putea să mă priveze de sex pentru o anumită perioadă. Că, din câte am înţeles, cică n-aş avea voie să fac cu altele. Este adevărat? Ştiţi ceva despre asta? Bun, cazul e că ne vedem forţaţi să ne consumăm relaţia în regim altert şi intensiv, ceea ce intră în conflict flagrant cu numărul de nivele pe care le mai are Dacian de terminat. Astfel, vom stabili un program foarte strict de scoatere a lui în oraş seară de seară.

Responsabili: miercuri – Markus Merz, joi – Laura “Licurici” Laurenţiu, vineri – Tudor Mărghidanu, sâmbătă: Tudor Pănescu şi fratele Eugen. Se fac obligaţi de întregul proces al ieşirii, de la chemat şi convins, la ţinut afară şi întârziat.

La revedere.


92 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 25, 2008 la 02:03
  link permanent
  vacamov zice ca:

  ma cam seaca razboiul asta jurnalisti versus blogisti. e un cacat. e un cacat pentru ca se compara un ziar sau o revista, cu un blog. e de cacat ca toti jurnalistii au impresia ca e de cacat sa ai un blog.

  si…

  sunt de cacat articolele de 3-4 pagini din elle scrise cu google, wikipedia si hoitnews in fata.

  si mai e de cacat faptul ca se judeca aceasta critica omniprezenta indreptata catre tara noastra de cacat. pai, stai putin…e vina mea ca traiesc intr-o tara comunista din lumea a treia? bine, pentru voi, amatorii de idei originale si inovatoare, care va plictiseste orice paragraf mai mare de 3 randuri, am sa ma prefac ca totul e marfa. o sa fiu un mic irinel pentru voi, otevistilor.

 2. Iunie 25, 2008 la 02:11
  link permanent
  antidarius zice ca:

  deci de ce am impresia ca Anca Gradinariu e una dintre “bloggerele” frustrate?

  in rest, duceti-va

 3. Iunie 25, 2008 la 02:15
  link permanent
  antidarius zice ca:

  @vacamov

  heh …. deci chiar esti vaca

 4. Iunie 25, 2008 la 07:51
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Mi se pare mie sau paragraful despre argumentaţie şi întorsul vorbei se repetă în altă postare de’a ta. Nu-i bai dacă-i aşa, cînd ai gagică, se întîmplă des să-ţi pierzi din concentrare. Aşa păţesc şi eu.
  Despre tanti din Elle Internet prefer să mă abţiu. Aleg oricînd un jeg.ro, sau un groparu.ro, decît să plătesc 10 lei la cheoşc ca să cumpăr o revistă, a cărei unică diferenţiere faţă de curpapir, este că încă nu s-o inventat hîrtia de şters la fund, lucioasă..
  Pamfil ce părere are despre noua achiziţie a Dariusului? :)

 5. Iunie 25, 2008 la 08:33
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Sa iti traiasca noua achizitie! Din cate ai spus mai sus, pare femeie! Adica are mai toate defectele ce vin o data cu ele. Vei realiza in curand ca, dintre toate defectele, cel mai dureros este faptul ca e vegetariana! Cat despre monogamie, pot spune cu mana pe inima, ca e prima data cand aud aceasta ipoteza bizara. Poate asa o fii pe acolo pe la Teius! Daca nu iti da voie cu alte femei, intreab-o daca macar poti singur. Ar fii pacat sa pierzi o asemenea relatie pentru o miscare gresita (fie ea si din incheietura)! Si mai intreab-o cum te poate controla? Asta doar daca raspunsul este negativ!

 6. Iunie 25, 2008 la 08:39
  link permanent

  Panoul de avertizare a soferilor cu “RISCATI PENE” mi se pare o trimitere directa la soferii de o anumita etnie, ceea ce ma face sa sesizez de indata comisia pentru discriminare sau cum se mai zice. ;)

  Pentru soferii luati de fraieri de neveste ar putea exista un panou cu “RISCATI COARNELE” … :D

 7. Iunie 25, 2008 la 08:45
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Nu ma pot abtine sa nu-ti trag una scurta, nivel de gradinita dar inca valabila:
  “ si marmota invelea ciocolata in staniol, nu-i asa “ ?
  Dar te iert din doua motive: 1.e cald al dracu` si 2.faza aia cu anuntul cu parcarea mi-a dat idei bune ca si eu am probleme din astea cu niscaiva vecini.

 8. Iunie 25, 2008 la 09:00
  link permanent
  dush zice ca:

  elle aia e pentru pitzi…si e folosit limbaj pitzi de catre o pitzi care stie un pic de gramatica, deci nu va agitati, pana la capat…any comment is a good comment :D

 9. Iunie 25, 2008 la 09:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pai explica oamenilor ce e aia pitzi, ca eu stiu da` nu ma bag, nu e linku` meu.

 10. Iunie 25, 2008 la 09:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ionuţu’: Ai dreptate, s-a modificat. :) Şi ai dreptate şi referitor la motiv. Sunt pierdut. :P

 11. Iunie 25, 2008 la 09:29
  link permanent
  toader zice ca:

  1. de ce ai dat copy si paste la un text mai vechi?
  2. de ce nu te iubeste fata ceea?
  3. de ce iti interzice sa faci sex in lipsa ei cand stim cu totii ca nu reusesti nici macar cand e ea acolo?
  4. de ce il minti in halul asta pe taica-tu’ apelandu-l “tata mult iubit”?

  razboiul dintre blogeri si jurnalisti deriva din frustrarea pe care o au jurnalistii. ei nu isi pot insira fara nici o sanctiune toate prejudecatile si tembelismele lor, ale jurnalistilor. blogerii in schimb mai si castiga bani din asta.

 12. Iunie 25, 2008 la 09:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  1. Am scris peste notepadu’ precedent, nu mă pune în situaţia penibilă de a fi nevoit să te pleznesc peste faţă.
  2. Deloc. Da’ nici un pic. Ce, de fapt, nici nu mimează. :)
  3. Îmi rămâne doar să fac sex cu ea de faţă, dar cu altcineva. Ştiu, sunt constrâns într-un prezervativ moral.
  4. Băi, deci tatăl meu vopseşte casa cocoţat pe schele şi cu fruntea lui ajunge până sus la stele, nu ştiu dacă mă-nţelegi.

 13. Iunie 25, 2008 la 10:06
  link permanent
  ancutza zice ca:

  1. panoul cu “riscati pene” e in fata la Carpe Diem, serviciile funerare. deci e chiar gentila avertizarea, la o adica, puteam risca sa ajungem la ei mai devreme decat ar trebui.
  2. dupa descrierea, esti sigur ca Sia nu e robot telefonic?
  3. imi esti dator vandut pentru subordonata propozitia subordonata
  4. enjoy your relationship.

 14. Iunie 25, 2008 la 10:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  4. Adică până cât mai e, cu referire directă la 1.?

 15. Iunie 25, 2008 la 10:13
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  toader zice că: 3. de ce iti interzice sa faci sex in lipsa ei cand stim cu totii ca nu reusesti nici macar cand e ea acolo?
  Buna rrrrrau, toadere draga, ia un zece de la mine !!!

  Dariuse, apropo de csolent, ca ma simt vinovat moral: daca e mincare evreiasca de ce e intilnita doar in Ardeal si in special la maghiari ?

 16. Iunie 25, 2008 la 10:14
  link permanent
  toader zice ca:

  2. banuiam eu ca darius are o relatie cu un robot telefonic. si inca platonica.
  4. ce urare itzi facu ancutza :) sa te bucuri de relatia cu carcea. nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. viva mirmen!

 17. Iunie 25, 2008 la 10:15
  link permanent
  licurici zice ca:

  cum ar veni, am program joi cu emo-dacian? bine că ştiu şi eu…

 18. Iunie 25, 2008 la 10:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariane: E de origine evreiască, de atunci s-a tot declinat. E întâlnită peste tot, dac-o cauţi. Toadere: cum vroiam să-i zic şi Ăncii, da’ am crezut că vă prindeţi – nu este Sia un robot telefonic, deoarece roboţii telefonici răspund la telefon şi chiar şi vorbesc un pic cu tine. :)

  Licurice: Da, şi fiecare sunteţi responsabili pe organizarea serii, inclusiv scosul în oraş, chematul, convinsul etc.

 19. Iunie 25, 2008 la 10:28
  link permanent
  toader zice ca:

  ce vorbesti ma? ai avut tu inainte robot telefonic de sex feminin ca sa stii ce toane are cand raspunde?

 20. Iunie 25, 2008 la 10:40
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Am inteles. In cazul aista cind (si daca) vin prin Cluj mama ta pune o palinka pe masa, tu dai zacusca iar tatal tau imi arata pe viu ce e aia csolent. Stabilit ? Ca orice ai spune prin Bucale n-am intilnit csolent desi mai auzisem de el. Miam-miam !

 21. Iunie 25, 2008 la 12:38
  link permanent
  furby zice ca:

  ai uitat cumva sa specifici faptul ca cica “iti mannaca toti banii” si trebuie sa vii sa ceri imprumut de la fosta ta preietena? sau asta nu trebuia sa se stie…:)

 22. Iunie 25, 2008 la 14:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, urmează soră-sa fostei prietene. La împrumutat bani, zic, nu la… Deci, la împrumutat bani, zic.

 23. Iunie 25, 2008 la 14:36
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  vrem (adica numa eu) poze cu prietena asta… vrem (tot eu) dovezi! eu nu cred nimic!!!

 24. Iunie 25, 2008 la 14:52
  link permanent
  toader zice ca:

  deci, nu cred ca darius va pune poze cu robotul telefonic pe acest site.

 25. Iunie 25, 2008 la 14:58
  link permanent
  evergreen zice ca:

  daca-ti pleaca femeia nu te apuca sa umbli de zevzec dupa alte femei… stai potolit ca se intoarce. de restul te vei ocupa in timp, adica adio vorbit la telefon, adio pupic, adio soia…

 26. Iunie 25, 2008 la 15:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ancuţă, Toader are dreptate, n-aş face niciodată aşa ceva. Sau aşa, ca s-o punem în context. Nu, niciodată.

 27. Iunie 25, 2008 la 15:29
  link permanent
  toader zice ca:

  e tare in photoshop darius.

 28. Iunie 25, 2008 la 15:40
  link permanent
  toader zice ca:

  si sa nu uit. ca ultima intrebare la al carei raspuns uita-ma-voi peste fro 10 ore :

  chiar iti mananca o gramada de bani?

 29. Iunie 25, 2008 la 15:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Toţi, dar nu o grămadă. :)

 30. Iunie 25, 2008 la 16:29
  link permanent
  ionutu zice ca:

  La cum s-arată vegetarianca cred şi io că scrii postări noi, peste postări vechi, şi la urmă îţi iese un “csolent” de postări măi Dariusule. ;)
  Ştii cum îmi zicea răposatul de bunică-miu? “Daţi-le băi la supapă!” Mno..deci?

 31. Iunie 25, 2008 la 16:41
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mda. Deci Toader are dreptate mai sus. Se poate vedea in docoment cum Darius doarme dus deci nu face sex nici macar cu ea de faţă. Asa, ca iti maninca banii… ete plici, asta poa` sa o faca oricine.

 32. Iunie 25, 2008 la 16:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Când spui “Fata este cât se poate de facsimilă.”, te referi la gemenele de la INDIGGO?
  Nu e “pupic” măi, ci “pupici”… cu totul altceva.
  Nu există pateu vegetal ci unt de lemn combinat cu nişte E-uri care conferă produsului acel aspect greţos.
  Păi ar trebui să te bucuri ca nu se răspunde la telefon cand suni tu, vezi capitolul cu economia.
  Poza… o să pună şi fulgi pe maşină sau numai pene? Ori poate e vorba de… situaţie în care se află o navă cu vele care are vânt din faţă şi nu poate înainta.
  Doamna de la Elle,.. spune-i mercic (e tot din zona pupici) ca “te-a făcut celebru” la ziarul domniei ei cu tiraj de 1000 de reviste per săptămână. :) Ea a înţeles că blogguitul este pentru ca ziariştii să mai aibă un loc de manifestare.
  Ce face Dacian de termină nivelele atât de repede, o nivelă nu-i ajunge?
  Apropo de doamna de la Elle, şi pe mine m-a făcut celebru cineva care m-a propus drept cel mai prost blogg, sau aşa ceva, şi am ajuns cu blogul la ziar :) ))))))))))

 33. Iunie 25, 2008 la 18:22
  link permanent
  meli zice ca:

  tuuuu ce ochi frumosi areee :x da`i asa slabuta :( nu-i bine cu vegetarienismu asta…. e lacto-vege, inghetata papa? da-i multa multaaaa :D
  p.s din pacate e pe bune.. nu ai voie cu altele cat e ea plecata.. dar nici ea cu altii ;;)

 34. Iunie 25, 2008 la 18:37
  link permanent
  maria coman zice ca:

  ai vazut sex and the city? muahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 35. Iunie 25, 2008 la 19:05
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  1. ii faina

  2. ioi cat o mai pupai la matyas kiraly la statuie…

  3. te vrea. tu esti o bucata de carne. ea ii vegetariana. no care din astea ii gresita?

 36. Iunie 25, 2008 la 20:17
  link permanent
  toader zice ca:

  de fapt darius e o bucata de soia. asta a si atras-o pe tipa. … si banii.

 37. Iunie 25, 2008 la 20:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi toader, cam cât valorează Darius, 100 mil. de euro, 200?

 38. Iunie 25, 2008 la 21:00
  link permanent
  toader zice ca:

  da. o suta de mililitri de euro.

 39. Iunie 25, 2008 la 21:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm! Destul de bine, destul de bine…

 40. Iunie 26, 2008 la 07:21
  link permanent
  keshishian zice ca:

  deci zici ca ea nu pune gura pe carne…te priveaza de orice si se satura cu pateu vegetal. ai fost atent nu cumva zice” poop” la telefon? e in trenduri si am eu o vaga senzatie ca ea e o fata in trenduri. din ce spui tu aici nu ma asteptam sa iti iei drept iubita asa o fata superficiala. ma asteptam la cel putin un einstein cu sexapil. ceea ce dovedeste ca esti om si inca unul su(s)pus greselii. in rest…astia de la elle nu stiu ce spun..!

 41. Iunie 26, 2008 la 07:24
  link permanent
  keshishian zice ca:

  apropo amatorilor: vreti poze cu superficiala pe site? voi chiar urati toate fetele ce umbla cu D, asa-i? sa nu mai aiba ea viitor si sa umble cu stigmatul jeg in frunte? vai de capul vostru!

 42. Iunie 26, 2008 la 07:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am pus deja poze, subtil, printre comentarii, dacă erai atent. :) Şi încerc s-o disec precum pe-o broscuţă emoţională, acilea, pe site-ul meu care-l folosesc în acest scopuri perfide, ca să nu fie vegetariană sexual, dacă vrei musai să folosim această imagine plastică, care eu, om cu frica bunului Dumnejeg, nu mi-am permis nici măcar s-o sugerez. Evident că este o genială şi o superbitate cum nu vă veţi bucura vreunul dintre voi să aveţi vreodată. :P

 43. Iunie 26, 2008 la 07:34
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai sculatilor devreme, mie sa-mi spuna cineva cum dau de Anca Gradinariu asta ca s-o induplec sa scrie prostii si despre blogul meu, ca pe urma sa te tii trafic… se zice ca pe orice pune mina femeia asta creste mare.

 44. Iunie 26, 2008 la 10:18
  link permanent
  keshishian zice ca:

  asta denota ca nu dau click pe toate cuvintele tale itite in comentarii. dar am vazut. a visat mereu sa fie blonda, ca toate superficialele, dar o dau de gol sprancenele. ma bucur, in acest caz, ca te-am inervat ;| pana ai spus ceva de bine de femeia ta stigmata jeg – desi initial o vroiai cracanata si despicata precum o broasca la laboratorul de biologie. felicitari, faci sex!

 45. Iunie 26, 2008 la 10:21
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hai mai, lasati glumele… pina nu ne arata nu credem !

 46. Iunie 26, 2008 la 10:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Inervat”, da. VICTIMELOR. Că io şăd cu ea c-ar fi naşpa, în capu’ vostr’? Normal c-o s-o expun pre Jeg în pielea morală goală. Că doar dacă se dovedeşte a-mi fi nocivă, să scot măcar şi io un articol, două, din frumoasa relaţie, că sex nu mă credeţi. Păi, nu? Păi, da?…

  Cât despre ea şi cu mine… chihihi, nu veţi afla niciodată ce contează cu adevărat, vă mai arunc câte o ciozvârtă informaţională, iar voi o hăpăiţi mulţumiţi. SĂLBATICILOR!

 47. Iunie 26, 2008 la 10:38
  link permanent
  keshishian zice ca:

  bine, ma, desteptule! era enervat.

 48. Iunie 26, 2008 la 10:41
  link permanent
  keshishian zice ca:

  pai e clar ca niciodata nu stii ce conteaza cu adevarat de vreme ce nu s-a decis ce culoare sa fie si nici ca nu pune gura pe carne. dar daca face sex atunci suntem toti multumiti, ca te mai calmezi si tu. asta conteaza! salbaticii de noi!

 49. Iunie 26, 2008 la 10:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Dacă dumneaei este…
  http://www.tiff.ro/files/images/ancagradi_sm.jpg

  Trebuie ştiut că doamna este are ceva stare la B1 TV, dar este şi scenaristă şi critic de film.

  Există o adresă prin care îi puteţi propune colaborarea la un scenariu :)
  scenario@fx.ro , este adresa de la secţiunea scenarii Buftea.
  Sper să mai fie de actualitate, adresa este din 2000.

  Mai există http://www.tiff.ro/ro/blog-anca-gradinariu , dar TIFF-ul tocmai ce s-a încheiat.

  Până la urmă şi eu scriu de geaba, cu atâtea adrese, comentariul va intra precis în moderare. :D

 50. Iunie 26, 2008 la 10:49
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Jegule, de cand te-ai intors in tara mama ai ramas fara idei. Cam trasa de par povestea despre fatuca Sia. Posteaza oleaca mai des si despre alte subiecte. Nu de alta, dar eu ma plictisesc cumplit acu’ cu bacu’ asta.

  Si da, am comentat in speranta ca o sa-mi atrag niste vizitatori noi ;)
  Sayonara!

 51. Iunie 26, 2008 la 10:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Keishan… eh, mai pune. Gura. Pe carne. Vorba lu’ Ciribantrop, ca să nu intru-n detalii.

  Dragoaşe: Şi ai comentat anti, ştii tu cum îi cu controversa. Stai să-ţi scot linku’. :) Povestea cu Sia e inventată, susţii şi tu? Marş învaţă, măgare. Ştiu, ştiu, mă tachinezi, te inspiri la examene din Jeg. :P Foarte bună aia cu feed-ul cu notele la examene, ehehehe.

  Bibliotecare: Alţii ziceai că-i aia cu “blogdereporter”. Sincer, nu mă fascinează, pare să fie nimeni. :) (Don’şoara “BlogDeRepoter” a dezminţit. Nu e dumneaei aceeaşi.)

 52. Iunie 26, 2008 la 11:14
  link permanent
  keshishian zice ca:

  deci, tipa asta de a elle e oare vreo fosta de-a ta, “inervata” si geloasa care vrea sa te discrediteze. bai ce lume…!

 53. Iunie 26, 2008 la 11:30
  link permanent
  toader zice ca:

  ma indoi de veridicitatea celor spuse de de armeanul de mai sus.

  respectiva de la elle nu poate fi o fosta a lui darius pentru ca la darius sunt toate fantezii prezente. nicidecum foste.

 54. Iunie 26, 2008 la 12:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Blogul este încă ceva destul de nou pentru a fi definit. Problema duduiţei nu este că aruncă cu lucruri din prostie, ci din faptul că-şi defineşte altfel decât noi un blog. Cine îşi închipuie un cal ca o girafă, va râde de un pur sânge arab pentru că nu are gâtul lung. Adevărul este că noţiunea de blog este în continuă mişcare, nu poate fi stăpânită printr-o definiţie. Am intrat în lume blogurilor de mai puţin de un an, şi uite că totul s-a schimbat de atunci. Sunt din ce în ce mai puţine bloguri cu reacţia “aţi văzut bă ce proşti e ăia!”. Din păcate blogurile-proiect care au o coerenţă sunt încă foarte puţine. Iată de ce cultura blogului construieşte o gaşcă care comentează în cerc închis.
  Cele mai penibile sunt blogurile scrise de jurnalişti pe marginea articolelor care le publică. Iniţial acestea se doreau ca o dezbatere asupra articolului, după cum se întâlnesc cunoscuţii şi vorbesc despre Elodia la o cafea, pentru că nu au altceva de discutat. Real, subiectul articolului devine însă rapid o dispută, mereu aceiaşi, de a înjura sau a săruta cu foc în dos, pe cine trebuie, ca nişte tonomate mai mici.
  Sunt şi excepţii. Una dintre ele este Simona Ionescu de la Click cu o prestaţie pe blog foarte diferită de cea a ziarului.
  După cum ţi-am spus, am primit şi eu un premiu de la digitallights.net:
  Motivatia Juriului: Castigator este Bibliotecaru. Nu credem ca exista blogger in Romania care sa scrie mai mult si mai prost decat Bibliotecaru. In afara unei vadite apartenente la ideile de stanga, acest om este capabil sa posteze pana la 12 articole pe zi pe blogul personal, iar aceasta statistica nu include cele 4 sau 5 bloguri in plus pe care le are si le populeaza.

  Nu m-am supărat, deşi cele în plus erau, în acea perioadă, cam 20, m-a mirat însă gratuitatea gestului şi, mai ales, că am fost cotat ca fiind de stânga.

  În acest caz al domniţei Anca Gradinariu, nu comentez concluziile dumneaei, fiecare are dreptul la opinie, dar nu înţeleg rostul articolului. Putea să scrie despre cei pe care îi consideră indispensabili, dar ce sens are să compui întreg articolul despre ceilalţi la care recomanzi “intraţi rar”. Este ca şi cum te-ai duce la o doamnă pe stradă şi i-ai spune de câteva ori, “Doamne, ce urâtă eşti!”. Poate că domnia sa a rămas cu mecanismul critică teatru-film-restaurante-cărţi, acum şi blog. Şi domnia sa a făcut efortul să-i sară în ochi nişte poze gigantice şi scrisul în engleză al filmuleţelor picante. Atât a înţeles, dar nu pentru că are o inteligenţă limitată, pentru că fenomenul blog este împrăştiat ca sens şi că tu, Darius, ai un stil mai neobişnuit şi nu poţi fi înţeles dintr-o fugărire de postări. Dacă ţi minte, şi eu m-am luat de voi că vorbiţi porcos, asta înainte să înţeleg care e condiţia piesei care se joacă aici.

  Eu nu aş introduce pe această domniţă în seamă, probabil că va veni peste un an cu altă părere.

  Mai bine să vorbim despre profesoara care a jucat într-un film porno şi… a fost suspendată din comisia de bacalaureat. Nu de alta, dar nu se puteau concentra elevii. :)

 55. Iunie 26, 2008 la 12:46
  link permanent
  zep zice ca:

  ma nu scrii de profa de sex de la api? :D

 56. Iunie 26, 2008 la 12:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hî? Trec noutăţile pe lângă mine?

 57. Iunie 26, 2008 la 15:53
  link permanent
  toader zice ca:

  da. Romania a fost eliminata de la CE.

 58. Iunie 26, 2008 la 16:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Consiliul Europei, sper.

 59. Iunie 26, 2008 la 21:39
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Hmm draga Jeg,
  Eu nu sustin ca-i inventata treaba cu don’soara Sia. Ma gandesc ca ai si tu dreptu’ la o gagica faina. Eu doar ziceam ca nu-i treaba de povestit pe blog, oricat de personal ar fi el (el blogul ca sa fim intelesi). Asta nu din motive morale, ci din motive de “nu intereseaza pe multa lume”.
  Treaba cu feedul cu note n-am prins-o in cazul in care ai fost ironic. Chestia aia n-am vazut-o in jegu’ tau, daca asta sustii pe ascuns. Daca nu-i asa, atunci nu pot decat sa-ti multumesc, desi mi se rupe ca-ti place sau nu :)
  Numa’ ghini si la mai multe Sii.

 60. Iunie 26, 2008 la 22:53
  link permanent
  toader zice ca:

  dragos, nu fi prost. totul e spre binele fetii. cu cat mai repede intra darius in detalii si amanunte cu atat mai repede isi da respectiva cu cine are de a face si il paraseste.
  si pe darius il protejam intr-un fel. ramane si el cu ceva banuti sa isi cumpere bilet pentru acasa, mancare dimineata, si chiar cafea.

 61. Iunie 26, 2008 la 23:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Darius nu bea cafea, fiindcă e lipsit de vicii. Dragoşe: la care mai multe Sii? Îmi ajunge (şi nu în sensul că mi-e deja greaţă). La treaba cu feed-ul te lăudam, tembele. Chiar mi-a plăcut live-ul cu decursul examenelor, nu poţi să apreciezi un compliment sincer. Toadere – tu sandviciurile să mi le iei când vin şi 20 de euro şi suc şi biscuiţi. Eventual o-mbrăţişare. De aia te ţin!

 62. Iunie 27, 2008 la 09:43
  link permanent
  toader zice ca:

  “I also met “veteran” Jeg reader and young blogger Dan Toader (blog here) who sponsored my stay with 30 euros, 6 sandwiches and 10 metro tickets (plus biscuits and a Coke – so full menu). His contribution got me up the Eiffel Tour, into Louvre and basically everywhere I wanted to go.”

  ce observam de aici? ca neghiobula tinut minte (vag) banii si potolul in schimb a uitat de la mana pan’ la gura ca i-am deschis creierul lui de soia modificata genetic si l-am trimis sa vada si altceva in afara de autostrazi.

  cica “Darius nu bea cafea, fiindcă e lipsit de vicii.” – de aia ai obsesii asa de multe.:)

 63. Iunie 27, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Visez să mă ung cu cafea şi să mă ard cu ţigări, sigur.

 64. Iunie 27, 2008 la 12:53
  link permanent
  toader zice ca:

  asa da.

 65. Iunie 27, 2008 la 13:49
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  E greu de identificat un compliment sincer printre atatea ironii. In plan era sa apara doar “10″ pe-acolo, dar deja nu se mai poate.

  Cheers.

 66. Iunie 27, 2008 la 22:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  O zicere scurta, de seara, ca ma grabesc: in privinta blogurilor au mai dat si altii cu mucii in fasole, ca asa e bine, sa te dai mare ziarist si sa-i bagi undeva pe bloggerii astia. Luati de cititi, daca n-ati citit deja:
  http://www.jurnalul.ro/articole/124112/despre-bloggeri-

 67. Iunie 27, 2008 la 22:47
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Discuţia despre ceea ce spune Marius Tucă am dus-o pe blogul Simonei Ionescu de la Click, dacă nu mă înşel. Concluzionam că în ceea ce mă priveşte, Marius Tucă m-a descris perfect.
  Pentru că sunt puturos, iau cu copy/paste din reacţia mea de acolo, deşi fragmentul este de la finalul discuţiei… dar cred că se înţelege.

  Este o frustrare le mijloc, ceva subtil. Atunci când privesc la TV şi moderatorul nu-i pune invitatului o întrebare isteaţă pe care tu ai putea să o adresezi, când vezi că un om care posedă o opinie cu greutate nu observă ceva evident care ţi-a sărit în ochi, atunci când ajungi la concluzia că ajunge vedetă o persoană cu prezenţă şi iubită de camera video, peste care eşti, în mod vizibil, cu multe clase… atunci da, simţi o frustrare. Nu ştiu dacă de aceea mi-am făcut un blog, nu cred că acesta a fost motivul. Cred că mi-am făcut blog pentru a putea comunica lucrurile pe care eu le-am descoperit atunci când răsfoiam informaţia şi le găsesc interesante, pentru a-mi trata propria superficialitate în a clasifica lucrurile ce se desfăşoară după altă realitate decât aparenţa, pentru a-mi trata frustrarea pe care o am când văd că natura intelectuală a vieţii este înghiţită de instinctul animal, într-o continuă degradare. Şi iar sunt frustrat pentru că “lumea” să încăpăţânează să vadă exact aceiaşi realitate liniară cu care a fost învăţată de mii de ani. Deşi ştim că ceea ce este în jurul nostru, chiar dacă se observă, este aer şi nu vid, continuăm a ne duce viaţa fără preocuparea aerului, deşi ştim că pământul este curb, trăim ca şi cum ar fi drept. Suntem liniari şi inerţiali cu miliarde de lucruri mărunte, cu zeci de mii de lucruri importante. Sunt frustrat pentru că eu mă gândesc la toate acestea şi se dovedeşte a nu fi un lucru util.
  Dar nu e vorba numai de frustrare, ci despre tot ce a spus Marius Tucă, cuvânt cu cuvânt… (nu a pus decât un singur punct acolo) sunt un mic servitor al globalizării, cu poză menită se mă arate intelectual, sunt o râmă care preiau informaţia şi o redau fără să schimb nimic esenţial în ea, “ca un fel de masturbare comună, dar vândută pe afiş ca un mic secret care ne va schimba filozofia de viaţă, fără inspiraţie şi fără talent”… mă rog, exact aşa cum este mai departe. Dacă poţi lua contact cu domnia sa, îi poţi spune că Bibliotecaru îi mulţumeşte, m-am văzut în ceea ce a scris exact aşa cum sunt, o personalitate inadaptată şi hâdă. E perfect adevărat, “soarele răsare doar să aducă lumină şi niciodată glorie…”, eu aş adăuga şi linişte. Parcă e mai presus dorinţa de linişte decât dorinţa de glorie, sau doar aşa îmi place mie să cred.

 68. Iunie 28, 2008 la 07:56
  link permanent
  keshishian zice ca:

  @Biblio: Tuca este un tip relativ ingamfat si sa stii ca tot ce i se intampla nu il ajuta sa se schimbe. Dar referitor la bloggeri, am tot citit diverse si sa stii ca in multe privinte are dreptate. Probabil nu e cazul tau, nu o lua personal, dar uneori era sa mor cu mousul in mana de atata plictiseala cititind ..”opinii”. Sunt bloggeri care, slava Domnului, au un instrument de popularizare dar altii… anyway, nu pune la inima, cum spuneam, Tuca e ziarist si ca toti ziaristii cunoscuti nu va renunta la aerul lui atotstiutor. Believe me!

 69. Iunie 28, 2008 la 08:28
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Abia acum mi-am putut reveni din ras!!! Intai te-a numit onanist Marian S (de fapt ne-a numit pe amandoi, cand ne-a spus ca postele cu 5 degete nu se pun, in articolul precedent). Da’ eu nu am zis nimic, ca am crezut ca va stiti de undeva si stie el ce spune… Dar acum si Marius Tuca te numeste onanist? Ce inseamna sa fii plimbat prin lume… Iti faci tot felul de cunostiinte! Nu stiu frate, toata lumea azi stie sa arate cu degetul, toata lumea comenteaza si judeca… Suntem toti sfinti atunci cand ne uitam in oglinda iar restul merita crucificati, nu pentru ceea ce sunt sau ce au facut, ci mai repede pentru ce credem noi ca sunt si fac! Mortii lor!!! Dupa cum spunea si Bibliotecarul, blogul nu este ceva clar definit. Daca nu va place un blog, nu il mai frecventati si atata tot! Cat despre Tuca, nu prea am ce spune, el fiind incununarea tuturor calitatilor umane (printre care corectitudinea si impartialitatea fiind cele mai accentuate) iar voi blogatilor sunteti niste onanisti… Onanistilor! Nu stiu de la ce o fii pata asta de pe tricou… Idle: fak baie (adica o construiesc)

 70. Iunie 28, 2008 la 11:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Pentru un intelectual onanism nu înseamnă masturbare.

  Biblia/Vechiul Testament/Facerea/Capitolul 38 1:10
  În vremea aceea s-a întâmplat că Iuda s-a pogorât de la fraţii săi şi s-a aşezat lângă un adulamitean, cu numele Hira.
  Văzând Iuda acolo pe fata unui canaaneu, care se numea Şua, el a luat-o de soţie şi a intrat la ea.
  Şi ea, zămislind, a născut un băiat, şi Iuda i-a pus numele Ir.
  Zămislind iarăşi, a născut alt băiat şi i-a pus numele Onan.
  Şi a mai născut un băiat şi i-a pus numele Şela. Şi când a născut ea acest fiu, Iuda era la Kezib.
  Apoi Iuda a luat pentru Ir, întâiul născut al său, o femeie, cu numele Tamara.
  Dar Ir, întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul.
  Atunci a zis Iuda către Onan: „Intră la femeia fratelui tău, însoară-te cu ea, în puterea leviratului, şi ridică urmaşi fratelui tău!”
  Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intra la femeia fratelui său, el vărsa sămânţa jos, ca să nu ridice urmaşi fratelui său.
  Ceea ce făcea el era rău înaintea lui Dumnezeu şi l-a omorât şi pe acesta.

  Onanism înseamnă risipa seminţei şi refuzarea actului creaţiei. Onanismul intelectual s-ar putea traduce, şi am să cobor spre vulgar, “să dai un şut în cur talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu”.

 71. Iunie 28, 2008 la 18:37
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ krakilla : Ma bucur ca ai avut parte de o portie buna de ris, asta face bine la sanatate. Ceea ce nu inteleg eu: de unde ai tras concluzia ca te-am facut “onanist“ ? Sau de ce sa il fac onanist pe Biblio? Suferi si tu de caldura ? Nu te cunoasc, nu ma cunosti, de ce as fi facut asta ? Acolo era un articol glumet despre femei si am bagat si eu un comentariu in tema, atita tot. Restul sunt visele tale. In baia aia pe care zici ca ai construit-o mergi acum si fa-ti un dus rece si mai vorbim.

 72. Iunie 28, 2008 la 21:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zice că pe mine m-ai făcut. Io nu mai reţiu, da’ bine că mi-a amintit. Între noi s-a sfârşit. :P

 73. Iunie 28, 2008 la 21:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Adica nu ma mai iubesti ? Se poate asa ceva ? Pentru o vorba in vint dai cu piciorul unei relatii promitatoare ? Adica eu tac si trec cu vederea ce i-ai facut profei de franceza si tu… asa imi raspunzi ?

 74. Iunie 28, 2008 la 22:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce, or fi apărut filme şi cu mine? Nici măcar nu ştiu vorbi franţuză…

 75. Iunie 28, 2008 la 23:08
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  E clar, mon cher, caldura mare. Apropo, krakilla, vezi ca mi-am facut si eu un dus rece. Asta e, daca nu citesc cu atentie, nu mai stiu cine pe cine si ce a facut. Deci tu, krakilla, cind ziceai “te-a facut onanist“ te referai la Darius, nu la Biblio ! Shame on me ! Dar, maestre, tine minte cinci cuvinte: in lumea asta nu sunt decit doua feluri de barbati: aia care o fac si aia care nu recunosc. Asa ca gata, ciocu` mic, hai sa stam toti pe burta…

  In ceea ce-l priveste pe mister Tuca, ehei, aia e alta poveste. Sa fie el sanatos, de unde pina mai ieri inca mai aveam respect pentru omu` asta acuma nu prea mai am. E problema lui daca ii face pe bloggeri onanisti; dupa umila mea parere unul care se exprim astfel e un labagiu. Pai e tot aia ?

 76. Iunie 29, 2008 la 10:16
  link permanent
  fcb zice ca:

  faina fata.

 77. Iunie 29, 2008 la 11:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, să nu uiţi să dai link către teza de licenţă, după ce o susţii, bineînţeles.

 78. Iunie 29, 2008 la 17:55
  link permanent
  PCH zice ca:

  bre patroane, matale faci moderarea la nastase? parca cu tine m-am certat odata ca nush-ce n-aveam voie sa zic pe blog. esti un idiot. noroc ca esti frumos, ca altfel prafu’ s-alegea de tine, asa ai cum sa pui o piine pe masa.

 79. Iunie 29, 2008 la 21:48
  link permanent
  toader zice ca:

  si pufos.

 80. Iunie 29, 2008 la 21:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblio… mă, fă, nu pricepi că-n februar’e? Deja-i destul de stresată mumă-mea, că nu mi-oi mai putea da examenele “din cauza la” sistemu’ Bolognese (da, da, ştiu cum îi zice).

  PCH – să fi tot fost eu şi eventual nu ţi-am dat voie să zici acolo chestii care totuşi îţi dau voie să le zici aici, unde-ţi pot spune că eşti înduioşător de prost, pentru că am dreptate în acest sens.

 81. Iunie 29, 2008 la 23:23
  link permanent
  csalad zice ca:

  măăăăăăă, toate alea îs calităţi, mă, la Sia…băgare de seamă, că, dacă s-o căra, nu mai pupi soia în farfurie, cu pretextu” că-i carne ş-o să mori tânăr şi n-ăi mai fi contemporanu’nost!

 82. Iunie 29, 2008 la 23:24
  link permanent
  PCH zice ca:

  darius
  chestii PE care totusi iti dau voie… da-o dreak de limba romana de clasa a 2-a. eu nu-s prost sigur, tu esti idiot pt ca faci moderare fara sa stii sa moderezi. acu, poate nu erai tu, da’ era cineva din echipa asta care tine blogul. sunteti fix pamint de flori. tu ai ceva potential de almanahul urzica, pacat ca esti alcoolic – da’ nu-i bai – si nichita la fel era, si uite ce tare e acu’!

 83. Iunie 30, 2008 la 07:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ PCH
  Dacă alcoolul ar scoate numai oameni ca Nichita, ar trebui predat în şcoală, de două ori pe zi ar trebui să fie ora de “alcoolici pasionaţi de artă”. Să nu uite domnia voastră că regulile după care se ghidează moderarea unui blog nu sunt înscrise în cartea de aur a conversaţiilor internaute, ţin pur şi simplu de cel care moderează blogul. El e jupânul, face ce vrea, oricât de arbitrare ar fi regulile impuse sau de părtinitoare. “Nu se există” deci moderare greşită. La domnia voastră acasă aţi putea lua hotărârea să nu primiţi musafiri, chiar dacă au un vocabular perfect, maniere desăvârşite, şi un bun -simţ exersat 7 ani la mama lor acasă. Este o chestiune de alegere pe care o puteţi face ca proprietar. Aşa şi aici, nu trebuie să vă deranjeze moderarea, aveţi prilejul să nu mai comentaţi acolo dacă vi se pare moderarea imbecilă. Eu unul nu am observat la domnia voastră tendinţe “deranjante” care să necesite moderare, nu am observat nici la mine atunci când mi s-au uitat “la moderat” textele pe blogul lui Adrian Năstase. Nu este însă un motiv de supărare, sunt absolut convins că totul se întâmplă din cauza faptului că traficul de mesaje de pe acel blog este precum cel de maşini în centrul Bucureştilor, adică infernal.

  @ darius
  Esti de de groza măi. Eu ţi-am amintit să nu uiţi link-ul, nu ţi-am spus să-l dai acum. Ştii sceneta cu Horaţiu Mălăiele cu calculelele. Îmi este teamă că o să bei lucrarea de diplomă înainte să apuc şi eu să mă văd în ea la rubrica “aşa nu, în nici un caz”. :)

 84. Iunie 30, 2008 la 09:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  PCH: Nu, sunt destul de sigur că eu eram, că-mi demonstrezi tu. Îmi dau seama că eşti exact genu’ ale căror comentarii n-ar apărea, fiindcă n-au nici o legătură cu discuţia. Orişicum, n-am reţinut un moderare decât mesaje jignitore fără de sens, da’, din nou, cum ziceam Bibli, a comenta pe un blog e un privilegiu, nu un drept. Simte-te persecutat mai încolo, eu zic să ieşi în stradă sau să faci o petiţie online.

  Bibli: Lucrarea mea va fi un Long Island Ice Tea Ultimate al licenţelor. :P

 85. Iunie 30, 2008 la 10:11
  link permanent
  toader zice ca:

  lasati mai baiatu’ in pace. iaca treaba. va luarati de el. privilegiu de postat commenturi. iaca fromage de branza.

 86. Iulie 1, 2008 la 09:39
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Bibliotecaru` : dar ce, omule, Darius face lucrare de diploma cu subiectul “Who`s who in blogging“ ???
  @ Darius : cit e şpaga sa ne bagi la ASA DA ?

 87. Iulie 1, 2008 la 11:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Marian S., eu am luat un blogscar frate. :) ) Nu e de colea, sunt cineva :) )

 88. Iulie 1, 2008 la 11:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariene, uăi, nu te pun nici la “aşe nu”, măcar. :P

 89. Iulie 1, 2008 la 14:29
  link permanent
  monica zice ca:

  La o prima lectura, io zic c-o iubesti. Pe fata. Sia. Nu pe tembel(le)a de la revista. Da’ ma obsedeaza, chiar cred c-o iubesti. Orice sac isi are peticul. La virsta ta, vor fi mai multe petice, probabil, dar asta e un petic dragutz. Si eco-friendly, dupe cum a probat-o maica-ta.
  Mult succes!

 90. Iulie 1, 2008 la 16:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce simpateeec, mulţumesc, tu cu fundul de mâţă de pe blog. :P

 91. August 7, 2008 la 14:08
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Stimat Darius Groza. vin tarziu, dupa nshpe mii de recomandari de la o colega sa te citesc. acum regret ca n-am venit mai devreme. trebuia sa vin dupa roblogfest unde te-am vazut cu ghiozdanul in spate :)
  In fine. Voiam sa zic ca e misto sa ai un prieten dinasta care chiar sa stea sa iti analizeze defectele. Am avut si eu unul, ce-i drept, aveam 16 ani si el 18… dar defectele astea ne faceau iubirea mai mare. Ma rog, probabil nu te intereseaza. In final, prin acest prim comment doresc sa te salut in mod oficial si sa-ti spun ca mai trec pe la tine.
  The end :)

 92. Iunie 5, 2010 la 20:33
  link permanent
  bidianu zice ca:

  Daca taceai filozof ramaneai!
  Un alt dicton latin!!
  Panoul se afla in fata firmei CORONITA!!!
  Carpe Diem are sediul in cealalta parte a strazii Avram iancu.

un trackback

 1. de la Not again at Gramo`s World pe Iunie 25, 2008 la 14:31

  [...] doamna reporter scrie in Elle (am aflat de la Jeg) despre bloguri. Zice: Pana de curand, blog-urile imi pareau echivalentul virtual al oracolelor [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)