Dragă cititori,

sari la comentarii

Vă rog nu mă mai citiţi, deoarece scriu toate tâmpeniile.

Lucrurile astea nu sunt nici măcar interesante. Ce faceţi aici toată ziua? De ce intraţi la mine pe site? Nu îmi răspundeţi, că întreb doar retoric, încercând să demonstrez un punct de vedere: faceţi deloc; intraţi degeaba. Sunteţi proşti. Vă distrează nişte mizerii.

Nu e nimica ce v-ar putea informa sau ajuta din textele mele. Ar fi poate noţiunea înşelătoare de divertisment; dar e falsă; nu vă ofer ceva cu fundament sau morală, vreun miez de puternică încărcătură, doar nişte decojeli sleite; sunt nişte imbecilităţi din care trageţi voi fiecare ce concluzie vreţi, de cele mai multe ori greşită, întotdeauna de o importanţă realistă şi întotdeauna fără folos, cu care v-aţi fi descurcat şi altfel, oricum, sau fără.

Poate vă înveselesc situaţiile prezentate de mine, prin care vă puteţi asocia cu cineva care are trăiri la fel de slabe ca voi, dar vă scuteşte de vinovăţie, fiindcă se întâmplă altcuiva. Însă asta nu justifică nimica. Denotă doar că sunteţi nişte trişti, care vor să se consoleze cu supărarea altcuiva.

Eu, autorul, sunt o persoană cu puţin caracter. De ce rezonaţi cu mine? Par captivant, doar pentru că fac lucrurile să arate simple. Ele sunt la fel de complicate şi pentru mine şi mă descurc cu atât mai puţin.

Tot oscilaţi orbecăind între a crede ba că eu sunt străin de ipocrizie şi atunci mă stimaţi şi admiraţi, simţindu-vă voi înşişi doar nişte lichele, ba că de fapt puteţi desluşi minciuna printre rânduri lăbărţat tricotate, caz în care vă fericiţi imbecil că aş fi eu cea mai joasă speţă şi vă atingeţi sufleteşte de satisfacţie.

Mint aproape tot timpul. Pe toţi, în toate circumstanţe, aici, faţă în faţă, în relaţii, în prietenii, în familie, la lucru.

Vă ascund tot felul de lucruri, fiecare foarte-foarte importante. Declară lumea că-i place că eu “zic orice”. Câtă idioţenie! Aşa i-am convins eu pe toţi, dar e ceva închipuit! Nu e adevărat! Nu vă zic tot. Nici măcar nu vă zic ce contează de-adevăratelea. Nu v-ar preocupa nici aia, ştiindu-le, dacă ar fi să fiţi perfect conştienţi, dar nu sunteţi şi aveţi senzaţia că vă pasionează până şi nimicurile pe care vi le împărtăşesc, doar pentru că am priceperea de a le exprima frumos. Nu-s nimicurile mele, mutălăilor! Sunt exact aceleaşi nimicuri pe care le aveţi şi voi.

Vă zic un pic peste cât vreţi şi puteţi să auziţi şi atunci sunteţi deja covârşiţi, credeţi că-i mult, da’ e fix cât vreau eu să ştiţi şi tot să ies eu bine la sfârşit. Voi ziceţi că sunt sincer şi asta apreciaţi. Tâmpiţi naivi. Toată auto-expunerea aia “absolută” care vă compleşeşte şi cu care v-am obişnuit din partea mea este infimă pe lângă manipularea insesizabilă care-o-nconjoară, ascunzând toate detaliile vulnerabile, pe care mi-e frică să le aflaţi.

Nici măcar nu vă faceţi griji că vă este hrănită curiozitatea exact cât trebuie ca să o-nghiţi deodată cu ea înecăciunea de falsitate pe care o maschează.

De exemplu, tura trecută am avut un articol despre noua mea iubită. Cu tot felul de amănunte insipide, alea care vă îmbucură pe voi şi evident c-au iritat-o pe ea. S-a supărat şi l-am şters. Aveţi senzaţia c-o să risc bunătate de iluzie că ar putea ţine vreodată la mine, ca să-mi menţin integritatea în faţa părerii voastre circumspecte? Mă cac pe voi! Şi dacă la sfârşit mica proastănacă mă părăseşte pentru cine-ştie-ce alt pretext nesemnificativ, n-o să-mi pese că v-am dezamăgit atunci, de mult.

După articolul ăla, am scris un articol despre ceva colege de-ale ei de apartament. M-au sunat în disperare să dispară. Că acuma parcă-s la cheremu’ fiecui s-o fi jenând că apare aici. Evident c-o afectez tot pe noua iubită, fapt pentru care am să şterg teatral şi celălalt articol, până o să uite, după care o să-l pun înapoi, că doar n-o verifica în fiecare zi dacă-i publicat.

Să vă dau un exemplu de măgărie lipsită de substanţă care vă intrigă pe voi: în perioada asta am nişte probleme de erecţie. Bun? Aşa, şi? Practic ăsta trebuie să fie articolul nou. Cum am simţit că mi se întâmplă, ştiam că trebuie să mărturisesc. Numai eu oi fi având asemenea simptome? Avem o premieră anatomică? Nu vă regăsiţi voi sau amanţii voştri fiecare în preocupările aste sau, dacă nu, în altele sau dacă în nici unele – asta vă îmbărbătează?

Nişte vorbe foarte măiastru meşteşugite despre cum mi se scoală incomplet penisul şi publicul e mulţumit. Mă frustrează şi nu găsesc o explicaţie. Vă rog ajutor. Când îmi trece, revin masculin cu vestea şi trecem mai departe la alte inepţii. Mna? Îi bine?

Pe de o parte, ar tre’i să ne dezvelim total – da? – pe de alta nu pot detalia foarte mult – nu? – deoarece dup-aia o să fie necesar ca părinţii fetei să bănuiască scenarii sexuale între mine şi fiica lor, care nu-i cel mai sănătos lucru pentru relaţia mea cu ei. De notat, totuşi, că pot avea disfuncţii erectile şi singur, nu înseamnă că domnişoara nu este şi nu va rămâne veşnic una, nepângărită, iar nepoţelul lor nu va putea fi Iisus a doua oară, prin act divin – care, de altfel, se potriveşte, fiindcă aşa sunt şi eu. Aşa că a doua parte a articolului trebuia să fie despre ei şi cum i-am cunoscut. Ce legătură ar fi avut probleme mele erectile cu faptul că m-am întâlnit cu tata şi mama fetei? Aparent nici una, ba chiar indicat, dar ar fi fost o întregire efervescentă de idei.

Ipocriţilor şi speriaţilor ce suntem.


69 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 27, 2010 la 20:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, e grav. Tu te maturizezi cumva ?

 2. Martie 27, 2010 la 20:16
  link permanent
  Gia zice ca:

  Vedeti? Am zis io ca e trist.

 3. Martie 27, 2010 la 20:28
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Gia, nu-i trist, ii ‘otz sprancenatu’… Na, mai bine sa cantam un cantecel: Cucuruz cu frunza’n suuus;dusu-mi-s-a dorul duuus…

 4. Martie 27, 2010 la 20:41
  link permanent

  Lasa draga, nu dispera, ca doara noi citim printre randuri, si ne dam seama unde-s vulnerabilitatile cele “ascunse”. Fii pe pace.

 5. Martie 27, 2010 la 20:46
  link permanent
  toader zice ca:

  jegul e un brand fumat. nu il mai revitalizezi nici daca iti injectezi adrenalina zilnic. noroc cu forumul.
  de aia ai disfunctii sexuale.

 6. Martie 27, 2010 la 20:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nu mai plinge, baby, s-a dus dracu` si roblogfestu` aista.

 7. Martie 27, 2010 la 21:04
  link permanent
  bogdan zice ca:

  ba,io zic ca asta-i un post de pus in rama.de povestit nepotilor.de citit in serile lungi de iarna.de om inspirat.de urmat.de mare arta.de apropiat suflete solitare.de…
  traiasca darius,omu’ sincer ipocrit.sau ipocrit sincer.

 8. Martie 27, 2010 la 21:16
  link permanent
  F zice ca:

  MA! Sincer io intru ca mie-mi place cum folosesti limba (romana adica). Stilul vreau sa spun. Da’ aia cu tampiti naivi ai furat-o de la George Gadei (not): http://www.versuri.ro/versuri/jkgef_travka+indiferent.html -> http://www.youtube.com/watch?v=1R3cD0hb1rw

 9. Martie 27, 2010 la 21:28
  link permanent
  TSP zice ca:

  Auz la el cat ii de rau. Da’ nu te-ai gandit nici o secunda ca jegu-i colivia aia cu roata de sa tat invarte si tu esti hamsterul nostru? Evident, un hamster special, pentru ca nici nu avem responsabilitati vis-a-vis de tine. Ai singur (oarescatva) grija de tine, deci nu-i treaba noastra daca ai mancat sau te-ai defecat. Oricum, referitor la defecare ne informezi constant. Deci zero obligatii, circ gratuit. Would be a win-win for us. Da’ fii pe pace, nu-i asta situatia. Te veneram si iti sorbim scrierile, apreciindu-le la justa valoare. Apropo, nu vrei sa-ti faci un cult? Daca MISA era cu uro, tu clar o sa meri pe scato. Ca tat te caci prin posturi si pe noi. Asa ca ia o pauza daca-i necesar (pana trece PMS-ul) si scrie ‘nainte. Si intre timp corecteaza “încărcătoră”.

 10. Martie 27, 2010 la 21:37
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ăsta-i chiar un articol bun. Mă rog, prima parte, o semi sau pseudo artă poetică.

  Restul e umplutură.

 11. Martie 27, 2010 la 22:04
  link permanent
  toader zice ca:

  da, am vazut si eu prima parte. prima fraza e chiar minunata. dar ai dreptate ca dupa aia a bagat doar umplutura.

 12. Martie 27, 2010 la 22:44
  link permanent
  sakuraame zice ca:

  “şi afară plouă plouă şi-i trecut de ora nouă, noi vorbim cu mare artă despre una despre alta şi nu ştiu de ce anume nu vă pot spune pe nume însă în privirea noastră nu e loc… de dumneavoastră! “

 13. Martie 28, 2010 la 01:53
  link permanent

  sakura e chiar talentata. Io zic sa mosteneasca jegu si sa continue cum poate.

 14. Martie 28, 2010 la 02:13
  link permanent
  olgv zice ca:

  1. tu esti ala care intra in rss readeru meu, nu eu pe siteul tau, si asta ca ziceau oamenii de pe orbita mea sa-ti deschid usa, ca esti baiat bun, ca delectare…
  2. cand am inceput si eu sa te citesc, urmarind cu sufletul la gura OTV-ismele cu “vipera veninoasă cu statut actual de gagică”, trag concluzia ca tu scri pentru tine, asa, un fel de laba publica, un exchibitionism artistic…
  3. te-am scos din reader, asta fara injuraturi, pahare sparte si draci, ci doar asa ca ai dreptate

  acuma pace… si dragoste,
  you

 15. Martie 28, 2010 la 02:19
  link permanent

  Deci sa inteleg ca ai ramas ipotent de la o gluma slaba, ea te tine subt papuc, n-ai voie sa demasti “ce” i-ai facut de frica ochilor curiosi ai parintilor dansei si pe deasupra iti mai si stergi din scrisuri cu lasitate. Dariuse nu te mai cunosc, SERIOS!!!

 16. Martie 28, 2010 la 02:25
  link permanent

  ‘lamea!

 17. Martie 28, 2010 la 02:59
  link permanent
  cash zice ca:

  ma cac pe tine !!

 18. Martie 28, 2010 la 03:25
  link permanent
  toader zice ca:

  uite darius, poti sa scrii un articol despre cunoscuti fara sa iei pumni in cap. uite, cred ca monica&zapa (cuplul anului), mana, shmeny, jimel, bibli, hudre si eu nu ne suparam. da’ sa scrii cat poti tu de cinstit ce crezi. nu te sunam, nu te aia, nu te ailalta. da’ nu prostii sau exagerari. sa scrii exact ce ai tu in cap.

 19. Martie 28, 2010 la 11:14
  link permanent
  geretus zice ca:

  Mah… Pai io zic sa inchizi blogu atunci…

 20. Martie 28, 2010 la 12:48
  link permanent
  monica zice ca:

  Ai scris “incarcatora”, dubitucule! Si habar n-ai despre ce vorbesc, stiu.

  Am impresia ca toader te afecteaza in mod serios. Revino-ti. Ma refer la teme, ca la celelalte sigur iti revii, o data iesit din pubertate.

 21. Martie 28, 2010 la 12:57
  link permanent
  scribu zice ca:

  De ceva vreme nu am intalnit pe bloguri articole bine scrie. Ma bucur ca am intrat aici. Ai talent la scris! Bravo!
  Si pentru voi care aveti comentarii de prost gust cred ca ar trebui intai sa nu invatati de la pisica sa scrieti “miau”.
  Te salut!

 22. Martie 28, 2010 la 13:01
  link permanent
  sakuraame zice ca:

  io zic, totusi, sa ascultam Marina Voica in continuare. Se potriveste cu ssstarea de ssspirit a ssscrierii lui Jeg.

 23. Martie 28, 2010 la 13:20
  link permanent
  monica zice ca:

  Maaaa! De ce sa NU invete lumea de la pisica sa scrie “miau”?! Adica nu se presupune ca pisica ar sti cel mai bine? Acuma, desigur, daca gasim un ciine care preda limbi straine,…

  Chill, scribule draga. Toata lumea il iubeste pe jeg.

 24. Martie 28, 2010 la 14:16
  link permanent
  Gia zice ca:

  Chiar si toader.

 25. Martie 28, 2010 la 14:19
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Când mai ai de gând să vorbeşti despre pule semi-sculate la sfârşitul unui articol care nu promite asta ar fi bine să anunţi din timp. Nu de alta, dar îmi încep dimineaţa cu o imagine greşiă în minte.

 26. Martie 28, 2010 la 15:10
  link permanent
  adina zice ca:

  eu te citesc, la cateva saptamani, pt ca ai oarecare umor, uneori….in rest, plictiseala; cand dau o raita pe bloguri, la fel de plictisitoare si pline de revolta, oricare ar fi aia, intru si pe al tau; nu sunt fan, nu ma intereseaza pataniile tale si morala lor sau felul in care esti convins ca le traieste toata lumea; repet: uneori ai un pic de umor cand le comentezi; iar cum noi uitam sa radem cu adevarat….

 27. Martie 28, 2010 la 15:19
  link permanent
  Gia zice ca:

  tocmai tu sa n-ai responsabilitatea unui interlocutor?!

  glumesc,adina, sunt o admiratoare! tine-o tot asa!

 28. Martie 28, 2010 la 15:28
  link permanent
  baba zice ca:

  Giaaaaaaaa……esti geloasa? ca fute darius pe alta?
  ba barius, te duce pizda aia de nas!!
  vai de tine. esti o curva.

 29. Martie 28, 2010 la 15:41
  link permanent
  Piscot zice ca:

  care-i curva? fotografa lui darius, adina ori papadia?

 30. Martie 28, 2010 la 15:52
  link permanent
  Gia zice ca:

  da, sunt geloasa. toata lumea il iubeste pe jeg, ce n-ai inteles? da’ tot nu o ai.

 31. Martie 28, 2010 la 16:08
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Apropo de probleme erectile, mi-a zis mie cineva căchi loţii Kalvin Clein aduc impotenţă da` n-am vrut să-l cred. Băi, nu credem pînă nu vedem, deci poză cu tine semisculat vrem !

 32. Martie 28, 2010 la 23:17
  link permanent
  toader zice ca:

  monico, ciocu’ mic! tu stai la colt ca nu stii sa faci mancare.

 33. Martie 29, 2010 la 01:31
  link permanent
  artpi zice ca:

  de cand faci chestia asta cu scrisul? cred ca e deja un mod de viata pentru tine…

  scrii pentru ca iti place sa fii citit… cate bloguri sunt scrise pt placerea de a scrie… toti scriu pentru a fi cititi.. e bloging , e un fel de jurnalism.. toti scris sa se vanda, toti scriu ca sa primeasca comenturi, toti scriu ca sa li se auda parerea, sa se exteriorizeze, … pentru a fi cititi

  iren a facut chestia.. cu inchisul commenturilor… dar scrie pentru ca nu poate fara…dar a renuntat la gandul ala ca va fi citita… e un neant… poate asumat sau poate nu … ce mai conteaza

  iubesti ideea de jeg, mai mult decat credeai, si acum ti-ai dat seama? ti-ai luat trotineta cu tine prin europa atunci pentru tine sau pentru jeg?

  iti place sa-ti zica hudrea ca e un post de rahat, iti place sa schimbi ordinea unor lucruri sa le privesti dintr-o directie noua.. si scri asta, si pentru asta

  poate scri ceva si tu in neant, poate renunti la ideea ca vei fi citi, macar de exercitiu

  trece si criza asta, te caci pe ea de viata, de relatie,de caricaturi, de oameni si de vorbe. si de pitici gratis.

 34. Martie 29, 2010 la 04:15
  link permanent
  Andi Popescu zice ca:

  Mie-mi place ca o arzi liric, de aia intru aici.
  Nu te citesc de mult, dar te citesc bine, cred eu.
  :)

 35. Martie 29, 2010 la 08:30
  link permanent
  bogdan zice ca:

  cel puţin mai recent, eu intru să văd caricaturile lui artpi.

 36. Martie 29, 2010 la 09:50
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, taci!
  Voi ati vazut cita bunatate poate sa intre intr-o inima de om? ‘Ni la Arpi! Si vin si-ntreb: ce-a facut Jeg sa-l merite in viata si echipa lui? Aud?

 37. Martie 29, 2010 la 13:06
  link permanent
  Andra zice ca:

  Ba, coae [ori coi, na], te citesc dinainte sa ma cunosti, te citesc atatia de nu te cunosc etc. etc. si te apuci s-o arzi lamentabil? Fatalau style? Da, da, te pisi pe ele de lucruri, de vieti; crezi ca-i pasa cuiva de citeste p-aici? Citesc JEG pentru ca exista, nu pentru ca astept sa gasesc aici marea cu sarea. Pentru asta ma scald pe litoral. Si ce vreau eu cu comentariul asta? Da’ tu ce cacat ai vrut cu postul asta?

 38. Martie 29, 2010 la 16:29
  link permanent
  monica zice ca:

  Sa stiti ca miine e ziua lui toader.

 39. Martie 29, 2010 la 20:30
  link permanent

  Bai, artpi se fute cu Darius ?!

 40. Martie 29, 2010 la 20:31
  link permanent
  Traian zice ca:

  sunt curios cum o sa arate caricatura pt articolul asta :) )

 41. Martie 29, 2010 la 21:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, una e ca esti tampit, cu asta sunt de acord, si alta e ca scrii toate tampeniile. mai scrie si piticigratis din ele, nu te flata.

 42. Martie 30, 2010 la 10:06
  link permanent
  monica zice ca:

  Lamulţani, Toader!

 43. Martie 30, 2010 la 10:58
  link permanent
  Flo zice ca:

  ori scrii tot ce-ti vine indiferent de ce vor pizdele ori te faci gospodina.

 44. Martie 30, 2010 la 11:00
  link permanent
  Flo zice ca:

  adica lumea urmeaza geniul creator, nu invers. iar geniul nu e geniu decat daca intelege lumea, nu se uita la ea ca vitzelu la poarta noua.

 45. Martie 30, 2010 la 11:44
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Are dreptate Flo, zau asa.

 46. Martie 30, 2010 la 15:29
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ Mariane S, de la Sógor, care ii adica cineva cu care chiar de nu ti-i sógor/cumnat, iti place sa sogoresti/adica sa mistocaresti. Are jumi-juma dreptate Flo, adica cu gospodina. Nu are cu geniul si cu alelalte. Na tu Darie, asculta aicé la fratele tau si cata de trage-ti gagica honfi ma. Atuncé sa te vaz drágám! La multi ani Toadere si baga aer in sticle la greu, tzucu-te!

 47. Martie 30, 2010 la 17:00
  link permanent
  Gia zice ca:

  La multi ani, toader, nu fi trist!

 48. Martie 30, 2010 la 21:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ba mue, sterge articolul, ca ma irirta!!!

  Si unde e Flo, ca l-am cautat la ghe fest? I’ll gang-rape you, ca stiu ca-ti plac englezismele…

  Pitici e somalez, da’ mai inalt, si a platit pe una sa se tina dupa el, o stiu eu!!!

  [spatiu]

  Vreau sa-mi previzualizez comentariul.

  .puf.

 49. Martie 30, 2010 la 22:07
  link permanent
  Oana zice ca:

  La multi ani, Toader! Darius, tu ai cumva nevoie de coaching pe probleme de erectie, si nu stii cum sa ne spui? :D

 50. Martie 30, 2010 la 22:24
  link permanent
  Maria zice ca:

  Cere-ti scuze. Astept urmatorul articol. Ti se accepta o frustrare din cand in cand (mai ales ca in ultima vreme faci semi-sex).

 51. Martie 31, 2010 la 11:56
  link permanent
  Anke zice ca:

  Candva ziceai ca “viata se intampla si in alte parti decat pe jeg dar numai cand se intampla acolo conteaza”…deci prin cele de mai sus ne obligi pe toti sa traim o viata care nu conteaza… esti sigur ca poti trai cu asta?

 52. Martie 31, 2010 la 12:21
  link permanent
  toader zice ca:

  da. va sade bine asa. parca parca mi s-a mai inmuiat inima. azi va dau dreptul sa va dati cu oja. restul indatoririlor raman aceleasi.
  a, sa nu uit, cu t mic.

 53. Martie 31, 2010 la 12:23
  link permanent
  mea zice ca:

  no uite! uite ce fain ne minti si nu ne spui totul si ce-i mai important. cum sa nu citim? cit de timpiti ne crezi???
  niste problemele tale de erectie NU sint o magarie lipsita de substanta. nu ne intriga. empatizam cu tine pina-ntratit ca te-am baga subt plapumioara noastra.
  sfaturi numai dupa ce povestesti tot intins pe canapeluta. pina atunci….pompita.

 54. Martie 31, 2010 la 12:35
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Auzi, scrii articol nou sau aştepţi să ţi se scoale ???

 55. Martie 31, 2010 la 14:39
  link permanent
  vertebrat zice ca:

  -zi si tu ceva:
  -nu vreu.
  am bagat

 56. Martie 31, 2010 la 16:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce fel de oameni se încurajează între ei să comenteze pe Jeg?…

  Mi se organizează o intervenţie? Cloceşte iar Hudrel ceva?

 57. Martie 31, 2010 la 17:27
  link permanent
  Flo zice ca:

  Fangirls jeg din bucuresti: haideti la o bere. sa-l barfim pe fraier.
  Krakilla sa stii ca regret nespus ca am ratat roblogfestu, dar n-am avut nicio sansa sa ajung, mort fiind.

 58. Martie 31, 2010 la 17:58
  link permanent
  podoleanu zice ca:

  bine fa

 59. Martie 31, 2010 la 17:59
  link permanent
  podoleanu zice ca:

  bine fa .

 60. Martie 31, 2010 la 18:17
  link permanent
  Gia zice ca:

  gemene?

 61. Martie 31, 2010 la 19:28
  link permanent
  toader zice ca:

  @groza. ti se clocesc mintile in nervul creierului capului. ce treaba sa mai aina hudrel cu tine? tu ti-ai dus blogul de rapa. el duce altceva cu mult mult mai important sa mai aiba timp de asemenea nimicuri. interventie ar fi sa iti revitalizam blogul. ti-am explicat ce ar trebui sa faci. da’ tu nu si nu. ca esti director. las-o in paine cum a picat.

  @doamna mirmen & the rest of the doamne. multamesc. stiam eu de ce va plac eu pe voi si nu pe ei.

 62. Martie 31, 2010 la 19:29
  link permanent
  toader zice ca:

  a, sa nu uit, poezia ii frumoasa da’ nu te laud dincolo ca iar o iei razna la sfarsit.

 63. Aprilie 1, 2010 la 12:00
  link permanent
  Gia zice ca:

  fii tu insuti, toadere, las’ ca am io grija daca esti prea tu insuti.

 64. Aprilie 1, 2010 la 12:05
  link permanent
  mircea caruntu zice ca:

  Nu-i bai!
  Scri frumos si atat. Restul, cum interpretam, cu ne gandim prin ce scrii nu mai e problema ta. I-s multumit ca am ce citi fain, destept, interesant, uneori porcos. Mai mult, toti avem doza noastra de ipocrizie si minciuna asa ca…
  Tu doar sa scrii in continuare. Sper sa te apuci de ceva mai serios, o nuvela, un roman. Nu de alta, dar chiar poti!

 65. Aprilie 2, 2010 la 00:56
  link permanent
  Familia zice ca:

  ca un omuletz care… nu stie decat sa comunice vizual, intru foooarte rar pe bloguri. De fapt nu intru deloc. n-am nici cont pe feisbuc. de fapt, acesta este singurul blog pe care intru, de obicei dupa o zi foarte proasta. Pac! deschid (de muuuult) telenovela jeg.ro :) asta e primul meu comm aici…. imi aprind o tzigara… scrolez dupa poze… si daca nu ma ia cu somn printre randuri, ramane in brausar pe a doua zi, amintindu-mi de baiurile de ieri. Neverosimilitatea de pe un blog, chiar si cu “cu motz”, precum jeg, este seducatoare. Iar eu, asemenea multor house wives ale publicitatzii bashtinashe, incerc sa-mi spal creierul de toatereprezentarile imagiiistice cu rol de balast. Stii, Darius? Ca mocanu ala care s-a saturat sa care busteni cu carutza si vrea sa mai care si rumegush. de ce n-am diacritice azi?

 66. Aprilie 2, 2010 la 13:02
  link permanent
  Franca zice ca:

  Zic si io ca si F: stapanesti o foarte frumoasa limba romana. Daca ai fi cu adevarat genial, ai putea scrie un roman sau ceva poezii care sa intre in viitoarele manuale scolare.
  Dar nu esti genial, numa foarte destept.
  Iar problema erectiei vine de la fata. Adica nu de la ea, ca persoana, ci de la alegerea ta asupra ei. Ori n-ai ales, ai luat ce a nimerit?
  Pai tie iti trebuie o personalitate puternica, nu o plangacioasa pe temeiuri de nimica… Da’ na, te inteleg, trebuie sa futi si tu din cand in cand. Sau macar sa incerci :)

 67. Aprilie 2, 2010 la 13:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  M-oi fi dorind tu-n secret, ca multe alte necunoscute, că-ncerci ceva aici.

  (Începem să ne apropiem de numărul preferat de comentarii al lui Marian S., păcat că nu-i prin preajmă să observe, că se preumblă la noul articol, muncind cu sârg acolo.)

 68. August 31, 2010 la 16:16
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Nu pot sa cred cat de tare e articolul asta si cat de prost au reactionat oamenii la el, lucru care la randul sau face articolul sa fie de trei ori mai misto, fiind vorba despre cum oamenii vor fi reactionat vesnic prost la ce scrii…

  Ma asteptam sa citesc doar comentarii libidionase care promit o lumea mai buna sau o noua zi luminoasa… si… surpriza…

 69. August 31, 2010 la 17:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, tu eşti cea mai tare, de două trei ori mai tare decât articolul şi comentariile.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)